31. august 2018

Dansk politik: Et absurd teater

Indvandringen fra ikke-vestlige lande koster årligt 36 mia. kroner, skrev flere medier tidligere på året, og det er efterhånden blevet det officielle tal. Beregningerne er foretaget på baggrund af 2015-tal. KSD har gransket rapporten, og sammenlignet med året forinden (baseret på 2014-tal). Det viser sig, at bruttoudgifterne til ikke-vestlig indvandring steg fra 78 til 86 mia. på et år – nettoudgifterne fra 33 til 36 mio. Da Finansministeriets økonomiske analyse baseres på tre år gamle tal, vil de eksakte udgifter for danske skatteydere være højere.

Den slags er værd at huske på i disse dage, hvor regeringen fremlægger sine finanslovsforslag for 2019, med solide socialdemokratiske aftryk. Investeringer i ‘kernevelfærd til børn, unge, voksne og ældre’, og nu hvor alle taler om den gode sommer – en ‘klima-milliard’, så vi kan få vendt den globale opvarmning.

Det kan godt være at svensk politik er en tragedie, men dansk politik er i sandhed et absurd teater. Man kradser milliarder ind i skatter og afgifter, og deler så drypvis millioner ud til fokus-grupperne i den sidste finanslov før folketingsvalget. Alt handler om stemmemaksimering. Oppositionen vil i store træk det samme.

(Finansminister Kristian Jensen på Twitter, 30. august 2018)

Oploadet Kl. 17:11 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94720/trackback

21 Comments »

 1. Og nordjyder på vestkysten får kun 30mio til kystsikring. Borgere derude bliver ikke regnet for noget, men de må gerne betale ejendomsskat af huse der for længst er styrtet i havet.

  Kommentar by k m. — 31. august 2018 @ 18:34

 2. Det årlige offentlige budget er på ca. 1000 milliarder kroner.

  Hvert år opfører man dette absurde teater, hvor man i en uendelighed, og til langt ud på natten, debatterer småændringer i brugen af fem ud af de tusind milliarder kroner.

  Og medierne rapporter pligtskyldigst med alvorlige miner.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 31. august 2018 @ 18:36

 3. 100% enig i den analyse.

  Politikkere som skamløst bruger skatteborgernes penge på at forsørge fremmede som aldrig har ydet noget for samfundet. Et folketing som i praktisk er enige om alle væsentlige spørgsmål.

  Man kan ikke både have skattefinansieret velfærd og så samtidig masseindvandring fra den tredje verden. Det hænger ikke sammen, og det ved folk herinde godt. Øvrige danskere er generelt lidt langsommere oven i bolden, men de begynder da så langsomt at fatte det.

  Og ja menneskeskabte klimaforandringer. Igen ser vi at man prøver at piske en angststemning op, for således at retfærdiggøre ekstra “grønne” afgifter som så igen kan bruges på at finansiere indvandring.

  “Klimaforandringer” anvendes også som undskyldning for mere globalisme når EU, FN og lignende organisationer udstyres med beføjelser som er uden for demokratisk kontrol.

  Vi har i den grad brug for nye partier og jeg sætter min lid til NB i Danmark og AfD i Tyskland.

  Kommentar by kenneth — 31. august 2018 @ 18:39

 4. Den forhenværende bankassistent Kristian Jensen har i årevis advokeret for masseimport af såkaldte “kloge negre”.

  Den “konservative” Brian Arthur Mikkelsen blev direktør for Dansk Erhverv for et par måneder siden, og i sidste uge var han ude og sige noget tilsvarende i Berlingske.

  Ja, ifølge lille Brian vil velfærdsstaten ganske enkelt hurtigt kollapse uden denne negerimport…

  Kommentar by Revisoren — 31. august 2018 @ 19:46

 5. Bottom line er at befolkningsudskiftningen skal standses. Intet parti er villig til det. De løser småproblemer, bekæmper symptomer og fokuserer på næste uge istedetfor næste generation. Det bliver sgu nok scenariet de næste 20-30 år indtil de reelle løsninger bliver nødvendighedens politik. Suk.. Kunne man for helvede ikke løse/standse problemerne før de bliver problemer? Åbenbart ikke.. Måske kan Nye Borgerlige ændre en smule på det. We will see.

  Kommentar by Morten — 31. august 2018 @ 19:56

 6. Forskellen mellem erotika og pornografi ligger i lyssætningen.
  Der er en lige så uklar linje mellem illiberalt demokrati og autokrati.
  Man kender først forskellen når man ser det.

  Kommentar by Per K. — 31. august 2018 @ 19:58

 7. Den latterlige brutto og netto opdeling er da også det argeste cand. polit fup og fidusmageri. Som om man ville opgøre udgifter til ældres folkepension hhv med og uden at trække skatteindbetalinger fra fx Mærsk og andre fra.

  Kommentar by mvjensen — 31. august 2018 @ 20:03

 8. #4 Revisoren, at importere de kloge negre, som Afrika har så meget brug for, kan vel, med rimelighed, betegnes som en udplyndring af kontinentets ressourcer.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. august 2018 @ 20:11

 9. Mæn Krisjan jæssn måh æ ohsæ væra den svaestæ minister Danmak noensinne ha harft at fåstå!!

  Kommentar by mvjensen — 31. august 2018 @ 20:13

 10. Det målbare tab, direkte og indirekte fremmedudgifter, er jo nok kun toppen af isbjerget af det samlede tab, al den stund at det ikke kan gøres op, hvilke værdier der simpelthen ikke skabes pga. multietniseringen. Incitamentet til at bidrage til fællesskabet forsvinder simpelthen, når der ikke længere er noget fælles i meningsfuld forstand. Som den gode Bo Warming på pionérvis prædikede, gælder det bare om selv at få mest muligt fra de offentlige kasser, så muhamedanerne i det mindste ikke får dén del.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 31. august 2018 @ 20:49

 11. 80 milliarder er sådan ca. 4 Storebæltsbroer om året eller ca. 10 Supersygehuse.

  Storebæltsbroen vil i øvrigt først være tilbagebetalt i 2029. Tak til de skiftende regeringer for at skide på skattebetalerne.

  Kommentar by Santor — 31. august 2018 @ 21:13

 12. Danskerne er uden tvivl, og med garanti verdens dummeste folkefærd, kun overgået af pædofil tilbedende svenskere og norske fjeldaber og flertallet af nazi tyskere.

  Det har været ganske almindelig viden i årtier for selv de mest minimalt begavede dumskere, at muslimer og østperkere koster de forskellige lande i skandinavien næsten trecifrede milliard beløb hvert eneste fucking år, og har gjort det i 20-30 år(samtidig med at syge og ældre danskere ikke kan få hjælp).

  Derudover så sender vi fandeme også milliarder af skattekroner hvert år til tilbederne af pædofilkulten islam folkemorderne fra tyrkiet som ikke har lavet andet en at myrde og stjæle og voldtage i ca. 1400 år.

  Så bare sov videre latterlige dumskere for det er alligevel for sent at vågne op, løbet er kørt for længe siden, sådan ca. da i puttede Sankt Glistrup i spjældet bare for at fortælle sandheden.

  Kommentar by Piphans — 31. august 2018 @ 21:29

 13. Kommentar by Peter Neerup Buhl — 31. august 2018 @ 20:49

  “Incitamentet til at bidrage til fællesskabet forsvinder simpelthen, når der ikke længere er noget fælles i meningsfuld forstand.”

  Kloge ord!

  Det kan så også være med til at forklare hvorfor kommunerne fokusere mere og mere på socialt bedrageri.

  Kommentar by kenneth — 31. august 2018 @ 21:34

 14. Kommentar by Piphans — 31. august 2018 @ 21:29

  Nemlig – Danmark er en stinkende kloak dækket af et tyndt lag velfriseret hyggefernis, som bliver tyndere og tyndere for hvert år der går…pure and simple!

  Kommentar by Black Watch — 31. august 2018 @ 21:35

 15. Fjern Islam, Fjern moskéerne, og Fjern Muslimerne.
  Så er finansloven ordnet.

  Kommentar by Sindsro — 31. august 2018 @ 22:53

 16. SPOT ON! Skattekronerne bruges til at købe vælgerne til fire år mere. Og Danmark er for nyligt blevet kåret til verdens næstmindst korrupte land!

  Kommentar by redneck — 31. august 2018 @ 23:14

 17. Hvis I har børn, der er på arbejdsmarkedet, betaler skat og bidrager til samfundets midlertidige opretholdelse:

  Fortæl dem, at muhamedanerne koster hver af dem ca. 10.000 OM MÅNEDEN!
  De vil ikke tro det, opdraget som de er i folkeskolen.
  Regnestykket hedder, i runde tal: nettoudgift årlig / 12 / en million skattebetalere.

  Kommentar by Bastardo — 1. september 2018 @ 08:39

 18. Ja, indvandringen fra ikke-vestlige lande koster årligt MINDST 36 mia. kroner.

  Som Winston Churchill engang skulle have sagt: “Jeg tror ikke på en statistik, jeg ikke selv har forfalsket”.

  De samlede udgifter ved indvandringen fra ikke-vestlige lande er ovenikøbet et regneteknisk cover up for udgifterne ved indvandringen af muslimer.

  Alle indvandrere med andre religioner end islam har en helt anden og mere positiv ‘udgiftsprofil’, hvilket man bevidst undgår at nævne.

  Indvandringen fra ikke-vestlige lande af alle andre end muslimer, slører billedet og sænker den beregnede gns udgift ved at ikke-muslimer gns er mindre udgiftskrævende ja, nogle endog indtægtsgivende fra dag ét! F.eks har kinesere (‘Asiens jøder’) en helt anden indstilling til at arbejde og at klare sig selv end muslimer.

  Der er store alternative mistede INDTÆGTER, der skal regnes med og ikke bliver det. Hvis man regner på de INDTÆGTER, dvs de ressourcer, der er bundet – herunder de flere hundrede tusinde etniske danskeres arbejdskraft, der helt eller delvist anvendes pga af indvandringen – bliver udgiften meget større, fordi denne mistede mulige indtægt for samfundet, må post regnes med som en udgift og lægges til de 36 mia.

  Og der mange flere mistede indtægtsmuligheder, som skal medregnes i den samlede udgift.

  Med lidt indsigt i den slags økonomiske beregninger kan jeg sige, at udgiften indvandringen fra ikke-vestlige lande årligt i hvert fald overstiger 100 mia kroner og formodentlig er større . Udgiften er måske op mod 10-15% af BNP? (Det danske BNP var 2143 mia kroner i 2017)

  Kommentar by A-mad — 1. september 2018 @ 10:35

 19. Demografi er skæbne. Også for dansk økonomi.

  “Forventet babyboom vil lægge pres på landets fødeafdelinger
  De kommende år vil personalet på landets fødeafdelinger tage imod markant flere børn end i dag, viser ny prognose.”

  Der bliver født flere og flere muslimske børn i Danmark og der bliver en større andel af pensionister i den i dag kun 4½ mio store etnisk danske befolkning. Færre etniske danske lønslaver skal betale mere i skat for at finansiere ‘festen’. Det er logik for burhøns. Det er fremtiden, man gerne vil skjule.

  DR Indland 08. SEP. 2017:
  “Sidste år kom 10 procent flere børn til verden end for fire år siden, og den udvikling forventes ifølge en ny prognose fra Danske Regioner at fortsætte.
  I år 2025 forventer man ifølge prognosen, der bygger på tal fra Danmarks Statistik, at der vil blive født omkring 72.000 børn. Sidste år blev der til sammenligning født 61.614 børn.

  – Det er en markant stigning, og først troede jeg egentlig ikke rigtig på det, siger professor i Sundhedsøkonomi ved Syddansk Universitet, Kjeld Møller Pedersen.

  – Men så gik jeg ind og tjekkede tallene og koblede det selvfølgelig derefter sammen med den debat, vi har med bemandingen og travlheden på fødegangene rundt omkring på landets forskellige fødesteder, fortsætter han.”
  https://www.dr.dk/nyheder/indland/forventet-babyboom-vil-laegge-pres-paa-landets-foedeafdelinger

  Kommentar by A-mad — 1. september 2018 @ 11:02

 20. ->11: Storebæltsbroen koster i nutidskroner 39 milliarder, så ifølge det nævnte tal på 86 milliarder er det minimum 2 Storebæltsbroer.

  Der er i alt afsat 41,4 milliarder kroner til renovering af eksisterende sygehuse og byggeriet af seks helt nye supersygehuse.

  http://nyheder.tv2.dk/2015-12-08-overblik-se-hvad-supersygehusene-koster

  Så mindst 12 supersygehuse.

  Kommentar by Hodja — 1. september 2018 @ 15:33

 21. Bankassistenten Kristian Jensen (V) bærer ikke sit lilla slips, men lusen kendes på travet.
  Hvornår skal han på næste business fremstød i Iran?

  Kommentar by Iznogut — 1. september 2018 @ 19:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper