29. juli 2018

Integrationsydelse fik ikke flygtninge i ‘grønne sæsonjobs’: “Jeg er ikke blevet kontaktet af nogen”

I går hørte jeg Flaskens Ånd på Radio24syv, hvor Poul Pilgaard Johnsen over en flaske Chardonnay talte med tidligere minister Britta Schall Holberg (V) på Hagenskov Slot, hendes vestfynske domicil. Samtalen gik blandt andet på den nuværende Venstre-rergering og Inger Støjberg. Slotsfruen kunne ‘ikke forstå det menneskesyn’ der lå bag den nuværende udlændingepolitik, og tilkendegav, at hvis hun var integrationsminister, så ville hun få de her mennesker ‘til at falde til i det samfund her’. Hun understregede at ‘forskellighed’ betød meget for hende, og at Danmark i øvrigt godt kunne bruge de fremmede i vores virksomheder: “… vi får i den grad brug for arbejdskraft”.

Samme morgen kunne man læse følgende historie i Jyllands-Posten, her citeret fra JP.dk – Flygtninge går stadig i en stor bue uden om de grønne sæsonjob.

“Forventningen om, at flygtninge og familiesammenførte ville blive motiverede – eller pressede – til at lægge billet ind på de grønne sæsonjob som f.eks. jordbærplukker er ikke blevet indfriet.

For to år siden blev ydelsen til ledige flygtninge næsten halveret med indførelsen af integrationsydelsen… Det fik bl.a. socialrådgivere og arbejdsgivere til at forudse, at flygtninge ville begynde at tage kampen op med østarbejdere om bl.a. sæsonjob på de danske marker.

Søren Olesen, der dyrker jordbær og hindbær ved Skælskør, har imidlertid akkurat som de foregående år udelukkende østeuropæiske bærplukkere. Han har ikke fået henvendelser fra flygtninge – eller danske ledige – der ønskede at lægge billet ind på jobbene, siger han.

‘Jeg er ikke blevet kontaktet af nogen,’ lyder det fra formanden for det landsdækkende brancheudvalg for frugt og grønt… Søren Olesen har heller ikke hørt om kolleger, der har fået ansøgninger fra – eller har ansat – flygtninge op til denne sæson. Det samme er meldingen fra Claus Hunsballe, der er formand for de danske jordbæravlere…

(GLS-A ser store muligheder i IGU-loven, GlS-A.dk, 24. november 2016)

GLS-A ser store muligheder i flygtninge i de grønne erhverv, og som arbejdsgiverforening vil vi gerne være med til at løfte integrationen af flygtninge på det danske arbejdsmarked.” (Jens Bjørn Poulsen, direktør i GLS-A)

Oploadet Kl. 11:25 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93824/trackback

34 Comments »

 1. Hun repræsenterer den mærkelige tilgang til muslimsk indvandring, som visse dele af venstre giver udtryk for, bl.a. den desværre endnu ikke glemte Uffe Ellemann Jensen (for meget Ellemann, for lidt Jensen, som hans jordnære far Jens Peter Jensen sagde om sønnen.)
  Schall Holberg huskes iøvrigt mest for sin meget lidt flatterende rolle om donorblodet til blødere for 35 år siden, hvor hun aktivt modvirkede screening af blodet for HIV (det var for dyrt!) og dermed indirekte var skyld i flére bløderes død. Så kvinden er overhovedet ikke habil til at udtale sig om nogetsomhelst vedrørende etik og moral.

  Kommentar by HP — 29. juli 2018 @ 11:48

 2. Når nogle Venstrefolk blir gamle, blir de Radikale. Schall Holberg, Rønn Hornbech, Uffe Ellemann, Bertel Haarder – og så Jens Rohde, der må være blevet gammel i utide.

  Kommentar by BB — 29. juli 2018 @ 11:49

 3. Jeg prøvede en billedsøgning på Hagenskov Slot. Det ser ud til, at der er massser af plads til en masse mennesker.

  Kommentar by BE — 29. juli 2018 @ 11:56

 4. Underligt at så mange frivilligt vil lade Danmark besætte af islam.
  “Follow the Money” det gør indvandrerne. Det er derfor de er rejst så langt mod nord herop. Ingen er flygtninge, når de når så langt. Ingen var det formodentlig inden de forlod deres hjemland. Asyl=fup. Hvis man ikke kan regne den ud, bør man have sine skolepenge tilbage.

  Ungarn ser det klart og vil stoppe invasionen. Her stiller Morvai Krisztina* et delikat spørgsmål: Will the Austrian presidency protect European women from migrant-violence? -asks Hungarian MEP
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=rtDvtc2EFak

  *(born 22 June 1963) is a Hungarian lawyer and nationalist politician. She is a Member of the European Parliament (MEP), having been elected on the list of the political party Jobbik – Movement for a Better Hungary in the 2009 European Parliament elections. Morvai is not a member of Jobbik,[1] and currently supports Fidesz.)

  Kommentar by A-mad — 29. juli 2018 @ 12:05

 5. Pengene i borgernes lommer, og ikke i politikernes, så det ville være let som fjer, at afvise fremmede.

  Kommentar by Nielsen — 29. juli 2018 @ 12:06

 6. @BE: Jo, der kan vel være flere hundrede afrikanske ‘flygtninge’ uden asylgrund https://www.visitassens.dk/hagenskov-gods-gdk614191

  Kommentar by BB — 29. juli 2018 @ 12:07

 7. Majoriteten er her ikke for at nedværdige sig med sølle arbejde. De er her for at rage til sig og med tiden overtage landet uden kamp.
  Industrien er ligeglad med integration – de går efter profit og billigere arbejdskraft.
  Passer vi ikke gevaldigt på, så nærmer vi os Sverige mere og mere.

  Kommentar by En rigtig dansker — 29. juli 2018 @ 12:07

 8. Smæk dog nogle venligboliger op på det gods, hun kan jo bare ringe til Bosse og få lidt gode råd udfra hendes erfaringer – nårh nej.

  Kommentar by Johnson — 29. juli 2018 @ 12:28

 9. Ja Spritta har sandelig bevist at hun har et blødende hjerte:

  https://www.bt.dk/politik/britta-haaner-de-doede

  Venstre ved man hvor man har!

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 29. juli 2018 @ 12:29

 10. “vi får i den grad brug for arbejdskraft”.
  Den fortælling har kørt så langt tilbage som jeg kan huske. Det er selvfølgelig den sædvanlige indoktrinering. Hvis man bliver ved med at sige det og hele det politiske segment er enige om det så tror fårene på det.

  Kommentar by Hagmann — 29. juli 2018 @ 12:35

 11. ..og 75% af de syriske migranter står udenfor arbejdsmarkedet, fake news udråber det til at være en kæmpe sejr..

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 29. juli 2018 @ 12:40

 12. Lad dem alle sammen flytte ind hos Britta Schall Holberg….så kan slotsfruen ordne alle de “integrations”-problemer over en Chadonney, som vi andre ikke kan forstå at løse. :-) :-) :-). God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. juli 2018 @ 12:46

 13. Hun har ikke Twitter, men Assens:

  https://twitter.com/MichaelLaudahn/status/1023519739589607430

  Kommentar by Michael Laudahn — 29. juli 2018 @ 12:47

 14. Hvor er det bare ekstremt karikeret, at hun sidder på det gigantiske gods og taler om “menneskesyn”.

  Kommentar by Johnson — 29. juli 2018 @ 12:51

 15. @ “Lukket fest, skrid hjem”
  JA, læste netop denne overskrift i tante B(die lügenpresse!).
  Tænkte præcis “fake News” betalt af regimet for at skrive denne løgn!

  Men, læste også i ugen at disse “veludannede syrerer” nu ude-bliver fra deres praktikpladser, fordi tilsyneladende kan få flere penge på den såkladte “Integrationsydelse” og JA, uden at lave en skid!
  Det ligger ikke til Arabere at arbejde.

  Direkte demokrati NU! Stem NB (kan det blive værre?)!
  P.

  Kommentar by Piotr — 29. juli 2018 @ 13:38

 16. Vi har bjerge af dovne nassere fra hele Islamien, de kommer kun for at holde arbejdsfri ferie og nasse på os danskere.
  40.000 arbejdsklare syrere i deres bedste alder har holdt discoferie i nu tre år uden at ville lave en skid.
  Der hvor der mangles arbejdskraft er i hele Islamien og de skulle bare se at åbne nogen præservativfabrikker, p-pillefabrikker og spiralfabrikker- og så var der bare så mange pædofile der burde kastreres.
  Britta burde rejse til Islamien og bare begynde at arbejde selv, tag evt Stine Bosse, Marlene Wind og hele kvalmfo med..
  Ingen penge til udlændinge, tag hjem!

  Kommentar by Bloody Mary — 29. juli 2018 @ 13:44

 17. “…hvis hun var integrationsminister, så ville hun få de her mennesker ‘til at falde til i det samfund her’.” – Ja, men kom endelig frit frem med løsningen Fru Schall Holberg, dølg ikke din viden for os! Lad din klare forstand og dit mægtige forsyn lyse over os – Vi venter i intens spænding – Yabba Dabba Doo!?

  Kommentar by T. Flodur — 29. juli 2018 @ 13:53

 18. Hvorfor gjorte hun ikke det (fik dem “til at falde til i det samfund her”) da hun var indenrigsminister tilbage i 1982 da det faldt ind under hendes kontor?

  HENDE og kollegaerne lagde selv grunden til det kaos Danmark og Danskerne må leve i idag. Der er ingen grund til at tage folks ord for pålydende når de konsekvent har fejlvurderet og dermed vanskeliggjort det at være Dansker.

  BTW. Hvor mange flygtninge har hun plads til på godset? Og hvor mange har hun taget ind?

  Kommentar by Santor — 29. juli 2018 @ 14:05

 19. En ny Vibe Utzon røg i fælden
  https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indblik/Indland/ECE10704456/kom-som-flygtning-i-2014-nu-har-han-faaet-en-kandidatgrad-og-danske-svigerforaeldre/

  Kommentar by k m. — 29. juli 2018 @ 14:25

 20. At kalde de Syriske velfærdshoppere for flygtninge er den stiveste løgn når de kan rejser på ferie til deres fødeland, de indavlede retardere kriminelle korandyrkende terrorister nægter åbenbart at bidrage til det samfund som de nasser på så de skal tilbage for altid, det er ufattelig at tidligere ministre i venstre bliver elefanter i glassalen de får et chok når landets befolkning har fået nok, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. juli 2018 @ 14:42

 21. Kvindelige muhamedanere – arbejde ?
  HAHAHAHAHA?

  Kommentar by Bastardo — 29. juli 2018 @ 15:25

 22. Muhamedanerydelsen skal være præcis nul kroner.
  Så kommer der gang i repatrieringen.

  Kommentar by Bastardo — 29. juli 2018 @ 15:26

 23. Det var vel nok ærgerligt, at de ikke tog de jobs. Så er vi jo nødt til at forsøge igen. De titusindvis uduelige fallitter, vi har importeret, må så bare parkeres på evig forsørgelse. Ind med næste omgang “flygtninge”, som modsat de forrige helt sikkert tager arbejdet. Eksperimenter med en succesrate på 0% er absolut værd at gentage!

  Kan I ikke se, at det samlet ser er en overskudsforretning for landet? At vi eksperimenterer med at importere folk til det lavest lønnede arbejde og dermed den lavest mulige forventede skatteindtægt, momsbetaling, grundskat osv. osv. vi sigter efter? Det må I da kunne se er den optimale strategi for landet.

  Og hvad angår menneskesynet – så er det ret åbenlyst sandt, at slotsfruen ikke forstår hverken det menneskesyn hun taler om, eller de to separate menneskesyn man er imod når man siger “asylstop”: venstrefløjens “wir schaffen das” og muslimernes overherre-ideologi. Forstod hun dem – især deres konsekvenser – ville hun automatisk forstå hvorfor så mange er imod det.

  Kommentar by Quark — 29. juli 2018 @ 16:04

 24. #23 lige på sigtekornet!

  Venstre trænger til en gennemgående spaltning; og ud af det skulle der opstå et “Realistiske Venstre”. resten hører hjemme i kompostspanden for forældet vrøvl..

  Kommentar by Bloody Mary — 29. juli 2018 @ 17:18

 25. Den grimme ækle hest til Britta Schall Holberg skal ikke sidde på et gods, hun skal sidde i fangehullet for det svineri og de mord på danskere som hun helt korrekt var medskyldig i som @1 HP også skriver.

  Kommentar by Piphans — 29. juli 2018 @ 17:18

 26. “Lad dem plukke jordbær” sagde prinsessen på slottet. “Vi ser store muligheder” (for gratis arbejdskraft med løntilskud fra kommunen) svarede GLS-A. “Mig ikke vil” svarede den syriske gedehyrde som adelen havde givet titlen som doktor, og sådan gik der endnu en dag i verdens dummeste land.

  Jeg har en ide til generation identitær: Inviter nogle flygtninge på et slotsophold under mottoet “hvor der er hjerterum er der husrum”, og lad os se fruen stå i porten til slottet og sige nej til begge dele!

  Kommentar by Per — 29. juli 2018 @ 18:23

 27. “Vi får i den grad brug for arbejdskraft”, men til hvad?
  Det ville være interessant med en opgørelse over hvor meget arbejdskraft, der er bundet i arbejdet med indvandrer fra Mellemøsten og Afrika. Hele vejen fra integration, skole, sygehuse, fængsler osv.
  I sin tid blev indkaldelsestiden for værnepligtige nedsat for at øge udbuddet på arbejdsmarkedet. På samme måde kunne udbuddet af arbejdskraft øges ved at starte repatrieringen.

  Kommentar by Menig 442 — 29. juli 2018 @ 22:21

 28. Rolig folkens! Der er arbejdskraft på vej..!

  Og det er ikke ‘kebabteknikere’.

  Afrikanske ‘Navy Seals’ stormer ind på det spanske arbejdsmarked:

  https://www.youtube.com/watch?v=pHBGUr7MnF0&feature=youtu.be

  #

  Og arbejdsivrige stormtropper forcere vældige forhindringer:

  https://www.youtube.com/watch?v=zrFQ_sEEojQ

  https://www.abc.es/internacional/abci-cientos-inmigrantes-cruzan-valla-ceuta-201807261145_video.html

  ./Thorbjørn

  Kommentar by Thorbjørn — 29. juli 2018 @ 22:22

 29. “Jeg er overrasket” vil flere politikkere og folk fra godhedsindustrien nok påstå

  Kommentar by Prebber — 29. juli 2018 @ 22:27

 30. Indtil nu har vi holdt EL kommunisterne , i snor.

  De er nu pro EU , så tiden er inde til , at frigive fuld angreb.

  Alle data – til den rette tid.

  FULD angreb – nord syd -. combi d a f g g a t u i k i j s j u o i

  Kommentar by paul78@gmail.com — 30. juli 2018 @ 03:02

 31. FOCUS

  denne gang skal Lars Løkke ikke slippe !

  https://youtu.be/nnNgbGmHCCE?t=6m54s

  Det er TID – før valget !

  Jeg kunne skive stolpe op og ned , om hvad der foregår i Syrien.

  Og vil snart, ikke som DDR tv Deadline ,at syriske skal inden 1 år vende hjem for at gøre krav på “bolig” . Komplet DDR –

  DE SKAL hjem NU !

  Kommentar by paul78@gmail.com — 30. juli 2018 @ 03:22

 32. Tage jobs? Der sidder jo diverse asyl tosser og åbner alle mulige kasser op, de netop ikke skal i arbejde. Invalide pension. Førtidspension. Og bla bla

  Kommentar by P — 30. juli 2018 @ 09:59

 33. Komiske-Torben: Der er ingen arbejdsløse flygtninge i Danmark.

  Kommentar by Kurt — 30. juli 2018 @ 13:14

 34. Hun understregede at ‘forskellighed’ betød meget for hende, og at Danmark i øvrigt godt kunne bruge de fremmede i vores virksomheder: “… vi får i den grad brug for arbejdskraft”.

  Og hendes samtidige i politik i Venstre, Konservative, CD m.v. syntes dengang i sen firsene ikke at have meget medfølelse med de over 300.000 danskere, som blev arbejdsløse efter den såkaldte kartoffelkur i 1987 og det samtidige tilbageslag på børserne samme år.

  Kommentar by T. H. — 30. juli 2018 @ 23:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper