9. september 2018

Åben tråd: Heja Sverige!

Efter fredagens direkte valgdebat på SVT1, valgte programleder Martina Nord at indlede sin analyse med på vegne af SVT, at tage afstand fra Jimmie Åkessons udtalelser. Umiddelbart er alt som det plejer, men der er bevægelse lige under overfladen, og når stemmerne er talt op i aften er paradigmeskiftet på vej. Sverigedemokraterne bliver formentligt det næststørste parti, og det vil i praksis være næsten umuligt at holde partiet udenfor indflydelse.

Jeg er desværre på arbejde det meste af dagen, og tager tidligt i morgen til Malaga med et par bloggende kompatrioter. For dækning af dagens historiske valg anbefaler jeg Snaphanen. Åben tråd: Heja Sverige!

(Norsminde Havn, 8. september 2018)

Oploadet Kl. 11:26 af Kim Møller — Direkte link120 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94908/trackback

120 Comments »

 1. Er der nogen muligheder for at Alternativ for Sverige kommer over spærregrænsen?

  Kommentar by kenneth — 9. september 2018 @ 11:28

 2. IDAG må svenskerne så afgøre om de vil blive ved med at finde sig i at de udnyttes og tyranniseres, om de vil finde sig i hjemmerøverier og hverdagsterror, om de vil acceptere at deres sønner skydes ned eller knivmyrdes, om de vil blive ved med at tåle at tusinder af deres døtre overfaldes og voldtages, og familiernes huse og biler brændes af? Hvis de vil blive ved med at finde sig i det, skal de jo bare stemme på de blodbesudlede politikere der har skabt disse rablende vanvittige og uhyggelige tilstande. Så de samme totalt uduelige, løgnagtige og korrupte typer kan fortsætte deres forbryderiske politik.
  Hvis valgsvindel forfalsker valgresultatet væsentligt, vil forræderiet mod det svenske folk være komplet. Men det véd vi mere om i løbet af nogle dage.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. september 2018 @ 12:01

 3. PS: Hos 24nyt.dk er der en interessant artikel plus debat: “Danskerne er ikke længere herre i eget hus”. (fordi de gamle partier har spillet fallit)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. september 2018 @ 12:15

 4. Godt skilt!!! Fint budskab!!! Fare for understrøm…mon ikke især i Sverigestan!!!

  Kommentar by Black Watch — 9. september 2018 @ 12:27

 5. Får du tid til at se lidt på fugle i Malaga? Der er nogen ok steder langs kysten, men det er nok bedst, hvis der var tid til at komme lidt ind i landet.

  Kommentar by Martin — 9. september 2018 @ 12:38

 6. AfS er den eneste mulighed for svenskere, at kæmpe sig ud af det helvede svenske politikere har bragt dem i. Men den mulighed forpasser de helt sikkert.
  Fremmedes myrderier og voldtægter har ikke fået dem til, at smide de fremmede ud. Så hvorfor skulle et valg kunne gøre det?

  Kommentar by Nielsen — 9. september 2018 @ 12:56

 7. Hvorfor gå i ekstase over valget i Absurdistan? – Efter ‘valget’ – som vil blive fixed i endnu højere grad end vanligt (så att det blir rätt) – vil Syvpartiet stadig have ca. 80% majoritet og islamiseringen fortsætte i accelererende tempo. Det eneste interessante er, hvorvidt den omtalte understrøm kan vaske mudderet og konserveringsfedtet af den go’e, gamle elgstudsare.

  Kommentar by Voldposten — 9. september 2018 @ 13:04

 8. http://www.lokalavisen.dk/112/2018-09-09/-Ung-mand-lokket-ned-i-k%C3%A6lder-%C3%98stafrikanske-drenge-l%C3%A5-i-baghold-og-gik-til-angreb-3087203.html

  Hvor dum kan man være at indlade sig med “østafrikanske unge” – nu har han lært lektien…fremtiden for de naive danske unge…god tur!

  Kommentar by Black Watch — 9. september 2018 @ 13:09

 9. “Asien begynder i Malmø”, og det er næppe forkert. De altid politisk korrekte svenskere i Sverigstan tør jo ikke stemme på SD eller AfS, selv ikke de ældre og svage, der bliver smidt ud af deres boliger for at give plads til arabere og negre.

  Så personligt tror jeg ikke på en valgsejr til SD, i særdeleshed ikke, når man tager de “frie og hemmelige valg” i tossernes hjemland i betragtning.

  De sølle to valgobservatører fra OSCE har sandsynligvis i god tid advaret de få valgsteder, de kan nå at besøge, så disse kan sørge for, at det forklædes som ægte afstemning.

  Der går nok en 4-8 år yderligere, før hr og fr Svensson indser faren, og da er det for sent, idet befolkningsudskiftningen forlængst har gjort islam og sharia til herskende system. Og Systembolaget er blevet lukket ;)

  Tager jeg fejl, åbner jeg champagnen i aften.

  Kommentar by anon — 9. september 2018 @ 13:12

 10. Stalin sagde noget i retning af, at det ikke er væsentligt, hvad befolkningen stemmer, det er væsentligt at kontrollere, hvem der optæller stemmerne.

  Den svenske elite har i sandhed lært af Stalin.

  Kommentar by anon — 9. september 2018 @ 13:15

 11. For lige at runde af: Sverigstan kan naturligvis gøre, hvad dets multietniske beboere ønsker.

  Blot er det et problem, at afstanden til Danmark er uendeligt lille.

  Kommentar by anon — 9. september 2018 @ 13:19

 12. God ferie, Kim.

  Kommentar by Bastardo — 9. september 2018 @ 13:45

 13. God ferie, Kim.

  Kommentar by Iznogut — 9. september 2018 @ 14:49

 14. Malaga?
  Ned og skubbe negre væk fra kysten?
  God tur.

  Kommentar by Erik — 9. september 2018 @ 14:52

 15. Der er ikke demokratiske valg i Sverige. Der svindles med stemmesedlerne og stemmeafgivningen er ikke hemmelig, som det kræves, for at et valg skal være demokratisk.

  Derfor opnår Sverigedemokraterne sandsynligvis ikke i dag den korrekte – men en mindre – repræsentation, end de ville have fået ved et demokratisk valg.

  Kommentar by A-mad — 9. september 2018 @ 15:08

 16. Kommentar by A-mad — 9. september 2018 @ 15:08

  Er også pessimistisk (som jeg jo er pr. definition) – se hvad der skete i Frankrig og Holland! Ikke en skid vel – man fik en macrontyndskid…fik man!

  Hvor er Le Pen henne og det parti?
  Vi hører stort set intet til dem og Wilders? Måske har jeg misset noget og ser ikke de rigtige steder – det kan jo være svært at følge med..ikke?

  Kommentar by Black Watch — 9. september 2018 @ 15:27

 17. DR2 sender live fra det svenske valg i aften, under programomtalen står der “underholdning fra 2018”. Lidt humor har de da:)

  Kommentar by Per — 9. september 2018 @ 16:49

 18. Black Watch 15:27. Ja det er ikke altid den nødvendige politiske disruption bliver en realitet. Den møder kraftig og også udemokratisk modstand fra venstrefløjen.

  Donald Trump blev gjort til grin også i statsradiofonien herhjemme, da han forrige år pegede på den valgsvindel, som det Demokratiske Parti stod bag. Det er jo siden dokumenteret, at hundreder af illegale indvandrere på demokraternes initiativ ulovligt blev registreret som vælgere og derefter ulovligt stemte ved præsidentvalget. Den sag hørte man ikke mere om i statsradiofonien, da den var brugt til den rituelle Trump-bashing.

  Når de svenske valg ikke er blevet gjort demokratiske selv efter at OSCE også har fremført kritikken, er det selvfølgelig fordi, det nuværende udemokratiske valgsystem tjener et formål.

  Derfor opnår Sverigedemokraterne sandsynligvis ikke i dag den korrekte – men en mindre – repræsentation. Systemet virker, derfor beholder de det. Hvor meget det betyder for valgresultatet får vi jo aldrig at vide.

  Kommentar by A-mad — 9. september 2018 @ 16:50

 19. Tilfældigvis – altså helt, helt tilfældigt – manglede et ganske særligt partis valgsedler allerede fra morgenstunden i Göteborg…

  Kommentar by Voldposten — 9. september 2018 @ 16:54

 20. Ja, om så modstanderne af afrikanisering og barbari fik 35% af stemmerne, ville de kunne holdes nede i flere år af de øvrige 65%, som jo ikke vil tage mod sund fornuft, men hellere vil fremture, så Sverige fortsætter som et socialistisk/rødfascistisk diktatur, indtil et islamistisk diktatur tager over, og svenskerne bliver aflivet eller gjort til slaver og 5. rangs borgere. Til den tid vil rødfascisterne nok blive hængt op med et reb om halsen, ligesom det skete i Iran. Men foreløbig er den politiske “elites” (samfundets mentale og moralske bundfald) motto vel “Efter os syndfloden”.

  De almindelige svenske mænd og kvinder har overladt deres skæbne til politik-kvinders og feministers forgodtbefindende. Den slags giver bagslag. Radigale kvinder der politiserer og er i flok, ender uvægerligt med at konspirere mod mændene, familierne, fædrelandet og traditionerne mv. Læs selv “Why women destroy families, nations and civilizations”. (you tube) Og se filmen “Merkels migrant crisis”/ black pigeon.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. september 2018 @ 17:06

 21. > Voldposten 16:54

  Ja for søren, det var da også uheldigt. Ondskabsfulde mennesker som jeg vil nok mene, at det ikke var tilfældigt.

  Hovsa, PostMord, sjovt nok svenskejet, har også haft problemer: https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10858074/har-ikke-leveret-brevstemmerne-til-valgsteder-i-tide/

  Kommentar by anon — 9. september 2018 @ 17:10

 22. PS: De feminiserede mandlige politikere derovre har selvfølgelig en stor medskyld, men rødstrømperne og feministerne har været meget aktivistiske, og har været en drivende kraft med deres skøre og hovedløse forlangender om masseindvandring samt kvindefavoriserende, landsskadelige, perverse og folkefjendske “reformer”.

  Idag er hele Europa alvorligt svækket af de rødfascistiske kvinders undergravende virksomhed. Se “Sverige er fortabt” og “Europe is lost”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. september 2018 @ 17:24

 23. Jeg frygter at DR og TV2 har brugt valget i Sverige som generalprøve på det danske valg, for så ser det skidt ud for demokratiet. Jeg har fuldt valgkampen i Sverige meget tæt og stort set hvergang der har været indslag om valget, har der været direkte fejl tæt på løgn.

  Specielt Ole Vestergaard fra TV2 har det svært med sandheden

  Kommentar by Anders Nielsen — 9. september 2018 @ 17:35

 24. Det må være den mindst interessante valgkamp i mands minde set ud fra hvad Dansk MSM fortæller om valget i Sverige. Det betyder velsagtens at SD står til en jordskredssejer ;)

  Ingen steder kan jeg se en exitpoll eller bare noget der ligner.

  Kommentar by Santor — 9. september 2018 @ 17:58

 25. Fantastisk morsomt Svt “game”. Dan regering og få en kommentar af Mats Knutson.

  Ingen af de forskellige kombinationer med SD kan bruges til at danne en ny Svensk regering, LOL.

  https://www.svt.se/special/pussla-ihop-sveriges-regering/?regering=

  Kommentar by Santor — 9. september 2018 @ 18:45

 26. Regeringspartierne regner vel med at deres falske og perverse form for demokrati kan bruges til at undertrykke svenskerne med i det uendelige. Men det kan også være at de gør regning uden vært. Det er jo nok trods alt ikke alle svenskere som frivilligt vil lade sig udplyndre, fordrive, slavebinde og udrydde, så et oprør kan jo komme på et tidspunkt. Og et oprør kan jo komme fra så mange sider og på så mange måder, at selv et DDR system ikke kan holde styr på det.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. september 2018 @ 18:59

 27. jeg er ikke så optimistisk. sverige er et benhårdt cucktatur og man forsøger ikke engang at få det til at se ud som om, man har hemmelige demokratiske afstemninger. ytringfrihed er naturligvis en by i trumps amerika og valgsvindel er utvivlsomt en selvfølgelighed.

  Kommentar by KafirHarbi — 9. september 2018 @ 19:00

 28. Svenskernes valgsystem hører hjemme i en bananrepublik. Partierne står uden for valgstederne og forærer folk stemmesedler (vel at mærke stemmesedler på deres eget parti). Folk kan så gå uanfægtet ind og stemme, uden at nogen griber ind.

  I Danmark får man tilsendt et valgkort og bliver omhyggeligt krydset af, inden man får udleveret en “objektiv” stemmeseddel med alle partierne og bliver derefter vist ind bag forhænget i stemmeboksen.

  Er det her hemmeligheden bag det semi-socialdemokratiske diktatur i Sverige ligger?

  Socialdemokraterne og andre islam-og indvandringsvenlige vælgere stemmer lystigt flere gange på sig selv. Mens de naive og lovlydige Sverigedemokrater kun stemmer en gang på sig selv.

  Det burde meldes til politiet. Valgpolitiet.

  Kommentar by np — 9. september 2018 @ 19:02

 29. Måske skal vi erindre Anton L-P , som blev straksdødsdømt af svenska polisen.

  Kommentar by Nielsen — 9. september 2018 @ 19:07

 30. Ja, det svenske system er bundråddent, og de svenske vælgeres godtroenhed og tålmodighed har været alt for langstrakt. Og de har ladet sig drive rundt i manegen i årevis. Men hvor meget bedre står det i grunden til i Danmark?? Også her har flertallet jo ladet stå til, mens fascisterne importerede hundredtusinder af migranter, undergravede danskheden og demokratiet, afskaffede historie-undervisningen, morgensangen, respekten for nationen, familieværdierne og hjemmets fred, store dele af velfærden og folkesundheden, lov og orden, hetzede løs mod “racisterne” og EU-modstanderne osv.
  Kan det forhindres at Danmark også bliver opslugt af afrikaniseringen og “svenske” vanvidstilstande??

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. september 2018 @ 20:08

 31. 18% det er jo latterligt. Enten er det svindel eller også er svenskerne fuldstændig ligeglade. Deres sidste chance er overskredet, og vi skal have en vandtæt grænse mod landet.

  Kommentar by Winged Hussar — 9. september 2018 @ 22:27

 32. Så I Sverige hvor man kan blive fyret, udstødt, overfaldet for at stemme på SD, findes Trump/DF syndromet slet ikke. Der er simpelthen flere, der siger at de stemmer SD når adspurgt end i den reelle afstemning. Det stinker langt væk.

  Kommentar by Winged Hussar — 9. september 2018 @ 22:32

 33. #31, – Det er helt som forventet. I øvrigt mangler der nogle ret store byområder, og her vil SD få rigtig mange stemmer, så vi ender lidt højere end de nuværende 17.7% after 4498 optalte distrikter ud af 6004.

  Har desværre måtte dysse folks forventninger ned et par gange, her den senere tid. Det var jo gået helt i selvsving. SD får et kanonvalg, og det er lidt rablende at være skuffet over 18%. Desværre kan MSM udnytte hypen, i morgen vil vi sikkert høre at SD “tabte” eller beslægtede formuleringer. / “analyser”. Akkurat som med PVV og det hollandske valg.

  Kommentar by DavidK — 9. september 2018 @ 22:43

 34. Der er officielt mere end 63000 stemmer der er kendt ugyldige. Det er lidt mere end 1% af stemmerne.

  Er der nogen der kender det “normale” antal ugyldige stemmer til et valg?

  Kommentar by Santor — 9. september 2018 @ 22:45

 35. Som 31 siger, så er det enten valgfusk eller også har svenskerne virkeligt besluttet sig for at begå kollektivt selvmord. Fremover vil jeg være komplet ligeglad med om 80% af svenskerne lever eller dør, de har i mine øjne slået sig selv ihjel. Vores fokus fra nu af burde være hvad der kommer til at afløse dem.

  Uffe elbæk sad iøvrigt i clement direkte på DR2 for lidt siden og sagde at sverige stadig vil være et svensk demokrati uanset hvor mange muslimer der er i landet.. Vi er komplet omringet af imbicile idioter til alle sider.

  Kommentar by Per — 9. september 2018 @ 22:46

 36. Mon SD så viser sig at være ligeså tandløse som DF der fik et lignende “kanonvalg” i juni 2015 for blot at lade migranter vandre op ad E45 3 måneder senere?

  Kommentar by redneck — 9. september 2018 @ 22:47

 37. Nr 33 – nej 18% er ikke kanon, det er fuldstændig ligegyldigt. Spørgsmålet var om det ikke allerede var for sent selv hvis SD havde fået over 50%. Men det her er jo så too little, too late, at vi ku bare er med at bygge bommene, som ikke skal kunne løftes. Svenskerne må dø i deres lorteland.

  Kommentar by Winged Hussar — 9. september 2018 @ 22:51

 38. Kommentar by Santor — 9. september 2018 @ 22:45

  Ugyldige stemmer var ganske få og kunne tælles på en hånd i de år jeg var valgtilforordnet (DF). En kreds på ca. små 2000 stemmeberettigede. Men det er jo også Danmark og på landet – I sverigestan kan alt vel ske og 1% lyder af rigtig meget.

  Kommentar by Black Watch — 9. september 2018 @ 22:52

 39. En pæn fremgang, men ikke så stor som man kunne have håbet.
  Men det store spørgsmål er- hvor mange af de stemmeberettigede er ikke svenskere? 20-30%? Og hvor meget er deres antal steget siden sidste valg? Utvivlsomt ret dramatisk..

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 9. september 2018 @ 22:57

 40. #37, – Valgmæssigt er det da kanon at gå 40-50% frem. SD bliver som minimum det tredje største parti, måske det største “borgerlige”. Med andre ord “danske tilstande”. Så siger de andre ganske vist, at de ikke vil lege med SD, det får vi at se – 1 måske 2 mandater kommer til at skille “blokkene”. Uanset hvad er der f.eks en finanslov der snart skal vedtages. SD vil true true med at stemme imod, i øvrigt som de har gjort før.

  Kommentar by DavidK — 9. september 2018 @ 23:02

 41. Good bye dumme Sverigstan. Utroligt skuffende, at I elsker de satans muhamedanere så meget, at I vil lade dem overtage magten i Sverigstan i løbet af de næste få år.

  Kommentar by Knud Madsen — 9. september 2018 @ 23:04

 42. Danske tilstande slår langt fra til i Danmark og kommer da ikke en gang i nærheden af skiven i sverige.

  Kommentar by Winged Hussar — 9. september 2018 @ 23:07

 43. https://jyllands-posten.dk/international/ECE10858327/det-politiske-jordskaelv-maaske-mindre-end-forudsagt/

  Jeg er glad for mit sortsyn, så bliver man ikke så skuffet –

  Og ellers kommer der ikke til at ske en skid i sverigstan – alle systemets dominerende faktorer vil få SD udelukket i endnu 4 år og til den tid kan det også være ligemeget for svenskerne – afmagten, ligegyldigheden vil indtræffe og flertallet vil acceptere nederlaget og hytte sit eget skind – og man vil til den tid ikke gide eller vove at høre mere om muslimer og islam – kampen vil være tabt og sverigstan vil glide ind i islams helvede stille og roligt – omend små rebelske tiltag og oprør vil finde sted – men de vil blive slået ned af systemet og flertallet af svenskere, der til den tid bare vil have fred.

  Hvad er der sket i Frankrig og Holland? Vanviddet fortsætte ufortrødent…ikke?

  Kommentar by Black Watch — 9. september 2018 @ 23:15

 44. OSCE’s valgobservatør, Michael Aastrup Jensen riktar hård kritik mot det svenska valsystemet. Han kommer ta upp frågan på nästa möte i Europarådet säger han. – Under alla valobservationer jag har varit på har jag aldrig sett ett val så odemokratiskt som det svenska, säger han. – Det är långt ifrån europeisk standard.

  Og det strømmer ind med anklager om massivt valgfusk

  Kommentar by Voldposten — 9. september 2018 @ 23:30

 45. Til lykke selvmordsSvensson!
  Hvis det resultat vi ser, er et retvisende billede?
  Så fortjener I sgu at glå til grunde. Minér venlig
  st skyndsomst Øresundsbron!

  Kommentar by White knight — 9. september 2018 @ 23:32

 46. Kære Kim, prøv om du kan få hyre på en velarmeret ubåd, og sænk alt andet end fugle, sæler og felfiner, der befinder sig på middelhavet.

  Kommentar by Nielsen — 9. september 2018 @ 23:35

 47. #36 SD får slet ikke den samme indflydelse.

  Kommentar by Anonym — 10. september 2018 @ 00:00

 48. Der er nogle rimeligt interessante eksempler på valgfusk hvis man søger på #VALFUSK2018 på twitter og facebook!

  Der er endda nogen der åbent praler med at have stjålet SD’s valgsedler EFTER de er blevet brugt og hænger dem der stemte ud, (der er et eksempel i kommentarfeltet på snaphanen) jeg håber seriøst at de svenske venligbo-kællinger bliver voldtaget af indvandrere så brutalt som muligt meget snart, og det skriver jeg ikke for sjov! Fy for helvede nogle landsforrædere de må slås med derovre!

  Kommentar by Per — 10. september 2018 @ 04:32

 49. Med retvisende mente jeg: At det er gået ordenligt og retfærdigt til uden massiv valgsvindel. Det er der imidlertid meget der nu tyder på IKKE er tilfældet. FY FAAAN FOR ET ULAND OG BANANREPUBLIK – RIGTIG VELBEKOMME SVENSSON!4

  Kommentar by White knight — 10. september 2018 @ 05:54

 50. Meget tyder på at der er tale om MASSIV VALGSVINDEL. Valgsystemet er jo i forvejen udemokratisk og som skræddersyet til svindel. Hvis massemedierne ikke havde fyldt svenskerne med løgn og sludder, hvis der ikke havde været brutal forfølgelse af folk der sagde sandheden om migrant-invasionen og islamisterne, og hvis der havde været stemmesedler til alle, og ingen “fejl” i optællingen af stemmer, er det vel ret sandsynligt at fascisterne, feministerne og pladderhumanisterne havde fået et sviende nederlag.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. september 2018 @ 06:36

 51. https://www.dr.dk/nyheder/udland/40-procent-i-skane-kommune-stemte-pa-sverigedemokraterna

  Kommentar by k m. — 10. september 2018 @ 06:44

 52. Et meget skuffende resultat af det svenske valg. Trods eksempler på valgsvindel, så vil det ikke ikke ændre på det overordnede resultat: at svenskerne vil have den massive indvandring.
  Og med fire år mere af det samme, så bliver Sverige ikke rar at have som nabo med åbne grænser.

  Kommentar by Henning Jensen — 10. september 2018 @ 07:03

 53. Ang. 51. Skulle 82-83% af svenskerne være så skøre, at de ønsker at udlevere sig selv og deres familier til et veritabelt rædselsregimente med hverdagsterror, vold, mord og siden slaveri. Det lyder meget usandsynligt. Se 49.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. september 2018 @ 07:21

 54. Et møgvalg. SD kun tredjestørst. Miljøpartiet overlevede på et hængende hår, og rød blok er marginalt størst.

  Men det må de jo om.

  Svenskerne krævede MERE AF DET SAMME, NU! Og det får de så.

  Kommentar by Nils — 10. september 2018 @ 08:05

 55. “Heja Sverige!” Nej, Fuck Sverige det islamiske Shithole country no.1.

  Sverige er som en selvmordskult der blot ønsker at dø hurtigst muligt. Desværre er den svenske sindssyge yderst smitsom og har for længst spredt sig til danmark hvilket har medført, at ca. 80% af danskerne er smittet med den svenske selvmords sindssyge.

  Når man bliver smittet af den svenske selvmords sindssyge er det første der sker, at nosserne visner og falder af. Og derfor var svenskerne nødt til at starte med, at importere millioner af islamister til sverige for at hjælpe svenskerne med at begå selvmord, og desværre har denne praksis med at importere islamister også spredt sig til danmark, og der mangler blot at blive importeret få islamister før at drømmen om kollektivt selvmord går i opfyldelse.

  Desværre tabte Karl Åke land til den svenske selvmords sindssyge, og det sammen vil ske for dummark hvis der ikke meget snart bliver fundet en kur mod en svenske selvmords sindssyge.

  Kommentar by Piphans — 10. september 2018 @ 08:34

 56. Vi må håbe på et paradigmeskift i Sverige, som officielt har blæret sig med sin cencur på virkeligheden. Held og lykke til SD. Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. september 2018 @ 08:41

 57. Problemerne med den ukontrollerbar store indvandring af muslimer til Sverige løses ikke længere på demokratisk vis. Svenskerne fik muligheden i går ved valget, men valgte at de ville have mere af samme slags som før, nemlig mere indvandring af muslimer fra Mellemøsten og Nordafrika. En forestående konfrontation og voldsomme voldelige konflikter borgerne imellem og imod myndighederne, vil blive hverdag i Sverige inden længe.

  Jeg er dog dybt forundret over, at meningsmålinger viste at Socialdemokraterne ville få 24-25 % af stemmerne og valgresultatet blev så stort som 28,4 %. Hvad angår Sverigesdemokraterne viste meningsmålingerne omkring 20% og valgresultatet 17,9%. Det er så mærkeligt, at jeg er meget meget mistænksom. Fordi det aldrig er sket før, nemlig at man undervurderer Socialdemokratiet og overvurderer Sverigsdemokraterne. Der er noget galt.

  Kommentar by Erik Skifter — 10. september 2018 @ 09:23

 58. Det var nok en stor fejl at give kvinderne valgret. De var vilde med at hylde Hitler, og i de sidste mange år har radigale kvinder både i Europa og Skandinavien haft travlt med deres verdensredning, klimahysteri, mandehad, familiehetz, pladderhumanisme, multi-kulti og import af skumle typer. De fleste politiserende kvinder er egoister, kommunister eller utopiske fantaster, og de herlige fornuftige kvinder der jo også findes, er for få til at opveje dem uden realitetssans. I Sverige har de ihvertfald grund til at fortryde at kvinderne og de feminiserede mænd fik lov til at bestemme samfundets indretning. Sverige i dag er en jungle, en galeanstalt, en slagmark og et katastrofe-område. (se “Why women destroy families, nations and civilisations” og “Merkels migrant crisis”)

  Kommentar by Bent Nielsen — 10. september 2018 @ 09:30

 59. Svenskerne er skrupskøre med kraftigt islæt af sindssyge. Dette var deres sidste chance for at undgå muhamedanisme og sharia. Den forspildte de.
  Lidt positivt er der da i resultatet. Nu behøver men ikke længere have medlidenhed med svensken, hver gang der sker voldtægt og mord. Nu kan man med god samvittighed bare more sig lidt over deres dårskab, som de selv har valgt.
  Og iøvrigt mener, jeg, at svenskebroen skal bortspænges.

  Kommentar by Knud Madsen — 10. september 2018 @ 09:32

 60. Hvis der er sket massiv valgsvindel både ved forrige og dette valg, hvad meget tyder på, kan man vel ikke sige at svenskerne selv har valgt at fremtiden skal være et vågent mareridt..? Modstanderne af “berigelse” har jo været svækket både af massemediernes falske anklager, voldsomme hetzkampagner og floder af løgne, af det anti-demokratiske valgsystem og af at de gamle partier og deres håndlangere sad på stemmeoptællingen. (og medierne fortier jo uregelmæssigheder og fup-numre der er til regeringspartiernes fordel)

  Måske der er grund til at have ondt af de stakkels svenskere som i den grad er blevet svigtet og forrådt af deres aviser og de gamle pamper-partier.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. september 2018 @ 09:58

 61. Iøvrigt er det svært at tro på at den typiske dansker er klogere end den typiske svensker. Også vi danskere er ofre for politisk fascisme, løgnefabrikkers vildledning og systematisk ødelæggelse af familieværdier, velfærd og sundhed m.m. Læs selv “enighed om at forringe folkesundheden/1OO.OOO unødvendige dødsfald iflg. overlæge Niels Høiby/se sundhedsvæsnets deroute/ s-v er noget vi leger med/ Mordet på psykiatrien/ kræftpatienter sjofles af politikerne/ kriminaliteten er mangedoblet, osv. Skandalerne myldrer frem.

  Men danskerne flest bliver jo ved med at stemme på partier som allerede har snydt dem mange gange.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. september 2018 @ 10:19

 62. Og så har vi enda “sikret” fremkomsten af flere decideret vanvittige og latterlige partier. F.eks. de radigale og alternativet.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. september 2018 @ 10:25

 63. Robert Mugabe ville ikke være sluppet afsted med et valgsystem som det svenske.

  Ved optællingen åbnes stemmekuverten, og såfremt stemmesedlen er gyldig lægges den i bunken af stemmer der skal optælles.

  Er der mere en en stemmeseddel i kuverten, er der sat flere krydser, etc. lægges kuverten med indhold i bunken af ugyldige stemmer.

  Der skal altså optælles en bunke af stemmesedler, som, nu de er ude af kuverten, ikke adskiller sig fra de millioner af ubrugte stemmesedler som florerer, for de gyldige stemmesedler bliver ikke mærket på nogen måde.
  Sammenlign med den måde som de danske officielt fremstillede stemmesedler håndteres, hvor der omhyggeligt holdes rede på det totale antal stemmesedler på det enkelte valgsted, hver enkelt stemmeseddel stemples individuelt inden udlevering til vælgeren, og hvor de ubrugte stemmesedler ved valgets afslutning også håndteres ved en procedure, der gør at de ikke kan bruges til svindel.

  2. Valsedlarna skall tas ur valkuverten. Innehåller ett valkuvert mer än en
  valsedel skall valsedlarna läggas tillbaka i kuvertet.
  3. Om en valsedel är blank därför att den saknar partibeteckning, har mer än
  en partibeteckning eller är märkt så att den kan antas vara ogiltig enligt 18
  kap. 10 §, skall valsedeln läggas tillbaka i sitt valkuvert.

  Kommentar by Træt — 10. september 2018 @ 10:31

 64. Der er enormt valgfusk i Sverige tjek #valfusk2018 på twitter.

  Kommentar by Dennis — 10. september 2018 @ 10:38

 65. Når Sveriges TV, SVT, direkte blander sig i valget ved at svine Sverigedemokraterne, kan vi så være sikre på at de ikke aktivt har deltaget i valgsvindel?

  Kommentar by k m. — 10. september 2018 @ 11:16

 66. De borgerlige har flertal, hvis man regner SD med. Hvad er problemet, kunne man spørge? – hvis man ikke kendte til socialdemokraternes og mediernes dæmonisering af SD.

  SD forsøges holdt uden for politisk indflydelse.

  Men hov, sådan forholdt det sig faktisk også i Danmark med DF inden 2001.

  Fogh kunne jo havde valgt ikke at samarbejde med de ikke “stuerene” DF.

  Men han brød isen, og det blev et “systemskifte”.

  Det kan moderaternes leders jo også vælge at gøre. Ja, der vil lyde et ramaskrig i de svenske medier, men det er jo bare en psykisk tilstand. Den vil gå over. Som den gik over i Danmark.

  Selv, hvis SD havde fået 25 pct. ville det ikke have ændret noget.

  Ligesom i Danmark i sin tid med Fogh og DF, kræver det, at en modig borgerlig politiker tør bruge SD’s helt legitime demokratiske stemmer.

  Først da sker forandringen.

  Kommentar by np — 10. september 2018 @ 11:17

 67. @64…. systemskifte… ja for DF der faldt til patten og støttede Fogh og senere Løkkes håbløse politik med stedse voksende velfærdsstat og åbne grænser.

  En støtte der til sidst udmøntede sig i at Pia blev formand for folketinget….den totale deroute fra protestparti til stueren politisk korrekt vovhund var fuldført

  Kommentar by redneck — 10. september 2018 @ 11:26

 68. #65

  Men udviklingen i Danmark er vel trods alt at foretrække frem for Sverige?

  Politik er det muliges kunst, siger man vist. Og det tager tid og en masse kompromiser at vende en supertanker.

  Men pludselig en dag står forårssolen op over et islam- og muslimfrit Europa.

  Det er ikke en umulig drøm. Det håber og tror jeg på.

  Kommentar by np — 10. september 2018 @ 11:37

 69. http://www.lokalavisen.dk/112/2018-09-10/-Truet-p%C3%A5-livet-h%C3%A6rv%C3%A6rk-og-uro-Arabiske-drenge-og-m%C3%A6nd-skabte-utryghed-i-sv%C3%B8mmehal-3090468.html?trackid=Jp%20lister%20seneste

  Og ved næste valg stemmer idioterne igen på at få mere af det her!!!

  Få for satan da smidt de helvedes muslimer ud af Danmark…det er helt uvirkeligt, at det her bliver ved med at foregå.

  Så dø da i skide dumme bange danskere…for helvede da osse!

  Kommentar by Black Watch — 10. september 2018 @ 11:45

 70. Der er noget galt!, ord der er sagt på Snaphanen

  Jeg mener at dette Svenske valg, er et katastrofevalg. Jeg tror, at der er organiseret valgsvindel, et eller andet sted i systemet.
  Hvordan kan Sveriges Demokraterne ligge fast på over 20 -23 – 25 % i et halvt år forud for valget, og helt frem til dagene op imod selve valget. For derefter på selve valgdagen at se tilslutningen svinde ind til 17,4%. Det er et tab på 4 – 5%. Dvs. at nogle har i spørgeskema undersøgelser sagt, at de ville stemme på SD og når så valgdagen kommer, så springer de fra?
  Det giver ingen mening.
  Når man ser på valgene i Danmark, så har Danmarks Radio og deres meningsmålings bureauer, ikke været i stand til at ramme Dansk Folkepartis stemmetal, selv ikke med exit polles, har de kunne ramme tallet, de har altid skudt for lavt.
  Men her er der tale om, at SD var spået til at få mellem 20 – 25% af stemmerne, og man fik ca. 3 – 5% mindre.
  Enten har Jimmi Åkesson skrænt vælgere væk i løbet af en til to dage, eller også er der tale om fusk.
  Et så massivt vælgerskred på 4 -5 % ligger uden for den statistiske usikkerhed på 2 -3 %.
  Var der ikke noget med at deres valg computere brød sammen, på valg aftenen.
  Jeg læste at Sverige har 6004 valgkredse, er det, det samme som stemmesteder?, for så kan jeg forstå det, ellers lyder 6004 VALGKREDSE ab-surt.
  Vi (DK) har 92 valgkredse til 135 kredsmandater + 40 tillægsmandater,vi havde ved sidste valg(2015) 1.396 stemmesteder, er der nogle der ved, hvordan forgår det Sverige, med 6004 valgkredse.
  Det man burde se på er om der forskel i mellem resultatet imellem rigsdagsvalget og de forskellige lokal/kommunal valg der også blev afholdt i går. Dvs. Svinger valgsteder imellem forskellige resultater til henholdsvis rigsdagsvalg og til kommunalvalg, lugter det langt væk.
  Ligeledes bør man undersøge, hvad valgdeltagelsen var, og om den er steget eller faldet i forhold til sidste valg.
  Hvonår opgøres brevstemmer? Var det igår eller kommer de først i dag.
  Jeg er bange for at med SD valg resultat på under 20 %, så vil de andre partier, laver endnu et “Decemberforlig”, dvs. at alle andre partier bestemmer, at holde Sveriges Demokraterne udenfor politisk magt.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 10. september 2018 @ 11:55

 71. Sverigedemokraterna blir största parti i flera valdistrikt.
  I distriktet Örkelljunga 1 i Skåne röstade nästan varannan väljare, 49,9 procent, på SD i riksdagsvalet.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 10. september 2018 @ 12:38

 72. 6.000 valgsteder skal nok passe, altså rundt regnet 1.000 vælgere på hvert. Man kan gå ind og se på hvert valgsted, hvordan der er stemt, og hvis der er byttet stemmesedler ud eller afgivet falske stemmer på andres vegne, så er det sket på det niveau, så der er jo en vis kontrol.

  En person, der vil forfalske valgresultatet, kan nemt bytte tre sedler ad gangen, så der ikke opstår partiforskelle på lokal, region og rigs.

  Man kan se, om det ser helt skørt ud – hvad det for eksempel gør i Rosengård – men bevise noget er så en anden sag, for med flere hundrede millioner ens udseende stemme, -valg- eller bare konfettisedler, så er papirsporet ret diffust.

  Kommentar by Nils — 10. september 2018 @ 12:40

 73. Ang. 65: Ja, for Pia K fra DF blev det hurtigt vigtigere at kunne hygge sig på Borgen end at kæmpe for danskerne. Og derfor blev DFs politik slappere og slappere. Og de senere år har DF jo haft et rart, hyggeligt og hjerteligt samarbejde med nærmest alle derinde, og man har ikke været på barrikaderne på nogen måde overfor hverken SR regeringens udskejelser under Helledusseda eller VLAKs og hr. Ulykkes skandaløse løftebrud mht. indstrømningen af migranter. De utrolige transaktioner omkring serum og vacciner og Saudi-arabien… og Vs/Ulykkes tragedieskabende og dødbringende hospitalslukninger, IT-skandaler, spareøvelser og generelle kvalitets-forringelser… lod DF også passere uden videre. DF har svigtet kolossalt. Dog er vælgerne selv skyld i meget. For de burde have givet DF stor opbakning fra starten. I stedet tøvede de i 1o-15 år, og de fleste vælgere støtter stadig håbløse, utroværdige og landsskadelige partier. Og efter 1OO år og millioner af mord er der stadig folk som tror at kommunismen er svaret på alle problemer. Eller at migranterne/islamisterne beriger vores lande. Ligesom mange stadig efter 4O år ikke fatter at EU-konstruktionen er en gigantisk og farlig trussel mod hele Europa. (ligesom de ikke har forstået at nazisme og islamisme er to næsten lige forrykte og blodtørstige ismer)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. september 2018 @ 12:53

 74. Er der nogen steder man kan læse sig til præcis hvordan det svenske valgsystem fungerer (Eller måske rettere, ikke fungerer)?
  Hvordan kontrolleres fx. at man kun aflevere én stemmeseddel ?

  Kommentar by Islambert — 10. september 2018 @ 13:11

 75. @66 np,
  Jeg tror desværre kun at vi er et par måneder bagefter svenskerne, så det ser ikke meget lysere ud her, tværtimod.

  Og lad os aldrig glemme at dumskerne aka die dumme dänen smed danskernes sidste helt Sankt Glistrup i spjældet bare fordi han advarede sine landsmænd mod den islamisering og muslimske helvede som allerede nu har fundet sted.

  En stor undskyldning til alle de danske helte der har ofret deres liv for Danmark og for os til ingen verdens nytte, det er næsten ikke til at bære at tænke på.

  Kommentar by Piphans — 10. september 2018 @ 13:18

 76. Angående kritikken af DF.

  Er 100 udlændingestramninger ikke noget?

  Man kan have alle mulige drømme om, hvordan Danmark skal indrettes. Men har man ikke et flertal på 90 i folketinget, så nytter det ikke noget.

  Det samme gælder Sverige. Sverigedemokraterne vil jo aldrig kunne få de 50,1 procent, som ville give dem regeringsmagten.

  Det afgørende brud må være den dag, det konservative parti Moderaterne vil indgå i et samarbejde med Sverigedemokraterne.

  Det er en psykisk barriere, man skal over. De kolde facts, stemmeafgivningen, giver flertal for en borgerlig regering.

  Det ligger lige for.

  Lad dog de venstreorienterede hysterikere i presse og parlament skrige så meget, de lyster.

  Der er jo ingen steder på kloden, hvor et skifte til en borgerlig og islam-kritisk regering er let.

  Tænk på USA. Demokraterne har endnu ikke accepteret deres valgnederlag.

  Så jeg siger bare til moderaternes leder: få dog noget mandsmod. Nøglerne til regeringskontorerne er dine, hvis du begynder at tale med Åkesson. Mediestormen må du tage som et mandfolk.

  Kommentar by np — 10. september 2018 @ 13:35

 77. @74 np,
  Med 10-20 nye potentielle muslimske terrorister til dummark hver dag året rundt på evig forsørgelse af danskerne(indtil de sprænger sig selv og uskyldige i luften) og en enkelt perker på betinget udvisning, så er jeg på ingen måde imponeret overhovedet, og nu er jeg fandeme også tvunget til at betale licens over skatten, nej jeg er slet ikke imponeret over DF, tværtimod.

  Kommentar by Piphans — 10. september 2018 @ 14:39

 78. @74 virker udlændigestramningerne? Nej vel? Så er det bare blålys ligesom Støjbjerg der bagte kage da hun havde nået stramning nr 50.

  Jeg er med på det er en demokratisk process. Men DF havde en historisk valgsejr i 2015 som de brugte til at hædre Pia K… ikke til at presse regeringen til virkelige stramninger og konventions udfordrende nytænkning.

  DF havde det hele i munden

  Kommentar by redneck — 10. september 2018 @ 15:19

 79. Kommentar by np — 10. september 2018 @ 13:35

  Gå ind og analyser hvad hver af de 100 “stramninger” vilkelig dækker over, og spekuler så på om hvor mange færre muslimer der kommer ud af det.

  Jeg ser det som ren og skær symbolpolitik. En farlig symbolpolitik fordi de skaber en illusion om at vi er i gang med at løse problemet. I virkeligheden så vokser og vokser problemet – bare i et lidt langsommere tempo – end uden de 100 “stramninger”.

  Kommentar by kenneth — 10. september 2018 @ 15:24

 80. >62 Træt
  Det understreger kun globalisternes ærinder at undertvinge regeringer.
  Skat er ondets rod!

  Kommentar by Anonym — 10. september 2018 @ 15:29

 81. >62 Træt
  Det understreger kun globalisternes ærinder at undertvinge regeringer.
  Skat er ondets rod!

  Kommentar by Nielsen — 10. september 2018 @ 15:30

 82. >74 np
  Nej, dit tal om ditten og datten, tæller ikke! DF har spillet fallit, nøjagtigt som Nye Borgerlige kommer til at gøre det. Det vi danskere har brug for, er ikke mere tyveri af vores ejendom. Det er selvbestemmelse og retten til at vælge fremmede fra. Skadedyrene myldrer ind over vores grænser, og du vrøvler om nytten af burkaforbud o.s.v.
  Sagen er at danskere ikke har lyst til at blive omklamrede sf fremmede. Heller ikke af dig og typer som dig som sådan.

  Kommentar by Nielsen — 10. september 2018 @ 15:39

 83. Det Støjbjerg laver, er og bliver symbolpolitik, det ændrer ikke en tøddel på, at der bare bliver flere og flere parasitter.
  Løkke stod forleden og fortalte da han besøgte Tyskland, at der ikke kommer mange til landet, og at integrationen går den rigtige vej.

  Det er jo direkte løgn, men hvad kan man vente fra en mand, der ikke kan kende forskel på dit og mit!
  Den såkaldte integration går ad helvedes til, og ingen snakker om familiesammenføringerne.

  Løkke løj, op til valget 2015, med straksopbremsning og ikke statsminister for en enhver pris. DF har desværre udspillet sin rolle for mange år siden, og den såkaldte blå blok, vil ikke Danmark. Vores land skal ødelægges, man kunne ikke tåle, at vi havde et homogent og velordnet samfund. Vi er kommet derhen, hvor gæsterne fortæller værten, hvor bordet skal stå, og danskerne bliver ved at stemme på de samme løgnagtige og uduelige mennesker, der tillader sig at ødelægge hverdagen for den arbejdssomme dansker.

  Hvorfor ikke smide lortet ud på historiens losseplads, og få nogle mennesker der vil den etniske dansker. Hvor svært kan det være!

  Kommentar by der Adler — 10. september 2018 @ 16:41

 84. der Adler 16:41
  Den lille store bilagssvindler lavede en “monkey see – monkey do” og lærte hvordan man får fat i nøglerne til statsministeriet af en høj stor skattebilagssvindler. Plain and simple. Det var/ er tilsyneladende ligegyldigt hvor stor løgnen er – bare man for fat i nøglerne. Mon det bliver alle go’e gange tre?
  Mht. det nys afholdte tophemmelige demokratiske valg; hvorfor klarede de et ikke bare ved håndsoprækning?

  Kommentar by White knight — 10. september 2018 @ 17:01

 85. Ja, hvor svært kan det være? Der burde en gang hver måned af private frivillige omdeles breve/aviser/bøger til alle husstande, med en beskrivelse af de rædsler som breder sig i både Danmark og Sverige. RÆDSLER som både handler om masseindvandring, røverier, overfald, vold og mord og anden hverdagsterror… og om forringelser af velfærden og folkesundheden m.m.m Forringelser og spareøvelser som allerede har ødelagt tilværelsen for tusinder og atter tusinder af danskere. Læs f.eks. selv hvad overlæge Niels Høiby og Per Vendsborg, tidl. cheflæge i Region Sjælland, fortæller om skadelige angreb på danskernes liv og sundhed. Iøvrigt er der hundredvis af vidner som kan fortælle om stribevis af politiske udskejelser de sidste ti år og deres tragiske/dødbringende konsekvenser. Både på sundheds-/hospitalsområdet og den sociale velfærds område.

  Breve der afslørede hvordan de gamle partier sjofler deres ansvar, lyver for vælgerne og stikker knive i ryggen på danskerne, kunne vel få mange vælgere til at forstå at nye kræfter skal på banen.
  Se “Kriminaliteten er eksploderet”, “Sundhedsvæsnets deroute”, S-V er noget vi leger med”, “Kræftpatienter svigtes”, “Mordet på psykiatrien”, “Patienter og pårørende er retsløse”, “Uværdig behandling af psykisk syge mennesker”, “Styrelsen for Patientsikkerhed holder folk for nar”, “Danskere er nu 3. klasses borgere i deres eget land2, “Sverige er fortabt”, “Europe is lost”, “Merkels migrant crisis”, “Nedtælling til terror”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. september 2018 @ 17:11

 86. Valgsvindel ved valget i Sverige?:

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10217301760844537&id=1488102911&__xts__%5B0%5D=68.ARCywGQfw1cLugY0KncaliWGbn6UzeS1LkK8_AajamqKw5zwU1cm0SzHRvpudb29aK3owcHmZ6JkH33L5MSevwp6zB_r-jUj0ZGDD_f24-lNHiZojzz2_8NqdYgDaHDdeZqeqA3DTgKcdyPdSWc_COffoGk55hrzADR6x9RLcb3UwbDrTH9Law&__tn__=C-R

  Jan Køpke Christensen er folketingskandidat for NB, og tidligere MF for Fremskridspartiet

  Kommentar by kenneth — 10. september 2018 @ 18:03

 87. Jeg fatter ikke, at svenskerne brugte valget til at stemme sig videre i Helvedet, når de havde (en vis) mulighed for at ændre fremtiden for dem selv og deres børn. Men de vil åbenbart ikke se den svøbe den muslimske indvandring bliver for landet, selvom den rammer dem hver evig eneste dag med tiltagende kraft.

  Hvorfor stiller DR journalisterne ikke det simple spørgsmål til alle de “gode”, der i interview tog afstand fra Sverigedemokraterne: Tør du gå alene på gaden om aftenen/natten?

  Jeg er er overbevist om, at de ville begynde at væve en hel masse om, at når de ikke tør det, så er det Sverigedemokraternes skyld (eller Putin eller Trump).

  Som Asterix siger om romerne – “De er skøre”.

  Kommentar by NotaBene — 10. september 2018 @ 19:59

 88. # 85 kenneth.

  Hvis det er rigtigt burde SD forlange omvalg hvor alt bliver kontrolleret af udenforstående, forstået som alt andet end Svenskere.

  Igen, hvis det er rigtigt så er det meget alvorligt!

  Kommentar by Santor — 10. september 2018 @ 20:08

 89. Man kan bare blive så træt og egentlig kunne jeg godt tænke mig at skrive et længere indlæg, men jeg nøjes med et mindre, da jeg ikke lige har energien.

  Nu skrives der i ovenstående flere steder om valgsvindel. Sammenligner man med den danske debat, så kan en del af forklaringen være, at de svenske gammelpartier pludselig er kommet på “bedre tanker”. For det ser vi herhjemme med “nystrammerne” Socialdemokraterne, som formentlig ikke vil leve op til løfterne ved det kommende valg og hvor det formentlig handler om at hente stemmer tilbage fra DF. En markør er de halvårlige uddelinger af statsborgerskaber, som Socialdemokarterne stadig stemmer for. Det betyder at disse naturaliserede udlændinge i kraft af deres større børneflokke fortsat kan øge deres andel på bekostning af stambefolkningen. Det er ikke bedre med Venstre, som trods de mange stramninger ikke gør noget mod de udlændinge, som allerede er kommet indenfor og Venstre stemmer også stadig for tildelinger af statsborgerskaber til mennesker, hvor af mange er fra Mellemøsten og mange af dem havner på overførselsindkomster.

  Kommentar by T. H. — 10. september 2018 @ 21:08

 90. Ja, hvad nu hvis SD fik 3O-4O% af stemmerne, og det med valgsvindel blev reduceret til 17-18%? Ikke umuligt, når man tænker på hvor megen løgn og ondskab der er blevet brugt mod de svenskere der ikke ønsker afrikanisering. F.eks. tandlægen der blev fyret og straffet på det groveste, blot for at gøre opmærksom på at nogle uledsagede afrikanske “børn” ikke var 14-16 år som påstået, men nærmere voksne mænd på 23-3O år. Rigtig meget tyder på svindel/bortkomne stemmesedler.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. september 2018 @ 21:09

 91. #81

  Det er ikke særlig begavet at angribe sine egne kampfæller. Du finder nok ikke en større islamkritiker end mig. Det udgør selve min DNA.

  Du afviser både DF og Nye Borgerlige, de sidste som end ikke er kommet i folketinget og måske aldrig gør det.

  Alligevel taler du, som om du repræsenterer en majoritet:

  “Sagen er at danskere ikke har lyst til at blive omklamrede sf fremmede.”

  Tja, undskyld tjek af reality: det afspejler sig ikke ved folketingsvalgene. Danskerne stemmer med stor fornøjelse på nationalt illoyale partier som Enhedsliste, De Radikale og Alternativet.

  Ærligt talt, vågn op af dine drømmerier. Kampen for et islamfrit Danmark kræver det.

  Og ja, burkaforbuddet er noget af det mest geniale, der nogen sinde er sket i kampen mod islam på dansk grund. Det er vejen frem. Kriminalisér i retsstatens ånd islam lidt efter lidt. Forbud mod tørklæder. Forbud mod omskæring. Og forbud mod bygning af moskeer. Så vil muslimerne lidt efter lidt forlade Danmark, som de forlod Spanien i sin tid, og danskerne vil igen blive herrer i eget hus.

  Kommentar by np — 10. september 2018 @ 21:20

 92. @85 kenneth,
  Skønt at se at der stadig er liv i nogle af de gamle Fremskridts gutter. Og det var synd at skæbnen var så hård ved Z for det var det bedste danske parti nogen sinde, og der var desværre en masse gode danske kræfter der gik tabt.

  Kommentar by Piphans — 10. september 2018 @ 21:27

 93. Politikere kan være politikere. Men nogle af dem er jo tosser, gangstere, psykopater eller landsforrædere forklædt som politikere. Det giver verdenshistorien masser af eksempler på. Hvor mange af vores kendte politikere ville mon klare frisag, hvis man havde en test der kunne udskille de hæderlige fra slyngler og møgkællinger?

  Kommentar by Bent Nielsen — 10. september 2018 @ 21:28

 94. Kommentar by Piphans — 10. september 2018 @ 21:27

  Enig. Jan Køpke er bestemt en symbatisk herre, som også i dag kommer med positiv omtale af Glistrup.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. september 2018 @ 21:09

  Hvilke muhammedanske lande har i dag frie og fair valg efter vestlige standarder?

  Sverige udvikler sig mere og mere som en bananrepublik, så jeg begynder at blive i tvivl om der nogensinde kommer eller kan komme ordentlige valg i Sverige.

  Kommentar by kenneth — 10. september 2018 @ 21:31

 95. Min mavefornemmelse siger mig, at valget i sverigstan på en eller flere måder, er manipuleret eller fusket med.

  Systemet har haft år til at udtænke en plan og et system, som kunne stække SD ved et valg og sørge for at de ikke reelt vandt valget.

  Systemet (incl. de toneangivende medierne), kunne f.eks. have udtænkt og tilrettelagt det sådan, at meningsmålinger og “valgkamp” blev manipuileret og valgdagen ville vise “dødt løb” og at man så kunne sige og vise, at der skam var fair valghandling og resultat – men kun sådan at man lige netop kunne beholde magten og systemet.

  Jeg tror sagtens man kan og vil manipulere valget – der er så enorme interesser på spil og i dag kan man fake det utroligste – i øvrigt som man altid har gjort over hele verden til alle tider og af alle!!

  Måske vil historien en dag afsløre, at dette skæbnebestemte valg blev manipuleret og bedraget. Man var nødt til det og man turde ikke andet…hvis SD kom til magten ville hele systemets korthus falde til jorden og man ville opdage at den svenske befolkning i årtier har været ofre for afgørende udbredt snyd og bedrag.

  Jeg personligt tror ikke på at det her valg er gået retfærdigt og demokratisk for sig – der er noget galt!!

  Konspirationsteorierne kan være lige til en sølvpapirshat – ok!

  Jeg tror eftertiden vil blive gransket i det lys, hvor en nagende tvivl hele tiden vil blive erkendt og udfordret.

  Kommentar by Black Watch — 10. september 2018 @ 21:39

 96. Kommentar by np — 10. september 2018 @ 21:20

  Det kan der være noget om – jeg har mange gange skrevet, at man skal gøre det så utåleligt for muslimerne at være i Danmark, at de rejser ud af dem selv – resten hjælper vi ud med den fornødne magt!!

  Kommentar by Black Watch — 10. september 2018 @ 21:42

 97. Jeg syntes det er direkte skræmmende, at så mange svenskere er så hjernevaskede, at de ikke tør stemme for egen og efterfølgeres overlevelse.
  Landet hærges dagligt af iSlammet og overtages i stadig hurtigere tempo og med stører og stører brutalitet af de invaderende, så selv det at begå sig i en skole kan være forbundet med frygt for livet.

  Mange herhjemme vil heller ikke indse iSlammets nedskrevne hensigter og vore medier og politikkere gør fortsat som de plejer: Fortielser, løftebrud, knæfald og udgifter uden ende.

  Jeg håber inderligt, at vi herhjemme, meget snart, kan få vendt skuden og få udsendt reelle oplysninger til hele den danske befolkning, som ALEXANDER BEAUMONT også er inde på, thi også vore politikkere handler for sit og ikke for vores. Og via nossede, venstreorienterede medier over en kam, får de sq lov til det :-(
  Mange af vore børn og børnebørn under 50 år har ikke kendt til andet
  ;(((((((((((

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. september 2018 @ 21:44

 98. #90: Er meget enig i at de tre partier enhedslisten, alternativet og de radikale er tre håbløse partier. Men det samme gælder jo også V, K, S og SF mfl. Venstre og Ulykke har ladet yderligere ca. 5O.OOO migranter rejse ind på kun tre år. Og Ulykke har udhulet vores velfærd voldsomt. Som et par overlæger påpeger, har nedskæringer kostet 1OO.OOO danskere livet, og har sendt endnu flere ud i elendighed. Dagpengene er blevet udhulet, mange arbejdsløse ydmyges og kostes rundt, folkepensionisterne er blevet snydt, postvæsnet og meget andet er blevet rundbarberet. V og Ulykke har været en katastrofe for store dele af den danske befolkning. DF har været en logrende hundehvalp.

  Kommentar by Bent Nielsen — 10. september 2018 @ 21:50

 99. Kommentar by Black Watch — 10. september 2018 @ 21:39

  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10860624/borgerlige-partier-siger-nej-til-moede-med-sverigedemokraterna/

  System-komplot – det hele er befængt og spil for galleriet – de har alle fået sig betalt på en eller anden måde før og sikkert i den kommende politiske fremtid i sverigstan.

  Det hele ligner mere og mere de politiske rævekager, som ofte bliver dækket ind under begrebet: Det politiske muliges kunst.

  Kommentar by Black Watch — 10. september 2018 @ 21:52

 100. Se Pappe sidste misfoster her:

  https://denkorteavis.dk/2018/284535/
  Justitsministeren: Politiansatte Asmaa Abdol-Hamid må skam gerne offentligt opfordre til at sabotere Folketingets lovgivning

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. september 2018 @ 21:56

 101. I en kronik i dag kan man læse “I de seneste år er behandlingen af de mest syge mennesker blevet yderligere alvorligt forringet”. En oplysning fremsat af tidl. psykiatrichef i Storstrøms Amt og cheflæge i Region Sjælland.

  Kommentar by Bent Nielsen — 10. september 2018 @ 22:01

 102. Black Watch 21:39
  Hørt

  Kommentar by k m. — 10. september 2018 @ 22:04

 103. Efter utallige spareøvelser, nedskæringer og forringelser har flere avisers redaktører den frækhed at skrive at “vi har nu bedre velfærd end nogensinde før”. En tyk løgn. De påstår også at der kun er ganske få muslimer i landet, at kriminaliteten altid er faldende, og at intet er så slemt som vi tror”. Løgn og sludder til ære for regeringen.

  Kommentar by Bent Nielsen — 10. september 2018 @ 22:13

 104. Ja, utrolige mængder af bedrag er i omløb. F.eks. den hysteriske klima-propaganda. Læs Snaphanens artikel om det store bluff-nummer. Eller læs bogen “Den maniske sol” der forklarer at SOLENS varierende udstråling har langt, langt større betydning end co2. Så er FN iøvrigt nu muslimsk domineret, (Saudi-Arabien styrer menneskerettighederne mv.) hvorfor Trump har trukket USA ud af foretagendet.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. september 2018 @ 22:34

 105. Sverige burde fjerne korset fra deres flag og erstatte det med bananer.

  Kommentar by TT — 10. september 2018 @ 23:03

 106. Trump er den vestlige civiliserede verdens håb.

  Kommentar by Bastardo — 10. september 2018 @ 23:16

 107. >103 aLEXANDER BeAuMoNt
  Har Trump trukket USA ud af F.N.?

  Kommentar by Nielsen — 10. september 2018 @ 23:31

 108. Ja, 1O5, USA/amerikanerne har trukket sig ud af UNHRC, rådet for menneskerettigheder, fordi UNHRC fik Saudi-Arabien som formand. De har også trukket sig ud af klima-aftalerne, fordi co2 teorien er yderst tvivlsom. De har trukket sig fra at finansiere, fordi FN nu domineres af muslimske lande og totalitære idéer. Læs selv videre på nettet mv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. september 2018 @ 02:33

 109. Da ca. 4O% af tyskerne i 1933 gav nazisterne et valgresultat der kunne bruges som grundlag for et statskup, havde de skaffet sig et GANGSTER- og RÆDSELSREGIME på halsen. Det forstod kun et mindretal, men siden kom de til at forstå det. Nemlig da Tyskland blev lagt i ruiner efter sine angrebskrige mod en række nabolande.

  Da svenskerne siden 197O-8O blev ved med at give magt til kommunister, fascister og hårdkogte/vanvittige feminister forklædt som humanister, bragte de sig selv nærmere og nærmere mod kaos, gangstervælde og undergang. Det forstod flertallet ikke, og det forstår de fleste vælgere derovre stadig ikke, men det kommer de til. Men desværre for dem selv nok alt for sent.

  Idag har Sverige en art rædselsregime. Der foragter nationen, borgerne, demokratiet og alt med velfærd og kultur. Man er parat til at fordrive og udskifte svenskerne med migranter, og deres civilisation med barbari.

  Men står det meget bedre til i Danmark? Det skal man nok ikke være sikker på. Hr. Ulykke lovede straks-stop, men vi har fået det modsatte, nemlig masseindstrømning af stridbare og skumle typer der betragter Danmark som et land de har ret til at besætte og overtage. Og for kort tid siden var Ulykke i Marakech i Marokko, hvor han tilsluttede sig Merkels politik om at endnu flere millioner af afrikanere og arabere skal slå sig ned i Europa.

  Danmark har også anlagt en kommunistisk politik overfor familierne. En politik fuld af skjulte rædsler. Ligesom politikken overfor syge, arbejdsløse, fraskilte mænd, ældre og svage, børn og unge, volds-ofre, ulykkes-ramte, boligsøgende… og mange andre almindelige danskere… er fuld af skjulte og fortiede overgreb og rædsler. Det forstår mange vælgere stadig ikke, men de fleste kommer nok til det hen ad vejen. Desværre pga. tragiske og smertefulde oplevelser med en dødssyg familie- og skilsmissepolitik, pga. et nedbrudt/nedsparet velfærds- og hospitalssystem, pga. mangedoblet kriminalitet eller pga. af andre tab og lidelser fremkaldt af politisk kynisme og uduelighed.

  Også hos os har medierne travlt med at fortie mange former for magtmisbrug, svigt og vanvid. Den med at vi skulle være 1O-2O-3O år bag efter Sverige holder ikke. Vi er lige i hælene på dem.

  At det er sandheden, kan man selv konstatere ved at læse bøger og ved at se dokumentarfilm på nettet. (Anthony Beevor om 2. verdenskrig. “Der var et yndigt land”. Professor Niels Høibys bøger. Per Vendsborg og andre overlægers kronikker. Steen Steensens, Søren Krarups og Bent Jensens bøger. “Sundhedsvæsnets deroute/ S-V er noget vi leger med. Den maniske sol. Snaphanen. Merkels migrant crisis. Londonistan. Sverige er fortabt. Europe is lost. (black pigeon) Kriminaliteten er eksploderet.

  Danmark og Europa er i dyb, dyb krise pga. politiske svigt og udskejelser.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. september 2018 @ 03:18

 110. Rettelse: Det forstod kun et mindretal, men siden kom næsten alle til at forstå det.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. september 2018 @ 03:21

 111. Nogle steder var stemmesedlerne fjernet til partiet.
  Idag skrives der om fejl optælling af sedler til kommune og lands valg er byttet om. Så nu får rød side tilfældigvis et mandat mere.

  Kommentar by P — 11. september 2018 @ 05:21

 112. Jeg ved ikke hvordan det er med jer, men dags dato for det skrevne, er for mig en mindedag. 11 september 2001. Det er dagen, hvor jeg gjorde mig klart at mine tanker om Islam ikke var paranoia, men klokkeklar virkelighed, og på det plan var det en virkelig lettelse for mig personligt, på trods af den tragediefyldte katastrofale terrorangreb. Det fik mig helt og aldeles ud af busken på det politiske plan, og fik mig til at skulle finde ud af, hvem der ellers havde fået fat i hvad det drejede sig om. Til min overraskelse, kunne jeg se at DenDanskeForening, som jeg i min tidligere naivitet troede var det rene facisme, havde gjort sig de samme tanker fra starten, og jeg måtte hurtigt revidere min tidligere naivistisk opfattelse af Danmark og Verden. Men der var ingen vej tilbage til de glade ubekymrede dage. Det var jeg fuldt ud klar over. Jeg troede naivt at Vesten tog sig sammen, indtil Bush (og det var hans eneste alvorlige fejl) stod og brægede i en Mooske i Washington. Siden er der kommet terrorangreb i London, Madrid, Moskva, Beslan, Bombay, Paris etc etc etc etc. Det er klar tog tydeligt det er kampen for den frihed vi endnu har , imod de islamisk inspirerede hoveder der hader den frihed vi har, men som de selv ikke vil vælge til, fordi de så falder i hak med os vantro. Det er Islam imod resten af verden. Det burde være totalt tydeligt, eller også laller man sig ind i en løgn, hvis man bilder sig selv det anderledes ind. Som jeg siger så mange gane. Islam er en (fordummende, undertrykkende etc) Usekulær diktatorreligion (med dens Førerprofet ideal). Langt de fleste terrorister den dag, var fra Saudi Arabien (Den tidligere CIA chef havde konverteret til Islam, da han på den amerikanske ambassade i Saudi Arabien var udstationeret i anden sammenhæng. Tak til Trumf for at få ham fyret). Jeg vil mindes denne dag. Men især vil jeg mindes passagerene på United 93, som gjorde modstand, og sørgede for at ikke det 4 fly blev brugt som terrormissil. Æret være Deres minde, sammen med de brandfolk som mistede livet for at redde så mange som muligt.

  Æret være Deres minde dags dato.

  STØT SIAD.
  God tirsdag 11 september.

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. september 2018 @ 07:09

 113. @105
  Jeg er helt enig.
  Præsident Trump er den eneste der har nosser nok til at tage kampen op med folkets fjender såsom Fake News og forbryderorganisationer såsom FN/UN og de såkaldte “forskere” med de falske klimarapporter som også Alexander påpeger.

  Og senest har Trump som den eneste i verden sendt de sociale medier såsom fjæsbog, twitter og youtube en alvorlig verbal kindhest og sagt til dem, at det vil få alvorlige konsekvenser for dem hvis de ikke stopper med at censurere deres brugere, hvilket måske kan blive vores redning mod EUSSR’s svindel og bedrag og fysiske overgreb på os borgere.

  Kommentar by Piphans — 11. september 2018 @ 07:50

 114. @110
  Det er også en sorgens dag for mig.

  Den 11/9 er den dag hvor hele den vestlige verden tabte til islam og den muslimske verden.

  Den 11/9 burde være en international sørgedag men i stedet er den blevet en glædesdag for vores fjender.

  Islam skal bekæmpes overalt på jorden, alt andet er forræderi.

  Og det passer meget godt med at Bush sammen med den kriminelle Clinton og den sindssyge halvneger hussein obama vil gå over i historien som de værste præsidenter nogen sinde i usa.

  Kommentar by Piphans — 11. september 2018 @ 08:12

 115. #112. Ja, og de danske statsministre som vil gå over i historien som de to værste i Danmark nogensinde, kan vel blive Helledusseda og hr. Ulykke.

  Iøvrigt: de politikere og journalister som er tilhængere af masseindvandring, multi-kulti kaos, “berigelse”, afrikanisering og islamisering, lægger op til at vanvid, fattigdom, forbrydelse, uretfærdighed, forringelser, sygdom, vold, terror og massedød skal hærge det danske og det svenske folk etc.

  Når Marianne Helved, Zenia Stampedans, Pernille S., Sofie C. N. og Mona Sahlin samt Uffe Elbæk og Morten østergaard åbner munden, er det kun nonsens der kommer ud af deres munde. Løgn og vrøvl om “berigelse” og bla-bla-bla.

  Kommentar by Bent Nielsen..... — 11. september 2018 @ 08:59

 116. At socialist-pedo-nazi-kontrollerede valg ikke går rigtig til siger ligesom sig selv. Nazisterne i Stockholm griner hele dagen lang af Svensson, hvorfor skulle de ændre på det?

  Kommentar by Holger — 11. september 2018 @ 14:22

 117. Mere om valgfusk eller chikane rettet mod enkelte partier især SD:

  h t t p : / / katerinamagasin.se/nagot-stammer-inte-med-sondagens-valresultat/

  (Set via Den Danske Forenings hjemmeside)

  Kommentar by T. H. — 11. september 2018 @ 21:44

 118. 114. Enig med Piphans. Islam er den største politiske og religiøse katastrofe både på human nivea og i det hele taget. Den har direkte forårsaget krige, undertrykkelse, fordummelse, terror etc etc etc uden sidestykke. Må den blive udslettet på jordens overflade før elle siden.

  Støt SIAD. God onsdag.

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. september 2018 @ 05:27

 119. Forstår ikke hvorfor en statsminister kandidat ikke vil være statsminister?
  Lad dog svensk folkeparti lægge stemmer til. Det behøver vel ikke at komme med i regeringen, men kun lægge stemmer til, som herhjemme.
  Tag dog den beslutning og stillingen med.

  Kommentar by P — 12. september 2018 @ 12:11

 120. Nogle, der ser de programmer med metro vagter fra Sverige.
  Utroligt hvad de udsættes fra hver dag.

  Kommentar by P — 13. september 2018 @ 19:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper