25. juli 2018

Yazdani (SUF): “Jeg ville, med hver en nerve i min krop, holde med Danmark. … Men jeg kunne ikke.”

Venstreradikale Jens Philip Yazdani fik sympati langt ind i borgerlige rækker, da han for et par år tilbage kom i clinch med Martin Henriksen. Problemet var, at DF-politikeren såede tvivl om Yazdanis danskhed.

Man kan definere danskhed på flere måder, men for nu at gøre det kort. Hvis du får kvalme over det der med at ‘holde med Danmark’, så er du ikke dansker. Længere er den ikke. Her lidt fra iranerens opdatering.

“Özil har valgt ikke længere at spille på det tyske landshold. På grund af racisme. Og jeg forstår ham godt. Da jeg forleden selv så Danmark-Kroatien-kampen, fik jeg en kvalme, fremkaldt af ambivalente følelser, der opstod i jublen for mit land, Danmark.

Hvordan kunne jeg stå dér, dybt investeret i kampen, og skiftevis frygte og juble for Danmark – når det samme Danmark, dag efter dag, skider på, nedgør og tilsviner mig og mine?

Jeg ville, med hver en nerve i min krop, holde med Danmark. … Men jeg kunne ikke. Jeg kunne ikke. Noget i mig gjorde modstand. Tillod mig det ikke. Og det var dér, kvalmen opstod – i den indre splittelse, der, midt i menneskemylderet, kampen og the orange feeling, var ved at splitte mig over.

Jeg prøvede at fortælle mine tre gode, hvide venner, hvad jeg oplevede. Men jeg tror ikke helt, de forstod, hvad problemet var. … Men hvorfor skal jeg hylde et hold, der repræsenterer et land, der ikke gider have mig? Hvorfor skal jeg prise det land, der pisser på mig og mine? …

Uhyggeligt nok var det nemmere at få gejsten frem, da Iran spillede sine kampe til årets VM… Jeg havde nemmere, helt intuitivt og umiddelbart, ved at holde med et land, hvis jord mine fødder knap har betrådt og hvis sprog, jeg ikke taler, end med det land, hvor jeg er født, opvokset og bor; end med mit eget land.”

(Jens Philip Yazdani på Facebook, 24. juli 2018)

Oploadet Kl. 01:59 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93698/trackback

38 Comments »

 1. Martine Henriksen havde 100% ret, du er ikke Dansker, og bliver det aldrig.. Hvorfor fanden rejser du så ikke du ikke hjem til dit elskede Iran, det herlige kloak-land, der hænger 14 årige piger i byggekraner, tit efter mange år i fængsel, med totur og voldtægt af fangevogterne, fordi de har fået navnet Uanstændige, fordi de feks. er blevet gruppe-voldtaget af voksne mænd, mens de var små piger på 8 til 10 år..

  Det er kun et af enkelte eksempeler af tusinde og atter tusinde af sådanne skændige handlinger, begået af ISLAM i kloak-landet IRAN …

  DU ER IKKE DANSKER, OG DU BLIVER ALDRIG DANSKER Jens Philip Yazdani

  Kun tåber frygter ikke ISLAM….

  Kommentar by Christian Anti-sandnigger — 25. juli 2018 @ 02:19

 2. Synd for ham. Multikultur fungerer ikke.

  Kommentar by Al — 25. juli 2018 @ 02:23

 3. … Men hvorfor skal jeg hylde et hold, der repræsenterer et land, der ikke gider have mig?
  Meget fint “Jens Philip” Noget er altså sunket ind. Nu ville det være rart og tog konsekvensen af din erfaring, og rejste hjem til dit eget land.

  Kommentar by Nielsen — 25. juli 2018 @ 02:39

 4. Som dansk statsborger er han i sin fulde ret til at mene hvad han vil. Det ærgrer mig bare, at det i dag er blevet et helt almindeligt og i øvrigt yderst profitabelt karrierevalg, at fokusere på offerrolle og utaknemmelighed.

  Journalisterne og politikere griner os andre direkte op i ansigtet, hvis vi prøver at komme til orde i den offentlige debat. Men en utaknemmelig, klynkende hvalp som Yazdani har fast plads i medierne og sikkert også på deres lønningsliste.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 25. juli 2018 @ 03:11

 5. Jeg forstår ham på en måde godt, jeg føler mig heller ikke særlig dansk hvergang jeg hører nogen fra SUF åbne munden. Det er næsten ligesom om vi ikke længere er et homogent folkefærd, gad vide hvis skyld det kan være..

  Kommentar by per — 25. juli 2018 @ 03:35

 6. Martin Henriksen slåede overhovededt ikke tvivl om Yazdani’s “danskhed”. Henriksen blev afpresset et svar af Clement Kjærsgaard i Debatten, sådan mere eller mindre ud af det blå: “Er Yazdani dansker?”. Det kunne Henriksen naturligvis ikke svare hverken ja eller nej på. Hvor skulle han vide det fra, efter 10 min med Yazdani i et TV-studie?

  Men nu har Yazdani selv svaret een gang for alle: “Mig og mine“, og denne ekskluderende mængde inkluderer tydeligvis ikke frk. Jensen eller hr. Sørensen.

  Kommentar by DavidK — 25. juli 2018 @ 05:11

 7. Ja, maskerne falder i disse år.

  Kommentar by Danskeren — 25. juli 2018 @ 05:32

 8. http://denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Jura/Retshistorie/landsforvisning

  Som der skrives er det “upassende at besvære andre nationer med Danmarks egne lovovertrædere. Ikke desto mindre…”.

  De gode gamle dage.

  Kommentar by Peter Buch — 25. juli 2018 @ 06:46

 9. Hvorfor er det lige præcis rodløse menneskers følelsesliv, som vi i særlig grad skal tage hensyn til? Fordi verden er global? Jens Philip Yazdani må selv skabe og fremelske et tilhørsforhold til Danmark – hvis han overhovedet vil det.

  Kommentar by BE — 25. juli 2018 @ 07:14

 10. Özil sagen handler ikke om racisme. Den handler om islam.

  Kommentar by kenneth — 25. juli 2018 @ 07:30

 11. OK. Han føler mere med et land hans forældre højst sandsynligt er flygtet fra, og hvis repressentanter har hængt homoseksuelle i kraner, stennet kvinder til døde, for utroskab- nogle af dem voldtaget i fr vestlig juridisk forstand, men da de ikke kunne finde 4 vidner i shariajuridisk forstand, så havde de begået hor….og skulle altså stenes til døde i shariajuridisk forstand. Et land hvis repressentanter brugte børn som selvmordssoldater imod Irakiske tanks under Irak -Iran konflikten, men sidst og ikke mindst, hvis han stadigvæk er muslim, så er han da så sandelig heller ikke Dansker. Da denne modbydelige usekulære diktatorreligion pr tradition heller ikke er dansk og forhåbentlig heller aldrig vil blive det, og hvis det skulle blive tilfældet, ville jeg da heller ikke betragte mig som Dansker, eller føle sympati for dette endnu dejlige land. så han kan for min skyld gå af helvede til i Iran. Trods alt. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. juli 2018 @ 08:06

 12. PS: Det undertrykkende religiøse shariakludtørklæde er heller ikke Dansk.

  Kommentar by Michael Unna — 25. juli 2018 @ 08:07

 13. Det er s´gu den ringe ynk, at høre muslimen. Er der ikke det ene, så er der det andet. Man giver muslimen en finger, og han tager hele hånden og mere til. Muslimen kræver, muslimen forlanger, se for fanden at få hænderne op af lommen og armene ud fra kroppen, og kom i gang med noget nyttigt, i stedet for den brækpose du hælder ud.

  Hvorfor ikke flytte ned til jeres hjernedøde trosfæller i regionen, mennesker der sukker efter at leve som for 1.400 år siden, så kan man jo med myndigheders tilladelse voldtage en 9-årig pige. Islam er den syge mands religion.
  Skrid Jens Philip, du har intet at gøre i Danmark.

  Kommentar by der Adler — 25. juli 2018 @ 08:54

 14. Hælp mig lige her!
  Jens Philip Yazdani bestod han gymnasiet eller har han gået 1.klasse om i 10år?

  Har Jens Philip Yazdani en dobbeltgænger? For en der ligner ham meget har da siddet i TV2 News og DR2 Dagen, ikke hverdag, men jeg tror da han har haft rimeligt let ved at få taletid, så helt udelukket har han da ikke været.

  Trist for vore unge at de skal tages som gidsler af folk fra enhedslisten, for der er Jens jo medlem og sikkert også snart kandidat til folketinget.

  Kommentar by Anders Nielsen — 25. juli 2018 @ 09:21

 15. @1 – 14,
  Jeg er fuldstændig enig med jer alle sammen.
  Disse ynkende og klynkende “moderate” muslimer som blot er trætte islamister, har kostet os alt og er skyld i at danskere skal tigge og bede om at få den hjælp vi har betalt for, eller ligge og dør på de Mohammedanske hospitaler fordi vi har givet muslimerne alle vores penge og tilmed også vores land.

  Kommentar by Piphans — 25. juli 2018 @ 11:10

 16. Nu revner ballonen da fuldstændigt for Yazdani …. han begynder for alvor at bekende kulør og ender formentligt snart som Abdol-Hamid, langt væk fra mediernes søgelys. Det næste vi ser fra ham er at skifter sine fornavne ud med noget jihad/halal!

  Hvorfor er det så svært for socialister og andre fra Verdensredder/PK-segmentet, at man ikke kan have en verdensorden hvor mennesker i hundredtusind- og millionsvis kan flytte til en anden del af verden efter eget valg og tilmed kræve at alting indrettes efter d?! Det er som om at de frelste øverst i de internationale organer først er tilfredse når vi alle lever som i Bombay eller Nairobi!

  Et ferietip til Yazdani: tag til Theran, eller endnu bedre til Qom og kritiser præstekleptokratiet, oliemilliardærerne, i bare nogenlunde moderate vendinger og se om du undgår en flækket hovedskal! Og hvis de varme følelser for ayatollaernes udvalgte på grønsværen blir for svære at håndtere, så tænk på at der næppe er mange systemkritikere og socialister iblandt dem – snarere er det ene præste-røvslikkere, som den bovlamme og totalt ignorante Özil, der for et par oliedollar udnyttes til at kaste glans over et af verdenshistoriens værste regimer. God tur Yazdani!

  STOP VANVIDDET – STOP DET NU. Bevar Den Frie Verden.

  Kommentar by Stopdetnu — 25. juli 2018 @ 11:47

 17. Det har vel ikke en skid at gøre med islam!

  Islam er en hel igennem anti-national religion, som ønsker at skabe en teokratisk verdensstat, hvor traditional nationalitet er haram og kunne den universelle tros-nation Ummahen anerkendes.

  Islam er således meget tæt i natur på den vestlige globalisme, der dog er gudløs og sekulær i sit udgangspunkt.

  Yazdani er iraner og ikke dansker, ergo føler han sig ikke dansk. Det er sgutte så svært at forstå!

  Han og hans familie bør få økonomisk hjælp til at vende tilbage til det område i verden hvor de hører til etnisk og kulturelt.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 25. juli 2018 @ 11:50

 18. Og så stillede Martin Henriksen jo ikke engang spørgsmålstegn ved hans påståede “danskhed”.

  MH sagde blot, direkte adspurgt om han var dansker, at det vidst han ikke.

  Kommentar by Hans Und — 25. juli 2018 @ 12:38

 19. Jens Philip,
  Godt at du fandt ud af det i tide, mens du endnu er ung og kan nå at gøre dine forældres fejl god igen. God tur.

  Kommentar by Bastardo — 25. juli 2018 @ 12:44

 20. Det er meget udbredt i muslimske miljøer, at man intet tilhørsforhold eller kærlighed har til det danske landshold. De fleste hader alt hvad der er dansk, herunder også det danske landshold.

  Kommentar by Erik Skifter — 25. juli 2018 @ 16:13

 21. Nåh hvor har Jensemand det hårdt

  Kommentar by Johnson — 25. juli 2018 @ 17:19

 22. Med en inkonsekvens og påtaget offerrolle, som ikke står noget efter, får den kære Jens lige tilføjet, at han da har større veneration for det Iran, hans forældre? er flygtet fra (går jeg da ud fra), som i modsætning til Danmark har institutionaliseret forfølgelsen af anderledes tænkende, religiøse og seksuelle minoriteter.

  Hvis man således er forvirret, er det forståeligt, men løsningen/årsagen mistænker jeg for at være oplagt: Iran forfølger ikke muslimer for at være muslimer, hvilket jeg så må forstå på Jens, at vi gør i Danmark.

  Yderligere, hvis Jens som “forfølgelse” og “racisme” forstår kritik af muslimers udtalelser og dispositioner, når de f.eks. er komplet uforståelige og modsatrettede i forhold til påstået frihedstrang og – selv som efterkommer – status som flygtning af politiske årsager, ja så vil han nok være forfulgt af racistiske årsager længe.

  Kommentar by Henrik Larsen — 25. juli 2018 @ 18:06

 23. Gad vide hvor længe en eller anden dansk landsholdsspiller, som – lad os sige for eksemplets skyld – havde amerikansk baggrund og blev afbildet sammen med Donald Trump, ledsaget af teksten/udtalelsen “til min præsident”, ville holde til den gigantiske shitstorm, som ville udløses fra mainstream og sociale medier?

  Ville mon Jens og Mesut (Özil) stå parate med opbakning til den formastelige?

  Ville det pågældende forbund for landsholdsspilleren?

  Og ville “forseelsen” være den samme, som den Mesut Özil begik?

  Kommentar by Henrik Larsen — 25. juli 2018 @ 18:18

 24. Det der undrer mig, er, at hans 3 hvide venner, som jo logisk set kommer fra venstreoverdrevet, ikke forstår ham. De er da ellers alle så forstående, men det er moske kun, når det drejer sig om overførsel af skattekroner.

  Kommentar by Menig 442 — 25. juli 2018 @ 18:29

 25. Sådan går det når de kommer i puberteten

  Kommentar by Prebber — 25. juli 2018 @ 18:36

 26. Jeg får kvalme af offer-typer som Yadsani!
  Du har fuldstændig ret!
  Danmark og danskerne gider squ ikke dig!
  Rejs dog hjem til dette “shithole” du og dine kommer fra!
  Åh-ja glemte jeg rent at den pædofile Mohamad er stor, men SU-en og Social-hjælpen er større! (idiot)
  P.

  Kommentar by Piotr — 25. juli 2018 @ 19:03

 27. Vi ved allerede, at denne halviraner vil gøre en karriere ud af at være fornærmet. Han ender nok i Enhedslisten eller Alternativet

  Kommentar by BB — 25. juli 2018 @ 19:14

 28. Til 17) islam er en fordummende usekulær diktatorreligion (med dens profet som Førerdiktator især via Hadith). Islam beviselige konsekvens i denne verden kan kun opvises i civilisationskatastrofer og fordummelse. Hele verden emmer med beviser både historisk og samtidsmæssigt om dens katastrofale natur for mennesker, så jeg gider virkelig ikke (Sikkert arrogant for ingoranter og kulturnaivister, men det må være på sin plads med arrogance her) at nævne dem alle sammen, da det ville fylde mere end en Cray computer bytesmæssigt kan rumme.
  Islam er en tankemæssig menneskelig katastrofe. Ha en god aften. Den Danske Forening har på Deres hjemmeside en rimeligt godt svar fra en polsk minister fra en journalist, på hvorfor de ikke har modtaget en eneste muslimsk flygtning. Fortsat god aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. juli 2018 @ 19:50

 29. Det undrer mig at muslimer ikke bruges mere i film.
  De er da selvskrevne til at spille uheldige roller samt til at spille offerroller.

  Kommentar by bjarne Binee — 25. juli 2018 @ 19:56

 30. Sådan er det, når man er opdraget til at være centrum for sine følelsers vold, og vurdere alt ud fra dette. Identiteten kan ikke grundfæstes. Jo mere multikultur, jo mere rodløshed. Jo måske er han et offer på en måde, men ikke for danskerne, men for illusionen om multikultur. Han er et produkt. Men det er hans eget ansvar og blive mere end et produkt, hvis han virkelig mente det med Danmark.

  Kommentar by Uno — 25. juli 2018 @ 20:07

 31. Endnu et sagesløst offer for multikultiernes perverse, uansvarlige lovgivning og handlinger.

  http://www.lokalavisen.dk/112/2018-07-25/-Helt-nye-oplysninger-i-sagen-Fuldbyrdet-voldtægt-af-pige-ved-kæmpe-fodboldstævne-2505694.html

  Mand, ca. 18 år, 175-180 cm høj, talte gebrokkent engelsk, mørk i huden, spinkel af bygning, iført mørk T-shirt og lange bukser.

  Fy for satan!

  Kommentar by Stopdetnu — 25. juli 2018 @ 21:51

 32. https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE10768592/oezil-og-foelelsen-af-at-vaere-fremmed/

  For fanden da en kronik og læs så lige alle kommentarerne – Her stikker JP´s indlæg i debatten da bare af – wow!!!!

  Det har jeg da ikke set JP gøre før i en debat..er de da blevet helt bims i varmen!

  Dette sindsyge land Danmark med medier der helt bevidst lyver og bedrager – her f.eks. JP som i dag udgiver sig for noget andet end det i realiteten står for!!

  Så nu kan man da roligt titulere JP som politiken vest.

  Men læs debatindlægget og især alle kommentarerne – man må grine og samtidigt sørge – en svær øvelse!

  Kommentar by Black Watch — 25. juli 2018 @ 22:14

 33. Det er helt sygt at JP tager Yazdani i forsvar i debatten, og gør hans femte kolonne virksomhed til deres egen!

  Kommentar by Polka — 26. juli 2018 @ 00:04

 34. Jens Philip Yazdani har muligheden for at være solidarisk med og forstående overfor danskere, som uforskyldt oplever at få problemer på halsen som følge af indvandringen. Men det vil han ikke.

  Han vil hellere være anderledes solidarisk. Og bekæmpe ondskabsfulde, dumme og angste racister. Hans valg.

  Kommentar by BE — 26. juli 2018 @ 01:12

 35. “…sympati langt ind i borgerlige rækker…”

  Hvilke borgerlige rækker ? Der er ingen tilbage. Faktisk kan det være svært i dag at høre forskel på en liberal og en socialist.

  Kommentar by Kurt — 26. juli 2018 @ 11:08

 36. Og nu har han også fået lang taletid på TV2 News

  Kommentar by Erik — 26. juli 2018 @ 12:23

 37. Han kan da gå af helvede til…..Der er Yussof Poulsen o.a blandings etniske fodboldspillere på Det danske landshold. Selvfølgelig vil vi da ikke have Islam til Danmark. Hans forældre flygtede fra Iran af samme grund. Hvis han sympatisere med det svineri hans forældre er flygtet fra, kan det da ikke gå for hurtigt at smide ham ud tilbage til iran. Dumme svin.

  Kommentar by Michael Unna — 26. juli 2018 @ 18:20

 38. Til Unna

  Hvor nævner Yazdani islam i forbindelse med hans manglende evne til at holde med det danske landshold??

  Etnicitet, etnicitet, etnicitet! Er humlen her Unna!

  Ikke alle indvandringsproblemer begynder og slutter med islam.

  Hvad er det tyrkerne og kurderne slås om? Islam? Nej!

  Etnicitet!!!!

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 28. juli 2018 @ 00:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper