20. august 2018

Venstre: Lars Løkke Rasmussen vil genvælges for enhver pris, dog ikke fokusere på udlændingepolitik

Tidligere på måneden forklarede beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard, at København godt kunne ‘tage flere’ flygtninge. Hun er valgt for Venstre. Et fokusgruppe-styret parti, med en enkelt beklagelig undtagelse. Statsminister Lars Løkke Rasmussen kan leve med socialdemokratisk politik, men ikke en stram udlændingepolitik, uanset hvad danskerne mener om samme.

(Foto: Facebook, 17. august 2018)

(Foto: Gallup, B.dk)

Oploadet Kl. 10:46 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94368/trackback

29 Comments »

 1. Cecilia Lonning-Skovgaard er “integrationsborgmesteren” der bor i Haunstrup Clemmensens gamle millionvilla i ambassadekvarteret Ryvangen. I palæet overfor boede Irmas direktør, og lidt længer henne den tyrkiske ambassade.

  Hun ved nok en masse om Tingbjerg og Urban Planen

  Kommentar by Snaphanen — 20. august 2018 @ 10:54

 2. “Overflødig” er det pæneste ord jeg kan finde på om den mand, og med alle de skabsradikale venstre efterhånden har, så gælder det også partiet. Deres eneste eksistensberettigelse er efterhånden at forhindre at rød blok kommer til magten, men 4 år mere med ham der kan jeg næsten ikke holde ud at tænke på.

  Kommentar by per — 20. august 2018 @ 11:04

 3. Lad os se: Cecilia Lonning-Skovgaard er ca. lige så radikal som forgængeren Anne-Me Allerslev, bortset fra, at hun endnu ikke har lavet en ‘mangfoldighedsfest’ og bedt jøderne om at holder sig væk og endnu ikke har lavet en bryllupsfinte. Men det kan jo nåes endnu. Københavns Råddenhus, et barn, du ikke kan nå.

  Kristian Jensen er skabsradikal, Løkke Rasmussen er det egentlig også men er afhængig af DF’s stemmer, så han er ikke hoppet ud af skabet endnu.

  Inger Støjberg er god til at ‘make some noise’, men vi trænger til at se lidt handling.

  Næste FT-valg, den bliver svær, muligvis bliver jeg på sofaen, men det ender nu nok med, at jeg giver NB en chance. For så vidt angår DF er min tillid efterhånden noget begrænset.

  Kommentar by anon — 20. august 2018 @ 11:17

 4. Vil blot lige bemærke, at punkterne 2, 4, 5, 6, 7, 8 og 9 på nuværende tidspunkt nærmest er underpunkter af punkt 1. Punkt 10, 11 og 12 er perifære til punkt 1.

  Faktisk er det eneste punkt, der ikke har nogen direkte eller perifær relation til indvandringspolitik – punkt 3. Miljø og klima.

  Og derfor har danskerne rigtigt nok indset, at punkt 1 er det altoverskyggende mest vigtige at tage sig af – nu, straks. Formentlig er der et temmelig stort overlap i Venn-diagrammet over “folk der har sagt nr. 3” og “folk der ikke ønsker at tale om indvandring”.

  Kommentar by Quark — 20. august 2018 @ 11:30

 5. Punkt nr 3 har da stor relation til indvandringspolitik.
  Lukkede grænser og massive hjemsendelser vil forbedre miljøet mærkbart for danske borgere.

  Kommentar by Erik — 20. august 2018 @ 11:35

 6. Efterhånden som valget nærmer sig vil retorikken og galskaben stige til utopiske højder hvor alle med lethed kan gennemskue løgnene, taburat klæberne har ingen pli når det gælder bevarelse af deres magt og penge, de moderne solkonger skyer ingen midler de støtter alt fra Sali fister, afarter, light brigaden, klimaskat ja alt hvad kæledæggerne ønsker samt EU cirkusset der nok er Europas største enkelt forurener med deres flytten rundt i det beskyttede værksted, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 20. august 2018 @ 11:36

 7. > Quark 11:30

  Miljø og Klima har ganske rigtigt ingen direkte relation til indvandringspolitik. Men hvis man skal forstørre billedet, skyldes klimaforandringer (selv om man kan være skeptisk) den enorme befolkningstilvækst i Afrika og tildels mellemøsten.

  Den samme ekstreme befolkningstilvækst i især Afrika er, hvad der sender unge, sunde og stærke afrikanske mænd over Middelhavet som lykkejægere til Europa, hvilket Danmark desværre også ‘nyder godt’ af.

  Så en vis relation er der faktisk.

  Kommentar by anon — 20. august 2018 @ 11:36

 8. “Fuldt fokus på klimaet og den rene luft”, men de mange mennesker, der vandrer ind og skal deltagbe i velfærden, har åbenbart ingen indflydelse på den rene luft.

  Kommentar by Menig 442 — 20. august 2018 @ 11:55

 9. Venstre ved man hvor man har, og de uindviede – vælgerne det billige skidt – skal blot fixes via de gængse manipulationskanaler.

  Ved I forresten hvad ligheden mellem Venstre og muhamedanerne er?

  Begge smiler til os og forbander os i deres hjerter.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 20. august 2018 @ 12:13

 10. Løkke skal bare væk. Sammen med Merkel og Macron.

  Kommentar by Michael Unna — 20. august 2018 @ 12:14

 11. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/imam-om-statsborger-haandtryk-til-modsat-koen-som-at-spise-svinekoed/7272782

  Kommentar by k m. — 20. august 2018 @ 12:20

 12. 10. Michael Unna
  Make Denmark great again

  Kommentar by Sindsro — 20. august 2018 @ 12:52

 13. Valgflæsk (hvis man stadig må kalde det det?) i fuldt flor. Floskler og hule løfter. Hvis det er mandens politik burde han jo have gjort noget de sidste 4 år.

  Specielt 2 er latterlig: Lille-Lars var arkitekten bag kommunesammenlægningerne, de nye regioner og dermed centraliseringen af sygehusvæsenet. Så nu vil han rette op på egne fejltagelser?

  Håber vælgerne vågner op denne gang… men tvivler!

  Kommentar by redneck — 20. august 2018 @ 12:53

 14. 11. k.m.
  Gid denne lorte imam må rådne op.
  Han bidrager ikke tik landets ve og vel.

  Kommentar by Sindsro — 20. august 2018 @ 12:54

 15. Håber dog at Lille-Lars og co. når at nedlægge de totalt overflødige regioner inden Skrige-Skinken overtager rattet…

  Kommentar by Revisoren — 20. august 2018 @ 13:15

 16. @ 14 – Sindsro
  Gid denne lorte politier må rådne op
  Han bidrager ikke til landets ve og vel

  Kommentar by redneck — 20. august 2018 @ 13:18

 17. Kommentar by redneck — 20. august 2018 @ 12:53

  Ja, og de nye kæmpekommuner skulle medføre effektiviseringer. I stedet har de ansat ekstra ca. 5.000 djøffere og de små kommuner klarer sig generelt bedre end de store.

  Kommentar by kenneth — 20. august 2018 @ 13:20

 18. Han er en svækling, som danser efter Merkels pibe! Han har solgt ud af arvesølvet, den elendige stymper!! Engang vil der blive rejst en skamstøtte af denne ‘halfling’.

  Folk tror åbenbart, at der vokser pengetræer et eller andet sted, og det, som nok 60 % af befolkningen går op i er velfærd, altså hvor meget kan jeg malke systemet for, uden at røre en finger. Og hvor kommer velfærd fra, monstro? Ja, ikke fra Mars… Velfærden er skabt af generationer af hårdtarbejdende danskere, dine og mine forældre, bedsteforældre, oldeforældre osv. Den er ikke kommet med storken.

  Tænk, hvilken enorm arrogance og frækhed det er, at forære vores lille, engang så fredelige og harmoniske land væk til beduiner og kamelryttere??! Hvorfor gør Løkke det? For at fede den med EU og Trump, være sammen med de ’store’, spise højtbelagt smørrebrød og drikke fadbamser, få Boss-underhylere på kommunens regning, m.m.

  Han har vist sig ikke at være en skid værd, og jeg ser ham ALDRIG sige noget som helst af relevans. Han lader til at gøre alt for at holde sig krampagtigt fast på taburetten. Desuden fedter han for terrorister, fx Hamas, som han og EU betaler millioner af dine og mine skattekroner til – så de kan dræbe jøder. Tak og lov for Trump, som har stoppet pengestrømmen til disse mordere.

  Velfærden vil forsvinde, og “når krybben er tom, bides hestene”.

  Han får aaaaldrig nogensinde min stemme, og jeg ved faktisk ikke, hvem jeg skal stemme på længere. DF tør ikke gå efter statsministerposten, så de får heller ikke min stemme. Måske stemmer jeg slet ikke. Vi går alligevel mod kalifatet, så hvad nytter det.

  Kommentar by Kuffar — 20. august 2018 @ 14:36

 19. Utroligt at det parti kan få tæt på 20% af stemmerne. Det varer næppe ved. Hvis Nye Borgerlige formår at udnytte deres position rigtig, kan de fuldstændig trække tæppet og troværdigheden væk under VKLAO.

  Kommentar by Morten — 20. august 2018 @ 15:27

 20. Gid de, maget få, i folketinget, der vil bevare det danske folk og vort land, ville skifte parti, til det, pt. nuværende, eneste opstillede fremtidshåb NB, mens ALLE andre måtte ryge UD, ved næste valg.

  Det kan komme til at gøre ondt for en tid, men det er prisen vi må betale og så kan der under næste FT-periode blive tid til, at få rystet posen, så NB ikke i al fremtid sidder alene med beslutningerne.

  Vi har i den grad brug for nye partier!

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. august 2018 @ 16:15

 21. Samfundsøkonomisk kan alle punkter relateres til punkt 1.- Eks : I 2016 var de samlede danske sundhedsudgifter 162 mia = 11,2% af bnp. Finlands var 9,1& af bnp. Differencen 2,1 &= 32 mia. Dks og Finlands bnp og befolkning er statetistisk sammenligneligt. Forskellene skyldes udelukkende at Dk har c 1 mill dyre indvandere mod Finlands c 150 000.(baltere,russere) Det betyder bl.a.at Dk må etablere dyre ekstra lægeuddanelser foruden masseimport af udenlandske “barfodslæger” Ja, remsen er lang,lang osvosv.

  Kommentar by Anonym — 20. august 2018 @ 18:59

 22. Kommentar by M.S. Carstens — 20. august 2018 @ 16:15

  Jeg tror faktisk ikke engang at NB stiller med 90 FK-kandidater, men tanken køber jeg gerne.

  Kommentar by kenneth — 20. august 2018 @ 20:01

 23. Jeg ser næsten ingen forstå, hvorfor Venstre ikke kan gå videre. Det har intet med national politik at gøre, og kan ikke forklares sådan. Det beror alene på, at Venstre er et føderalistisk parti. Venstre er i øvrigt klar til at kaste lunsen “flere hjemsendelser” til DF. Fordi Merkel vil have flere hjemsendelser. Derfor.

  Skal vi vente endnu fyrre år, før vi forstår, hvad der driver politikerne? Ja, det kan godt være. Jeg har i hvert fald prøvet det før.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. august 2018 @ 21:13

 24. kenneth — 20. august 2018 @ 20:01 :

  Du har helt ret, men hvem der ikke har håb, har på forhånd opgivet!

  – og så må de (NB) jo oppe sig ;-)

  Lidt mere sikring på velfærd/syge/førtidspensionister, af gammel danske arbejdende, ville kunne flytte en del, så potentialet er der!

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. august 2018 @ 21:15

 25. Venstre har vundet samtlige valg på indvandringsemnet, men Løkke ønsker ikke at se virkeligheden i øjnene, da den strider imod hans sande globaliserings sind.

  Kommentar by LarsB — 20. august 2018 @ 22:03

 26. @LarsB – de har måske vundet samtlige indvandringsvalg men de har fandme ikke gjort en skid ved problement da de først var valgt!

  Det er også en syg ide at politikere allerede taler om hvad de vil gøre efter valget. Er de ikke allerede valgt? Har “pardigmeskift” ikke været på dagsordenen længe? Så se da for helvede at få nogle af de gode ideer på bordet og forhandlet på plads.

  At tale om hvad de vil efter valget svarer til rengøringskonen fortæller hun vil gøre bedre rent næste uge torsdag morgen….fingeren ud og moppen i spanden Lille-Lars

  Kommentar by redneck — 20. august 2018 @ 23:09

 27. Wellfare – warfare propagandisten i Deutchland-Nord fadbumsen fra Græsted, fører det socialistiske Danmark trygt videre mod daanskernes udslettelse.

  Kommentar by Nielsen — 21. august 2018 @ 09:12

 28. Typisk for “Lille Lars”. Vil ikke røre indvandre problemet med en ildtang. Det må han jo ikke for “Mutti Merkel”. Nej, så hellere gøre som i Sverige.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 21. august 2018 @ 21:30

 29. Hvorfor er den viste graf “overmalet” med cyklamefarvet “maling?”.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 21. august 2018 @ 21:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper