13. august 2018

DR Nyheder hylder venstreradikal sangerinde: “Mø provokerer med maskering… Det er fedt!”

Foruden den løbende Trump-bashing har DR Nyheders Twitter-feed de senere dage mest omhandlet årets Skanderborg festival. En venstreradikal sangerinde overtrådte maskeringsforbuddet, og det er jo ‘fedt’.

(DR Nyheder hylder Mø’s brud på maskeringsforbuddet, Twitter, 9. august 2018)

“Klædt i mavetop, opknappede træningsbukser… da Mø træder frem på scenen er hun også iført en elefanthue. En hue af den slags, der dækker alt på nær mund og øjne, og som siden 1. august ikke længere er lovlig at bære i Danmark.” (DR Nyheder, 9. august 2018)

Oploadet Kl. 04:05 af Kim Møller — Direkte link51 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94179/trackback

51 Comments »

 1. Mø er en kvalmende AFA venstre-snoet naiv idiot, og hun skal selvfølgelig have en bøde for hendes maskering, som er en hån mod de love som gælder i Danmark..

  Og hvad løgnemediet DR angår, så er de indbegrebet af journalistisk venstreparti, og burde have sådan en over nakken, pga. sådanne partiske udbrud, som er rettet mod Danmarks love…

  Men det sker jo nok ikke, selv om sådanne AFA partiske udsagn, sker tusindvis af gange hver år, ingen i folketinget har modet til at gøre noget ved det for alvor, så de røde journalister, forsætter med at skævride nyhedsstrømmen..

  Kommentar by Christian Anti-sandnigger — 13. august 2018 @ 04:15

 2. Kors hvor er hun dum

  Kommentar by Dunk — 13. august 2018 @ 06:28

 3. >1 Christian Anti-sandnigger
  Jeps, DhimmiRadioen skulle for længst have kappet sugerøret til danskernes penge. Men det synes DF’eerne desværre ikke, da de hjalp løgnhalsene med at få fingre i skattepengene. Skam jer snyltere.

  Kommentar by Nielsen — 13. august 2018 @ 06:31

 4. Jihab klædte kvinder og betjente i uniform på scenen i Skanderborg. Mener at det var i hendes sjov.

  Kommentar by P — 13. august 2018 @ 06:45

 5. Dhimmi Radio for Danskere, og MØ…fremviser ikke den undertrykkelse som dette modbydelige klædningsstykke er et udtryk for. I går så jeg lillemor med knivsnit på sit ansigt iført sit tørklæde, kiggende sky angst på mig. Hvor er solidariteten med de kvinder der er undertrykt med livet som indsats????? Fuck Mø, AFA og de andre dhimmipolitisk korrekte. Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. august 2018 @ 07:08

 6. DR har senere ændret overskriften (dog stadig nævnt i webadressen). Der er nok nogen der har fortalt dem at de skal være apolitiske og objektive, hvilket DR gang på gang beviser de ikke er.

  Kommentar by Texas Hippie — 13. august 2018 @ 07:49

 7. I forlængelse af forrige tråd om kønsfordeling, er der her et eksempel på, hvorfor det ikke er fedt med flere kvinder “på scenen”

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10797070/tysk-politiker-etniske-tyskere-skal-vaere-glade-for-at-komme-i-mindretal-i-deres-storbyer/

  “Har man ikke hørt om den tyske politiker fra det såkaldte borgerlige CDU, Barbara John, skal man være undskyldt. Hun har siddet i Berlins senat, men siden 2003 har hun været stærkt aktiv for at fremme maksimal indvandring til Europa af alle og enhver fra den tredje verden. Hun har f.eks. været noget så fint som ikkemuslimsk medlem af Det Muslimske Akademi i Tyskland.”

  Kommentar by k.m. — 13. august 2018 @ 07:51

 8. Hov, da hende der koMØdding ville til Israel, var det ikke lige pludselig så fedt, at hun er ligeglad med hvad andre tænker.

  Protestgruppe vil have MØ til at aflyse koncert i Israel.Den populære sangerinde får skarp kritik for at svigte sine politiske rødder. Skam dig et grimt menneske du er«.

  For MØ er kommet i modvind. Efter hun annoncerede, at hun skal give koncert i Tel Aviv i Israel 8. maj, er kritikken haglet ned over hende. En stor flok af hendes fans vil ikke acceptere, at sangerinden, der støtter menneskerettighedsforkæmpere som Pussy Riot og tidligere i blandt andet dokumentaren ‘Nyt blod: MØ’ har fortalt, at hun som venstreorienteret har været en del af det antiracistiske miljø og demonstreret mod DF, nu optræder i Israel.

  Kommentar by Men dog ! — 13. august 2018 @ 08:01

 9. Mø vakte opsigt/forargelse ved at møde op hos Dronningens arrangement Arts of lettres, iført næsten gennemsigtig kjole.

  Mø er professionel provokatør, der lever af vise sig frem, musikken er der jo ikke noget at skrive hjem om.

  Kommentar by k.m. — 13. august 2018 @ 08:10

 10. -> mvh Michael Unna

  Har du set hvad der foregår i din by – UNNA?

  http://www.pi-news.net/2018/08/rathausplatz-unna-das-war-krieg/

  Kommentar by Michael Laudahn — 13. august 2018 @ 08:42

 11. Selvmisbrug
  “Vi er desværre på vej til at blive en del af den muslimske verden pga. af en aktivistisk venstrefløj og dens handlen. Og i al sandhed kunne vi havde forventet andet?… Nej vel…”
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 13. august 2018 @ 08:48

 12. Politiet har ikke kontrol over store dele af Nord Rhein Westphalen. Især områderne omkring Duisburg. Har været i Dortmund (Og UNNA). Tit syg politisk korrekthed forekommer i gadebilledet…..har også ved en lokal handlende i UNNA gjort krav på borgmesterposten…..:-) :-) :-).(Fjern forfædrende slægtning overtog navnet.). såvidt jeg ved er der også folk med efternavnet Lunderskov….og Brabrand…men de må selv gøre krav på de områder, som Deres forfædre tog patent på :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 13. august 2018 @ 08:50

 13. Politisk moralsk fejhed (hen over hovedet på ofrene for det man reklamere for) har hverken fortjent respekt eller opbakning. Må MØ få en lille anderkendelse fra en oliesheik i sharialand, såån 200 kr for at sutte den af.

  Kommentar by Michael Unna — 13. august 2018 @ 08:54

 14. (….Har hverken fortjent respekt, opbakning eller anderkendelse….må hun få en bøde der overstiger det…)

  Kommentar by Michael Unna — 13. august 2018 @ 08:55

 15. Arrangørerne af Smukfest burde omgående stoppe koncerten med MØ og nægte at give hende betaling på grund af ulovlig opførsel, andet vil betyde at Smukfest har en politisk agenda som tilskuerne selv financierer, i øvrigt må der også være politi tilstede der kan idømme MØ en sanktion, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 13. august 2018 @ 09:05

 16. Lad os ikke glemme at det er Venstre og de konservative er medskyldige i det muslimske svineri der bliver lavet i vores land Danmark.
  Venstre og de konservative er ikke en skid bedre end hele venstrefløjen.

  Kommentar by Piphans — 13. august 2018 @ 09:05

 17. MØ….sækken der i 2013 fik Kronprinseparrets stjernedryspris

  http://kongehuset.dk/menu/nyheder/kronprinsparrets-priser-uddelt-i-operahuset

  Kronprinsen…. der laller rundt på diverse festivaller sammen med hans rige venner. Nøjagtig ligesom han har gjort hele livet

  Nationalkonservativ JA
  Kongetro – Min bare røv

  Kommentar by redneck — 13. august 2018 @ 09:06

 18. Ordbogen definerer Mø som “kvinde som ikke har haft samleje og derfor har bevaret sin mødom” og det passer jo nok ikke……

  https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=m%C3%B8

  Kommentar by BB — 13. august 2018 @ 09:45

 19. @5: Ja DR aktivisten henriette stisen har nu ændret overskriften i artiklen til “Hun er ligeglad med hvad andre tænker” og undertitlen til “..Og der var både plads til politiske kommentarer og feststemning i bøgeskoven.”

  Hvor er det også synd for hende at DR nyheder ikke har plads til hendes politiske aktivisme, det var jo ikke hvad hun blev lovet på journalisthøjskolen!

  Kommentar by per — 13. august 2018 @ 09:51

 20. ..Hun ligner en postkasse.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. august 2018 @ 09:54

 21. Og lad os heller ikke glemme at Venstre og de konservative sender danskernes penge til muslimske terrorister, og til tilhængere af islam samt til kriminelle østperkere.

  Kommentar by Piphans — 13. august 2018 @ 09:58

 22. Sludder, hun foretager sig intet provokerende eller forbudt. Det er en optræden og hun kunne stå i en lukket papkasse og optræde eller i bar røv og viklers og politiet ville ikke gøre noget som helst det er nemlig “kunst”, men hun kunne jo prøve at tage den hue på når hun skal i banken.

  Venstretosserne er jubelidioter der tror at de kan ændre verden med en sort ( eller pink ) hue!

  Kommentar by Santor — 13. august 2018 @ 10:05

 23. Hvis man googler hendes navn kan man se at hun bor på nørrebro og er prototypen på en tanketom mangfoldigheds-hipster ansat på DR, med store briller og anstrengte smil på alle sine instagram billeder. Suk..

  DR havde iøvrigt en sag med en venstreradikal redaktør for de sociale medier der censurerede kritiske spørgsmål på facebook, jeg kan ikke huske navnet men måske var det også hende?

  Jeg må indrømme at jeg har svært ved at se forskel på de DR medarbejdere, prøv selv:

  Henriette stisen: https://dk.linkedin.com/in/henriette-stisen-97586720

  DR bestyrelsen: https://i.redd.it/burypvi5b4dz.jpg

  Er du blond, blank, og har store briller = Velkommen til DR.

  Kommentar by per — 13. august 2018 @ 10:07

 24. dr tager fejl; det er overhovedet ikke “fedt” ikke at tage hensyn til hvad andre tænker- håber hun bliver fyret.
  Hende der mø er jo bare en billig sharialuder lige nu for at score penge på de fjolser, der står og glor på det. Postkasse- tom indeni- hvis der var penge i det , ville hun stå m Lars Løkkes brugte underbukser på hovedet m vrangen udad, og dr pipperen ville også skrive om hvor “fedt” det er at stå m L.L.s brugte bremsespor i bærret- der suttes og smaskes og smiskes og sniffes og spilles idiot, slikkes på anus og klappes på rygge.. og det hele er bare ludertricks.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. august 2018 @ 10:16

 25. Nej, hun er ikke ligeglad med hvad andre tænker. Det er lige modsat, ren virtuesignalling, hun lefler efter accept i de “rigtiges” kredse. Så som f.eks den islamiske republik DDR.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 13. august 2018 @ 10:22

 26. Det er jo evident at dommen over DR må være, at DR er et unødvendigt, destruktivt og samfundsundergravende problem som snarest skal fratages al økonomisk offentlig støtte, og det samme bør også ske for Mø.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 13. august 2018 @ 11:11

 27. I grunden bekraefter det pigebarn jo blot at der er penge i at vaere et roevhul ; statsradiofoniens begejstring er ligesaa forudsigelig som den er malplaceret .

  Kommentar by krassisten — 13. august 2018 @ 11:12

 28. Dengang da jeg var med i https://da.wikipedia.org/wiki/Organisationen_til_Oplysning_om_Atomkraft
  (som passivt, men betalende medlem) var der god mening i venstrefløjens aktioner og opførsel på mange områder – dog ikke alle, spytslikkende som de var overfor fx Sovjetunionen – men i dag er venstrefløjen direkte frastødende og pinlig, hvor den insisterer på, andre skal “respægtere”, når en person opfører sig som et modbydeligt møgsvin, altså er ekstremt egoistisk (“individuel”). Engang var venstrefløjen uselvisk, nu er den ekstremt selvisk, og dermed intetsigende for alle andre. Der er dog stadig opgaver tilbage, bl.a. bevaringen af alle vilde dyr og planter. Men selv har jeg ikke stemt på venstrefløjen, dvs Rød Blok, siden 1990. https://da.wikipedia.org/wiki/Dansk_Samling er nu mit foretrukne parti.

  Kommentar by barfbag — 13. august 2018 @ 11:20

 29. I 2013 fik MØddingen tildelt Kronprinsparrets Stjernedryspris, og den venstreradikale AFA-tøs har flere gange optrådt ved royale begivenheder.

  Kunne man forestille sig, at et “højreorienteret” og islamkritisk band ville blive inviteret indenfor i de royale gemakker?

  I øvrigt fylder MØddingen 30 år i dag.

  Tillykke!

  Kommentar by Revisoren — 13. august 2018 @ 12:04

 30. @23…. de har vist hørt for meget reklame financieret lokalradio…. “sku’ ha gået til LouisNielsen”…. og det gjorde hel DRs bestyrelse så og fik venindebriller

  Kommentar by redneck — 13. august 2018 @ 12:36

 31. Der er intet ulovligt i at gå på scenen med elefanthue. Den nye lov tager eksplicit hensyn til den slags.

  Det vil sige MØ kan lave sit stunt og få sine overskrifter, FORDI loven er så smart skruet sammen, at den giver hende mulighed for det.

  Sanger-tøsen og DR-tøsen er jo helt til grin. Kan vi ikke snart få nogle rigtige mænd og intellektuelt voksne kvinder til at søge ind på journalistuddannelsen? Hvis vi ikke kan få lukket DR og stoppet mediestøtten, kan vi vel i det mindste forsøge at undgå, at alle journaliststillingerne går til piger med fagligt og menneskeligt niveau lige over pattebarnsstadiet.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 13. august 2018 @ 13:28

 32. Endnu et søm til Danmarks Radios ligkiste! – Kender i øvrigt ikke gimpen!? Færdes ikke i de kredse.

  Kommentar by T. Flodur — 13. august 2018 @ 13:32

 33. Venstrefløjen er i dag moralsk bankerot:kæmper MOD kvindefrigørelse og MOD frihed fra religiøst tyranni.

  Kommentar by barfbag — 13. august 2018 @ 14:26

 34. Mø er “ligeglad hvad andre tænker”… FAKE NEWS! det betyder alt for hende som “kunstner” og “provokatør” i de sikre hvide enklaver

  Kommentar by redneck — 13. august 2018 @ 14:38

 35. Pøbelen har fået megen magt qua kendisstatus og sociale medier, og det er en stor skam. De hjernedøde mennesker, der mener at tale for frihed til at bære undertrykkelsens og dødskultens sorte maskering – niqab, hijab – burde lære blot en smule om islam. De støtter åget, antifriheden, som psykopat-muslimmænd har kastet over kvinderne i deres kultur.

  I Iran er der kvinder, der kæmper for at kaste det islamiske åg af sig, men de møder en uhyggelig modstand, som man ser i følgende to videoer: http://barenakedislam.com/2018/08/03/iranian-self-appointed-morality-police-hurls-abuse-and-then-attacks-female-driver-for-not-wearing-a-hijab/

  Kommentar by Kuffar — 13. august 2018 @ 14:55

 36. OT – og så dog. Det er ufatteligt!! Man læser ALDRIG om buddhister, kristne eller jøder, som gør sådan noget svineri!

  http://barenakedislam.com/2018/07/30/india-pregnant-goat-dies-after-being-gang-raped-to-death-by-eight-men-with-muslim-names/

  Kommentar by Kuffar — 13. august 2018 @ 15:05

 37. Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen bliver i følge JP 30 år, og har sat et af hendes fantastiske lyriske kompositioner på print:
  “Der er noget muggent ved dig, det’ på tide du går
  I din mundvig spotter jeg et fremmed kussehår
  Jeg skriger og jeg skråler, men jeg bliver aldrig hæs
  Du gemmer dit ansigt, du har en andens fisse i dit fjæs.”
  Som Mø opnået stor international succes.

  Kommentar by Menig 442 — 13. august 2018 @ 15:34

 38. @37. Mon ikke hun bare var sur fordi det ikke var hendes egen fisse han/ hun/hen osv. havde vaeret nede at rode i ? Og naar vi nu er ved emnet , Marianne Faithfull har behandlet lignende emner for fyrretyve aar siden med meget mere stil end det taabelige toesebarn …

  Kommentar by krassisten — 13. august 2018 @ 17:25

 39. hun er i forlænget pubertet, ligesom ham jokkeren

  Kommentar by Hul igennem? — 13. august 2018 @ 17:52

 40. Hvis det var nazister, der var maskerede, ville DR nok ikke finde det så harmløst.

  Kommentar by Søren — 13. august 2018 @ 17:59

 41. Lad os holde debatten i gang om dette usle, DR-promoverede individ, men et godt råd kommer her: Gå ikke ind på YouTube og lyt til hendes musik. Det vil kun de færreste og yngste have nerver og maver til.

  Kommentar by Crass Børsting — 13. august 2018 @ 21:46

 42. Gad vide om pikfjæs lars løkke har trykket mødding mø i hånden som han har gjort det med de muslimske kriminelle og potentielle muslimske terrorister.

  Kommentar by Piphans — 13. august 2018 @ 22:08

 43. Alt er fedt i DR! Det eneste, der hjælper er bortskæring af noget af alt fedtet.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. august 2018 @ 00:08

 44. Den negerglade DDR-journalist Peter “Hamas” Møller er formentlig stor fan af den venstreradikale MØdding…

  Kommentar by Revisoren — 14. august 2018 @ 00:38

 45. de skal ribbes totalt

  Kommentar by Hul igennem? — 14. august 2018 @ 00:47

 46. Luk DR! DF svigtede. Luk DF!

  Kommentar by A-mad — 14. august 2018 @ 09:33

 47. For at imødegå “venstre”fløjens knald-i-låget dekonstruktion af virkeligheden:https://twitter.com/Timhortinz/status/1029259463151239168

  Kommentar by barfbag — 14. august 2018 @ 10:18

 48. Jamen, så er det jo godt at Danmarks Liberale sammenrend har “afskaffet” licensen, så man ikke skal betale til det røde lort og at alle de “borgerlige” bestyrelsesmedlemmer i DR’s bestyrelse er så aktive ……

  Iøvrigt er DDR meget aktive når det gælder udsendelser om onde nazister, nazister der ikke fortrød, den onde højrefløj, osv. Naturligvis intet om socialistiske forbrydelser og forbrydere, eller socialister der fortrød – ud over de obligatoriske vattede udsendelser om Stalin og Mao – som næppe fortrød noget som helst.

  Kommentar by Kurt — 14. august 2018 @ 10:26

 49. Kællingen er vel dybest set, det hendes overtroiske venner ynder at kalde for en luder.

  Kommentar by LarsB — 14. august 2018 @ 11:44

 50. Jeg foretrækker helt klart Birthe Kjær!

  Kommentar by Revisoren — 15. august 2018 @ 22:17

 51. Der burde have været en but-plug monteret i den hue.
  Så havde vi sluppet for at høre på koen

  Kommentar by Flemming Madsen — 20. august 2018 @ 10:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper