25. juli 2018

Mundhir Abdallah tiltalt for at opfordre til drab på jøder: “.. imamens egne ord og et citat fra Koranen.”

Der findes ikke mange højrefløjsmedier- eller organisationer, der ikke har oplevet en eller anden form for censur på sociale medier. Maskerne falder i disse år, og selv noget så fredeligt som danske Identitær har fået lukket deres Facebook-konto. Youtube er et kapitel for sig selv, og det siger meget om ytringsfrihed i praksis, at islamister kan opfordre til vold mod jøder, uden at det medfører repressalier fra Youtube. Videoen er stadig online.

Jeg har tidligere blogget historien, så her blot en opdatering med hjælp fra TV2.dk – Imam tiltalt for at bifalde drab på jøder for første gang nogensinde.

“Den københavnske imam Mundhir Abdallah fra Masjid Al-Faruq-moskéen på Nørrebro er blevet tiltalt for at opfordre til drab på jøder. Det oplyser Anklagemyndigheden i en pressemeddelelse.

Det er første gang, der rejses tiltale efter den såkaldte imamlov fra januar 2017…

Videoen stammer fra fredagsbønnen den 31. marts 2017, hvor Mundhir Abdallah i sin prædiken citerede en antisemitisk hadith (beretning, red.), der opfordrer til had på jøder.

Prædikenen bestod ifølge Anklagemyndigheden både af imamens egne ord og et citat fra Koranen, og ifølge politiets oversættelse sagde imamen blandt andet:

Dommedag oprinder ikke, førend muslimerne bekæmper jøderne, således at muslimerne slår dem ihjel, og jøden vil skjule sig bag sten og træer, og stenen og træerne vil sige: ‘O muslim, O Guds tilbeder, der er en jøde bag mig, så kom og dræb ham’.”

(Imam Mundhir Abdallah prædiker jødehad i Masjid Al-Faruq, Heimdalsgade, Kbhn, 31. marts 2017)

Oploadet Kl. 02:34 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93696/trackback

34 Comments »

 1. Imamen siger nederst i artiklen at “Danmark kriminaliserer profetens ord” og det har han jo teknisk set ret i. Problemet er islam og koranen, ikke hvem der læser op fra den! Men prøv at forklare vores politikere det.

  Kommentar by per — 25. juli 2018 @ 03:20

 2. Glimrende, at staten endelig benytter lejligheden til at få dømt sådanne “udtalelser” ulovlige og strafbare.
  Da muslimerne jo påstår, at koranen og hvert ord deri er uforanderligt, gudgivent, ufejlbarligt osv., betyder det i realiteten, at den danske stat erklærer islam kriminel og ulovlig.
  Og så kan vi få lukket koranskoler, moskeer samt forhåbentlig begynde at masseudsende muslimer fra Danmark, nægte dem indrejse fra imamer og nedefter.
  Det er på tide at standse islamiseringen af Danmark – og Europa, og dette er et glimrende sted at begynde.
  Eller måske de danske folkekirkepræster skal have lov til/får pålagt at starte alle gudstjenester med en bøn om at dræbe alle muslimer, så vi kan få fred på jord.
  Juleevangeliet skal måske skrives lidt om ._)

  Kommentar by T. Snorrason — 25. juli 2018 @ 04:12

 3. @per: Politiet siger, at han “siger de hellige ord om jøder, som om det var hans egne.” Han skulle altså være mere skyldig, end hvis han læste dem neutralt op.

  Det er sandelig en interessant sondren, som det bliver interessant at høre, hvad en domstol siger til. Jeg tror retsvæsnet er meget bevidste om ikke at kriminalisere koran og hadith, selvom der er tonsvis ad hatespeech i koranen, og den endda efter nogens mening strider mod vores grundlov.

  Kommentar by BB — 25. juli 2018 @ 06:23

 4. https://www.breitbart.com/london/2018/07/24/greece-illegal-migrant-arrivals-surge-122-percent-7000-intercepted-turkish-border-week/
  Josephs kommentar:
  Muslims were banned from immigrating to the United States in 1952 under the provisions of the Immigration and Nationality Act.

  ISLAM WAS BANNED FROM THE USA IN 1952, but Obama & the media don’t want you to know that. The Immigration and Nationality Act that passed June 27, 1952 revised the laws relating to immigration, naturalization, and nationality for the United States. That act, which became Public Law 414, established both the law and the intent of Congress regarding the immigration of Aliens to the US and remains in effect today.

  Among the many issues it covers, one in particular, found in Chapter 2 Section 212, is the prohibition of entry to the US if the Alien belongs to an organization seeking to overthrow the government of the United States by “force, violence, or other unconstitutional means.” This, by its very definition, rules out Islamic immigration to the United States.

  This law is being ignored by the White House. Islamic immigration to the U.S. is prohibited under this law because the Koran, Sharia Law and the Hadith all require complete submission to Islam, which is antithetical to the US government, the Constitution, and to the Republic. All Muslims who believe that the Koran is life’s guiding principal also believe in total submission to islam & sharia law.

  To all who claim that Islam is a religion, read the law again … the law states that Aliens who are affiliated with ANY “organization” that advocates the overthrow of the U.S. government are prohibited.

  Med ret vinkling og oversættelse er lignende gældende lokalt. Set herfra.

  Kommentar by Peter Buch — 25. juli 2018 @ 06:37

 5. Fatter alle de forbandede venstresnoede islam-elskere ikke, at alle de forfærdelige ting som muslimer gør, terror, drab, voldtægter, vold mod alt og alle, osv. osv. osv. rundt omkring i verden, alle har rod i koranen og haditherne, og at de forbandede uhyrer i IS, intet gjorde, som de ikke kunne finde ord for i Koranen, eller i alle haditherne omkring hvad deres kære pædofile og utroligt voldlige løgnagtige Profet. Han gik heller ikke af vejen for at have sex med små drenge, så det er kun små piger det gik ud over..

  Kun tåber frygter ikke ISLAM…

  Kommentar by Christian Anti-sandnigger — 25. juli 2018 @ 06:42

 6. Så vidt jeg har hørt, så er strafferammen op til tre års fængsel. Her er mit bud på en dom : Han får allerhøjst en bøde på omkring 5-10.000 kroner. Ingen dommer vil turde dømme ham til en fængselsstraf, da det vil kaste den muslimske befolkning ud i åben krig imod det danske retssystem, og der vil blive oprør i de københavnske gader. Derimod, hvis en jøde eller en kristen, havde sagt de samme ting om muslimer, som Imamen har sagt om jøderne, så vil strafferammen på de tre år blive udløst på stedet.

  Kommentar by Lightmann — 25. juli 2018 @ 08:15

 7. Når han tror bogstavttro på Koranen, så er han sikkert en god muslim, og da det er tilfældet kan han jo ikke undgå at kriminalisere sig selv i frie landes juridiske forstand, når han citere koranens hadske budskaber. Ikke noget nyt i det. Han følger blot sin tro, og sin diktatorprofet (Muhammedanismen), indirekte budskaber fra Hadith, og koranens indhold. Det er blot blåøjede naivistiske løgnfulde bortforklaringer fra Vestens kulturnaivister tågesnak (Islamister, mangfoldighed, moderate muslimer), og fravalg til at se forholdet mellem tro-vantro, vantro iforhold til Islam, som de oftest selv er, der har forhindret folk i at se sandheden om hvad de har med at gøre. Heller tro på løgnen end sandheden i Vestens politiske kredse, trods hele denne verdens beviser i historisk og samtidsmæssig sammenhæng.

  Kommentar by Michael Unna — 25. juli 2018 @ 08:15

 8. @Lightmann: Du har helt ret. Reelt burde domstolene kriminalisere højtlæsning af koranen uden for de journalistiske og videnskabelige cirkler. Men sådan spiller (dommer)klaveret ikke.

  Kommentar by ino — 25. juli 2018 @ 08:21

 9. @Peter Buch
  Paragraf 67 i vores Grundlov siger omtrent det samme:
  “Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.”
  Jeg læser det på to måder:
  Alle kristne afgrene er tilladte i Danmark (da Gud med stort G refererer direkte til kristendommen).
  Og selv hvis man læser “Gud” som værende alle religioner, så må det ikke stride mod sædeligheden eller den offentlige orden.
  Islam strider mod begge fortolkninger.

  Kommentar by Alf — 25. juli 2018 @ 08:47

 10. Islam burde ikke være tilladt i Danmark, da muslimerne og Koranen overtræder Grundlovens paragraf 67 med hadtale mod og opfordring til vold og drab på kristne og jøder.

  Islam er ondskabens inderste kerne.

  Kommentar by np — 25. juli 2018 @ 08:59

 11. Masjid Al-Faruq-moskéen har over 3700 der kan lide og følger deres facebook side, håber at PET følger lidt med i hvad disse sympatisører ellers syntes godt om.

  Mon TV2 News od DR sender live fra moskeen på fredag for at høre om deltagerne i fredagsbønnen er mening med deres imam.

  Og husk så dette:
  Fhv. Udenrigsminister Per Stig Møller har sagt det så smukt: Det er en kendsgerning, at i Koranen står der:”Du har lov til at FORSTILLE”.
  Lyve overfor vantro. Hvis du som muslim kan vinde ved det.

  Kommentar by Anders Nielsen — 25. juli 2018 @ 09:08

 12. Man strides om profetens skæg, mens årsagen til muslimers fjendtligheder over for vantro forties. Hvis man kan sin islam for vantro, så er der ikke så meget slinger eller humanistisk hensyntagen tagen til, hvad der skal ske.
  For år tilbage gennemlæste jeg islam pensum for 1. års studerende på Københavns Universitets religionsstudie. Ak ja, de blev præsenteret for, at i islam er der ingen religionstvang og andre uhyrligheder som nulstilling af kroppen ved hjælp af ramadanen. Vil man forstå muslimer på den rigtige og positive måde skal man være højt uddannet?

  Kommentar by Menig 442 — 25. juli 2018 @ 09:27

 13. Tænk hvis resten af Danmark en dag fik øjnene op for, hvad der står om vantro og jøder i resten af koranen…

  Kommentar by Quark — 25. juli 2018 @ 11:04

 14. De begynder at foele sig staerke hva’? folkets ledere sover blideligt videre

  Kommentar by dunk — 25. juli 2018 @ 11:20

 15. Han får da muslim rabat i dommen…som der skrives, så tør man da ikke give den straf loven foreskriver…De vil gå fuldkommen bananas og det tør man ikke risikere…Men det burde man…så kan alle da se dette sindsyge vanvid vi har indført i vort land og måske igangsætte en nødvendig og total anderledes tilgang og løsning på den satans kult islam i Danmark – Den skal stoppes og smides ud af landet uanset konsekvenserne – de kan leve og udfolde sig i de lande, som deler dette vanvid – DE SKAL IKKE VÆRE HER!!!!

  Kommentar by Black Watch — 25. juli 2018 @ 11:30

 16. Rimeligvis enig med de fleste herinde….hvad andet er der at sig end. Støt SIAD, alt det I kan. Penge personligt etc. God Onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. juli 2018 @ 11:55

 17. Hvis, hvis, hvis det vildt usandsynlige skulle ske, at han får blot en lillebitte straf, så står bagmændene klar med financiering af proces ved Menneskerettighedsdomstolen, der nødvendigvis vil frifinde efter at have tænkt over sagen i otte år.
  Så, det…..

  Kommentar by Bastardo — 25. juli 2018 @ 12:35

 18. I et land hvor man tillod et følge på 700 islamister til begravelsen
  af Kruthusmorderen, så skal man nok ikke forvente de helt store repressalier overfor sådan en karl!

  Kommentar by Kunta — 25. juli 2018 @ 13:20

 19. Af alle tåbelige religioner, kommer islam ind på en flot 1. plads.

  Vores justitia handler noget mere gesvindt når talen er om had til homoer.

  Lad os nu se om loven fra januar 2017 dur til noget.

  Kommentar by Per K. — 25. juli 2018 @ 13:43

 20. Glem Mundlort Abdallah og Komiske Ali aka lars løkke og hans mongol parti venstre, vi har selv valgt dem alle sammen, og vi har også selv valgt at leve som islams skaffedyr og slaver.

  Kommentar by Piphans — 25. juli 2018 @ 14:47

 21. @1
  “Danmark kriminaliserer profetens ord”

  Ja, og det var på tide.
  Hvis retsvæsenet ellers tør følge loven.

  Kommentar by traveler — 25. juli 2018 @ 15:50

 22. Hvis ordene er ulovlige når de bliver læst op, så er de vel også ulovlige i sig selv. Hvornår begynder politiet at konfiskere koraner?

  Kommentar by Henrik — 25. juli 2018 @ 19:20

 23. Islamforbud skal jo nok hjælpe, så længe der fysisk er mange hundredtusinder af islamtroende i landet, der så bare må konspirere mere dulgt… Rækkefølgen må begribeligvis være “Danmark som muhamedanerfri zone”; så kan man bagefter overveje andet (skønt da ret ørkesløst med forbud mod “troen”). Man bør ikke hvile, før danskerne har gennemsøgt landet en sidste gang for tilbageværende muhamedanere, og muhamedaneren vil skjule sig bag sten og træer, og stenen og træerne vil sige: ‘O dansker, O Glistrups disciple, der er en muhammedaner bag mig, så kom og udvis ham’.” Øje for øje, tand for tand…

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 25. juli 2018 @ 19:22

 24. Hvis ikke situationen med Islam i Danmark var så skæbnesvanger, som den er, kunne man godt more sig over myndighedernes og MSMs famlen rundt som blindebukke i Islams univers. Selvvalgt blinde og uvidende, vel at mærke, for fakta om Islam er lettilgængelige.
  Sagen her lægger jo op til, at myndighederne og MSM må indrømme, at Koranens ord har noget med Islam at gøre. Det er da morsomt.
  Altså hvis ikke baggrunden havde været så tragisk.

  Kommentar by JMR HH Jr — 25. juli 2018 @ 20:08

 25. Den muslimske besættelse af den iberiske halvø varede fra 711 til 1492.

  Så blev de nedkæmpet af kristne spaniere og sendt tilbage til deres golde ørkener. De store spanske malere hyldede denne sejr over barbarerne ved at lade jomfru Maria træde den muslimske halvmåne under fode.

  Jeg ved ikke, hvor længe muslimernes besættelse af Europa vil vare i denne omgang. Måske mange hundrede år? Fredelig sameksistens med muslimer er imidlertid en umulighed.

  Det liberale Vesten – dvs. Venstre i Danmark – agerer desværre som en trojansk hest for den muslimske invansion. Når jøder og forkæmpere af ytringsfrihed dræbes af muslimer, forsvarer Løkke islam.

  Muslimerne skal have job frem for danskerne, mens de ældre, som opbyggede vores velfærdssamfund, sidder med fyldte bleer på plejehjemmene.

  De gode græder. De onde ler.

  Jeg fatter ikke, at dansksindede stemmer på det landsforræderparti.

  Kommentar by np — 25. juli 2018 @ 20:09

 26. @25
  Ja, og for at det ikke skal være løgn så har de også krav på bolig før danskerne dvs., at ældre og syge danskere som af en eller anden grund mister deres bolig må sove i telt hvis de ikke er heldige at finde en campingvogn.

  Og hvor mange danskere uden arbejde vil være i stand til at kunne få udbetalt 600.000 kr. om året fra det offentlige, mit gæt er ingen.

  Kommentar by Piphans — 25. juli 2018 @ 20:25

 27. Peter Neerup Buhl — 25. juli 2018 @ 19:22 :

  Godt skrevet !!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. juli 2018 @ 21:20

 28. Rimeligt godt skrevet. Enig med 27). Regeringen vil ikke modtage FN,s kvoteflygtninge 500…et eller andet. Da man mener der er problemer med- integrationen-…er det også Jeres fornemmelse …at der er problemer med – integrationen-???? :-) :-) :-) :-) :-)…God torsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. juli 2018 @ 18:16

 29. Der er et interview med ham her: https://www.kristeligt-dagblad.dk/tiltalt-imam-10-aars-faengsel-skraemmer-mig-ikke

  “Inden for islam må man ikke opfordre til drab på uskyldige eller civile mennesker, uanset hvem det er. Det er vores holdning som muslimer og min holdning som imam.”

  Verset han blev dømt for lød: ”Dommedag oprinder ikke, førend muslimerne bekæmper jøderne, således at muslimerne slår dem ihjel, og jøden vil skjule sig bag sten og træer, og stenen og træerne vil sige: ’O muslim, O Guds tilbeder, der er en jøde bag mig, så kom og dræb ham’.”

  Hilsen din lokale mangfoldigheds-repræsentant på nørrebro.

  Kommentar by per — 26. juli 2018 @ 19:36

 30. Det bliver en interessant retssag, hvor tiltalte vil excellere i taqiyya, kitman og hvad det ellers hedder, indtil anklagers og dommers ører falder af. Han er åbenbart allerede startet i Kristeligt Dagblad (29 per): bisætningen “uanset hvem det er” er så vidt jeg er orienteret ikke korrekt. Den korrekte bisætning skulle lyde “forudsat de er muslimer”.
  Jeg synes det er fint, at han er blevet tiltalt. Jeg tror bare ikke vores retssystem kan hamle op med Islam. Jeg håber det bedste, dvs. at han bliver dømt, men jeg frygter det væreste, dvs. at han bliver frikendt – og skatteyderne betaler omkostningerne.

  Kommentar by JMR HH Jr — 26. juli 2018 @ 20:47

 31. PS præcisering: jeg tror selvfølgelig at per citerer KD korrekt. Hvad jeg mener er, at nævnte bisætning ikke siger sandheden.

  Kommentar by JMR HH Jr — 26. juli 2018 @ 20:52

 32. Jeg tror de danske myndigheder har begået et gigantisk selvmål her, for nu er de pludselig tvunget til at diskutere offentligt hvad der egentlig står i koranen, velvidende at det er dem selv som har lukket 1/2 million jøde-hadende følgere af den ind i landet! Jeg tvivler meget på at de tør at følge den sag til ende. Ham imamen alene har over 7.000 følgere på facebook der ifølge ham selv giver ham fuld opbakning, det kunne godt blive interessant hvis han bliver dømt for at citere koranen..

  Kommentar by per — 27. juli 2018 @ 01:10

 33. Det bliver værre.

  https://politiken.dk/bagsiden/atsbagsiden/art6639730/Stormuftien-af-Vanl%C3%B8se-g%C3%A5r-i-rette-med-j%C3%B8defjendsk-kollega

  “Jeg skal hermed på det kraftigste tage afstand fra min kollega Mundlir Tralalah, som er blevet tiltalt for overtrædelse af ’imamloven’ efter en prædiken i Moreshit al-Farout-moskeen på Nørrebro.

  Det hører ganske enkelt ingen steder hjemme, at man som forkynder af koranen i Danmark stiller sig op foran deltagerne i fredagsbønnen og opfordrer dem til at dræbe jøder på alle mulige grusomme måder uden først at have sikret sig, at der ikke sidder en eller anden idiot med en lydoptager i lokalet, så ens prædiken bliver offentliggjort i medierne og fører til politianmeldelser og hvad ved jeg fra Det Jødiske Samfund, der altid forstår at fremstille sig selv som åh, så uskyldige ofre for vanvittige islamister.”

  Altså hans argument går ikke på det svinske i udtalelsen men på, at den anden idiot-imam ikke havde sikret sig mod, at udenforstående kunne høre det.

  Kommentar by mb — 28. juli 2018 @ 10:44

 34. -> mb

  Du linker til ATS :-)

  Kommentar by Kim Møller — 28. juli 2018 @ 12:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper