6. august 2018

Nørrebro: Mystiske umotiverede bilafbrændinger, fortæller politiet, trods klare venstreradikale aftryk

Natten til lørdag blev ‘tre personer’ taget på fersk gerning ved ved Assistens Kirkegården, fortæller politiet til BT. I interviewet understreger vagtchefen at de anholdte er ‘unge’, og gør det til en motivløs forbrydelse. Ekstra Bladets video optaget natten til lørdag viser ikke bare udbrændte biler, men en en hvid bil fra vagtselskabet 4GS med overmalet logo. Den yderste venstrefløj har længe ført kampagne mod G4S for at operere i Israel, og det er da også en autonom i en trøje fra Revolutionære Antifascister som anholdes. Sværere er det i virkeligen ikke.

(Collage: Afbrændt G4S-bil, anholdt venstreradikal med Revolutionære Antifascister-trøje)

Vi afvejer vores metoder i forhold til den enkelte situation og vores øvrige grundregler. Vi vil gøre brug af en bred vifte af aktionsformer for altid at være så effektive som muligt.” (Revolutionære Antifascisters politiske grundlag, 2018)

Hvorvidt weekendens øvrige brande også har et venstreradikalt ophav er uvist. Måske er modstand mod maskeringsforbud og pyromanbrande det kit, der kan få ghetto-araberne til at marchere i takt med den militante venstrefløj. Forenet i hadet til det bestående.

Sakset fra BT.dk – Mystiske bilafbrændinger og uroligheder hærger København: ‘Jeg kan ikke give en forklaring’.

“Såvel natten til fredag som lørdag var unge på gaden på Nørrebro, hvor uroligheder og konfrontationer mellem de unge og politiet udspillede sig. Det har så vidt resulteret i henholdsvis to og tre anholdelser fredag og lørdag, hvor to unge blandt andet er sigtet for forsøg på brandstiftelse. Der har blandt andet været sat ild til biler, containere og skraldespande.

Natten til søndag stod fire biler i brand. Endnu ved Københavns Politi ikke, hvem gerningspersonerne er. … Men det er ikke kun i forhold til nattens bilafbrændinger, man er på bar bund. Det gælder også årsagen til urolighederne i første omgang, fortæller vagtchef Henrik Brix til B.T.

‘Jeg kan ikke give dig en officiel forklaring, for vi ved det ikke. Lige nu arbejder vi og Københavns Kommune på højtryk for at finde ud af, hvad årsagen til urolighederne og brandene er,’ siger Henrik Brix.

Oploadet Kl. 04:45 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94019/trackback

27 Comments »

 1. Det bliver lidt forvirrende med deres “unge”
  Er det “unge” eller “unge”?

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 6. august 2018 @ 09:33

 2. Kan man tale om gerningspersoner? Hvad med alle de millioner der definerer sig som åndsforladte amøber eller ‘ikke-personer’…ja, jeg spørger bare…det virker enormt cis-kønnet, anti lgbtzpe+#meetoo, pikket-racistisk-agtigt, ligesom…😂😂😂

  Kommentar by FrafaldenModerat — 6. august 2018 @ 09:34

 3. De kan vel højest blive idømt en bøde på 5000 kr. for overtrædelse af afbrændingsforbuddet.

  Kommentar by Menig 442 — 6. august 2018 @ 09:39

 4. Vagtchefen er i det mindste ærlig: “Jeg kan ikke give dig en officiel forklaring..” og så stopper det…. for de ved jo godt hvem der står bag

  Kommentar by redneck — 6. august 2018 @ 09:47

 5. “Phoney war” – Inden den store muhamedanerkrig starter for alvor!

  Danmark og Europa atter frit!

  muhamedanere skal være i muhamedanerland, og det er ikke Danmark eller Europa!

  muhamedanerne har i 1400 år forsøgt at erobre Europa, og nu forsøger de i ly af konventioner, menneskerettigheder og humanisme godt hjulpet af landsforræderiske, historieløse politikere. Det er muhamedanske invasorer på erobrings-jihad efter mere land til dødskulten. 

  muhamedanerne skal slet ikke være her – Ud med lortet!

  Herut!

  Kommentar by va sawva — 6. august 2018 @ 09:48

 6. Enig va sawva 09:48. Aldrig mere en 9. april !

  Kommentar by A-mad — 6. august 2018 @ 10:00

 7. ..Jeg tror lille Skipper Rødhætte har købt millionvillaen på Nørrebro i Kbh det forkerte sted. Måske det havde været både økonomisk og kussemæssigt sikrere, ude ved Bedstemor Johanne i Valby?
  Når nu Skipper Rødhætte går med sin lille kurv med rigtige meninger, så kan det være at hun møder Den Store Stygge Ali Erdolf, der lusker rundt ved nattetide i Hipstergade..
  Så vil hun nok pludselig pludselig gerne have at den grove grove højrefascist kommer og redder hende? Og han har pæne sokker og lidt penge han har sparet op, så nu kan de ride sammen hjem til Bedstemor i Valby.

  Men det er ikke alle eventyr der ender godt, heller ikke for lille Rødhætte med de rigtige meninger..

  Kommentar by Wolfenstein — 6. august 2018 @ 10:05

 8. Brandstifterne burde tiltales efter terrorloven. Deres mål er at sprede frygt og omstyrte vores demokrati.

  Kommentar by np — 6. august 2018 @ 10:21

 9. Jeg er også enig med va sawva
  Ud med dem.

  Kommentar by Nielsen — 6. august 2018 @ 10:59

 10. Vagtchef Henrik Brix udtaler også til BT, at han ønsker: “at Københavns Kommune hurtigst muligt kommer i dialog med de unge for at finde frem til, hvorfor urolighederne de seneste dage er brudt ud i lys lue.”
  Kan det tolkes således at vagtchef Henrik Brix godt ved hvem “de unge” er? Eller er det igen “motivet” der er det vigtigste?
  Der har igennem snart mange år brændt biler rundt om i hele Danmark, så er det ikke lidt naivt at tro, at endnu en gang “dialog med de unge” kan ændre noget?

  De mange bilbrande er blevet en del af den almindelige hverdag, så selv lokalaviserne gider ikke længere skrive om dem alle.
  På odin.dk sker der af og til nogle nogle opdateringer af også bilbrande, men det er tænkeligt slet ikke dem alle der bliver medtaget. Og følger man jævnligt med på “odin”, så er bilbrandene jævt fordelt over hele landet.
  http://www.odin.dk/112puls/

  Vi har jo alle en anelse om hvem gerningsmændene kan være.
  Man kan rolig ”modernisere” titlen på H. C. Andersens eventyr til noget mere aktuelt og nutidigt i svensk fælleskøn-retning: ”De små henner med svovlstikkerne”.

  Kommentar by Henning Jensen — 6. august 2018 @ 11:07

 11. Tja, indicer vs beviser.
  Jeg har samme fornemmelse udfra disse oplysninger.

  Myndighedernes udmeld i sagen er dog helt ok.

  Kommentar by poul sørensen — 6. august 2018 @ 11:19

 12. TIL POLITIET SOM JEG VED LÆSER MED HER:

  1: Hvis i vil ødelægge det sidste af jeres troværdighed, så fortsæt endelig med jeres “unge” definition af alt fra politiske terrorister, kriminelle indvandrere, og islamister, i det her tilfælde den første gruppe. ALLE ved hvilke grupper der er tale om, og i fremstår som idioter hvergang i bruger den fællesbetegnelse, uanset om det er på ordre fra søren pape eller på eget initiativ.

  2: Hvis i vil have fat i de grupper der står bag, så holder de til i ungdomshuset, i folkets hus, og i kollektivet bumzen. Det er almen viden og har været det i 30 år.

  3: Hvis i vil have fat i de virkelige bagmand, så snak med københavns bogerrepræsentation der lader alle 3 steder køre videre med kommunalt tilskud på trods af utallige beviser for vold, stoffer, planlægning af poltisk terrorisme, og anden kriminalitet.

  I ved det, alle ved det, så lad være med at tale til befolkningen som om vi er idioter.

  4: Lad ham i tog på fersk gerning få lov at betale for ALT hvad der blev ødelagt. i ved, ligesom man ville gøre hvis det var alle andre end venstreradikale der blev dømt for hærværk og ildspåsættelse udenfor københavn. Når beløbets størrelse rygtes i det autonome miljø, og at han skal betale af resten af sit liv, så vil det nok lægge en dæmper på de andre pyromaner.

  Det var bare det, og tak fordi i for første gang i 20 år eller mere fik fat på 1 af dem.. Nu ved i også hvor resten er.

  Kommentar by per — 6. august 2018 @ 12:07

 13. Fang dem; Træk bukserne af dem, også der inderste, smid bukserne på bålet.
  Giv den noget af Livremmen, den ende med spænden. Rigtig tæsk.☺

  Send dem så hjem til lillemor så hun kan trøste dem med at de ikke kan sidde nedpå halen.

  Det er en nødvendighed uden pædagogik.

  Kommentar by Sindsro — 6. august 2018 @ 12:07

 14. Det danske politi er danskernes fjende nr. 1!
  Sidst vi var besat tog strisserne danskere og overgav dem til fjenden, så intet overhovedet har forandret sig bortset fra, at nu er danskerne med et massivt flertal (ca. 80-90%) enige om at vi skal afgive vores fædreland til den islamiske besættelsesmagt.

  Kommentar by Piphans — 6. august 2018 @ 13:09

 15. Intet at se, passér gaden!

  Kommentar by Revisoren — 6. august 2018 @ 13:10

 16. Taburetklæberne på Christiansborg, Københavns rådhus og politietaten er ligeglade med de anarkistiske tilstande i Danmark da mange af lovovertræderne har forbindelser op i systemet til taburetklæberne, den eneste måde Danmark kommer videre på er et kulturskifte i styresystemet hvor de folkevalgte kan straffes for ikke at tage et ansvar når landets love ikke overholdes, forbyd islam i Danmark,

  Kommentar by emmagad — 6. august 2018 @ 13:13

 17. Men det svenske “politi” magtede dog, at nedkæmpe og uskadeliggøre en mongol, som var svært bevæbnet med en legetøjspistol.

  Kom ikke og påstå, at der ikke hersker lov og orden i den humanistiske og feministiske stormagt…

  Kommentar by Revisoren — 6. august 2018 @ 14:42

 18. Det er uhyggeligt vanskeligt at motivgranske, hvad der foregår i de få hjerneceller hos nynazisterne, øh undskyld, de unge antifascister:

  Bilafbrænding, hmmm, anti-kapitalisme, protest mod CO2-udledning (så kan man sgu lige så godt skyde en ko, men de er jo veganere…) eller bilmodellerne, der måske er tyske, og alle véd jo, at tyskerne er nazister?

  Hvad der er helt sikkert er, at brandstifterne er svagt begavede, og at deres 68’er-forældre samt deres allierede i skoler og gymnasier ikke har formået at opdrage dem ordentligt, herunder med respekt for andre mennesker og andres ejendom.

  De har jo lært fra barnsben, at kommunen altid stiller et nyt ungdomshus til rådighed, når de futter det gamle af, og at der vokser pengetræer i Københavns Råddenhus.

  Kommentar by anon — 6. august 2018 @ 15:59

 19. Politiet kan naturligvis ikke ‘give en officiel forklaring’, da de ansatte har travlt med citronhalvmånerne, dialogpædagogkurser for Charlotte og de andre, så de kan lære at knuskramme niqabbærerne, ‘brobyggerprojekter’ i forhold til LTF og de andre retarderede, indavlede musvin, og den naturligvis højt prioriterede indsats mod fejlparkerede biler, hvilket jeg så forleden morgen på den yderst brede del af Strandboulevarden i København, hvor de fejlparkerede biler ikke var til mindste hinder for noget som helst.

  To politibetjente i gule veste havde travlt med at notere 4-5 fejlparkerede biler, så naturligvis har man ikke tid til alt det andet. Jeg satsede på, at de ville give bilerne en krammer, men det blev det vist ikke til. Mente ellers, at det er Parkering København, der tjener ved parkeringsbøderne på offentlig vej, så kommunen har råd til at finansiere de ‘unge’.

  Kommentar by anon — 6. august 2018 @ 16:10

 20. Tommy Robinson er frikendt, og en engelsk appelret har kun gjort at det dessideret var en Politisk process imod ham. Se trykkefrihedsselskabet og TF,s svar i JP,s netavis.

  Kommentar by Michael Unna — 6. august 2018 @ 16:22

 21. youtube: Ezra Lavent. Tommy Robinsons free. Rebel mediea.

  Kommentar by Michael Unna — 6. august 2018 @ 18:13

 22. Mon PET har aflyttet deres kommunikation siden de blev taget på fersk gerning? Håber også PET kan knalde den fede foto Simon for et eller andet.

  Kommentar by DS — 6. august 2018 @ 18:26

 23. YouTube has removed Alex Jones’ page, following bans earlier Monday from Apple, Spotify and Facebook.

  The Alex Jones Channel, which counts 2.4 million subscribers, still appeared in YouTube search results by midday Monday, but presented only a take-down notice when users clicked in.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. august 2018 @ 18:37

 24. Hvilket tag er malet på 4GS-logoet? Svar til: nicolaisennels@gmail.com

  Kommentar by Nicolai Sennels — 6. august 2018 @ 18:41

 25. A pro pos dårligt opdragede skolebørn og unge daskere; Hvad blev der egentlig af ham afbrænderen fra afghanerklanen, der terroriserede hele skolen i Gl. Rye.? Så brændte han sig (blev brændt med en Molotov) af nogen andre elever, der fik nok; holdt han op m at genere andre? Måske er der også nogen her, der trænger til at blive brændt? Brændt barn skyer ilden, siger man.

  Kommentar by Wolfenstein — 6. august 2018 @ 19:07

 26. Hvis dhimmistrisserne ikke kan finde ud af motivet, kan jeg oplyse dem, at det er misundelse. Hvis jeg ikke har, skal andre heller ikke have, synes deres motivation for deres hærværk at være.

  Kommentar by Nielsen — 6. august 2018 @ 22:21

 27. […] “Natten til lørdag blev ‘tre personer’ taget på fersk gerning ved ved Assistens Kirkegården, fortæller politiet til BT. I interviewet understreger vagtchefen, at de anholdte er ‘unge’, og gør det til en motivløs forbrydelse. Ekstra Bladets video, optaget natten til lørdag, viser ikke bare udbrændte biler, men en hvid bil fra vagtselskabet 4GS med overmalet logo. Den yderste venstrefløj har længe ført kampagne mod G4S for at operere i Israel, og det er da også en autonom i en trøje fra Revolutionære Antifascister, som anholdes. Sværere er det i virkeligheden ikke.” Det fortæller den prisvindende blog Uriasposten. […]

  Pingback by MEDIE: VENSTRERADIKALE STÅR BAG BRAND-TERROR | Society against eurabia — 27. januar 2020 @ 22:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper