8. august 2018

Nyholm om nationalistisk hysteri og “.. antidemokratiske kræfter, der tidligere kunne have tjent Hitler”

Jeg ignorerer normalt kommentarer af Per Nyholm, men han er til tider helt udenfor kategori. Han tilhører et uddøende segment, der tror man kan løse multikulturens gordiske knude ved at marginalisere masseindvandringens modstandere med associationer til folkedrab. Nyholm og meningsfæller har mistet definitionsretten, og forstår ikke at virkeligheden har overhalet dem indenom. Som en skrigende tre-årig, der kræver is nummer to, længe efter den sidste er spist.

Fra JP.dk – I det aldersgrånende Europa kan vi slet ikke undvære alle disse venlige immigranter.

Europa er ved at gå under i nationalistisk hysteri. Vi danskere, vi tyskere, vi franskmænd, vi kristne og hvide … Hysteriet befordres af en politisk-intellektuel kaste, der tjener sine penge på et tema, som er vigtigt, men ikke livsvigtigt, og som tager pusten fra andre samfundsanliggender, herunder forskning, transport, sundhed, kultur og miljø.

Er den der overhovedet, den fremmedfjendtlige stemning? Til dels ja, pisket i vejret af antidemokratiske kræfter, der tidligere kunne have tjent Hitler og Mussolini, nu Julien Bendas forræderiske skriverkarle, som lever af at true os med islamisering, død og undergang. …

Dér slog det mig, at vi i det aldersgrånende Europa slet ikke kan undvære alle disse venlige immigranter. Hvem tror Pia Kjærsgaard, Thulesen Dahl og fru Støjberg, at de skal mades og vaskes af, når de lander på alderdomshjemmet? Der vil ikke være danskere til den slags. Det bliver somaliere, nigerianere og ukrainere. …

Mangt og meget ville utvivlsomt være bedre, om vore nævenyttige nationalister kunne dæmpe sig til fordel for den almindelige menneskelighed, som almindelige mennesker er i stand til at mobilisere, når de lades i fred. Måske har indvandrerdebatten i sin eksisterende form slet ikke at gøre med indvandrere, men med at vort demokrati skal skades. Tænk over det.”

Oploadet Kl. 23:09 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94082/trackback

28 Comments »

 1. Hvem tager efterhånden Per Nyholm seriøst? Manden er tydeligvis en som aldrig har påtalt muslimer, som var ved at vandalisere en bus, råbe skældsord efter tilfældige forbipasserende, køre hensynslyst i trafikken eller overfalde sagesløse korporligt – situationer andre mennesker ved deres fulde fem, oplever på daglig basis. Per Nyholm er en mand, som selvom tre muslimer lige foran næsen på ham, råbte skældsord til en yngre kvinde, ville han ikke foretage sig noget i forsvar for kvinden. Han er bogstavelig talt en sørgelig affære, men heldigvis er de danske mænd langsomt ved at samle sig i fælles front mod islam og det slatne Per Nyholm-segment.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 8. august 2018 @ 23:19

 2. Heldigvis er Per Nyholm som regel inde bag betalingsmuren. Lad ham blive der. OT Kim : Jeg ville gerne sende licensen i denne måned, men min mobil pay svarer, at nummeret 3013 2270 ikke kan anvendes. Noget galt ?

  Kommentar by Sussi — 8. august 2018 @ 23:34

 3. Uddøende segment? “Alle indvandringsstrammere er nazister” -segmentet lever desværre i bedste velgående. Til trods for at majoriteten ikke har taget dem seriøst i mindst 20 år.

  Mht hans argumenter. Jeg fortrækker det grånende Europa fremfor det multikulturelle og islamiserede Europa.
  Jeg vil hellere have at Danmark ligner Japan- stabilt, rigt, statisk, monokulturelt, monoetnisk, aldrende, men satser på teknologisk udvikling istedet for mere arbejdskraft (“arbejdskraft”)- end at vi kommer til at ligne Syrien.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 8. august 2018 @ 23:38

 4. Det er rtigtigt nok. Han lyder som Marianne Jelved anno 1998, og Rønn Hornbech og Jens Rohde anno i dag.

  Kommentar by BB — 8. august 2018 @ 23:45

 5. Hitler blevi hvert fald sponseret af Henry Ford. Mao Mussolini Lenin og mange mange andre fik deres penge fra de der ønsker krig frem for fred

  Kommentar by Nielsen — 9. august 2018 @ 01:36

 6. Fred er lidt besværlig. Den kræver at vi smider maskerne.

  Kommentar by Nielsen — 9. august 2018 @ 01:39

 7. Per Nyholm har kun Nazikortet at byde ind med! – (Det sidste Nazikort i Europa sidder på hånden af Per Nyholm?) – Hvor sølle, hvor tragisk – Herre Gud!

  Kommentar by T. Flodur — 9. august 2018 @ 05:17

 8. Ligesom den yderste venstrefløj foretiller Nyholm sig en racistisk magtelite, der hele tiden puster til ilden for egen vindings skyld, og for en gang skyld fik vi et navn – eller rettere: Det troede vi. Julien Bendas. Hvem pokker er det? En forlængst afdød debattør og polemiker.

  Hvad skal vi egentlig med venstrefløjen, når vi har Nyholm?

  Kommentar by Arne Torp — 9. august 2018 @ 06:28

 9. Hvem jeg tror vi skal “mades og vaskes af, når jeg lander på alderdomshjemmet?”
  Ja, de importerede negere og muslimer bliver det heldigvis næppe, de fleste er raketforskere, eller ansat som professorer på RUC.
  De resterende er arbejdssky og kontanthjælpsmodtagende farlige individer, hvis tilstedeværelse sætter sine tydelige præg rundt om i landet, enten i statistikkerne, eller på skadestuerne, eller som her:
  koran-kumme-udsmykningen ved Nørreport Station.

  Kommentar by Henning Jensen — 9. august 2018 @ 07:16

 10. #9 Nej, fri mig for at blive madet af en Nigerianer! Det er en uhørt fornærmelse fra Nyholms side at sætte de arbejdsomme, kristne, europæiske ukrainere i samme kategori som MENAP og Afrikanere.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 9. august 2018 @ 07:53

 11. Nazi-kortet er for længst slidt op, men det er det eneste Per Nyholm har på hånden.
  Sjovt at ringen nu er sluttet og han nu argumenterer for et apartheid system, nu med “somaliere, nigerianere og ukrainere” som dem vi skal udnytte, som han skriver: “Der vil ikke være danskere til den slags”.
  Sociologen dr. Hendrik Verwoerd bør snarest rehabiliteres. Han var forud for sin tid! :-)
  https://www.youtube.com/watch?v=vPCln9czoys

  Kommentar by A-mad — 9. august 2018 @ 07:56

 12. #11 Spot-on A-mad! Nyholm er ondsindet hykleri i reneste form.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 9. august 2018 @ 08:11

 13. Jeg læser aldrig hans klumme, det tåler mit helbred ikke.

  Kommentar by Menig 442 — 9. august 2018 @ 09:04

 14. “undvære disse venlige immigranter”…. Det kan i og for sig være rigtigt med østeuropæere og folk fra Asien

  Problemet er bare, at de immigranter vi har fået fra MENAP IKKE er venlige!

  Kommentar by redneck — 9. august 2018 @ 09:26

 15. Hvorfor er der ingen forfærdelse over eliten ikke har tænkt på demografien i 40 år?

  Kommentar by Prebber — 9. august 2018 @ 09:44

 16. Det måtte komme, endnu en spand skidt i hovedet på de mennesker, som pennesmøreren Per Nyholm (PN) ikke deler mening med. Meningsmaskinen PN drejer ende-og meningsløst om sig selv som en gennemridset singleplade, der er gået i hak. PN er manden, der er “for stor” til Danmark.

  I egen optik, er han kosmopolitisk, med stort udsyn og viden, kan færdes hjemmevandt i Europas metropoler og føre åndfulde samtaler på et højt akademisk plan med ligesindede, der med rette forstår at værdsætte hans vid og horisont, om de åndløse og racistiske danskere. De danskere der ikke besidder prisbelønnede designermøbler, har et Eckersberg på væggen og eget bibliotek.

  PN hovmod er uden grænser. Man kan sige meget om PN, men hans kærlighed til sig selv ruster aldrig. Han er manden, der ville elske at dø i sine egne arme.

  Det paradoksale ved “oraklet” PN er, at han snakker stolpe op og stolpe ned om tolerance, men den rækker jun til dem, der deler hans egen forkvaklede opfattelse af virkeligheden. PN er en kanalje, der åbenbart ikke er i stand til at se, hvad der er sket med Danmark/Europa de sidste 30-40 år.

  Kan PN fortælle os uvidende ignoranter, hvordan man inkluderer mennesker, der ikke vil være en del af det samfund, den kommer til, men som vil dominere anderledes tænkende?

  Hvordan inkluderer man mennesker, der mener, at deres tro og religion er andres overlegen?

  Kærlighed til eget land, folk og kultur frem for utopien multikulti er at foretrække, frem for måske at skulle leve under den såkaldte profets menneskefjendske og undertrykkende grønne banner.

  Fra Den Store Hukommelse:

  ”For indeværende mener jeg, at vi åbent og kristeligt skal give vore lovlydige muslimske naboer hånden, fortælle dem, at de er velkomne i vor midte.”
  (Per Nyholm, journalist, Jyllands-Posten 11.1.2015 s.26 ”Undervejs”).

  ” I koret af ansvarsløse stemmer indgår mange såkaldt intellektuelle, rækkende fra præstinder til forhenværende professorer, hvis udsalgsvarer er fremmedhad, religionsangst og almindelig utålsomhed. Gang på gang har de taget fejl. Nylig hævdede de, at Tyskland stod i flammer, og at Sverige udgjorde en trussel mod Europa. Der er brug for civilcourage og for udsyn, ikke for småfacistisk jammer i kakkelovnskrogen.”
  (Per Nyholm, journalist, i JP 24.01.2016 s.28 ”Debat/Undervejs.).

  ” Situationen er ikke lig med, men får mig til at tænke på jødernes ankomst til de nazistiske koncentranslejre under Anden Verdenskrig. Bliver det næste, at vi trækker guldtænderne ud af munden på dem? ”
  (Per Nyholm, journalist, i anledning af regeringens lovforslag om, at værdier over et vist beløb skal konfiskeres når asylansøge søger til Danmark, i Jyllands Posten, ”Debat/Undervejs” s.26, 31.01.2016.

  ”At en højresejr i Italien vil inspirere autoritære kræfter fra Spanien over Vesteuropa og Centraleuropa til Norden, kan næppe diskuteres. Politiske parasitter æder sig ind på vore demokratiske og humanitære samfund.”
  (Per Nyholm, journalist, i Jyllands Posten ”Indblik” 04.03.2018 i anledning af valget d.d. i Italien).

  PS. Havde vi været besat i dag som under WW-II, så havde PN befundet
  sig på fjendens side.

  Kommentar by der Adler — 9. august 2018 @ 09:49

 17. Alt i Nyholm’s indlæg kan afvises med en smule sund fornuft.
  Trumpisterne står også stærkt til midtvejsvalget i November. 5 for 5 tveetede Trump den ene dag. Hvis de hiver hele lortet hjem i November så er der ingen vej tilbage og USA vil gå i mod europa på alle fronter. Nyholm og alle de andre venstreorienterede eksperter og tænketanke der konstant får taletid i msm skal så til at vælge om de vil holde fanen højt eller gøre hvad der er godt for befolkningen i europa.
  Mit bud er at de lukker røven, som altid når det begynder at gøre ondt på dem selv. Folk på venstrefløjen har ikke principper og mandsmod nok til at tage kampen mod overmagten. De er skolegårdsbøller og intet andet. Satans modige når de ved de ikke kan tabe.

  Kommentar by Hagmann — 9. august 2018 @ 10:38

 18. Kommentar by der Adler — 9. august 2018 @ 09:49

  Har lige læst bogen BESAT IGEN af Rolf Slot-Henriksen…klarsyn!!!

  Og ja PN ville have været på medløbernes og hermed tyskernes side…men antagelig være blevet indhentet af en stikkerlikvidering inden krigen var omme…Han sætter jo navne på dem der skal rammes af ham og sine og alle deres venner.

  Kommentar by Black Watch — 9. august 2018 @ 10:51

 19. Venstrefløjens sædvanlig projektion.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Projektion_(psykologi)

  De er vitterlig så gennemskuelige som fem-årige børn.

  Kommentar by Santor — 9. august 2018 @ 11:50

 20. Ak, jeg ser, at Nyholm hiver den gamle traver frem og tror, at han har en pointe: “Hvem tror Pia Kjærsgaard, Thulesen Dahl og fru Støjberg, at de skal mades og vaskes af, når de lander på alderdomshjemmet?”

  Hvis man ser bort fra kultur-faktoren, og lader som om, at alene liberalistiske argumenter er tilstrækkelige, så holder Nyholms påstand heller ikke:

  Automatisering betyder, at mængden af lavkvalificerede jobs forsvinder med stadig stigende hast i Vesten. Da der til stadighed vil være en vis andel af lavkvalificerede blandt Vestens egne befolkninger, vil de søge derhen, hvor der stadig er jobmuligheder, og hvis det er inden for ældreforsorgen, så er det der, de komme hen.

  Tidens masseimport af lavkvalificerede fra MENAP-landene er derimod meningsløst og vil bare blive en stadig stigende belastning for Vestens samfund.

  Endvidere vil automatisering også gøre sit indtog i ældreplejen. Og det vil betyde, at selv her vil der blive skåret ned på personalet.

  Kommentar by traveler — 9. august 2018 @ 11:55

 21. > lever af at true os med islamisering, død og undergang

  Freudian slip? Er det nu også de nationalistiske/anti-muslimske politikere, der truer med dette – eller er det de ekstremistiske fundamentalister, der konstant bliver skabt af islamiske kulturer?

  Årsag og effekt er ikke rigtig de venstreorienteredes stærke side…

  Kommentar by Quark — 9. august 2018 @ 14:27

 22. #20 traveler

  “Hvem tror Pia Kjærsgaard, Thulesen Dahl og fru Støjberg, at de skal mades og vaskes af, når de lander på alderdomshjemmet?”

  Det må være de 0,51% af migranterne fra Somalia, som har taget et job siden de kom til landet. Altså, når de er færdige med at tage sig af de 99,49% somaliere som IKKE tog sig et arbejde, for som migrant tager man sig jo naturligvis ikke af “racister” (her brugt i betydningen “hvide mennesker” som lader til at være definitionen, når migranterne bruger ordet).

  Kommentar by Quark — 9. august 2018 @ 14:31

 23. Tror Nyholm at der bliver nogen plejehjem? De forsvinder i islamudgifternes kæmpestore sorte hul, hvorfra intet slipper ud..

  Kommentar by Wolfenstein — 9. august 2018 @ 15:24

 24. Dengang der var en avis der ikke bare hed Jyllandsposten men også indholdsmæssigt var Jyllandsposten var Per Nyholm et fremmedlegeme i den borgerlige avis.
  I dag er den daværende Jyllandsposten blevet til Aarhusudgaven af Politiken, også kendt som Politiken Vest. Per Nyholm er ikke mere et fremmedlegeme, tværtimod, han er som stort set alle sine kollegaer på avisen medlem af Journalistisk Venstreparti. Fremmedlegemet er i dag Niels Lillelund, der et par gange om måneden får lov at minde os om hvad avisen var for 20-30 år siden.
  Ikke en smuk. men en grim død for den Aarhusianske avis.

  Kommentar by bjarne Binee — 9. august 2018 @ 15:36

 25. Per Nyholm har jeg altid set som et bevis om at JP sikkert går ind for ytringsfrihed. Må han være der til advarsel for etisk blindhed og dumheds´moralisering uden for virkelighedens grænse. Må han blive stemplet som vantro, af dem som skal vaske hans røv på plejehjemmet, og så kan han vurdere, hvad han (som den totalt idiotiske virkelighedsfornægtende moral han tilsiger). Så kan han jo tænke over hvad der lignede Nazisme, og hvad de nationale prøvede at beskytte os imod, imens han totalt idiotisk moraliserede i hans fortid. Han er et eksembel på at idioti også har ret til at komme til orde.

  Kommentar by Michael Unna — 10. august 2018 @ 07:47

 26. Trods alt. Støt SIAD. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. august 2018 @ 07:48

 27. “For indeværende mener jeg, at vi åbent og kristeligt skal give vore lovlydige muslimske naboer hånden…”

  LOL. Han mener give muslimske mænd hånden. Kvinderne må jo ikke holde mænd i hånden.

  Og muslimske mænd er ikke lovlydige som gruppe betragtet. Tværtimod har de en voldsomt forøget kriminalitet, sammenlignet med danskerne…

  Således kan man på 2 min. dekonstruere den arrogante, pseudoaristokratiske tosse…

  Kommentar by Jern Henrik — 11. august 2018 @ 08:40

 28. Nyholm må være David Tras’ hemmelige storebror.

  Kommentar by Per747 — 12. august 2018 @ 13:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper