24. juli 2018

England: EDL-demonstration angrebet af aggressive muslimer – Daily Mail fastholder narrativet…

En Yougov-undersøgelse af otte engelske aviser sidste år, gjorde Daily Mail til den klart mest højreorienterede. Mere højreorienteret, end The Guardian er venstreorienteret. Umiddelbart skulle man, at det ideologiske skudsmål, ville afspejle sig i dækningen af de politiske fløje. Sådan forholder det sig desværre langtfra.

Lørdag demonstrerede English Defence League I multikulturelle Worcester, og vil man vide hvad der foregik skal man læse mellem linjerne. Daily Mail skriver, at politiet skulle holde EDL væk fra ‘vocal counter-protesters’, men det underbygges ikke at avisens egen video. Her ser man aggressive muslimer (og venstreradikale) konfrontere den lovlige demonstration. For at understøtte narrativet, fortæller avisen intet om de anholdte, ligesom artiklen ikke bider mærke i, at det netop var politibetjente og en EDL-demonstrant der blev såret. Fake news!

Fra Daily Mail – Shocking moment female police officer is knocked to the ground when English Defence League marchers clash with opponents in row over new mosque.

“The PCSO was sent sprawling onto the pavement while officers struggled to keep members of the far right group away from rival protesters.

The EDL held a rally in the centre of Worcester on Saturday afternoon to protest against plans to build a £3 million mosque in the city.

Three people were arrested and two police officers were injured, as well as an EDL supporter, during the 90-minute disorder.

Footage shows the moment violence broke out as police tried to control the route the EDL march was taking down Broad Street in the city centre. … Scores of police formed a barrier in Broad Street between English Defence League supporters and approximately 200 vocal counter-protesters comprising students, trade union members, councillors and members of the local Muslim community.”

(Aggressive muslimer konfronterer politiet, Worcester, 21. juli 2018; Screencap: DM)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93665/trackback

23 Comments »

 1. Jeg regner med Lars Løkke, fortsætter “straks opbremsning” og hans seneste nytårstale “selvfølgelig skal syrier hjem igen” .

  Kære Lars tiden er inde. det er gået op for de selv undersøgende, at det har aldrig været planen, som f.eks. de hvide hjelme” som de Danske skattepenge har flydt til i stride strømme 20.000.000 årligt er al quida.
  http://www.mid.ru/en/main_en
  Næsten samtlige asyl tilladelser er givet prg. “frygt fra DAESH ” og ikke Asad . 99,99% er ikke personlig forfulgt Lars .

  START HJEMSENDELSER !

  En stor løgn, men det går hurtigt nu de mest fertilitet klare syrier overgår selv somalier med over 4,0 – Vi er lige så langt ude som Sverige og resten af EU.
  Libyen Iraq Afganistan og snart Iran.

  Sidste udkald

  Kommentar b

  Kommentar by paul bk — 24. juli 2018 @ 05:08

 2. point of ! — advarsel

  Kommentar by paul bk — 24. juli 2018 @ 05:09

 3. De såkaldte journalister bør ikke anses som journalister, men som aktivister på linie med antifa.

  Kan se at der nu er kommet engelske undertekster på Alice Weidels (spidskandidat fra AfD) brandtale om løgnepressen. Det er 8 minutter som man virkelig bør lytte til. (Som baggrundsinfo kan jeg sige at hendes samleverske er schweizisk filmproducent)

  https://www.youtube.com/watch?v=9hgp90ICK_I

  Kommentar by kenneth — 24. juli 2018 @ 05:49

 4. Daily Mail en ren prostitueret. Den mener for en sikkerheds skyld ALT.

  Kommentar by BB — 24. juli 2018 @ 06:00

 5. Hvis bare EDL forsvandt fra jordens overflade, så ville og kunne “students, trade union members, councillors and members of the local Muslim community” leve lykkeligt og fredeligt sammen. Man kan føle og fornemme, at der er et fællesskab og fælles interesser. Ikke sandt?

  Nej. Det er blændværk. Islam vil altid konflikte med alt ikke-muslimsk. Med og uden EDL.

  Kommentar by BE — 24. juli 2018 @ 06:27

 6. Det kan da godt være at avisen er højreorienteret, men journalister findes jo (næsten) kun i venstreorienteret udgave.

  Kommentar by Hertz — 24. juli 2018 @ 06:36

 7. Det er selvfølgelig de forfærdelige extreme højreorienterede, som er skyld i at nogle anstændige venstreorienterede er nødt til at arrangere en uanmeldt moddemonstration, sammen med nogle moderate muslimer,…..og så skriver vi ikke noget om at muslimer lever i en mental spændetrøje, hvor de ikke kan forholde sig til Deres usekulære diktatorreligion eller sympatisere med vantro, uden at blive forfulgt af egne eller endda slået ihjel, af kærlighed til andre end dem selv og Deres terror, krigs og undertrykkende (især kvinder og børn) kultur.
  MSM lefler bortforklarende for islam og dens rige investorer. Free Tommy. Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. juli 2018 @ 07:09

 8. Daily Mail lader på mange andre områder, f.eks. økonomi, EU, arbejdsmarked etc. den sunde fornuft komme til orde i spalterne. Men når det gælder Islam er avisen lige så apologetisk bortforklarende som resten af de toneangivende engelske medier.
  Jeg tror det skyldes en blanding af generationers PK-hjernevask samt frygt for muslimerne. Og frygten er velbegrundet. Der er tilstrækkeligt mange muslimer i England til, at de kan smadre samfundet når de vil.
  De englændere, der byggede imperiet, og senest i juni 1940 stod fast alene i kampen mod nazisterne, er for længst døde og begravede. De er formentlig også snart glemt, da de er ikke PK efter dagens norm. Deres arvtagere er de modige folk i EDL. Forskellen er imidlertid, at gennem middelalderen frem til tiden efter 2. verdenskrig var det de højere samfundslag, der kæmpede for England (og en lille smule for sig selv, naturligvis). I dag er det primært den engelske arbejderklasse, der kæmper for England. Overklassen har overgivet sig til Islam.

  Kommentar by JMR HH Jr — 24. juli 2018 @ 07:55

 9. Tak til 8) eren. Helt enig. Det kræver desværre en form for isolation og depotation af de islamiske samfund, for at redde England. I alle de år har man overhovedet ikke forholdt sig til hvad man havde med at gøre, og nu er man alt for fej til at forholde sig til det. Man vil indkludere en usekulær frihedsundertrykkende diktatorreligion (Muhammedanismen) i et frit demokratisk samfund? Sammtidig med at man sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af denne modbydelige religion i udlandet???? Jeg kan ikke udtrykke min foragtelse dybt nok for denne sleskene bortforklaring (Højre venstre desorientering, multikulti, fremmedhad, sky i busken bortforklaringer)og fejhedsmoral, samt laden stå til, imens man lægger ansvaret over på Politiet der bliver underbemandet, og efterretningsvæsenet, imens soldater bliver sendt til de udlandske konflikter i den anledning. Især kirken har været ufatteligt fej, selvom Islams lære dessideret lovmæssigt og etisk er i total modstrid med Kristendommen. (Fy og føj. Slesk fejhedsmoral…..må tiden ændre dette…blot et håb). Trods alt. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. juli 2018 @ 08:09

 10. Better day for day. Lad os få Uffe Elbæ som statsminister.

  Kommentar by Menig 442 — 24. juli 2018 @ 08:15

 11. Det er første gang nogensinde, at en imam bliver tiltalt efter imamloven fra 2017.

  En imam fra en moske på Nørrebro i København er blevet tiltalt for at bifalde drab på jøder.

  Det oplyser Anklagemyndigheden i en pressemeddelelse.

  Det er første gang, der rejses tiltale efter den såkaldte imamlov fra januar 2017, som skal skærpe indsatsen mod radikalisering og religiøse forkyndere.

  – Det er tale om grove udtalelser, og jeg mener, at det er helt rigtigt, at retten nu får lejlighed til at vurdere sagen, siger vicestatsadvokat Eva Rønne fra Rigsadvokaten, som har prædikenen på video, da moskéen fra Nørrebro i København selv har lagt den på Facebook og YouTube.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juli 2018 @ 10:09

 12. -> 10. Menig 442.
  Det rystende er næsten, at Elbæk næppe ville være ringere end den person der allerede sidder på posten, og som i egen vindings interesse suger næring og kraft ud af det danske folk.
  Råddenskaben har gode kår i dagens Danmark.

  Kommentar by Henning Jensen — 24. juli 2018 @ 10:15

 13. Det er åbenbart ikke længere nok at dokumentere virkeligheden, når størstedelen af medierne manipulerer det der vises.

  Det må være en global sammensværgelse, eller massepsykose der har ramt dele af den vestlige verden.

  Kommentar by k.m. — 24. juli 2018 @ 10:46

 14. Carlo 10:09
  Den må facebook fjerne, og lukke imamens konto, som det skete med Rasmus Paludan.

  Kommentar by k.m. — 24. juli 2018 @ 10:49

 15. Problemet med det importerede menneske affald er at de er dybt primitive og kun er et stadie over kannibalerne, deres reaktions mønster viser at de ikke kan tænke og det skyldes indavl der udløser analfabetisme der går over i kriminalitet samt terror, disse personer hører ikke til i moderne samfund men nede i Verdens største sandkasse, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. juli 2018 @ 11:01

 16. MSM er et hundrede forpulede procent ude af stand til at referere objektivt. Subjekt og objekt bliver konsekvent byttet om. Aktør eller offer – afhænger udelukkende af det politisk ståsted. Alt bliver misrepræsenteret – noget bliver løjet bedre end det er, mens det er omvendt for andre ting. Fokus afgøres igen af – du gættede det – politik.

  Hvad er det nu man siger om folk, der er nødt til at skjule sandheden for at få ret i sine påstande?

  Kommentar by Quark — 24. juli 2018 @ 12:02

 17. mej da lortet ned.

  Kommentar by Sindsro — 24. juli 2018 @ 12:05

 18. EU vil betale medlemslande 45.000 kroner for en migrant

  Tredjelande, som accepterer at huse migranter reddet på Middelhavet, får tilbudt “skræddersyet” aftale med EU.

  Tredjelande, som accepterer at huse migranter reddet på Middelhavet, får tilbudt “skræddersyet” aftale med EU.
  Penge virkede, da EU fik bremset en strøm af migranter og flygtninge i 2016 via en aftale med Tyrkiet, og penge skal igen bane vejen i en aktuel knibe omkring håndteringen af migranter, der reddes i Middelhavet.

  EU-lande vil modtage 6000 euro, svarende til 44.703 kroner, for hver migrant, som landet tilbyder at tage imod.

  Sådan lyder et udspil tirsdag fra EU-Kommissionen, som også tilbyder støtte til EU-lande, der vil huse “kontrollerede centre” for migranter. Det er planen, at migranter, der reddes i EU-område, skal flyttes til disse.

  I tillæg til kontant afregning ligger det desuden i udspillet, at et EU-land, der bliver vært for et “kontrolleret center”, også modtager fuld støtte i form af vagter, asyleksperter og administrativt personale fra EU-kontorer.

  Hvad angår migranter, der samles op uden for EU-område, er det planen, at de skal flyttes til såkaldte “udskibningssteder” i tredjelande.

  I udspillet hedder det, at tredjelande tilbydes en skræddersyet aftale, der er tilpasset landets “politiske, sikkerhedsmæssige og socioøkonomiske situation”.

  Hverken EU-lande eller tredjelande har indtil videre meldt sig i køen med tilbud om at lægge land til “kontrollerede centre” eller “regionale udskibningssteder”.

  Planen skal imødekomme Italien, som på det seneste EU-topmøde i slutningen af juni blokerede for en aftale, da landet ifølge premierminister Giuseppe Conte bærer for stor en byrde med hensyn til migranter.

  Efter en lang nats forhandlinger blev de 28 stats- og regeringschefer fredag 29. juni enige om et kompromis. Det kompromis er grundlag for EU-Kommissionens udspil tirsdag.

  Konflikten spidsede til, da Italiens nye regering tidligere på året lukkede havne for redningsskibe, der ville lægge til med migranter.

  Der er brug for bæredygtige løsninger, påpeger EU’s kommissær for migration, Dimitris Avramopoulos:

  – Vi står klar til at hjælpe medlemslande og tredjelande i et bedre samarbejde om udskibning af dem, der reddes på havet. Men hvis dette skal virke straks, må vi stå sammen. Det gælder ikke kun nu, men også på den lange bane.

  EU-landene skal på et møde onsdag drøfte udspillet om etableringen af centre og muligheden for at benytte regionale udskibningsplatforme, der tænkes at ligge i Nordafrika.

  Mandag 30. juli diskuteres EU-Kommissionens udspil med Den Internationale Migrationsorganisation (IOM) og FN’s Flygtningehøjkommissariat (UNHCR).

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. juli 2018 @ 12:52

 19. Hvad angår avisens egen video. Er det ikke andet end dytten og fisen at høre på.
  Medierne kan åbenbart ikke forstå at vi vil have nyhederne som de nu engang er, og det ubeskåret og ucensureret. Børnene skal alligevel have sandheden at vide en dag.

  Kommentar by Sindsro — 24. juli 2018 @ 12:53

 20. Daily Mail
  Skal have ros for deres video og billeder. For mig var det ubeskåret.
  tak

  Kommentar by Sindsro — 24. juli 2018 @ 13:02

 21. Penge: Daily Mail Lego StopFundingHate https://politiken.dk/oekonomi/virksomheder/article5650221.eceb

  Kommentar by anno — 24. juli 2018 @ 15:38

 22. https://politiken.dk/oekonomi/virksomheder/article5650221.ece

  Kommentar by anno — 24. juli 2018 @ 15:40

 23. Daily Mail er klart Englands mindst røde/kulturradikale avis. På trods af hvad flere her på bloggen skriver, så er Daily Mail faktisk, efter engelske forhold, ret islamkritisk.
  Daily Mails holdninger skyldes langt hen af vejen den mangeårige chefredaktør Paul Dacre. Dacre forlader imidlertid sin post til efteråret. Hans efterfølger bliver den nuværende chefredaktør på søsteravisen “Mail on Sinday” Geordie Greig.
  Greig forventes at trække Daily Mail noget til venstre, bl.a. er Greig glødende tilhænger af Englands forbliven i EU.
  Selv om Daily Mail ikke er ideel, så er den dog et lille lys på et stort mørkt hav. I det mindste lidt endnu.

  Kommentar by bjarne Binee — 24. juli 2018 @ 19:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper