13. juli 2018

Tesfaye: Velfærdsstaten lokker, syriernes ophold i Danmark må i udgangspunktet være ‘midlertidigt’

Folketingsvalget nærmer sig, og alle politikere med en forhåbning om indflydelse positionerer sig derfor tæt på den gennemsnitlige dansker. Noget indikerer at Socialdemokraterne mener det denne gang, men Mathias Tesfaye er ikke mere repræsentativ for sosserne end Inger Støjberg er for Det Liberale Venstre. En ideologisk lynafleder, der skal bygge bro mellem folkedybets akkumulerede vrede og det EU-sanktionerede status quo. Når det er sagt, så må man rose Tesfaye for at forstå det essentielle.

Jeg har tidligere blogget om syriske flygtninges ferierejser i hjemlandet. Her lidt fra Tesfayes kommentar i Berlingske – Støjberg lukker øjnene for ubekvem sandhed.

“Jeg indrømmer gerne, at jeg spærrede øjnene op, da Radio 24syv sendte mig annoncen. Journalisten havde selv købt billet og foretaget interviews med syriske familier, der forlod terminalen i Billund med kurs mod hjemlandet.

Bag den lille annonce gemmer sig en større sandhed bag de seneste års flygtningestrømme. Nemlig at mange flygtninge ikke har noget reelt ønske om at flytte hjem. Flere af dem har boet i længere tid i flygtningelejre i Jordan, Libanon eller Tyrkiet. Da de forlod dem og bevægede sig mod Europa, var det for at etablere en ny tilværelse med deres familie. De køber derfor kun returbilletter, når de skal hjem til Syrien.

Det danske samfund understøtter endda opfattelsen af, at deres migration er permanent, når vi i officielle breve til flygtningene skriver, at de får asyl med mulighed for varigt ophold. Jeg vil vove at påstå, at danske myndigheder generelt møder de nyankomne med den forventning, at de nu skal være i Danmark resten af livet. Men hvorfor egentlig det? Udgangspunktet bør være, at folk vender hjem og deltager i genopbygningen af deres land.

Socialdemokratiet fastholder vores ønske om asylbehandling i modtagecentre uden for EU, kombineret med kvoteflygtninge gennem FN-systemet. Men indtil det kan realiseres, må danske myndigheder skære ud i pap for nyankomne, at deres ophold i Danmark som udgangspunkt er midlertidigt.

Hvor mange flygtninge flytter reelt tilbage, når konflikterne er overstået? Ja, det ved vi dybest set ikke. Jeg har bedt Inger Støjberg om at undersøge det. Men det har ministeren ikke ‘fundet anledning til at iværksætte’. Hun vil altså ikke svare!

Mon ikke sådan en undersøgelse ville have afsløret, at asyl i Danmark reelt er billetten til permanent ophold i en velfærdsstat? Mon ikke det er denne ubekvemme sandhed, der ikke må komme for dagens lys?”

(Check-in Billund, 2018/4, s. 47; Foto: Collage)

Oploadet Kl. 16:02 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93387/trackback

34 Comments »

 1. Tesfaye og Støjberg er begge opportunister og fokuserer på det kommende valg. Det hænder dog, muligvis ved et uheld, at de siger/skriver noget fornuftigt.

  Fx denne passus: Udgangspunktet bør være, at folk vender hjem og deltager i genopbygningen af deres land. …

  Så mangler vi blot, at de tager konsekvenserne af deres uforpligtende udtalelser og sætter i værk.

  Kommentar by anon — 13. juli 2018 @ 16:09

 2. Formanden for Liberal Alliances ungdom var i går ude med et læserbrev som egentlig starter meget godt, men sætninger som:

  “Det er simpelthen ikke rimeligt at pålægge danske skatteborgere at betale for andre menneskers søgen efter lykke.”

  Senere falder det hele dog til jorden med et pladask, da Carl Andersens ungdommelige naivitet for ham til at fantasere om åbne grænser og lukkede kasser.

  https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE10744326/indvandring-kraever-personligt-ansvar/

  Kommentar by kenneth — 13. juli 2018 @ 16:40

 3. “Noget indikerer at Socialdemokraterne mener det denne gang, ….”

  Jeg stoler ikke på dem. De har lavet ulykker nok.

  Kommentar by BE — 13. juli 2018 @ 17:33

 4. Bare rolig Sosserne skal nok falde til patten, og åbne grænserne for muslimerne.

  De tænker kun på at få magten i fire år, men meget kan ske på fire år. Så hvem ved, måske bliver det sidste gang i lang til Sosserne, V, K etc. kan få politisk indflydelse. Hvis jeg var politiker, ville jeg holde godt øje med lande som Sverige og Frankrig.

  Kommentar by na — 13. juli 2018 @ 18:17

 5. Det tjener ikke til politikernes fordel, at de nu falder over hinanden for at stramme reglerne. De har løjet og holdt os for nar i mindst tre årtier, og derfor stoler jeg ikke på dem nu, ikke engang Nye Borgerlige giver jeg mange chancer.

  Kommentar by k m. — 13. juli 2018 @ 18:37

 6. Selvom jeg er enig med Mattias Tesfaye så holdt jeg op med at stole på S for meget lang tid siden. De får ALDRIG min stemme igen.

  I øvrigt er det ikke kun flygtninge der skal repatrieres men alle udlændinge der er en byrde for Danmark. Hele sagaen skal rulles tilbage til – Mindst – 1983 for at jeg bliver tilfreds. Der er ingen vej tilbage hvis vi vil et Dansk Danmark og alt andet er naturligvis uacceptabelt!

  Grunden til at Danmark er et godt land er Danskerne. Vores egenart er unik i verdenssammenhæng og hvis andre er interesseret kan de bare efterligne vores koncept – Der er ingen “copy right” men de skal gøre det for egne penge og på eget initiativ. Alle andre løsninger er dømt til at fejle på forhånd. Vi kan ikke lave en Marshallplan for afrika, arabien eller et hvilket som helst andet land. Udviklingen kan kun komme indefra som et ærligt ment projekt hvis det skal lykkes!

  Kommentar by Santor — 13. juli 2018 @ 18:59

 7. Det er typisk spin baseret på dialektisk tankegang, hvor det gælder for politikerne om at få en fordel ud af situationen som de selv har skabt.

  OT: så lige DR tv-avisen 18:30 hvor en anti-Trump demonstrant fik lov til vedvarende at skilte med sine holdninger. Hvordan mon DDR havde tacklet det, hvis det var en pro Tommy Robinson aktion?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 13. juli 2018 @ 19:06

 8. Fool me once shame on you. Fool me twice shame on me.

  Det er ikke andet end ordskvalder som optakt til valget hvor vi igen skal tages ved næsen som DF gjorde ved sidste valg

  Kommentar by redneck — 13. juli 2018 @ 19:18

 9. Tesfaye: “Jeg indrømmer gerne, at jeg spærrede øjnene op, da Radio 24syv sendte mig annoncen” – Gu spærrede du da ikke øjnene op! At denne trafik foregår ved du da alt om! – Hold dog for helvede din kæft! – Du behandler os som dybt åndssvage, hvad fanden bilder du dig ind ? – Du taler jo selvfølgelig med to tunger; din gemene opportunist!

  Kommentar by T. Flodur — 13. juli 2018 @ 20:31

 10. Egentlig ikke noget nyt. Somalia. Iran. Palestina etc etc etc etc.

  Kommentar by Michael Unna — 13. juli 2018 @ 20:48

 11. Santor — 13. juli 2018 @ 18:59 :

  Jeg er HELT enig!

  og at vore nuværende partier på Tinge står på nakken af hinanden (valg forude), med løfter og hensigter kan jeg ikke bruge til en sk.., for der SKAL handles, MENS de er på Tinge, og ikke på løfter som, som før, tabte pusten, når tjansen var sikret:
  S kunne bakke DF op AKTIVT i indeværende valgperiode, med GÆLDENDE løfter om fremtidigt samarbejde!!!

  Men der mangler meget mere, for næste valg kommer bestemt også til at handle om +/- EU og selv folk på overførselsindkomster/ældre/handicappede m.f. begynder vist, at se nødvendigheden af en grundig politisk udrydning, før vi igen kan begynde at stemme efter blødere DANSKE værdier?

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. juli 2018 @ 21:35

 12. Valg eller ej, vores politikere er utroværdige. De kommer ikke til at levere varen.
  Vi skal helt derned hvor alle danske familier får livet smadret af multikulturen, før der sker et skred.

  Kommentar by k m. — 13. juli 2018 @ 21:59

 13. @9 T. Flodur,
  Lige præcis, og for at det ikke skal være løgn så har det stået på i over 40 år, og Z og DF er de eneste der har kæmpet imod det.

  Kommentar by Piphans — 13. juli 2018 @ 23:03

 14. Tænk tilbage til palæstinensernes intifada i 2008 (tror jeg at det var), hvor vi skulle betale for transporten fra Hamasland til Danmark, for 5-6000 nasserøve, der var på ferie. Det havde været oplagt at undersøge hver enkelt at de skadedyr for svindel med overførselsindkomster, men nej da. Det ville være synd for dem. De havde det jo så slemt i forvejen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 14. juli 2018 @ 00:43

 15. Danmark er en top-destination med all-inclusive, bare med den forskel, at i Danmark får gæsterne lov til at blive for evigt. Gæsterne får også penge for at hente familien herop, og ingen betaler noget, andre end de danske skatteydere. Vi sørger også for at passe på gæsterne, efter at asyl-tiden veksles til permanent opholdstilstand og et par år senere til statsborgerskab. Samtidig skal danskerne føle skam og taknemmelighed over for de fremmede. Du bliver rent faktisk straffet med bøde eller fængsel, hvis du udtrykker det modsatte af skam, skyld og glæde over de fremmede – for eksempel hvis du udtrykker had, vrede og fortvivlelse over at se dit fædreland blive givet væk til hundredtusinder af vildtfremmede og se dit boligkvarter blive overtaget af udlændinge af enhver art, der smadrer sammenhold og tryghed i kvarteet med religiøs fanatisme, bandekriminalitet, socialt forfald, decideret kriminalitet, prostitution, trusler, socialt bedrageri og andet.

  Sådan har det været i 35 år. Selv FN erkender nu, at den hidtidige og nuværende tilstand allerbedst kan karakteriseres som massemigration. I Danmark var det indtil for nylig suspekt eller decideret kriminelt at tale imod masseindvandring. Men masseindvandring er, hvad der er tilfældet. Og der er faktisk en tydelig pointe: FN taler om massemigration, men realiteten set fra et dansk og europæisk perspektiv er masseindvandring. Migrationen går jo udelukkende fra syd og øst mod nord og vest.

  Det er et så idiotisk, forræderisk, ødelæggende og eksistentielt livstruende en udvikling, at enhver fornuftig borger må tage sig til hovedet over, at de repræsentanter, som vi vælger til Folketinget og til kommuner og regioner, så konsekvent modarbejder os, der har valgt dem. Ganske vist findes der blandt danskerne selv en stor del, der af ideologiske grunde (marxistiske, liberalistiske, “humanistiske”, følelsesmæssige, opportunistiske) aktivt har støttet denne udvikling. Det bør naturligvis påtales på det skarpeste, og der burde gerne være straf for sådanne handlinger, hvis det var muligt. Men at folkets repræsentanter i så mange år i så stort et omfang og med så stor energi har arbejdet for at destruere Danmark som nation gennem masseindvandring og gennem EU og andre internationale organer er hinsides enhver fatteevne.

  Kommentar by tilfældig — 14. juli 2018 @ 07:39

 16. S mener det ligeså meget som V (og K og LA) mente det ved sidste valg. Vi skal bruge nye partier. Alle de gamle er kollaboratører.

  Kommentar by Winged Hussar — 14. juli 2018 @ 08:28

 17. # 15
  Det der sker er ikke spor tilfældigt. Det har været målet for en lille ((( rodløs international gruppe ))) i mange år. Vi hvide skal udslettes.
  Uanset om man tror på min påstand eller ej, giver det der sker KUN mening i det lys ! Det er TYDELIGT at vore såkaldte magthavere kun er staffage, de er totalt styret af stærke kræfter der ikke tåler dagens lys.

  Kommentar by Danskeren — 14. juli 2018 @ 08:38

 18. Som tysker har jeg altid gerne taget kendskab af den livlige politiske debat i Danmark, selv hvis jeres etablerede politikere foretrækker at snarere dukke end at aktivt deltage (det ville man jo forvente i et demokrati, ikke sandt?), og jeg har lært mig en hel del, tror jeg. Når jeg kigger på det tyske (ikke nødvendigtvis tysk-talende) politiske landskab, så ser jeg hvor forholdsvis retarderede de er. Dér sker der fortsat ting som det her http://www.pi-news.net/2018/07/mutter-fuer-meinungsverbrechen-zu-1-650-euro-strafe-verurteilt/ Hvordan mon kan man ændre det? Det virker jo som et grænseoverskridende skæbnesvanger problem.

  Kommentar by Michael Laudahn — 14. juli 2018 @ 09:25

 19. -> 17. Danskeren.
  Det kan være meget rigtigt det du skriver, at “vore såkaldte magthavere kun er staffage”.
  En totalt talentløs person som Lars Løkke ville ikke være statsminister, hvis han var valgt ud fra evner og kunnen og politisk tæft. Han har en eller flere dukkeførere bag sig som trækker i snorerne, og som sidder og griner af os alle sammen.

  Kommentar by Henning Jensen — 14. juli 2018 @ 10:05

 20. @ 15 tilfældig

  Meget præcist formuleret. I Danmark er det blevet sådant, at det er “gæsten” der fortæller værten, hvor bordet skal stå. Ikke nok med, at velfærds migranterne får penge fra dag et, de har også retskrav på lejlighed, og man kan tilsyneladende tage tilbage til hjemlandet – selvom man påstår sig forfulgt – uden at det får nogen konsekvenser!

  Det er mig helt ubegribeligt. Hver gang der er problemer med de altid voldsparate halvhjerner, så galber hele vagtparaden af gutmenschen og professionelle humanister op om, “-at vi ikke har gjort det godt nok”. Vi har gjort det mere end godt nok. Men dem der kalder sig politikere, er altid imødekommende når muslimen, kræver, forlanger eller truer. Her belønnes voldsparathed, og man undergraver dansk sæd og skik, til fordel for en såkaldt religion, der aldrig burde være lukket ind i landet.

  Og NEJ, stol aldrig på ridderne af den gyldne ordstrøm, og især ikke dem fra liste A. De har om nogen været med til gennem 40 år, at undergrave dette land, hvor man vægter egne ældre etniske medborgere lavere end muslimen.

  Fra Den Store Hukommelse:

  ”Jeg vil have indført den såkaldte omvendte bevisførelse også for racediskrimination, således at det bliver op til arbejdsgiveren at bevise og dokumentere at der ikke er diskrimineret i forbindelse med en given ansættelse…Det ville være et kolossalt fremskridt. Tænk bare hvis der sad en udenlandsk udseende nyhedsoplæser i en af tv-kanalerne. Det vil straks have en effekt. Mange seere vil sige, at de kan jo godt.”
  (Jytte Andersen (Socialdemokrat), Arbejdsminister, Ekstra Bladet 11.6. 1995) .

  ”En fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt.”
  (Svend Auken, (A), på Christiansborg slotsplads 24. juni 2009, i anledning af besættelsen af Brorsons kirke, irakiske såkaldte flygtninge).

  ”Vi går frem mod en tid, hvor grænserne forsvinder, hvor vi skal lære af hinanden og have et ordentligt menneskesyn.”
  (Svend Auken, i Mattias Tesfayes bog ”velkommen Mustafa. 50 års socialdemokratisk udlændingepolitik og Jyllandsposten ”Debat” s.34, 09.04.2017).

  ”Jeg forbløffes over den mistillid til det at være dansk, som S. K. (Søren Krarup) giver udtryk for, når han mener, at dansk kultur og kristendom er i fare for at blive væltet omkuld, fordi vi i vort land har nogle få procent indbyggere med en anden kulturel og religiøs baggrund”.
  (Dorte M. Bennedsen (Socialdemokratiet), B.T. 19/9 1995).

  ”Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den”.
  (Ritt Bjerregaard (A), Jyllands-Posten 27/10 1991).

  ” Partiet er imod den tone, som integrationsministeren har lagt i udspillet, der reducerer folk ”udefra” til problemer eller snydere. Den opfattelse deler Socialdemokratiet ikke. Partiet er også imod, at udlændinge skal have opholdt sig syv år i landet, før de kan få permanent opholdstilladelse. Det stopper folks motivation for at blive integreret og rammer deres børn.”
  (Ritt Bjerregaard, (A), Udlændingeordfører, Berlingske Tidende, 24.01.2002).

  ” Antallet i sig selv (fremmede i Danmark) udgør ikke noget problem. Problemet er, at mange med en udlandsk baggrund ikke har noget arbejde i Danmark. Enten på grund af fordomme hos arbejdsgiverne-eller fordi de mangler kvalikationer.”
  (Ritt Bjerregaard, (A), BT 1.2.2002 og Morten Uhrskov jensen ”Et delt folk”, s.396).

  Tre fremtrædende forskers udtalelser om, at fremtidens flygtningestrømme kan udvikle sig katastrofalt for Europa, hvis der ikke bliver skredet ind. Men det bliver ikke Danmark, der går forrest for at få ændret på flygtningekonventionen, siger den socialdemokratiske retsordfører Trine Bramsen og fortsætter: ”Det har vi ikke focus på. I stedet skal vi arbejde på at styrke et europæisk samarbejde om at håndtere flygtningestrømmen.”
  (Trine Bramsen, (A), MF, i Jyllandsposten 11. 1.2015 ”Forside” samt ”Indblik” s.8-11.

  »Grundlæggende vil jeg ikke blande mig i, hvordan folk praktiserer deres religion og heller ikke i, hvilke bygninger, de gør det i, men det er værd at glæde sig over, at de tanker, som ligger bag moskéen, bygger på danske værdier, demokratiske rettigheder og dansk arkitektur.”
  (Jacob Bundsgaard, borgmester i Aarhus (A) og Brabrand Boligforening i anledning af opførelse af en moske i Gjellerup/Toveshøj, Aarhus portalen.dk, 1.6.2014 og Jyllands-Posten 29.5.2013).

  ” Vil gerne ønske god Eid til det muslimske mindretal i Aarhus.”
  (Jacob Bundsgaard, borgmester i Aarhus (A) på Facebook 6.7.2016).

  ”Nu er Danmark blevet foregangsland, når det gælder juridiske spidsfindigheder til at lukke færrest mulige flygtninge ind i landet og sikre sig, at flest mulige sendes retur igen.”
  (Morten Bødskov, formand for DSU, Jyske Vestkysten, 25.8.1999).

  ”-er det da også nu ligefrem en national løgn, at vi kan standse udviklingen mod et multietnisk samfund.”
  (Mette Frederiksen, medlem af Socialdemokratiets integrationsudvalg/senere minister under Helle Thorning-Schmidt, Jyllands Posten 1.2.2002).

  ”Det er hverken en religionskrig eller Vesten mod resten af verden. Det er derimod en krig mellem nogle få ekstreme og udemokratiske mennesker mod de fleste andre.”
  (Mette Frederiksen, (A), justitsminister til Berlingske Tidende og ”dispatch International” af Lars Hedegaard, 14.1.2015).

  ”De, der siger, at vi er i krig med islam, tager fejl. Selfølgelig er vi ikke det. De fleste af dem der bøder med livet for Islamisk Stat er jo muslimer. Så de, der siger, at vi er i konfligt med islam, tager fejl.”
  (Mette Frederiksen, (A), Socialdemokraternes Formand i Weekendavisen ”Samfund” nr. 47 s.2, ”En truet samfundsmodel” af journalist Hans Mortensen, 2015”).

  ”Når det handler om flygtninge, så oplever jeg, at vi er mere optaget af, hvordan vi undgår at få dem ind i vores land end af, hvordan vi kan hjælpe. Det politiske spektrum gennem de seneste to årtier er gledet til højre. For 20 år siden snakkede vi om, hvordan vi kunne hjælpe, om tortur, urimelige henrettelser og alt det, folk flygter fra. I dag er vi meget mere optaget af diskussionen om ”hvad skal de her?” Det er bekrymrende. Vi skal holde op med kun at tale om, hvem der giver et nettobidrag til samfundet i kroner og ører, men tale om de gode ting, der også ligger i, at vi som land påtager os et socialt og globalt ansvar. Og være stolte af det.”
  (Mette Gjerskov, MF-for A, tidl.Fødevareminister, formand for udenrigspolitisk nævn, i Jyllands-Posten ”Sagt og Skrevet” i Indland s.2, 17.12.2014 og B.T.16.12.2014, Uriasposten 17.12.2014).

  ”Vi må forberede os på, at Danmark er ved at ændre sig til et multikulturelt samfund samfund. Derfor vil det være en kvalitet at se folk med en anden etnisk baggrund i en aktiv rolle på TV-skærmen).
  Jytte Hilden, (A), tidligere minister, tidligere gift med Mogens Lykketoft), Jyllands Posten 6.12.1994).

  ”Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.”
  (Jytte Hilden, (A), tidligere gift med Mogens Lykketoft), Århus Stiftstidende 26/3 1996). Denne naive udtalelse kan så sammenlignes med denne, der nok kommer sandheden nærmere: ”Når jeg ser på navnene på de gerningsmænd, der har begået drab eller drabsforsøg, været med i bandekonflikt, røveri, voldtægt – så er det et fremmedartet navn i 95 procent af sagerne. Det er da alt for meget, det er nogle tal, man ikke kan løbe fra. Men det er nogle tal, som mange har svært ved at forholde sig til, også rent politisk.”
  (Sagt af Ove Dahl, tidligere drabschef i København, i bogen “Drabschefen-Nye sager,” s.239).

  ”For det første er det vigtigt at sige, at børn, der er født og opvokset i Danmark, er danske. De får nu mulighed for at få dansk statsborgerskab, og det, tror jeg, er enormt fremmende for deres følelse af at være dansk og for integrationen i det hele taget.”
  (Karen Hækkerup, (A), justitsminister, om at give hjemvendte syrien- krigere statsborgerskab, Den Korte Avis, 4.8.2014).

  ”Jeg syntes stadig, at integrationsydelsen er apartheid, fordi det er forskelsbehandling af folk med anden etnisk herkomst. Det vil vi afskaffe, hvis vi får politisk magt.”
  (Frank Jensen, (A), Jyllands Posten 8.5.2003).

  ”-når jeg kommer på Nørrebro, tænker jeg altid på, hvor fantastisk det er at være overborgmester for en by, der har så bred en mangfoldighed- her mødes en myriade af forskellige kulturer på kryds og tværs og beriger hinanden i et fælles samspil.” (Overborgmester Frank Jensen´s Nytårsbrev til Nørrebro/Nordvest 2. Januar 2013).
  ” Hvis det her rent faktisk fører til et stop for skyderierne, er det weekendens bedste nyhed. Stor ros til de fædre og andre kræfter på Nørrebro og i Nordvest, som har arbejdet på at tale banderne til fornuft – jeg håber virkelig, at fornuften holder, og at den holder længere end én måned.”
  (Frank Jensen, Overborgmester (A), på Facebook, 12.11.2017).

  ”-bekæmpe og smadre den populistiske fremmedhads vogn”,
  (LO´s formand Hans Jensen, på Socialdemokratiets kongres i Aalborg, 13.9.2000).

  ”Gør plads til islam i Europa”, og videre ”-at islam, jødedommen og kristendommen alle er udsprunget af den abrahamiske religion og dermed har samme historiske og kulturelle rødder og anerkender de samme grundlæggende værdier som værdien af menneskets liv og værdighed, muligheden for og friheden til at udtrykke tanker, respekt for andre og andres ejendom, betydningen af social velfærd samt respekt for lov og ret.”
  (Mogens Jensen, (A), socialdemokraternes kulturordfører og medlem af Europarådets Parlamentariske Forsamling, Jyllands-Posten ”Kronik”, 23.6.2010).

  ”Alt for længe har Dansk Folkeparti forurenet danskheden.”
  (Mogens Jensen, socialdemokratisk kulturordfører i Berlingske/Politiko, 3.1.2014).

  ”Indvandrerproblemet er i virkeligheden ikke noget der bør kaldes et problem. Hvad er 2.700 mennesker i forhold til hele den danske befolkning? Ingenting! Men der er nogen som tænker: ‘Det har vi ikke råd til.’ Men det har vi.”
  Anker Jørgensen (Socialdemokratiet), Ekstra Bladet 15/3 1985.

  ”De små to procent, som flygtninge og indvandrere udgør af den danske befolkning, kan jo da kun være en brøkdel af årsagen til den store arbejdsløshed. Folk her i landet ser spøgelser ved højlys dag, hvis de mener, at de fremmede – rent national-økonomisk – er et af de største problemer.”
  (Anker Jørgensen, (A), tidligere statsminister, Ekstra Bladet 15.10.1991).

  ”Jeg er meget ked af, at der har været tendens til, at mennesker i Danmark – måske halvdelen af menneskene i Danmark – giver de fremmede skylden for Danmarks problemer. Jeg kan forstå, at folkepensionister, der har svært ved at få pengene til at slå til, kan komme med lette svar. Men det er forkert. For disse fremmede er mere uskyldige end nogen andre. Og de betyder minimalt for de problemer Danmark har.”
  (Anker Jørgensen, (A), Ekstra Bladet, 17.10.1991.

  ”Hjælpen til flygtninge udgør en minimal del af vort nationalbudget. Vi har råd.”
  (Anker Jørgensen, (A), BT 15.8.1993).

  “Jeg er lodret uenig i Mai Mercados (MM) påstand om, at kristendom skulle være bedre end islam. Hvad er højest? Et tordenskrald eller Rundetårn ? ”
  (Flemming Pless, sognepræst i Christianskirken, (A), påsken 2015), se MM artikel i Berlingske E-Avis 2.4.2015.

  ” Danmark er ikke og skal ikke være et multietnisk samfund.”
  (Poul Nyrup Rasmussen, statsminister (A), udtalt efteråret 1998, se JyllandsPosten 16.09.2000 i artikel af Orla Borg (”Hvor multi skal Danmark være?).

  ” Derfor siger jeg til Dansk Folkeparti: Uanset, hvor mange anstrengelser, man gør sig, set med mine øjne: stuerene, det bliver i aldrig.”
  (Poul Nyrup Rasmussen, statsminister (A) ved Folketingets åbning 1999). Hertil svarede Pia Kjærsgaard: ” Stueren, det er noget min hund er!”

  Benny Andersen tolker historikeren Jordanes (ca.år 550) således, at danerne oprindelig var en svensk stamme, som fordrev herulerne fra det nuværende Danmark.
  ”Svenskerne er mere danske end vi er! Så er vi jo ikke os-vi er nogle skide svenske fremmedarbejdere, er vi! (latter og bifald fra salen). Vi skulle tage hjem hvor vi kom fra!” (yder-
  ligere latter og bifald fra salen).
  (Poul Nyrup Rasmussen, Statsminister, under Socialdemokratiets kongres 30.4.2000.)

  ”Rotterne kommer ganske vist op af nye huller for tiden, men man bekæmper dem bedst med oplysning, information og undervisning.”
  (Poul Nyrup Rasmussen, statsminister, under Holocaustkonferencen i Stockholm i januar 2000).

  ”-det er dejligt, at indvandrerne er begyndt at deltage i foreningslivet og tage ansvar. Alkohol og sport hører ikke sammen, så jeg syntes, at det er glimrende, at det ryger ud af cafeteriet.”
  (Mette Reissmann, socialdemokratisk integrationsordfører, efter at Hizb-ut-Tahrir´s overtagelse af magten i Brøndby Strand IF, og dermed forbud mod indtagelse af øl og pølser i cafeteriet, 8.maj 2014).

  ”Billedet af, at asylansøgere sidder i en eller anden flygtningelejr og diskuterer med sig selv, hvor de kan få mest muligt økonomisk ud af at søge hen, det anerkender jeg simpelthen ikke.”
  (Mette Reissmann, socialdemokratisk integrationsordfører, Jyllands-Posten, 13.12.2014, ”Indland” s.14, efter det er kommet frem, at en gennemsnitlig flygtningefamilie har en årlig indkomst på ca.450.000 kr.).

  ”Vi står ikke i en kamp mellem Islam og vesten. Det er ikke en kamp mellem muslimer og ikke-muslimer. Det er en kamp mellem værdier som bygger på frihed for den enkelte og en mørk ideologi.”
  (Helle Thorning-Schmidt, Statsminister-(A), 15.2.2015 i anledning af angrebet på Krudttønden og efterfølgende på synagogen i Krystalgade).

  ”-men det der er det nye i dansk asylpolitik. Det er at vi har gennemført den første stramning i tolv år. Det er ikke Kristian Thulesen-Dahl, det var ikke Lars Løkke Rasmussen, det var min regering der gennemførte den første stramning i tolv år.”
  (Helle Thorning-Schmidt, 27. maj 2015, Uriasposten 28. 5.2015).
  ” Der er plads i Europa til at tage sig af en million flygtninge. Der er plads til mange flere i Europa.”
  (Helle Thorning Schmidt, i Berlingske Tidende 14.6.2016).

  “Danmark er ikke den magnet på alverdens folkeslag, som mange tror. Uanset hvor glade vi er forvelfærdssamfundet, føler fremmede sig måske ikke specielt godt behandlet.”
  (Birte Weiss, (A), Ugebrevet Mandag Morgen, 01.11.1993).

  ”-når folk først har fået asyl, er det billigere at integrere dem end at have dem i en lejr, så alene af den grund kan vi ligefrem spare penge ved vores forslag.”
  (Birte Weiss, (A) i Ekstra Bladet, 23.04.1994).

  ”Det er forkert at spørge, om Danmark bliver et multi-etnisk samfund. Der er ingen grund til at tale i gådefuld fremtid. Danmark er allerede nu i mini-format et multi-etnisk samfund, og den udvikling vil fortsætte.”
  (Birte Weiss, (Socialdemokratt), Jyllands-Posten 18/12 1994).
  Og hvem husker ikke hendes udtalelse om København, efter hun var blevet indenrigsminister: ”-at København var blevet en helt anderledes festlig by, efter at indvandrerne var kommet.”).

  Kommentar by der Adler — 14. juli 2018 @ 10:40

 21. -> 20. der Adler.
  En fantastisk samling citater. Alle de frelste skal bekæmpes med deres egne ord, samt stå til regnskab for dem.

  Kommentar by Henning Jensen — 14. juli 2018 @ 11:19

 22. Vær altid på vagt, når en politiker bruger vendingen “…som udgangspunkt…”

  Kommentar by Bastardo — 14. juli 2018 @ 11:23

 23. Prins Wilhelm af Sverige 1884 – 1965
  ———————————
  På en Valborgmesseaften den 1 Maj (Årstallet kender jeg ikke) udtalte Prins Wilhelm af Sverige til en forsamling på 30000 mennesker:

  “” Vi vil fryse i selve sommervarmen og svede Blod i efterårets kolde dage,
  hvis fremmede mænd bjergede høsten, mens røster på fremmede tungermål kundgjorde nye love stridende mod vort Retsbegreb. Overhovedet kan vi slet ikke tænkes os nogen årstid, på hvilken der ikke hvælver sig en
  fri himmel. Det er ganske simpelt forudsætning for, at vi kan anse livet for vær at leve.

  Man kan bøje et folk gennem tvang, men aldrig frelse det mod dets vilje. “”
  ———————————
  Jeg mener det passer godt ind her:

  Stol aldrig på en Muslim.
  Stol aldrig på en Socialdemokrat.

  Er det nogen der kender årstallet for talen, så skriv den lige på forhånd mange tak.
  C.N.

  Kommentar by Sindsro — 14. juli 2018 @ 12:23

 24. Document.dk har artiklen ”Hvad gør svenske ungdomsbander ude, midt på natten på en hverdag?”

  Her interviewes en langturschauffør, som de holder anonym af hensyn til ytringsfrihedens ringe vilkår. Han beskriver Sverige i hverdagshøjde:

  ”Man lægger godt mærke til dem i bybilledet. De hænger udenfor indkøbscentre, McDonalds, på stationen, trafikale knudepunkter eller de driver formålsløst omkring i gaderne.”

  ”Banderne kan observeres hele året og hele døgnet. Selv om det er hverdag og midt i skoletiden, så ser man dem lige så vel midt på dagen som midt om natten. Kvinderne sætter også sit præg på bybilledet. Hvor der før var relativt langt mellem hijaberne, ser man nu forsamlinger af kvinder iført hijab, chador og andre lange, side klæder.”

  Men det er da samme billede i Danmark, om end måske i mindre grad. De hænger rundt omkring i bybilledet, tit flashende med deres mobiltelefoner. Man føler en instinktiv utryghed ved disse tydeligvis fremmede alle vegne i det offentlige rum. En stod og lavede skyggeboksning foran mig og min familie, mens vi ventede på et tog. Jeg trak dem diskret væk, men ubehageligt var det.

  Når man laver kriminalitetsstatistik, bør man have med, at folk selvfølgelig ændrer adfærd for at mindske risikoen for at blive udsat for indvandrerbanders dominanskriminalitet. Så når eksperterne ikke synes, at kriminaliteten er steget så meget, som den kunne have gjort – hvilket tilsyneladende er et succeskriterium – så må man indregne, at det er fordi, at folk er effektive og dygtige til at ændre adfærd. Hvad var naturlig, fri udfoldelse før, som man ikke tænkte over, bliver nu noget, der må begrænses og planlægges, og utryghed sniger sig ind under huden. Derfor er statistisk analyse ud fra ideen om en alt-andet-lige-reference basalt set forkert, og det bør man kalde fake analysis.

  Kommentar by traveler — 14. juli 2018 @ 12:34

 25. 15+17+19, uden tvivl er der andre dølgte kræfter bag. Mutti Merkel udtalte i 2011 “Multukulti ist tot” og vi husker naturligvis Løkkes såkaldte straksopbremsning. Men de vendte begge 180 grader uden at fortælle os andre hvorfor.

  Som altid må man stille spørgsmålet Qui bono? Hvem kan have gavn af at smadre Europa? Og hvorfor blev USAs grænser åbnet på vid gab i 1965? altså ca. samtidig med at den hæmningsløse indvandring til Europa begyndte.

  Hvorfor alle de meningsløse krige mod befolkninger i Mellemøsten, som ikke ville være et problem for os, hvis ikke de blev lukket ind i vores lande EFTER at de naturligvis var blevet pissesure på Vesten, der smadrede deres lande?

  Målet er tydeligvis destabilisering og konflikt. Men hvem får noget ud af det?

  Jeg overvejede at deltage i årets sommertam-tam i Jægerspris, alene for at konfrontere zionisten Søren Espersen med spørgsmålet “Hvorfor skulle vores F16’ere bruges til at smadre Libyen, og dermed åbne ruten over Middelhavet? Hvorfor støttede DF den sindssyge mission?”, men jeg kan godt regne ud, hvad svaret ville blive, så jeg sparede de 300 penge og den tid som jeg dermed havde spildt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 14. juli 2018 @ 13:15

 26. Adler — 14. juli 2018 @ 10:40 :

  Igen Tak, for din grundige dokumentation!

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. juli 2018 @ 14:41

 27. @ 25 Hr.Snusk

  Du skriver: “Som altid må man stille spørgsmålet Qui bono? Hvem kan have gavn af at smadre Europa?”

  Igennem mange år, har der været en stor skeptisk mod mastodonten og uhyret EU fra de europæiske befolkninger, senest med Brexit fra England. De etniske befolkninger ønsker at bevare deres lande og identitet, og det er krop umuligt indenfor EU. Derfor ønsker EU at omforme Europa, så det hele kollapser, hvorefter man kan agere efter egen agenda, og uden indblanding fra skeptiske etniske befolkninger

  Sagt af Merkel og Cameron:

  ” Tysklands multikulturalisme er slået fuldstændigt fejl.” ( Angela Merkel, citeret i Politiken, 15.10.2010).

  Samme Merkel: ” Forestillingen om at bygge et multikulturelt samfund, hvor alle lever side om side uden problemer, må siges at have fejlet stort,” (DR-Nyheder 17.10.2010).

  Forbundskansler Merkel: “Multikultur er en fejltagelse. Indvandrere skal udfordres mere og lære at tale flydende tysk,” (Ekstra Bladet, 16.10.2010).
  I 2015 under den store tilstrømning af muslimer til Tyskland, som hun selv opfordrede til, udtalte hun: ” Wir schaffen das.”

  David Cameron: ” Det multikulturelle Storbritannien har slået fejl,” (Jyllands Posten, 05.02.2011).
  Den 5. februar 2011 udtalte premierminister David Cameron og forbundskansler Angela Merkel, at den multikulturelle integrationsmodel er død,” (Kristeligt Dagblad, 10.02.2011).

  I 2010 udtalte Tysklands præsident Christian Wulff: ”Kristendom er selfølgelig en del af Tyskland. Jødedommen er en del af Tyskland. Det er vor jødisk-kristne historie. Men nu er islam også en del af Tyskland.”
  I januar 2015 udtalte Forbundskansler Angela Merkel: ” Den tidligere tyske præsident Christian Wulff har sagt, at islam er en del af Tyskland. Det er jeg enig i.”

  Da Schengen + Dublin-Forordningen blev sat i kraft (nedlæggelse af indre grænser), blev der sagt fra politisk hold, at de ydre grænser blev forstærket. Dette er løgn, som vi tydeligt så i efteråret 2015.

  Nogle af dem der går varmt ind for EU, har udtalt følgende:

  ”Jeg accepterer ikke, at der er medlemslande som siger: ”Vi har ikke mere plads.”
  (Martin Schultz, Europaparlamentets Formand i DR2 Deadline 03.10.2013).

  “Vi måste vara öppna och generösa mot muslimer och islam, för när vi blir i minoritet kommer de att göra likadant tillbaka mot oss”
  Det var den daværende Svenske socialdemokratiske Integrationsminister Jens Orback som i 2004,
  (efter mordet på Theo Van Gogh), kom med den udtalelse.

  ” Ja, det er modgang i dag. Vi har medlemslande med meget fremmedfjentlighed, lande som snarere vil bygge grænsekontroller end slippe flere mennesker ind.”
  (Cecilia Malmström, svensk Europa-Kommissær for Indre Anliggender siden 2010, i svensk radio 03.10.2013).

  Den tyske kanslerkandidat Martin Schultz sagde i 2017: ”Hvad flygtningene giver os, er mere værd end guld.”

  Frankrigs præsident Emmauel Macron støtter aktivt Europas selvmord: ” Jeg vil bygge en frihedens og ansvarlighedens vej fra Afrika op til Europa. Europa kan tilbyde de afrikanske lande en gensidigt fordelagtigt ordning for en human migrationspolitik.”

  EU’s udenrigskommissær, kommunisten, italieneren Federica Mogherini: ”Europæerne bør forstå, at vi af hensyn til vor økonomi og velfærd har behov for indvandring (fra Afrika)”, og hun tilføjede: ” Lad mig her fra starten af gøre det helt klart: Europa lukker ikke og vil ikke lukke sine grænser.”

  ”Frygten for mangfoldigheden i dagens Europa kan skabe så mange spændinger, at det ødelægger vores samfund indefra. Det er faktisk frygten for mangfoldighed, der kan ødelægge vores samfund indefra. Og det er en anden frygt, vi står over for, sammen med den meget konkrete og skræmmende trussel, vi har set i Paris gader.”
  Sagt af Federica Mogherini, EU´s repræsentant for udenrigsanliggender, ved EU-pressemøde 16.november 2015.

  ”EU vil aldrig blive et fort. Migration er kommet for at blive i mange årtier fremover, og vi er nød til at forberede os på det. Intet land kan klare dette alene”
  (Dimitris Avramopoulos, EU’s græske formand for migration på Newspeek 20.05.2018).

  Det gik helt amok, efter vi med vores F 16ére var med til at ødelægge Libyen (2011) ved 923 danske bombe nedkastninger, og dermed fordrev Gadaffi fra magten.
  Han var en effektiv stopklods for folkevandringen mod Europa, og så henviste man til hans henssynsløse styre som en undskyldning. Man kunne spørge, hvad så med Saudi-Arabien eller Kina, hvor helt elementære menneskerettigheder bliver trådt under fode?

  Men det rækker længere tilbage. Efter oliekrisen i 1973 fik det daværende EF strikket en aftale sammen med bl.a. Saudi-Arabien (Den Europæisk-Arabiske Dialog) for at få stabile olieleverancer, og til gengæld skulle vi i Vesteuropa tage imod muslimsk arbejdskraft og fremme familiesammenføring, samt støtte/udbrede og informere om islamisk religion, kultur og sprog.

  Endvidere er der “Euromediterranien-Aftalen/og Barcelona-Erklæringen gik planken ud, med aftaler med 9 muslimske lande (der i realiteten på sigt ville undergrave Vesteuropa)-landene var: Algeriet, Jordan, Marokko, Libanon, Syrien, Tyrkiet, Tunis, Ægypten, Palæstinensiske-Selvstyre.

  Kommentar by der Adler — 14. juli 2018 @ 16:53

 28. @20+27 der Adler,
  Tusind tak for alle citaterne, de er meget vigtige at have hvis vi nogen sinde får opgørets time med alle landsforræderne.

  Kommentar by Piphans — 15. juli 2018 @ 01:41

 29. Adler, enig enig. Men det besvarer alligevel ikke rigtig spørgsmålet om hvem der har gavn af galskaben. Muslimerne og negrene, ja. Men er det dem der bestemmer, her i Europa? Hvilken glæde får vores kære ledere af et Europa, hvor de hverken kan besøge Eiffeltårnet eller Gardasøen, uden at de selv, eller deres børn, bliver dræbt eller voldtaget?

  Ét er at leve trygt og sikkert i et gated community, og have livvagter 24/7, noget andet er at have friheden til at bevæge sig rundt, uden at risikere det værste. Hvad driver disse galninge? Jeg fatter det stadig ikke…

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. juli 2018 @ 02:59

 30. -> 29. Hr. Snusk.
  Citat: “Livvagter 24/7.
  Ja f.eks. Lars Løkke. Hvorledes har han forestillet sig livet i Nyhavn skal leves, den dag han er færdig som politiker? Skal han resten af livet dækkes op af vagter betalt af samfundet? Eller satser han på at han til den tid blot kan rende frit rundt?

  Kommentar by Henning Jensen — 15. juli 2018 @ 08:05

 31. -> Henning Jensen 08:05

  Løkke Rasmussen er nok ikke så hårdt eksponeret, så mon ikke han kan flytte til et sted i Nordsjælland uden mandsopdækning?

  Men muslimers had til livet er stærkere end deres tro og duelighed til livet. Muhammed-krisen er fx fra 2005, og vi skriver altså 2018, hvor Flemming Rose i 2017 stadig er under beskyttelse: https://vafo.dk/vejle/Flemming-Rose-i-Vejle-Ingen-toer-vise-Muhammed-tegningerne-i-dag/artikel/498611

  Såeh, der skal vist snart ansættes en del flere PET-vagter, eller også skal vi af med muslimerne. Personligt foretrækker jeg det sidste. Det tror jeg såmænd også, Flemming Rose gør…

  Kommentar by anon — 15. juli 2018 @ 09:04

 32. #29
  Jeg har sagt det før og siger det gerne igen.
  Hvis vore ledende politikere var kristne ( ikke fake kristne som har gjort humanisme til gud og menneskerettighederne til deres evangelium)ville de vide hvad der er på spil.
  Disse vores ledende politikere, er drevne af en uhyggelig åndsmagt og de aner det ikke selv. Repræsentanten for denne åndsmagt er jødedom og islam som dybest set er det samme.
  Se på hvem der drev fjenden, islam og jødedom ud, af sidst de prøvede at tage magten i Europa, det gjorde gode troende kristne regenter og korsriddere. Korsridderne var stærke,kampduelige,stærkt troende MÆND.
  Ikke kvinder af begge køn som “kristne” er flest i dag.
  Prøv at læse om: Den 1. august 1492 iværksattes Alhambra-bestemmelsen, og kong Ferdinand og dronning Isabella landsforviste «spanske» jøder.
  Det er lærerig læsning.

  Kommentar by Danskeren — 15. juli 2018 @ 09:09

 33. @ 29 Hr.Snusk

  Du skriver: ” Men det besvarer alligevel ikke rigtig spørgsmålet om hvem der har gavn af galskaben. Muslimerne og negrene, ja. Men er det dem der bestemmer, her i Europa? Hvilken glæde får vores kære ledere af et Europa, hvor de hverken kan besøge Eiffeltårnet eller Gardasøen, uden at de selv, eller deres børn, bliver dræbt eller voldtaget?”
  Mon de tænker så langt “Hr.Snusk?” Efter en generation, bliver de jo som os!

  Jeg står også helt uforstående overfor den førte politik. Der hvor negrene og muslimen råder, der er der bare kaos. De har intet skabt, og i deres kølvand er det alles kamp mod alle. De vesteuropæiske lande har skabt nogle samfund, der er helt unikke i menneskehedens historie, og det ødelægger man nu helt bevidst.
  Mennesket plejer at lære af sine fejltagelser, men stadig efter 40 år, myldrer myriader af nedbrydende krafter til landet, i fuld forståelse fra forræderne på landets største beskyttede værksted. Det skal de klandres for. Ingen konventioner eller andre erklæringer tilsiger, at et land skal undergrave sig selv, for at tage imod udefra kommende.

  Som jeg plejer at sige, bløde senge giver slappe drenge. Dermed mener jeg, at vestlige lande er blevet så feminiseret, slappe, ingen konsekvens, man må ikke kræve noget, men skal vende den anden kind til, og vi skal bare imødekomme helt ublu krav fra fremmede, der ikke vil os det godt.

  TV-mediet er befolket af kvinder der vil favne alle, og så al den snak om bøsser mig her, og lesbiske mig der, for ikke at tale om transsexuelle, eller mænd med en pik der føler sig som kvinde. Det er så småt og navlebeskuende, og er mig fuldstændigt ligegyldigt.
  Danskerne er efterhånden et folk af klappehatte, der kun går op i det lette og overfladiske, og alle landsdele er efterhånden plastret til med musikfestivaler, hvor de kan svine deres omgivelser til, og opføre sig som en flok aber.

  Danmark for danskerne

  Kommentar by der Adler — 15. juli 2018 @ 09:54

 34. “Udgangspunktet bør være, at folk vender hjem og deltager i genopbygningen af deres land.”

  Det samme kunne vel siges om ALLE (ikke-vestlige) immigranter …

  Kommentar by HN3 — 16. juli 2018 @ 15:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper