7. september 2018

DR kalder venstreekstremistisk drabsforsøg på højrekandidat for ‘en gal mands værk’: “.. sendt af gud”

Tidligt i morges kunne DR Online fortælle, at Brasiliens ’stærkt højreorienterede’ præsidentkandidat Jair Bolsonaro blev forsøgt likvideret under et valgmøde. Kort efter kunne samme berette, at politiet har ‘tilbageholdt en mand’. Her til formiddag bragte DR endnu en artikel om affæren, og under overskriften ‘frygt for hævnaktion’, citeres statsmediets Sydamerika-korrespondent Kristian Almblad.

“Intet tyder på, at attentatet er organiseret politisk vold. Gerningsmanden blev tilbageholdt på stedet og er blevet afhørt af politiet.

– Med udgangspunkt i hvad vi nu ved om gerningsmanden, virker det ikke til at være en større organisation, som står bag. Det er en enkelt mands værk. Ifølge hans advokat har han gjort det, fordi han er politisk uenig, og fordi han er blevet sendt af gud. Det virker altså lidt som en gal mands værk, siger Kristian Almblad.”

Når psykisk syge begår politisk-motiveret vold mod politiske modstandere, så giver det altid skarp fokus på gerningsmandens ideologiske ophav og debattens tone. Altså, med mindre gerningsmanden er venstreorienteret, og ofret det modsatte. Så er samfundspolitisk perspektivering derimod helt irrelevant.

Det tog mig ikke mange sekunder, at få navnet frem. 40-årige Adelio Bispo De Oliveira, der ifølge en lokal redaktør var medlem af venstrefløjspartiet Partido Socialismo e Liberdade (PSOL) fra maj 2007 til december sidste år. Et kig på hans Facebook-profil bekræfter: En arketypisk venstreekstremist.

(Adelio Bispo De Oliveira på Facebook, 2018; Foto: Occidental Dissent)

Oploadet Kl. 12:39 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94884/trackback

20 Comments »

 1. Kristian Almblad fortæller fra Sydamerika i det ene link til DR:
  “Jeg har altid været sindssygt fascineret af Sydamerika, og jeg tror, det er fordi, jeg altid læste Tintin-tegneserier, da jeg var lille.”
  Så kan det da ikke være mere seriøst! Her har DR virkelig en ekspert i sydamerikanske forhold.
  Havde Kristian Almblad også en hest han har fået sent til Sydamerika for licensmidlerne?

  Kommentar by Henning Jensen — 7. september 2018 @ 13:01

 2. Tør man gætte på, at Karsten Hønge fra Goldman-Sachs-støttepartiet synes, at ofret er en nar, en sølle stakkel, en latterlig racist m.v. og at han derfor selv har været ude om angrebet på ham begået af en VENSTRE-ekstremist?!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 7. september 2018 @ 13:01

 3. Fake news igen igen igen…

  Kommentar by Winged Hussar — 7. september 2018 @ 13:03

 4. Ingen ændring der, DR kører rundt i sin egen verden. I morgen er gæsten hos Diva og Dario.

  Carsten Jensen – Forfatteren der både kan skrive adjungeret professor og modtager af ‘Olof Palme’-prisen på sit CV.

  Kommentar by tavsen — 7. september 2018 @ 13:22

 5. https://jyllands-posten.dk/protected/premium/international/internationalanalyse/ECE10847965/chemnitz-er-ikke-bare-chemnitz/

  AfD vokser i Tyskland

  Kommentar by k m. — 7. september 2018 @ 13:27

 6. DR er 100% Fake News og brude været lukket for længst. Men en stor tak til den dumske landsforræder regering med DF for at tvinge mig til at betale til DR Fake News hvilket jeg ikke gjorde før de tvang mig til det over skatten.

  Kommentar by Piphans — 7. september 2018 @ 14:26

 7. Har netop læst bogen La Isla Guamblin, af vejlenseren Vagn Bysted, som boede med sin familie i Chile i 24 år. I de sidst kapitler kommer han ind på det politiske klima i Chile, og Salvador Allende’s valgsejr i 1970.
  Jeg vil ikke afsløre andet end et kort citat af Bysted som skriver: ”Lidt efter lidt blev det langstrakte land på 200 km. I bredde og 4.300 km længde kørt fuldstændig i sænk. Det var trist at opleve og være vidne til” citat slut
  Det er det marxistiske helvede, Karsten Hønge og resten af venstrefløjen stadig drømmer om at indføre.
  I Syd Amerika blev politiske modstandere ryddet af vejen, og Karsten Hønge er allerede ude efter Rasmus Paludan, måske ikke rent fysisk, men Paludan opfordres i hvert fald til at holde kæft.

  Kommentar by k.m. — 7. september 2018 @ 14:32

 8. Tryk avler modtryk.
  Sådan er det…

  Kommentar by White knight — 7. september 2018 @ 14:52

 9. Fordelen ved et ægte, oplyst og direkte demokrati er, at man kan udskifte politikerne hvis man bliver træt af dem. Hvis vi fik et sådant system, og med valg hvert andet år, ville der sikkert kunne opnås mere tålelige forhold for den brede befolkning. Men desværre tyder alt på at vores pamper-regime vil blive ved med at ignorere danskerne til den bitre ende hvor samfundet kollapser.

  I Sverige har de gamle partier sjoflet og tyranniseret svenskerne gennem flere år. Man har brugt det indiskrete valgsystem til at presse vælgerne til at stemme som pamperne ønskede. I Danmark bærer man sig ad på den måde at man hjernevasker skoleeleverne og befolkningen til at tro at danskerne er verdens lykkeligste mennesker der bor i verdens bedste samfund. Men så enkelt er det jo slet, slet ikke. Og fremtiden tegner alt andet end lys, for man er ved at forære ALT væk til fremmede fra fjerne lande. Vi står i løgn, hykleri og forræderi til halsen, og en kæmpenedtur er i gang.

  Lige i disse dage har V og hr. Ulykke indledt valgkampen med store annoncer om alt det man vil gøre for at forbedre vores velfærd og sundhed. Og man påstår at man vil bruge 75 milliarder på velfærd.
  Man glemmer at fortælle at man på tre år har forringet velfærden og sundheden med over 3OO milliarder. Som er blevet fjollet væk på dødssyge “reformer” og projekter m.m. (og hvis man har 75 mia. til rådighed, hvorfor har man så netop forringet sundhedsvæsnet mv. for 25. gang, og hvorfor har man undladt at hjælpe voldsofrene, folkepensionisterne, de arbejdsløse, de boligsøgende og de hjemløse….?)

  Alene de 5O.OOO migranter som hr. Straks-Stop-Ulykke på tre år har ladet slå sig ned i Danmark, vil med familiesammenføringer oveni, komme til at koste os mindst 1O-15 milliarder ekstra pr. år fremover. Som vil blive taget fra velfærden og sundheden osv. Som i forvejen er blevet nedsparet/ plyndret/ rundbarberet til fordel for afrikaniseringen og afskaffelsen af Danmark.

  Kommentar by alexander beaumont — 7. september 2018 @ 15:19

 10. Vi, der har øje for det, ser nemt journalisternes løgne og hykleri på miles afstand, men hvor mange dumskere gennemskuer det mon?:
  Når en venstreorienteret stikker en kniv i en højreorienteret alt i mens hans sociale profiler hylder revolutionen m.v., og når en muhamedaner skærer halsen over på vantro alt i mens hans sociale profiler lovpriser Jihad m.m., så hedder det sig ALTID, at manden var psykisk syg, der var intet politisk/religiøst motiv, etc.
  Mens hvis tre tumper heiler til en demonstration med tusinder af fredsommelige deltagere i Chemnitz, så får vi at vide, at samtlige tusinder demonstranter var højreradikale nynazister. Duh!
  Kors hvor jeg afskyr “journalister” – også i lyset af deres galoperende TDS.

  Kommentar by RonaldR — 7. september 2018 @ 15:42

 11. Det er fantastisk, kære Kim, at du formår at grave disse oplysninger frem i løbet af få sekunder, når de ‘dygtige’ journalister på DR og TV2 ikke formår det.

  Kommentar by Ole Madsen — 7. september 2018 @ 17:10

 12. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 7. september 2018 @ 17:55

 13. Fuldstændig enig med nr. 11. Hvordan fanden kan de fjolser kalde sig journalister, når de ikke graver i historien. Trækker de beviset i en automat? Lügepresse.

  Kommentar by Popeye — 7. september 2018 @ 17:57

 14. 11:
  De såkaldte journalister kunne såmænd sagtens, men:

  – deres ‘verdensopfattelse’ forbyder dem at gøre det
  – deres arbejdsgivere forbyder dem at gøre det

  De kunne garanteret godt revidere deres ‘verdensopfattelse’, men lønningschecken !!!

  Kommentar by Bastardo — 7. september 2018 @ 18:01

 15. Ja, det er forbløffende så vrang-villig journaliststanden er, når det drejer sig om sandheden og virkeligheden. (selvom der også er hæderlige og ordentlige journalister ind i mellem) Det er meget mærkeligt at journalisterne flest ønsker at medvirke til at ødelægge deres eget land, deres egen kultur, deres egne børns fremtid. Det er jo tåbeligt og selvdestruktivt ud over alle grænser. I Iran var der også røde journalister som ivrigt medvirkede til at islamisterne kom til magten. Mange af disse journalister anbragtes i fængsler hvor de blev tortureret, eller de endte dinglende fra kraner, lygtepæle og vejbroer.

  Man må vel formode at radigale kvindesagskvinder og fanatiske feminister er gået fra forstanden, siden de hader mænd, familier, demokrati, deres eget land og alt med egen kultur, fred og civilisation. Man kan vel til nød “forstå” at disse vanvittige politik-kvinder konstant arbejder jo for at udskifte disse værdier med opløsning, nihilisme, kommunisme, kaos, barbari, gangstervælde, guerillakrig og fordrivelse/udskiftning af egen befolkning. Det er ihvertfald hvad der er foregået i Sverige. Men at selv ellers ret fornuftige mennesker lader sig købe til at støtte en nedbrydning af deres eget samfund, er svært at begribe.
  Måske de journalister som har deres samvittighed og dømmekraft i behold, burde begynde at sige fra overfor de kolleger som har mistet jorforbindelsen og dyrker partier/ideologier der aldrig har bragt andet end ondskab og massedød til menneskeheden.

  Ingen civilisation og fred kan i længden bestå, hvis fundamentet under den ikke er mange menneskers gode viljer, herunder at der er vilje til sandhed og retfærdighed. Og vilje til at forsvare de værdier og det livsgrundlag/fædreland som intet folk kan give afkald på uden at miste alt.

  Kommentar by alexander beaumont — 7. september 2018 @ 18:31

 16. rettelse:….konstant arbejder for at udskifte disse værdier med opløsning, nihilisme….

  Kommentar by alexander beaumont — 7. september 2018 @ 18:36

 17. SIDSTE CHANCE!! Imorgen har svenskerne så nok sidste chance for at redde deres land på nogenlunde fredelig vis. Hvis de ikke med et jordskredsvalg sørger for at de gamle forræderiske partier bliver afgørende svækket, ser det sort ud for Sverige. Fire år mere til kommunisterne, feministerne og vanvids-humanisterne vil få blodige konsekvenser og vil ende i en uoprettelig og rædselsfuld katastrofe.

  Kommentar by alexander beaumont — 8. september 2018 @ 03:13

 18. alexander beaumont
  Jeg tror nat du bare skal brænde dine Nike sko af og filme det.
  Nike will love it !!!

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 8. september 2018 @ 04:05

 19. Kan i huske da JO COX blev skudt. Nyheden var dårligt nok kommet frem før de snakkede om højreorienteret angreb, hver time den næste uge..

  Kommentar by Martin — 8. september 2018 @ 08:55

 20. Undskyld de store bogstaver…det var en fejl

  Kommentar by Martin — 8. september 2018 @ 08:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper