27. juli 2018

Fnisende TVSyd-vært om militante venstreradikale: “Hvis du synes alt det her lyder meget langhåret…”

I skrivende stund afholder Socialistisk Ungdomsfront International Socialistisk Ungdomslejr i Billund, og her mødes 350 kommunister fra hele verden for at diskutere den sande socialisme. Det er ikke ulovligt at være anti-demokrat, men hvor Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse, Hizb-ut-tahrir og lignende sjældent får ukritisk taletid, så forholder det sig helt omvendt med militante venstreradikale.

TV2 Syd bragte mandag aften et indslag om lejren, og det blev et helt klassisk eufemiserende indslag om de her dedikerede unge mennesker, med en anderledes eksotisk tilgang til det politiske system. De flager med hammer og segl, kæmper for en kommunistisk revolution, og tager ikke afstand fra besættelse og vold. Når modne fredelige højreorienterede mødes, er mediernes tilgang en mur af uforsonlighed. Det er værd at tænke lidt over.

“Kampen for den internationale socialistiske revolution rykkede i dag ind på en mark ved Billund. Den kommende uge vil cirka 400 unge socialister fra hele verden dele kamperfaringer og strategier for revolutionær kamp, analysere neoliberalismens krise og kapitalismens økologiske krise, og behov for et øko-socialistisk alternativ. Hvis du synes alt det her lyder meget langhåret, så tager du fejl – i hvert fald ifølge de unge. (TVSyd-vært, småfnisende)

I indslaget optræder Sally Karoline Olika Morks (tidl. politisk ansvarlig for LH, Landssammenslutningen af Handelsskoleelever), Lasse Andersen (SUF Troldhede, i BRF Kredit-trøje), Lærke Hagen Aagaard (koordinator for arrangementet) og Jeppe Studtmund Andersen (SUF Ry). Sidstnævnte stillede op for Enhedslisten i Skanderborg ved kommunalvalget sidste år. Han opnåede ikke valg, det gjorde spidskandidaten Maria Temponeras, kendt her på siden som en af initiativtagerne til ‘Mossø for Mangfoldighed’.

(Collage: Sally Morks fra Socialistisk Ungdomsfront til International Socialistisk Ungdomslejr, Billund, 2018)

Her lidt fra den tilhørende artikel – Unge socialister fra 19 nationer mødes for at diskutere revolution.

“Selvom fanerne er gamle kendinge, der vajer over den internationale socialistiske ungdomslejr, så er det en ny revolutionær generation, som mødes under de røde faner…

– Vi mener den socialistiske revolution seriøst…, siger Sally Morks.

Midlerner er de stadig ikke helt enige om. Men besættelser er de unge enige om er en acceptabel måde at protestere på – selvom Sally Morks ikke kan udelukke, at hun er parat til væbnet kamp.

– Jeg vil da helst lade være, må jeg sige. Jeg har ikke specielt meget lyst til at slås med alle mulige mennesker, men jeg kan ikke udelukke det.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93714/trackback

28 Comments »

 1. Åh nej, ikke en til tyndarmet ung pige der vil slås.
  Hvor er hendes forældre?

  Kommentar by P FEP — 27. juli 2018 @ 21:09

 2. Fy for satan – måtte de ALDRiG have held til at tvinge én eneste krone fra en ærlig, arbejdende, skatteyder.
  Ligegyldigt affald er hvad de er, aldrig selv tage ansvar for – eller arbejde for – noget som helst, men at råbe op om ‘uretfærdigheder’, og på pøbelagtig, bøllemanér forsøge at stjæle fra de som gider, er varemærker..

  Kommentar by Lundahl — 27. juli 2018 @ 21:39

 3. Luk de såkaldte journalistuddannelser.
  Og de såkaldte retorikuddannelser.
  Og indfør ligestilling, så andre end naive 12-talspiger kan få en uddannelse.

  Kommentar by Bastardo — 27. juli 2018 @ 21:39

 4. Det er da trods alt noget at de kun kan samle 350 tosser til et internationalt arrangement. Bemærk også det logo de har på det lilla banner i indslaget ved minut 1:32 hvor hammer og segl er kombineret med alle mulige køns-symboler, jeg tror ikke engang de selv ville kunne forklare det hvis de blev spurgt.

  Kommentar by per — 27. juli 2018 @ 21:42

 5. De flager med hammer og segl, kæmper for en kommunistisk revolution, og tager ikke afstand fra besættelse og vold.

  Jammen så Løslad Breivik, så kunne De prøve at bede om udsættelse.

  Forældrene er ligeglade, og dette rådne klientel (militante venstreradikale) kan ikke nåes. Sååh Det kunne jo ske igen.
  Utøya in mente.

  Kommentar by Sindsro — 27. juli 2018 @ 22:09

 6. De er hermed sikret medvind fremover og ender på diverse ledende samfundsposter rundt omkring, selvfølgelig efter at de udadtil tilbørligt har svoret det “liberale demokrati” troskab, skønt ungdommens idealisme stadig taler til deres fordel… Ja, der er forskel på folk. Se nu også, hvordan den gale ukrainske feminist, der begik selvmord forleden, hyldes som kunstner og betydeligt individ, mens aktivister på en sammenlignelig modsat fløj, “lunatic fringe of the radical right”, jo højst kan gøre sig håb om at komme i jorden i stilhed, alternativt med et “good riddance”.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 27. juli 2018 @ 22:49

 7. 6. Peter Neerup Buhl.
  Muligvis ret, hvis der da ikke kommer en Breivik type imellem.
  Og det kan hverken Du eller jeg og andre udelukke.

  Kommentar by Sindsro — 27. juli 2018 @ 23:57

 8. “I skrivende stund afholder Socialistisk Ungdomsfront International Socialistisk Ungdomslejr i Billund”
  Med andre ord – De kommende ledere af danske Fake News medier er samlet er samlet i billund.

  Kommentar by Piphans — 28. juli 2018 @ 00:53

 9. Det er sjovt, som den nye generation af marxister-leninister osv. ofte har sjove navne. Det er ikke ligefrem arbejderklassenavne. Altså ingen fare.
  De er med deres “moderigtige” navne et levn fra fortiden. Sprællende haletusser i en dam, forældrenes dam, der er ved at tørre ud.
  Nu har jeg ikke set tv-syd-indslaget, men hvis det er rigtigt, at studieværten fnisede/fniste/fnes, er vi da kommet et lille stykke vej.

  Kommentar by Catfish — 28. juli 2018 @ 04:19

 10. Det mest åndssvage er at arbejderklassen som regel er totalt fraværende ved den slags arrangementer. Hvilket egentlig også giver ganske udmærket mening. Der er sgu ikke mange unge, som ikke får sommerferien betalt af mor og far, der gider fyre et par tusinde kroner af på at sidde og æde speltgrød med en flok rigmandsbørn, på en mark uden for Billund.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 28. juli 2018 @ 04:29

 11. Det eneste kommunisme og socialisme har formået big time, er at hive alle pengene ud af lommerne på den arbejdende befolkning.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 28. juli 2018 @ 06:17

 12. Det er da super, at de er samlet i Billund, så kan de i samlet march til tonerne af ‘Internationale’ og med lyssværd indtage Legoland. Det er da en revolution, der vil slå igennem over hele kloden.

  “First we take Legoland, then we take Billund”….

  Hovsa, der ligger jo også en bette lufthavn derude på pløjemarken, next target!

  Kommentar by anon — 28. juli 2018 @ 06:51

 13. At 9: haletudser.

  Kommentar by Bastardo — 28. juli 2018 @ 06:58

 14. Er jeg den eneste som ikke kan komme ind på Snaphanen?

  Kommentar by kenneth — 28. juli 2018 @ 07:48

 15. Man kan f.eks. undersøge om de unges forældre kører i Audi.
  Lego ledelsen har med deres mange penge opført et unikt kontorhus på Vejle Havn, som danner baggrund i en Audi-reklame der vises på TV.

  De skøre kommunister har uden tvivl valgt Billund som et af kapitalismens højborge i Danmark, men det er jo dygtige iværksættere som Kirk familien der skaber job til aaaarbajderklassen, så også her falder deres revolution til jorden.

  Kommentar by k.m. — 28. juli 2018 @ 07:52

 16. Samtlige deltagere er jo bare uselvstændige bananplukkere, der alle sammen hedest ønsker sig et ligeså nemt job som deres bananplukkerforvalterforældre.

  I medens drømmer de så om at være alt det de ikke er- nemlig selvstændige, pålidelige, vedholdende, ærefulde, givende..

  Så selvfølgelig giver deres forældre og ældre fætter/kusiner dem max taletid og reklamering-

  Og man skal jo huske at hvis du én gang er blevet ansat(har slikket dig ind) i DR eller TV2, så har du ret til at få ansat 7 fra din familie!

  Gad vide hvad fætter/kusine ville vise i bananplukkertv, hvis Ali/Muhamod/Abdol Yallahyallah lige kom forbi med en pumpgun og aflivede de første 187 waanabe’s, sådan bare for at vise at islamismen er fredens og frihedens religion, eller for at protestere mod de urene?

  Kommentar by Bloody Mary — 28. juli 2018 @ 08:12

 17. snaphanen er åbenbart ude af drift. Lad os sige teknisk uheld, inden vi begynder at tænke på hackerangreb

  Kommentar by k.m. — 28. juli 2018 @ 08:18

 18. Godt de ikke er – Højreekstremistiske- ….dem taler medierne (MSM) så grimt om, især når de demonstrere for frihed imod Islamisk undertrykkelse…:-) :-) :-). All Right. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. juli 2018 @ 08:52

 19. I burde for øvrigt skamme jer over på den måde at nedværdige en stor stor stor religion. Den store Profet karl Marx fik en åbenbaring, som han opfordrede eftertiden filosofisk at forholde sig til , idet han ville forandre verden hen imod større – lige- gyldighed, for os alle sammen. Thi dette ville ske engang i det dengang industrialiserede England. Bagefter kom Khalif Lenin og gennemførte den store rettroende revolution i Rusland, og så den Store Khalif Stalin, siden blev en anden retning Maoismen -Shimao- (og hans Lille røde, som subblement til “Das Kapital” som Karl Marx (Fred være med ham) aldrig selv kom i nærheden af, til i en anden retledet tolkning til, for ikke at tale om Shi-Polpot. Alt samment for at vil alle engang kan blive helt og aldeles Lige-gyldige- (rettroende) (…og så taler vi ikke om ofrene). Bare fordi man tror på denne Store religion, så må man ikke nedgøre den slags dybsindigt tænkene drømmere på den rettroende Venstrefløj. Hermed dømmer jeg jer alle sammen efter paragraf 266B, og pressen skal nok være efter jer til vores Dages ende. (Halleluja). :-) :-) :-). God lørdag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. juli 2018 @ 12:05

 20. Citat fra Mao’s lille røde håndbog; “Folket, og kun folket, er drivkraften i skabelsen af Verdens historie.” Ja det var der nogen venstreislamister, der skulle lægge sig på sinde.

  Kommentar by Bloody Mary — 28. juli 2018 @ 12:41

 21. Snaphanen er på igen

  Kommentar by k.m. — 28. juli 2018 @ 13:09

 22. Hvorfor tager de ikke til deres ideal samfund, Venezuela?

  Kommentar by Moth — 28. juli 2018 @ 13:48

 23. Det er ikke i sig selv bekymrende at 350 personer med roterende fis i kasketten holder møde i Billund. Det bekymrende er at deres venner i medierne tager dem alvorligt. Det er ligeledes bekymrende at de, takket være forbindelsen til medierne samt at de er børn af de herskende klasser, selv om nogle år sidder på magtpositioner i det offentlige og halvoffentlige Danmark.

  Kommentar by bjarne Binee — 28. juli 2018 @ 14:20

 24. De røde er blodtørstige. Det er blodtørsten der er deres drivkraft. De er sikkert ikke alle bevidste om det. Men historien viser det hver gang. F.eks

  Zhang Hongbing var 16, da han angav sin mor for at kritisere formand Mao. Nu ønsker Zhang at bede om tilgivelse.
  De slog hende, bandt hende og førte bort fra hendes hjem. Hun knælede for folkemængderne, som fordømte hende. Derefter læssede de hende på en lastbil, kørte hende til udkanten af byen og skød hende.

  Henrettelser for politiske forbrydelser som Fang Zhongmou’s under kulturrevolutionen var udbredt og ekstreme i deres brutalitet, men endu mere chokerende for fremmede er, at de, der angav hende, var hendes mand og deres 16-årige barn.

  31 millioner mennesker blev jaget og pryglet som hunde og mere end en million døde under folkedrabet iværksat af Mao Zedong i 1966.

  Klip fra The Guardian (!) min oversættelse https://www.theguardian.com/world/2013/mar/27/china-cultural-revolution-sons-guilt-zhang-hongping

  Kommentar by A-mad — 28. juli 2018 @ 18:01

 25. > A-mad 18:01

  Tak for historien. Den bidrager til diskussionen om, hvem der egentlig stod bag de største folkedrab i de seneste ca. 100 år: Hitler, Stalin eller Mao.

  Stalin og Mao havde det med primært at slå egen befolkning ihjel, gerne gennem sult og hungersnød. Hitler & co. koncentrerede sig om andre landes befolkninger, især Polen samt delstater i Sovjet, især Hviderusland og Ukraine.

  Pol Pot tæller ikke rigtigt med, hvilket nok mest skyldes, at Cambodias befolkning ikke kunne måle sig de ovenfor nævntes. Med til historien hører vel, at de røde Khmerer blev nedkæmpet af det kommunistiske Vietnam.

  Kim-dynastiet i Mordkorea er rimeligvis også godt med, når det kommer til at myrde egen befolkning via sult og hungersnød.

  Kommentar by anon — 28. juli 2018 @ 20:45

 26. 2018 .. og ingen stiller sig spørgsmålet “Hvor og hvem lærer marxisme til den danske ungdom årti efter årti” Jeg ved men “pøblen” skal vi have oplyst.
  DDR tv kampen er tabt , så hvordan oplyser vi FAKTA for det danske folk `?
  Der ligger kimen.!

  Kommentar by paul bk — 29. juli 2018 @ 01:38

 27. UK ANTI PROTEST ! – alle skal se HVEM der var på gaden i London 13 juli 2018

  Det er folke oplysning
  https://www.youtube.com/watch?v=IKfkzsgZQWQ&t=32s

  Kommentar by paul bk — 29. juli 2018 @ 01:54

 28. og intet MSM har PRO TRUMP demo , som var …epic..

  Kommentar by paul bk — 29. juli 2018 @ 01:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper