5. september 2018

Winkel Holm om DR-serie “.. det er ikke Swinger-Kaj folk er forargede over, men derimod Eva Selsing.”

Problemet er ikke så meget, at der eksisterer normløse eksistenser, det er mere det, at stort set ingen forsvarer sunde idealer. Gode borgerlige ord af Katrine Winkel Holm på JP.dk – Swingerklub, skam og Henrik Pontoppidan.

“Nogen gange forbløffes man over, hvor stort et behov folk har for at udstille sig selv. Ikke bare på Facebook, men på TV.

F.eks. kan man for tiden på DR K se et program, hvor en yngre mand, iklædt batikfarvede boksershort, fortæller om sit glade liv i en swingerklub i Ringe på Fyn. …

Swinger-Kaj synes støvsuget for skam i livet, støvsuget også for enhver fornemmelse af, at han skylder sin kæreste at være hende tro – eller bare forsøge på det.

Det gode ved programmet – det første i DR K’s programserie Adam & Eva – er, at han får karske ord med på vejen af den borgerlige debattør Eva Selsing. Mener du virkelig, at Kaj er umoralsk, spørger Selsings progressive modpol, Adam Holm hende. Ja, slår Selsing fast.

Umoralsk, eller snarere amoralsk, vil jeg tilføje, for hvis man er umoralsk, véd man, at man gør noget forkert. Den véd Swinger-Kaj tydeligvis ikke.

Han er en repræsentant for det moderne menneske, der ikke vil finde sig i nogen form for behovsudsættelse, påpeger Eva Selsing med fuld ret. Ideen om, at har du lyst, har du lov – også til at såre dine nærmeste. Og at holdningen er destruktiv og familieødelæggende er ret indlysende. …

Men samtidig er kritik af lystprincippet det helt store tabu. Prøv bare at se på reaktionerne på Eva Selsings udtalelser i programmet. …

Ja, det er ikke Swinger-Kaj folk er forargede over, men derimod Eva Selsing. Ikke et øjenbryn løfter sig over at en mand – med stolthed – sidder og udstiller sin egen systematiske utroskab. Men vover nogen at anfægte, at det er en god måde at leve på, SÅ regner fordømmelserne ned.”

Oploadet Kl. 02:55 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94809/trackback

17 Comments »

 1. Kristen moral er ikke opbyggelig i vore dages samfund, hvor alle hovedproblemerne kunne løses ved at erstatte moralsk dømmesyge og lignende følelser med fornuft bygget på logiske overvejelser om at maksimere trivslen. At udslette egen individualitet som del af en familie er ikke længere økonomisk påkrævet, så det virker uhyre gammeldags at ville opretholde troskabsbaserede parforhold trods de uhyggelige konsekvenser for enkeltindividernes frihed.

  Kommentar by perhag — 5. september 2018 @ 04:07

 2. Massemediernes evindelige spekulation i sex, vold og mord, og deres mistænkeliggørelse af alt med moral, etik, værdier, traditioner…. er et udtryk for at store dele af journaliststanden er sunket ned i kynisme og en slags marxistisk åndsformørkelse. Der får dem til året rundt at hetze mod mænd, familier, forældre, “racister”, ytringsfrihed, nationalstater/fædrelande, kristendom, demokrati, selvstændig tænkning og alle der er skeptiske overfor EU og invaderende migranter. Noget der også er i tråd med at kommunistisk og feministisk ideologi prøver at opløse og splitte alt med folkelig kultur, så familiernes sammenhold ødelægges, og samfundet og civilisationen nedbrydes indefra. Sodoma og Gomorra tilstande plus kaos, splid, opløsning og forfald ses af syge og forvirrede rødkålshoveder som den rette vej fremad. Perhag ovenfor er sikkert en rodløs sjæl der slet ikke forstår de uhyggelige konsekvenser for samfundets vigtigste og mest grundlæggende enhed: familien.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. september 2018 @ 05:25

 3. Eva deltager i totalt forkerte rammer. Lidt som en Nar.

  Kommentar by River — 5. september 2018 @ 09:23

 4. Hvem fanden er Eva Selsing?
  Og fuck Fake News lortesprederen DR. og islamist partiet Venstre og homo partiet de konservative.

  Kommentar by Piphans — 5. september 2018 @ 09:52

 5. Jeg må inddrømme at jeg holder meget af Katrine Winkel Holm og hendes etik og moral. Desværre for mig, er jeg nok selv en af de hedonistiske livsnydere, som med min livsstil hun nok foragter. Hun har ret i det meste af hendes kritik i JP, men det giver jo selvfølgelig også nogle friheder og oplevelser, men ja, socialt kærlighedsmæssigt set i forhold til partnere er det ret så ufølsomt i mange henseende. Det modsatte kan dog også være tilfældet, i få undtagelser. Jeg er dog også uenig med hende i debatten om omskæring. Men alt dette er dog underordnede småting i kampen imod Islam og dens indflydelse, så tak til KWH for hendes indlæg (om jeg så er enig eller ej i dem). Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. september 2018 @ 10:09

 6. PS: Lysterne holdtes jo også skjult ud af til, imens lysterne indadtil ofte endte i blodskamspædofili, Skabsbøsseri/ lesbisk eller anden måde blev skjult udadtil i familiens skød- før i tiden. Men ja ….mange følelser kommer altid i klemme uanset hvad.

  Kommentar by Michael Unna — 5. september 2018 @ 10:13

 7. @Unna: “Enig i hendes holdning til at det er helt fint at lemlæste forsvarsløse drengebørns penis”

  Det er seks millioner gange forkasteligt

  Kommentar by Træt — 5. september 2018 @ 10:18

 8. Tjaeh, jeg har nok også bevæget mig ud i moralens overdrev de sidste to år, dog sammen med min kone så ingen utroskab.

  Det kunne være spændende hvis de fulgte et muslimsk tvangs ægteskab i stedet for swingere. Gerne helt ud på altanen

  Kommentar by redneck — 5. september 2018 @ 10:49

 9. NIHILISMEN HAR VIND I SEJLENE pga. massemediernes mangel på moral og etik. Alle undergraver de kortsynet og tåbeligt vores kultur, økonomi, familieværdier, frihed og sikkerhed. Journalisterne er blevet underkastet ensretning på journalistskolen, siden man centraliserede uddannelsen. Og medierne har fået store statstilskud i årevis, så de helst undgår afsløringer af politisk råddenskab. Så oveni deres løgne- og hetzkampagner har vi så også deres fortielser og fordrejninger. Danmarks fremtid begynder at se sort ud.

  Kommentar by BENT NIELSEN — 5. september 2018 @ 11:02

 10. Man kan lære utroligt meget af hvad BIG-MOTHER-STATEN SVERIGE har udviklet sig til. Nemlig en gale-anstalt, en slagmark og et rædselskabinet. Rødfascisterne, feministerne og pladderhumanisterne er i fuld gang med at ødelægge al velfærd, frihed og tryghed. Mændene og familierne og de almindelige svenskere er totalt til grin. For pladderhumanisterne forærer deres land, byer, kvinder, penge, velfærd, arbejdspladser, boliger og menneskerettigheder væk til millioner af afrikanere og arabere. Der er tale om forræderi i verdensrekord omfang.

  Kommentar by BENT NIELSEN — 5. september 2018 @ 11:11

 11. Undskyld til Michael Unna, jeg læste det som om du var ENIG i KWH’s forkvaklede holdning til penislemlæstelse af børn.

  Kommentar by Træt — 5. september 2018 @ 11:31

 12. Jimmi Tåkeson. Jimmi Fjågeson. Jimmi Åkki-Nåkkison. Sverigedemokraterne havde 9 kandidater til valget med nazibaggrund. Og de måtte have de venstreorienterede til at fortælle dem det. Jeg blev skide gal over Messerschmidts svineri med EU penge, men det her er 10 gange værre.

  Kommentar by Ole Larsen — 5. september 2018 @ 11:43

 13. Messersmidt udstillede bare hykleriet i at kun EU-forikerne kunne holde fest og føre ikke EU-relateret valgkamp for EU-penge.

  Med journalistisk venstreparti som modstandere i stedet for medsammensvorne var kampen ulige i forhold til Margrethe Auken og Co.

  Kommentar by Træt — 5. september 2018 @ 13:02

 14. til 7) Træt. Jamen jeg er da grundlæggende uenig i hendes holdning til omskærelse, som hun forsvare. Eller sagt på en anden måde. Jeg er helt og aldeles uenig med hende om omskærelsen.Men jeg kan da godt vurdere hendes kritik (og dermed også selvkritisk vurdere mit liv) angående hedonisme og den totale frihed, uden ansvarlige medfølelser for andre.

  På trods af hendes og min uenighed, så er jeg glad for at støtte hende i kampen imod islamisk indflydelse, som er hamrende langt vigtigere end de andre emner. Så det er småtingsafdelingen for mig.

  Kommentar by Michael Unna — 5. september 2018 @ 16:04

 15. OK. Fik først læst 11) nu. Støt SIAD. Ha en god dag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. september 2018 @ 16:06

 16. -> Træt. @13:02
  Morten Messerschmidt udstillede da ikke blot hykleriet! Fik han ikke også fiflet nogle uberettigede særdeles pæne beløb hjem?
  Eller forholder det sig med DF’s fiflen, ligesom det er blevet populært på andre områder som f.eks. terror: at det er motivet der gælder? At hvis blot motivet er “godt nok” så er forbrydelsen ikke eksisterende?
  Stol ikke på DF, og stem ikke på dem.
  Vi er nød til at begynde at se nøgtern på det politiske, og det første må være at få smidt alle de gamle svigtende politikere ud. Hver og en!

  Kommentar by Henning Jensen — 5. september 2018 @ 16:21

 17. EU har jo indledt retsforfølgelse mod mange modstandere, Messerschmidt, Marine le penn og diverse andre som er blevet beskyldt for at deres regnskaber ikke var i orden. Det samme er vist ikke sket for tilhængere af EU. Kan der ikke være tale om politisk forfølgelse? Som den gang Glistrup og Ninn Hansen blev beskyldt for alt muligt.

  Kommentar by BENT NIELSEN — 5. september 2018 @ 20:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper