6. september 2018

Kvindesyn: Marokko har strammet loven, men “… kulturen ser ikke ud til at have ændret sig ret meget”

For tiden er der heft debat om sexistiske ritualer på sjællandske gymnasier. En debat der blev kickstartet af den tidligere elev på Rungsted Gymnasium Anja Leighton, der fortæller at hun som blot 15-årig 1g’er blev presset ud i forskellige nedværdigende situationer. Ingen drenge forsvarer ‘puttefesterne’, bortset fra 3g’eren Ghulam Sher Shah Asghar, en afghaner, opvokset i Nivå: “Jeg synes ikke at ansvaret skal ligge mest hos drengene”.

Teenagedrenge uanset etnisk herkomst vil gå til grænsen i forhold til jævnaldrende piger, men langt de fleste danskere vil ikke forsøge at retfærdiggøre krænkelser. I sidste ende handler det om kultur, og sålænge den dominerende kultur er islamisk, så kan man ikke lovgive sig ud af det. Intet seksuelt frisind, uden frisindede.

Her en brutal historie fra Marokko, sakset fra TV2.dk – 17-årig piges tatoveringer fra voldtægtsmand er blevet billedet på et problem.

“Historien begynder under ramadanen i forsommeren 2018, hvor Khadija Okkarou havde planlagt, at hun skulle på ferie hos sin tante i en uge. På et tidspunkt gik hun ud foran tantens hus sammen med sin nevø.

Nevøen gik ind i huset igen, og pludselig kom to mænd hen til den 17-årige pige. En af dem trak en kniv og tvang hende til at gå med.

– De tog mig med til et sted, jeg ikke kendte, det var i et forladt område. En af dem angreb mig, fortæller hun.

Khadija Okkarou blev voldtaget, men ikke bare af en enkelt mand. Op mod 15 mænd er mistænkt for at have deltaget i voldtægterne.

– De angreb mig en efter en. De tatoverede mine arme. …, fortæller Khadija. … Overgrebene fortsatte i to måneder.

(Khadija Okkarou, voldtaget, tortureret, tatoveret…; Foto: Twitter)

Den marokkanske regering har strammet landets love og gjorde i februar nogle former for hustruvold ulovligt. Men kulturen ser ikke ud til at have ændret sig ret meget. Blandt andet gør forældrene til de anholdte mænd, hvad de kan for at bringe skam over hende.

– Hun har en dårligt rygte i Oulad Ayad, siger en af mødrene til de anholdte.”

Oploadet Kl. 16:55 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94835/trackback

8 Comments »

 1. Bedste bud: Lad være med at tage på ferie i muslimske lande og dermed understøtte disse økonomisk. De skal udsultes og lære at komme ind i nutiden, omend det nok bliver besværligt.

  Derfor, ingen ferier til Dubai, Abu Dhabi og andre emirater, ingen rejser til Marokko, Algeriet, Tunis osv.,

  Kommentar by anon — 6. september 2018 @ 17:07

 2. Anmeldersken fra Rungsted skiftede derefter til svinestien Det frie Gymnasium http://charlisblog.com/2011/04/11/det-fri-gymnasium/

  Kommentar by Træt — 6. september 2018 @ 17:54

 3. Jamen kan det undre med det islamiske kvindesyn? Uhyggeligt at nogen vil understøtte dette uhyre. Længes efter de mere frigjorte og afslappede 1970er og tildels 60 erne. Støt SIAD. God torsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. september 2018 @ 19:23

 4. PS: også seksuelt frigjorte, hvor der pga manglende islamisk indflydelse, var et langt mere afslappet forhold til nøgenhed, og orgier. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 6. september 2018 @ 19:24

 5. Ingen har lovet os, at multikulti altid er en fest. Selvom der er flest fordele. kan der selvfølgelig også være skikke og tankegange, vi lige skal vænne os til.

  Husk at stemme på DF, Venstre, og Konservative for mere multikulti.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. september 2018 @ 20:07

 6. SAGEN ER JO MED TIL AT VISE AT DE KVINDESAGSKVINDER som samtidig går ind for multi-kulti, “berigelse” og radikal politik, er snotdumme/komplet hjernedøde. Og meget usolidariske med deres medsøstre/andre kvinder. Når man så tillægger hvordan disse kommunist-kællinger har misbrugt deres “kvindesag” og politiske indflydelse til hetz og bureaukratisk krigsførelse mod mænd, familier, børn og husmødre…..kan man vel godt komme til det resultat at kvindesagskvinderne ikke repræsenterer ret meget andet end organiseret ondskab. I realiteten har de kun skabt ulykke, sorg, uretfærdighed og idiotisk lovgivning og forvaltning.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. september 2018 @ 20:10

 7. Intet nyt i at muslimer tatovere deres voldtægts ofre, og det er måske pga. muslimernes tatoverings evner at tyskerne elsker muslimer og islam, og derfor har støttet dem økonomisk i over hundrede år og tilmed hjulpet dem til at begå folkemord på kristne samt stjæle deres land.

  Det er sku en syg verden vi lever i.

  Kommentar by Piphans — 6. september 2018 @ 21:20

 8. Hen har da bare været udsat for en kreativ hændelse, kan jeg se 😀

  Kommentar by TT — 10. september 2018 @ 23:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper