16. august 2018

Forsker problematiserer tal: “Der tegner sig altså et billede af.. at ikkevestlig indvandring er ubrugelig”

Avisen.dk gengiver pointerne fra en kronik i Information af postdoc Lotte Holck, der har forsket i servicevirksomheden ISS, og blandt andet påpeger at det var ’skadeligt, da Finansministeriet i februar beregnede, at ikke-vestlig indvandring udgør en udgift for staten på 33 milliarder kroner årligt de næste 82 år’.

Kronikøren bruger ikke selv ordet ’skadeligt’, men sætter indirekte Finansministeriets beregninger i kategorien ‘myter og negative fremstillinger’. Mon det ikke det var bedre for alle, at aktivistforskeren forlod universitetet, og fandt en HR-stilling i ISS.

Her lidt fra kronikken – De ikkevestlige rengøringsassistenter bidrager i den grad på arbejdspladserne.

“Der bliver sagt og skrevet meget om, hvordan ikkevestlige indvandrere ikke bidrager til det danske samfund og udfordrer sammenhængskraften. Blandt andet beregnede Finansministeriet i februar, at udgifterne til ikkevestlig indvandring vil være 33 mia. kr. årligt de næste 82 år.

Samtidig blev indvandring fra vestlige lande udelukkende omtalt som et plus på statsbudgettet.

Der tegner sig altså et billede af, at værdifuld indvandring er højtkvalificerede vestlige eksperter, og at ikkevestlig indvandring er ubrugelig.

Min forskning i servicebranchen nuancerer dette billede…

De mange myter og negative fremstillinger af ikkevestlig indvandring kan betyde, at de hårdtarbejdende, lavtlønnede servicemedarbejdere ganske ufortjent føler sig stigmatiserede og ekskluderede. Det er nye borgere, der i høj grad bidrager til det store samfundsregnskab – ligesom de udenlandske højtuddannede eksperter.”

(Lotte Holck, postdoc; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 10:10 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94285/trackback

17 Comments »

 1. Søg på hendes navn på twitter så kommer der også en del multikulti fis frem

  Kommentar by Prebber — 16. august 2018 @ 10:57

 2. De hårdtarbejdende lavtlønnede service medarbejdere er oftest fra Østeuropa. Men ok, der findes da også enkelte fra MENAP.

  Problemet er bare, at der samtidig er rigtig mange danskere på offentlig forsørgelse. Oftest enlige kvinder og andre “udsatte” personer der af een eller anden grund kan gå i årevis uden problemer.

  Hvis disse passivt forsørgede danskere overtog de lavtlønnede og lavt kvalificerede jobs ville de gå fra et stort minus til et lille minus på de offentlige financer – måske endda til et lille plus.

  Så selvom de fremmede arbejder er det et problem de arbejder i stedet for dovne danske kvinder. …. men det synes selvsamme kvinder jo bare er et plus

  Kommentar by redneck — 16. august 2018 @ 11:03

 3. “Der tegner sig altså et billede af.. “. det billede blev tegnet for over 20 år siden.
  Det er for sent for humanisterne nu. Den går ikke med at “df nok havde ret”. Årtier med drab og voldtægter kan ikke og skal ikke glemmes.

  Kommentar by Hagmann — 16. august 2018 @ 11:31

 4. Til gruppen “ikk-vestlige indvandrere” hører også filipinere og thaier. Det er dem som tager ISS-jobs, og det faktum bliver sjældent nævnt. Venligsoen på billedet magter heller ikke at skelne mellem dem og muslimerne/negrene, for der er jo ikke forskel på folk, vel?

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. august 2018 @ 11:39

 5. Det er vel et af de sædvanlige forskningsprojekter, hvor konklusionen er givet på forhånd, fordi den bærer bevillingen.

  Kommentar by Menig 442 — 16. august 2018 @ 11:57

 6. Folk der står og flagrer med hænderne er fulde af løgn, og tror ikke selv på hvad de siger.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. august 2018 @ 12:10

 7. Endnu en kronik, som ikke har noget at gøre med det virkelige problem:

  den stadigvæk ekstremt udbredte opfattelse (specielt i Lotte Holck-segmentet) af, at DK er en tilfældig plet på Jorden, hvor enhver der kan nå frem og sætte foden ned da selvfølgelig kan blive en del af “Fællesskabet”, få statsborgerskab og medbestemmelse over landets fremtid; vi vil jo alle sammen hinandens bedste, li’som! (“Fællesskabet” er iøvrigt en syg størrelse og ekstremt manipulerende – som om der kun findes ét fællesskab!? Der findes utallige, selv i vores lille land, og der findes massevis af fællesskaber som jeg bestemt ikke regner mig som en del af!)

  LH’s “arbejde” peger igen fingre af danskerne og deres samfund som racistisk, hvilket vi alle ved er en kæmpeløgn. Med al sandsynlighed er andelen af racister i den gruppe lønmodtagere som LH har undersøgt mange gange højere end iblandt danskerne; og især hvis man sammenligner med før VANVIDDET startede med Gammelgeds selvgodheds-psykose-lov i ’83!

  LH m.fl., prøv nu at bruge energien på det væsentlige problem – eller mener I, at der bare skal komme yderligere halve millioner af ikke-vestlige tilflyttere de næste 30 år – og så må danskerne ellers rette ind!?

  Og hvad bør man egentlig som indvandrer gøre sig klart at det danske samfund stiller af krav; kunne man ikke skrive nogle kloge afhandlinger om dét, og derudover sørge for at indvandrerne så faktisk også lever op til dem! Danmark er IKKE en tilfældig plet, hvor alle kan komme til og være med til at bestemme hvordan vores mere end tusind år gamle kongerige skal udvikle sig. Selvfølgelig ikke. Vikinger, Reformation, Oplysningstid og Guldalder, Andelsbevægelser og Industriel Revolution mm. har gjort DK til det, det er dag – det er ingen tilfældighed!

  En enkelt søgning på Lotte Holck Valby finder CV (inkl bopæl, telefonnummer?) – ikke så mærkeligt hun han mistet jordforbindelsen. Forhåbentligt er det finansieret af nogle private fonde og ikke over skattebilletten! :/

  Peer-reviewed publications:
  1: articles
  Holck, Lotte and Muhr, Sara Louise Muhr (2016, forthcoming): ‘From affirmative to transformative
  diversity management: How the logics of the welfare model obstruct ethnic diversity in the Danish
  workforce’
  , Scandinavian Journal of Management.
  Holck, Lotte (forthcoming 2016): Spatially embedded inequality: Exploring structure, agency, and
  ethnic minority strategies to navigate organizational opportunity structures. Personnel Review
  Holck Lotte, Sara Louise Muhr and Florence Villeseche (forthcoming 2016): Identity, diversity and
  diversity management: On theoretical connections, assumptions and implications for practice. Equality,
  Diversity and Inclusion
  An International Journal

  Kommentar by Stopdetnu — 16. august 2018 @ 13:26

 8. En noget mere positiv nyhed, tiltrængt efter en tur med Linie B fra Vesterport “westbound” ..

  “Udlændingedebatten fylder ikke nok, mener den nye tænketank Unitos”
  https://www.information.dk/indland/2018/07/udlaendingedebatten-fylder-nok-mener-nye-taenketank-unitos

  STOP VANVIDDET – STOP DET NU. Bevar Den Frie Verden.

  Kommentar by Stopdetnu — 16. august 2018 @ 13:29

 9. Finansministeriets rapport var baseret på fakta – og der var taget alle tænkelige forbehold, og udvist en helt udsædvanlig stor forsigtighed i opgørelserne, således at rapporten var videnskabelig uangribelig.
  Lotte Holck bør derfor præcist angive hvor rapportens beregninger er ophav til myter, og kan hun ikke det, så bør hun fratræde sin stilling, da hun misbruger den autoritet, der er forbundet med ansættelse ved universitetet.

  Kommentar by Polka — 16. august 2018 @ 14:02

 10. hendes navn er “landsforrædder” eller “quisling”

  Kommentar by Hul igennem? — 16. august 2018 @ 14:24

 11. ,,og hvad får hende egentligt til at tro, at HUN har ret til at være her?

  Kommentar by Hul igennem? — 16. august 2018 @ 14:25

 12. Stine Bosse udgaven 2.0 fortæller ikke alt i sin rapport, virksomheder som ISS og Salling Group ansætter de ovennævnte personer med store statstilskud i baglommen, når de bliver for tunge at håndtere i en virksomhed så flyttes de bare videre til næste virksomhed, på et tidspunkt opnår de rettigheder der giver dem gratis forsørgelse uden at de kan skrive eller tale Dansk, dette er blot en lille flig af sandheden der koster skatteyderne mange rumraketter, men sandheden er ilde hørt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. august 2018 @ 14:26

 13. Det giver vel jobs i psykiatrien, fængselsvæsenet, sygehuse osv.
  Men i gennemsnit omkring 10 børn pr par. Og de igen yngler. Og de skal evig forsørges.
  Gang op og regn ud!

  Kommentar by P — 16. august 2018 @ 15:16

 14. “..HR-stilling i ISS”;nej, endnu bedre:1 HR-stilling i ISIS (Islamisk Stat).

  Kommentar by barfbag — 16. august 2018 @ 16:07

 15. Hvem sagde “Fake News”?

  Kommentar by Revisoren — 16. august 2018 @ 16:27

 16. Det hører også med til historien, at ISS, samlet set, har modtaget et ikke ubetydeligt millionbeløb, i direkte og indirekte støtte, i forbindelse med deres “integrationsindsats”. En rigtig stor del af såkaldte flygtninge (læs: migranter) de har ansat de seneste år, er ansat på løntilskud, IGU eller andre former for offentligt støttet “ansættelse”. Dvs. ISS, i stedet for at ansætte ledige danskere til en rimelig løn, har udskiftet en ikke uvæsentlig del af deres arbejdsstyrke med billig udenlandsk arbejdskraft, for de danske skatteyderes regning.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 16. august 2018 @ 19:53

 17. Hvordan nuancerer hendes Forestilling de tal? (Som jo i forvejen kun medregner direkte omkostninger, og ikke de indirekte).

  Kommentar by Winged Hussar — 17. august 2018 @ 22:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper