1. september 2018

Tyrkisk-islamisk autoritet i Frederikssund-ghetto var i 1985 mistænkt for drabet på Arne F. Daugbjerg

Når man kradser i den multikulturelle overflade, dukker der interessante ting op. Da Stram Kurs i søndags demonstrerede på Heimdalsvej i Frederikssund, sås flere midaldrende mænd, der forsøgte at tysse på de mere impulsstyrede unge, så de undgik anholdelse. En af dem, en gråhåret tyrker, var i 1985 sigtet for et brutalt drab på portør Arne Folmer Daugbjerg. Han blev frikendt trods en perlerække af indicier.

Selçuk Bayrak blev hovedmistænkt, fordi han kort før drabet havde været på den lokale politistation for at hente sin bror, og her havde truet med at ‘nogen ville komme til skade’ hvis ikke broren blev løsladt. Kort efter, få hundrede meter derfra blev Arne Folmer Daugbjerg tæsket til døde. Den råhvide habit, som tyrkeren havde på, forsvandt på mystisk vis. Heraf navnet ‘habitmordet’. Tilsendt email.

Den lille, gråhårede tyrker i en blå T-shirt, der holder folk væk ved demonstrationen på Heimdalsvej hedder Selçuk Bayrat. Han var i 1985 anklaget for mordet på Daubjerg, en ældre Falck redder, der blev banket ihjel bag bowlingebanen på Kocksvej.

I Frederikssund blev mordet kaldt ‘habitmordet’, fordi gerningsmanden tilsyneladende var iklædt en habit, som blev tilsølet i blod. Da politiet mødte op hos den mistænktes forældre, sagde de, at Selçuk ikke var hjemme. Politiet gik igen, kom tilbage med en dommerkendelse, men da var habitten på vej til Tyrkiet. Den historie fortalte hans advokat Rudolf Ludvigsen mig engang i en brandert. Selcuk er aldrig dømt ved en domstol, men det blev han af Frederikssund.

Han var stillet op til byrådsvalget i 2017, men da en eller anden hviskede Venstre i øret, hvem han er, så blev han slettet af listen igen. Han prøvede også at stille op for S tilbage i halvfemserne, men de satte ham dog ikke på listen, heller ikke selvom Selçuk på det tidspunkt var formand for den tyrkiske forening i Frederikssund og sikkert kunne have trukket en del stemmer.

Det er med en mærkelig følelse, jeg ser den lille, sleske morder Selçuk gå rundt på Heimdalsvej som selvbestaltet ordenshåndhæver.

(Selçuk Bayrak i blå polo-trøje, Frederikssund, 26. august 2018; Foto: Youtube)

Historien om ‘Habitmordet’ er beskrevet indgående af Lokalavisen i 2011 – Frikendt for drab: Familien bestilte blodplettede habitter. Læs det hele!

“24. august 1985 tævede og kværkede en morder den vellidte portør Arne Folmer Daugbjerg ihjel. Hans drabsmand kan resten af sit liv færdes på fri fod, uden nogensinde at have fået sin straf.

Var sagen foregået i dag, ville den efter alt at dømme have været én af de sager, der ville være relativt enkel for politiet. Enten til en hurtig opklaring – eller til hurtigt at kunne afskrive den hovedmistænkte.

[…]

Da sagen halvandet år senere kommer for retten, forklarer den vagthavende betjent, at da CB ankom til politistationen i Frederikssund for at få sin bror ud af detentionen, havde han haft en råhvid habit på. Dén habit lykkedes det efter anklagemyndighedens opfattelse aldrig at finde. Til gengæld dukker der under retssagen adskillige andre habitter op. Det skyldes ikke mindst CB’s familie.

Aflytninger viser nemlig, at familien i to omgange bestiller to habitter, der skal sendes fra Tyrkiet og være blodplettede. Da den første habit kommer, kasseres den dog af familien, fordi der er for meget blod på den. I stedet kommer en ny habit til Frederikssund.

Ifølge familiens egne forklaringer er den blevet bestilt med blodpletterne, så den kan dokumentere, at blodpletterne på CBs tøj stammer fra et slagsmål i Tyrkiet og ikke Arne Folmer Daugbjerg.

En tredie habit er dén habit, som CB’s hustru efter et halvt år pludselig afleverer hos politiet. Ifølge hendes forklaring i retten, er den først dukket op på det tidspunkt, fordi betjentene må have overset den under en ransagning, hvor hun skjulte den under en seng; ikke for at skjule den for politiet, men for at skjule den for familien, fordi det var en ‘hemmelig habit,'” som familien intet måtte vide om.

Betjentene, der har gennemført ransagningen, fortæller imidlertid i retten, at de skam søgte under sengen.
Vagthavende betjent kan heller ikke genkende habitten som dén, CB havde på dén aften, hvor Arne Folmer Daugbjerg døde. Farven matcher heller ikke den beskrivelse af habitten, CB selv har givet. Ikke desto mindre fastholder familien under retssagen nu, at det er sådan, der hænger sammen.

Og mens han tidligere har peget på en habit med en anden farve, kommer også CB selv under retssagen nu i tanke om, at det var denne habit, han havde på. Det lykkes aldrig at finde den habit, vagthavende betjent mener, CB havde på, den aften Arne Folmer Daugbjerg blev myrdet.

[…]

I Arne Folmer Daugbjergs ansigt tyder mærkerne på, at gerningsmanden har haft knojern – eller en ring på.
Ifølge CB’s arbejdskolleger har han haft en særdeles markant ring. Og da han bliver anholdt, har han skader på hånden. Han forklarer selv, at han er kommet til skade på sit arbejde. Ingen har dog set ham komme til skade… Ifølge CB selv er den kort forinden blev solgt under en ferie i Tyrkiet.”

Mere. Selçuk Bayrak var så sent som sidste år byrådskandidat for Venstre i Frederikssund. Han er desuden den dag i dag bestyrelsesformand for den tyrkiske moské (Frederikssund Orhan Gazi Camii). En Diyanet-moské opkaldt efter Orhan Gazi, der i starten af 1300-tallet erobrede dele af Det Byzantinske Rige. Kristenheden, så at sige.

Oploadet Kl. 12:21 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94753/trackback

43 Comments »

 1. #Kim,

  Jeg tillader mig igen at spørge ind til hvordan det er gået i sagen omkring hackningen af vore e-mail adresser.

  Kommentar by Jochop — 1. september 2018 @ 13:01

 2. En tidligere mordmistænkt og byrådskandidat for Venstre som leder af Shariapolitiet i Frederikssund.

  Super!

  Kommentar by Revisoren — 1. september 2018 @ 13:31

 3. Venstre er så falske så det halve kan være nok. De har Inger Støjberg til at råbe højt, mens resten af partiet følger den globalistiske linje i det skjulte.

  Kristian “Trudeau” Jensen, bliver deres næste forman og det bliver døden for Venstre. Han taler konstant om vi har brugt for arbejdskraft fra Nord-Afrika fremover. Og vi modtager stadig flere tusinde om året den dag idag.

  Kommentar by Dennis — 1. september 2018 @ 13:49

 4. Det viser bare disse menneskers klanmentalitet. Allah og klanen – alt andet er ligegyldigt.

  Kommentar by Michael — 1. september 2018 @ 13:56

 5. “Han var stillet op til byrådsvalget i 2017, ….”

  Der er en video fra den periode:

  https://haberler.dk/tr/frederikssundda-birlik-beraberlik-gecesi

  Kommentar by BE — 1. september 2018 @ 14:00

 6. Der er 63.352 tyrkere i DK. Ingen har nogen grund til at være her. Send hele banden hjem

  Kommentar by BB — 1. september 2018 @ 17:12

 7. Det er en uhyggelig historie. Politiet burde genåbne sagen. Måske er der bevaret noget bevismaterale fra dengang med DNA på. Så kan retfærdigheden ske fyldest og Arne Folmer Daugbjergs familie få fred.

  Masseindvandringen har været årsag til mange ødelagte menneskeskæbner i Danmark: røverier, voldtægt og drab.

  Man burde rejse et mindesmærke for dem, de konkrete ofre for den onde ideologi. Eller en skamstøtte over de politikere, intellektuelle og kriminelle indvandrere, som har ødelagt Danmark.

  Det vil være i humanismens ånd.

  Kommentar by np — 1. september 2018 @ 17:18

 8. Venstre ved man så sandelig hvor man har – Turkish Delight.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 1. september 2018 @ 17:26

 9. Turde systemet ikke dømme ham tyrkeren?
  Og han har vel været lønnet af den danske stat lige siden?
  Fruerne Auken , Jelved og Weiss, hvad tænkte I på, der i 1983?

  Hr. Gammeltoft-Hansen, fik De et bedre Danmark?

  Kommentar by Pk — 1. september 2018 @ 17:37

 10. Jeg er fuldkommen uforstående over for, hvorfor mordsagen mod Bayrat ikke straks genåbnes, hvis det, der står i den tilsendte e-mail og i Lokalavisen fra 2011, virkelig er rigtigt.

  Kommentar by traveler — 1. september 2018 @ 17:53

 11. En anelse OT: Lige nu er en enorm menneskemængde ved at forsamle sig i Chemnitz. Man kan følge begivenhederne via Russia Today, der naturligvis er det eneste medie, der tør sende live.

  Jeg opfordrer til at at bivåne eller downloade det hele, så man har en reference, når Løgnepressen&ref; senere i aften vil tilsvine alle disse almindelige borgere som værende racist-fascist-nazister og – når AFAscisterne overfalder dem – påstå at balladen skyldes… ja, gæt selv.

  Kommentar by Voldposten — 1. september 2018 @ 18:12

 12. https://jyllands-posten.dk/politik/ECE10842203/soeren-pind-gaar-imod-regeringens-politik-afskaf-den-unyttige-og-ressourcekraevende-graensekontrol/

  Kommentar by k m. — 1. september 2018 @ 18:23

 13. Interessant.

  Kommentar by Hul igennem? — 1. september 2018 @ 19:11

 14. # 5

  Hvem er den glade samarbejdspolitiker, der står og peger på den mulige drabsmand i videoen?

  Venstre ved man så sandelig, hvor man har …

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 1. september 2018 @ 19:58

 15. Venstre ved vi, hvor vi har… Støjsenderen er det vildeste vælgermaksimerings-gimmick!

  Kommentar by Polka — 1. september 2018 @ 20:36

 16. Kommentar by Voldposten — 1. september 2018 @ 18:12

  Fulgte du med på live-stream? Jeg så indimellem med, mens jeg også lavede noget andet.

  For mig virkede det som om at deres sørgemarch først blev forsinket 1 time af Antifa-facisterne og journalister som stillede sig i vejen for dem. Senere var der åbenbart endnu en sit-down blokade som betød at de slet ikke kunne gå den rute de havde tænkt sig.

  Så udløb den anmeldte forsamlingstid og de fik at vide at de skulle opløse demonstrationen og så var der ingen taler?

  Er det rigtig forstået? Skandale for demokratiet at politiet ikke kan sørge for at man gennemføre et lovligt arrangement.

  Kommentar by kenneth — 1. september 2018 @ 21:14

 17. Vild historie – ægte journalistik, nærmest live endda – tak. Løgnepressen på politikernes foderbræt burde skamme sig – men har de overhovedet haft evnen?

  Kommentar by mvjensen — 1. september 2018 @ 21:20

 18. @ # 16, kenneth:

  Nogenlunde sådan opfattede jeg det også, omend jeg kun fulgte med i øjenkrogen. Jeg hæftede mig mest ved den gennemførte disciplin og civiliserede opførsel hos deltagerne. Nu de er gået hjem, skal der såmænd nok være nogle balledemagere tilbage, så Løgnepressen® kan sværte hele demonstrationen… Desuden tror jeg, at de utallige kameratelefoner, man så i bybilledet, har haft en afdæmpende effekt på politiet.

  Kommentar by Voldposten — 1. september 2018 @ 21:29

 19. Atter et eksempel på at islammet ikke skal stå til regnskab for dansk lov og ret. Er politiledelsen konverteret til slam, eller blot korrupte ?

  Kommentar by Islambert — 1. september 2018 @ 21:44

 20. Muslimsk moral i en nøddeskal. Hvad man gør mod de vantro betyder intet. De ender alligevel i helvede.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 1. september 2018 @ 21:48

 21. Dig selv, din familie, din familie, din klan, din klan, din religion, din religion, din religion, din religion, din religion, din religion, din religion, din religion, din religion, din klan, din familie, dig selv, dig selv, dig selv, dig selv, dig selv, dig selv, dig selv, dig selv, dig selv.

  De er da i det mindste ærlige.

  Kommentar by Bastardo — 1. september 2018 @ 22:26

 22. @ 16 + 18

  Er det ikke gået op for jer, at politiet ikke ønsker nogen form for konfrontationer. Etaten er blevet en samling vatpikke, der servicerer alt ikke dansk og deler krammere ud til højre og venstre, helt i forståelse med politiforbundets formand. Man vil gerne være i øjenhøjde med befolkningen, man vil gerne svines til, spyttes på og nedgøres verbalt af svinene fra mellemøsten.

  Dette er situationen i dagens Danmark anno 2018, helt i forståelse med den politiske “elite”.
  Tag derfor magtmonopolet fra servicearbejderne i det såkaldte politi, og tag sagen i egen hånd.

  Kommentar by der Adler — 1. september 2018 @ 22:33

 23. Kommentar by Islambert — 1. september 2018 @ 21:44

  De er det sidste – de tør ikke andet!!!

  Kommentar by Black Watch — 1. september 2018 @ 22:42

 24. Ved at stille op for Venstre er Selçuk Bayrak kommet på den rette hylde. Det er et parti, hvori han må føle sig hjemme.

  Kommentar by Søren Andersen — 2. september 2018 @ 01:15

 25. Godt for ham, at danskere er vokset fra traditionen om blodhævn.
  Men hvis vanviddet får lov at fortsætte ret meget længere, kunne vi jo få et tilbagefald.

  Kommentar by Catfish — 2. september 2018 @ 03:44

 26. Søren Pind var måske Venstremand i starten, men til slut i karrieren var han rendyrket Radikal. Han trak sig fra politik fordi han følte sig udbrændt og uden energi til at gøre en forskel.

  Efter at have læst hans udgydelser i Jyllands Posten synes jeg han skal holde kæft. Han kan søge et hotjob som altmuligmand hos kommunen, f.eks. til at tømme skraldespande og feje fortov rundt omkring i København.

  Kommentar by k.m. — 2. september 2018 @ 08:13

 27. Engang i Frederikssund var politiet mere håndfaste. En tyrker ved navn af Osman Polat, hvis jeg husker rigtigt, ville ikke te sig ordentligt; så fik han en på skallen m en knippel, og det døde han af.Flere i dag skulle også have nogle slag.
  Måske er det derfor at politiet m ham her islamisten ikke rigtig turde? Var det i øvrigt ikke socialmafiaen, der havde travlt med at sprede plopropaganda dengang? Nogen lokale i F. må vide noget.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. september 2018 @ 08:34

 28. ‘Now they may realise that they’ve made a big mistake but in any case to preserve their power they’ve gotta keep people from noticing what they’ve done do their own countries, and so they cover up whenever there are jihad terror attacks […] and they try to explain it away and ascribe it to other motives, so that people don’t think that what is happening before their eyes is really happening.’

  https://www.youtube.com/watch?v=kBWIBQ81F2k 3.00 – 3.25 (se helst det hele)

  Kommentar by Michael Laudahn — 2. september 2018 @ 09:59

 29. Jeg har flere gange tænkt om nogle af de mange hit and run “uheld” med skadede eller dræbte fodgængere og cyklister (fx her igen https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE10842495/politiet-har-fundet-flugtbil-i-flammer-efter-paakoersel-af-cyklist/) også kunne skyldes en let antændt “borger” ofte af særligt een religiøs observans. Denne historie understøtter desværre kun mistanken. Særligt husker jeg taxachafføren som ramte et par unge danske fyre på en cykel en nat på H.C. Ørstedsvej, men der har efterhånden været utallige.

  Kommentar by mvjensen — 2. september 2018 @ 10:53

 30. … Det var en grønthandler. Han meldte sig selv efter to dage da politiets efterlysning skiftede fra at være mod en taxa til en rød varevogn.

  Kommentar by mvjensen — 2. september 2018 @ 11:00

 31. … Rigtige journalister kunne måske lige tjekke op på statistikken bag de opklarede flugtbilister, – passer det nogenlunde eller findes der en overrepræsentation af… Unge?

  Kommentar by mvjensen — 2. september 2018 @ 11:04

 32. Ang. Påkørsel i Ålborg.
  ”Politiet har dog endnu ikke fået fat i flugtbilisten.”
  På dansk betyder det at gerningsmanden ikke har meldt sig endnu.
  Må jeg foreslå Søren Pap’s Nordjyske filial at kigge på computeren, (Det er den med kabalen) og finde ud af hvem der har det nummer der står på den nummerplade i allerede har samlet op. Ros for det.
  Så er det bare at finde ham og alle hans fætre og bure dem inde til de fortæller hvem af dem der kørte bilen. Husk lige at have en tolk klar.

  Kommentar by Erik — 2. september 2018 @ 11:08

 33. #26

  “Han (Søren Pind) trak sig fra politik fordi han følte sig udbrændt og uden energi til at gøre en forskel.”

  Det er Pinds egen bekvemme version. Der findes imidlertid en anden fortælling om begivenhederne:

  Stillingen som justitsminister var Pinds drømmejob. Han følte, at han kunne gå på vandet. Nu skulle de nationalkonservative debattører bringes til tavshed: i et stort anlagt interview i Politiken fortæller han den måbende danske befolkning, at terrorister er psykisk sårbare eksistenser, at de i udgangspunktet er ufarlige, men at de bringes til at udføre terror pga. af de nationalkonservatives negative debat i medierne om islam og multikultur.

  Han fortsætter:

  Det er en faglig velunderbygget opfattelse, som man deler og arbejder ud fra hos Politiets Efterretningstjeneste. Det ved han, fordi han er den øverste chef for PET. Men da det er fortroligt, kan han ikke uddybe.

  Pinds hensigt er, at medierne skal holde op med at formidle de nationalkonservatives ytringer. Men resultatet bliver et helt andet.

  Chefen for PET henvender sig øjeblikkeligt til statsministeren. Han siger, at PET ikke vil bruges i en politisk kamp mod den grundlovssikrede ytringsfrihed, som det er tjenestens opgave at beskytte.

  Pind bliver irettesat, men vil ikke bøje sig. Det ender med, at han efter valget bliver degraderet til den meget lidt magtfulde post som forskningsminister.

  Nu er han så i sin efterfølgende derroute endt som provokerende kommentator på Berlingske. Hans første budskab er, at nationalstaternes grænser er “feje”.

  Udbrændt og uden energi? …

  Nej, forrykt mand i bersærkergang, tabt for omverdenen.

  Kommentar by np — 2. september 2018 @ 11:28

 34. Pinden er i øvrigt slyngveninde med den skabsradikale Jarl Cordua…

  Kommentar by Revisoren — 2. september 2018 @ 12:14

 35. Det virkede som om at Pind aldrig rigtig kom sig over sit Bilderberg møde, men jeg troede egentlig at han ville forlade politik fordi han var intelligent nok til at ane det store opgør ude i horisonten, men åbenbart ikke. Måske erhvervslivet har endnu en Brian stilling de kan smide efter Søren. Ellers er der vel noget i eu som skal fikses – til en topløn selvfølgelig.

  Kommentar by mvjensen — 2. september 2018 @ 13:05

 36. @Erik – er du uddannet kriminalinspektør – eller har du været i praktik hos Sherlock Holmself? Detxer da genialt det med nummerpladen!! :)

  Kommentar by mvjensen — 2. september 2018 @ 13:10

 37. Ja men han skulle jo ……

  Kommentar by Nielsen — 2. september 2018 @ 14:16

 38. Efter i årtier at have talt bragesnak, fik “Kvisten” (Pind er for stort et ord om denne distanceblænder) omsider chancen som über Sherif i DK. Og hvad blev det til? “Bar røv og måneskin” som det hedder om endnu et mislykket forsøg i een af Olsenbandens film. Af alle blå skuffelser og svigt, var den bette Kvist vel a0t henregne under de(n?) største?

  Kommentar by White knight — 2. september 2018 @ 19:49

 39. Og hvem er de største idioter, er det de 60-100.000 tusinde tyrkiske islamister fra det islamiske folkemorder land tyrkiet, eller er det os dumskere der er de største idioter fordi vi i omkring 60 år har importeret og forsørget muslim/islamister fra tyrkiet der som tak har stjålet, svindlet og bedraget, voldtaget og myrdet os, hvem er det der er idioterne?

  Og det mest sindssyge er at vi dumskere hvert år i årtier har sendt vores skattekroner til de muslimske folkemordere i tyrkiet mens vi har behandlet vores egen syge og ældre som lort.

  Derfor vil jeg gerne på mine og 10-20% af mine landsmænds vegne undskylde overfor vores Guddommelige kvinde Karen Jeppe og Sankt Glistrup for at vi er blevet sindssyge og hader vores land samt vores forfædre.

  Ps.
  Og lad os aldrig glemme at venstre og de konservative er vores og dammarks fjende.

  Kommentar by Piphans — 2. september 2018 @ 21:27

 40. Kommentar by Voldposten — 1. september 2018 @ 21:29

  Hørte lige Lutz Bachmanns analyse. Hvis du ikke orker høre det hele, så kort resume her:

  Myndighederne havde lagt nogle planer, så de med vilje saboterede demostrationen. Arrangøren som var AfD var desuden temmelig amatøragtig i forhold til deres opførsel. Han undskyldte dem dog med at de er et politisk parti, der naturligvis ikke har den store erfaring med de her demonstrationer. Det er heller ikke deres opgave.

  Han er ikke kritisk overfor AfD som parti, men overfor enkelte personer i partiet. Det er folk som ikke vil samarbejde ordentlig med Pegida og han nævner også nogle interne magtkampe.

  Konklusion: Pegida skal arrangere demonstrationer, og AfD-folk fra vesten skal ikke blande sig i lokale forhold i øst-delstaterne. Ellers skyder AfD sig selv i foden.

  Lyt selv hvis her:

  https://www.youtube.com/watch?v=wGm1afMuFLM

  Kommentar by kenneth — 2. september 2018 @ 21:30

 41. Når nu politikerne er så propfulde af næstekærlighed, at de gladeligt bruger mindst 150 milliarder kr. om året på indvandrerne, kan man da ikke forlange at de også skal have råd til at bruge penge på ordentlig velfærd til danskerne (som jo alligevel snart skal udskiftes)

  Kommentar by bent nielsen — 2. september 2018 @ 22:44

 42. Interessant historie. Tankevækkende at den mistænkte SB (i artiklen omtalt CB) har stillet op for Venstre. Det kan jo ikke komme bag på nogen.

  Kommentar by Elegia — 3. september 2018 @ 10:55

 43. @42
  Du har ret, tyrker muslim og venstremand = dobbelt kriminel.

  Kommentar by Piphans — 3. september 2018 @ 15:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper