11. august 2018

Slikproducent bruger hijabklædt muslim i facade-reklame: “Vi henvender os til den moderne kvinde.”

Ekstra Bladet har talt med Dan Kongsted, administrerende for Katjes i Danmark. Han forklarer baggrunden for at slikproducenten anvender en hijabklædt kvinde på et større reklame-billede på en facade ved Rådhuspladsen.

Havde han sagt, at islamiseringen gjorde det økonomisk hensigtsmæssigt at målrette kampagne mod segmentet, så havde man kunne forstå det. Dan Kongsteds svar er langt værre. Målgruppen er ‘den moderne kvinde’, og indirekte fortæller han, at Katjes i Danmarkvil normalisere sharia-tro påklædning.

“For os er der intet politisk i at benytte en model, der bærer tørklæde. Vi henvender os til den moderne kvinde. Den moderne kvinde er mangfoldig og fremtidsorienteret, ligesom vores produkter er.”

“… reklamen er for alle. Vi er stolte af at udvise mangfoldighed både i vores produkter og i vores markedsføring. Jeg mener, at reklamen henvender sig ligeså meget til en rødhåret eller lyshåret kvinde som til en muslimsk kvinde.”

“… På grund af vores profil satser vi alt på dem. Derfor er det også vigtigt, at vi i vores reklamer afspejler den diversitet, der kan være ved kvinder. Vi vil gerne vise vores kunder, at vi er mangfoldige og rummelige.”

(Rådhuspladsen, København, august 2018; Foto: Ballet Magnifique)

Mere.

“Katjes har en lang række officielle værdier, og selvom mangfoldighed ikke er en af dem, vil de fremover forbindes med inklusion som grundværdi. Et hurtigt blik på de tyske medier viser også, at kampagnen er i stand til at sælge mere end slik.

Katjes klasker med denne kampagne simpelthen en sværm af fluer med ét smæk. Deres veggie er ikke bare halal, den er også kosher. Den er ikke bare vegetarisk, den er også bæredygtig. Og så er Katjes ikke længere bare hyggelig fredagsslik for de grise-, farve- og tilsætningsstofsforskrækkede. De er nu også humanistisk inkluderende, og dermed et sikkert slikvalg for både de religiøse, de hellige, de gode, de unge, de mangfoldighedselskende og de liberale.” (Nanna Kalinka Bjerke på Bureaubiz, 9. august 2018)

(Katjes TV-Spot 2018 – Achte mal drauf; Fotos: Youtube)

Oploadet Kl. 15:51 af Kim Møller — Direkte link55 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94154/trackback

55 Comments »

 1. Her en liste over mærker under Katjes koncernen til info for den bevidste forbruger der ikke ønsker at støtte islamiseringen.

  Katjes
  Villosa
  Frigeo
  Gletschereis
  Granini Fruchtbonbons
  Heidi’s (USA)
  Brause Plus Brausebonbons

  Firmaet står også som producent for en række produkter under Aldi-mærket Sweetland.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 11. august 2018 @ 15:59

 2. Katjes, NO, NO, NO!

  Kommentar by Johnson — 11. august 2018 @ 16:03

 3. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/buschauffoer-beordrer-muslimsk-mor-til-at-fjerne-sin-niqab/7262915?trackid=Jp%20lister%20seneste

  Og sådan kommer det til at gå…..muslimerne overtager retten til at provokere, bestemme og tryne den hvide mand….Et voldeligt oprør mod egen hvid elite og dernæst muslimerne, er den eneste mulighed der er tilbage…. Og vinde den er absolut ikke sikkert…som det går nu er vi alle fortabte!!!

  Kommentar by Black Watch — 11. august 2018 @ 16:15

 4. Siden hvornår er iklædning af hijab blevet moderne? De må da helt have tabt sutten i Katjes marketingafdeling…

  Kommentar by Holger_Danske — 11. august 2018 @ 16:32

 5. “Den moderne kvinde er mangfoldig og fremtidsorienteret…”

  ….og går åbenbart ind for sharia, tørklude og andet bras, selv i sommerheden.

  Den moderne muslimske kvinde er idiot, slet og ret. Samt muslimsk kriger, jævnfør demografien.

  Det første følger af den statistiske sandsynlighed for, at muslimer er lavintelligente, det andet følger af, at muslimske kvinder føder langt over etnisk europæisk gennemsnit.

  Er der nogen som helst fornuftig årsag til – udover de liberales hændervridende bortforklaringer og henvisninger til diverse ligegyldige og forlængst over sidste salgsdato konventioner – at Danmark skal huse disse skadedyr?

  Kommentar by anon — 11. august 2018 @ 16:37

 6. I fortsættelse: Er der nogen som helst gyldig grund til, at Danmark ikke skulle kunne overleve et lavere befolkningstal end for nuværende, som primært skyldes muslimsk masseindvandring?

  1. De bidrager med intet som helst bortset fra til Godhedsindustrien.

  2. De koster kassen, nok snarere et par hundrede milliarder kroner/år and still counting.

  Kommentar by anon — 11. august 2018 @ 16:44

 7. Jeg går ud fra det er stilladsfirma Hoffmann, der ses på billedet.
  Mon ikke de har fået penge for at lægge facade til reklamen ?

  Kommentar by k.m. — 11. august 2018 @ 16:50

 8. Muslimske piger og kvinder er også tit ret tykke og derfor har en hang til sukkker, så man kan godt se hvorfor de prøver skabe lidt ekstra mønt hos katjes, men det er bare yderst usmageligt og derfor vil jeg aldrig købe deres produkter.

  Kommentar by Prebber — 11. august 2018 @ 16:56

 9. Når man ser på bredden af de sortteltede muslimske kvinder her i området lidt syd for København, så kunne man godt forestille sig at et vist forbrug af Katjes er nødvendig for at kunne bibeholde omfanget.
  Og efter at have afleveret alle børnene i børnehaven kan en hel dag alene godt føles lang, og hvem andre end muslimske kvinder har tiden og pengene til Katjes?

  Kommentar by Henning Jensen — 11. august 2018 @ 16:56

 10. “For os er der intet politisk i at benytte en model der bærer tørklæde.” Nej klart nok, det var bare den første der kom ind af døren..

  Kommentar by per — 11. august 2018 @ 16:58

 11. Konklusionen må være, at kapitalismen er moralsk farveblind.

  Den sælger både til helte og skurke. Det bundlinjen, der er det afgørende.

  Under besættelsen profiterede danske virksomheder ved at sælge til nazisterne.

  For nuværende profiterer danske virksomheder ved at sælge til nazi-muslimerne.

  Kommentar by np — 11. august 2018 @ 17:03

 12. >8
  Og så kan de gå på gaden og spise i smug. Det er sgu da smart.

  Kommentar by Erik — 11. august 2018 @ 17:23

 13. Så er det ovre med at handle lakridskatte i grænsebutikkerne og hvor ellers, for mit vedkommende.

  Kommentar by Menig 442 — 11. august 2018 @ 17:56

 14. Mon ikke snart Peter fra L’Easy bliver iført niqab?

  Kommentar by Michael — 11. august 2018 @ 17:57

 15. ..ja bare æd noget kattelort, så bliver de hurtigere Dolly Dellepude og kan have bankekødet mere i fred, de propper så også i hele yngelen, i stedet for at opdrage på dem, det er derfor så mange af børnene bliver så fede..

  Kommentar by Mugne Ali — 11. august 2018 @ 17:58

 16. Den Moderne Kvinde er den sidst tilkomne. Og det er jo altså den tørklædebærende. Hun er også Fremtidens Kvinde. Det viser alle prognoser.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. august 2018 @ 18:15

 17. Prostitution paa chefetage-plan . Hverken mere eller mindre .

  Kommentar by krassisten — 11. august 2018 @ 18:27

 18. Kællingen på plakaten er formentlig konvertit, ligesom den klamme feltmadras, der på et tilsvarende foto reklamerede for Lyngby Handelsskole.

  Kommentar by Revisoren — 11. august 2018 @ 18:32

 19. Demogafi er skæbne…

  10-20% af forbrugerne er i dag muslimer. Det må de, der har ansvaret for salg af firmaernes produkter selvfølgelig tage til efterretning. Det er jo det, de får deres løn for?

  Hvorfor vælgerne ikke har indset det endnu, er så en anden sørgelig historie.

  “Hver femte nyfødte har udenlandske rødder

  Mens de fleste børn blev født af kvinder med dansk baggrund, udgjorde syriske kvinder den næststørste gruppe efterfulgt af kvinder med tyrkiske rødder.

  De seneste års flygtningestrømme kan nu aflæses direkte i fødselstallet. Af de 61.614 børn, der blev født i Danmark i 2016, har flere end hver femte en mor, der er indvandrer eller efterkommer. Og ikke mindst de syriske flygtninge præger fødselsudviklingen.”

  (Kilde: Kristeligt Dagblad 16. marts 2017)

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/hver-femte-nyfoedte-har-udenlandske-roedder

  Kommentar by A-mad — 11. august 2018 @ 18:43

 20. Temmelig meget ordgylle. Og til orientering for muslimser: Det lader sig overhovedet ikke at gøre at leve i et moderne land uden at komme i berøring med gris. Det er en illusion. Alle kommer i forbindelse med gris hver ENESTE dag

  http://www.christienmeindertsma.com/index.php?/about/profile/

  Kommentar by BB — 11. august 2018 @ 18:48

 21. Islam er en særpræget religion med et stort selvretfærdighedskoncept for at erobre fremmede samfund. Det er det, som imamerne prøver at fortælle os, hvis vi gider lytte.

  Uden anden sammenligning kan man betragte mormonerne med Mormons Bog som et tilsvarende koncept for at retfærdiggøre europæernes erobring af Amerika. Ligesom der ingen sammenhæng er mellem Mormons Bogs og arkæologi på det amerikanske kontinents, er der heller ingen sammenhæng mellem islam-pakken (Mohammed, koranen og haditherne) og arkæologi og historie i Arabien. Muhammed eksisterede ikke. Mekka eksisterede ikke. Koranen blev først entydigt knæsat med Kairo-koranen i 1924.

  Dengang da muslimerne opfinder sig selv som muslimer, i princippet analogt til mormonernes selvopfindelse, er det efter at have erobret store dele af Mellemøstens, Europas og Asiens kultursamfund. Den muslimske tro skabes over en periode ved at hugge med arme og ben fra de kulturer, som blev erobret (jødiske, kristne og persiske religioner) i 6-800-tallet. Og det skrives om og om og kilderne misfortolkes, indtil der foreligger en selvstændig religion.

  Hvis man skal beskrive den muslimske selvforståelse fra dens fødsel i Mellemøsten, drejer det sig mest om indtrængen, parasittering, dominans og erobring, et koncept som koranen beskriver og befaler, og som gentager sig igen og igen fysisk op gennem historien.

  Erobring af hele begrebet for den moderne vestlige kvinde, mangfoldig og fremtidsorienteret og hele moletjavsen, er lige efter bogen om løgnagtig magtovertagelse af Vestens kvinders værdier.

  Det vi kalder islamiseringen af samfundet, kan vel bedst forstås som islams oprindelige dynamiske natur. Efter at have ligge i dvale efter at have udtømt ressourcerne fra deres erobrede områder i Mellemøsten og Asien, skete der en genoplivning og gen-ekspansion af islam pga. det mirakuløse olieeventyr, da Vesten opfandt teknologier, der havde behov for olie og gas. Og de store forekomster af især olie lå i Mellemøstens ørkener af alle steder.

  Kommentar by traveler — 11. august 2018 @ 19:38

 22. Kan overhovedet ikke tage det seriøst, før muhammedanerne bøjer sig mod vores kultur. Punktum. De kan jo starte med at undsige sig at vi er vantro….tror aldrig det kommer til at ske og projektet er der med dødfødt. Vi kan jo heller ikke vade ind i en moske med sko og lårkort på, men de kan fint dingle ind med burka, hjijab eller tørklæde på i vores kirker…det siger alt!

  Kommentar by FrafaldenModerat — 11. august 2018 @ 19:40

 23. For nogle år tilbage brugte Katsjes den blonde tyske supermodel Heidi Klum i deres kampagner.

  Den smukke og arisk udseende kvinde er dog nok for “nazi” til det muhammedanske og veganske segment…

  Kommentar by Revisoren — 11. august 2018 @ 19:53

 24. I øvrigt er store dele af erhvervslivet, meningsdannere, og politikere de lede populister de har udskældt os andre for at være. I det mindste holde vi fast i vores foragt for en strømning i vores samfund som er undergravende. De vender vrangen ud på sig selv for at få deres verdenssyn til at give mening. FØJ!

  Kommentar by FrafaldenModerat — 11. august 2018 @ 20:05

 25. – Revisoren

  Husker ikke lige navnet, men hun er ikke muslim. Serbisk/tyrkisk.

  Kommentar by Kim Møller — 11. august 2018 @ 20:11

 26. Det bliver efterhånden nemt at holde sig sund med alle de slik producenter der bør boycottes for deres landsskadelige virkning.

  Kommentar by G — 11. august 2018 @ 20:22

 27. “Vores slik er mangfoldigt og fremtidsorienteret”. Hvordan kan man have en højt placeret stilling, når man er sådan en tosse? Utroligt at vrøvl er blevet så bredt accepteret.

  Kommentar by Winged Hussar — 11. august 2018 @ 22:08

 28. -> 21./ Fremragende formuleret og glimrende indsigt i verdenskatastrofen “projekt islam”.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 11. august 2018 @ 22:38

 29. Det er ikke nogen overraskelse, at det giver problemer overalt, hvor der er multikulti og flere dominerende religioner samme sted – kommer snart i dit kvarter!:

  Virkningerne af Religion og Religiøsitet på vurdering af reklamer blandt libanesiske forbrugere

  Maya F. Farah & Lamis El Samad Sider. Udgivet online: 20 Jun 2014

  ABSTRAKT
  Religion spiller en væsentlig rolle i den måde forbrugerne opfatter reklamen for kontroversielle produkter. Religiøsitet, forstået som individets engagement og overholdelse af religiøse værdier og overbevisninger, har også en markant relevans for, hvordan forbrugerne vurderer annoncer for produkter.

  Undersøgelsen, der er gennemført i Libanon, brugte et undersøgelsesdesign med en repræsentativ undersøgelse med respondenter fra de to vigtigste religioner i landet, nemlig islam og kristendom. (…)

  Resultaterne viste betydelige forskelle i opfattelsen af reklamer mellem muslimer og kristne og mellem meget religiøse versus mindre religiøse respondenter med hensyn til hvor krænkende reklamer for kontroversielle produkter blev opfattet.

  Kort fortalt blev de mere religiøse forbrugere stort set mere fornærmede af reklamerne for de 17 undersøgte produkter end de ikke-religiøse forbrugere.

  Muslimske forbrugere – både sunnier og shiaer – viste større grad af forargelse end de kristne.

  Disse resultater har betydelige konsekvenser for både annoncører og marketingchefer, der sigter mod at udvide deres forretningsområde i Mellemøsten samt i andre lande, hvor religion spiller en rolle i samfundene.

  https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/08961530.2014.919126?tokenDomain=eprints&tokenAccess=zfrW2wcThzuYSZyC8RAy&forwardService=showFullText&doi=10.1080%2F08961530.2014.919126&doi=10.1080%2F08961530.2014.919126&journalCode=wicm20

  Kommentar by A-mad — 11. august 2018 @ 22:39

 30. Endnu et produkt jeg ikke køber. Tak for info til Den kutteklædte Hævner.

  Kommentar by Iznogut — 11. august 2018 @ 23:31

 31. Nu laver de heldigvis elendig slik så savnet bliver ikke stort. Men det er da fantastisk, at de mener at det at vise en kvinde i en totalitær politisk bevægelses uniform er mangfoldigt og rummeligt. En politisk bevægelse der vel at mærke på ingen måde er mangfoldig eller rummelig. Fy for fanden.

  Kommentar by JR — 12. august 2018 @ 00:56

 32. Jeg synes, det fornuftige at gøre er at købe Katjes-aktier. Katjes har tydeligvis studeret tallene grundigt, og ved hvad de gør. Det er en fremtidssikret virksomhed.

  Drømmerier om, at “danske politikere” pludselig bliver danske er ren opium – og opiumsmisbrug gør som bekendt fattig. Hvis der går lidt flere penge ind på kontoen, hver gang der kommer en ny kolonist til kolonien, så kan man nu engang lettere holde det ud.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 12. august 2018 @ 01:47

 33. Dette store fasadebanner, er det gjort af stof. ?

  Som øjenåbner.!
  Den kunne da bruges til levende lys i vinduerne. ☺ ☺

  Kommentar by Sindsro — 12. august 2018 @ 01:56

 34. Siden Benetton kom med deres “United Colours”-kampagne, har jeg gjort mine indkøb med omhu – fra dette øjeblik ophører jeg med at at droppe poser af “salte fisk” ned i min indkøbskurv – tak for info

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 12. august 2018 @ 08:39

 35. De vigtige ting her i livet

  Da den Anglo-saksiske professor Bernard Lewis i forbindelse med Muhammed-tegningen påpegede, at vi Danmark, nu var en del af den muslimske verden, ivertilfælde i muslimsk opfattelse, var der mange der trak på skulderen og sagde at han måtte være gal, eller havde misforstået noget.
  Men nu ser vi, at slik producenterne Kjates bliver nød til at henvende sig til det islamiske marked, med dets moral opfattelse af fødevare, for at få kunder nok i butikken.
  Som beboer på Nørrebro, har jeg en del gange været inde i slik-kiosker(moms fusk), hvor der netop var markeringer af vingummi og andet gelatine baseret slik, om dette var halal eller haram, om det var produceret på algebaseret gelatine eller svinebaseret gelatine.
  Her er der jo et argument imod alle de venstreorienterede der hele tiden påstår at islam vil med tiden normaliseret og blive mindre dogmatisk.
  Bullshit,..Det at vingummier er farlige, og ikke pga. de kemiske farvestoffer, nej pga. spise regler der er skrevet ned i en bog fra det 7 årh. viser jo tydeligt at muslimerne tager deres tro meget alvorligt. Og at Koranen, som er en totalitær bog, stadig den dag i dag, har en alt dominerende betydning for muslimers livs valg.
  I dagligdagen har hovedtørklædet, burkaen, chardoren, en betydning. Spise reglerne omkring at svinekød er urent tages alvorligt, og svinekøds-spisere anses som urene.
  Den tiltagende moralisering af mad som muslimernes har medbragt er langsomt ved at blive overtaget af venstrefløjen igennem dens krav om vegetarisk livstil, for at undgå CO2 udledning, fra kør og grise.
  Hvor venstrefløjen i 70´erne og 80´erne var imod kapitalisme og kemi, er de nu imod køer og kapitalisme. Ligesom muslimerne anser de alm. danskere som moralsk fordærvede, der skal have regler for livstil, for ellers skader de” hele jorden”.
  Vi er desværre på vej til at blive en del af den muslimske verden pga. af en aktivistisk venstrefløj og dens handlen. Og i sandhed kunne vi havde forventet andet?… Nej vel…
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 12. august 2018 @ 09:33

 36. Den moderne kvinde har stemmeret i både Danmark og Tyrkiet – hendes stemme tæller dobbelt.

  Den moderne kvinde underlægger sig djævlereligionen – hendes stemme tæller det halve af mandens.

  Logik?

  Kommentar by Bastardo — 12. august 2018 @ 10:40

 37. I kommentar nr. 5 spørger Anon:

  Er der nogen som helst fornuftig årsag til – udover de liberales hændervridende bortforklaringer og henvisninger til diverse ligegyldige og forlængst over sidste salgsdato konventioner – at Danmark skal huse disse skadedyr?

  Svar : I Traktaten om Den Europæiske Unions artikel 1 hedder det:

  Denne traktat udgør en ny fase i processen hen imod en stadig snævrere union…

  Altså en overnationel, central regering i Bryssel. For at nå dette mål må nationerne afvikles. Dette gøres mest effektivt ved at importere muslimer, der gradvist erstatter de oprindelige folkeslag. Omkostningerne herved ruinerer staterne, som derved bliver afhængige af de centrale banker. Sideløbende hermed vil den tiltagende voldskriminalitet og nedbrydning af staternes infrastrukturer være en begrundelse for centralisering af magten (jfr. det evige mantra: problemet skal løses på europæisk plan.

  Danske politikeres højeste mål i livet er at blive noget ved musikken i FN (Hartling, Lykketoft o.s.v.) eller NATO (Fogh), subsidiært EU. Mafiaen i Bryssel lidt mindre kræsen, så her ser Lille Lars fra Græsted en chance for at blive forfremmet fra wise guy til en ægte made man. Men først skal han gøre sig fortjent dertil. Det gøres bedst ved at ødelægge nationen jfr. Artikel 1.

  Derfor.

  Kommentar by Voldposten — 12. august 2018 @ 10:45

 38. Godt opsummeret Historyman 09:33.

  Som befalet af Mo har Muhammedanerne forsøgt at erobre verdensherredømmet fra de kristne romere og grækere siden Mo befalde jihad indtil islam herskede over hele verden.

  De angreb og plyndrede Rom i 846. I 1453 faldt Konstantinopel, der havde været hovedstad i østromerske rige i 1500 år.

  Hagia Sophia var hovedkirken i det Østromerske Rige. Kirkelige handlinger blev foretaget af Konstantinopels ortodokse patriark, hvis residens lå i en (nu nedrevet) tilstødende bygning. Kirken var også hjemsted for ceremonierne i forbindelse med indsættelse af østromerske kejsere. (wiki)

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f2/Haga_Sofia_RB3.jpg/440px-Haga_Sofia_RB3.jpg

  Kommentar by A-mad — 12. august 2018 @ 10:55

 39. 21 travlere.
  Ja, olien et vigtigt punkt i den moderne udbredelse af islam. Uden olie ingen islam her.
  I ivrigt kan man i dagens JP læse, at med flere end 15 procent elever af ikke vestlige oprindelse i klassen kan aflæses på børnenes livsløn. Altså reduktion.
  “Skræmmende ny viden”, nok ikke for dem der sætter deres børn i privatskoler.

  Kommentar by Menig 442 — 12. august 2018 @ 11:55

 40. Jeg håper de har nok av muslimske og venstrevridde kunder…for inn i dette hus kommer ikke lengere et sukkermolekyl fra Katjes.

  Kommentar by Erik — 12. august 2018 @ 11:56

 41. @38 A-mad

  Som jeg forklarer det ovenfor, er årsag og virkning lige modsat: Da araberne havde erobret herredømmet fra de kristne romere og grækere og fra perserne, opfandt de en Mo, der skulle bruges til forklare og retfærdiggøre deres overraskende krigslykke og pludselige uretmæssige magt over højtudviklede kultursamfund.

  Kommentar by traveler — 12. august 2018 @ 12:01

 42. @39 Ja, det er uhyggelig læsning. Jeg har unger i folkeskolen.

  Kommentar by traveler — 12. august 2018 @ 12:03

 43. Jamen, slut med Katjes slik – det er så nemt.

  Kommentar by Per747 — 12. august 2018 @ 13:15

 44. De røde og De Radikale har længe arbejdet hen mod vedvarende energi.
  Det kommer nok helt af sig selv, og hvis resten af verden gør lige sådan, hænger araberne (og Venezuela)! på værdiløs olie.

  Samtidig kunne den vestlige verden isolere det muslimske Mellemøsten ved at undgå samhandel og turist-besøg i deres lande.

  Bortset fra dadler og lidt krydderi har de ikke noget at byde på som vi absolut behøver. Ellers er jeg sikker på det skaffes andre steder.

  Kommentar by k.m. — 12. august 2018 @ 14:07

 45. Skal den facadebeklædning ikke ned. Der signaleres for grundlovsbrud alle stede nu om dage.
  Går man en tur bliver man krænket hverdag, og den holdet ikke i længden.
  Jeg ser at der snakkes oden om, uden at nævne hvad der evt skal gøres.
  Man kunne jo mødes med flere over en kop kaffe et sted, og tale om hvad der skal gøres. det må vi da kan finde ud af.
  Hvidsten kro f.eks.

  Kommentar by Sindsro — 12. august 2018 @ 14:30

 46. Jeg ser at der snakkes uden om det relevante,

  Kommentar by Sindsro — 12. august 2018 @ 14:31

 47. OK traveler 12:01. Din kronologi synes jeg ikke svarer til kilderne. Jeg er pt 100 sider inde i Robert Spencer. The history of Jihad from Muhmmad to ISIS. Den redegør for og diskuterer sine kilder.

  Han nævner -som jeg husker, det jeg læste i bogen – at der ikke synes at eksistere nogen nedskrevet koran før 1½ hundrede år efter Mo’s (påståede) dødsår. Er det det du tænker på?

  Arabernes erobring af Mellemøsten, Nordafrika, Spanien, Persien, Armenien, det nuværende Afghanistan, Pakistan, dele af Indien og Bangladesh og et stykke ind i Kina, er jo kendt på resultaterne for efterkommerne i de erobrede områder (bl.a udbredelsen af arabisk sprog og religion) og de fysiske rester af erobringerne, vi kan iagttage i dag samt af de tilgængelige skriftlige historiske kilder?

  Kommentar by A-mad — 12. august 2018 @ 15:29

 48. Den moderne kvinde skal shariaundertrykkes. Sidste gang jeg så en tørklædeklædt kvinde i dag, havde hun skar på ansigtet, imens hun kiggede ned. Perverst at man vil reklamere for dette modbydelige symbol. Boykot produkcenten. Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. august 2018 @ 16:28

 49. Hun er da ellers supergod til at flirte med fotografen. Dobbeltmoral?

  Kommentar by Bastardo — 12. august 2018 @ 18:50

 50. Billedet længere ned i artiklen med det fede glansbillede-engleagtie hvide barn i kærlig omfavnelse af den sorte er ellers spot on:

  Det hvide barn ser dybt naivt ud…. og det sorte barns frisure ligner djævelehorn!

  se selv https://bureaubiz.dk/wp-content/uploads/2018/08/benetton-ad-08.jpg

  Kommentar by redneck — 12. august 2018 @ 20:32

 51. KIM DDR deadline om Tommy Robinson DEN fortjener analyse….DET var virkeligt, en bizar forestilling .
  Der viser alt , hvad der er galt med
  “journalister” .
  De sad virkelig i benægtelses modus, den ene nærmest krympede sig sammen og skammede sig (vel vidende, de er I DDR huset (sig noget forkert og du har intet arbejde for evigt)), den anden efter 10 gange øøø og men måske ….pakistanere …

  Utroligt på en lørdag , alle fakta var selvfølgeligt udeladt, kun det åbenlyse.

  Kommentar by paul bk — 13. august 2018 @ 01:04

 52. hvor ? kan en en dansker ytre sig ? …..

  jeg spørger HVOR ? . på egen betalte medie ?

  på taber bogen ? på Twitter —

  FREE SPEACH

  Kommentar by paul bk — 13. august 2018 @ 03:31

 53. berlinske ? politikken ? information ? EB. dk ? ……..INTET . sted

  Kommentar by paul bk — 13. august 2018 @ 03:33

 54. Reklamer for produkter med grise stivelse i. Gelatine.

  Kommentar by P — 13. august 2018 @ 06:55

 55. Moderigtige mænd?
  https://pbs.twimg.com/media/DkZTXaLVAAA-BQd.jpg

  Kommentar by tavsen — 13. august 2018 @ 14:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper