3. september 2018

Ekstra Bladet associerer Rasmus Paludan med nazisme: Gør gestikuleren under debat til Hitler-hilsen

BT kan i dag fortælle, at det er Nye Borgerliges politik, at muslimer skal ‘hæmmes på alle måder’. Spidskandidat i Nordjylland Poul Højlund, talte konkret om ‘Islamistiske imamer og kalifattilhængere’, men hvorfor lade sandheden komme i vejen for en god historie. Journalistisk set er der noget nær frit lejde mod højrefløjen. Alle kneb gælder.

Et krystalklart eksempel kunne man se i søndagens udgave af Ekstra Bladet. En dobbeltside med Rasmus Paludan og Stram Kurs under overskriften: Jeg er general i krigen for et race-rent Danmark.

Rasmus Paludan har aldrig talt om ‘et racerent Danmark’, og brugen af billedet hvor han har hævet arm er ren manipulation. Som man kan se på Stram Kurs’ egen video, så hæver Paludan armen flere gange under samtalen. Først med lidt bøjet arm mens han bruger ordet ‘ophøjer’ (29. sekund), og lidt senere, med mere strakt arm, da han taler om ‘højtudviklede’ Danmark (43. sekund). Han hilser ikke på nogen, men gestikulerer. Det har intet med nazisme at gøre, og Ekstra Bladet ved det godt. En bevidst fordrejning. Videoen dokumenterer løgnen.

(Dokumentation: Ekstra Bladet, 2. september 2018; NB: Redigeret)

“Den politiske leder af Stram Kurs, Rasmus Paludan, mødte under en demonstration mod muslimer og indvandrere sidste søndags Heimdalsvejs beboere med denne hilsen. På spørgsmålet om, hvorvidt han kan se sammenligningen med Hitler…” (Billedtekst, online)

Oploadet Kl. 02:38 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94775/trackback

50 Comments »

 1. Giv dem ikke èt eneste klik

  Kommentar by frank H. Hansen — 3. september 2018 @ 02:58

 2. Til hvilket formål optræder E.B ved at insinuerer at Paludan er nazist? E.B som alle andre MSM medier, kan jo se i hvilken retning at vinden blæser når det kommer til indvandringen. De kan jo også se alle de enorme negative konsekvenser, som indvandringen har i DK og samtlige andre vestlige lande. Jeg formoder, at der også i redaktionen hos E.B. sidder mange familiemennesker, så hvorfor deler de ikke bekymringen over indvandringen, samt de enorme ressourcer der hvert år bruges på at holde en kuldsejlet såkaldt integration flydende? Journalisterne har også børn, og jeg vil da tro at de ønsker det bedste for dem, så hvorfor vælger de alle en side der ønsker mere indvandring? Selv om det er svært at tro, så er de jo ikke idioter. Deres øjne og sind, kan da ikke være så hermetisk lukket, at de ikke kan se at de med deres politiske korrekte meninger, sejler direkte imod et isbjerg bestående af deres egnes børns fremtid?

  Kommentar by Lightmann — 3. september 2018 @ 03:10

 3. #2, – Jeg tror du overvurderer analysekraften i EB’s redaktion. Der er vel en grund til, at man arbejder for et medie der primært gør sig i fake news, click bait og selvopfundne ikke-historier. Og ikke en rigtig avis.

  Det der kan konstateres er, at Paludan er ved at trænge igennem.

  Kommentar by DavidK — 3. september 2018 @ 03:36

 4. Thank God for president Trump, for han er en énmands hær mod Fake News og de syge venstreorienterede medier såsom youtube og facebook osv..

  Desværre så har vi kun sindssyge politikere som er indlagt på den lukkede afd. christiansborg, så vi er dybt afhængige af præsident Trump og hans kamp mod Fake News.

  Nå men, Fake News BT og EB bliver vel idømt store bøder for deres Fake News og løgnehistorier om Rasmus Paludan, not.

  Kommentar by Piphans — 3. september 2018 @ 04:24

 5. Hej #3 – Jeg er bare komplet uforstående over for, at man som E.B og MSM generalt, med åbne øjne kan medvirke til Danmarks, for ikke at sige Europas’s ødelæggelse. De kan da for ind i det sorte helvede, se det samme udfolde sig i samfundet, som alle vi andre kan…

  Kommentar by Lightmann — 3. september 2018 @ 05:24

 6. Fremover gælder det om at holde armene tæt på kroppen!
  De to formiddagssprøjter udviser stærke sygdomstegn, den slags skriverier har jo intet med nyheder at gøre! Er der overhovedet nogen normalbegavet der kan tro på den slags vås?
  Når EB er så ovenud begejstret for neger og muslimimporten, hvorfor udkommer avisen så ikke på arabisk, så slap vi danske da i det mindste for at høre og læse om løgnehistorierne?

  Er der to der står sammen i dansk politik, så er det Poul Madsen og Özlem Cekic. Så om Madsen kan man bruge det gamle ordsprog: “Sig mig hvem du omgås, og jeg skal sige dig, hvem du er!”

  Kommentar by Henning Jensen — 3. september 2018 @ 05:26

 7. #5,- Poul Madsen & co er da revnende ligeglade. Der er valgt side til fordel for kaffebryggeren Ozlem og Redox, og dette udgangspunkt køres der så kampagnejournalistik på. Det er lidt vanskeligere at vurdere om det er udtryk for en reel holdning eller blot det ledige standpunkts belejlighed. EB er jo i en desperat og formentlig umulig jagt efter læsere og fordums storhed med “skarp” samfundsrevsende reportagejournalistik.

  Hvis det sidste er tilfældet, så opfylder artiklerne sikkert deres formål – linselusen Madsen kan komme i TV2 News’ Presselogen, hælde vand ud af ørerne og til slut på vanlig nasal facon erklære, at det var “med et glimt i øjet”. Jeg tror han tror, at han fremmer EB’s oplagstal på at sidde i et TV-studie og sige dumheder. Men det var jo ikke det, der frem til 90’erne gjorde EB til en magtfaktor.

  Hvis det første er tilfældet er det et kæmpe selvmål. Det øger jo bare kendskabet til Paludan og Stram Kurs, og der er formentlig ingen fraset Venligboer-segmentet der ligefrem bliver skræmt væk af EB’s åbenlyst vinklede versionering eller Paludans bramfrie facon. Nogle kan måske synes det er for meget, men der sidder nok også 1 mio vælgere der aldrig har hørt om Stram Kurs. Nogle lidt flere har så nu, takket være EB.

  Kommentar by DavidK — 3. september 2018 @ 05:46

 8. EB er jo en filial af Pollertiken som er en udpræget rødradikal avis. Men ofte spiller EB på to heste. Man sætter lys på noget, men bruger farvet lys, så sandheden fordrejes lidt eller meget. Men de mere tænksomme har gode chancer for at gennemskue falske citater mv., selvom der kan opstå tvivl. Her er det fint at man så kan suplere EB med læsning af andre kilder, såsom Snaphanen.

  Kommentar by bent nielsen — 3. september 2018 @ 06:24

 9. Der SKAL vel leveres en vis mængde propaganda for de godt 17.000.000,- skatteyderbetalte kroner.
  I kan da ikke forlange, at folk med så begrænset talent skal forsøge at levere et ærligt produkt til frivillige kunder.

  Kommentar by Lider af danskhed — 3. september 2018 @ 06:30

 10. Nu har Berlingske lukket deres blogdebatter. Et tab for den demokratiske debat, selvom der var en masse censur og tabuemner, og julelege med at forsinke og gemme indlæg. Og flere bloggere fik lov til at blokere 100% for debat. Men mon ikke debatten delvis vil flytte herover. Vil dog foreslå at I markerer de enkelte indlæg med en “kasse” med lysegrå baggrund, med vandrette streger eller fremhævet overskrift. Og lidt større og tydelige skrift kunne også være en fordel. (Godt at vi her er fri for den berygtede fjæs-book)

  Kommentar by bent nielsen — 3. september 2018 @ 06:34

 11. Han burde hive dem i retten.

  Kommentar by Johnson — 3. september 2018 @ 06:46

 12. Vil lige slutte med at jeg finder samtlige gamle partier dybt utroværdige. Lars ulykke har ageret stik modsat sine valgløfter om straksstop, S, SF, K, LA, de Radigale, Alternativet og Enhedslisten er alle tilhængere af afrikanisering og islamisering (blanding af kollektiv sindssyge, korruption og dumhed??), og DF har på 23 år ikke udrettet ret meget. Danmarks situation begynder at ligne Sveriges. Se Snaphanen plus Merkels migrant crisis hos black pigeon.

  Kommentar by bent nielsen — 3. september 2018 @ 06:50

 13. PS: Både Urias, Snaphanen og Den korte bør selvfølgelig fremhæves fordi de fortæller om ting som de manipulerende røde tv-stationer mv. fortier. Og Urias ser ud til at have den frieste debat!

  Kommentar by bent nielsen — 3. september 2018 @ 07:08

 14. eb.dk: Hvis man af vanvare eller i distraktion klikker ind på sitet, handler stort set alle ‘artikler’, gerne med fotos, om kvinder med store bryster og store numser, check selv.

  I mange år var det klart, at Politiken nærmest levede af Ekstrabladets ‘massage’annoncer, læs prostitution.
  Det er vist ikke længere tilfældet, da prostituerede formentlig har fundet andre muligheder for at reklamere, og Ekstrabladets salg er styrtdykket de seneste ca. 20 år.
  Det hjælper heller ikke sprøjten, at Poul Madsen er slyngveninde med islamister, han er vist i øvrigt tidligere kommunist, men jeg er usikker på det sidste og gider ikke undersøge det.

  Kommentar by anon — 3. september 2018 @ 07:31

 15. Medietilskkud skal stoppe.

  Kommentar by Winged Hussar — 3. september 2018 @ 07:33

 16. Hjertelig tak til Rasmus Paludan når han fremviser de problemer der mentalt er i Danmark i Ghettoområder og Nørrebro. Hans Youtube video siger langt mere end EB nogensinde har gjort også rent sandhedsmæssigt.
  Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2018 @ 07:41

 17. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/rystet-far-eleverne-leger-rasmus-paludan-i-skolegaarden/7286640

  “Muslimer i bure
  ‘Rasmus Paludan-leg’ går i alt sin enkelthed ud på, at eleverne bliver inddelt i tre hold – kristne, jøder og muslimer. De kristne – med en leder, Rasmus Paludan, i spidsen – skal fange jøderne og muslimerne og sætte dem i bure, som de skal forsøge at slippe ud af.

  – Jeg bliver en smule skræmt, da jeg hører det. Min søn har allerede nu fået serveret en fortælling om, at nogle mennesker er gode, mens andre er dårlige – og at det er de kristne, der er de gode.”

  Jeg tror ikke på den fortælling. Det må jeg sige.

  Kommentar by BE — 3. september 2018 @ 07:48

 18. Ekstra Bladet lyver med vilje. Det gør næsten alle døende aviser og det ligeledes døende broadcast tv, herhjemme med de statsejede mastodonter DR og TV2 som de altdominerende løgnere.

  Hvis det lykkes for dem at stoppe de frie online medier, som de er igang med f.eks vha EU, håber de at kunne overleve en ½ snes år længere vha propaganda tricks. Men de vil alligevel til sidst dø en naturlig død. Dødsårsag: disruption. Når de sidste læsere og seere og ikke mindst annoncører har forladt dem.

  Kommentar by A-mad — 3. september 2018 @ 07:50

 19. Trump har helt ret når han siger at løgnepressen er folkets fjende.

  Kommentar by kenneth — 3. september 2018 @ 08:21

 20. Man ved at der måske er noget råddent når Fake News pludselig er blevet forelsket. https://www.youtube.com/watch?v=NnlQpKdNjWU

  Kommentar by Piphans — 3. september 2018 @ 08:45

 21. Ekstra Bladet ønsker at være eneste medie i Danmark, hvor man i bedste diktaturstat metode fortæller det man mener befolkning har krav på at vide.

  Regeringen foreslår nu at begrænse mediernes overdrevne brug af paparazzi billeder af de kendte, f.eks. strandbilleder af mere eller mindre afklædte.

  Pressens minister, Statsministeren nævner ikke den overdrevne manipulation af virkeligheden.
  Da kan man tænke over om staten ønsker det skal være sådan.

  Kommentar by k.m. — 3. september 2018 @ 09:04

 22. -> k.m. – @ 09:04
  Jeg kunne ikke lade være med at smile – fordi du brugte ordet: “Statsministeren”.
  Landet har ingen “statsminister”, vi lader os nøjes med Lars Løkke!
  Og for ikke så længe siden læste jeg at hans søn vil i EU. Hvis det sker, så kan vi risikere at ondskaben fortsætter i næste generation.

  Kommentar by Henning Jensen — 3. september 2018 @ 09:24

 23. Politikerne betaler deres pressekorps for ellers ville pressekorpset selvfølgelig blive utilfredse med ikke at få deres løn. Til gengæld har politikerne så også stor indflydelse på det skrevne og fx må pressen kun jagte enere i folketinget som er kommet lidt væk fra deres gruppe, eller som er helt fortabte af andre årsager. Samfundsproblemer over en vis vigtighed skal ikke omtales.
  Rasmus Paludan og hans hjælpere er i øvrigt en samling modige mennesker som tør hvor andre tier.

  Kommentar by Mvjensen — 3. september 2018 @ 09:27

 24. De fem mindre og mindre daglige jødeaviser, svulmer tilsvarende op med yallahhistorier. Jøder er også yallaher fra Mellemøsten og har de samme problemer med sandhed og ære som islamisterne har. Giv dem ingen penge.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. september 2018 @ 09:36

 25. Den rigtige fortælling, den er at danskerne , jager samtlige islamister og kriminelle afrikanere på flugt ud af vores land, og dem der ikke skrider frivilligt bliver slået ihjel. Og det er historisk set uundgåeligt, og samtlige løgnesprøjter, propagandakontorer, nasserøve og forvirrede bananplukker vil højst udsætte det et par år. Tegnene på at det går den vej ses alle steder- og i de 7-8.000 år vi historisk kender til, er det hver gang gået sådan; når der bliver for mange irriterende ballademagere ca 10% i en nation, ja så bliver de uddrevet eller dræbt af nationens sande folk.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. september 2018 @ 09:46

 26. Hvis ikke, Ekstra Bladet kan tiltrække muslimske læsere. er bladets dage talte. Det forstår redaktionen. Danske læsere er den forkerte hest at holde på, for danskere bliver stadig færre – mens muslimer bliver flere – og den udvikling er der intet, der tyder på vil ændre sig.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. september 2018 @ 09:48

 27. Ekstra Bladet fortjener virkelig prædikatet: Enemy of the people.
  De lyver og fortier om emner der er af yderste vigtighed for landets videre bestående som frit og som dansk.
  Ekstra Bladet agerer som en politisk aktør – en løgnagtig af slagsen tilmed – og burde ikke få en krone af skatteborgernes penge.
  Stop Medietilskuddet nu!
  Frie medier i et frit marked!

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 3. september 2018 @ 09:52

 28. Tænk at virkeligheden er ligesom dårlige amerikanske film: De onde nazister har konstant trækninger i højre arm og kan ikke holde den nede….. og når man ikke at skyde dem i tide får de også fedtet hår med sideskilning og tandbørsteoverskæg.

  Joeh, en rigtig nazist kan simplenthen ikke lade være med at heile

  Kommentar by redneck — 3. september 2018 @ 09:53

 29. #17, – Nej. Ganske vist eksisterer denne Christian Hansen IRL, og han har sin egen twitter-konto med det selvvalgte navn “pladderhumanist” -> https://twitter.com/pladderhumanist. Men som man kan læse besidder denne person et meget lemfældigt forhold til fakta og kendsgerninger. Der er tweets som “Volden retfærdiggøres med en skræmmende lethed” med henvisning til Kenneth Kristensen Berth, eller “Søren Espersen vil bombe civile, herunder børn” osv. Helt klassisk quotefucking og en udbredt mangel på vilje til at forholde sig til essensen – de deraf opståede blanke felter erstattes så efterfølgende med egne input.

  Altså den klassiske en-fjer-bliver-til-fem-høns-type. Så han har formentlig nok en søn der går i 5 klasse på “en fynsk skole”, og de har leget i skolegården, og måske har sønnen en dag spurgt “pladderhumanisten” hvem Paludan er. Resten kan vi godt formode er ren digt, Christian Hansens fantasi er nok en gang løbet af med ham, og han har udfyldt en masse blanke felter selv.

  At man i det hele taget af sig selv skulle kunne finde på at lege “kristne, jøder og muslimer” efter at have set det trods alt sporadiske udvalg af videoer på Stram Kurs’ YouTube-kanal (der har under 10.000 følgere) er fuldkommen usandsynligt.

  Kommentar by DavidK — 3. september 2018 @ 09:59

 30. Satan-Soros penge på arbejde. Der er penge i at bedrage. Ekstra Bladet er Fake News og belønnes for det. Det er en dødssejler fordi Clinton tabte. Landets “Poul Madsen’er” høster mens tid er.

  Kommentar by Iznogut — 3. september 2018 @ 10:30

 31. Hvem regner i det hele taget med Ekstrabladet som saadan

  Kommentar by dunk — 3. september 2018 @ 11:26

 32. Er der lidt slinger i valsen hos den korte avis? Læste lige noget om at den mente at vores regering vil forsvare nogle eller visse danske værdier. Men V og K er da begge enige i at man skal ligge på maven for EU, og sige ja til endnu mere indvandring. Og DF har tilladt at Lars Ulykke har importeret yderligere næsten 50.000 migranter siden 2015. Og for få uger siden sagde Ulykke i Marokko ja til Merkel og EU. Ja, til at endnu flere millioner migranter gerne må slå sig ned i Nordeuropa/Skandinavien.

  Kommentar by bent nielsen — 3. september 2018 @ 11:27

 33. Løgnagtig propaganda har desværre altid virket, se blot på historien om ‘palæstinenserne’, som aldrig nogensinde har været et folk eller ejet et land. De er et sammenrend af ørkenfolk fra Ægypten, Libanon og andre araberstater dernede.

  Nej, de virkelige nazier er skam muslimerne: Her råber de i Tyskland på deres anden store leder, Hitler – https://www.youtube.com/watch?v=-JgLEeVFnrk

  Kommentar by Kuffar — 3. september 2018 @ 11:28

 34. Muslimerne og Hitler var nemlig ‘ført’ af samme mørke hånd: lucifers. Denne video viser Hitlers venskab med muslimer, og det er lidt mærkeligt, at Youtube har sat en slags advarsel på videoen, så man skal trykke to gange for at medgive, at man vil se ’stødende indhold’. Ufatteligt! Youtube vil gerne fjerne historiske beviser på sammenhængen ml Hitler og muslimer.

  https://www.youtube.com/watch?v=fNjrIqevbQg&bpctr=1535968609

  Kommentar by Kuffar — 3. september 2018 @ 11:30

 35. Hvis man som borger sætter sig grundigt ind i hvad S og V har gennemført af anti-danske, asociale, forrykte og dødssyge “reformer”, kan normale mennesker næppe undgå at få kvalme. Det er “reformer” (læs forringelser) som har sendt elendighed, tragedie, splittelse, sygdom, forbrydelse, ulykke og død ind i tusinder af danske hjem. Store dele af velfærden, sundhedsvæsnet, infrastrukturen, familieværdierne/hjemmets fred og den personlige frihed er blevet lagt øde. Til danskerne har der stort set ikke været andet end hykleri, kynisme, dumhed og uduelighed. Det er mærkeligt, for de mennesker man møder i hverdagen virker da i bred almindelighed ikke til at være skurke, slyngler og tosser. Men på Christiansborg synes alt med moral og fornuft at være fordampet. Håndplukker valgsystemet og medierne uduelige typer og koncentrerer dem på den lukkede anstalt Chrborg??

  Kommentar by bent nielsen — 3. september 2018 @ 12:07

 36. Jeg mener at have hørt et løst rygte om, at Ekstrabladet engang havde bragt en sandfærdig artikel ? Journalisten blev omgående fyret.

  I Rusland skyder man journalister der prøver at fortælle sandheden.
  I den optik, vil danske journalister leve for evigt.

  Kommentar by Kurt — 3. september 2018 @ 12:28

 37. Hold da kæft, jeg tænkte faktisk på at nogen sikkert kunne finde på at tage et screenshot når paludan hæver højre hånd imens han bruger den til at forklare sin pointe med, (ligesom han lige så ofte gør med venstre hånd) men jeg troede faktisk kun at det ville være de mest hjernedøde venstreradikale internetkrigere der kunne tro at nogen ville hoppe på den, når nu alle kan se den oprindelige video på youtube der INTET har med nazi-hilsner eller lignende at gøre.

  Istedet blev det landets største avis der præsenterede det som fakta!

  Jeg vil opfordre alle til at tæppebombe EB med den video fra stram kurs, både på “nationen” og deres facebook/twitter sider, så deres læsere forstår hvor meget de bliver fyldt med lort når de læser den “avis”.

  Kommentar by Per — 3. september 2018 @ 12:30

 38. Et tysk tv-hold var i firserne paa job i Sydafrika . De havde brug for billeder af smaa sorte boern , og de skulle helst vaere spaerret inde bag et hegn . Hvad goer man , naar tiden ikke raekker til ordentligt journalistisk arbejde ? Jo , man stiller sig ved et hegn omkring den lufthavn man skal til at flyve fra lidt senere , vifter med en pose soede sager og snart har man de fornoedne billeder af smaa sorte boern bag et hegn , med udstrakte haender og store vaade oejne .
  Intet nyt under solen , heller ikke hos ekstrabladet…

  Kommentar by krassisten — 3. september 2018 @ 12:41

 39. Politikens abort Ekstra Bladet med storalfonsen Poul Madsen i spidsen er lige så fyldt med løgn som en ko er fyldt med lort. Det eneste der er sandhed i rendestenssprøjten er sportsresultaterne. Det tør de ikke lyve om, de ville hvis de kunne.

  Kommentar by benefacius — 3. september 2018 @ 12:53

 40. Christian Hansen har i flere år markeret sig med halalhippie opslag på Facebook og Twitter.
  Sjovt nok at lige han oplever dette på sin datters skole, han er helt sikkert fuld af l.o.r.t.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/rystet-far-eleverne-leger-rasmus-paludan-i-skolegaarden/7286640

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 3. september 2018 @ 13:46

 41. Hellerey overdrive end at være kedelig. Jeg foretrækker kedelig,når det modsatte er en så gemen svinestreg som den kolporteret af EB: “Paludan for et racerent DK”.
  Tænkte da jeg læste det; hold kæft et selvmål. Hvilket det naturligvis heller ikke var. Man er trængt, med en meget dårlig sag, når man er nødt til, at fabrikere så tykke løgne. Føj for fanden!

  Kommentar by White knight — 3. september 2018 @ 14:03

 42. Hvis den pågældende EB-journalist kan se sig selv i øjnene efter dette, er Danmark godt på vej til at blive en failed state mediemæssigt. At ét af landets største medier, der markedsfører sig med at være en slags “borgernes vagtværn”, sender disse fordrejninger på gaden, er en hån mod anstændighed og de borgere, man brøster sig af at beskytte.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 3. september 2018 @ 14:15

 43. EB ser godt på armen, med hører ikke hvad der siges.
  Ved Nazihilsen SKAL både armen og hånden være ret.

  Armen og hånden brugte Paludan til at med forklare det han ville.

  EB er underlødig smudslitteratur.
  Fordrejninger og forvanskninger og FAKE News kan man for nok af fra den kant.
  Lorte Journalister. !!

  Kommentar by Sindsro — 3. september 2018 @ 14:33

 44. Det er iøvrigt en stor fornøjelse at se, hvordan de tre civilklædte betjente håndterede Spyttemuslimen og dennes islamvenner i Frederikssund. Stor respekt til de tre betjente! Hvis flere betjente – uniformede som civile – konsekvent handlede på den måde, ville Danmark langsomt blive et tryggere sted at leve i.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 3. september 2018 @ 15:38

 45. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 3. september 2018 @ 16:47

 46. Apropos billedvalget i fake news industrien, så findes der også andre måder til at få budskabet frem:
  https://jyllands-posten.dk/protected/premium/erhverv/ECE10838863/trumps-naeste-toldrunde-mod-kina-runder-1000-milliarder-kroner

  Rip fake news :)

  Kommentar by mvjensen — 3. september 2018 @ 17:09

 47. Ps. Jeg er klar over at der er en grund til til at Søren P historien er lukket for kommentarer, men hvad er den?

  Kommentar by mvjensen — 3. september 2018 @ 17:12

 48. Send hurtigst muligt en klage til Pressenævnet.

  Kommentar by Navn Navnsen — 3. september 2018 @ 19:44

 49. Enig med Johnson # 11.

  Det er vist en meget ligetil sag!

  Kommentar by Santor — 3. september 2018 @ 20:33

 50. Klik klik klik, klikker på det straks. Klik klik klik, klikker for karl marx

  Kommentar by Røvsnaps — 5. oktober 2018 @ 15:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper