22. juli 2018

Asger Aamund om migration: ‘Man bliver nødt til at se det som en film og ikke bare et øjebliksbillede’

Stine Bosse tog fejl, men mener alligevel at det er ‘ren Trump at tale om ændringer af konventioner’. Hun kommer aldrig til at bo blandt de indvandrere hun hilser velkommen, og er intet andet end en positionerende hykler. Interview med Bosse og Asger Aamund i Berlingske – Nu er syrere den største gruppe ledige udlændinge: ‘Myten om, at de alle sammen er atomfysikere og hjernekirurger, holder jo ikke’.

“Pludselig var de der. På motorvejene. De store strømme af flygtninge, som i 2015 delte vandene i integrationsdebatten… I dag udgør syrere den største gruppe af ledige udlændinge, og udlændinge er i stigende grad overrepræsenteret i ledighedsstatistikken. …

For erhvervslederen Asger Aamund viser det især én ting:

‘Myten om, at de alle sammen er atomfysikere og hjertekirurger, holder jo ikke,’ siger han og fortsætter:

De fleste af dem er meget dårligt uddannet, kan ikke engang få et almindeligt job og forventer, at det er en menneskeret, at de kan komme herop og leve af overførselsindkomster, så længe det kan lade sig gøre. Det ser vi resultatet af.’ …

‘Det er ikke samfundets ansvar, men indvandrernes opgave at integrere sig i samfundet, lære sproget, få sig en uddannelse og sikre, at de bliver en gevinst i stedet for en byrde,’ siger Asger Aamund. …

‘Det er jo livslang forsørgelse for mange af dem, og det er en skrue uden ende. Man bliver nødt til at se det som en film og ikke bare et øjebliksbillede, for der kommer flere og flere,’ siger Asger Aamund.”

(Koncerndirektør i TrygVesta Stine Bosse i Finn Nørgaards ‘En anden vej’, 2010; Foto: YT)

Oploadet Kl. 12:52 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93623/trackback

18 Comments »

 1. “… forventer, at det er en menneskeret, at de kan komme herop og leve af overførselsindkomster”

  Det bliver desværre nok sådan. Der er folk som er fast besluttet på, at Europa skal smadres.

  http://snaphanen.dk/2018/07/21/migration-bliver-en-global-menneskerettighed/

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. juli 2018 @ 13:38

 2. Hvilken fantastik ironi, at Finn Nørgaard skulle blive dræbt af en jihadist kun fem år efter den film. Men den er vel spildt på P1-Politiken segmentet.

  Kommentar by BB — 22. juli 2018 @ 15:03

 3. Fra en leder i Berlingske:

  “Den er helt gal, når professorer, ministre og respekterede erhvervsfolk misinformerer om flygtninge og indvandrere. Det har både professor ved Aalborg Universitets Center for Arbejdsmarkedsforskning, Henning Jørgensen, tidligere integrationsminister Manu Sareen (R) og erhvervskvinden Stine Bosse alle gjort i debatten om de syriske flygtninges uddannelsesniveau.

  En ny undersøgelse fra Rockwool Fondens Forskningsenhed bragt i Berlingske forleden viser, at myten om, at flygtninge fra Syrien er særligt veluddannede, ikke er andet end en myte. For ikke at sige en lodret løgn. Rockwool Fondens undersøgelse viser, at kun tre procent af de syrere, der er kommet til Danmark, har en lang videregående uddannelse.”

  Stine Bosse og den lobbygruppe inden for dansk erhversliv, hun repræsenterer, kommer altså med fake news. Med løgne forsøger de at påvirke udlændingedebatten og få Danmark til at modtage flere “flygtninge” og indvandrere (læs: muslimer).

  Jeg forstår så bare ikke, at de ikke bliver stemplet som patologiske løgnere af mainstream-medierne som det er Trumps skæbne at blive det.

  De burde blive blacklistet.

  Kommentar by np — 22. juli 2018 @ 16:04

 4. Og i dag har Perkerlingske endnu en snøfteartikel om at de stakkels, stakkels perkerforbrydere, der er på Kærshovedgård og andre (smid lortet ud) centre, skal
  gå ind til byen, for at komme til disco-voldtægtsfest?
  De skal da være låst inde! Hvad tænker I på?
  Det er udskidt lort fra hele lorteislamien-smid dem ud eller slå dem ihjel, for fanden.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. juli 2018 @ 16:14

 5. Svineperker Nosse er ikke “erhvervskvinde”. Hun er bare løgneluder, til salg for alt..

  Kommentar by Hul igennem? — 22. juli 2018 @ 16:17

 6. Fint skrevet af Asger Aamund. …Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 22. juli 2018 @ 18:17

 7. Jeg vidste ikke, at Bosse nu også er blevet fyret fra TDCs bestyrelse.
  Hun er altid skuffet, når hun er blevet fyret, over at firmaerne ikke havde øje for hendes strategiske evner. Distanceblænderen over dem alle – måske undtaget David Trads.

  Kommentar by Bastardo — 22. juli 2018 @ 19:44

 8. https://www.nrk.no/norge/eksperter_-syrere-kan-bli-vanskelig-a-fa-i-jobb-1.12586205

  Ovenstående er link til NRK.no
  Artiklen er fra oktober 2015. Jeg sendte den til alle partier,men hørte ikke fra et eneste.

  Fhv. Udenrigsminister Per Stig Møller har sagt det så smukt: Det er en kendsgerning, at i Koranen står der:”Du har lov til at FORSTILLE”.
  Lyve overfor vantro. Hvis du som muslim kan vinde ved det.

  Per Stig Møller uddybede citatet i Radio 24/7. Bla. I Cordua & Steno og på min andledning i kampagne programmet med Rushy Rashid.

  Kommentar by Anders Nielsen — 22. juli 2018 @ 19:59

 9. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/kirkegaard-boejer-sig-for-muslimsk-krav-vil-begraves-hver-for-sig/7241646

  Tag den, Stine Bosse. Muslimer vil ikke begraves ved siden af dig.

  Kommentar by k m. — 22. juli 2018 @ 21:48

 10. Hun ser lidt forelsket ud…

  Kommentar by Michael Sjøberg — 22. juli 2018 @ 21:50

 11. Denne:

  https://newspeek.info/eu-land-forlader-fns-migrant-aftale-i-strid-med-sund-fornuft/

  har jeg ikke set noget om i dag, på de store mediestøttede overskrifter?

  Men gid da for hunnan, at vore på Borgen ville følge trop!, til fordel for vi borgere og IKKE til fordel for et fortsat egoøkonomisk, politisk, springbræt, gennem VORE stemmer !!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. juli 2018 @ 21:50

 12. Mon ikke man kan være glade på mange arbejdspladser for, at de ikke har fået en syrer til kollega.

  Man fornemmer en tabubelagt erfaring med disse mennesker, der betegnes som flygtninge, Det drejer sig om, at de kan være yderst vanskelige at have som kollega. Den dominansfikserede muslimske mentalitet skaber problemer både for danske kolleger og for klienter og i sidste ende for firmaet eller institutionen.

  Men hvis danskere føler sig krænket over den muslimske mentalitet, skal de bare holde deres kæft, for ellers kan de blive de anklaget for ’racisme’. Det skaber utilfredshed med arbejdet og stress.

  Kommentar by traveler — 22. juli 2018 @ 22:30

 13. Noget andet, der også virker som et tabu, hænger sammen med, at man næppe kan forestille sig, at landets ypperste analytikere og beslutningstagere er hoppet på Stine Bosses og hendes meningsfællers fantasier og vildfarelser.

  Man har jo slet ikke har brug for ekstra arbejdskraft af den slags, der kommer ud af at importere helt tilfældige mennesker fra fjerne, ukendte lande. Alle ved, at man har brug for faglært arbejdskraft, personer med velkendte sociale koder og arbejdskundskaber, der kan fungere på det danske arbejdsmarked, hvor der kræves evne til samarbejde og fleksibilitet.

  Det, der ikke siges, er, at man i virkeligheden ønsker flere forbrugere ind i landet af hensyn til virksomhedernes salg og vækst, og at man i samme ombæring er glade for at få flere klienter ind i landet af hensyn til de offentlige velfærdssystemers trivsel og vækst.

  Kommentar by traveler — 22. juli 2018 @ 23:09

 14. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE10686061/stort-frafald-paa-jobordning-for-flygtninge/

  Ja selvfølgelig…men det skulle lige have været en etnisk dansker, der ikke ville arbejde – så skulle i bare se hvad man kan ramme sådan en med!

  Kommentar by Black Watch — 22. juli 2018 @ 23:28

 15. Hvem fanden, andre end MSM = LØGNEPRESSEN, gider høre på Stine Tosse, Dhimmi Trads og Zinke Stampe. Har nogen et bud ?

  Kun tåber frygter ikke ISLAM…

  Kommentar by Christian Anti-sandnigger — 23. juli 2018 @ 00:33

 16. Det er helt ubegribeligt at ingen kan se det, nemlig at den fortsatte indvandring af forventningsfulde muslimske borgere fra Mellemøsten vil afvikle velfærdsstaten i Danmark og de øvrige vesteuropæiske lande.
  Mange arbejdsgivere er fuldstændig lige glade med velfærdssystemet, blot man kan få billige arbejdskraft. Det var de stortyske erhvervsorganisationer som Angela Merkel lyttede til da hun hilste de millioner af muslimske indvandrere velkommen.
  Vores egen Mette Frederiksen er blevet bevidstgjort at velfærdssystemet i Danmark er under afvikling. Hun kan nu som så mange andre kan, se at der ikke længere er penge nok til velfærd, sundhed og tryghed til de danske borgere. Det er astronomiske beløb der p.t. kanaliseres over i industrien for indvandring og udsigten de kommende år vil kun forværre situationen til ren katastrofe. Mette Frederiksen har set lyset og derfor kan hun nu samarbejde med Dansk Folkeparti.

  Lars Lykke Rasmussen har helt andre hensyn at tage. Han vil ikke overholde valgløftet om omgående stop fra indvandring og flygtninge. Han vil dog igen ved næste valgt komme med nye løfter og håbe på at alt fra sidste valg er glemt.

  Vi er nødt til at følge med en udvikling som lige p.t. sker i Italien, Østrig, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Polen. Vi må indgå en alliance med disse lande. Disse lande er Europas sidste og eneste redning.

  Kommentar by Erik Skifter — 23. juli 2018 @ 01:01

 17. Jeg regner med Lars Løkke, fortsætter “straks opbremsning” og hans seneste nytårstale “selvfølgelig skal syrier hjem igen” .

  Kære Lars tiden er inde. det er gået op for de selv undersøgende, at det har aldrig været planen, som f.eks. de hvide hjelme” som de Danske skattepenge har flydt til i stride strømme 20.000.000 årligt er al quida.
  http://www.mid.ru/en/main_en
  Næsten samtlige asyl tilladelser er givet prg. “frygt fra DAESH ” og ikke Asad . 99,99% er ikke personlig forfulgt Lars .

  START HJEMSENDELSER !

  En stor løgn, men det går hurtigt nu de mest fertilitet klare syrier overgår selv somalier med over 4,0 – Vi er lige så langt ude som Sverige og resten af EU.
  Libyen Iraq Afganistan og snart Iran.

  Sidste udkald

  Kommentar by paul bk — 23. juli 2018 @ 01:04

 18. Stine Bosse !! ligner en som lige har stjålet fra kagedåsen

  Kommentar by Anonym — 24. juli 2018 @ 17:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper