2. august 2018

Anti-alt: Revolutionære venstreradikale i ideologisk symbiose med demokrati-foragtende islamister…

Burkaforbuddets indførelse prægede mediedækningen hele onsdagen. TV2 News bragte interviews med Freddie Larsen fra For Frihed, og indslag med demonstranter fra demonstrationen imod den nye lov. Sidstnævnte var arrangeret af Socialistisk Ungdomsfront, ‘Kvinder i Dialog’ og Party Rebels. Hvor ‘Kvinder i Dialog’ er klassiske islamister, så er Socialistisk Ungdomsfront og associerede Party Rebels, en integreret del af den revolutionære venstrefløj. En uhellig alliance mellem to modsatrettede ideologier – forenet i hadet til det bestående.

Talskvinden for Party Rebel blev onsdag morgen interviewet til TV2, en noget outrert udseende Sasha Andersen, skolet på Det Frie Gymnasium, tidligere kontaktperson for SUF Nørrebro. Mere end 1000 demonstrerede imod burkaforbuddet, men det siger absolut intet om eventuel folkelig opbakning, hvad piercede Sasha med sin udstråling fint eksemplificerer. Hun er næsten lige så langt fra den gennemsnitlige dansker, som ‘Kvinder i Dialog’s niqabklædte Hani Ali.

(Sasha Andersen, talskvinde for venstreradikale Party Rebels; Se evt. I, II, III)

(Hani Ali, talskvinde, ‘Kvinder i Dialog’; Foto: Facebook)

Politiet greb ikke ind overfor maskerede islamister/vensteradikale kan man læse på B.dk, der også inkluderer følgende absurditet.

“Den uhellige alliance mellem ortodokse muslimer og queermiljøet er et principielt spørgsmål om, at man – hvis man tager frihedsrettighederne fra en minoritet – kan tage dem fra andre, forklarede en kvinde i bare arme og blå elefanthue.

‘Vi er virkeligt mange queers her i dag. Vi står sammen som minoriteter om, at der ikke er nogen, der skal bestemme, hvad vi har på,’ erklærede Ragnhild, som selv efter en længere diskussion om vigtigheden af stå ved sit budskab ikke vil oplyse sit efternavn. Det gik igen blandt stort set alle demonstranter. De sagde, at de frygter højreorienteret hævnaktioner.

Man skulle jo egentligt tro, at det ville være en bloggosfærisk opstramning, at postulere noget så bizart som et direkte samarbejde mellem islamister og kommunister, men den er god nok. Der blev afholdt tre formøder – de to først i Folkets Hus. Den sidste workshop blev afholdt i Islamisk Trossamfunds lokaler. Det var her jødemorderen Omar El-Hussein blev hyldet af 1500 muslimer sortklædte muslimer tilbage i 2015.

(Party Rebels på Facebook, 31. juli 2018)

Venstreorienterede VICE har mere – På Nørrebro gør kvinder klar til at maskere sig, fordi de snart ikke må.

“De farverige lokaler hos Det Islamiske Trossamfund på Nørrebro var torsdag aften fyldt med en blanding af niqabber og hijabber, venstrefløjsagtige dreadlocks, tekstiler og skiltemaling i alverdens farver. Hvad der ellers virker som en umage trio, de muslimske organisationer Kvinder i Dialog og Muslimsk Ungdom samt venstrefløjsaktivisterne fra Party Rebels, havde nemlig i fællesskab inviteret til maskeringsfest.

Der blev forberedt maskeringer og skilte til en stor demonstration mod maskeringsforbuddet, som på onsdag går gennem København. Vi tog med til maskeringsfest…”

Diverse citater.

“Vi har lige holdt det sidste møde med Kvinder I Dialog og har fået kordineret vores to protester i morgen.” (Party Rebel, 31. juli 2018)

“Jeg har ikke lyst til at opgive noget, som jeg identificerer mig selv med, noget, jeg tror på og finder styrke og glæde i, fordi regeringen siger, jeg skal, på grund af ren islamofobi og had.” (Sabine, ‘Kvinder i Dialog’)

“Vi kommer jo fra det venstreorienterede miljø, så civil ulydighed er ikke en unormal ting. Det har vi i Party Rebels også erfaringer med. … Vi har et samarbejde med Kvinder i Dialog, som er den største organisation for kvinder i niqab og burka. De taler deres egen sag, men vores rolle i Party Rebels er mest at sørge for de praktiske rammer for en god demonstration, fordi vi har mere erfaring med direkte aktioner.” (Sasha Andersen, Party Rebels)

“Ingen racister i vores gader, ingen racister i vores gader!” (Islamister & venstreradikale, DR.dk)

“Jeg har under ingen omstændigheder tænkt mig at gå på kompromis med mine egne principper…” (Hani Ali, ‘Kvinder i Dialog’, TV2.dk)

“Demokratiet kan ikke finde ud af at beskytte minoriteter. Det har det historisk ikke kunnet finde ud af. Jeg troede, at vi efter anden verdenskrig ikke ville tage den vej, som vi tog dengang.” (Sarah, muslim, B.dk)

“Jeg ved godt, at jeg bryder loven lige nu. Men at tildække mit ansigt er en del af min tro, og den er vigtigere for mig.” (Ayesha Haleem, DR.dk)

(Venstreradikale Erik Storrud holder mikrofonen for islamismen; Foto: Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93908/trackback

37 Comments »

 1. Islam og venstrefløjen burde have en planet for sig selv. Der må være et sted out in Space, hvor de indrette deres drømmesamfund

  Kommentar by k.m. — 2. august 2018 @ 10:15

 2. AFA og Hizb ut-Tahrir i fælles strækmarch.

  Det er sgu så smukt…

  Kommentar by Revisoren — 2. august 2018 @ 10:30

 3. Hvordan står det til med respekten imellem de to grupperinger? Er den gensidig?

  Det er jeg ikke sikker på. Der er nogen nyttige idioter et eller andet sted i det her setup.

  Kommentar by BE — 2. august 2018 @ 10:40

 4. -> 1. k.m.
  Eller også opfordre begge parter til at flytte til Mellemøsten. Der står alle faciliteter parat til at tage imod dem, og der behøver de heller ikke demonstrere imod noget burkaforbud. Tværtimod!
  Burka ville desuden pynte på Sasha Andersen, så det er meget forståeligt at netop hun går ind for burka-påklædning, og i Mellemøsten kan alle disse rødsorte feticher udleves fuldt ud.

  Kommentar by Henning Jensen — 2. august 2018 @ 10:41

 5. Det ser snarer ud til Storrud slikker islams røv.

  Kommentar by Hans Und — 2. august 2018 @ 10:41

 6. Måske er det deres måde at forsørge sig på, der er fællesnævneren (dine og mine skattekroner).

  Kommentar by Peter Faber — 2. august 2018 @ 10:45

 7. Jeg betragter Søren Espersens opslag som god værkstedshumor.

  https://www.bt.dk/politik/folk-raser-over-soeren-espersens-billede-det-er-et-kunstvaerk

  Kommentar by k.m. — 2. august 2018 @ 10:46

 8. Det bliver trange kår for demokratiet, når man ser hvor mange gutmenschen, der kan rekvireres til den burka demonstration. På grund af disse gutmenschen overtager minoriteter magten og sætter demokratiet ud af kraft. De er brandfarlige for demokratiet.

  Kommentar by Menig 442 — 2. august 2018 @ 10:56

 9. 7
  Slåfejl i email

  Kommentar by Menig 442 — 2. august 2018 @ 11:01

 10. Skal voldspsykopaten Erik Storrud afholde morgendagens prædiken ved fredagsbønnen i moskéen?

  Kommentar by Revisoren — 2. august 2018 @ 11:06

 11. ‘bolitiet’ deltager også. Hvorfor bekymre sig om sit arbejde, når man kan knuselske en niqab-idiot? https://politiken.dk/indland/art6647394/Betjent-hyldes-for-at-give-niqab-kl%C3%A6dt-kvinde-et-knus-under-burka-demo

  Kommentar by anon — 2. august 2018 @ 11:13

 12. Alle muslimer tilbage til Mellemøsten sammen med den danske venstrefløj !

  det er en ædel tanke, men lige så umulig i praksis som mit forslag

  Kommentar by k.m. — 2. august 2018 @ 11:13

 13. Hvad om de her “stærkt troende” muslimske kvinder begyndte at studere koranen, kan de ikke læse kan de jo henvende sig til nærmeste skriftkyndige imam eller mullah.
  I koranen står, at bor man i et ikke-muslimsk land,så skal man følge de lokale love.
  Større er problemet ikke.
  Forsøger man at ændre lokale love ved ulovlige midler eller overtræder dem,ja så straffes det.
  Kan man ikke acceptere vore love, må man forlade landet.

  Kommentar by T. Snorrason — 2. august 2018 @ 11:29

 14. Engang var jeg selv venstreorienteret og troede at venstrefløjen stod for noget: frihed, lighed, antiracisme, antifascisme, religionskritik etc.
  Det gør de ikke.
  De har ingen værdier, udover had til vesten, oikofobi og måske selvhad.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 2. august 2018 @ 11:36

 15. Satire slå ikke til !!

  Monty Python har levet forgæves. De religions fornægtende ateistiske socialister holder mikrofon og går i fælles-march, med de totalitære salafistiske muslimer. Forbavses nogen?

  Er der nogle af disse opvakte, unge friheds-forkæmpendene mennesker der gider og gribe knoglen, mobilen, og ringe til de iranske socialister/kommunister og spørge “nååå… hvordan går det så?”.
  Det rungende Ikke-svar kan skyldes, at Teherans socialisterne/kommunisterne hang i selvsamme telefonmaster og dinglede for enden af et reb.

  Tænk sig, at revolutionens intelligentsia var blevet udmanøvreret af en flok religiøse middelalder tilbederne mørkemænd.
  De korthårede socialistiske kvinder blev banket i Teherans gader af Chador klædte kvindegrupper, fordi disse var sjovt nok var de fleste. Der kan man bare se. Antal har en betydning.

  Såvel islamister, som socialister, havde jo samme princip “en mand, en stemme, en gang”, men denne gang var det socialisterne der kom op at hænge. Det var derfor Lenin var så hurtig og brutal mod sine politiske samarbejdspartnere, mere end sine modstanderne.
  For politik drejer sig om hvem der har våbnene, hvem har magten, den fysiske magt.
  Det var jo også derfor, at samarbejdspolitikkerne havde så travlt med at få den Danske Brigade hjem fra Sverige 4/5 maj 1945. For ellers ville disse ædle herre, der kun havde tænkt på Danmarks interesser, været overladt til modstandsbevægelsens nåde, ikke just en køn tanke.
  Når, som sagt venstrefløjen vil nu gentage komedien/tragedien, “vi samarbejder med Danmarks anti-demokratiske modstandere, for at ødelægge landet, og dermed få bugt med kapitalismen, hvilket er vores egentlige mål.” Målet helliger jo midlet.
  Så kan vi om 50 år, helst færre, se dem gentage undskyldningerne fra 1989 – 1990. ”Vi kunne ikke vide, at de/det var så brutalt, så forfærdeligt, så menneskeforagtene, Bu-hu.”
  Eller også kommer der nogle andre tåre, når Danmark sammen med resten af Europa langsomt glider ind i den lange totalitære islamiske nat, også kommer socialisterne op og dingle, først alene, og derefter med resten af os alle.

  Valget er vores, vi ved hvad problemet er, og vi ved hvem der samarbejder med de anti – demokratiske kræfter.
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 2. august 2018 @ 11:43

 16. Den såkaldte chefredaktør, alfons og gammelkommunist på lokumsprøjten Ekstra Bladet, Poul Madsen, var også en af bagmændene bag gårsdagens demonstrationer.

  Under demonstrationen livebloggede “avisen”, hvor de venstreradikale “journalister” glædestrålende kunne berette, om det gnidningsfrie samarbejde mellem hardcore islamister og voldsparate autonome.

  Til sidst afsluttedes det med en “stor tak til alle de fremmødte for at deltage i løjerne.”

  Disse “løjer” som Ekstra Bladet modtager 17,5 mio. kroner om året i statsstøtte for at arrangere…

  Kommentar by Revisoren — 2. august 2018 @ 11:45

 17. “Ingen racister i vores gader”. Arh, så smukt, hvad så med Hitler-but-Tahrir, der jævnligt demonstrerer i ‘jeres’ gader (gu er det ej jeres gader)?

  Og sørger for kønsadskillelse ved deres arrangementer, i svømmehallerne osv.

  Denne hen, Sasha Andersen, er jo et pragteksemplar.

  Denne hen og de øvrige SUF og AFA-idioter har stadig ikke fattet, at de bliver klynget op som de første, når muslimerne kommer til magten, hvilket SUF/AFA/LTBTGRQS, som disse fantaster støtter.

  Som rebet støtter den hængte, frit efter Lenin.

  hjælper dem til.

  Kommentar by anon — 2. august 2018 @ 12:13

 18. Den yndige Hani Ali udtalte i øvrigt til en ukritisk mikrofonholder af en “journalist”, at det såkaldte burkaforbud er et “brud på de liberale frihedsrettigheder.”

  Hold nu kæft, jeg triller stadig rundt på gulvet af grin…

  Kommentar by Revisoren — 2. august 2018 @ 12:14

 19. Når vi ser hvordan politi og dermed regeringen optræder i den her forholdsvis simple sag, kan man nemt forestille sig hvor umulig det bliver hvis der skal iværksættes egentlig repatriering.

  Det vil helt sikkert ende i ekstrem voldelige optøjer, og vil politiet parere ordre om at udføre opgaven ?

  Kommentar by k.m. — 2. august 2018 @ 12:24

 20. Flertallet er de sædvanelige socialbedragere, stofmisbrugere og daskere.. gab gab

  Kommentar by Bloody Mary — 2. august 2018 @ 12:36

 21. Hende froeken Andersen med det underlige haar vil nok i al evighed vaere ude af stand til at fatte , at hun i realiteten “kaemper” for kvinders ret til at klaede sig som deres ejermaend foreskriver . Hun staar aabenbart inde for en patriarkalsk ideologi der blev grundlagt af en kvindeforagtende landevejsroever . Det er sgu godt gaaet , froeken Andersen…

  Kommentar by krassisten — 2. august 2018 @ 12:36

 22. Kilde: newspeek.dk

  “En imam er ked af at skulle vente fire år med at gifte sig med sin udvalgte.

  En imam i det islamiske land Malaysia har fået en bøde på 1.800 ringgit (2.800 kr.) for at have giftet sig med en mindreårig pige på kun 11 år. Det skriver avisen Pattaya One. Allerede da pigen var 7 år, havde imamen lyst til at gifte sig med hende.

  “Jeg har kendt Ayu siden hun var lille, fordi vi var naboer, og jeg har også undervist hende i Koranen. Det var fra det tidspunkt, at jeg ønskede at gifte mig med hende, hvilket jeg så gjorde fire år senere.”

  Ægteskab med små piger er lovligt ifølge islamisk lov, sharia. Det skyldes, at deres profet Muhammed giftede sig med den 6-årige Aisha og havde sex med hende fra hun var 9.” citat slut

  *****
  Det er det de røde røvhuller støtter.

  Kommentar by k.m. — 2. august 2018 @ 12:57

 23. Hvis det Danske politi ikke håndhæver overtrædelse af tildækningsforbuddet så må Søren papkasse træde i karakter og forklare over sherifferne at så er der ingen løn eller ansættelse til dem, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 2. august 2018 @ 13:09

 24. Sådan rent praktisk spørgsmål: Vi ved, at Kim Møllers adelsmærke er sanddruelighed, men hvordan kan man overhovedet vide, om det er Hani Ali, der er inde bag burkaen??


  Man kommer iøvrigt til at tænke på, Anders And-seriens burkaklædte forbryder Sorte Klat (senere Sorte Slyngel). I den gamle amerikanske udgave havde Sorte Klat også en familie, og den burkaklædte datter Phantom Brat havde en burkaklædt dukke.

  Meget fremsynet – for nu kan man jo få Barbie-dukker i burka til muslimske piger. Eller som forhandleren forklarer: ‘I think this is really important for girls, wherever they are from they should have the opportunity to play with a Barbie that they feel represents them.”

  Så mens tidens trend er, at vestens drenge skal lege med dukker og vestens piger med biler, så får muslimske piger tilbudt burka-dukker.

  Kommentar by traveler — 2. august 2018 @ 13:34

 25. # traveler

  Ja, det kunne jo i princippet være en storsvedende Zinke Stampe eller David Trash under burkaen.

  I øvrigt giver idéen med Barbie-burkadukker store forretningsmuligheder for andre danske dhimmifirmaer.

  Forslag til Lego:

  “Byg din egen kran i Lego.
  Homodukke til hængning medfølger.”

  Kommentar by Revisoren — 2. august 2018 @ 14:40

 26. Hvorfor er venstreorienterede kvinder altid så grimme og usoignerede at se på?

  Kommentar by der Adler — 2. august 2018 @ 14:40

 27. Total surrealistisk, det er som om de er udklædte dukker på en scene, ham Storrud taler om det er politiet der vil konflikten, ja det hele er et absurd teater med latterlige statister uden virkelighedssans.

  Kommentar by Moth — 2. august 2018 @ 14:47

 28. Jeg elsker tossernes kampråb “Ingen racister i vores gader, ingen racister i vores gader!”

  For år tilbage havde jeg den tvivlsomme fornøjelse at en flok tosser fra afa afholdt en skrige konkurrence uden for mit vindue hvor de aflirede deres tåbeligheder igen og igen. Efter at have hørt på det et par gange faldt det mig ind at hvis man råber “hvad laver i så her” imellem deres chants får det en effekt jeg sagtens kan stå inde for.

  Reaktionen udeblev da heller ikke. Det skabte lidt forvirring blandt de fremmødte tosser :)

  Kommentar by Santor — 2. august 2018 @ 14:48

 29. Jeg synes det er ret åbenlyst, at kvinden på det øverste billede må være psykisk syg. Hvad de andre idioter har at sige til deres forsvar skal jeg ikke kunne sige, men de får sig en overraskelse en dag, når deres religiøse venner ikke længere gider lege med dem.

  Kommentar by Bror Lerbror — 2. august 2018 @ 15:34

 30. – Traveler

  Det er et screencap fra et interview, hvor hun tiltales ved navn.

  Kommentar by Kim Møller — 2. august 2018 @ 15:43

 31. Hende Sasha Andersen har squ et sjovt hoved. Søm i læberne og dåseoplukkere i ørerne. Det ville klæde hende med en sæk over hovedet.

  Kommentar by Popeye — 2. august 2018 @ 16:44

 32. Ad 19) Ja det er meget sørgeligt at se en politibetjent stå og omfavne en muslimsk demonstrant. Er hun selv muslim ved vi godt hvem de vil holde med når dagen kommer. Hun siger jo at loven er forkert og at muslimerne bare skal blive ved med at tildække sig. Politikerne ser bare igennem fingre med det. Lov er lov og lov skal holdes. Nu deler de måske krammer ud til trafiksyndere også?

  Kommentar by Popeye — 2. august 2018 @ 17:01

 33. > Popeye med flere:

  Hvem siger – udover Sasha Andersen selv – at hen er kvinde? Uden at være retsmediciner vil jeg holde 99 mod 1 på, at hen biologisk er mand.

  Kommentar by anon — 2. august 2018 @ 18:00

 34. Tak for en udførlig gennemgang af dagen hvor venstrefløjen solgte den sidste rest af deres sjæl og troværdighed til islam.

  1 august 2018 vil blive husket for evigt som dagen hvor undertrykte kvinder, homoseksuelle, og transpersoner så deres tidligere “beskytter” gå i seng med deres absolut største fjende, ikke bare i danmark men globalt.

  Det er det største sell-out jeg nogensinde har set.

  Kommentar by per — 2. august 2018 @ 19:46

 35. Sasha Andersen er i den mondering, et udmærket argument for Burkatilladelse :-) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 3. august 2018 @ 19:41

 36. Angående Burka og Hijab, så er der da sikkert mange SM -klubber, som gerne vil acceptere den slags internt, under de private forhold :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 3. august 2018 @ 19:44

 37. Kan det efterhånden blive mere absurd og selvmodsigende. Autonome tosser og lige så tossede islamister, der egentlig hader hinandens levevis, men her sammen mod det samfund der fodrer dem. Tænk lige tanken, alle andre uønskede elementer af anderledestænkende var fjernet og kun disse to var tilbage, hvad ville der så ske. Begge er jo dybt fascistiske og måtte til sidst bekrige hinanden. Det er tilbage til Stenalderen vi ser en forsmag på her, menneskeheden endte der igen. Godt gået, halvhjerner.

  Kommentar by LarsB — 3. august 2018 @ 22:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper