4. november 2009

Søren Pind om ‘klimaambassadørenes’ mentale børnemishandling

God kommentar af Søren Pind på hans Berlingske blog – Pas nu på børnene.

“Jeg fik et modbydeligt deja-vu forleden aften, da jeg sad og så TV avisen. Lyden af “vi voksne kan også være bange”, kvalmen fra skrækken over om atomkrigen kom efter de afsindigt skræmmende billeder af et udslettet London, hele den forfærdelige massepsykose der greb Danmark i 70erne var pludseligt hos mig…

Scenen var et klasselokale. En femte-klasse. Hvor nogle såkaldte – selvudnævnte – klimaambassadører var ude. De fortalte børnene om, hvordan jorden “græd”. Hvordan den havde “ondt i maven”. Og hvordan onde mennesker – måtte man forstå – transporterede varer hele vejen fra Kina og til Danmark med CO2 udledning til følge, for at vi så kunne bruge dem her. Mærsk tænkte man uvilkårligt.

Speakeren, Kim Bildsøe, kunne fortælle de danske seere, der overså denne mentale børnemishandling, at de pågældende “ambassadører” rejste land og rige rundt, og gjorde det u-lønnet…

Disse mennesker, der som dommedagsprædikanter skaber skræk og rædsel, er også farlige på anden vis. De angiver nemlig, at ting kun kan løses på en måde. Det næste skridt er, at demokratiet ikke er tilstrækkeligt til at løse det eneste rigtige. Det vil enten motivere mennesker til at gøre oprør mod demokratiet. Eller, endnu værre, instituere et system, hvor demokratiet erstattes af et socialistisk eller fascistisk diktatur.

(TVavisen, 2. november 2009: Skoleelever lærer om global opvarmning)

Oploadet Kl. 18:50 af Kim Møller — Direkte link55 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/9453/trackback

55 Comments »

 1. …. de pågældende “ambassadører” rejste land og rige rundt, og gjorde det u-lønnet…

  Og hvordan gør hyklerne saa det uden at udlede CO? Gaar de, eller cykler de?

  Kommentar by marius — 4. november 2009 @ 19:08

 2. Det her er simpelthen ondskabsfuldt. Misbrug af børn til propagandaformål.

  Børn har brug for at vide, at vi voksne tager os af de alvorlige problemer i verden. Ikke for at blive indoktrineret af folk, der manipulerer børn for at lægge pres på de voksne.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 4. november 2009 @ 20:16

 3. Man må ikke skade sine børn i DK, men man må åbenbart godt udsætte skolebørn for psykisk misbrug, hvis man da bare er på Al-Gorismens side.

  Jeg brækker mig over det CO2 hype, især efter at have været til to lokale vælgermøder hvor ALLE (minus DF) snakker om CO2 neutrale byer, CO2 regler, CO2 ansatter og meget andet CO2, da jeg engang spurgte hvor meget CO2 min by egentligt udledte, nu vi skulle skære det ned med 10-20 105 % var der sørme ingen der vidste det, men det stoppede dem da ikke fra at sætte penge af i budgettet til at stoppe co2 udslip.

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 4. november 2009 @ 20:41

 4. Den eneste grund til klimaløgnen er at magtbegærlige politikere ønsker kontrol med verdens industriproduktion.

  De gør hvad de kan for at gøre os og vore efterkommere til slaver ud i al fremtid.

  Her lidt seriøs oplysning til dem, der vil vide mere:

  http://joannenova.com.au/global-warming/

  Kommentar by Sigwar — 4. november 2009 @ 21:04

 5. Intet nyt under den socialistiske sol. I 70’erne fik børnene lov til at skyde til måls i Fælledparken efter karikaturtegninger af de 2 mest væmmelige mennesker dengang. Erhard & Glistrup

  Jo, socialisterne har altid været gode til at hjernevaske børn og barnlige sjæle

  off topic

  Kan man forestille sig Frank Jensen sådan her?? :-D

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1224990/Knight-shining-bicycle-Boris-Johnson-saves-film-maker-girl-gang-attack.html

  Så er der nok en enkelt, der er kureret for at stemme på Labour’s snakkemaskiner :-D

  De danske snakker også godt. Om hvordan bandeproblemerne skal løses i skolen ved forebyggelse bla bla

  Mon klimaambassadørerne kan gøre en forskel?? Og mon der kommer en ny snak om 5-10 år, når ungdomsproblemerne er endnu større. Svaret fås i næste Soap

  Kommentar by tavsen — 4. november 2009 @ 21:12

 6. Da jeg fik læst om “those tree-hugging, violence-loving, leftwing fascists” fik jeg en ubændig trang til at tænde for min 2000 watt ovn – uden noget som helst andet formål end at forbruge el og forurene med co2. –
  Jeg gav efter for min trang og nu afventer jeg med spænding rapporterne der snart må komme over internettet, at jeg har slået 2 grantræer og 1 bregne ihjel i Canada..

  Kommentar by Mike — 4. november 2009 @ 21:42

 7. Tværtimiod Mike, planter lever af CO2 og lys, så din 2oooW ovn har reddet to grantræer og en bregne fra sultedøden. Uden CO2 ingen planter, uden planter ingen dyr – inklusive mennesker.

  Du skal heller ikke være så ked af at du bruger el. Elbilen er jo frelseren, så meget at indtil 2012 (hvor fabrikerne kan have dem på markedet) er de skattefrie, så el må jo være ganske uskadeligt. Hvorfor min el-regning så er overbefolket med diverse miljøafgifter, savner jeg stadig Connie Hedegårds forklaring på.

  Kommentar by PeterK — 4. november 2009 @ 22:20

 8. Allerede nu koster udgifterne til den tredje verdens befolkninger, dem, der stadig er derude, og dem vi har importeret, os danskere omkring 200.000.000.000 kroner om året.

  Nu skal klimaet så bruges til at presse de sidste småpenge ud af os, så den tredje verden kan sætte ekstra turbo børneavl med tilhørende sult og elendighed, der selvfølgelig i sidste skal bruges til berigende emigration med sikker kurs mod vesten.

  Vi er dæleme ikke for smarte.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 4. november 2009 @ 22:29

 9. Jeg var også ved at falde ned af stolen og fik voldsom kvalme, da jeg så det indslag. Det fik mig til at Google ‘Gustav’, og han dukkede blandt andet op sammen med DRs Kurt Strand med ønsket om at fratage kvinder sin frihed til selv at bestemme over deres egen krop her:

  http://www.tagstillingmand.dk/maend/gustav_brade_johansen.shtml

  DRs klimapropaganda er og bliver den nye socialistiske propaganda. Alt socialisme kan stort set retfærdiggøres med klimareligiøse argumenter.

  Kommentar by Frihed — 4. november 2009 @ 22:29

 10. PS: Og hvad fanden går der af lærerne, ledelsen på skolerne og ikke mindst skolebestyrelserne og børnenes forældre! Hvordan kan nogen finde sig i den slags indoktrinering?

  Kommentar by Frihed — 4. november 2009 @ 22:48

 11. De er alle gale…

  Kommentar by ivan johansen — 4. november 2009 @ 22:51

 12. … Og der er ingen der studser over påstanden at folk, der går ud og underviser børn, fører til fascisme?
  Eller for den sags skyld, at socialismen og fascismen sidestilles. Hverken Helle eller Villy virker umiddelbart som fascister.

  Kommentar by Robert — 4. november 2009 @ 22:56

 13. Fotoet med Gustav! Hvad kigger han på eller efter? Har han set det himmelske lys’ komme eller ozonlaget forsvinde? Der er sådan lidt pinsemissionsk saligt ved det foto!

  Kommentar by morlille — 4. november 2009 @ 23:40


 14. Gustav Brade på facebook

  er fan af

  100.000 – og vi møder alle op med en mursten på Jagtvej 69

  Er I også overraskede?

  Kommentar by FriKapitalist — 5. november 2009 @ 05:11

 15. […] erne at kernevåben ville udslette deres liv inden de blev voksne. Lige nu er dette højeste mode: Klimaambassadørenes’ mentale børnemishandling. Og englænderne har opfundet endnu en måde at tortere småbørn […]

  Pingback by At fratge børn livsmodet « Snaphanen — 5. november 2009 @ 07:16

 16. Eller for den sags skyld, at socialismen og fascismen sidestilles.

  Det er der ingen grund til at undres over, for det er historisk korrekt. Den italienske fascisme er direkte udsprunget af den socialistiske bevægelse før 1. verdenskrig, og lover mange af de ting, socialisternen også havde på programmet, med en noget anden fremgangsmåde for statslig kontrol over produktionsmidlerne.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 5. november 2009 @ 08:45

 17. Hvad denne mediemæssige spytslikker til Søren Pind skriver, er mig fuldstændig ligegyldigt. Jeg bryder mig ikke om manden.

  Kommentar by dommedag — 5. november 2009 @ 08:48

 18. De er ved at oprette det nye Hitlerjugend eller som i DDR, Frei Deutsche Jugend. De skal være stormtropper, når de bliver større. En kedelig detalje er at gns. temperaturen i verden er faldet de sidste 10 år, derfor taler de ikke længere om Global Opvarmning, men mere diffust om klimaproblemet. Hitlerjugend og Frei Deutsche Jugend skulle også trænes som stormtropper, der skulle kæmpe mod et imaginært problem. Der er åbenbart et stort behov for kamp mod sine medmennesker über alles: Wollt Ihr den Totalen Krieg?

  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 5. november 2009 @ 09:56

 19. Verdens ikke klima- men generelle forureningsproblemer skyldes overbefolkning, ikke vestens industrialisering.

  Kommentar by DaLi — 5. november 2009 @ 10:21

 20. #7 peterK,

  rolig nu, jeg har da fulgt lidt med i skolen og er godt klar over træernes symbiose. Jeg mente – men fik ikke skrevet – at disse øko-terrorister kommer med de mest sindssyge forestillinger og når nu co2 åbenbart smelter is og dræber isbjørne, så er det næste vel, at et land som Canada bliver ligesom Gobi-ørkenen og al plante og dyreliv visner og dør. Min tændte 2000 watts ovn har muligvis derfor allerede været skyld i en lokal sandørken på 2 m2 og tænder jeg min mikroovn om lidt, så falder vandmængden nok øjeblikkeligt i Niagara-vandfaldet – altså efter øko-terroristernes udmeldinger ;-) ;-)

  mht til miljøafgifter på din elregning, så er det el-selskaberne og statens måde at minde dig om, at du bliver røvrendt hver gang du får girokortet ind ad døren.
  Hvis du iøvrigt nærlæser girokortet, så bliver man lynhurtigt sindssyg over opgørelsen – her listet : der er “transportbidrag”, men sørme også et “eldistributionsbidrag” og så er der et punkt “offentlige forpligtelser”, men derudover “co2-afgift”, “moms” og “elafgift” som man må formode også tilhører “offentlige forpligtelser”…men her opgjort hver for sig, bare for gebyrets skyld ;-) … herefter skal vi ikke glemme punkterne “elabonnement” OG “netabonnement” – fantasien er enorm.
  De burde sådan set bare skrive: her er et girokort for el, vi har endnu engang taget røven på dig, men betal eller vi lukker strømmen..

  Ps: jeg nægter at få tilsendt girokortet elektronisk. Håber hver gang, at en middelstor træ plantage har måttet lade livet for at udsende regningerne på print ;-)

  well, jokes aside…nu vil jeg gå ned og køre i min store og – forhåbentligt – stærkt forurenende firehjulstrækker og nyde en cigar på vejen – hvis jeg er heldig, kan det være jeg kan få ram på en anorakklædt øko-terrorist, jeg trænger til opmuntring..
  :-)

  Kommentar by Mike — 5. november 2009 @ 10:29

 21. Ja desværre, og måske bevidst, har mange mennesker et yderst sporadisk kendskab til biologi, fysik og kemi, og derfor kan man binde dem hvad som helst på ærmet. En uvidende befolkning er lettest at håndtere.

  I en anden blog er der en anden “Gustav”, der er dybt bekymret over at der nu søsættes isbjerge ved Jakobshavn og at vi alle vil dø af dem stormflod der kommer når isen på Grønland smelter. Hellige enfold.

  Kommentar by PeterK — 5. november 2009 @ 12:13

 22. Hvem andre end en venstre-forvirret tåbe kan finde på at indoktrinere uskyldige skolebørn????
  Intet under, at Villy Løgnhals og slænget fra SF ønsker 16-års valgret. Så kan resultaterne af deres mangeårige hjernevask på skoler og gymnasier kommet til udtryk.
  Når der ses bort fra SF-toppen, der består af 68’er generations dinosaurer, er gnms. alderen for SF vælgere kun overgået af deres venner fra Enhedslisten.

  Er der virkelig ingen indenfor systemet, der kan stoppe ekstremisten Gustav?

  Det er kvalmende, at uskyldige børn skal udsættes for venstrefløjens fordrejelser.

  SYGT

  Kommentar by Ramses-2 — 5. november 2009 @ 12:40

 23. @ peterK,

  ikke at forglemme de primitive despoter nede i Afrika. De skal nok sørge for at tage sig overordentlig godt betalt for at vesten kan få deres (en slags) klimaaftale – dette på trods af, at lerhytter og afmagret køer ikke er skyld i isbjergenes smeltning.
  Fremover kan man – uden at være racistisk – kalde Afrika for et sort hul, – et sort hul hvor vesten smider milliarder af beskidte grønne dollar sedler ned i for at købe aflad for deres udviklede nationer og for at have fulgt med evolutionen. – Håber sgu mugabe får råd til en ny Mercedes af det pureste guld efter mødet i Bella Centeret til december, han har om nogen fortjent vestens mammon..

  Kommentar by Mike — 5. november 2009 @ 12:45

 24. Var forældrene mere bevidste om hvad der foregik i skolen med deres børn – hvis samme forældre havde viden om “Den Globale Opvarmning” og de faktiske ikke-skete temperaturstigninger – ville de måske protestere overfor skoleledelserne over, at deres børn ikke så meget undervises, som de forføres !

  Hvilken ret giver diverse organisationer og andre foretagende til at invadere klasselokalerne og tage børnene som gidsler i deres forehavender ?

  Har vores undervisningsminister givet grønt lys – og hvem afgør hvilke mennesker der får adgang til klasselokalerne ?

  Det ER groft forulempende af ungerne- og inddirekte af deres forældre – at de tvangsindlægges til at lytte til de dommedags profetier folk som Gustav kommer med !

  For ikke at tale om at det er personer som Gustav man slipper løs på sagesløse børn!

  Alene DET gør en utryg!

  Jeg vil påstå, at hovedparten af danerne opfører sig rimeligt fornuftigt derhjemme i deres omgang med el, vand og varme.

  Og det at ungerne kan SE forældrene forholder sig på en fornuftig måde i deres anvendelser af el,vand og varme på, er pædagogiske virkemidler der fungerer !

  For det korte af det lange er, at de fleste af os ikke ønsker at påføre os selv megaregninger !

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. november 2009 @ 13:06

 25. Sikke da en vild luksus vi har i Danmark og i Vesten i det hele taget, at vi så flot kan gøre os – Vesten – til herre over klimaet. Vi er bare grande. Simpelthen the top of the pop. En ny måde at gøre afrikanere og andre mennesker fra ulande til nogen der skal hjælpes med flere penge og dermed flere børn og mere befolkningstilvækse – og mindre mad og drikke. Uden at kvinder og børn – får basale frihedsrettigheder..

  Køb en ged eller en gris og send den til Afrika. Alt i mens de arme kvinderr føder et hav af børn – som de dog ikke kan drikke.. – eller give føde, skole eller uddannelse til.

  Kommentar by Janne — 5. november 2009 @ 13:11

 26. Klimasvindlen

  Udklip fra DR Viden om 3 november 2009 – To danske forskere med modsatrettede synspunkter angående klimateorien fremsætter hver deres synspunkter.

  Ole Humlum professor Fysisk Geografi Oslo Universitet (skeptiker)
  Eigil Kaas professor Geofysisk Københavns Universitet (troende)

  YouTube (7 minutter)

  Eller se hele udsendelsen hos DR

  Kommentar by Balder — 5. november 2009 @ 13:46

 27. ‘…Scenen var et klasselokale. En femte-klasse. Hvor nogle såkaldte – selvudnævnte – klimaambassadører var ude. De fortalte børnene om, hvordan jorden “græd”. Hvordan den havde “ondt i maven”. Og hvordan onde mennesker – måtte man forstå – transporterede varer hele vejen fra Kina og til Danmark med CO2 udledning til følge, for at vi så kunne bruge dem her. Mærsk tænkte man uvilkårligt…’

  Jeg vil også gerne være god, så den Jord, jeg jokker på, ikke græder og får ondt i maven. Men der er så lidt, jeg lige nu kan gøre og så få afsavn, der vil komme til at se ud af noget. Jeg kan kun præstere bitte små, latterlige afsavn, som ingen lægger mærke til, fordi de slet ikke kan mærke det. Nu har jeg for eksempel kørt og kørt i min bil for at brænde CO2 af, der bare minder om det, en pendler kan præstere, og hvad er det blevet til? Sølle 12.000 km på et år. Ha, En Taxa kører let 60.000 km i det samme tidsrum.

  Derfor har jeg besluttet at blive idealist med stort I. Jeg vil opbygge et verdensomspændende og velfungerende firma, have de mest forurenende biler i Verden, mine egne store skibe, et stort privat jet-fly, masser af får, der kan rende rundt og fise, sommerhuse over hele Verden, alle med forældede brændeovne og en hel masse mennesker ansat, som holder det altsammen igang. Fra det udgangspunkt vil jeg begynde at spare på mine udledninger, for det er noget, der virkelig batter, og så er det noget, man vil lægge mærke til, og så kan jeg med god samvittighed opfordre enhver at gøre ligeså.

  Med venlig hilsen

  Kommentar by Emeritus — 5. november 2009 @ 14:26

 28. Penge til integration af flygtninge på arbejdsmarkedet

  Satspuljen: 40 mio. kr. til fastholdelse af nydanskere på arbejdsmarkedet
  Alle partier i Folketinget undtagen Enhedslisten har indgået aftale om satspuljen for 2010 på Integrationsministeriets område. Aftalen betyder, at der frem til og med 2013 er afsat 235 mio. kr. til integrationsfremmende initiativer. Det skriver Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration på deres hjemmeside.

  Her i blandt er der afsat 40 mio. kr. til fastholdelse af nydanskere på arbejdsmarkedet.

  Bevillingen vil styrke indsatsen for at fastholde især nyansatte flygtninge og indvandrere med ringe erhvervserfaring, så de også i krisetider kan bibeholde fodfæste på arbejdsmarkedet.

  Læs mere på Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integrations hjemmeside (åbner i nyt vindue)
  Udgivet: tirsdag, 3. november 2009
  Mine Genveje

  Inspiration i indbakken

  Første nummer af Den Rummelige Virksomhed er udkommet – tilmeld dig!
  Til top – Tip en ven – Tilføj genvej – Print siden

  http://www.cabiweb.dk/forside/generelt/presse/nyheder/vis+nyhed?id=3122

  http://www.nyidanmark.dk/da-dk/nyheder/nyheder/integrationsministeriet/2009/oktober/235_mio_til_integration.htm

  Nyhed
  30.10.2009
  235 mio. kr. til integration
  Alle partier i Folketinget undtagen Enhedslisten har indgået aftale om satspuljen for 2010 på Integrationsministeriets område. Aftalen betyder, at der frem til og med 2013 er afsat 235 mio. kr. til integrationsfremmende initiativer.

  I de politiske drøftelse har der bl.a. været lagt vægt på at give støtte til en styrkelse af det frivillige integrationsarbejde. Her er der afsat i alt 95 mio. kr. til et forpligtigende samarbejde om videreførelsen af det frivillige integrationsarbejde. Større igangværende projekter som f.eks. Dansk Flygtningehjælp, KVINFO og Get2sport kan på lige fod med andre relevante parter søge ind på denne pulje, som skal bidrage til en god integration af nydanskere i lokalmiljøet, i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet.

  Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech er glad for den brede opbakning til at støtte og videreføre et forpligtigende samarbejde om det frivillige integrationsarbejde. Ministeren udtaler i den forbindelse:

  “De frivillige er helt centrale i arbejdet for at fremme integrationen i det danske samfund. Satspuljemidler skal som udgangspunkt bruges til at igangsætte nyskabende og udviklende projekter. Der er dog også behov for at iværksætte og fastholde allerede afprøvede metoder, der har vist gode resultater – f.eks. lektiehjælpsordninger, venskabsfamilier og mentorordninger. Med etableringen af denne pulje kan vi nu også støtte de sikre succeser, som vi ved har en væsentlig betydning for integrationsindsatsen.”

  Øvrige hovedpunkter i aftalen er blandt andet:
  Fastholdelse af nydanskere på arbejdsmarkedet (40 mio. kr.)

  Partierne er blevet enige om at afsætte støtte til fastholdelse af nydanskere på arbejdsmarkedet. Bevillingen vil styrke indsatsen for at fastholde især nyansatte flygtninge og indvandrere med ringe erhvervserfaring, så de også i krisetider kan bibeholde fodfæste på arbejdsmarkedet.
  Udvidet tidlig indsats over for udsatte nydanske børn (32 mio. kr.)

  Partierne er blevet enige om at afsætte støtte til en udvidet tidlig indsats over for udsatte nydanske børn. Bevillingen vil bl.a. muliggøre, at kan igangsættes initiativer over for socialt udsatte nydanske forældre og initiativer til styrkelse af tosprogede småbørns danskkundskaber.
  Integrationsindsats for nydanske børn og unge i udsatte boligområder (32 mio. kr.)

  Partierne er blevet enige om at afsætte støtte til en målrettet indsats over for udsatte nydanske børn og unge i udsatte boligområder. Herunder er reserveret midler til en særlig hotspot indsats og en indsats til akut opståede problemer i særligt udsatte boligområder.

  Relevante dokumenter:

  * Aftale om udmøntning af satsreguleringspuljen for 2010 (aftaletekst)

  * Aftale om udmøntning af satsreguleringspuljen for 2010 på Integrationsministeriets område (oversigt)

  Kommentar by petersen — 5. november 2009 @ 14:32

 29. Kommer til at tænke på hvordan man demonstrerede mod A-kraft i 70érne.
  Idag demonstrerer man imod kul import til varme værkerne og at de forurener.
  Kan ikke lige få det regne stykke til at gå op?

  Kommentar by jensen — 5. november 2009 @ 14:48

 30. Ikke noget at sige til at mange lærere bliver udsat for verbale skæld ud og overfald af forældre og melder sig syge.
  Jeg ville også fare i flæsket på dem, hvis lille peter kom hjem med kommunistisk propaganda og lektier.

  Og til den med at købe en ged og gi´en hånd til afrika.
  Jeg har aldrig givet noget til disse foretagender.
  Som jeg siger: Hvorfor ikke lade barnet dø som spæd, istedet for at det vokser op og kommer til europa og stjæler, voldtager, formerer sig og koster samfundene millioner.

  Kommentar by magnum45 — 5. november 2009 @ 14:59

 31. #19 DaLi

  Jeg går ind for at gøre overbefolkningsproblemet værre. Jeg vil nemlig godt have flere end de 3 børn, jeg allerede har.

  Jorden skal ikke kun befolkes af muslimer.

  I øjeblikket udgør muslimerne kun ca. 23% af verdens befolkning. Jeg kan kun opfordre alle ikke-muslimer til at følge mit eksempel.

  Hvis vi arbejder hårdt på sagen kan vi godt få muslimernes andel ned under 20%:-)

  Kommentar by Sigwar — 5. november 2009 @ 15:56

 32. 30

  Min pointe er, at det er ulande der har ‘ondt i jorden’ – i og med den ekstremt uansvarlige og uholdbare befolkningstilvækst, men det snakkes der ikke om i danske folkeskoleklasser – slet ikke med vores fremtid; børnene. Så det vil gå som det har gjort hidtil: Vesten bliver ved med at hælde penge i ulande, der desværre ikke får mulighed for at lære at begrænse sit ekstreme fødselstal (der praktisk talt æder jorden op) og derfor må fortsætte med at være afhængige af Vesten. Det er næsten ikke til at bære at verden ikke bliver klogere. Jeg skriver ikke det jeg gør, fordi jeg frygter masseindvandring, men fordi overbefolkning rent ud sagt æder ulande – mennesker, dyr, planter, træer og jorden – op.

  27

  Emeritus

  Du gav mig et rigtig godt grin. :) Lidt humor må der til.

  Kommentar by Janne — 5. november 2009 @ 17:34

 33. Den vilde luksus vesten præsterer er IKKE at tage fat på det egentlige problem : befolkningstilvæksterne i Ulandene, herunder vores kommende Partnerlande ( de arabisk-islamiske Middelhavslande) !

  Disse uansvarlige lande fortsætter deres ødelæggende kurs – og vesterlændingene betaler og betaler.

  Hvordan skal vi få bragt dette tema ud i lyset – h.v.s. hvordan får vi medierne til at fokusere på dette vanvid ?

  Afrikanske lande der intet har lært, men fortsætter ad samme spor og det gælder også de Mellemøstlige, burde ikke have så meget som skyggen af en euro før de har vist, at de har gjort en egen indsats som har givet positive resultater.

  Hvorfor i alverden fortsætter Ilandene med at hælde penge i de uansvarlige Ulandes pengekasser ?

  Problemet er ikke Ilandenes adfærd så meget som Ulandenes !

  Og hvor står det skrevet, at Ilandene er forpligtigede til at sørge materielt for Ulandene ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. november 2009 @ 18:35

 34. -> Jaja, og DF har ting på programmet som nazistpartiet i 30’ernes Tyskland kunne skrive under på. Derfor piver samtlige DF’ere alligevel når de to partier sidestilles. Kom over historien. Socialisme, kommunisme, fascisme og nazisme er alle begreber der er svære at knytte til nogle partier idag. Den socialistiske model er nu engang blevet varemærket på den førte politik i Danmark gennem de sidste 60 år. Derfor er det en skændsel når folk implicit rakker socialismen ned ved at sidestille den med fascisme PÅ SAMME MÅDE som den er en skændsel at sidestille et demokratisk parti (som Dansk Folkeparti) med nazisme.

  Kommentar by NærsynetHippie — 5. november 2009 @ 18:51

 35. -> De fleste

  1) Børn er IKKE uskyldige men nogle små sataner. Specielt i flok

  2) (spøg til side) Børn er måske ikke voksne, men de fleste har nu alligvel en tendens til at undervudere dem (tro mig, selv folkeskolebørn kan komme med ganske skarpe spørgsmå på deres egen underfundige måde). Det er vel ikke indoktrinering at fortælle børnene at ressoucerne ikke er uendelige og man skal tænke sig godt om med hvordan de bliver brugt. I øjeblikket er den udvikling ikke bæredygtig. Udsagn som “De voskne skal nok klare vosken-problemer” er nedværdigende og udeluker børn fra at diltage i debatten, hvilket de til enhver tid bør tilskyndes til.

  Kommentar by NærsynetHippie — 5. november 2009 @ 19:01

 36. Desværre ejer jeg ikke en 4-hjuls-trækker (har kun 3 cykler), jeg spiser meget lidt oksekød og har intet tv.

  Men jeg føler mig stærkt fristet til at indtage langt mere oksekød for at støtte CO2-udslippet og en varmere hverdag.

  Og jeg spiser en del bønner, hvilket gør, at jeg prutter temmelig meget. Godt for CO2-udslippet!

  Og jeg fortryder, at jeg ikke har sat 7-9 børn i verden, som jeg ikke er i stand til at brødføde. Undskyld…

  Tilbage til det seriøse er et blandt flere fornuftige tiltag (taget i betragtning, at det er vanskeligt at styre ulandendes befolkningseksplosion) at opbygge nogle kernekraftværker til erstatning for kulfyrede kraftværker. Men klimafanatikerne får nok en prop ved tanken….

  Kommentar by hp — 5. november 2009 @ 21:21

 37. Og den virkelig onde: Øjeblikkeligt stop for bistand til Gazastriben og alle de andre lavtudviklede områder, som blot kvitterer for bistanden med en øget reproduktion.
  Hmmm, håber jeg ikke lige møder Greenpeaces facere på Trianglen de næste par dage. Jeg kunne komme til at såre deres følelser….

  Lagde nogen i øvrigt mærke til Operation Dagsværk? Til fordel for uddannelse i Zimbabve?
  Ikke at det ikke kunne tiltrænges. Men BNP i Zimbabve er faldet proportionalt med, at man systematisk har udryddet hvide og hvide farmere i Zimbabve. Hvorfor mon?

  Kommentar by hp — 5. november 2009 @ 21:29

 38. MERE CO2 > VARMERE…….staar der paa tavlen bag idioten.

  Hvis han nu ellers havde fulgt lidt med, ville han vide, at siden 1998 er den globale temperatur ikke steget(endda faldet lidt), medens det atmofæriske indhold af CO2 er steget.

  Saa han staar og lyver overfor de stakkels børn

  Kommentar by marius — 5. november 2009 @ 23:01

 39. #6 Mike: Jeg kender en officer, som, når han bliver frustreret over myndighedernes tåbelighed, går på skydeterrænet og skyder en håndfuld mortergranater af. “Så får man afreageret, og føler at man får noget for skattekronerne”, som han siger. :-D

  Kommentar by Anna Lyttiger — 6. november 2009 @ 00:42

 40. 80’erne :
  Venstrefløjsidioterne kæmper for hvalerne, bz’er huse og smadrer gader, sender nødhjælp til Afrika, frygter den globale atomvinter og sympatiserer med- og lefler for det kommunistiske diktatur.

  2000’erne :
  Venstrefløjsidioterne kæmper for folkesundheden, bz’er huse og smadrer gader, sender nødhjælp til Afrika, frygter den globale opvarmning og sympatiserer med- og lefler for det islamiske diktatur.

  Notoriske idioter….

  Kommentar by Tolder — 6. november 2009 @ 00:58

 41. @38

  Det må være let mortér (LMT) og selv her tror jeg din historie er en and, da der ikke er egenuddannelse på andet end lette håndvåben.

  Omvendt er historien meget interessant hvis den er sand, i forhold til misbrug af sin stilling, omgang med våben og ammunition, misbrug af offentlige midler m.m.

  Kommentar by Tolder — 6. november 2009 @ 01:07

 42. @40: Du skulle bare vide hvordan det går for sig i forsvars-kredse. :-) Du kan jo spørge Ulla Lauridsen, men nu har hun ikke været nær så længe i HJV som jeg har.

  Og det var iøvrigt PVG’er jeg mente. Det med mortererne var for en bredere forståelses skyld. :-D

  Kommentar by Anna Lyttiger — 6. november 2009 @ 02:56

 43. Kære Janne. (32)

  Tak for de ord. Somme tider ville jeg ønske, der var mere at grine ad.

  Skønt, man kan nu godt grine, selv om man ikke gør det. Det må for resten også have været derfor ‘du fik dig et godt grin’!

  Med klimatopmøde og CO2-kvoter når det internationale politiske rævesmil efterhånden helt om i nakken. Det lokale nidkære, påtaget moralske og skinhellige lemmingekrav hænger mig også ud af halsen. SPAR! råber jakkesættet til de fattige, mens han falder for en endnu større firehjulstrækker end den, han lige – med tab -har skilt sig korrekt af med henne hos autoforhandleren. Han slår syv kors for sig først, inden han langt om længe lader sig nøde til at falde for uhyret, men kun fordi kareten ifølge forhandleren kan køre endnu flere km på literen i forhold til hestekræfterne end den gamle, og kun fordi den kan køre fra alle konkurrenterne. OK. – Så skidt med at fabrikken desværre har været nødt til øge både motorstørrelse og ydelse. Men det holder vi fast ved – RELATIVT set forurener den nye altså langt mindre end den gamle. (I mit umiddelbare nabolag er tre motorbrølende monstre for resten for nylig dukket op, hvor der før kun var én.)

  Med venlig hilsen

  Kommentar by Emeritus — 6. november 2009 @ 10:24

 44. >34.NærsynetHippie: »Se, den, der har omvendt sig fra sine synder, ham er de tilgivet, og jeg, Herren, husker ikke mere på dem« (L&P 58:42)
  Du inviteres til historisk fest!
  Klokken 18.57 den 9. november er det præcis 20 år siden, at DDRs kommunistiske ledelse meddelte – eller sådan blev det i hvert fald fortolket – at der var fri udrejse fra det østtyske diktatur. Klokken 23.32 blev Muren åbnet det første sted. Vi fejrer Murens fald på Rådhuspladsen i København med musik fra Misterjones.dk, kaffe og Berlinere, direkte tv-transmission og løbende videoindslag fra de fantastiske dage, sælger trøjer, cd’er og jakker og informerer på livet løs. Dagen er dog ikke kun fest, idet vi også ønsker at gøre opmærksom på behovet for at informere især unge om marxismens ugerninger. Vi starter på Råhuspladsen i København klokken 16.00 og slutter ca. klokken 24.00.

  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 6. november 2009 @ 13:33

 45. Ærlig talt:
  Prøv at træde et skridt tilbage og læs, hvad I skriver om mig.
  Tak for debat og opmærksomhed. Jeg er overbevist om at ethvert menneske (uanset holdning) er i stand til at fremføre mere saglige begrundelser, end hvad tilfældet er her. Pinligt.
  VH Gustav
  (Jeg tager ikke jeres hetz personligt. Kan kun grine og ryste på hovedet af det)

  Kommentar by gustav brade johansen — 8. november 2009 @ 05:19

 46. #45

  Hej Gustav

  Rigtig fedt at høre fra dig her. Kan du ikke lige tage stilling til, hvorfor du er klimaambassadør, når videnskaben forlængst har opgivet paradigmet om C02 baseret global opvarmning?:

  http://www.heartland.org/events/2010Chicago/index.html

  http://joannenova.com.au/global-warming/

  Jeg vil virkelig gerne have en saglig kommentar fra dig.

  Med venlig hilsen

  Sigwar

  Kommentar by Sigwar — 8. november 2009 @ 11:58

 47. Gustav forsøger sig med en overbærende attitude, og håber så at han kan aflede fokus fra sig selv, og flytte det over på bloggen her.

  Søren Pind kommer med nogle særdeles relevante indvendinger mod dette initiativ. Gustav forholder sig overhovedet ikke til dem. Det kan han heller ikke, og så er det lettere med et “helt ærligt”.

  Hvordan er det nu, Gustav – “græder” jordkloden virkelig?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 8. november 2009 @ 13:58

 48. Heldigvis er jeg sjældent gæst på Søren Pinds skraldeplads af islomfobe, selvflæbende navlepillere. Det er kun fordi jeg kender Gustav som en alt andet end kommunistisk, fascistisk, nazistisk, børnemishandler at jeg lader slammet fra Pinds fanklub glide hen over min PC skærm.

  Vorherre på lokum. Den globale vandstand stige med 1-1½ mm om året, indholdet af CO2 i atmosfæren vokser år for år.

  Kig på hvor hurtigt indlandisen på Grønland eller Antarktis smelter, hvis du er ti tvivl om hvad der sker.

  Men ifølge Pind-svinene er det jo nok altsammen noget muslimerne har gjort for at få bugt med vores tolerante og overlegne kultur, ikke?

  Kommentar by Henrik — 8. november 2009 @ 17:19

 49. ->48 Henrik

  Havde jeg dog bare en krone for hver gang bloggen her og dens kommentarskrivere var blevet mødt med en spand af skældsord, og ingen argumenter imod det fremførte.

  Søren Pind fremfører nogle vigtige pointer om midlerne som din gode kammerat Gustav er med til at gøre stuerene igen, efter at al føleriet i 1970’erne og 1980’erne gjorde dem temmelig ildelugtende.

  Pind pointerer, at det ikke nødvendigvis handler om spørgsmålet om klimakatastrofer kontra klimaskepsis, men om at spænde børn for en politisk vogn med følelsesmæssig afpresning: “Jorden græder”.

  Én gang til for Gustav og Henrik: Vi taler om metoder, og har det udgangspunkt, at ikke alle mål helliger alle midler.

  Både dit og Gustavs svar snakker derfor udenom det som det drejer sig om. Og det kan jeg godt forstå, som jeg skrev før, for I har ikke rigtig noget I kan sige til det.

  Gustav har fundet en rar lille platform helt i tråd med tidens trends. En platform der givetvis kan tjene til at indhøste personlige erfaringer og oplevelser, og give kontakter der kan være gavnlige fremover. Et career move, som har den ikke så ringe bonus at forlene Gustav med godheden selv.

  Fint nok, for det kan jo meget vel tænkes at dette er helt sekundært, og at Gustav handler af et rent hjerte. Men det hele står og falder med integritet. Lad os tale om integritet, Henrik:

  Er Gustav eller du villige til her at erklære, at I aldrig mere vil tage på ferierejser med fly? At I vil skippe rejseriet i resten af jeres liv i den grædende jordklodes navn? Og tage på cykelferier i Danmark i stedet?

  Vil du og Gustav her erklære, at I aldrig vil købe bil, men vil indrette jeres liv efter at bevæge jer rundt indenfor en kortere radius?

  Vil du og Gustav undlade at købe hus eller lejlighed med mere plads end I strengt taget har brug for? I hele jeres liv?

  Hvis Gustav får en invitation til en fin miljøkonference i New York eller andetsteds, vil han så takke nej af hensyn til frådseriet med jetbrændstof?

  Gustavs lille gesjæft her antyder noget om hvor vi bevæger os hen: Kommissæragtig moraliseren og følelsesporno om “grædende jordkloder”, med uanede muligheder for Gutmenschen og voldelige venstreekstremister til at udstille deres egen godhed. Prisen er selvfølgelig at man let kommer til at gøre sig skyldig i klamt hykleri.

  Lad høre: Er I villige til asketisk livsførelse resten af jeres dage?

  Al erfaring siger at du nu enten 1)snakker udenom, eller 2) allerede er forduftet fra debatten.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 8. november 2009 @ 21:51

 50. Nr. 45’s kommentar er den ulækre, men typiske elitære venstreorienterede attitude, som stempler alle andre der ikke indtager samme holdning som en selv som værende mindre kloge.

  På højrefløjen er man anderledes ærlige. Dem der ikke mener det samme som os er kort og godt en flok skiderikker ;-)

  @49
  “Lad høre: Er I villige til asketisk livsførelse resten af jeres dage?”

  Ja selvfølgelig vil de det, ganske som Enver Hoxha og Pol Pot levede som de proletarer de foregav at kæmpe for …..

  Kommentar by Tolder — 8. november 2009 @ 23:18

 51. Jeg gider forøvrigt ikke debattere sagligt om løgnhistorier, hvad enten det drejer sig om UFO bortførelser, CO2 hysteri, Anders And lever eller religionsgodnathistorier.

  Derfor kan man kun gå efter manden der fremfører dem.

  Kommentar by Tolder — 8. november 2009 @ 23:21

 52. Hold kæft hvor er folk patetiske på denne her side. Det er squ da godt at unge mennesker bekymrer sig om klimaet, og endda gider at tage ud og fortælle andre unge og børn om hvordan det hele står til. Som om undervisningen i klasselokalet var mere dommedagsagtigt end i folketinget. Christ! Det virker ikke som om I er specielt vidende på området!

  Kommentar by Anna — 11. november 2009 @ 23:21

 53. Det er da utroligt at en flok mennesker, der mener, at de har en intelligens, der er høj nok til at kunne kommentere på et så vigtig emne som vores klima, ikke formår at holde en mere sober tone i en debat. Uanset om man er enig eller ej, må det da være muligt at holde sig på et anstændigt niveau. Jeg er helt enige med Anna, folk er fandme patetiske!!! Utroligt at man føler det nødvendigt at trække en debat ned på et så lavt plan for at få sin mening frem!

  Kommentar by Trine — 12. november 2009 @ 11:01

 54. Tak til Anna og Trine for at forsøge at bringe lidt perspektiv og saglighed i debatten.
  Der er naturligvis altid profeter som ikke vil anerkende det, som er et enigt FNs klimapanel konkluderer, nemlig 1) at der sker en kraftig stigning i CO2 indholdet i atmosfæren som 2) forværres af menneskehedens CO2-udslip.

  Hvis vi kan være enige så langt burde vi vel også kunne være enige om, at det er klogt at fortælle også næste generation om vigtigheden af at spare på de fossile brændsler.

  Kommentar by Kristine — 12. november 2009 @ 22:05

 55. 45.gustav brade johansen. Der er jo masser af saglige begrundelser startende med Søren Pind. For mit vedkommende kan det forenkles til:
  1. skal statens DR misionere for en politisk sag?
  2. skal skolebørn udsættes for politisk propaganda?
  3. har forældrene givet tilladelse? (jeg ville blive stiktosset, hvis mine børn blev udsat for “klimaambassadører” eller andre politiske fanatikere fik lov til at påvirke dem i skolen f.eks naturister, pokerspillere, muslimer, økologer, nazister, vegetarer og marxister
  4. har “klimaambassadørerne” gennemskuet noget om CO2, som andre ikke kan forstå?
  5. ved “klimaambassadørerne” at gennemsnitstemperaturen er faldet i de sidste 10 år?

  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 19. november 2009 @ 13:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper