12. juli 2018

Liberale Riskær: Omskæringsforbud er et usmageligt angreb på muslimers ‘kulturcentriske sædvaner’

Finansmanden Klaus Riskær er nogen personificeringen af yuppie-80’erne. Klassisk liberal, der blev medlem af Venstre, ekskluderet, og senere afsonede fem år i Vestre Fængsel for mandatsvig. Liberalister har normalt ‘et individualistisk menneske- og samfundssyn’ (DSD), men i disse multikulturelle tider må man give køb på visse umistelige rettigheder. Altså, ikke for at forsvare hævdvundne danske rettigheder, men for at opponere imod denne her usmagelige modstand mod at skære i raske drengebørns kønsorganer. Muslimbashing 2.0, så at sige.

Kanalchef Jørgen Ramskov vil sikkert kalde ‘Riskærs Revolution’ for et borgerligt radio-magasin, der skaber balance i udbuddet, men i praksis er det endnu en front mod den nationale konservatisme. Danmark tvinger ikke andre kulturer til at rette ind, kun i det omfang proponenterne ønsker at leve og bo i Danmark. Hver 3. mandlige verdensborger er omskåret, pointerer han, men fastholder samtidig at alle der ‘har postadresse’ i Danmark er danskere. Alle er danskere, men danskhedens kulturcentriske sædvaner er de eneste der skal bekæmpes.

Udsendelsen kan høres online her.

Klaus Riskær, Radio24syv, tidl. Vestre Fængsel/Venstre: Dem der er omskåret i Danmark er ikke danskerne, så det koster ikke noget at… I det her program skal vi ikke bare reagere intuitivt, her skal vi reagere med eftertanke. … Selvfølgelig er det en intuitiv reaktion hos enhver dansker, at man ikke skal tage en baby og begynde at skære pikkens forhud af. Det er i vores kontekst fuldstændigt abdstrakt og vanvittigt. I vores kontekst. Men berettiger det, og det er det der er temaet for programmet – berettiger det, os samtidig til at lave pålæg, når vi ved de pålæg vi vil udstøde retter sig mod ganske få jøder i det her land. Jeg ved ikke hvor mange det er, ti-femten-tyve tusinde, jeg aner det ikke, det er et lille antal. Men, sjovt nok retter det sig også mod alle muslimerne, hallo, og så pludselig begynder jeg jo at sige – hvad er der, er det her blevet en ny kampplads i den politiske kamp med indvandring og fremmede. Pludselig så angriber man deres sædvaner, deres kulturcentriske sædvaner, og deres religionsforståelse af hvordan de etablerer bindingen til deres eget religiøse udgangspunkt.

Det synes jeg er usmageligt. Og jeg synes at alle de her kloge kommentatorer og kollumnister, og hvad pokker de hedderaner meget uheldigt ind, når vi ser på hvad der foregår i det øvrige politiske miljø. Det kan jeg ikke lide.

(Klaus Riskær Pedersen, Radio24syv; Foto: CC, Wikipedia)

Oploadet Kl. 17:11 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93445/trackback

16 Comments »

 1. “Jeg ved ikke hvor mange det er, ti-femten-tyve tusinde, jeg aner det ikke, det er et lille antal.”

  Jeg kan nævne et endnu mindre antal: Én enkelt person – Claus Riskjær.
  Lad os indfange idioten, skære hans forhud af – uden bedøvelse naturligvis – og så forklare ham, at det er vores kultur at udøve vold og uoprettelig skade mod mennesker, som på ingen måde har muligheden for at sige fra. Det skal simpelthen bare respekteres uden diskussion.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. juli 2018 @ 17:50

 2. Hvorfor må somaliske piger ikke omskæres? Er det ikke et angreb på somaliske kulturcentriske sædvaner? Hvorfor skal Riskær overhovedet have et radioprogram, – kan han andet end egenberigelse og er det en særlig borgerlig dyd?

  Kommentar by Mvjensen — 12. juli 2018 @ 17:58

 3. Giv ham dog et tv-program: Usmageligt med Riskær.

  Kommentar by Peter Buch — 12. juli 2018 @ 18:06

 4. Han kunne bruge de samme argumenter for kvindelig omskæring, og æresdrab for den sags skyld. Manden er komplet idiot.

  Kommentar by per — 12. juli 2018 @ 18:11

 5. Dette er suverænt det tyndeste sommerprogram Radio 24syv har præsteret i hele stationens levetid. Det er ikke et eneste program der er værd at spilde sin på .. lad os få Jalving tilbage.

  Kommentar by Jan — 12. juli 2018 @ 18:18

 6. Hashvraget Jørgen Ramskov’s mening er fuldstændigt ligegyldig- hans troværdighed er lige så lav som Morten brugtbilforhandler Helveg’s.
  Lad bare være med at betale skat, gør ligesom alle islamisterne.

  Kommentar by Professor Trivia — 12. juli 2018 @ 18:26

 7. På øen Borneo er der tradition for at man dræber sine fjender, skærer hovedet af dem, lader det skrumpe ind og gemmer det som trofæ – Hallo Riskær, “det er deres sædvaner, deres kulturcentriske sædvaner” – OK!- Må jeg, i al beskedenhed, foreslå, at vi får importeret (bare nogle få) hovedjægere og slipper dem løs på Radio 24/syv – Det vil pynte svært, både på Ramskov og Riskær at få knoppen skrumpet til halv størrelse – For fanden da; det er jo hovedjægernes sædvane, så kom ikke her!

  Kommentar by T. Flodur — 12. juli 2018 @ 18:29

 8. Venstremanden Klaus Riskjær har trods sin åndelige forhudsforsnævring, vist sig ikke bare i stand til at se forretningsmuligheder og åbninger år før andre, og det er måske også derfor at han så varmt taler for mellemøstlig mutilering af børn.
  Personligt synes jeg at mutileringer af kroppen på børn er fortidigt, ligesom liljefødder og kranieformninger med brædder og kunstige kummerformer, til at vække tiggermedlidenhed, er ulækkert.
  Eventuelle mytiske “kontrakter” med ikke existerende fantasivæsener, såsom Abrahammer og Jehovaer og Allaher, der alle befinder sig for tæt på pædofiliens afgrunde, skal forbydes.

  Kommentar by Professor Trivia — 12. juli 2018 @ 18:44

 9. Noget af det mest kvalmende i verden er personer som Klaus Riskjær, Niels Krause-Kjær og Jarl Cordua som medierne elsker at bruge fordi de dermed kan bilde sig selv ind – og prøve at bilde os andre ind – at man skam også lader de borgerlige komme til orde og derfor er mangfoldige.

  Kommentar by bjarne Binee — 12. juli 2018 @ 19:28

 10. @1-9.
  Tak for super kommentarer fra jer alle sammen, og spot on.

  Kommentar by Piphans — 12. juli 2018 @ 21:41

 11. Hvor mange børn med forskellige kvinder har Claus Riskær egentlig? Måsyhan burde overveje en sterilisation sammen med en omskæring

  Kommentar by redneck — 12. juli 2018 @ 21:45

 12. 6 børn og han har ikke formået at være far for en eneste https://www.billedbladet.dk/kendte/danmark/business/klaus-riskaer-skal-vaere-far-sjette-gang

  Kommentar by redneck — 12. juli 2018 @ 21:47

 13. Manden er notorisk kriminel, hvem fanden lytter til den kriminelle nar..

  Det var bedre om han brugte tiden på, at betale sin gæld.

  Manden er også skyld i flere dødsfald, da han tømte et Fransk Boligselskabs pengekasse, så eftertrykkeligt, at de ikke kunne udbetale pension, til alle dem, der havde arbejdet i selskabet, og som havde deres pension opsparet i selskabet. Flere at disse ruinerede pensionister, begik efterfølgende selvmord, da Riskær, var stukket af med deres opsparede pension..

  Svinet hører til i et fængsel, og var det sket i USA, havde svinet med garanti fået livstid..

  Kun tåber frygter ikke ISLAM…

  Kommentar by Christian Anti-sandnigger — 12. juli 2018 @ 22:29

 14. Muslimerne er kommet til Danmark frivilligt.
  Det er danskerne som er tvunget til at tåle muslimerne.
  Hvis de er utilfredse. Kan de bare rejse hjem.

  Kommentar by XXXXX — 12. juli 2018 @ 23:36

 15. Omskæringsforbudet er selvfølgelig en styrke for -religionsfriheden- da de uomskårne selv kan vælge om de vil omskæres eller ej i en eller anden tåbelig religions navn. Og jeg gider overhovedet ikke høre eller tage en eller anden muslimsk klage over manglende overgrebstilladelse som stride imod Deres- usekulære diktatorreligions- principper, som værende seriøst eller forholde mig til den. Islam er den mest fordummende idiotundertrykkende religion der eksistere, og verden vil helt sikkert være et bedre sted uden den. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. juli 2018 @ 06:27

 16. Et sygt fjols; selvfølgelig skal omskæring og halal være forbudt. Men det er slet ikke nok.

  Kommentar by Winged Hussar — 13. juli 2018 @ 09:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper