17. august 2018

Nørrebro Pride ’18: “Vores kroppe skal ikke bruges som undskyldning for at marginalisere muslimer…”

Bilka reklamerer på Instagram for en særlig ‘Pridesalat’, og Copenhagen Pride er i det hele taget blevet en kommerciel begivenhed, der involverer multinationale mastodonter såsom 7-Eleven og McDonald’s. ‘Copenhagen Pride rummer samme værdier som Forsvaret’, kan man læse på Olfi.dk, hvor en talskvinde for Forsvarsministeriets Personalestyrelse påpeger at “vi lever efter de samme demokratiske værdier, som vi kæmper for i vores internationale missioner“. Hvad gør de venstreradikale, når det venstreradikale er blevet mainstream?

Repræsentanter for det danske forsvar i Pride-optoget er selvfølgelig uspiseligt for det venstreradikale miljø, for hvem kampen mod normalisering, blot er sten på vejen imod en kommunistisk revolution. Der har desuden længe været spændinger mellem det meget ideologiske LGBT-segment, og det man kunne kalde almindelige hypertolerante ‘middelklassehomoer’. En overvægtig 69-årig negerdværg der tænder på blomsterkummer, er mindre spiselig for folk flest end veldrejede snavende pigebørn i Eva-kostume.

Som en konsekvens heraf afholdes der i morgen en alternativ ‘Nørrebro Pride’. “Hvorfor skulle vi gå med fjenden?”, spørger de tre selverklærede ‘panseksuelle’ i et mikrofonholder-interview med Vice Danmark, hvor de fortæller, at de har lavet en Pride ‘hvor de hvide går bagerst’. De samarbejder åbent med AFA-relaterede ‘Vrede queers’, der på Facebook fortæller, at skulle de støde ind i Rasmus Paludans samtidige Pride-optog, “… så har vi et tryghedsteam der kan deale med dem”. Om ikke andet så kan det her ‘tryghedsteam’ beskytte seksuelle minoriteter mod områdets religiøse mangfoldighed.

(Vrede queers’ Pink/Sort Blok, der samarbejder med Nørrebro Pride 2018; Foto: Facebook)

Læserbrev i Politiken af de tre kønsidentiteter bag Nørrebro Pride – Nørrebro laver alternativt pride-optog: Vi gider simpelthen ikke stille vores kroppe til skue, som var vi dyr i en safaripark (af Andrea Coloma, Yannick Nwehemiah og Cecilie Noëlle Viet)

“LGBTQ+-personer skal kunne være offentligt synlige, uden at heteroseksuelle dikterer, hvor ’queer’ vi har lov til at være. … For vi er her ikke for at shoppe eller forsikre nogen om kernefamiliens fremtid. Vores liv er for smukke og komplekse til at opretholde den fantasi. …

I stedet husker vi de mange mennesker, der har banet vejen før os og fortsætter kampen mod den assimilering, der blot er endnu et forsøg på at distrahere os fra de traumer og uretfærdigheder vi stadigt udsættes for.

Nørrebro Pride er til for tydeliggøre, at ikke alle LGBTQ+-personer er hvide, ciskønnede og kropsduelige, at vi også er personer, der er racegjorte minoriteter, der er transkønnede, der er non-binære, der har et eller flere handikap, der er religiøse, der ikke har statsborgerskab, der er psykisk sårbare, der er sexarbejdere, der er omsorgspersoner, og personer der endnu ikke ved, hvad de er, men bare ved, at de ikke er en del af normen.

Derfor er det vigtigste for os, at vores Pride imødekommer de personer først, for eksempel ved at sikre os, at det rum, vi skaber, er kørestolsbrugervenligt, at vores Pride ikke bliver hijacket af anti-trans-aktivister, som det skete ved London Pride, at de folk, der normalt får tildelt plads på baggrund af deres privilegier, træder i baggrunden og lader dem, der ikke gør, være i centrum i stedet for i marginen.

Denne indsats skal og må ske på bekostning af politiske partier, politiet og de virksomheder, der profiterer på at iscenesætte sig selv som ’progressive’ og ’tolerante’. Priden er mange steder blevet en arena hvor man giver plads til aktører, som for nogle af os repræsenterer en trussel…

Vores problem med inklusionen af disse er, at de først og fremmest tager plads fra os, der faktisk har brug for repræsentation og inklusion. Ydermere er de del af et kapitalistisk og imperialistisk system, der belønner de identiteter, der automatisk indordner sig normen, og fremmedgør de identiteter, der ikke gør.

Firmaernes og de politiske partiers version af LGBTQ+-folk er det modsatte af progressiv, den kan stadigvæk kun afbilde os som regnbuefarvede middelklassehomoer. Vores kroppe skal ikke bruges som undskyldning for at marginalisere muslimer eller føre angrebskrige.

Oploadet Kl. 20:34 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94338/trackback

49 Comments »

 1. Jeg håber denne alternative Nørrebro Pride bliver live transmitteret .. det kunne godt blive underholdende når LGBT++ segmentet møder de lokale.

  Kommentar by Jan — 17. august 2018 @ 20:50

 2. Hvem er det helt præcist, der “undertrykker” denne her forsamling kolbøtter, og forhindrer dem i at udleve deres perversioner?

  Kommentar by Revisoren — 17. august 2018 @ 20:57

 3. Marxismen døde ikke i 1989, de lever videre i de mærkeligste sekter og partier

  Kommentar by BB — 17. august 2018 @ 21:11

 4. Jeg er så træt af at høre om LGBosv og grøn omstilling. Disse nymodens religioner virker som et forsøg på at undgå at tale om det virkelige problem. Det er så rart for medier og politikere at slippe for at tage stilling til den der terror ideologi forklædt som religion.

  Kommentar by Erik — 17. august 2018 @ 21:13

 5. Hvorfor skal psykisk syge sætte dagsordenen? Det burde være kernefamilien der burde vægtes højest i et samfund og ikke de 0,1% ekstreme afvigere.

  Med sådanne mennesker har muslimen nemt ved at tage landet

  Kommentar by Kratos — 17. august 2018 @ 21:30

 6. Læste i Berlingske, at Gøglerpartiets såkaldte kulturborgmester i København, vil male fodgængerfelterne i København regnbuefarvet permanent!

  Kommentar by Revisoren — 17. august 2018 @ 21:33

 7. Ha-ha, Revisoren, 2-0 til dig!

  Badutspringer og numerolog- samt krystalhealerborgmesteren i København er ganske simpelt rablende. Som de vælgere, der stemte ham ind.

  Rent trafiksikkerhedsmæssigt er hans seneste fjogede påfund næppe hensigtsmæssigt. For delvist farveblinde for ikke at tale om svagtsynede ville det være en katastrofe.

  Da diverse prider i morgen heldigvis går langt uden om mit liljevide speltkvarter, slipper jeg for at se Uffe Heltvæk i grønt tylskørt danse rundt med en fjer eller et regnbueflag fra Netto i numsen.

  Kommentar by anon — 17. august 2018 @ 21:43

 8. > Jan 20:50

  Næppe, Nørrebro-priderne har valgt at gå om formiddagen, og da er muslimerne ikke stået op efter fredagsløjerne, som sært nok altid følger efter fredagsbønnen i moskéerne.
  Bilerne vil være udbrændte, gaderne vil være fyldt med skrald som i Karachi, men ellers vil der være ret fredeligt.

  Kommentar by anon — 17. august 2018 @ 21:50

 9. https://ricardtriis.wordpress.com/2018/08/15/enfoldig/

  lidt langt, for de fleste, men måske alligevel værd at læse til ende?

  Mvh
  M.S. Carstens

  Kommentar by Anonym — 17. august 2018 @ 22:10

 10. Det er så sygt. Jeg mangler ord.

  Kommentar by XXXXX — 17. august 2018 @ 22:12

 11. De unormale vil vende verden på hovedet. De mest syge vil ydermere spejlvende billedet på hovedet.
  København er deres legeplads.

  Kommentar by Iznogut — 17. august 2018 @ 22:18

 12. Pelle dragsted sagde faktisk noget ret realistisk for nyligt, nemlig at hele den der køns-identitets politik bliver et mareridt for venstrefløjen på lang sigt, fordi der ikke er nogen der ved hvor den skal stoppe. Det er som et løbsk tog der bare accelererer i det uendelige, indtil de ryger totalt af sporet og begynder at have sex med cykler eller planter eller hvad ved jeg, fordi AL kritik er “intolerant” og den der siger det er “nazist”. Eller forsvarer sharia som de gør nu, så ved man at de er ved at nå til enden af sporet!

  Kommentar by per — 17. august 2018 @ 22:39

 13. Deres facebookside er absurd, de venstreradikale ANTIFA-queers er imod “machopis” som de beskriver som aggressiv eller dominerende adfærd i det offentlige rum. -Hilsen “vrede queers” der tæsker alt og alle til højre for pernille skipper.

  Og så er de “anti-kapitalister” som holder støttebar, “fordi det koster nogle penge at lave seje ting”.

  Man kan finde selvmodsigende idioti i nærmest hver sætning derinde, men i bund og grund er de jo inderligt ligegyldige mennesker.

  Og det siger jeg ikke fordi de er homoseksuelle, men fordi det nærmest er det eneste sympatiske karaktertræk ved dem.

  Kommentar by per — 17. august 2018 @ 23:01

 14. .. det skulle hedde ‘madpride’ eller bare på dansk ‘galeoptog’…

  Kommentar by jp — 17. august 2018 @ 23:13

 15. Københavns kommune er blevet et festudvalg for gakkede personer med en forskruet og verdensfjern agenda.
  Enhver idiot bliver hørt, og får kastet penge i nakken så de kan udleve deres fantasi om at råbe og skrige i gaderne, og forhåbentligt generer de hvide bedsteborgerlige skatteydere som sponsorerer hele cirkusset.
  Dansk politik trænger i den grad til nogle ansvarlige voksne.

  Kommentar by Hagmann — 17. august 2018 @ 23:33

 16. Hvorfor skal de pædofile ikke inddrages i Priden, og hvad med personer med hang til dyr?
  Ville en flok geder og et par kameler i optoget kunne gøre at muslimer følte sig bedre indkluderede?

  Kommentar by Henning Jensen — 17. august 2018 @ 23:34

 17. Jeg kan allerede se Uffe Elbæk’s valgplakat for mig ;
  ” Stem på PRIDE partiet” “For en fair og grøn pride” “Pride vandkvalitet” “Pride jobs” “Sjov med Pride” “Pride på hospitalet” “Pride med burka” ¤pridemeetoo “Prideavisen”
  “HillaryObamaPride”
  “Den Brune Pride”

  Kommentar by Hul igennem? — 17. august 2018 @ 23:46

 18. Nyt nyt:
  Advokaten Rasmus er glødende antimuslim: Trækker spor af uro, stenkast og brændende biler efter sig
  Uro, stenkast og brændende biler er ofte scenariet, når det højreradikale parti Stram Kurs demonstrerer i udvalgte “risiko-områder.” Den 26.august går det løs på Heimdalsvej

  http://www.lokalavisen.dk/nyheder/2018-08-14/-Advokaten-Rasmus-er-glødende-antimuslim-Trækker-spor-af-uro-stenkast-og-brændende-biler-efter-sig-2560376.html?utm_campaign=Advokaten%20Rasmus%20er%20glødende%20antimuslim%3A%20Trækker%20spor%20af%20uro%2C%20stenkast%20og%20brændende%20biler%20efter%20sig%20%7C%20Hvilken%20tragedie%3A%20Sofus%20fundet%20død&utm_medium=newsletter&utm_source=Lokalavisen

  Kommentar by Sindsro — 17. august 2018 @ 23:53

 19. Jeg er egentlig bisexuel, har ihvertfald haft same-sex relationships. Men pride og homoidentitet rager mig en papand. Og jeg hader det identitetspolitiske kulturmarxistiske LGBT miljø.
  Der er seksuel frihed i Danmark, det eneste spørgsmål de burde adressere, den homohadske og menneskefjendske religion islam, undgår de.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 18. august 2018 @ 00:12

 20. @Sindsro: #18
  “Da Rasmus Paludan den 21. juli demonstrerede i Slagelse, blev biler sat i brand og der blev kastet omkring 70 gasflasker mod ham og politiet.”

  Hvis det var de gode gamle stålflasker beregnet til 11kg LPG, vil jeg håbe at betjentene bar hjelm. 😉

  Kommentar by Lider af danskhed — 18. august 2018 @ 06:59

 21. 18+20
  Det er utroligt den påvirkning Paludan har på sine omgivelser. Sten flyver gennem luften og biler bryder i brand, man skulle næsten tro han var Harry Potter.
  Gad vide om han var i områderne den gang betonklodser og sten helt af sig selv fløj ned på motorvejene.

  Kommentar by Hagmann — 18. august 2018 @ 07:50

 22. Der kommer nok snart en Necro Pride for de necrofile og en Pædo Pride for de pædofile. Så er der også SSN segmentet (sadosodonekrofili). Det er dem som tæsker løs på døde dyr. De kan vel få en SSN Pride.

  Kommentar by Vakse Viggo — 18. august 2018 @ 07:56

 23. Der er allerede kommet en PENGEpride “Giv os penge, penge, penge, for det er såååå syyynd for os men penge penge hjælper lidt på såret, synes de-har Uffe Elbæk mon nået at love dem masser af penge, når han bliver prideminister? Måske prideministeren skal sidde på en hønsepind og skide, lige over formanden?

  Kommentar by Hul igennem? — 18. august 2018 @ 08:10

 24. Som et sindssygehospital uden mure omkring! Alle disse sindssyge personer burde spærres inde.

  Kommentar by Danskeren — 18. august 2018 @ 08:16

 25. Mens de yderste fløje acellererer deres vanvid, bliver de mere gængse sexuelle afvigelser kommercialiseret, og nu skal skatteyderne selvfølgelig ogfså spytte i bøssen:

  https://www.avisen.dk/regeringen-vil-stoette-lgbt-oekonomisk-ved-world-pri_511414.aspx

  Kommentar by Crass Børsting — 18. august 2018 @ 09:22

 26. Jo mere jeg skal tvangseksponeres for dette underlige segment, jo mere kommer jeg til at afsky det. Jeg forbeholder mig ret til at holde mig ude af disse perversiteter.

  Kommentar by Knud Madsen — 18. august 2018 @ 09:27

 27. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/stig-og-morten-har-regnbueflag-i-haven-usmageligt/7270482

  Lignende artikel i tv2lorry

  Førhen blev det diskuteret om homoseksualitet er en sygdom.
  Det blev så dysset ned til at det er det ikke.

  Hørt i radioen til morgen, at homoseksuelle bør være bloddonorer, hvilket også tidligere blev anset for risikabel på grund af hiv-spredning.

  Sidste skud affyret af sindssygens bøsse er, at SF vil have regnbueflag på Christiansborg ved næste års Pride.

  Det er som alle er med i en djævleuddrivelse, hvor en flok lærde står med himmelvendte øjne og messer : “mangfoldighed – mangfoldighed – for at få den onde til at forsvinde.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2018 @ 09:55

 28. Knud, du har en lidelsesfælle i mig. I går havde de en i studiet, der forklarede, at når han udstillede sin perversitet skubbede han testiklerne op i det område, hvor de var før han blev 12 år.
  Det værste var, at hans mor var med og syntes at han var sådan en dejlig dreng.

  Kommentar by Menig 442 — 18. august 2018 @ 09:59

 29. https://www.paradetilmelding.dk/tilmeldte.php

  Skimmer listen og får øje på Jordemoderforeningen.

  Hvordan foregår en fødsel i en familie bestående af to homo mænd ?

  Gid de alle sammen må kløjs i al deres lort.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2018 @ 10:01

 30. Aha, nu drejer kønspolitikken altså rundt og bliver til identitetspolitik: Jeg er den, jeg har sex med. Men samtidig slår de ikke-heteroseksuelle det stort op, at deres seksualitet er et valg. Aha. En modsætning. Jeg er, eller jeg vælger? Måske kombineret i: Jeg er den, jeg vælger. Eller: Jeg vælger den, jeg er. Kompliceret. Min påstand er, at 99 % af dem, der deltager i “miljøet” omkring “pride”, intet fatter af disse eksistensfilosofiske overvejelser, eller også overtager de kritikløst en række floskler og begrebsmønstre, som de har hentet fra amerikanske aktivisters videoer på YouTube.

  Set udefra, som almindelig heteroseksuel, er det hele den ydre facade på dette halløj, som irriterer. Dens totale banalitet, dens hedonisme, dens amerikanisme, Alene den farvelade My Little Pony-farver, som er så barnlig og banal, så Disney-world-agtig, så smølfet. Hvordan kan voksne mennesker tage det alvorligt! Er dette virkelig, hvad vor tid kan præstere af åndfuldt udtryk? My Little Pony og parykker, kunstige patter, sjove hatte og maskinel popmusik er ikke udtryk for høj ånd, men det er jo heller ikke engang erotisk og pikant.

  Det er så tydeligt, at hele pride-konceptet netop er et koncept – ligesom Pepsi-cola. Konceptet er støttet helt fra øverste sted i FN angående de såkaldte “verdensmål”. Regnbuen er den maskerede New World Order, et sammensurium af klima, gode intentioner, fred og sex, en fane, som blafrer i vinden for alle idioterne, men forankret og styret af den globale kapitalisme: Økonomisk stenhård tvang, forbrugerisme, subliminal frustation og tilfredsstillelse, materialisme. Den økonomiske globalisme ensretter og nivellerer ned til storcenter-niveau, smadrer lokale folk og kulturer, udvisker sprog til et gråt engelsk eller til teknisk HTML.

  “Pride” er den nye globale republik. Vorherrebevares! Så banalt skulle det altså ende!

  Kommentar by tilfældig — 18. august 2018 @ 10:23

 31. Hvis ikke man havde børn og den medfølgende ansvarsfølelse for kommende generationer, havde man jo nok skænket en fadøl og gået op på øverste dæk for at nyde musikken og det spektakulære syn af skuden Danmark, der brager ind i isbjerget bestående af misforstået tolerance overfor alt, som er ødelæggende for landets ve og vel.
  Landet er fyldt med nasserøve og idioter, der tager det for givet at alt drejer sig om dem selv. Kun et fåtal har fattet at samfundet degenererer med et tempo så højt, at de fleste under 60 år kommer til at opleve sammenbruddet.

  Kommentar by Lider af danskhed — 18. august 2018 @ 10:35

 32. https://www.youtube.com/watch?v=H3pntGBylho

  Der er mange flere ‘kønsidentiteter’ – det har Alternative für Deutschland fuldkommen styr på… Und lehnt es ab..!

  God ‘fornøjelse’

  Kommentar by Thorbjørn — 18. august 2018 @ 10:38

 33. https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE10812382/minister-er-aaben-for-at-lukke-hul-i-lov-om-hadforbrydelser/

  Vanviddet kender ingen grænser – og vi vil dø skrigende i afmagt over vores selvskabte galskab og egen uafvendelige skæbne…!!!!

  Den vestlige verden er i fuld gang med at gå fuldkommen bananas – man kan ikke se eller læse noget nogen steder uden at man taber både ører og øjne…man tror sgu man er i et drømmeland for sindsyge – folk er simpelt hen blevet gale – både dem der udøver galskaben, men også dem der stemmer og holder det her i live….

  Gi´ mig et MG 42!

  Kommentar by Black Watch — 18. august 2018 @ 10:41

 34. @29 – k.m.: Stakkels børn – måske deres “forældre” leger hæmo-ride-ranke eller cowboys og bagbordsindianere med dem.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 18. august 2018 @ 10:41

 35. Pridesloganet kunne være “Længe leve mangfoldigheden, og alligevel ikke :-)”. Hvad med om vi laver et flag og optog for Heteroseksuelle??? :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 18. august 2018 @ 10:47

 36. Den flok her mener at den officielle pride parade er racistisk, så de har lavet deres egen hvor hvide skal gå bagerst, “all the way back” som en af arrangørene udtrykker det: https://www.vice.com/da/article/j5nnxg/hvorfor-skulle-vi-gaa-med-fjenden-moed-folkene-bag-den-antikommercielle-pride-paa-noerrebro-broadly

  Ang rasmus paludans kritik af muslimer for homofobi, siger de at de ikke selv vil kritisere muslimer, da de “ikke vil sparke nedad”.. Tænk over den engang.

  Kommentar by per — 18. august 2018 @ 11:03

 37. Selv dicilplin almindelig dannelse,vips vaek de idioter har haft det for godt for laenge,hvem interserede sig egentlig for nastens sexualitet,vi gjorde det i hver fald ikke (70+),men naar man nu aar efter aar skal have det revet i naesen,begynder det at irritere,hvad er der,der er saa specielt ved at vaere LGBT og resten af alfabetet har jeg glemt nogen? hvorfor det specielle hensyn, hvilke rettigheder?behold det dog indenfor den private sfaere, som modelbyggere ,frimaerke samlere amatoerarkaeolger og andet godtfolk,vis noget rygrad og hold op med klynkeriet,og proev at goere lidt nytte i samfundet

  Kommentar by dunk — 18. august 2018 @ 11:04

 38. Brunfascisternes pink/sort “pride2 har intet med homo at gøre, De vil bare lave ballade- hold øje med bilafbrændere, råb dem an, og hvis ikke de vil give sig til kende, så skyd dem!

  Kommentar by Hul igennem? — 18. august 2018 @ 12:22

 39. ,,for at være lidt forstående, så kan jeg jo godt se, at det er svært for halvgamle nasserøve at blive ved med at fake en eksistensberetigelse,
  De er så lille en minoritet i et lille ligegyldigt taberkvarter; hvis ikke det var for socialhjælp, så var de længe døde af sult.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. august 2018 @ 12:28

 40. Hans Scherfigs bog Idealister skildrer med stor ironi disse gakkede alternative, som dominerer i medierne og omfavnes af globalisterne og tilhørende politisk magt. Men som marxist havde Scherfig ideologisk set en vis distance til idealisme, da marxister tror på, at det er de materielle forhold, der så at sige skaber ideerne.

  Men med MENAP-migrationen får vi dagligt modbevist marxisternes kongtanke om at f.eks. skift i de materielle forhold skaber skift i den menneskelige bevidsthed: MENAP-migraterne holder stædigt fast i deres ideologi islam, uanset hvor mange generationer de omfavnes af vestlig materialisme.

  Kommentar by traveler — 18. august 2018 @ 12:37

 41. Danske Bank har angiveligt trukket sig fra Priden, da deres medarbejdere “ikke har tid” til at deltage.

  Måske har man trods alt fået sved på panden ved at tænke på, hvilke kolbøtter man risikerede at blive slået i hartkorn med.

  Et syn for guder:

  Slipseklædte bankassistenter hånd i hånd med glimmer- og læderbøsser, langskæggede salafister fra Hizb ut-Tahrir og sortklædte antikapitalister fra AFA…

  Kommentar by Revisoren — 18. august 2018 @ 12:58

 42. FN kører som sagt global kampagne for homokultur: https://www.unfe.org/about/
  – og ikke i regi af de 17 verdensmål, som jeg skrev ovenfor.

  Kommentar by tilfældig — 18. august 2018 @ 13:54

 43. Så mangler vi bare en Pride arrangeret af højdeudfordrede ble-fetichister fra det nordlige Horsens.

  Kommentar by Michael — 18. august 2018 @ 14:13

 44. Jeg føler mig stærkt diskrimineret og udsat for racistisk had af den lille gule forårsrulleæder Sarah Jeong, som hader alle hvide personer 24 timer i døgnet 365 dage om året.

  Hvorfor har dansk MSM været helt utroligt tavse omkring, at denne lille racistiske koreanske skævøje nu er blevet medlem af chefredaktionen på New York Times, som dansk MSM ellers elsker?

  Kommentar by Revisoren — 18. august 2018 @ 15:02

 45. Argumentationen er fantastisk og sammenhængende, fra L til Q.

  Kommentar by Henrik Larsen — 18. august 2018 @ 16:02

 46. Regnbueflaget er i øvrigt ikke inkluderende nok – så her har det lige fået nogle ekstra farver så de sorte og de brune også kan være med:

  https://edition.cnn.com/2017/06/13/health/new-pride-flag-colors-trnd/index.html

  Kommentar by Vakse Viggo — 18. august 2018 @ 16:11

 47. #45, men ingen hvid stribe…

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. august 2018 @ 21:00

 48. Øhm, så de laver deres egen parade i protest mod at andre ‘tager deres plads’ i en parade der skal signalere ‘plads til alle’?
  Jeg giver op!!!

  Kommentar by Michelle — 19. august 2018 @ 04:18

 49. @ 36

  det er psykopatiske træk at sparke nedad og smile opad .
  da de ikke vil sparke nedad mener de så åbentbart at” de andre” er under den klasse de er i.

  Kommentar by father — 19. august 2018 @ 17:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper