7. august 2018

Københavnsk imam: “Vi må have en stolt og from hær af troende, der vil marchere fra Nordafrika…”

I sidste udgave af ‘Bedste fjender for evigt’ på Radio24syv, var generalsekretær for Danmission Jørgen Skov Sørensen i studiet til en længere samtale om kristen mission i Mellemøsten. Generalsekretæren kunne ikke rigtigt beslutte sig for, hvorvidt han betragtede Kristendom som sandheden, og herfra gik det fra skidt til værre. Statsstøttede Danmission drev ikke egentligt mission i islamiske lande, men kæmpede for bedre levevilkår for kristne i bred forstand, og så det iøvrigt også som sin opgave at nuancere synet på Islam i Danmark.

Det er svært at slukke brande med benzin. Her er muslimer mere åbne, for at nu at underdrive. En historie fra Kristeligt Dagblad – Københavnsk imam: Europa skal invaderes igen.

Jihad nødvendiggør erobringen af Europa, lød det ifølge instituttet Memri sidste år fra dansk imam, som for nylig blev tiltalt for at bifalde drab på jøder. Det er taget ud af kontekst, siger imamen selvImamen Monzer Abdullah blev sidste uge tiltalt for at bifalde drab på jøder i en tale i Masjid Al-Faruq-moskéen på Nørrebro. Nu er han endnu en gang kommet i vælten – denne gang for angiveligt at opfordre til en muslimsk invasion af Europa.

En videotransmitteret tale på Facebook fra sidste år er nemlig for nylig blevet klippet ned og oversat af det uafhængige amerikanske institut Memri. Ifølge instituttets oversættelse sagde imamen blandt andet i talen:

‘Europa skal invaderes igen.’

Vi må have nye osmannere, der vil gå ind i Balkan og føre området tilbage til islams bryst.’

Vi må have en stolt og from hær af troende, der vil marchere fra Nordafrika og erobre Rom, om Allah vil.'”

(Monzer Abdullah på Facebook, 23. juni 2017 via Memri)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94030/trackback

10 Comments »

 1. Benzin som begreb i denne sammenhæng er yderst passende, da man ikke kan undgå at få massive associationer til Biedermann und die Brandstifter.
  Naiviteten er i hvert fald så tyk at den er til at skære i, og spørgsmålet er, om vi simpelthen er blevet så åndssvage, at vi fortjener at uddø.

  Kommentar by Bror Lerbror — 7. august 2018 @ 05:35

 2. Citat: “History must repeat itself.”
  Ja, muslimerne må hjem igen – til der hvor de hører til. Enkelt set vil det være meget nemt, nemlig blot at tage alle de gratis penge fra dem, som vore politiske tåber rundhåndet deler ud.
  Hvis muslimer skulle forsøge sig selv, og betale deres egen husleje og deres dyre biler, så ville de fortrække til et sted hvor de havde råd til at være, og det er i Mellemøsten hvor de også hører hjemme.

  Kommentar by Henning Jensen — 7. august 2018 @ 06:15

 3. Ja, ambitionsniveauet hos den gode imam fejler ingenting…Blev mindet om en sætning som jeg engang læste på en blog: Don’t fuck with the white kids…ergo, hvem har opfundet alt der siger bang i denne verden? the white kids :-) og på den note, en mindeværdig scene fra filmen “The Wanderers” https://www.youtube.com/watch?v=74ABm5_jhws

  Kommentar by Lightmann — 7. august 2018 @ 08:17

 4. Dan missionens præst er ikke så troende at han vil forkynde kristendommen i et muslimsk land af skræk for at dø fra sit overbetalte bestalling, hvorimod imamen ingen problemer har med at prædike ufred i de kristne lande, dobbelt moralen hos eliten lugter af lort, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. august 2018 @ 09:06

 5. Selv om vi er mange, der advarer mod islam, bliver politikere og deres medsnyltere ved med at lege med ilden. Når det danske justitsvæsen konsekvent nægter at adressere muslimers farlighed for danskeres liv, ender det med selvtægt. Det ville ikke være svært, som Henning Jensen påpeger, at smide dem ud af Danmark og med hjemmel i grundloven, at forbyde islam. Som kristendom er forbudt i Arabien burde islam være forbudt i Danmark. Og de latterlige venstrefløjsere, som hopper på multikulturalisternes sang om islam som en fredens religion er tragikomiske. At islam er krigens religion, kan enhver overbevise sig om, ved at lytte lidt til David Wood, Bill Warner, Robert Spencer, Tommy Robinson og Sankt Glistrup tag bare Karen Blixen og Winston Churchill med i rækken af personer, der har advaret os mod islam og muslimer.

  Kommentar by Nielsen — 7. august 2018 @ 09:45

 6. Özlem Cekic kommer på hårdt arbejde med at brygge spandevis af dialogkaffe, for at redde denne her hjem…

  Kommentar by Revisoren — 7. august 2018 @ 10:31

 7. Jeg vil anbefale man giver sine penge til -Dansk Europamission- i stedet for Danmission (slå dem op). Den politisk korrekte elite kan for mig at se gå af helvede til i Deres egen fejhed (Det som vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af, lefler de for????? Jeg bliver mere og mere arg og foragtende overfor den politiske korrekte elite mere og mere som tiden går).

  Kommentar by Michael Unna — 7. august 2018 @ 11:01

 8. En loppe der gøer?

  Kommentar by Finn A. Skov — 7. august 2018 @ 11:11

 9. Landsskadelig virksomhed er vel en passende betegnelse,hvorfor er han ikke udvist

  Kommentar by Dunk — 7. august 2018 @ 23:56

 10. På et 4-stjernet hotel i Danmark oplevede jeg, at en fløj af hotellet var inddraget til migrantboliger, som vist nok Røde Kors drev. Mens migranterne hang ud, havde man hyret østeuropæiske kvinder til at gøre rent efter dem. Det så ud til, at der var nok at lave, for migranterne smed bare affald omkring sig.

  Når migranter sidder og hænger ud på den måde som koloniherrer omgivet af østeuropæiske tjenestepiger og forskruede væmmeligboere, er der ikke langt til, at de begynder at tænke som idioten Monzer Abdullah. Hans tankegang er ikke bare et produkt af koranens imperialistiske krigsmanual, men også af modtagerlandenes uhørte generøsitet.

  Et sådant sceneri kan også langt hen ad vejen forklare østeuropæernes uvilje mod migranterne. En ydmygelse betalt af danske skattekroner.

  Kommentar by traveler — 8. august 2018 @ 09:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper