6. september 2018

Chemnitz: Bild Zeitung mfl. fokuserer på heilende enkeltpersoner, den ene har synlig ‘RAF’-tatovering

Det bobler i Tyskland, særligt i den østlige del, og hvor den folkelige modstand mod masseindvandring for tre år siden kom til frit skue i Dresden, så gentager det sig nu i Chemnitz. Folkelige manifestationer imod masseindvandring efter to arabiske migranter knivdræbte 35-årige Daniel Hillig, der i øvrigt har en cubansk far. Blandt de øvrige sårede ved samme hændelse var to tysk-russere.

Politikere og medier kæmper det bedste de har lært for at gøre demonstranterne til ‘nazister’, men det er selvfølgelig en svær opgave, når op imod 10.000 går på gaden, og enhver kan se at langt at de fleste er helt almindelige frustrerede tyskere. Det er forbudt at være nationalsocialist i Tyskland, og Bild Zeitung har forsøgt at samle billeder af heilende tyskere, med det ene formål at tørre enkeltpersoners ageren af på folkelige masser.

I en artikel fremhæver Bild tre heilende tyskere, der er bare lige et enkelt problem. Den heilende til venstre ses på flere billeder, og nærstuderer man en tatovering på hånden fra et foto i høj opløsning, så ser man forkortelse ‘RAF’ – ‘Rote Armee Fraktion’. En venstreradikal terrororganisation med 34 mord på samvittigheden.

(Bild Zeitung, 6. september 2018: Wer kennt diese Neo-Nazis?)

(Bild Zeitung, 6. september 2018: Hitlergruß: Sechs Rechte identifiziert)

(Foto: Flickr)

Mere om sagen hos Watson.de. T-online beklagede først fejlen, men trak i land, da manden i et interview med Sat1 virker til at være en troværdig nazist, trods en RAF-tatovering. Manden ses også i et Vice-indslag.

Gør det videre forskel om en tilfældig usoigneret mand med hættetrøje er en venstreradikal ‘agent provocateur’ eller en genuin nazist. Ikke i mine øjne. Var medierne objektiv, så ville de uanset hvad, ikke bruge enkeltpersoners ideologi til at sværte masserne. Det gør de da heller ikke imod venstrefløjen. Det ville da ellers være nemt.

(Grafik: Facebook)

Oploadet Kl. 18:37 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94855/trackback

27 Comments »

 1. Jamen selvfølgelig lyver msm sig frem til fakta, for at retfærdiggøre sig selv og Deres leflen for islams modbydeligheder. Er efterhånden vandt til det. Lygenpresse.

  Kommentar by Michael Unna — 6. september 2018 @ 19:19

 2. Det er merkel-igt som de glemmer at sammenligne med G20 i Hamborg hvor røde udøvede vold mod politiet,stak biler i brand og stjal fra butikker med arme og ben.Udover at sætte byen i brand.

  Kommentar by jønne — 6. september 2018 @ 19:41

 3. Jeg hørte lige libertiner og hash-psykotikeren Cordua på 24-lyv og der var naturligvis ikke et ord om mediernes svinestreger imod Chemnitz lovlydige demonstrerende borgere som fluks blev udråbt til at være nazister og højreradikale.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 6. september 2018 @ 20:08

 4. JAMEN KÆRE VENNER, HVIS DER VAR 3 NAZISTER/IDIOTER OG 1O.OOO ALMINDELIGE OG ORDENTLIGE BORGERE, så er det da langt mere interessant at skrive om de tre tosser end om de 1O.OOO almindelige, kedelige, fornuftige og velkendte borgere som vi er så vant til at se i gadebilledet. Og hvis medierne kan få deres 5OO.OOO læsere (eller hvor mange det nu er?) overbevist om at 1O.OOO dødsensfarlige nazister var på gaderne, kan vores allesammens kære frau Merkel, vel godt få en valgperiode mere. Så konen kan få tid til at gøre EU til et herligt og virkeligt velfærdsprojekt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. september 2018 @ 20:31

 5. PS: I historisk perspektiv må nazisterne jo absolut være de allerværste. Kommunisterne har jo kun myrdet dobbelt så mange, og islamisterne vel kun tre gange så mange. (nazisterne 50 millioner drab, kommunisterne 100 millioner og islamisterne vel 150 millioner. (?) Sidste tal godt nok over 1400 år)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. september 2018 @ 20:40

 6. Mordet på en Chemnitz-borger var vel et af de sædvanlige modbydelige migrant-mord. Ofret blev stukket ned med to eller tre knive. Der var blod over det hele. Manden har sandsynligvis været sagesløs, og har sikkert kun været “skyldig” i at være “vantro”. Men for Merkel er det jo nok ligegyldigt at hundredvis/tusindvis af tyskere er ofre for kællingens åndsformørkede politik. Se Merkels migrant crisis på you tube/black pigeon.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. september 2018 @ 21:06

 7. Godt at vi har EUSSR og folketinget til at sikre at vi får de rigtige Fake News nyheder så vi ikke skal tynges af, at tænke på virkelighedens islamiske helvede her i EUSSR.

  @5
  Det værste er at muslimerne stadig hver eneste dag angriber og myrder og tilmed halshugger kristne i europa og ved tyrkiet, og det stopper ikke før vi har udryddet djævle kulten islam fra jordens overflade.

  Kommentar by Piphans — 6. september 2018 @ 21:09

 8. Svindel og bedrag (fake news) er big business. Medierne skovler satanisternes penge ind og lyver så stærkt en hest kan rende.

  Kommentar by Iznogut — 6. september 2018 @ 21:09

 9. Hvis man kan forstå tysk bør man helt sikkert læse:

  pi-news.net

  Man kan også følge Lutz Bachmanns youtube-kanal. Bachmann er grundlægger af Pegida, som ca. hver anden uge afholder store demos i Dresden. Jeg må hvis ikke komme med så mange links, men søg med ordene: LUTZiges – tagesLutz

  En anden interessant tysk frihedskæmper og youtuber er den tidligere politibetjent Tim Kellner, som hvis nok også har daglige opdateringer. Søg bare under Timkellner. Han har pt ca. 67.000 subscibers.

  Kommentar by kenneth — 6. september 2018 @ 21:27

 10. “manden i et interview med Sat1 virker til at være en troværdig nazist, trods en RAF-tatovering.”

  Hvis en venstreradikal lader sig filme, mens hans leger nazistisk heileri midt iblandt tusindvis af almindelige fredelige demonstranter, så har han vel heller ingen problemer bagefter med at lege tro nazist over for nogle forskruede journalister, der er hysteriske efter at opstøve det ønskede nazi-narrativ.

  Man fornemmer mest af alt, at der bare er tale om meget ringe journalistik.

  Kommentar by traveler — 6. september 2018 @ 21:38

 11. MEGET TYDER PÅ AT VALGLOVEN/VALGSYSTEMET ER SÅ FORÆLDET, OG VORES DEMOKRATI SÅ UOPLYST/VILDLEDT, SÅ INDIREKTE OG PRÆGET AF NAVLEPILLENDE KLIKE-TÆNKNING, at partierne langt hen ad vejen er blevet udklæknings-anstalter for en slags kollektiv sindssyge eller galskab. Der er opstået en dyb kløft mellem de folkelige interesser og parti-interesserne. Og politikernes ageren bliver mere og mere latterlig og folkefjendsk. Tænke sig, da politikerne ville mindske cigaretrygningen, afskaffede de pakkerne med 5 og 1O cigaretter, så man var tvunget til at købe mindst 2O ad gangen. Og hvad det folkefjendske angår, har både familie-/skilsmisse-, sundheds-, velfærds- og indvandringspolitikken længe været så pervers og menneskefjendsk overfor danskerne, at det ligner politisk vanvid og forbrydelse.

  De indtil nu spredte skandaler, forræderier, overfald, voldtægter, bilbrande og mord kan snart flyde sammen til en slags organiseret krig og hverdagsterror mod danskerne, svenskerne og alle vesteuropæere. Mordene på enkeltpersoner og smågrupper er nok kun begyndelsen. Får vi ikke nye og anderledes politikere på banen, vil Danmark, Skandinavien og resten af Europa uvægerligt endnu engang synke ned i kaos, krig og massedød. Se Snaphanen om NEDSLAGTNING OG FOLKEMORD i Sverige etc.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. september 2018 @ 22:03

 12. Jeg tror, at det er såkaldte V-Leute, statslige agenter, som er sendt ind i demonstrationen og spiller rollen som overgearede nazister. V-Männer er så normale i DDR2.0, at der i 2015 udkom en forordning, som udtrykkeligt tillader dem at heile:

  https://mobil.n-tv.de/politik/V-Leute-duerfen-sich-szenetypisch-verhalten-article15437251.html

  Kommentar by BS — 6. september 2018 @ 22:27

 13. Tænk at bo i et land , hvor folkevalgte politikkere pisser på landets flag. Det er som en BOOMERANG i træ der kommer tilbage i hærdet stål ganget 1 mill.
  https://www.youtube.com/watch?v=zc_MQ_jnHbY

  Enhver oplyst, ved vi står overfor massiv social uro. Når årene går bliver problemerne størrere . 700.000 i Tyskland alene afviste migranter , men bliver.
  Samme billede overalt i europa, unge mænd i den kampklare alder.
  Ingen forlader frivilligt europa.

  Hvorfor skiber man 1.000.000 unge analfabetiske afrikanske mænd til europa ?

  Hvad er planen …

  Når det politiske system skifte er ovre , starter historien .
  vær klar vær beredt

  Kommentar by frank H. Hansen — 7. september 2018 @ 01:26

 14. Der er virkelig desperation at spore nu. Alle steder.
  I Svergistantinopel er sossernes fodfolk i panik sendt ud og canvasse her 3 dage før the total melt down. Alt tyder på det var too little too late. Og godt det samme. Alle steder blev sosserne mødt med en kold svensk skulder. Jeg imødeser søndag med tilbageholdt åndedræt.

  Kommentar by White knight — 7. september 2018 @ 02:51

 15. Mærkeligt, at danske medier ikke har identificeret manden i midten som Søren Espersen…
  Hvad menes der i øvrigt med hans plakat: Wir sind Bunt bis das Blut spritz – Vi er kulørte/flerfarvede/har forskellig partifarve? indtil blodet flyder.
  Er det et nazistisk slogan???

  Kommentar by Catfish — 7. september 2018 @ 03:09

 16. korrektur !
  Hvad er der blevet af Balder?

  Kommentar by Nielsen — 7. september 2018 @ 04:12

 17. Der var sgu mere sandhed at læse i “ugens rapport” end i samtlige nutidige medier.
  Fake news og MSM er to alen af samme stykke og bundet sammen som ærtehalm.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 7. september 2018 @ 04:35

 18. Løgnemedierne – dvs de døende aviser og broadcast tv – er udenfor pædagogisk rækkevidde. Deres systematiske løgne til fordel for islamiseringen er afsløret igen og igen over den sidste snes år eller længere. De svarer aldrig seriøst på kritik. De har definitionsretten qua deres mega elektroniske propaganda kanoner og den holder de fast i.

  Vi, der går ind for ytringsfrihed, må kæmpe for, at de ikke får lukket de frie online medier, som de nu forsøger ved at få gennemført en lov i EU.

  “Grundlæggerne af internettet og Wikipedia advarer mod loven, der vil gøre internettet til et værktøj til overvågning og kontrol.

  I et brev til Europa-Parlamentets præsident Antonio Tajini, sagde de:

  “Som en gruppe af internettets oprindelige arkitekter og pionerer og deres efterfølgere, skriver vi, fordi det haster med få sat en stopper for en overhængende trussel mod fremtiden for det globale netværk ”

  https://www.trykkefrihed.dk/nu-angribes-ytringsfriheden-online-massivt-af-myndighederne-bl.a-eu.htm

  Kommentar by A-mad — 7. september 2018 @ 09:25

 19. @16 Frank
  Vores ledere har solgt os til de tyrkiske islamister, der uhindret myrder løs i hele verden senest i Syrien og omkring tyrkiet, og de kan gøre præcis hvad de har lyst til samtidig med, at vores ledere i årtier har taget vores skattekroner og sendt til dem ubeskåret til de tyrkiske islamistiske folkemordere så de kan fortsætte deres udrensning af kristne.

  Kommentar by Piphans — 7. september 2018 @ 09:36

 20. http://janning.ws/wir-sind-bunt-bis-das-blut-spritzt/

  modtræk til Merkels “wir sind bunt” multi-kulti kampagne.

  Kommentar by Træt — 7. september 2018 @ 11:54

 21. Blot af hensyn til den historiske bevidsthed: Den tidligere advokat Horst Mahler, der først var forsvarsadvokat for den fremtrædende terroristiske rotterede Rote Armee Fraktion(RAF)-medlemmer, blev senere selv en del af RAF.

  Derefter flyttede han videre ud i ekstremismen og blev medlem i Nationaldemokratische Partei Deutschlands (NPD), der anses for nynazistisk, men har demokratisk legitimitet i Tyskland.

  Han er antisemit og hævder, at Holocaust – mordet på seks millioner jøder – ikke har fundet sted. Han hilste angrebet mod USA 11. september 2001 velkomment, om end han senere har givet udtryk for, at det nok var en jødisk domineret amerikansk regering, som stod bag. (kilde: b.dk).

  Dette blot for at skrive, at ekstremerne undertiden mødes.

  Og at jeg personligt har det noget svært med de efterhånden mange antijødiske skribenter herinde, omend jeg går ind for ytringsfrihed, men ikke direkte ahistorisk dumhed.

  Kommentar by anon — 7. september 2018 @ 13:12

 22. Der blev heller ikke slået 6 millioner jøder ihjel, måske 2 mill.

  De 6 millioner er et gammelt jødisk mytologisk tal.

  Men jødeudryddelserne var under alle omstændigheder forkastelige, og de er den direkte årsag til muslimplagen, som kun kan løses ved rent faktisk at lave industrialiseret masseaflivning, som man påstod fandt sted i Auswitz.

  Når man ser hvad der kan køres igennem på Danish Crown på en enkelt dag, og med vore dages transportmuligheder kan det klares på et år.

  Kommentar by Træt — 7. september 2018 @ 13:51

 23. SENESTE NYT: ? Der Präsident des Inlandsgeheimdienstes og indenrigsminister Seehofer (CSU) betegner mediernes beskrivelse af Chemnitz-demonstranterne som Fake News. De var ikke racistiske højreradikale ifølge den tyske efterretnings tjenestes chef og han bakkes op af den tyske indenrigsminister.

  Nu vil de andre partier – undtage AfD – have efterretningschefen fyret!

  Stor komedie i Tyskland, så den igår på tysk tv på ARD Tageschau kl.20 og jeg lå flad af grin! :-)

  https://www.dw.com/de/seehofer-stellt-sich-hinter-verfassungsschutz-pr%C3%A4sident-maa%C3%9Fen/a-45391032

  Kommentar by A-mad — 8. september 2018 @ 11:14

 24. For nu at sige det på dansk, så siger efterretningschefen Maassen »Baseret på min forsigtige vurdering er der god grund til at tro, at det drejer sig om bevidst misinformation, muligvis for at aflede offentlighedens opmærksomhed fra mordet i Chemnitz.« Og den udlægning bekræftes af Indenrigsminister Seehofer.

  De to skærer altså ud i pap, at den 19 sekunders sekvens er et bevidst arrangeret falsum. Med andre ord: Politi- og efterretningsvæsenet har afklaret det som et venstreradikalt stunt af Antifa lavet bevidst for at misinformere. Og det er har lykkedes over alt forventning.

  At medierne og politikerne lader sig narre, fordi de er fuldkommen opslugt af deres nazi-narrativ, det er det, emnet drejer sig om. Hvor er alle de dybdeborende journalister, når nu de reklamerer med, at de er så nødvendige for at formidle samfundet sande historier i disse Fake News-tider? De er pist væk.

  Denne misinformation er i tråd med det tidligere indslag, hvor venstreradikale lader sig filme, mens de heiler midt iblandt tusindvis af almindelige fredelige demonstranter. Da en af dem så opsøges af journalister, der er ude efter at få bekræftet deres nazi-narrativ, så giver han dem hele armen i nazi-bla-bla, selvom han har indgraveret RAF på hånden.

  Kommentar by traveler — 8. september 2018 @ 15:01

 25. Dette er nu en sag, som løgnepressen i Tyskland helst bare vil lade dø i stilhed, efter afsløringen. Medierne gør det samme overfor Trumps frihedskamp i USA, skriver af hvad der skal siges og menes, mens en pro-Trump politisk vinkel (f.eks. Fox News) ignoreres totalt, derved skabes det dominerende ensidige billede man ønsker frem. Trump skal fremstå som hadet amatør overalt, men massemedierne er faktisk dem der udstilles som luskede løgnagtige amatører, folk er heldigvis ikke længere helt så tossegode som førhen.

  Kommentar by LarsB — 8. september 2018 @ 15:47

 26. Du er genial, Kim. Simpelthen.

  Kommentar by Thomas — 8. september 2018 @ 15:58

 27. Rote Arme Fraktion (RAF) og Satans kors. En fin “samfundsborger” i sin AFA uniform.

  Kommentar by Iznogut — 9. september 2018 @ 08:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper