24. august 2018

Jwan Osman, Radio24syvs konkrete eksempel: “… det var nødt til at være mig, for jeg var under 18”

Radio24syv beretter, at ‘Venligboerne’ har samlet 400.000 kroner ind, der er gået til at at betale uledsagede flygtningebørns familiesammenføring, og rød blok problematiserer i den henseende, at regeringen, Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti ændrede den praksis i 2016. “… vi taler om flygtningebørn, som er kommet her til Danmark alene og savner deres mor og far.”, argumenterer Venligboen Mads Nygaard eksempelvis i artiklen, som BT bragte som citathistorie.

Det eneste konkrete eksempel der nævnes i artiklen er syriske Jwan Osman, der kom til Danmark som 15-årig for tre år siden, og nu – med Venligboernes hjælp har fået fem familiemedlemmer til Danmark.

Tilfældigt kom jeg til at høre 55 minutter på Radio24syv, der var dedikeret sagen, og udsendelsen må have været det journalistiske oplæg til artiklen. Den ændrer fuldstændigt præmisset for historien, og burde jo rent faktisk sætte de angribende blødhjerter i defensiven. Her kunne man høre følgende dialog.

Kaare Svejstrup, Radio24asyv: Hvorfor var det egentyligt ikke din store der rejste?

Jwan Osman, uledsagede flygtningebarn: Det var fordi han skulle søge famiiliesammenføring, og det kunne han ikke når han var over 18. Han må ikke søge, hvis han er i Danmark.

Kaare Svejstrup: I havde faktisk snakket om, at det var nødt til at være dig der rejste?, republicerede journalisten.

Jwan Osman: Ja, det var nødt til at være mig, for jeg var under 18, og måtte godt søge asyl for min familie.

Ankerbarnet Jwan Osman har i øvrigt lavet en GoFundMe-profil, hvor han søger hjælp, så familien kan komme til Danmark. Han fortæller, at de skal hente deres visum i Beirut. Ambassaden understreger i den henseende, at det for syriske statsborgere kun er tilladt at befinde sig i Libanon i ’48 hours’. Syriens øvrige nabolande har vel lignende lovgivning, men 4000 kilometer derfra gælder ‘menneskerettighederne’. Her kan familien få permanent ophold, hvis blot det lykkedes en af storfamiliens mindreårige drengebørn at krydse Middelhavet.

(Samir ‘Jwan’ Osmans dokumentation; Foto: GoFundMe, udsnit)

Den halve virkelighed fra Radio24syv.dk – 138 udlændinge familiesammenført på Venligboernes regning.

“Foreningen Venligboerne har på halvandet år indsamlet over 400.000 kroner, som er gået til at betale for familiesammenføringer for 31 flygtningebørn ned til 14 år og deres familier. Dermed er 138 familiesammenførte flygtninge kommet til Danmark med hjælp fra Venligboernes donationer. …

En af dem, der har fået sine forældre til Danmark, er Jwan Osman fra Syrien. Han kom til Danmark som 15-årig alene, og fik i år ret til familiesammenføring med sine søskende og to forældre fra Syrien. Jwan Osman kunne ikke selv skaffe pengene til rejsen, men på kort tid lykkedes det Venligboerne at skaffe de 12.000 kroner, som Jwan Osman skulle bruge for at få sin familie til Danmark”

Oploadet Kl. 10:21 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94500/trackback

17 Comments »

 1. Er der ikke i Danmark regler, der straffer medvirken til menneskesmugleri?

  Kommentar by Bastardo — 24. august 2018 @ 10:35

 2. Som minimum burde regningen for de indsmugledes ophold sendes til væmligboerne.
  Jeg vil ikke betale for deres godhed.

  Kommentar by Erik — 24. august 2018 @ 10:41

 3. Dummark er heeelt færdigt, kun syge mennesker med seksuelle perversiteter, islamister og sindssyge selvmordshungrende dumskere er i stand til at overleve i Shit Hole Country no.1 denmark.

  Sorry Sankt Glistrup, men jeg tror at alt hvad du og en del af os andre kæmpede for er tabt for altid.

  Kommentar by Piphans — 24. august 2018 @ 10:51

 4. Hvis bare 1 af de mennesker begår kriminalitet holder jeg væmmeligboerne direkte ansvarlige. De er landsforrædere nu.

  Kommentar by Per — 24. august 2018 @ 11:43

 5. Ikke underligt at Venstre godtager sådanne arrangementer. Har lige hørt LLR fortælle hvor glad han bliver, når han ser børn. Her er 4 mere. Man bliver varm om hjertet!

  Kommentar by pseudonym — 24. august 2018 @ 11:45

 6. At påføre Danmark en unødig ekstraomkostning på et to-tre cifret millionbeløb, bør betragtes som en kriminel handling, og straffes derefter. De venligboere er jo skingrende sindssyge uansvarlige mennesker.

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. august 2018 @ 12:05

 7. At læse PIPHANS #3 gør mig rasende! simpelthen fordi han har RET!

  Også kan vi læse her på sitet, at NB, Pernille Vermund, ikke er til en skid, fordi hun ikke forsøger at stoppe kommunisten fra
  “RefugeesVelcome”

  Ja-ja, I(dummskere) vil hellre stemme på de samme levebrødspolitikere(venstre-radikale/socialister), der har siddet på hoppeborgen i år-tier og snart kan fejre at de kører Danmark sænk(har I kigget på DKs nationalprodukt fornylig?).
  I går squ mere op i om der er afgift på Tivoli-bamser eller ej!

  Pernille V/NB tilbyder da i det mindste en forandring! DK går til grunde, fordi I ikke mener NB kan levere, men den der intet våger, taber alt!

  Vil I heller tyranniet, med flere djÖfere, højere skatter&afgifter og ikke mindst flere Muslimer?
  Men bliv endelig hvor I er, så ved I hvad I får! ja, mere lort!
  Get a life! Stem NB. Direkte demokrati NU! SIAD.
  P.

  Kommentar by Piotr — 24. august 2018 @ 13:33

 8. Har de også samlet ind til deres kontanthjælp og deres efterkommeres? En retfærdig regering må stille venligboerne ansvarlige for disse påførte omkostninger.

  Kommentar by Winged Hussar — 24. august 2018 @ 13:56

 9. NEJ! Winged Hussar, det er dig der betaler det!
  P.

  Kommentar by Piotr — 24. august 2018 @ 14:04

 10. Apropos “børn”, så så jeg idag ved et busstoppested nord for København en skoleklasse, sådan 7-8. klasse – børnene var almindelige danske undtagen en negroid dreng. Negeren var ca. et hoved højere end alle andre elever og også lidt højere end den kvindelige klasselærer. Han agerede meget voksent og havde i modsætning til de “andre” børn en paraply med, som han beskyttede sig imod regnen med …

  Og ja, selvfølgelig tror jeg på at alle disse uledsagede “flygtningebørn” er under 18 år gamle, for der er vel ingen der tager røven på de naive og danskhadende væmmeligboere?!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 24. august 2018 @ 14:59

 11. #10, hørte Stefan Molineux fortælle om IQ-test fra et sydafrikansk universitet. De sorte lå gennemsnitligt på et niveau, der svarede til 14-årige hvides. Måske var negeren, som du observerede, blot placeret hvor han intellektuelt hørte til.

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. august 2018 @ 15:17

 12. Det er godt, at vi får sat navne på det iSlam-afkom, som væmmeligboerne hjælper og her tillige med Mads Nygaard som direkte afsender;
  Så er der mulighed for, at slige kan stilles til regnskab, når iSlam-afkommet og deres efterfølgere stilles for retten i kriminelle sager og folk flest kræver (iSlam/nazi)hjælperne for folkeret!

  Er ham den væmmelige Mads Nygaard i øvrigt ikke at sammenligne med rigmanden, der vil betale burkakællingernes maskeringsbøder?
  Det spørgsmål vil jeg gerne holde åbent, til vi ser regeringens modtræk til rigmanden ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. august 2018 @ 16:31

 13. Ideen er vel principielt rigtig, men må jo omfatte et valgsystem på selvangivelsen så man kan fravælge at ens skattekroner går til indvandring. De som synes syrere og palæstinensere er et samfundsgode må selvfølgelig selv betale – alt inklusivt! Kun de penge som de glade venligboere og deres tilhængere donerer skal gå til projektet og så må man da bare håbe at det hele ikke bliver brugt på politi, domstole og fængelsvæsen, for så bliver det jo hurtigt til en ekstraskat.

  Kommentar by mvjensen — 24. august 2018 @ 18:08

 14. Hmmm,
  er der ikke en klar sjæl her på Uriasposten, der kan sende overskriften og resten:
  “det var nødt til at være mig, for jeg var under 18”
  til de ansvarlige på Borgen
  OG KLART UDBEDE os et svar på:
  HVAD FA…. laver slige personer i Danmark?
  På VORES livsbetingede skatteregning??
  Med samt hele slænget???

  Undskyld mig,
  men vi trænger VIRKELIG til en alvorlig YDRYDDELSE,
  mod og folkelig konsekvens i alle ledder,
  MED den omkostning det vil koste os,
  hvis vi´ vil nå at stoppe vandviddet,
  fremfor,
  at ride på bølgen
  og sige:
  “Jeg har det sq da godt,
  lad børn og børnebørn om følgerne!-

  Jo tak, de knokler allerede røven ud af bukserne,
  har ikke tid til deres egne (skatten fordre sin part af nærværd)

  OG ganske bekvemt, for venstrefløjen (fra rød til blå) bliver de betalende UDSKÆLDT som …..(indsæt selv!)

  VI VED DET;

  men hvordan fan… får vi de skattebetalte instanter og etater m.f. til at FORSTÅ og FORHOLDE sig til det?????????????

  Det rækker IKKE med FT.valg hvert 4. år!

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. august 2018 @ 21:52

 15. Enig Piphans 10:51. Engang kaldte jeg danskerne som folk for selvmordstruede. Idag er jeg enig i, at de er i færd med at begå kollektivt harakiri!

  Forhåbentlig får vi vendt skuden ligesom under den sidste besættelse, hvor det tog 5 onde år. Så blev de i begyndelsen forhadte frihedskæmpere til sidst helte og mange, der før havde kaldt frihedskæmperne forbrydere, købte sig et frihedskæmper armbind i ugerne inden befrielsen.

  Denne gang må retsopgøret efter befrielsen gennemføres konsekvent og landsforræderne og alle de ansvarlige politikere skal dømmes.

  Overalt i danske byer vil der i glæde blive rejst statuer af Mogens Glistrup og Erik Ninn Hansen til deres ære og til minde om frihedskampens ofre.

  Kommentar by A-mad — 25. august 2018 @ 09:42

 16. Man følger da lidt den svenske valgkamp, og der er en udbredt dansk selvforståelse af, at vi (dvs. de danske meningsmagere) er bedre til at håndtere indvandringsspørgsmålet på en ærlig måde end svenskerne.

  Men hvordan bliver svenskere præsenteret i danske medier: En svensk ekspert, der præsenteres som politolog og rådgiver i indvandring Sylo Taraku (fra Kosovo), siger til VG og videre til JP, at Sverigedemokraterne er »blevet større af at blive frosset ud«. Hmm. Såhh. Måske er svenskere flest ikke politisk små børn i trodsalderen, men er bare politisk enige med SD. Hvor svært kan det være at tage vælgerne alvorligt.

  Men han afslører sig da også som fuldkommen gakket med følgende udtalelse: »Én af fem svenskere er ikke racister… «

  På nettet præsenteres han som en, der “jobber til daglig som generalsekretær i organisasjonen LIM (Likestilling. Integrering. Mangfold). Han er opprinnelig fra Kosovo og har tidligere jobbet som generalsekretær i NOAS, underdirektør i UDI og rådgiver i Den norske Helsingforskomiteen.”

  Hvis en fremtrædende kommentator/ekspert med generalsekretærjobs i indvandringsindustrien (som ikke nævnes) siger, at 1 ud af 5 svenksere ikke er raciser, så er det tydeligvis en mentalt forstyrret aktivist, der ikke er til at stole på.

  Alligevel er det ham, der får plads som eksperten i danske JP. Det kan vel næsten ikke være ringere.

  Kommentar by traveler — 26. august 2018 @ 11:07

 17. Hvad laver skægbarnet egentlig i Danmark, når der er mere fredeligt i Aleppo end på Nørrebro?

  Kommentar by Revisoren — 27. august 2018 @ 19:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper