17. august 2018

TV2 undrer sig over manglende censur: “Twitters regler forbyder ellers hadefulde ytringer og trusler…”

Aflyttet på Radio24syv holder rutinemæssig mikrofonen for anarkistiske hackere og digitale gråzone-kriminelle, og fremstår normalt kompromisløs i forhold til ytringsfriheden på internettet. Hvis det har konsekvenser for kriminalitets- og terrorbekæmpelse, så er det bare ærgeligt.

I søndags var et af emnerne den koordinerede censur af den amerikanske talkshowvært Alex Jones, og pludselig var tilgangen mindre principiel. Studievært Anders Kjærulff var i tvivl om det gav mening at lukke hans kanaler hos mastodonterne, da han jo alligevel ville nå ud af andre veje. Gæst i studiet var journalist Frederik Kulager, der ikke vaklede – det var godt, at Facebook, Youtube og Apple minimerede hans mulighed for at nå ud.

TV2 Online har skrevet en længere artikel om Alex Jones, og det er næsten et studie i subjektivitet. Der er ingen neutral principiel tilgang til emnet, blot en masse associationer, og afslutningsvis undren over at Twitter ikke følger trop. Hvis TV2 personificerer den ‘fjerde statsmagt’, så er der behov for en femte.

(Alex Jones, manden bag Infowars mfl.)

Fra TV2.dk – Han var for barsk til Facebook, men manden med sølvpapirshatten giver ikke op.

“Velkommen til Alex Jones’ verden.

En verden, hvor konspirationsteorier som dem, du netop er blevet præsenteret for, bliver solgt som sandhed – uanset hvor mange håndfaste beviser, der peger i den modsatte retning. …

Han er søn af en tandlæge og en hjemmegående husmor i Dallas og blev lært op i konspirationsteorier hos den antikommunistiske og højreorienterede John Birch’ bevægelse i 1990’erne.

… truslerne er langt fra det eneste ondskabsfulde, der er kommet ud af munden på Alex Jones.

[…]

Alex Jones har nu hyret advokatfirmaet Randazza Legal Group til at forsvare sig. Samme firma benyttes af de amerikanske nynazister, der driver hjemmesiden Daily Stormer. …

Twitter er nemlig det eneste store sociale medie, der stadig giver plads til Alex Jones. … Twitters regler forbyder ellers hadefulde ytringer og trusler, men ifølge Twitters direktør, Jack Dorsey, har Alex Jones ikke brudt dem. …

Hvis målet med censuren er at gøre os alle sammen klogere, kan det faktisk være et klogt træk at lukke munden på ham.

Det viser en række undersøgelser af, hvordan forkerte informationer spreder sig og påvirker den offentlige mening.

I en afhandling fra Massachusetts Institute of Technology skriver professor i statskundskab Adam Berinsky, at det kan være meget vanskeligt at bekæmpe konspirationsteorier med fakta.”

Oploadet Kl. 09:46 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94229/trackback

19 Comments »

 1. “Hvis TV2 personificerer den ‘fjerde statsmagt’, så er der behov for en femte”

  De såkaldte sociale medier ER den femte statsmagt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. august 2018 @ 09:56

 2. Hvis kæften absolut skal lukkes på alle skøre tosser i den offentlige “debat”, så burde en David Trash vel have stået først i køen?

  Kommentar by Revisoren — 17. august 2018 @ 10:03

 3. Dansk MSM = fake news

  Kommentar by Prebber — 17. august 2018 @ 10:21

 4. Den lille yndige radikaler Ida Auken var i øvrigt i Deadline for et par dage siden, og forsvare censuren af Alex Jones.

  Jeg vil dog til enhver tid foretrække, at høre på Alex Jones end på heksen Margrethe Auken…

  Kommentar by Revisoren — 17. august 2018 @ 10:29

 5. Enig Hr. Snusk 09:56. Statsradiofonien, DR og TV2 og den statsfinansierede Radio24syv repræsenterer (efterbyrden af) kommunismens og socialismens marxistiske religion, der idag lugter fælt og som vi kender bl.a fra Josef Stalin, Vladimir Lenin, Erich & Margot Honecker, Ole Sohn og Pernille Skipper (Trivial Pursuit!?Du kan selv fortsætte den lange liste over de røde stinkadoros pampere:-)

  Det er derfor pærelet at gætte, hvem Statsradiofonien, DR og TV2 og den statsbetalte Radio24syv hader: dem der vil tage statsstøtten fra dem og deres ligesindede internationalt f.eks Alex Jones, Steve Bannon og Donald Trump (Trivial Pursuit!?Du kan selv fortsætte den lange liste over dem, de hader)

  Hvor får de pengene fra? Hvis du betaler, kommer du i fængsel (ifølge skatteloven, som beskytter finansieringen af tvangslicensen og personskatten)

  Hvordan får man ved en domstol dømt den slags svinske propaganda, som Radio24syv og TV2 Online nævnt i eksemplet her udsender som statens elektroniske broadcast til alle? Hvordan får man deres statsstøtte stoppet?

  Kommentar by A-mad — 17. august 2018 @ 10:53

 6. Hvor får de pengene fra? Hvis du IKKE betaler, kommer du i fængsel (ifølge skatteloven, som beskytter finansieringen af tvangslicensen og personskatten)

  Kommentar by A-mad — 17. august 2018 @ 10:54

 7. Samtlige medier har da lukket sagen om Tommy Robinson godt og grundt, trods alle de millioner der følger ham. De har også holdt Deres Kæft, vedrørrende den cencur der har været i de engelske medier, og hvordan han via juraen er kommet i livsfare, med en indirekte dødsdom. De har ikke engang villet dække om alle de bander i England der misbruger småpiger til sexslaveri……Jeg har efterhånden ikke andet end foragt overfor mediernes middeloftheroad nyheder og ligegyldighedsproblems opsætninger. Boucot licensen. Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. august 2018 @ 11:02

 8. Jeg lyttede til Alex Jones den anden dag og her forklarede han MSMs strategi imod ham.

  1. De (altså MSM) lyver om os.

  2. De (igennem stråmænd) kommer med falske søgsmål mod mig for at dræne mig for penge til advokatomkostninger.

  3. De censurerer mig fra diverse platforme for at jeg skal nå et mindre publikum og miste indtægter.

  4. De koordinere hackerangreb mod mine websites.

  5. De forsøger at afskaffe first amendment så de kan arrestere mig.

  Kommentar by kenneth — 17. august 2018 @ 12:55

 9. På The Daily Stormer spørges der, om ikke USA objektivt set egentlig ville være bedre stillet under en russisk besættelse?

  Man kunne jo efterhånden også overveje, om en russisk besættelse kunne være Europas redning, og dermed også Danmarks redning?

  Kommentar by Revisoren — 17. august 2018 @ 13:04

 10. “Hvis målet med censuren er at gøre os alle sammen klogere”

  Så slår man lige op i en ordbog og læser hvad censur egentlig betyder.

  Nej det har intet som helst at gøre med at gøre os “klogere”. Noget af det værste fake-news jeg har læst.

  Kommentar by kenneth — 17. august 2018 @ 13:09

 11. Prøv at se jer omkring, hvordan vi bliver holdt i et Informationsfascistoidt jerngreb, hvor vi bliver bombarderet med nøje tilrettelagte informationer og hvor vi er magtesløse mht. indholdet.

  Jeg er ikke den store tilhænger af Alex Jones, men han oplyser om vigtige ting som journalisterne holder kæft med. Specielt kan nævnes George Soros som jo åbenbart er den virkelige hersker, og Aleister Crowley samt Walt Disney mfl. der var medlemmer af frimurerlogen samt djævledyrkere. Se blot, hvordan de samt mange andre har infiltreret underholdningsbranchen.

  Billedets magt er meget stort og vi er gennem mange år blevet manipuleret med, og hvis man vover at gå imod det, bliver man slagtet.

  Vores demokrati er for alvor i fare, og den virkelige fjende er ikke islam. Journalisterne ved det godt, men de er jo ikke længere demokratiets vagthund, men globalisternes lakajer og trækkerdrenge m/k der danser efter deres piber.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 17. august 2018 @ 13:26

 12. Ingen danske medier vil fortælle at den svenske regering har indgået aftale med facebook og google om at fjerne kritiske indlæg.

  Kommentar by Anders Nielsen — 17. august 2018 @ 13:30

 13. TV-2 og DDR er 5.kolonne magter. Løgn, bedrag og Globalisme. Føj for satan.

  Kommentar by Iznogut — 17. august 2018 @ 13:48

 14. Alex Jones skød sig selv i foden, da han bekrigede Q. Følger i også med på qanon.pub – ellers er det ikke for sent, at blive klogere. lol.

  Kommentar by Iznogut — 17. august 2018 @ 13:52

 15. Blandt andet har superrige amerikanere og russere de seneste år opkøbt og bygget boliger i isolerede egne af New Zealand. Det gør de angiveligt for at kunne have et sted at flygte til i tilfælde af store samfundsomvæltninger ude i verden.
  https://www.jv.dk/udland/New-Zealand-forbyder-salg-af-boliger-til-udlaendinge/artikel/2635425

  Nå, det er der venligboerne flygter hen, når vores lande er smadret af multikultur.

  Kommentar by k.m. — 17. august 2018 @ 14:07

 16. MSM prøver at udråbe Trump til den store trussel mod (deres) ytringsfrihed, men det eneste han gør er at svare dem igen.
  Vor tids store trussel mod ytringsfriheden kommer fra liberals/venstrefløjen, som helt har forladt princippet om at “Jeg er uenig i alt du siger, men vil til min død forsvare din ret til at udtrykke det“
  Jeg har sagt det før og siger det igen: de har ingen principper.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 17. august 2018 @ 15:53

 17. Der er ikke noget der hedder “konspirationsteorier.” Der findes kun konspirationer. Og det har der været siden to aber bagtalte en tredje, for at stjæle dens banan..

  Kommentar by Hul igennem? — 17. august 2018 @ 23:57

 18. Alex Jones er på ingen måde ekstrem og opfordrer hverken til “had” eller vold. Han er en konspirations-teoretiker og støtter i øvrigt Trump. Hvad der er sket, er naturligvis en straffeaktion for det sidste. Heldigvis er alt-tech i fremgang, og fx minds og bitchute oplever i hastig stigning i antallet af brugere. A.J. findes desuden på begge af disse sider. Derudover er det ikke kun ham der er blevet angrebet i disse dage. Stefan Molyneux, Gavin McInnes og andre er også blevet forsøgt angrebet af deres konkurrenter fra fx CNN.

  Den rigtige reaktion fra Trump administrationen, vil være at reagerer med relevant lovgivning, så disse forsøg fra techgiganterne på at påvirke det snart kommende midtvejsvalg, bliver forhindret. En digital “bill of rights” er et af de bedre forslag, til at få disse monopol virksomheder underlagt den nødvendige demokratiske kontrol.

  Kommentar by Kafirharbi — 18. august 2018 @ 22:41

 19. Absurd at netop TV2, løgnekanalen over dem alle i Danmark, kalder Jones en sølvpapirshat når de selv er de fremmeste bærere af den slags beklædning. De er indbegrebet af fake news herhjemme og kunne lærer noget af en brav fyr som Jones, der har ret i langt de fleste af de utallige Deep State afslørende påstande som massemedierne dækker over.

  Kommentar by LarsB — 19. august 2018 @ 01:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper