4. september 2018

Adam Holm om militært forsvar af EU-grænse: Forkert tankegang, “… forråelse i vores eget bagland”

Adam holm tilhører klart øvre kvartil af den danske journaliststand, men det siger desværre ikke så meget. På Facebook opponerer han imod en DF-lokalpolitikers villighed til at forsvare Europas grænser med rå magt. Som jeg skrev i sidste uge, så blev Spaniens sydgrænse angrebet af migranter med ‘plastic containers of excrement and quicklime, sticks and stones’, der brugte ‘aerosols as flame-throwers’.

At forsvare sig imod angribere er den lige vej til ‘henrettelsespelotoner i Faxe Kommune, skriver journalisten. Tidligere DR2-vært Adam Holm citeret fra Facebook.

“Fanatikere har ikke kun langt skæg og mellemøstlige gevandter. En lokalpolitiker fra Dansk Folkeparti – glatbarberet og iført jakkesæt – har i ugens løb vakt opsigt med et opslag på Facebook. Steen Petersen, som navnet lyder, håber, at spansk politi vil bruge magt for at standse de afrikanske migranter, der forsøger at tvinge sig vej ind i EU. For at citere ham selv: ‘Jeg skal derfor opfordre det spanske politi til at bruge deres skydevåben for at stoppe invasionen. …

Sådan taler og tænker en mand, for hvem medmenneskelig anstændighed er et fremmedord. Man tør ikke tænke på, hvordan Petersen bedriver integration, når han betragter migranter som en fjendtlig hærstyrke, og helst ser dem skudt ned for fode. Hvis han havde magt, som han har agt, ville integration i hans kommune foregå på en pløjemark med en henrettelsespeloton på den ene side og de fremmede indtrængere på den anden side. Lyden af skudsalver er sød musik i hans ører.

Overdriver jeg? Muligvis, men intet i Petersens kommentarer til sagen antyder, at han fortryder sin udtalelse. …

Hvis man bare kunne afvise Petersen som en forvirret afviger. Men sådan er det ikke. Mens vi har øjnene stift rettet mod muslimernes militante radikalisering, accepterer vi den fortsatte forråelse i vores eget bagland. Se selv efter: Hvor bliver Petersens udtalelser debatteret? Bortset fra en lille forknyt skare af flygtningevenner, som skumler af raseri, mødes Petersen med et skuldertræk…

Det er ikke tonen, den er gal med hos Petersen og ligesindede. Det er tankegangen.

Oploadet Kl. 02:00 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94790/trackback

35 Comments »

 1. Det er næsten ikke til at fatte, at Adam Holm skulle være historiker – oven i købet ph.d., altså forsker med al den skepsis, der er forbundet med at være en seriøs forsker. Ph.d.-emnet var “højreradikalismen i Europa” og efter dette har Holm – ifølge Wikipedia – “som journalist beskæftiget sig med den arabiske verden og islam”. Et eller andet sted i forløbet må der åbenbart være sket en kortslutning mellem de to emner.

  Som historiker burde det være indlysende for Holm, at stater, der ikke er i stand til at hævde deres suverænitet og at kontrollere deres grænser, ikke vil forblive stater særlig længe. Undtagelsen herfra er imperier, i hvis periferi grænserne kan være diffuse og grænsekontrollen kan overlades til lokale aktører (for eksempel kosakker) – men hverken Spanien eller EU er altså imperier: Grænsen er ikke diffus, men veldefineret.

  Over for borgerne har staten en forpligtelse til at opretholde sig selv – det er aftalen: Borgerne finansierer og underlægger sig staten; staten garantererer borgernes rettigheder og sikkerhed. Spanien har ansvar for at give borgerne i Melilla og Ceuta sikkerhed. Som stat har Spanien været tilbageholdende med at anvende vold i kontrollen af sine grænser i takt med, at angriberne øger volden. Denne tilbageholdenhed kan selvsagt ikke fortsætte. Det burde Holm være en af de første til at indse.

  Kommentar by Jens Ellekær — 4. september 2018 @ 02:30

 2. Kommentarer lukket? Hvorfor kan man ikke komme af med sin galde over ovenstående småterroristiske somalier og hans advokat Julia Jensen?
  Jeg trænger virkelig til det!
  Og hvad fanden har somaliere at gøre i Danmark. Lige så lidt som danskere har at gøre i Somalien.
  Hvor længe finder vi os i den slags vanvid?

  Kommentar by Catfish — 4. september 2018 @ 03:46

 3. Og tilbage til Faxe kommune. Den gode DF-mand burde selvfølgelig have skrevet: Jeg opfordrer herved det spanske politi til at overgive sig og lade landet invadere af negre og arabere.
  Sådan gjorde de jo i år 711, men blev klogere mange århundrede senere. Hvornår bliver vi klogere?

  Kommentar by Catfish — 4. september 2018 @ 04:00

 4. DF-manden, som jeg kaldte ham, hedder Steen Petersen. Lad os huske hans navn. En klog mand. En hædersmand.

  Kommentar by Catfish — 4. september 2018 @ 04:16

 5. Man skulle ikke tro, det var muligt, men efter DR har han afsløret sig selv som et virkeligt tågehorn

  Kommentar by BB — 4. september 2018 @ 04:22

 6. Adam Holm har tilsyneladende ikke forstået at massemedierne i årevis har arbejdet i forråelsens og fordummelsens tjeneste. For se dog hvor langt ud i råhed vi er kommet. En præst sørine gotfredsen tillader de mest perverse, psy ko pati ske og uhumske kommentarer at blive stående på sine debatsider. I gymnasier krænker elever hinanden med sygelige “ritualer” i forbindelse med vilde drukfester. Overfaldes små børn på det groveste af sadistiske bøller, har “systemet” alle mulige undskyldninger for disse svin. Myrder man en tilfældig sagesløs mand eller kvinde, på den mest afstumpede måde, behandles morderen med fløjlshandsker og installeres i luksuriøse omgivelser med sofaer, TV, internet, telefon og ret til styrketræning, motionscykler, smørrebrød og lækre retter og masser af besøg af kvinder og andre som føler sig tiltrukket af kvindemordere/barnemordere, eller som vil gøre “forretninger” med dem. Forbryderne behandles som var de stjerner, og betragtes med velvilje og overbærenhed af hele “systemet”. Banditterne skal vel helst ikke fortryde deres onde ugerninger? Ofrenes og de pårørendes lidelser gider man ikke tænke på.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. september 2018 @ 05:42

 7. Adam Holm er jüde og derfor noget oversensitiv når det gælder spørgsmål om minoriteter, “racisme” og “flygtninge”/migranter

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 4. september 2018 @ 06:00

 8. HVAD TRAFIKKEN HEN OVER MIDDELHAVET ANGÅR, ER DET JO VANVITTIGT AT EU (OG VLAK) STØTTER DENNE TRAFIK, i stedet for at sætte ind med patruljeskibe og fly, så migrantskibe og -både kunne tvinges til at sejle tilbage til Afrika og sætte migranterne af, hvorefter man kunne beslaglægge fartøjerne. Se på nettet hvordan horder af migranter nu terroriserer byer i Italien, Grækenland og Spanien og nordpå.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. september 2018 @ 06:01

 9. PS til indlæg nr. 7. Medvirkende til opløsningen, forfaldet og forråelsen er jo også de radikale politikeres og journalisters undergravning af familieværdierne og den konstante hetz og mistænkeliggørelse rettet mod forældre og majoriteten af almindelige normale mennesker. Det er ikke uden grund at Danmark nu har rekorder i løsagtighed, skilsmisser, retsløse forældre, faderløse børn, narkomani, lykkepiller, tabermænd og selvmord mv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. september 2018 @ 06:32

 10. Hvis Adam Holm til at begynde med kunne forholde sig til den nuvaerende
  situation,og ikke springe frem til jakkeklaedte eksekutionspelotoner,han skulle tilsyneladende vaere historiker.I 1940 havede Tyskland 5-6% Nazister,de fik jo sat rigtigt godt gang i det,nu har vi en gruppe paa 1.6 og en bunke nuller muslimer hvor 26% har en ubetvingelig hang til vold og undertrykkelse ,saadan rent historisk set kunne det taenkes at A.H.’s og ligesinedes tankegang der i tone og opfattelse er bindegal?

  Kommentar by dunk — 4. september 2018 @ 06:50

 11. Hvis adam holm er jøde siger det alt om hvorfor han ikke ønsker at vi skal forsvare os. Jøderne ønsker at udslette den hvide, kristne vestlige civilisation. Ifølge adam holm skal vi bare lægge os ned og dø, hvis ikke vi vil det er vi onde mennesker.

  Kommentar by Danskeren — 4. september 2018 @ 07:14

 12. Hvorfor siger Adam Holm ikke bare, at han ikke vil have nogen grænser overhovedet? Grænser er STATSLIG VOLD, der skal holde uønskede ude af landet. (Straffeloven er f.eks STATSLIG VOLD, der skal stoppe kriminelle).

  Kommentar by A-mad — 4. september 2018 @ 07:33

 13. # 8

  Rigtigt, Adam er jøde, da han skrev sin ph.d. underviste han på KU og da Danmark dengang spillede landskamp imod Israel løb han rundt i en israelsk trøje.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 4. september 2018 @ 07:44

 14. Selv i den fjerneste afkrog af landet, er der tilført “glædelig” berigelse i store mængder.
  Og som det kan ses her på et billede fra sidste uge af Vandtårnet i Faxe, så er der mange flere på vej.
  Steen Petersen er en klog mand, han ved hvad han taler om.
  https://i.imgur.com/HeEPWjO.jpg

  Kommentar by Henning Jensen — 4. september 2018 @ 07:48

 15. Hvad mener Adam Holm så om, at Israel bomber Gaza verdens største kz-lejr med fosfor bomber. De rammer vilkårligt, som spredhagl ikke kun terrorister. Men mange civile?
  Hvad mener han om, at Israel ikke tager nogen flygtninge? Reelle flygtninge som kommer fra nabolandene ikke velfærdsmigranter?

  Kommentar by XXXXX — 4. september 2018 @ 08:35

 16. Ad 16
  Israel har lov til at forsvare deres grænser, det samme har vi i EU. Israel bruger vist bl.a. gummikugler for at holde indbyggerne i GAZA ude, vi må bruge samme metoder.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 4. september 2018 @ 09:17

 17. Så kører jødehadet igen for fuldt drøn. Svagtbegavede røvhuller skal altid tørre ansvaret for egen idiotiske gøren og laden af på andre. Jeg bryder mig ikke om Adam Holms rablerier, men det er ikke ham, der har ført Danmark ud i uløselig ulykke – Det har et flertal af hjernedøde danskere gjort. Nassende. luddovne åndsvage røvhuller.

  Kommentar by Svend — 4. september 2018 @ 10:01

 18. Kommentar by Svend — 4. september 2018 @ 10:01

  Lige mine ord – Svend – Se bare kommentarerne i den nyeste blog fra Selsing på JP:
  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE10841677/israel-er-livets-sejr-over-doeden/

  Kommentar by Black Watch — 4. september 2018 @ 10:49

 19. Når det nu er jøder, der går forrest når det drejer sig om afskaffelsen af Danmark og andre vestlige lande, så er det på sin plads at fremhæve det.
  Vi danskere er fælles om at være danske, jøderne og muslimerne er fælles i deres respektive overtro.

  Kommentar by Træt — 4. september 2018 @ 10:59

 20. Forråelsen består i at, EU, FN, IMF, Soros og Bilderbergerne har besluttet at udslette de Vest-Europæiske civilisationer! Uden at spørge!)

  Regimet anvender dygtigt Adam Holm/AH, med titel pH.D, til at stå oppe i elfenbenstårnet og råbe ned til os, at det er godt for os, at de, Regimet, har dømt os til undergang, at vi er RÅ hvis vi forsvarer os, at vi kun er skimlede kælder mennesker med sure underbukser, der aldrig har set lyset!

  AH & Regimet tager gruligt fejl, jo længere man lader stå til, des værre bliver det flg. opgør.

  Det vi ser i Ceuta/Melilla/Chemnitz pt, er kun krusninger på overfladen. Bærgeret er ved at være fuldt!
  DK ud af EU. Stem NB. Direkte Demokrati.
  P

  Kommentar by Piotr — 4. september 2018 @ 12:18

 21. LANGT HOVEDPARTEN AF OFRENE for nazisternes forfølgelser var fattige og komplet sagesløse og harmløse mennesker. Hvis hitler havde været rationel, kunne han have ladet retsvæsnet anklage de enkelte jøder som havde begået noget kriminelt. Men Hitler syntes at de skulle myrdes allesammen, og sendte utallige uskyldige mænd, kvinder og børn i døden i hæslige dødslejre med sadistiske mandlige og kvindelige “einsatsgruppen”. Hitler var veltalende, og kom til magten via falske løfter om arbejde, brød og fred. Enhver der har sat sig ind i sagerne, véd at Hitler brugte ordene i ondskabens tjeneste. Derudover var han en galning, en storforbryder, en nar og en ondskabsfuld idiot der begik den ene fejl efter den anden. Og han påførte både tyskerne og nabolandene frygtelige lidelser med sine skøre idéer om at verdensherredømmet skulle erobres med angrebskrige mod nord og syd, øst og vest. Læs selv Anthony Beevors bøger om de frygtelige ting der skete 1930-45.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. september 2018 @ 12:40

 22. ADAM HOLM er selvfølgelig populær hos Pollertiken, DR og TV2. Men han er utroværdig og han vrøvler. For han skriver at det er forkert og nærmest umenneskeligt at betragte horderne af afrikanere og arabere som fjendtlige hærstyrker. Men det er jo netop hvad de ofte er. Når mindre både og store færger ankommer med hundredvis eller tusindvis af unge mænd i alderen 17-30 år, så er der jo tale om potentielle soldater eller terrorister/kriminelle. De ankommer ubevæbnede for de véd at pladderhumanisterne og de radigale 5. kolonner mv. har sikret at de kan invadere Europa uden at møde modstand. Og våbnene kan de jo altid skaffe sig i næste omgang. Fornylig blev et depot med indsmuglede våben afsløret i Spanien. Der var bazookaer, rifler, maskingeværer, revolvere, bomber og andet i tonsvis. Hvad mon de våben skulle bruges til? Se selv på nettet.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. september 2018 @ 12:56

 23. PS: De radigale kliker er fulde af humanisme, omsorg og næstekærlighed når det gælder migranter. Men det lyder hult når man tænker på hvor kyniske, iskolde og ligeglade de er når det gælder deres egne landsmænds sorger og problemer. Kan det være korruption der driver det “humanistiske” urværk eller godhedsindustriens maskineri?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. september 2018 @ 13:43

 24. Der kommer snart en dag hvor Adam Holm skal sejles væk fra Danmark.
  Det bliver så ikke til Sverige den her gang, da det er Islam der regerer der.

  Kommentar by k.m. — 4. september 2018 @ 15:03

 25. Att: 17 Israel har bygget en høj mur omkring Gaza. Fornuftigt gjort.
  Israelerne har ret til, at forsvare deres befolkning. Naturligvis. Men kamphelikoptere der smider fosfor bomber om natten. Og børn med brandsår fra grantsplinter fra fosforbomberne, der er mine grænser overskredet. Du kan selv finde billederne på nettet.

  Att: 18 jødehad?
  Jeg stillede 2 simple spørgsmål i forbindelse med Kim Møller indlæg.
  Gaza er omringet af en 6 meter høj mur der bor 2,7 mil mennesker. Verdens mest tæt befolkede område. Alle muslimer, alle fjender af Israel. Er det forkert, at kalde det en kz-lejr. Hvad er forskellen mellem det og nazisternes kz-lejre. Hvad vil du kalde Gaza?

  Mine simple spørgsmål havde til formål, at udstille Adam Holms hykleri og dobbeltmoral.
  Ligesom Kim Møllers indlæg. Han er måske også jødehader?

  Att 19 Du plejer at have et højere niveau.

  Att 20 Du har ret. Vi har allesammen yttringsfrihed. Alle skal kunne kritiseres i et demokrati.

  Kommentar by XXXXX — 4. september 2018 @ 16:17

 26. # Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT
  Du hat tydeligvis ikke den ringeste anelse om hvad der sket før og under ww1 mellemkrigsårene og før og under ww2.

  Kommentar by Danskeren — 4. september 2018 @ 16:30

 27. # 27

  Jo da, “Alexander Beaumont” har stavet sig igennem Anthony Beevors bøger, de har nemlig fået gode anmeldelser i Politiken ;-)

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 4. september 2018 @ 17:43

 28. Selvfølgelig kan man finde Pallywood-billeder af brændte pestilenserbørn på netter. Pestilenserne piner og sågar dræber gerne deres egne børn i den “gode” sags tjeneste.
  Israel skulle selvfølgelig bombe dem rigtigt, med hvad der nu skal til for at dræbe alle pestilenserne.

  Kommentar by Træt — 4. september 2018 @ 18:56

 29. Adam Holm og lignende “humanister” forsvarer ivrigt migranters interesser, men forsvarer de nogensinde danskernes interesser? Er sandheden ikke at der bør advares kraftigt mod alle de radikale pladderhumanister der året rundt optræder som 5.kolonne folk og som med deres kortsynede og korrupte politik underminerer Europas stabilitet, fred og sikkerhed. At invasionen kan ende i kaos, fattigdom, gangstervælde og massedød bekymrer jo ikke radikale typer og deres skabsradikale medløbere.

  Kommentar by Bent Nielsen — 4. september 2018 @ 21:51

 30. Adam Holm og lignende er for åndeligt dovne til at leve sig ind i andet end ekkoet af deres egen anstændighed.

  Kommentar by Uno — 4. september 2018 @ 23:05

 31. Hvabehar! Må man nu ikke længere forsvjare sig iflg. Adam Hoclm, overfor for invasorer, der som Anjem Choudary hos Krasnik i selv samme deadline, ikke en gang længere “lumrer med” hvad deres intentioner er. For som han sagde afslutningsvis smiskende på sit pigeon engelsk: “Hvem ved om ikke der en dag vajrer et helt andet flag over Christiansborg omdøbt til Muslimienborg. Det fik det ærlig talt til at løbe mig koldt ned ad ryggen.
  Adam Holm må trods sin flotte titel ikke være bagt helt færdig.

  Kommentar by White knight — 5. september 2018 @ 03:00

 32. Man savner sgu helt Axel Strøbye’s kriminal inspektør Jensen med sit: “HOOOOLM!! unge ven..un-ge ven!..” og så en reprimande til sin unge forvildede medarbejder.🤣

  Kommentar by White knight — 5. september 2018 @ 03:11

 33. Både på den ene og den anden side af dammen, ser man konstant den liberale/humanistiske/whatever side af det politiske spektrum, INKLUSIVE vore tvangsfinancierede neutral-professionelle journalister, opfinde fake-fakta:

  Bare for at starte med Adam Holms fordømmelse af en opfordring til væbnet forsvar af grænsen: Siden hvornår har det været noget nyt eller gar nazistisk? Når en myndighedsperson ved grænsen forlanger behørig legitimation, og den adspurgte nægter eller ikke kan producere dette, må personen blive udenfor. Vil personen det til trods bestå på at rejse ind i landet, er det helt indenfor normal etatens voldsmonopol at forhindre dette med magt, OGSÅ skydevåben, f.eks. og især hvis der er for mange til at forhindre ren fysisk tilbageholdelse. At der i this day and age – blandt andet grundet en AH´s og kollegers eksistens, forkærlighed for nazi kort og ditto ligegyldighed med fungerende nationalstater – ikke er mange politikere, der vil “lægge navn” til noget sådant, er så noget helt andet.

  I det kære USA er der f.eks. historien om det forfærdelige grænseagenturs (ICE) folk, der ifølge CNN, NBC og hele baduljen af såkaldt anstændige mainstream medier “flår” børn fra deres forældres favn, når disse anholdes for at trænge ULOVLIGT ind over grænsen. Dels faker mainstream media, at dette skulle være en ny praksis (det er det ikke, og princippet om afsoning uden den anholdtes eller straffedes børn følges med ganske få undtagelser overalt på kloden), og dels fortier medierne også, at den selvsamme praksis kørte helt uden vrøvl og protester, da en vis Barack Obama var præsident.

  Føj for s…

  Kommentar by Henrik Larsen — 5. september 2018 @ 11:12

 34. Adam Holm skulle holde sin kæft og udøve lidt sagligt journalistik. Men, satanisterne betaler ikke for ædruelig sandheder. Kun løgn, bedrag og idioti.
  Adam Holm tjener godt, den sjuft.

  Kommentar by Iznogut — 5. september 2018 @ 18:35

 35. Troede faktisk at Holm var blevet klogere med alderen, også set i lyset af integrationskatastrofen i det hele taget, men nej. Asmaa må have påvirket ham mere, end man anede. Migranterne er jo netop som en fjendtlig hærstyrke, de bærer blot ingen (synlige) våben, så de ankommer tomhændet men målet er alligevel klart. Rigskansler Merkel, forsøger at fuldføre Hitlers plan og hertil skal disse uintegrerbare masser bruges. Holm viser desværre bare igen, hvor lidt fingeren er på pulsen hos danske journalister, de foretrækker at leve i deres egen skabte verden. I dag er det kollegaen Bjerre, der stramt styrer krydsforhørene i studiet.

  Kommentar by LarsB — 5. september 2018 @ 19:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper