15. juli 2018

Københavns Kommune køber 20 A4-ark for 10.000 kr af venstreradikal: ‘Lars Løkke Rasmussen er død’

En sædvanligvis troværdig kilde fortæller, fortæller at et værested for misbrugere, der formentligt lukker på grund af manglende finansiering, var prydet af en ‘abstrakt akrylhjort’ indkøbt af Københavns kommune for 81.429 kroner. Som den gode Uwe Max Jensen har dokumenteret i årevis, så er moderne kunst intet andet end meningsfæller der holder hof for skatteydernes regning – lidt i stil med statsmedierne.

Blandt fortalerne for indkøb af A4-nekrologerne omtalt herunder, er Gyda Heding, medlem af Borgerrepræsentationen for Enhedslisten og et af otte medlemmer i Billedkunstudvalget. Hun var i sin ungdom aktiv i BZ-miljøet, og har tilsyneladende stadig et afslappet forhold til ejendomsretten/andre folks penge. Blandt udvalgets øvrige medlemmer, der forsvarer indkøbet er Michael Thouber, leder af Kunsthal Charlotteborg. Han er tidligere kulturredaktør på DR, og noget nær personificeringen af statspropaganda for åben grænser.

Kunstneren selv tilhører efter hans Facebook-profil at dømme, også den yderste venstrefløj. Tidligere på ugen delte han et foredrag om anti-imperialisme af Torkil Lauesen. Maoisten, der blev en del af Blekingegadebanden, og nogle år senere blev headhuntet til Københavns Kommune, hvor en tidligere DKP’er blev hans nærmeste foresatte.

Foruden (klasseforrædderen) Ole Sohn er de ufærdige nekrologer Lars Løkke Rasmussen (statsminister, Venstre), Lars Barfoed (tidl. justitsminister, De Konservative), Bertel Haarder og Birthe Rønn Hornbæk (tidl. integrationsministre, Venstre), Søren Espersen (DF) og Henrik Sass Larsen (højrefløjs-socialdemokrat).

Historien fra B.dk – Københavns Kommune har købt kunstværk med 20 A4-ark for 10.000 kroner: ‘Det er usmageligt det her!’.

‘Lars Løkke Rasmussen er død’

‘Ole Sohn er død’

‘Bertel Haarder er død’

20 A4-ark med hver deres linje, der starter med en politikers navn og slutter med ‘er død’, vækker opsigt på de sociale medier.

Arkene udgør tilsammen et kunstværk, der er lavet af Jakob Jakobsen. Tidligere var det en del af en fremtidsudstilling på Kunsthal Charlottenborg, men nu har Billedkunstudvalget i Københavns Kommune købt værket.

Prisen lød på 10.000 kroner.”

(John Jakobsen deler foredrag om ‘anti-imperialism’ ved Torkil Lauesen, 10. juli 2018)

(Michael Thouber om Københavns Kommunes nyindkøbte A4-nekrologer, 8. juni 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93514/trackback

33 Comments »

 1. Jeg vågnede fra de døde, da jeg så Ole Sohn på listen.

  Bortset fra det fungerer Københavns Kommune som regeringen i Venezuela. Dårlig ledelse og magtmisbrug stortrives.

  Kommentar by k.m. — 15. juli 2018 @ 13:48

 2. En meget Dyr måde, at få røven tørret på.

  Kommentar by Sindsro — 15. juli 2018 @ 13:55

 3. Åh disse akademikere i kommunen som er totalt blottede for begavelse og virkelighedssans kegler rundt i det rene idioti.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 15. juli 2018 @ 14:20

 4. Sindsro, og temmelig ubehagelig for nummi. Istedet ville jeg med fornøjelse pisse på “kunstværket”, men jeg tør næsten ikke tænke på erstatningssagen bagefter. Først skal der udprintes 20 nye A4-ark: 10.000 penge. Derefter advokatomkostninger etc… Mange mange penge + moms.

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. juli 2018 @ 14:36

 5. Da jeg så dødslisten i en avisoverskrift, da jeg tændte computeren tidligt den morgen, var min allerførste tanke at nu skulle der udskrives valg, og jeg øjnede et glimt af håb.
  Men det var fake news.

  Kommentar by Henning Jensen — 15. juli 2018 @ 15:58

 6. Kunst og kultur er død. Alt i dag skal være intetsigende, uintelligent, grimt, ligegyldigt og absurd. Høje priser på shit er en selvfølge.
  Som alt andet på den røde fløj, skal intellektet ikke være højt og frontallapperne må ikke være vokset korrekt sammen.

  Kommentar by En rigtig dansker — 15. juli 2018 @ 16:23

 7. Det mest sørgelige er at Jakob Jakobsen blot har printet 20 sandheder ud på hvert sit A4 ark i stedet for, at nøjes med ét enkelt ark som så kun havde kostet 1/20 del. For de er jo hjernedøde alle sammen og allerværst er, at det er deres vælgere også, og derfor er danmark nu muslimsk og på randen af fallit og borgerkrig.

  Kommentar by Piphans — 15. juli 2018 @ 16:32

 8. Trump: EU er USAs værste fjende lige nu.

  In an interview with CBS Evening News anchor Jeff Glor in Scotland on Saturday, President Trump named the European Union — comprising some of America’s oldest allies — when asked to identify his biggest foe globally right now.

  —Well, I think we have a lot of foes. I think the European Union is a foe, what they do to us in trade. Now, you wouldn’t think of the European Union, but they’re a foe. Russia is foe in certain respects. China is a foe economically, certainly they are a foe. But that doesn’t mean they are bad. It doesn’t mean anything. It means that they are competitive, Mr. Trump said at his golf club in Turnberry, Scotland.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. juli 2018 @ 16:45

 9. Ak ja, nu venter vi bare på indkøb af den næste kunstneriske bundskraber.

  Kommentar by Menig 442 — 15. juli 2018 @ 16:53

 10. Alt imens ældre og svage må lide. Socialisterne har ingen skam i livet.

  Kommentar by NulTolerance — 15. juli 2018 @ 17:12

 11. Han skulle være aflivet

  Kommentar by Professor Trivia — 15. juli 2018 @ 17:16

 12. ‘Kunstneren’ har ret: De er alle døde på et eller andet tidspunkt, vi ved ikke hvornår, men blot at det sker.

  Er det så kunst? Nix, blot en simpel konstatering af, at vi alle skal dø. Også Niko Grünfeld og hans idiotvælgere samt naivist- og badutspringerpartiet.

  Kommentar by anon — 15. juli 2018 @ 17:28

 13. “kunstværket” og indkøbet af “kunstværket” er repræsentativt for venstrefløjens inderste sjæl: Forsøg på at omvælte det borgerlige samfund med vold og blodsudgydelse.

  Jeg synes, at både “kunstner”, kuratorer og politikere burde politianmeldes og dømmes for opfordring til mord og terror.

  Retssamfund og venstrefløjen er uforenelige størrelser.

  Kommentar by np — 15. juli 2018 @ 17:47

 14. Dumheden kender ingen grænser i Danmark og det er fordi politikerne ustraffet kan tage borgernes penge som de kalder skat, de er alle Solkonger, politikerne, embedsmændene, ansatte i statsstøttede medier, eliten i kunst og kultur samt deres darlings importeret fra Mellem Østen og Nord Afrika til at feste med ustraffet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. juli 2018 @ 18:03

 15. Man foreslår flyde spærring i Flensborg fjord for at forhindre svømmende vildsvin i at gå i land i Danmark.
  Den løsning tror jeg ikke på har nogen effekt, lige som man heller ikke kan stoppe afrikanere med flyde spærring i Middelhavet

  Kommentar by k m. — 15. juli 2018 @ 18:25

 16. Vender vi sagen 180 grader om, og leger, at en højreradikal havde lavet “kunstværket” med navnene på folk fra Enhedslisten og Alternativet, og indkøbt af feks. DF, så kan jeg garantere, at værket ville have blevet kaldt fup og fidus, og det der er værre, af de samme som har købt lortet, og nu kalder der kunst, og at pengene kunne havde været brugt på de fattige osv. osv. og de venstreradikale i hele landet, ville havde skreget op om rigsretsager osv. Og DR og TV2 samt resten af løgneklubben MSM, ville have negative indslag om sagen, i dage eller ugevis.. Hvem er i tvivl..

  Kun tåber frygter ikke ISLAM…

  Kommentar by Christian Anti-sandnigger — 15. juli 2018 @ 19:57

 17. som jeg skrev på OT:

  “Mon jeg overhovedet kunne lave et lignende “kunstværk” hvorpå der står det samme om iSlamske overhøveder i Danmark, uden at jeg ville blive synderflået gennem det danske retssystem?”

  Jeg understreger her:

  “uden at jeg ville blive synderflået gennem det danske retssystem?”

  og stiller stadig spørgsmålet!

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. juli 2018 @ 21:21

 18. Politisk kunst, især kritisk kunst, har ikke existeret i Danmark siden 1984.
  Det eneste der er værd at nævne er yallahbombemanden m. bombehovedet..

  Kommentar by Professor Trivia — 15. juli 2018 @ 22:41

 19. Men se svenskeren Dan Park , ham finder du på twitter.. men han jo medist, eller artist, ja eller populist uha uha, så må man ikke grine, eller købe margarine, tænk hvis nogen begyndte at tænke uha uha..

  Kommentar by Professor Trivia — 15. juli 2018 @ 22:45

 20. Frank Jensens rådne hus har aldrig manglet penge. Det sørger skatterne for.

  Kommentar by Nielsen — 15. juli 2018 @ 23:03

 21. >17 M.S. Carstens
  Hedder der ikke sønderflået?

  Kommentar by Nielsen — 15. juli 2018 @ 23:06

 22. Politimorder-Torkil ser nu altså ret så sympatisk ud, som han sidder der og smiler.

  Kommentar by Johnson — 15. juli 2018 @ 23:33

 23. 4. Hr. Snusk
  Ja det er temmelig ubehagelig for os alm skatteborgere, men ikke for politikere.
  Af taburetten har de fået hård hud bag i, så der skal tørres til for at virke.

  Der er i Danmark 183 stk Satans bedehuse. Til hver af dem skal der grafitti males en Jomfru (En flyvende lille gris).

  Kommentar by Sindsro — 16. juli 2018 @ 00:13

 24. Og så kan venstrefløjen og “kultureliten” ikke forstå, at det er dem der skaber de monstre de selv advarer imod…Det er dem der får en hitler, en breivik, en franko, en lenin/stalin, en mao og tusindvis af alverdens despoter og diktatorer fra alle “politiske” lag, til at komme frem.

  Venstrefløjren og “kultureliten” venter bare på at tage næste skridt i deres rejse mod diktaturet og udslettelsen af alle deres modstandere…hvis det stod til dem ville de i virkeligheden indføre udbredt censur, vold og terror, undertrykkelse og love som de ville retfærdiggøre over for sig selv og alle andre i samfundet – vi ser allerede mange fingerpeg på, at de ikke skyr noget middel for at få den totale magt – det er posten her et bevis på –

  Men når de tager de endelige skridt vil de opdage at mange vil kæmpe imod og at de derved har skabt og selv er skyld i det kommende ragnarok – hvor man vil se mænd og kvinder og deres børn ligge nakkeskudt i grøfterne langs vejene – alle uanset hvilken kategori/politisk lejr de hører til….i sidste ende bliver det alles kamp mod alle og det hører kun op når galskaben brænder ud, men hvor alle de overlevende er taberne…!

  Det her ender helt galt – da man allerede i dag klart kan se alle faktorerne hertil, langsomt men også springvist vokser sig store og enorme….
  En faktor er islams indtog i Europa/Vesten, men overbefolkningen, social ulighed, miljøkatastrofer osv. er også i stærk stigning.

  Som på Titanic spiller violinerne stadig…men det får en ende!

  Kommentar by Black Watch — 16. juli 2018 @ 01:10

 25. Endnu et sted “de” kan fordele vores skatte penge til deres “COMRADES”
  Få det nu stoppet , for dælen.
  Billedkunstudvalget
  Medlemmer

  Gyda Heding (Borgerrepræsentationen, Enhedslisten)
  Kasandra Behrndt-Eriksen (Borgerrepræsentationen, Socialdemokratiet)
  Niko Grünfeld, borgmester (Borgerrepræsentationen, Alternativet)
  Mette Sandhoff Mansa, Museumsleder Kastrupgaardsamlingen (Danske Museer, ODM)
  Hannah Anbert, Billedkunstner (Billedkunstnernes Forbund, BKF)
  Michael Thouber, Direktør Kunsthal Charlottenborg (Foreningen af Kunsthaller)
  Torben Ribe , Billedkunstner (Akademiraadet)
  Kristian Poulsen, Billedkunstner (Unge Kunstnere og Kunstformidlere)

  Kommentar by paul bk — 16. juli 2018 @ 01:42

 26. POL POT LEVER

  …. og om lidt henter han slænget af ubrugelige akademikere og kunstnere, så de kan blive omskole til pottemuld eller roehakkere.

  Kommentar by Anonym — 16. juli 2018 @ 11:30

 27. Nekrologerne i kunstværket burde jo være på tyrkisk og arabisk i stedet for dansk, hvis kunstneren vil afbillede et realistisk scenarie.

  Dog skal det forestille at foregå 2035, hvor danskerne stadig kan være de bestemmende i landet. Til gengæld er det så ret urealistisk at alle de nævnte politikere skulle være døde så tidligt.

  Kommentar by perhag — 16. juli 2018 @ 11:34

 28. @13

  …. og trods det, så vælter det pæne borgerskab sig i venstrefløjens kulturelle udgydelser og betaler velvilligt vanvittige priser for deres lort.

  Kommentar by Anonym — 16. juli 2018 @ 11:34

 29. Storstilet kunst!! Han har vist set tegnefilm med sine børn og plagieret ideen fra Adventure Time :

  My hot dog’s dead.
  My pizza’s dead.
  My cupcake is dead.

  Oh, um, my doughnut’s dead.
  My burger’s dead.
  My milkshake is dead.

  https://www.youtube.com/watch?v=0nmBLTXcyVM

  Kommentar by Texas Hippie — 16. juli 2018 @ 13:20

 30. Han har tydeligvist set tegnefilm og plagieret Adventure Time:

  My hot dog’s dead.
  My pizza’s dead.
  My cupcake is dead.

  Oh, um, my doughnut’s dead.
  My burger’s dead.
  My milkshake is dead.

  https://www.youtube.com/watch?v=0nmBLTXcyVM

  Kommentar by Texas Hippie — 16. juli 2018 @ 13:43

 31. Totalt afsporede,smaakriminelle??

  Kommentar by dunk — 16. juli 2018 @ 13:54

 32. Der er alt for få mordere ansat i KK. De har det kun i munden.

  Kommentar by Bastardo — 16. juli 2018 @ 16:17

 33. Var billedkunstudvalget i Frank Jensens rådne hus, indtil for nylig, noget der hørte under en DF’er? Og var det ikke selvsamme DF’er, som bevilgede millioner til perkernes tilholdssted: folkets hus på Nørrebro?

  Kommentar by Nielsen — 31. oktober 2018 @ 00:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper