6. september 2018

Karsten Hønge: Politiet skal ikke beskytte Paludan – Han er en nar, en sølle stakkel, en latterlig racist

Det irriterer naturligvis den yderste venstrefløj, at deres modstandere på den politiske højrefløj også er omfattet af Grundloven. Det gør det svært for ‘Gadens parlament’ at lukke munden på folk som Rasmus Paludan, men ‘nu må det stoppe’. Folkesocialisten Karsten Hønge for fuld udblæsning på TV2 News, torsdag eftermiddag.

Karsten Hønge, retsordfører, SF: Altså, jeg synes, at nu må det stoppe. Der må trods alt være grænser for hvor mange penge man skal bruge på en person, der tydeligvis er en stakkel. En sølle nar, der bare søger at gå rundt og generer folk. Altså, hvis det er en demonstration, så skal han selvfølgelig beskyttes, og det at han også blevet mange gange. Og nu tror jeg også folk har fanget pointen i hans groteske, latterlige udtalelser. Han skal ikke nu sidde derhjemme, og regne ud, at hver gang han laver noget, så står der en hel masse politibetjente til at passe på ham. Og lade det indgå som en del af hans optræden. Politifolk, nu for offentlige skattekroner er statister i sådan en latterlig racists teateroptræden.

TV2 News: Har han ikke ret til at blive beskyttet når han ytrer sig, ligesom alle andre har?

Karsten Hønge: Han har i den grad ret til at blive beskyttet, hvis han bliver overfaldet. For eksempel på vej hjem fra sit hjem til arbejde, eller hvis han sidder på en café, eller han bliver forulempet i sit liv, så har han ret til at blive beskyttet. Han har også ret til demonstrationer, hvor han kan komme med sine groteske udtalelser, men det han gør, det er jo at han præcist går efter enkeltmennesker som han generer på det groveste, overfalder verbalt. Det er der ikke meget demonstration i, det er jo bare chikane af andre mennesker. Jeg synes egentlig også her, at de her mennesker som bliver provokeret, at de i virkeligheden bare skulle ryste på hovedet, for han er jo bare en sølle stakkel, han er bare en nar.

(Karsten Hønge på TV2 News, 6. september 2018)

“Der er åbenbart nogle, der vil bestemme, hvor jeg må være, bare fordi jeg har en politik, de ikke bryder sig om.” (Rasmus Paludan, 6. september 2018)

Oploadet Kl. 22:59 af Kim Møller — Direkte link54 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94868/trackback

54 Comments »

 1. Paludan eksponerer politikernes gigantiske fuck-up, og kære politikere: Det bliver MEGET værre.

  Kommentar by BB — 6. september 2018 @ 23:12

 2. Jorden kalder Karsten Hønge!
  Hvorfor helvede er det nu lige at Rasmus behøver beskyttelse for at have en mening?
  Hallo Karsten, kan du høre noget?
  Er det på tide at få peget på elefanten i lokalet, eller skal vi synke ned i slummen sammen med Sverige?
  Hr. Hønge vil du fremover lukke røven, hvis der tilstrækkelig tit dukker et tæskehold op, når DU fremstammer DIN mening? Eller har du tilfældigvis den rigtige mening, som alle andre skal rette ind efter?
  Karsten! Karsten! Kan du overhovedet selv se, at du har diktatortilbøjeligheder?

  Kommentar by Lider af danskhed — 6. september 2018 @ 23:35

 3. Det er da udmærket at Paludan får gratis reklame fra løgnepressen. Skal vi gætte på hvor mange flere views han videoer nu får?

  Kommentar by kenneth — 6. september 2018 @ 23:45

 4. KARSTEN HØNGE ER JO NOK BARE EN SOCIALIST/KOMMUNIST/EUROPAT som går ind for at Danmark bliver afrikaniseret og islamiseret hurtigst muligt. Og ligesom de radikales Marianne Helved kan han ikke lide at det udstilles at Danmark fyldes med primitive og skumle typer fra Afrika og omegn. Og det vil passe ham fint hvis demokratiet skævvrides så nye partier og andre meninger om multi-kulti, “berigelse” og snigende besættelse af Danmark ikke kan komme til orde pga. trusler om vold. Trusler der forlængst var blevet til overfald, hvis politiet ikke havde været til stede.

  Så er det også komisk og afslørende så sparsommelig SF’eren pludselig er. Han har da ikke kritiseret at nogle på Christiansborg mv. gerne vil bruge flere MILLIARDER kroner på en bro eller tunnel til Malmø. Og endnu flere milliarder kroner på en bro til Fehmern. Og det i en tid hvor der mangler penge til velfærd, sundhed, pensioner og ældreplejen. Som planlægges yderligere forringet om kort tid. (se JP) Planerne om at sende et par ekstra milliarder kr. til fjerne lande har Hønge vist heller ikke noget imod. (se også Snaphanen om nedslagtning og folkemord i Sverige)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. september 2018 @ 23:46

 5. Tjaaah his ikke Hoenge praktisere kitman, saa er han inde for en brat opvaagning,stakkels fyr

  Kommentar by dunk — 7. september 2018 @ 00:22

 6. Vi hører her, en retsordfører – Jeg gentager, en retsordfører, som har sæde i den lovgivende forsamling i Danmark (også kaldet Folketinget) som her, med sin udtalelse, fuldstændigt, skider på vedtagne og almengyldige retsstats-principper, sic! – Jeg skammer mig over, at en afstumpet type som Karsten Hønge, har indflydelse på lovgivningen i mit fædreland!

  Og én ting til, Karsten Hønge, når opgørets time kommer, så skal vi nok finde dig og få dig retsforfulgt for landsskadelig virksomhed.

  Kommentar by T. Flodur — 7. september 2018 @ 00:38

 7. Jo mere der lyder andre toner fra den progressive del af SF, jo flere points (stemmer) kan der indhentes hos de gamle, øllede SFere. Og det er jo godt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. september 2018 @ 00:41

 8. Denne tumpe er ikke egnet i tinget.
  Men Karde har forstået ytringsfriheden.

  Kommentar by Sindsro — 7. september 2018 @ 00:56

 9. Man bliver lidt rystet, men DR Nyheder gik da helt amok her til aften i det overmodne Trump Derangement Syndrome. Faktisk var det mest af alt underholdende som Live fra Bremen – rablende voksenmobning fyldt ned Fake News fra mærkelige anonyme kilder. Kan de da for søren ikke vedtage en whistleblower-ordning, hvis alt om Trump kun kan fortælles af anonyme kilder.

  Årsagen til at komme i DR Nyheder var, at en anonym medarbejder, der angivelig er en højtstående person i Trumps administration, skrev en artikel i NY Times om, at Trumps ledelse var amoralsk, smålig, impulsiv og antidemokratisk og meget mere. Det er vel, hvad politiske modstandere ville kalde hinanden. Men at verdens supermagts øverste leder også skulle være antidemokratisk må virkelig vække dyb undren. Trumps er vel valgt til at bestemme. Han deler da vel ikke stemmesedler ud til sin stab, når der skal tages en beslutning. At en angiveligt højtstående person ikke kan skelne mellem præsidentens lovgivne magt til suverænt at bestemme og så USAs demokratiske system i øvrigt, viser, at der ikke kan være tale om en højtstående person, men en digterisk tosse.

  USA-korrespondenten Steffen Kretz var kaldt ind til at bistå med voksenmobningen. Han fortæller den sidste nye saftige historie om en topøkonomisk rådgiver i Det Hvide Hus, der stjæler et vigtigt papir fra præsidentens skrivebord i det ovale værelse, fordi han så håber, at præsidenten glemmer, at han er i gang med at indlede en handelskrig mod USAs tætteste allierede, Sydkorea. Den historie må også være opfundet af en rablende tosse. Det kan dels ikke lade sig gøre bare sådan at stjæle papirer fra verdens vel vigtigste skrivebord (der eksisterer selvfølgelig kontrolmekanismer), og man skal være ualmindelig ubegavet, hvis man tror, at man ved at stjæle et stykke papir eller to, ligefrem kan ændre på politiske planer under udvikling. En sådan skrøne kan måske bruges i en Hollywoodfilm eller opfindes af en filmmanipulator a la Ole Bornedal, men den har intet med virkeligheden at gøre.

  Vi ved godt, ar den topøkonomiske rådgiver, som Steffen Kretz hentydede ukonkret til, var Gary Cohn, der i virkelighedens verden politisk var lodret imod, at Trump ville bruge handelspolitiske metoder frem for øget frihandel. Men Gary Cohn kan da sagtens tale for sine politiske holdninger med oprejst pande og behøver da ikke at stjæle papirer, som, hvis det blev opdaget, ville bringe ham i fængsel. Hvem er disse tosser, der opfinder en sådan historie?

  Nåh ja, hvad Steffen Kretz ikke fortalte, var, at stjæle-historien var taget fra Bob Woodward nye bog om Trump, som navngivne højtstående person i Trumps administration nu med god grund har travlt med at afvise som den pure løgn.

  Kommentar by traveler — 7. september 2018 @ 01:07

 10. traveler – Døds krampe – tænk 6 år mere med Trump …)
  trump 2020, han bliver genvalgt
  Kan de” klare det , altså modstanderne medicinalt

  De er desperate.

  Kommentar by frank H. Hansen — 7. september 2018 @ 01:47

 11. Herr Karsten Møgdynge, er disse rablerier blevet afstemt med din gl. partiformand hjerte-Villy. Med hans: “Disse mørkemænd kan skride ad helvede til!” Eller er det noget SF har patent på? Trist det folkesocialistiske paradis DDR forlængst er nedlagt var? Dernede ville der ikke have været så meget pjat med Paludan.

  Kommentar by White knight — 7. september 2018 @ 02:12

 12. Direkte fra de to største tosseanstalter DR og Christiansborg- også de dyreste..

  Der burde være buster med gl tosser udenfor, til minde om andre tosserier- Mumi Jacobsen, Margrete Auken, Svend(!),Landsveg,Ellemannn..

  Intet voksmuseum kommer op på siden af dem, i gyserafdelingen kunne man bare udstoppe Carsten Jensen som han er, Zenia Stampe, Johanne Sschmiddttt….

  Kommentar by Hul igennem? — 7. september 2018 @ 03:31

 13. Carsten Gøngehest og Villy Polygamist kan så passe tishuset.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. september 2018 @ 03:33

 14. Så skal politiet heller ikke beskytte Hr. Hønge når han går i demonstration med hans røde fane?
  Det er nærmest gratis for ham, da vi aldrig begår voldelige overfald. Det samme kan ikke siges om hans følgere.

  Kommentar by Nielsen — 7. september 2018 @ 04:06

 15. Apropo latterlige idioter betalt af skattekroner, så burde karsten hønge måske spørge sig selv hvorfor politiet selv mener at det er nødvendigt at være tilstede ved de demonstrationer! Det er jo ikke “rent-a-cop” som man bare kan bestille uden grund, som karsten hønge åbenbart tror.

  Han kunne ligeså godt sige at han i virkeligheden ønsker paludan slået ihjel for at gøre opmærksom på de problemer med parallelsamfund som SF har været med til at skabe. Og det er de mennesker der kalder andre for fascister..

  Kommentar by Per — 7. september 2018 @ 04:59

 16. Det siger jo lidt om Karsten Hønge,s demokratiske sindelag. Læser jeg rigtigt. Er han fra SF? Pinligt SF. Virkeligt pinligt. Så ytringsfriheden gælder kun folk med SF,s og de rigtige meninger, og de andre kan så frit trues, chikaneres eller endda slåes ihjel. (Dem som har smadret landet med leflen for islam og dens indvandring skal selvfølgelig beskyttes) Uanset hvad. Støt SIAD. God fredag og weekend.

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. september 2018 @ 06:07

 17. VISSE POLITISKE TYPER ER UFATTELIGT TUNGNEMME

  Selvom islamisterne og salafisterne i Syrien, Irak, Afghanistan og en række afrikanske lande har demonstreret deres brutalitet og blodtørst ved at stille uskyldige og harmløse mænd, kvinder og børn op på række, for derefter at udvælge dem til massehenrettelse, ved at skære deres hoveder af, ved at plaffe dem ned med geværskud, ved at smide dem ud fra høje bygninger, ved at kaste tunge sten på dem, ved at anbringe dem i bure og brænde dem levende, ved at hænge dem i byggekraner eller lygtepæle, ved at sulte eller tæve dem ihjel…… selv efter disse opvisninger af ondskab og grusomhed…… selv efter terror-rædslerne i Sverige, Frankrig og England osv….. har de radigale danske pladderhumanister stadig ikke fattet at det ikke er nogen gevinst eller “berigelse” at fylde Danmark med kulturfremmede afrikanere, arabere, islamister og salafister. Noget der viser at de radigale “humanister”, feminister og rødkålshoveder er bindegale ignoranter, sinker, idioter….. eller totalt korrupte. Er der andre muligheder?

  Hvor mange danskere skal tyranniseres eller omkomme pga. forrykt politik, forbrydelser, nedskæringer og pervers lovgivning, før vi tager fat på at protestere og genopbygge folkestyret?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 7. september 2018 @ 06:23

 18. Jeg så det indslag på TV2, og det var ret så ringe, hvis man ser bort fra de ret vilde ting KH fik sagt. Der var ingen reelle spørgsmål fra journalisten, og Naser Khader kunne – surprise surprise – ikke rigtig sige andet end, at det var en ret han havde i et demokrati.

  Kommentar by na — 7. september 2018 @ 06:44

 19. Tragisk udtalelse fra en folketingspolitiker som i den grad er skyld i at Rasmus Paludan ikke kan sige hvad han vil uden beskyttelse.

  Kommentar by Texas Hippie — 7. september 2018 @ 07:18

 20. Karsten Hønge om Rasmus Paludan: “Det han gør, det er jo at han præcist går efter enkeltmennesker som han generer på det groveste, overfalder verbalt.”
  Det er jo netop det Hønge selv gør med sine udtalelser: går efter et enkeltmenneske!

  Kommentar by Henning Jensen — 7. september 2018 @ 07:29

 21. – Alexanderr

  Kan jeg ikke få dig til at droppe overdreven brug af store bogstaver. Også gerne i dit navn.

  F

  Kommentar by Kim Møller — 7. september 2018 @ 07:30

 22. Hvem er lige naren i det her cirkus, hr. Hønge? Det er dig og dine kammerater, der med den stortudende Lisbeth Poulsen i spidsen, måtte rette ind og sælge de danske skatteyderes ejendom, DONG, for en slik til Goldman-Sachs! Hvad fik I hver især ned i lommen ved den lejlighed?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 7. september 2018 @ 07:34

 23. Men hjerneblødningen karsten hønge synes at det er helt i orden at der bruges gigantiske summer på at omdanne hans arbejdsplads ( Chriatiansborg )til en fæstning, så lille karsten ikke bliver overfaldet eller det der er værre.

  Kommentar by Danskeren — 7. september 2018 @ 07:36

 24. Det skulle mikrofonholderen have spurgt fjoget fra Fyn om.

  Kommentar by Erik — 7. september 2018 @ 07:46

 25. @10 Ja enig

  Undskyld mig, jeg kan altså ikke lige slippe det omtalte nyhedsindslag om Trump fra i går aftes ud af hovedet: Indslaget om Trump mundede ud i en journalistisk set flot episk finale om, at denne ædle modstandslomme i Trumps administration arbejder med det højere mål at beskytte nationen (og hele verdenen) mod Trumps uduelighed og utilregnelighed.

  Der er næsten altid noget lunkent ved ædle motiver. Her er det tegn på, at Internationale Journalistisk Venstreparti overspiller deres kort og dermed afslører sig selv som dybt utroværdige.

  Til sammenligning kan man forestille sig, at en videnskabsmand opdager, at solen vil slukke sit lys permanent på tirsdag. Denne nyhed vil have vital interesse og vil selvfølgelig ikke ende som en nyhedsartikel i en enkelt avis, f.eks. i Berlingeren bag en betalingsmur, og vil ikke blive skrevet af en anonym forfatter.

  Ligesådan, hvis Trump reelt ikke magter sit job og er til fare for nationen (og verdenen), så har det vital interesse for verdenen og er næppe noget, som Bob Woodward skal score kassen på ved at sælge en bog herom, eller som New York Times skal køre som sensationshistorie med anonyme kilder og score kassen på.

  Hvis det vitterlig var af vital interesse for nationen og verdenen, så ville det selvfølgelig ikke komme frem på denne luskede, anonyme og profit-orienterede måde fra et enkelt medie. Så ville de, der har interesse for nationens ve og vel stå frem og fortælle hele verden det, der skal fortælles. Men det gør de ikke, og det fortæller os, at der er tale om pjank og pjat. Man kan sige, at måden det kommer frem på, annulerer selve historien.

  Kommentar by traveler — 7. september 2018 @ 08:48

 26. Svar til kim møller. Ja, hvis man ikke må bruge store bogstaver, så må man jo lade være. Men kan du ikke overveje at tillade det? Hvis alle brugte store bogstaver i første linje, og i navnet, ville kommentarerne ikke flyde sammen, og det blev nemmere at læse dine debatter. Det er måske smag eller behag, men for mig og mine venner og naboer er det mere behageligt for øjet at der er tydelige mellemrum mellem indlæggene. Det er vi enige om. Evt. kunne du lægge nogle brede mørke bjælker imellem. Vh Alexander.

  Kommentar by alexander beaumont — 7. september 2018 @ 08:54

 27. #25
  Ja jeg undrer mig over at det skal tage tre år på journalistskole, at lære at kopiere New York Times fra dagen før og slå op i Ritzau/Polit/Berl/Jyll- eller Illustrated Sports og slå op i EB/BT.
  DR og tvbæ ligeså, kopi af CNN fake over alt fake i verdenen.
  Men det er nok bare for at beskæftige en hundrede afdankede journalister uden kopievner, som “lærere”.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. september 2018 @ 09:16

 28. Politiet har et arbejde at gøre. Det er op til statsmedisteren at styre politiet, og hvis de ikke sla beskytte politikerne, så foreslår jeg at de sparer pengene til nye forsvarsmure rund om forrædderborgen, så vi andre bedre kan komme ind og hilse på dem

  Kommentar by Jørgen Pedal — 7. september 2018 @ 09:25

 29. Meget tyder på at Trump faktisk magter sit job. Han forsvarer de almindelige menige borgeres interesser, og det sætter de stor pris på, hvorfor han stadig er populær blandt mange millioner amerikanere. Trump viste også både handlekraft og mådehold overfor Nordkorea, og hans plan om en mur mod Mexico er da ret fornuftig, da det vil begrænse indsmuglingen af heroin, migranter, våben og farlige bakterier, dyr og planter. Han har også skaffet mange nye arbejdspladser. Hans krav om balance i handelen med Kina er fornuftigt. At han ikke har ladet sig påvirke af klimahysteriet og den syge co2-propaganda taler også til hans fordel. Og så har han overholdt sine valgløfter, hvad hr. Ulykke og andre kunne lære af. Endelig er hans krav til NATO slet ikke urimelige. At de røde journalister i DR og Pollertiken ikke kan lide Trump viser blot hvor kommunistiske og feministiske de er.

  Kommentar by alexander beaumont — 7. september 2018 @ 09:27

 30. Hønge har mindreværdskomplekser, Paludans videoer er blevet set 10 gange flere end social demokraternes, og paludans nåede derop på kun 6 mdr, social demos har langt der i 10år.

  Kommentar by Prebber — 7. september 2018 @ 09:43

 31. Var det ikke Karsten Hønge der blev kaldt for ‘Vikaren fra Helvede’? Nu er Karsten Hønge jo ikke vikar længere, men der er bestemt en ækel stank som var den fra Helvede, når han åbner kæften og viser blot med al tydelighed, at han er alt andet end demokrat samt en fascistoid nar, der burde erklæres uværdig til at sidde i Folketinget.

  Stor cadeau til Paludan & co. fra Stram Kurs for at de tør gå imod islam og er der nogen, der er værdig til at komme i Folketinget, er det da Stram Kurs.

  Men uhadada: Dette vil en stor del af MSM-parnasset samt folkefjendske politikere bestemt ikke bryde sig om,

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 7. september 2018 @ 09:46

 32. -> Alexander

  Det er ikke noget krav, men der er visse ting der fremmer god debat.

  – Fast unik alias
  – Almindelig brug af store bogstaver og fremhævelser
  – Jævnlige linjeskift

  /KM

  Kommentar by Kim Møller — 7. september 2018 @ 09:59

 33. Karsten Hønge legitimerer politisk vold, men det overrasker jo heller ikke, at den slags udgydelser kommer ud af munden på en socialist. Venstrefløjen er ækel og modbydelig.

  Kommentar by RonaldR — 7. september 2018 @ 10:19

 34. @29 Det er nemlig det, der er interessant, og som vælter det journalistiske narrativ. Trumps politik er tydelig og logisk, og han arbejder på at opfylde sine valgløfter og meget af det lykkes med konkrete og faktisk gode resultater overordnet set. Man kan være enig eller uenig i hans politik, og debat er jo hele ideen med vores åbne politiske system, men han er nu engang valgt til at være bossen, der har magten i sin valgperiode.

  Men hvordan kan det rent praktisk lade sig gøre, hvis Trump er fuldstændig uduelig og utilregnelig, men samtidigt opfylder sine valgløfter (i den grad, det er muligt i stiv modvind)? Hvis der er en intern heroisk modstandslomme i Trumps administration, der blokerer og underminerer ham, hvorfor lykkes det ham så overhovedet at opnå konkrete politiske resultater i tråd med sine valgløfter?

  Selvfølgelig vil der være intern debat i inderkredsen omkring Trump, sådan som der altid vil være, ikke mindst i en forsamling af politisk stærk determinerede viljer. Fra sag til sag skifter for og imod. Ligesom hos Obama, Bush, Reagan og hos Løkke. Og Trump er sikker en festlig fætter at samarbejde med.

  Men om denne helt naturlige og ønskelige interne debat kan betegnes som en heroisk sammentømret modstandslomme, der kæmper for at redde nationen fra Trumps påståede uduelighed, her ser man tydeligt det journalistiske fejlgreb. Det er ren Hollywood. Det må også føles meget uværdigt for de journalister, der rent faktisk vil gøre deres job på en ordentlig og anstændig måde at blive gidsler i denne gakkede vendetta mod Trump.

  Kommentar by traveler — 7. september 2018 @ 10:22

 35. Jeg tror at det vil hjælpe gevaldigt hvis Karsten Hønge og familie bliver de næste der bliver kulturberiget, det plejer som regel at få dumskerne til at tænke helt anderledes.

  Kommentar by Piphans — 7. september 2018 @ 10:35

 36. Karsten Hønge har misforstået alt: Rasmus Paludan er fremsynet, et mandfolk og en helt. Det er Hønge som er en kortsynet nar og en sølle stakkel og rødfascist. Paludan vil forsvare og bevare Danmark, det vil Hønge ikke.

  Kommentar by alexander beaumont — 7. september 2018 @ 11:00

 37. They are idiots.
  How stupid are those people.
  Their biggest allied is the main stream media.

  Endnu en satanist-dukke tramper i spinaten. Socialist-Karsten vil vælges til EUrabia. Han vil gerne hjem.

  Kommentar by Iznogut — 7. september 2018 @ 11:08

 38. Og…USA-ekspert(?) Anders Agner Pedersen siger til BT “Det er helt usædvanligt, at vi ser et siddende medlem af præsidentens administration fortælle, at der så aktivt modarbejdes den linje, som Trump står for”.

  Men så kommer pointen, der afslører, at det hele er ren fis: “Han mener dog ikke, at kronikken får de store konsekvenser for Donald Trump.” Touché. Selvfølgelig da. The show must go on. Fake News-konceptet med de anonyme kilder fungerer jo så fint for medierne. Man ønsker rent faktisk at bevare det produktive narrativ om den uduelige og utilregnelige Trump.

  Endnu værre er denne totalt utroværdige påstand: “The New York Times kender kronikskribentens navn, men har valgt at anonymisere vedkommende, da han eller hun ellers kan miste sit job.” Denne anonyme medarbejder ville da kunne få et fedt job i ethvert medie til den 3-dobbelte løn. Hvorfor fanden bliver han eller hun dog i et så fandens besværligt job? Og hvad med nationens ve og vel? Hvorfor står han ikke frem af hensyn til nationens ve og vel?

  Kommentar by traveler — 7. september 2018 @ 11:31

 39. Det er fint, når politikere viser deres sande jeg. Så ved man hvor de står.

  Mon Karsten Høngerøv også synes det er fint, når svenske SDs Jimmie Åkesson trues af Islamisk Stat? Hvis JM ikke trækker sig inden valget, vil de halshugge hans 4-årige søn Nils. Kan man komme længere ud?

  Svensk Politi undersøger i øjeblikket om truslen er sand eller falsk. Truslen passer sikkert de migrantgale partier udmærket. Er truslen sand, burde det få den etniske svensker til at gøre oprør mod eliten. Der er jo utallige jagtvåben i Sverige.

  Ønsketænkning? Tjah! Men … – man kan vel kun tirre en befolkning til en vis grænse. Så det er jo ren og skær selvforsvar, som jeg ser det.

  Kommentar by NotaBene — 7. september 2018 @ 12:05

 40. Det er vel i grunder ikke så mærkeligt. Venstrefløjen er jo basalt set fascister selvom de normalt passer på med den slags udmeldinger!

  Karsten Hønge retsordføreren for SF kom blot til at fortælle sandheden!

  Kommentar by Santor — 7. september 2018 @ 12:33

 41. Rasmus Paludan er en HELT!

  Karsten Hønge kan man karakterisere som: “leftard” venstre-radigaL retarderet, kommunist, feminist.

  At han nu åbenlyst går ind for vold, mod dem der siger ham imod. Tjah!
  De venstreradigale har da altid støttet AFA, Redox osv….

  “Vikaren” kæmper nu for genvalg(det aller vigtigste for enhver kolbøtte!), bare en taburet, med fed hyre for ingenting betalt af fælleskassen.

  Stem NB. SIAD. DK ud af EU. Direkte Demokrati nu!
  P.
  ps. den vestelige verden bør taknemlig overfor Trump, uden ham var NWO
  kommet uhyggeligt tæt på!

  Kommentar by Piotr — 7. september 2018 @ 12:40

 42. En anelse OT: Hvis man har nerver og tålmodighed samt en smule masochisme til det, så kan jeg anbefale Debatten fra i går aftes.

  Den efterhånden mere og mere skingre Pernille Skipper for fuld udblæsning, en ikke videre velargumenterende kvinde fra Moderatarne, Martin Henriksen argumenterede som altid fremragende, også Peter Hummelgaard Thomsen fra Socialdemokraterne gjorde det ok.

  Et par svenskere var også glimrende, herunder en blogger med et imponerende garn. Så har jeg skrevet det pænt.

  Jeg går ikke ind for censur, det lader jeg DR om: Men Pernille Skipper bør have sit eget talkshow, hvor hun frit kan udløse sin galde, da hun med sin evigt strittende pegefinger og flagrende hænder for at komme ind over samt afbrydelser en masse spolerer enhver debat.

  Kommentar by anon — 7. september 2018 @ 12:50

 43. Trumperiet i danske kopisprøjter er jo bare ekkoet fra de amerikanske sprøjter. Der er slet ikke noget journalistik i Danmark. Bare en bande nassere der skifter plads m politikernassere af og til. De knepper hinanden, de får skilsmissebørn sammen, de går på samme privatskoler, de laver de samme sug i guldkalven, har den samme begrænsede virkelighedsopfattelse og de lugter ens.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. september 2018 @ 12:56

 44. Ja, demokratiet og de demokratiske rettigheder er under pres. Også ytringsfriheden bliver bekæmpet af etablissementet. Berlingske stopper sine kommentarfelter, Facebook driver aktiv censur mod politisk ukorrekthed. Men de gamle medier skal nu passe på med ikke at gøre sig selv irrelevante. Der vokser en skov op af alternative medier med frie ytringsplatforme. De nye medier æder sig efterhånden kraftigt ind på de gamle medier. Et held for demokratiet at vi har frie, sandhedssøgende medier som Uriasposten, Snaphanen m. fl.

  Kommentar by JC — 7. september 2018 @ 13:33

 45. Lidt mere reklame til Paludan:

  Lørdag er han i Esbjerg

  Søndag er han i Haderslev

  https://www.jv.dk/haderslev/Partiet-Stram-Kurs-demonstrerer-mod-kriminelle-samfundstabere/artikel/2641767

  Kommentar by kenneth — 7. september 2018 @ 13:48

 46. Der er jo ikke noget nyt her. Karsten Hønge viser bare socialistens ægte holdning til menneskerettigheder.

  Kommentar by Gregers — 7. september 2018 @ 14:43

 47. I går fik jeg Pernille Skipper sat på plads på den politiske møddingen, i dag Karsten Hønge.

  Kommentar by Menig 442 — 7. september 2018 @ 14:58

 48. “Vikaren fra helvede” er tilbage!!!

  Kommentar by Moth — 7. september 2018 @ 16:03

 49. #12 +1

  Kommentar by Johnson — 7. september 2018 @ 21:09

 50. Er der grænser for hvor mange penge vi skal bruge på arbejdsløse og kriminelle indvandrere? Hvad er der – 40 millioner om året – pt? Mon ikke Rasmus’ politibeskyttelse er en dråbe i havet til sammenligning.

  Kommentar by Winged Hussar — 7. september 2018 @ 22:16

 51. Jeg gik forbi en flok perkere. De sagde kun ét ord, som de til gengæld gentog på skift: “Sejr”

  Kommentar by Winged Hussar — 7. september 2018 @ 22:29

 52. #51

  Krigslykken vender på et tidspunkt. Muligvis er eliten parat til at forære vores land til arabere, pakistanere, afghanere, tyrkere og afrikanere. Men det er folket ikke. “We shall fight on the beaches …” osv.

  Kommentar by np — 7. september 2018 @ 22:45

 53. Np – ja jeg håber da også folk er friske! Lige her fik jeg dog det indtryk, at de citerede Rasmus Paludan.

  Kommentar by Winged Hussar — 8. september 2018 @ 00:15

 54. SF tilhører det evigt sure og bitre segment, de har alle dage haft en fascistisk undertone i deres opførsel og politiske sjæl, den lufter Hønge her. Problemet for dem er bare, at han selv fremstår som det han er; en sølle stakkel og socialistisk tabernar. Islamiseringens små nyttige idioter inde på Borgen, det er SF.

  Kommentar by LarsB — 8. september 2018 @ 15:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper