8. august 2018

Tommy Robinson frikendt ved appelret: Procedurefejl, “… blev udsat for en uretfærdig lynretsproces”

I noget der ligner et koordineret angreb, lukkede Apple, Facebook og Youtube indenfor et døgn Alex Jones mange kanaler, herunder Infowars. Tydeligvis et politisk forsøg på at stække et af de største undergrundsmedier. Jeg er virkelig ikke vild med Alex Jones, men det er sagen uvedkommende. Det stopper ikke her.

Onsdag i sidste uge blev Tommy Robinson pludselig løsladt. Trykkefrihedsselskabets Aia Fog og Michael Pihl sætter ord på udviklingen i Jyllands-Posten – Robinsonaffæren afslører politisk korrekt hykleri.

“Tommy Robinson er fri. Efter mere end to og en halv måneds uretmæssig fængsling – ovenikøbet i isolation – må han igen se sin familie og sine børn. Den engelske ytringsfrihedsaktivist blev frikendt ved en appelret i London 1/8.

Ganske vist beskytter retssystemet delvist sig selv ved i første omgang kun at indrømme en række procedurefejl i sagen, men det fremgår, at Tommy Robinson 25/5 af en dommer i Leeds blev udsat for en uretfærdig lynretsproces, hvor han bl.a. ikke fik rimelig mulighed for at forsvare sig, og hvor dommeren end ikke havde set det videomateriale, han dømte Tommy Robinson 13 måneders fængsel på grundlag af.

Det står nu klart, at processen mod Tommy Robinson vitterlig var den uretfærdige og politisk motiverede krænkelse af hans ytringsfrihed, som Trykkefrihedsselskabet hele tiden har hævdet. Hvorfor skulle han straffes for at stille tiltalte muslimske voldtægtsforbrydere helt åbne spørgsmål og for at viderebringe oplysninger, der allerede var offentliggjort bl.a. af BBC?

Hvorfor skulle han overføres fra et fængsel med 7 pct. til et fængsel domineret af muslimske bander, der ville myrde ham og dermed tvinges til at tilbringe over to og en halv måned i isolation? …

Ingen journalister, ingen mainstreammedier, ingen jurister har talt hans sag.

… Også underviser ved det juridiske fakultet i Aarhus Jon Rostgaard Boiesen hævdede, at sagen mod Tommy Robinson var kørt helt efter bogen, og at der ‘var tale om en tilståelsessag’ (JP 16/6). Når han ikke underviser jurastuderende i retfærdighed, er Rostgaard Boiesen aktivt medlem af Enhedslisten, hvilket forklarer hans subjektive modvilje mod Tommy Robinson. …

Forsvaret for det frie ord og den frie debat klinger hult, når det i praksis kun gøres gældende som et privilegium for de politiske venner – ikke som en frihedsrettighed.

(Tommy Robinson på Facebook, 1. august 2018)

Oploadet Kl. 03:33 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94055/trackback

41 Comments »

 1. At man skulle opleve dette i “det frie Vesten”; den kultur som skabte Sender Freies Berlin, den kultur som uophørligt agiterede for menings- og ytringsfrihed, den kultur som tillod politiske modstandere at komme til orde – nu transformeret til en sørgelig afart af et politisk korrekt meningstyrranni, styret af pressen og storspillere med globale interesser… Og for så vidt udelukkelsen fra de sociale medier: Ganske vist er der tale om private foretagener, der i princippet kan gøre som de vil, men det er stadig en forkvaklet afmontering af en af demokratiets grundstrukturer, at man ikke lader politiske modstandere komme til orde – og tryk avler som bekendt modtryk.

  Kommentar by Bror Lerbror — 8. august 2018 @ 04:49

 2. Måske skulle Jon Rostgaard Boiesen – inden han fordærver flere unge jurastuderende – nærstuderer vedhæftede video, hvor Paul Weston minutiøst redegør for sagen mod Tommy Robinson ? – (videoen er sakset fra den altid opvakte snaphane; tak for det Steen)

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=121&v=l-Umjrnrp2s

  Kommentar by T. Flodur — 8. august 2018 @ 04:53

 3. Mon DRs Kim Bildsøe Lassen laver et indslag nu garneret med vanlig DR manipulation?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 8. august 2018 @ 07:35

 4. Jeg prøvede infowar.com igår og læste på forsiden at en politistation i Rinkeby var blevet angrebet med bla en brændende bil. Der var intet i danske medier og først langt nede på dn.se siden fandt jeg en bekræftelse.
  Det er en bitter erkendelse at vores medier ikke bare lyver og udelader information og dermed er vores fjende, men særligt at de gør på vegne af vores egne valgte magthavere. Hvad fanden er meningen?

  Kommentar by mvjensen — 8. august 2018 @ 07:51

 5. I en verden med blandede nyheder, glæder vi os over en (lille) sejr for retfærdighed og rimelighed!

  Kommentar by John — 8. august 2018 @ 07:59

 6. infowars.com (ikke infowar.com)

  Kommentar by Michael Thestrup — 8. august 2018 @ 07:59

 7. Det er mærkelig at tænke sig, at Englændere kastede våben ned til danske modstandsfolk under krigen.

  Nu begår England kollektiv selvmord, ved at lade Islam overtage landet.

  Kommentar by k.m. — 8. august 2018 @ 08:07

 8. Igen udstilles MSM som hyklere uden det får konsekvenser.

  Man kan jo så glæde sig over at der trods alt eksisterer fornuftige dommere i England. Havde det samme sket i Danmark var appelretten kommet til samme konklusion som den første dommer

  Kommentar by redneck — 8. august 2018 @ 08:33

 9. https://www.document.dk/2018/08/03/tommy-robinson-i-et-faengsel-med-70-procent-muslimske-indsatte-ekskrementer-kastet-ind-gennem-vinduet/

  “Først var Robinson i et fængsel med lav muslimsk fangekoncentration. Vagterne behandlede ham godt. De lod ham deltage i boldspil hver dag.

  Men så blev han overført til et fængsel med en overvægt af muslimske fanger. Her blev han sat i en celle, som gjorde at alle måtte passere hans dør. De vidste hvem, der sad der og lod deres afsky gå ud over ham. Robinson måtte sidde med lukkede vinduer. Lige overfor hans celle lå moskéen.

  Robinson tror at motivet til at flytte ham til dette fængsel var at truslerne skulle blive så voldsomme, at de blev nødt til at sætte ham i isolation. Det var lige præcis det, der skete. Robinson sad to måneder i fuldstændig isolation. Han fik næsten ikke noget mad og tabte tyve kilo.”

  *****
  Hvis Jon Rostgaard Boiesen synes det er lige efter bogen, vil jeg nødig have ham som forsvarer.

  Tommy Robinson blev udsat for uværdig, torturlignende behandling.
  Det burde ikke foregå i et retssamfund, men det er England åbenbart ikke mere.

  Kommentar by k.m. — 8. august 2018 @ 08:33

 10. Husk lige, at der er absolut INGEN forskel på det korrupte Shit Hole country englands retsvæsen dvs. dommere advokater osv., og det ultimative Shit Hole country Mohammedanmark.

  Kommentar by Piphans — 8. august 2018 @ 08:34

 11. DF bør arbejde på at få gennemført en lov, der tvinger medieplatforme til at sikre ytringsfrihed, og straffer dem hårdt med kæmpebøder og fængslinger af direktører, hvis de ikke gør det. Ligesom forsyningsselskaber allerede har udvidede forpligtigelser til at levere. Hvis en lov tvinger dem i et land kan alle globalt hente content fra dette land.

  Kommentar by Vakse Viggo — 8. august 2018 @ 08:45

 12. Robinson taler med Tucker Carlson på Fox news efter løsladelsen.
  Det er tydeligt at det har været en voldsom tur for ham. Han er usammenhængende og manisk.

  https://www.youtube.com/watch?v=iYfStBZ2w8w

  Kommentar by Hagmann — 8. august 2018 @ 09:36

 13. Havde det været en neger eller araber, der havde været udsat for den behandling, hvilket opløb ville det ikke have foranlediget af journalister, menneskerettighedsforkæmpere og advokater til at kræve erstatning.

  Kommentar by Menig 442 — 8. august 2018 @ 09:45

 14. Kommentar by Vakse Viggo — 8. august 2018 @ 08:45

  Du er godt klar over at DF lige har været med til at gennemføre et medieforlig som betyder at støjsenderne nu skal skattefinansieres.

  Kommentar by kenneth — 8. august 2018 @ 09:49

 15. Først kom de efter Tommy Robinson. Så kom de efter Alex Jones…

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 8. august 2018 @ 09:57

 16. Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 8. august 2018 @ 09:57

  Kan også sagtens være at Uriasposten og Snaphanen bliver lukket ned, men internettet bliver aldrig lukket ned, for det taber globalisterne alt for mange penge ved.

  Kommentar by kenneth — 8. august 2018 @ 10:09

 17. Vægttab på 20kg efter 2 måneder i isolation og placeret midt i fjendeland – England har officielt fået gulag lejre for systemkritikere. Blev han kun løsladt nu før torturen blev alt for åbenlys – selv for venstrefløjen?

  Kommentar by mvjensen — 8. august 2018 @ 10:09

 18. Tommy. You are the first clear political prisoner that UK has on its contiens. In all those years you have strucgle against diplomatic cowartie, and islamic cruelties especiell in this case. After following you in youtube and electronic mediea in all those years. You are a hero of freedom. I dont have to say it- but you know we love you. Thank you to you from my heart, for you fight inkognito against islam and its political konsekvens. May you now enjoy time with you familiy, who should be proud of you, as the hero of freedom you are. sincerly Michael Unna (Sorry my bad englishlanguach :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 8. august 2018 @ 10:11

 19. Og til alle jer andre :-). Støt SIAD :-). God onsdag. :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. august 2018 @ 10:12

 20. Er England ikke medlem af den europæiske menneskeretsdomstol?

  Kommentar by Bastardo — 8. august 2018 @ 10:33

 21. Et system har bevist man er man er villig til at gå hele vejen for at beskytte NWO.

  Kommentar by jp — 8. august 2018 @ 10:47

 22. Er han frikendt eller blot løsladt på kaution indtil sagen skal gå om?

  Kommentar by Træt — 8. august 2018 @ 11:00

 23. Det ender sgu nok med, at alle netmedier med politisk ukorrekt indhold må finde den gode gamle spritduplikator frem fra kælderen igen…

  Kommentar by Revisoren — 8. august 2018 @ 11:00

 24. Håber sagen for omfattende politiske konsekvenser

  Kommentar by Prebber — 8. august 2018 @ 11:20

 25. Muslimerne har både infiltreret politi, retsvæsen, det politiske system og pressen i England. Det samme er de ved at gøre i Danmark.

  Jeg aner ikke, hvad vi skal stille op.

  Kommentar by np — 8. august 2018 @ 11:28

 26. Procedurefejl ? Nej, det var et eksempel på hvor hurtigt et ellers velfungerende retssystem kan bruges som Standret når politikerne ønsker det.

  Jeg håber at Tommy og han Advokater bringer det helt til tops i Menneskeretsdomstolen, nogen skal stå til ansvar ellers bliver det bare et skridt mere på vejen til en Europæisk borgerkrig.

  Kommentar by Santor — 8. august 2018 @ 11:31

 27. Denne totalitære Rostgaard har ikke sat sig ind i sagen, f.eks erkendte Tommy Robinson sig ikke skyldig.

  Kommentar by Moth — 8. august 2018 @ 11:48

 28. DEn eneste effektive brugbare løsning på at også højresidede informationer bringes ud til en stor/større skare seere er at der i f.eks. DR2 stilles et par timers sendetid dagligt til rådighed for et kollegium bestående af Snaphanen, Den Korte Avis, Uriasposten, Newspeek etc.
  Dette kollegium skulle naturligvis operere i.h.t. gældende lovgivning på presseområdet.

  Em sådan daglig udsendelse ville dels indebære at sandhederne blev rundsendt til en større skare og dels – men ikke mindst – at de sædvanlige venstreorienterede journalister på DR ville tænke sig om mere end én gang inden de påtænker vinklingerne af deres nyheder vel vidende at de med lethed kan imødegås…

  Men det er desværre ønsketænkning..

  Kommentar by Frank Mathiesen — 8. august 2018 @ 11:55

 29. At man lukkede Alex Jones ned handler nok mere om et forsøg på at afspore midtvejsvalgene, da det vurderes at hans Infowars-madier i et eller andet omfang havde betydning for valget af Trump, og det gør det egentlig bare endnu mere problematisk.

  Vi er under angreb fra islam, afrika og kontinentets negere, godhedssegmentet og “teknologigiganterne” (som f.eks. Apple, Google (både søgemaskine og youtube), Facebook, twitter, Amazon mv.).

  Kommentar by Polka — 8. august 2018 @ 11:55

 30. DR holder kæft om dette.

  Kommentar by Sindsro — 8. august 2018 @ 11:56

 31. > Kommentar by Frank Mathiesen — 8. august 2018 @ 11:55

  Hvordan forestiller du dig, at dette kollegium vil blive behandlet af “DR’s seernes ombudsmand”, pressenævnet, domstolene mv.?

  Problemet stikker langt dybere – borgerlige politikere har tilladt at den mest ekstreme venstrefløj har sat sig på institutionerne (herunder DDR, domstole, universiteter, styrelser, departementer mv.).

  Det er dette fundamentale og eksistenstruende svigt vi skal have rodet bod på!

  Kommentar by Polka — 8. august 2018 @ 12:01

 32. https://youtu.be/neNw-v5HW1M
  Tommy angribes uden for McDonalds

  Lige efter bogen, hvis man skal tro Enhedslisten.

  Kommentar by k m. — 8. august 2018 @ 12:20

 33. Jep, enhedslisten tror på en totalitærmagt uden privat ejendomsret og uafhængige domstole; vi har faktisk ikke tredeling af magten men blandingsdemokrati såsom det antikke Grækenland.

  Kommentar by Moth — 8. august 2018 @ 15:32

 34. Man kan kun “tage hatten af” for Tommy Robinson. Sikke et mod og sikke en pris han betaler for at udstille de kujonagtige medier, politikere, politiet osv.

  Kommentar by M.P. — 8. august 2018 @ 15:47

 35. Vil lige minde om EUs artikel 13, der i sin oprindelige form ville betyde noget nær total censur af nettet. Den blev forkastet af parlamentet i maj, men bliver fremsat i revideret form til september. Mon ikke lortet bliver indført med salamimetoden?

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. august 2018 @ 16:20

 36. Helt “almindelige” danskere, kender slet ikke Tommy Robinson. De aner ikke, hvem han er, hvad han har gjort, og hvad han har været udsat for. Jeg har, efter Tommys seneste arrestation, nævnt ham flere gange i min familie og omgangskreds og ingen, ingen, havde før hørt om ham.
  Det siger noget om, hvor filtreret MSM er, i forhold til “almindelige” danskere. Der var heller ingen, som havde hørt om “grooming” m.v.

  Kommentar by va sawva — 8. august 2018 @ 16:20

 37. Sager som Tommy robinson interesserer slet ikke MSM, fordi det ikke passer ind i deres grundfortælling. Nej, så er man meget mere interesseret i “det yderste højre”. Danmarx Radio har sågar allokeret en hel programserie til at kulegrave dette onde og suspekte segment.

  Kommentar by Holger_Danske — 8. august 2018 @ 16:24

 38. kenneth 14

  Du misforstod mit indlæg. Medieplatforme er youtube, Twitter, Google, Facebook etc.

  Der er et sagsanlæg i gang i USA for at sikre at disse sikrer ytringsfriheden, men vi kan ligeså godt arbejde for at få en lov i Danmark som gør det.

  Kommentar by Vakse Viggo — 8. august 2018 @ 17:05

 39. Vigtigt at vide om de amerikanske sociale medier med så stor udbredelse i Danmark er at noget tyder på de er under kontrol af de amerikanske efterretningstjenester som de også forsyner med overvågningsoplysninger. Derfor intet overraskende i at de i en koordineret aktion bortcensurerer Infowars.

  Når de efterretningstjenestestyrede massemedier og dem som bruger disse som kilder markedsfører noget mere end nyhedens objektive betydning skal man altid være på vagt. Det får mig også til at tvivle på om sladrehanke fra efterretningstjenesterne som Bradley Manning og Ed Snowden er sendt i byen af efterretningstjenesterne selv, idet det materiale de har fremlagt tilsyneladende ikke har medført afsløring af betydning.

  Sammenlign med de mere mediefortiede sladrehanke som William Binney fra NSA og Kevin Schipp fra CIA, som har sladret om virkeligt betydningsfulde sager om den overvågning og andre forbrydelser mod befolkningen som finder sted.

  Kommentar by perhag — 8. august 2018 @ 18:56

 40. Tommy er en helt!

  Kommentar by Winged Hussar — 9. august 2018 @ 20:28

 41. Så prøver svinene igen at slå Tommy ihjel:

  https://www.therebel.media/save_tommy_robinson_again

  Har spyttet i bøssen igen

  Kommentar by Knud Madsen — 9. august 2018 @ 21:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper