28. august 2018

Stigende jødehad i Tyskland: “De fleste forbrydelser mod jøder bliver begået af højreorienterede…”

I en ny rapport fra det tyske indenrigsministerium, kan man læse at der i 2017 var 68,6 procent færre angreb på asylcentre, end året forinden. Statistik er også politik, og den sandhed er selvfølgelig helt ubrugelig. Det passer derimod godt ind i narrativet at jødehadet er steget 10 procent, og gerningsmændene hovedsageligt var ‘højreorienterede’. DR Nyheder serverer historien, men er nødt til at inkludere tunge forbehold, der gør det der skulle være dokumentation til et søgt postulat. Hvis ikke jøderne tror på tallene, så er der nok en grund til det.

Hvide løgne fra DR.dk – Overfald og chikane: Jødehad vokser i Tyskland.

“På landsplan er antallet af antisemitiske forbrydelser i år ti procent højere end på samme tidspunkt sidste år. Generelt er jødehadet stigende i nabolandet mod syd. …

De fleste forbrydelser mod jøder bliver begået af højreorienterede, men også medlemmer af nogle muslimske samfund står bag, sagde den tyske regerings antisemitisme-kommissær, Felix Klein, i kølvandet på, at en video af et angreb på en ung mand iført en kippa (jødisk hovedbeklædning, red.) gik viralt sidste år. …

Af årets 80 angreb i Berlin, er otte motiveret af ‘udenlandsk ideologi’, ifølge politiet og den tyske avis Tagesspiegel – det kan for eksempel være migranter, som angriber jøder i vrede mod staten Israel.

Tre var motiveret af religion og tre af venstreekstremisme. Fire var ikke ideologisk motiverede. Og 62 var begået af højreorienterede. Nogle af de sidstnævnte forbrydelser bliver dog også begået af muslimer, lyder det fra Berlins jødiske samfund, som mener, at politiets registreringssystem er fejlbehæftet.

For eksempel blev det registreret som højreorienteret antisemitisme, da deltagere i en salafist-demonstration i 2016 heilede, siger organisationens antisemitisme-medarbejder Sigmount Königsberg.

– Jeg vil mene, at fem ud af ti antisemitiske hændelser har en muslimsk baggrund. Nogle gange endnu mere – eksempelvis i skoler ville det være otte ud af ti, siger han til Deutsche Welle.”

(Grafik: BMI.bund.de)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94585/trackback

29 Comments »

 1. De fleste forbrydelser mod jøder bliver begået af højreorienterede… – Løgnepressen® er nu så desperat, at dens skytspatron, salig Karl Friedrich Hieronymus, Baron von Münchhausen, rødmer af skam.

  Kommentar by Voldposten — 28. august 2018 @ 06:08

 2. Totalt tydeligt motiv fra løgnepressen. De vil have Venstreorienterede grupper til at hetze imod islamhad, og bruger Denne retningsorienterede forvirringssans til at gøre almindelige vanetænkende mennesker blinde overfor den islamiske undertrykkende udvikling, som de selv er alt for feje til at forholde sig til.(GAd vide hvad Karl Marx sagde om religionskritik) Jeg skammer mig over dem. Trods alt. Støt SIAD, og god tirsdag. mvh Michael

  Kommentar by Michael Unna — 28. august 2018 @ 06:41

 3. Journalisterne benytter enhver mulighed for at fortie, forvanske og fordreje fakta når det gælder islam. Er det mon journalisterne der er de virkelige nazister?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 28. august 2018 @ 07:16

 4. DDR og TVBÆ ved du altid hvor du har.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. august 2018 @ 07:40

 5. I den første DDR presseudtalelse jeg hørte, var der kun nazister indblandet. I den anden kom der til sidst et pip om indvandrede muhamedanere, som ikke brød sig om Israel. AfD var selvfølgelig syndebukken, der havde lukket trolden ud.
  Guderne må vide, hvilken kategori løgnepressen vil sætte nazister i, hvis de råber “ Allah er stor”.

  Kommentar by Menig 442 — 28. august 2018 @ 07:43

 6. Korrekt, at der er en del ny-nazister i Tyskland, men Angela Merkel og resten af den Islam elskende masse, kan ikke tillade sig at sige noget ondt om muslimsk jødehad.

  Det er jo at skubbe sine vælgere væk, men da viden er magt, gælder det om at holde befolkningen i uvidenhed – så der ikke opstår modstandsbevægelser.
  Medier har en central rolle i fordummelsen af befolkninger rundt om i Europa. Nogen har luret dem, andre falder for fake news.

  Kommentar by k.m. — 28. august 2018 @ 07:57

 7. Skræmmende at opleve den bevidste misinformation begået af myndigheder og medier i skøn samdrægtighed. ‘Rechstsradikale’, min bare! Lige som når medierne rapporterer fra Chemnitz om ‘højreradikale til angreb på udlændinge’ efter et arabisk knivdrab. Det var nok snarere mest af alt almindelige og indignerede borgere, der demonstrerede mod den af Merkel importerede voldsspiral.

  Kommentar by RonaldR — 28. august 2018 @ 08:00

 8. Løgnen om venstrevoldsmændenes fredelige protester og højrefløjens voldelige fremfærd har været fremført i mange årtier, og bliver det desværre stadigvæk. På trods af beviserne på, at det modsatte er tilfældet.
  Jeps. Baron v. Münchausen misunder main stream mediernes engleansigter.

  Kommentar by Nielsen — 28. august 2018 @ 08:27

 9. Pressekorpset fungerer som et almindeligt velbetalt propagandaministerium. Kunne være interessant at vide hvor stor en del af deres budgetter som egentlig kommer fra forskellige statstilskud og støtteordninger herunder div eu projekter til kulturudveksling og særligt “oplysningskampagner” foruden at deres websider holdes i ørene af det retskafne googles annoncetyranni. Var det ikke noget for en videbegærlig freelance journalist at kortlægge de pengestrømme?

  Kommentar by mvjensen — 28. august 2018 @ 08:45

 10. Fake news over hele linjen. Danmarks Radio er en støjsender af propaganda for de herskende klasser. Løgn og løgn. Nu hvor eksempelvis den franske præsident er på besøg i Danmark, fungerer DR nærmest som informationsministerium (eller “Sandhedsministerium”), som det ville hedde i “1984”) for de herskende globalkapitalister. Det er ynkeligt og forkasteligt! Dobbeltplusdårligt!

  Kommentar by tilfældig — 28. august 2018 @ 08:53

 11. https://www.zeit.de/gesellschaft/zeitgeschehen/2016-07/linksextremismus-berlin-friedrichshain-gewalt-rigaer-strasse-linksautonome/seite-2

  “Man hat die Gewalt von Linksextremisten zu lange toleriert”

  https://www.welt.de/vermischtes/plus181303290/Linke-Gewalt-Wie-Berliner-Autonome-ihren-Nachbarn-das-Leben-zur-Hoelle-machen.html
  kræver log-in

  Kommentar by k.m. — 28. august 2018 @ 09:08

 12. Kan man ikke få DR dømt for “fake news”?
  Er der andre steder, man kan få dem dømt, end Pressenævnet, som man ist ikke kan tiltro objektiv behandling af en sådan klage?

  Kontakt Pressenævnet (skriver de selv, på deres hjemmeside)
  Pressenævnet
  Strandgade 100 L, stuen
  1401 København K

  Nævnet besvarer gerne spørgsmål om, hvordan man skal klage. Spørgsmål kan rettes på mail: sekr@pressenaevnet.dk Eller på telefon: 33 15 55 64
  Telefontider: Mandag til fredag kl. 10.00 – 14.00.
  Kontakt Pressenævnet
  Pressenævnet
  Strandgade 100 L, stuen
  1401 København K

  http://www.pressenaevnet.dk/kontakt-pressenaevnet/

  Kommentar by A-mad — 28. august 2018 @ 09:10

 13. Ifølge løgnepressen så er politiet også helt clueless omkring hvorfor der i København har været en hel masse bilbrande den her sommer.

  Kommentar by kenneth — 28. august 2018 @ 09:13

 14. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 28. august 2018 @ 09:21

 15. @11
  Jowda, de ved SLET ikke, hvad motivet er til bilbrande “fra tid til anden”:

  https://www.bt.dk/krimi/politiet-oplever-bilbrande-fra-tid-til-anden-i-koebenhavn

  Kommentar by va sawva — 28. august 2018 @ 09:26

 16. I det mindste er løgnen så tyk at normale mennesker straks kan se bedraget.

  Kommentar by Santor — 28. august 2018 @ 09:32

 17. Hvorfor nævner DR ikke også Trump, for han må da også kunne være en af årsagerne til dette jødehad. Når nu AFD kan få skylden, så kunne Sverige Demokraterne måske også nævnes.

  Hvor det trist at DR ikke tør være ærlige!

  Kommentar by Anders Nielsen — 28. august 2018 @ 09:44

 18. I går gik hele det politisk korrekte speltsegment i selvsving, fordi en totalt ukendt DF-lokalpolitiker fra Fakse havde opfordret det spanske politi til at skyde mod de indtrængende migranter.

  Når en imam står i en moské i Danmark, og lover død og ødelæggelse over de vantro, og udryddelse af alle jøder, er svaret altid, at “det er taget ud af kontekst.”

  Hvem sagde dobbelte standarder?

  Kommentar by Revisoren — 28. august 2018 @ 09:50

 19. Journalister er personer der fortier sandheden , og lyver om resten.

  Kommentar by Father — 28. august 2018 @ 09:51

 20. Den Franske maklovn har overtalt Uløkke til at afskaffe Danmark af med forsvarsforbehold så der kan oprettes en fælles EU hær, der garanteret skal have til formål at nedkæmpe den Europæiske befolkning hvis de gør oprør mod politikerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. august 2018 @ 10:03

 21. Uanset hvad og hvem – så var dette her ikke et problem, hvis man havde undladt at inviteret menneskehedens største forbryderiske ideologi islam inden for i landene og i samfundssystemet – tryk avler modtryk på alle planer – hvad havde de forventet? At befolkningerne bare lod det ske uden at modreagere?

  Menneskerne har til alle tider haft brug for syndebukke – nu er det så jøderne igen og ikke mindst muslimerne – sidste kategori har så selv bedt om det!

  Kommentar by Black Watch — 28. august 2018 @ 10:38

 22. Vi kan tage Ida fra forrige tråd ind i ligningen her.

  Hun sender helt åbent dødstrusler mod en navngiven person.

  Forestiller vi os TV-avisen tager sagen op. Vil Erkan Özden slippe af sted med at kalde hende højreradikal?

  Kommentar by k.m. — 28. august 2018 @ 10:59

 23. 20. emmagad
  Oprør.
  Eliten ryger først.

  Kommentar by Sindsro — 28. august 2018 @ 11:00

 24. @12 – A-mad:

  Pressenævnet er en stor farce og en papmaché figur, der skal give os en falsk tryghed der skulle vise at vi informationsmæssigt er i trygge hænder, men sandheden er, at DR er en stat i staten som følger deres marxistiske og kulturradikale narrativer, for at holde os hen med ligegyldigheder, spin og bevidste fortielser. DR er urørlige, og når der en sjælden gang politisk rejses kritik af DR, går DR i narcissistisk berøringsangst-mode og hiver armslængde-kortet frem, for at dække over deres mange svinestreger og nederdrægtigheder og for at skræmme politikerne fra at tage aktion mod DR. DR fremhæver sin ‘uvurderlige’ samlingskraft for DK, men vi må ikke gå dem efter i sømmene fx. via et Fair Use princip, der sikrer at licensslaverne kan dokumentere DRs uhyrligheder og vedvarende tendentiøsitet.

  Damark er en ren Idi Amin stat på medieområdet.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 28. august 2018 @ 11:49

 25. Enig Abdullah Terkelsen 11:49. Men kan man gå til domstolene og få DR anklaget og dømt efter Public Service loven? F.eks for at opkræve tvangslicens og misbruge den til at producere løgne og vildledning af befolkningen? Misbrug af hoveriloven? :-)

  Kommentar by A-mad — 28. august 2018 @ 12:50

 26. > A-mad
  Jeg tror man kan indlede en ressag mod staten om skatteindeholdt licensbealing. Desuden var din raptorfilm ikke sjov, men tragisk.
  Hvis vi lægger en skærv, tror jeg vi er mange nok, til at beklage mediestøtte i almindelighed.

  Kommentar by Nielsen — 28. august 2018 @ 12:55

 27. Løgn, forbandet løgn og statistik. Et andet nyligt eksempel er de 58 % voldtægtsdømte fremmede i Sverige undersøgt af SVT. Tallet er i sig selv korrekt nok, men det nævnes ikke at udover disse 58 % født i udlandet er der en stor andel født i Sverige med udenlandske forældre. Dømte forsøg på voldtægt er også med i tallene sandsynligvis i et forsøg på at nedbringe fremmedandelen ganske som ændringen i voldtægtsreglerne om at koner nu let kan få deres mænd dømt for voldtægt.

  I det mindste er detaljerne i undersøgelsen ikke så snydagtig som fremmedkriminalitetsundersøgelser fra Flemming Balvig eller Brita Kyvsgaard, og på http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-08-22-svensk-tv-fremlaegger-tabubelagte-voldtaegtstal kan ses følgende resultater fra granskningen:

  Når det gælder overfaldsvoldtægter var 110 af 129 dømte født i udlandet. 97 af dem uden for Europa. I de tilfælde, hvor der var tale om en gruppevoldtægt, var 70 af 94 dømte født uden for Europa.
  ‘Uppdrag Granskning’ dykker også ned i den gruppe af voldtægtsforsøg og -sager, hvor gerningsmanden og ofret ikke kendte hinanden. Her er andelen af gerningsmænd, der ikke er født i Sverige, endnu højere: Omkring otte ud af ti.
  Også den svenske avis Aftonbladet lavede tidligere i år en lignende opgørelse, som viste at cirka 75 procent af alle, der er blevet dømt for gruppevoldtægt i Sverige, er født uden for landet.
  Aftonbladets analyse viste, at det ofte er unge drenge eller mænd, der begår forbrydelsen mod endnu yngre piger. Syv ud af 10 gerningsmænd var således mellem 15 og 20 år gamle. Ofrenes gennemsnitsalder var blot 15 år.

  Kommentar by perhag — 28. august 2018 @ 13:16

 28. “min raptorfilm”? Nielsen 12:55. Hvor var den?

  Kommentar by A-mad — 28. august 2018 @ 16:56

 29. Hvis Nye Borgerlige også går ind for at fjerne al statslig mediestøtte, fjerne licens over skatten samt en kraftig reduktion af Danmarks Radios størrelse, så kan der efterhånden ikke være tvivl om, hvor krydset skal sættes…

  Kommentar by Revisoren — 28. august 2018 @ 20:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper