22. august 2018

Århus: Mellemfolkeligt Samvirkes pro-palæstinensiske propaganda ved den jødiske kirkegård…

Free Speech Blog har begået en lang læseværdig post om hvorledes møbelkæden IKEA siden 2013 har støttet Médecins Sans Frontières (Læger uden grænser), og hermed været med til at finansiere redningsskibet ‘Vos Prudence’, der systematisk fragter afrikanere til EU. Det kan ikke understreges nok. Langt de fleste NGO’ere er venstreorienteret kerneland, og man skal selvfølgelig ikke støtte sine politiske fjender – heller ikke selvom ‘faceren’ på gågaden er en storsmilende blondine i sin bedste alder. Hun vil dig ikke noget godt. De vil dig ikke noget godt.

Mellemfolkeligt Samvirke er en anden organisation, der er hårdt ramt.

(Palæ-propaganda ved den jødiske kirkegård i Århus, Frederiks Allé, 18. august 2018; NB: Mobilfoto)

“We fight poverty by helping the poor to fight for their rights and break the structures, which holds them back in hunger and poverty.” (ActionAid Denmark, Mellemfolkeligt Samvirke)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94422/trackback

22 Comments »

 1. Når jeg hører nyhederne på lokalradioen, høre jeg noget der er langt mere konkret, nyt, og objektivt, end DR,s enøjede manipulerende kulturradikale vrøvl og sludder. Kan anbefales at skifte kanal til dem.

  Kommentar by Michael Unna — 22. august 2018 @ 14:06

 2. Har min gang omkring Værebroparken. Har fjernet de første 30 boycot Israel-klistermærker i området.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 22. august 2018 @ 14:11

 3. Er ikke alle snart traette af at hoere paa der palaestina vroevl,de gider ikke hjaelpe sig selv, de har ikke noget program for selvstaendighed,og de gider ikke rejse sig i mod dem af deres egne der undertrykker dem,de er flok svagpissere og nassere

  Kommentar by dunk — 22. august 2018 @ 14:22

 4. Hvem har lavet det svineri?

  Er det ikke svineri nok at Mellemfolkeligt Samvirke/Global Contact bruger skatteydernes penge til at sende folk til skoling i socialisme og klassekamp ude i verden? De maskerer det som ‘praktik, udveksling samt frivilligt arbejde i udlandet’.

  De skriver “Palæstina helt oplagt” tag f.eks ned til palæstinenserne i Ramallah. Hvor ellers?

  Unge danske studerende kan “frit” vælge, hvor de vil hen. Er du f.eks. i gang med sygeplejerskeuddannelsen på Metropol, så kan du f.eks. vælge praktik i Uganda, Ghana, Nepal, Vietnam, Sri-Lanka, Sverige, Norge, Filippinerne, England, Australien eller Palæstina.

  En dansk sygeplejerskestuderende ønskede sit praktik-ophold i Israel. Her satte Dansk Sygeplejeråd dog grænsen. Man kunne og ville ikke sende nogen til Israel, så den unge studerende fik tilbudt Ramallah på Vestbredden i Palæstina i stedet. Så var den ged barberet…

  https://24nyt.dk/klumme-hvem-blokerer-for-dansk-praktik-uddannelse-i-israel/

  Kommentar by A-mad — 22. august 2018 @ 14:26

 5. Det normale er, at man fra tid til anden tjekker op om det arbejde man for skatteydernes penge laver, har en nytteværdi, der kan måles. Med hensyn til penge brugt på negre er det nærmest en dødssynd at kontrollere. Det er selvfølgelig fordi pengene er spildte.

  Kommentar by Menig 442 — 22. august 2018 @ 15:06

 6. Free speech blog burde lave nogle flyers af den artikel og måske få generation identitær til at dele dem ud foran alle landets ikea butikker!

  Kommentar by per — 22. august 2018 @ 15:36

 7. Mellemfolkeligt Samvirke har på deres site en liste over lande, hvor organisationen arbejder sammen med ActionAid. På listen står blandt andet:

  Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Holland, Sverige, Schweiz, UK og USA.

  Derudover hævder sitet, at organisationen er til stede i Afrika, Asien og mellemøsten.

  Dén tror jeg på: Sverige og Frankrig regner jeg gerne med til Afrika og/eller mellemøsten.

  Organisationen er i øvrigt også jævnligt til stede med facere på Trianglen, København Ø. Ih tak, vi er så glade for det mellemfolkelige samvirke.

  Af regnskabet for 2017 fremgår, at knap 119 millioner kr. ud af de samlede indtægter på knap 211 millioner kr. er offentlige midler, dvs. skatteydernes penge.

  Kommentar by anon — 22. august 2018 @ 15:37

 8. I JP har Søren Espersen en artikel om en Mikkel Grüner & Co, der ville sejle til Gaza med livsnødvendig medicin og forsyninger, fordi Grüner er blevet forført/vildledt af venstrefløjens drømmerier om, at Israel er så mega-ond, at det hindrer Gaza i at få livsnødvendig medicin og forsyninger. Et rent drømmescenario for venstrefløjen, deres muslimske allierede, Mellemfolkeligt Samvirke, andre statsstøttede NGO’ere, filmbranchen og DR-fiktion.

  Der er bare det aber dabei, at det intet har med virkeligheden at gøre. Israel sender livsnødvendig medicin og andre forsyninger til Gaza og modtager syge til israelske hospitaler mv.

  Kommentar by traveler — 22. august 2018 @ 15:42

 9. Nå ja, så er der også en post på indtægtssiden, der kaldes ‘Indtægtsdækkede aktiviteter’ på godt 57 millioner kr. Skal jeg gætte, kommer de nok fra Danida eller andet skattefinansieret.

  Tillykke, skatteyder, du har nu støttet negrene og araberne, hvilket svarer til at kaste pengene i et sort hul.

  Kommentar by anon — 22. august 2018 @ 15:44

 10. > traveler 15:42

  Da tom last er spild, fylder Grüner & Co. nok skibet op med en ladning negre fra Libyen, når skibet skal tilbage fra det stakkels Gaza, som modtager den største ulandsbistand pr. indbygger på hele kloden.

  Kommentar by anon — 22. august 2018 @ 15:51

 11. @10 anon
  Venstrefløjens idé med at føre politik baseret på drømmerier er ikke ny. Men det virker som om, at det har udviklet sig ganske voldsomt de senere år. Det er muligvis for at ‘furagere’ blandt deres nye stemmekvæg, lav-iq menap-migranter, der har svært ved at skelne fiktion fra virkelighed, men føler sig mere hjemme i skabelonen om ‘de gode mod de onde’, en variant af menap’ernes velkendte ‘de rene mod de urene’.

  Kommentar by traveler — 22. august 2018 @ 16:09

 12. Kommentar by traveler — 22. august 2018 @ 15:42

  Bemærk hvor meget Søren Espersen bliver svinet til og rakket ned.

  Kommentar by Black Watch — 22. august 2018 @ 16:43

 13. Helt enig traveler — 22. august 16:09.

  Jeg kalder det “off-shore stemmekøb”. Det skal sikre venstrefløjens politiske overlevelse trods både marxismens, socialismens, kommunismens, jerntæppets og Murens bragende sammenbrud for snart 30 år siden.

  “Venstrefløjens idé med at føre politik (…)har udviklet sig ganske voldsomt de senere år. Det er muligvis for at ‘furagere’ blandt deres nye stemmekvæg, lav-iq menap-migranter.”

  Kommentar by A-mad — 22. august 2018 @ 17:02

 14. ..de forsøger også at nasse på naive homo’er, nasse deres penge og påstå at de er med dem. ha hvor tyndt

  Kommentar by Hul igennem? — 22. august 2018 @ 17:35

 15. @5 Reelle check af om skattepenge giver værdi er forbudt i hele den sociale sektor. Hvad koster et barn i specialskole kontra et folkeskolebarn? Så snart et barn er vanskeligt (eller dumt) henter kommunen i taxa og sætter det i skole med 2 lærere pr 6 elever i flotte bygninger. Langt de fleste elever lærer stadig intet og bliver aldrig en overskudsforretning. En knægt på vejen fik 3 år i specialskole 50km herfra med hele pakken, i dag har han afsonet sin første fængseldom og har mistet kørekortet en rum tid fremover… men kører naturligvis stadig bil som en gal

  Kommentar by redneck — 22. august 2018 @ 21:34

 16. Meget a propos er her en artikel om 2 indvandrere der tilsyneladende er blevet ført på rette vej…. ikke af tonsvis af pædagoger og socialarbejdere men af nogle håndværkere der for en gangs skyld gav dem “modspil”

  https://jyllands-posten.dk/premium/indblik/Indland/ECE10814978/boligrenovering-skoed-lokale-unges-karriere-i-gang

  »Det var hårdt i starten, vi plejede jo bare at hænge ud med hinanden, og lige pludselig skulle vi arbejde sammen med Hans, der havde været tømrer i 40 år. Det sværeste at vænne sig til var humoren. Håndværkerne har en vild humor, og det tog mig lige et års tid, før jeg vænnede mig 100 procent til den,« siger Delan Aziz.

  Jeg ikke så naiv så jeg ikke tror der har været kommunale støttekroner indblandet. Men lige præcis her – hvor de velmende kvinder med lyst til mørke mænd ikke findes – sker der faktisk noget.

  Kommentar by redneck — 22. august 2018 @ 21:39

 17. Men de er antizionister. Det har intet med antisemitisme at gøre, nej nej, alle de døde og deres efterladte er selvfølgelig beskidte zionister.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 22. august 2018 @ 22:46

 18. Er fotografiet taget inde på kirkegården eller udenfor? Udenfor er slemt nok, men indenfor er det en borderline-hadforbrydelse.

  Kommentar by William Jansen — 23. august 2018 @ 02:07

 19. Kirkegård – kirke
  Nogen der ved noget mere om brand stifteren?

  https://www.tv2ostjylland.dk/artikel/brand-i-oestjysk-kirke-en-person-anholdt

  Kommentar by P — 23. august 2018 @ 07:07

 20. – William

  Det er en meget lille indhegnet gravplads ved Musikhuset/Scandinavian Center. Klistermærket var sat på en lygtepæl umiddelbart ved gravpladsen.

  Kommentar by Kim Møller — 23. august 2018 @ 09:47

 21. Endnu en “godhedsorganisation” arbejder målrettet for terroristerne og satanisterne smiler bredt.

  Kommentar by Iznogut — 23. august 2018 @ 10:00

 22. Det er jo hate crime begået af Mellemfolkeligt Samvirke, hvor er de danske dhimmistrissere?

  Kommentar by Piphans — 23. august 2018 @ 22:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper