13. september 2018

Nikoline vs religion: “… pædofile skal have pikken skåret af”, “Muhammed voldtog en mindreårig pige”

Jeg har tidligere blogget om Nikoline, der forsøger at markedsføre sig selv som en kompromisløs fritænkende rapper, men uanset sine anstrengelser ryger ind i et højre/venstre-skisme. Hvor selv de mest fundamentalistiske kristne trykker på pyt-knappen over grove angreb på Bibelen, så går selv assimilerede muslimer til ekstremer over nedsættende ord om Muhammed, Koranen og Islam. Lige netop derfor gør hun gavn i den evindelige Islam-debat. Hun ‘paludaniserer’ muslimerne, og skaber forvirring hos den identitetspolitiske venstrefløj. Set på Youtube.

“Det er en indlysende sag, at pædofile skal have pikken skåret af. Min AK47 op i deres røv til de forbløder. … Misogyni, hykleri og krig er Bibelen og Koranen enig i. Muhammed voldtog en mindreårig pige. Det samme praksis i dag med ISIS, og kirken begår samme hybris. Jeg er alle religioners nemesis. Ingen krig. Ned sig slik min klitoris…” (Nikoline, Sut min klit, 2018)

Screencaps.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94955/trackback

46 Comments »

 1. Hvor fan… Finder du så crazy vihdejoer som denne her? :-)

  Kommentar by mvjensen — 13. september 2018 @ 20:12

 2. Det var “hagmann” der lagde den ind i off-topic

  Kommentar by k m. — 13. september 2018 @ 20:33

 3. Jeg sidder sgu og funderer på, om ikke Nikoline kunne indgå i et, gerne, sexuelt obskurt forhold med Signe Madsen – Med det kendskab jeg har til disse typer, så vil jeg tro, at vi inden for kort tid, vil se D´damer pakke to små kufferter (én til hver) for derefter, til fods, at begive sig til det nærmeste sindssygehospital.

  Kommentar by T. Flodur — 13. september 2018 @ 21:03

 4. Grim krop, men egentligt imponerende hun ingen talje har taget i betragtning hun sikkert er veganer? Min kødspisende kone har betydeligt flottere krop selv efter 4 børn ;-)

  Kommentar by redneck — 13. september 2018 @ 21:23

 5. Jeg hørte hende i radioen. Klog og en person, man kan have sympati for.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. september 2018 @ 21:38

 6. Hvad går denne optræden egentlig ud på? Er det en revy hvor en billet koster 5OO kr eller mere? Eller er det en protest mod islamisme? Men har den form for protest udsigt til at få barbarerne til at rejse tilbage til Afrika? Eller vil de tværtimod strømme til i endnu større kæmpeflokke?

  Kommentar by Bent Nielsen — 13. september 2018 @ 21:45

 7. De nederste billeder får mig til at tænke på George Soros’ Femen. Kedelig association.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. september 2018 @ 21:45

 8. Det kræver et vist paludansk mod at udtrykke sig på den måde!
  Nøgenhed og afbrænding af muslimske flag er ikke det mest populære i disse tider.

  Kommentar by Henning Jensen — 13. september 2018 @ 22:04

 9. Nå, nu er vi da vist kommet ret langt væk fra det med seriøs debat om vigtige emner, men fred være med det. Men når feriestemningen eller whisky tågerne mv. letter, bør vi nok sende nogle tanker i retning af hvordan vi kan få skabt en landsdækkende oplysningskampagne om hvad statsmedisteren og hans vanvittige medsammensvorne har tænkt sig at gøre ved os. Skal vi mon syltes, steges, koges…. eller skæres i terninger så vi kan bruges som pindemadder af kulturberigerne.

  Kommentar by Bent Nielsen — 13. september 2018 @ 22:12

 10. Vi kunne måske også tænke over hvordan vi evt. kan hjælpe TOMMY ROBINSON, der er en ægte helt i kampen mod islamisters organiserede børnemishandling. Den modige mand har blot protesteret mod de meget brutale pædofile overgreb, men er blevet faldet i ryggen af en engelsk dommer. (der måske selv er pædofil?) Men Tommy Robinson er også blevet svigtet af premierminister Theresa May. Hvad med en brevkampagne til hende, parlamentet og aviser med opfordringer til at gribe ind?

  Kommentar by Bent Nielsen — 13. september 2018 @ 22:24

 11. Ang. helten TOMMY, se snaphanen. Hvor der også er noget om den terror, de blodbade og det folkemord der er begyndt i Sverige.

  Kommentar by Bent Nielsen — 13. september 2018 @ 22:27

 12. “.. har brugt nummeret i deres kommende film ‘Ditte & Louise’.” https://www.dr.dk/musik/politianmeldt-rapper-klar-med-ny-provokerende-video-slut-med-hyklerisk-feminisme gad vide hvor meget – og hvad – de mon spiller af ‘rappen’ i filmen?

  Kommentar by anno — 13. september 2018 @ 22:37

 13. Den korte har noget om en GAK-GAK dom over en migrant-voldsforbryder , der har overfaldet tre kvinder. 24nyt.dk fortæller noget andet om hvordan invasionen virker.

  Kommentar by Bent Nielsen — 13. september 2018 @ 22:46

 14. Rettelse: den korte har noget om diskrimination af danskere. 24nyt.dk om gak-gak dom over migrant-forbryder.

  Kommentar by Bent Nielsen — 13. september 2018 @ 23:05

 15. Nikoline må simpelthen være lars løkkes datter eller noget kneppeaffald fra de konservative, for ingen normale mennesker kan være så idiotiske.
  Kun i Shithole country Dummark.

  Kommentar by Piphans — 13. september 2018 @ 23:30

 16. Når vi nu er off-topic, så hørte jeg et interview i dag med ex-præsten Johan Christian Nord, som de fleste her sikkert kender, – han har bla. talt ved For Friheds demonstrationer og har i det hele taget sagt og skrevet gode ting. Jeg havde håbet at han kunne være bannerfører i den bevægelse, som må og skal ende med at drive den muslimske invasion tilbage og gerne lige blande det tilbagedrevne ros op med et bredt udvalg af de mest aktive af vores påtvungne og pseudovalgte landsforrædere igennem Christiansborgregimets seneste 40 års undergravning af vores samfund. Nå, men han har forladt folkekirken for at kaste sig ind i Ase-troen, hvilket selvfølgelig er hans egen sag, men som umiddelbart kunne synes at svække den fælles kamp. Det havde været mere enkelt at kunne enes om en kristen basis og tage forbillede i korstogene. Hvis han selv læser med her kunne det være interessant at høre hvad han selv har gjort sig af tanker og om hvordan han mener man bedst kan bidrage frem til der blæses til kamp.

  Kommentar by Mvjensen — 13. september 2018 @ 23:57

 17. Tegners Museum hvad han så end har at gøre med det

  Kommentar by BB — 14. september 2018 @ 00:07

 18. Den katolske kirke og islams hykleri er at se den anden vej. Men det er jo tidens gigantiske synd hvor MSM, politik, akademia og staten, ser den anden vej og deltager i overgreb og forbrydelserne over for den etniske hvide mand der blot skal finde sig i at blive udryddet.

  Kommentar by River — 14. september 2018 @ 03:48

 19. Forskellen imellem Den katolske kirke og Islam er at den katolske kirke siger undskyld, skammer sig, har dårlig samvittighed over det, mener det er forkert, og betaler store summer til pædofil ofrene.
  I Islam er det nærmest et ideal ud fra Førerprofeten, til efterfølgelse. Hvis alle de 9 årige tøser der bliver fuldbyrdet gift i Islam skulle have betaling, så…..glem det. Det er jo forbilledligt ideal. Vil anbefale man læser Lars Hedegaards bog “Muhammeds piger”. Der er der en anvisning på side 138- 139 fra selveste Ayahtollah Khomenie, som fortæller hvorledes man sexuelt begærligt kan gramse på pigebørn helt ned til ammestadiet, uden samleje, uden at det gør noget. Samleje kan kun ifølge Islam tillades når pigebarnet er 9 år. Så der er en alvorlig forskel.

  Ellers vil jeg da gerne i mere poetiske vendinger- kysse Nikolines læber og slikke kirsebærstennen- inden jeg entrere Pariserforperronen- for denne fabelagtige Video og tekst til nummeret. (Er selv en hedonistisk glad livsnyder, som elsker frie kvinders forskellige udstråling) Nyd livet udenom Islams fordummende undertrykkelse.

  Støt SIAD. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2018 @ 06:21

 20. Vil da gerne til munter underholdning i disse tider,-hvor vi selv kan bestemme vores køn eller intet køn eller transkøn eller intergalixarisk seksual orientering, rent juridisk. Som jeg altid har sagt. Hvis Naturen er i vejen for Juraen, så må Naturen selvfølgelig vige :-) :-) :-). Bare så alle Hennerne i Sverige ikke skal føle sig fortabt :-) :-) :-)- lige orientere jer om at JEG har verdens STØRSTE Klitoris! Så fik i den med :-) :-) :-) . Støt SIAD. God fredag og weekend. mvh Michelle Unna :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2018 @ 07:40

 21. LAD OS NU SNAREST MULIGT få en debat om Danmarks generelle situation, og om hvordan vi kan undgå at den bliver endnu værre. En Kirsten Sletbjerg og hendes venner har startet en annoncekampagne med krav om en folkeafstemning om EU og masseindvandringen. Den kunne vi måske koble os på, og supplere kravet ved at udbrede kendskabet til URIASPOSTEN i samme annoncer. Men der er jo meget andet der kan gøres. Og som SKAL gøres, hvis ragnarok og endeløse rædsler skal forhindres. Se også “Merkels igrant crisis”, “Europians are waking up”, “Europes new Mafias”, Krigslignende tilstande i Paris, London og Malmø osv. Sundhedsvæsnets deroute/nedtur, “The strange death of Europe”.
  Poland, Ungarn, Italy… the last hope of Europe.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. september 2018 @ 07:43

 22. Michael Unna. @ 06:21.
  Det må være selve gerningen der er det onde, hvad enten man er katolik eller muslim.
  På hvilken måde man så efter udåden søger aflad, undskylder eller triumferer, bør vel ikke formilde det skete.
  En forbrydelse er vel en forbrydelse, uanset hvem der udfører den, og uanset hvilken form for samvittighed der lægges for dagen bagefter.
  Ubåds-Madsen opfører sig også pænt og undskylder og beklager, og har indvilget i at betale erstatning, skal han så have en langt mildere straf af den grund?

  Kommentar by Henning Jensen — 14. september 2018 @ 07:50

 23. Ærgerligt, at visse herinde ikke forstår videoen. Jeg ved godt, at I tror, Kim Møller er kritisk overfor den, og derfor vurderer, at I skal slutte op, men det er en fejllæsning.

  Nikoline er en anderledes tilgang til tidens problemer – klædt i tidens gevandter, ja, men med et andet indhold.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. september 2018 @ 08:01

 24. til 22) Forskellen er altafgørende i etikken. Vi er begge to enige om Pædofili bør straffes (Her i DK er aldergrænsen 15 år), men hvor Islam ser det som tilladt helt ned til 9 års alderen, ved fuldbyrdet samleje, så er overtrumfer den menneskelige samvittighed den katolske. DVS i kristendommen er det en menneskelig etisk overvejelse der skaber normen, og dermed juraen. I Islam er det, som den -usekulære diktatorreligion (med den Fører profet)- den er, kun idealet i Førerprofetten, som skaber præcedens i juraen- altså shariajuraen under de 4 retsskoler i sunni, og særskilt i shia. DVS man anser det ikke for at være specielt ondt at have sex med en 9 årig tøs….Nej selvfølgelig skal U-bådsmadsen ikke have mindre straf. Ja vi skal følge vores samvittighed overfor de mindre årige i lovgivningen, og ikke have en shariainspireret lov baseret på en pædofils profets lyster.(Om han så har eksisteret eller blot er en titel er en anden sag). Gerningen kan være ond, men tolkningen hvad der er ondt er forskellig i Islam og kristendommen.

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2018 @ 08:05

 25. (Til den mere hedonistisk munterhed youtube- You can ring my bell- anita Ward…eksistere også i en udgave med Master Fatman :-) :-) :-). Grin lidt engang imellem. livet er kort og trist uden munterhed.)

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2018 @ 08:08

 26. Kristendommen er jo en etisk menneskekærlig religion, som skaber samvittighed, imodsætning til Islam som blot taler om ansvarsløs underkastelse af Førerprofet og derigennem påståeligt Guds vilje.

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2018 @ 08:11

 27. Til 21. Det etablerede politisk system er desværre sovset så grundigt ind i -diplomatisk fejhed og hensyn til Islam- at vi ikke fra den kant kan forvente nogen hjælp. Der er ingen vilje til at trumfe EU,s virkelighedsfjerne idealistisk harmonisering med universet hen over hovedet på nationale parlamenter eller det fejhedsunderkastelse af Islam, og totale ansvarsløshed overfor grænser og især de soldater man har sendt ud af landet for at bekæmpe konsekvenserne af det man lefler for -islam-. Så jeg må sige det efterhånden har min dybeste foragt. Jeg mener ikke vi skal spilde tiden på at råbe politikerne op, og advare om det som for lang tid siden burde være indlysende og som andre DDF o.a har advaret om. Desværre kræves der nu organisering i selvstændige millitariske grupper (beklager), og jeg vil igen (og igen og igen) opfordre til at man som paraplyorganisation støtter SIAD. Eventuelt DDL. SIAD har bevist Deres integritet for lang tid siden. De har den styrke vi giver dem. Perfekte? Nej…hvem er det, og det er de eneste vi har (tildels DF og Nye Borgerlige i Folketinget, men den manglende vilje til at gøre noget forsinker hele processen, hvis vi lægger kræfter der). Derfor Støt SIAD. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2018 @ 08:22

 28. SIAD står for Stop Islamiseringen Af Danmark. Det lyder fornuftigt. For islam er totalitær og står for alt muligt ekstremt, fra vanvid, underkastelse og slaveri til krig og terror. Se “Nedtælling til terror” hos National Geographic. Se også nærmere oplysninger om SIAD.

  De radikale og “humanisterne”/kommunisterne er ved at smadre ALT. Først hetzede de mod at mænd var forsørgere, så hetzede de mod husmødrene, så blev familier og forældre mistænkeliggjort, og derpå angreb man familiesammenholdet, og såede splid og splittelse. Derpå gik rødstrømper, feminister og kvindesagskvinder ind for løsagtighed, familieopløsning, kvinders “frigørelse” og bla-bla-bla. Resultatet er rekorder i skilsmisser, retsløse fædre, enlige mødre og faderløse børn. Man fik også etableret et fascistisk “familiebureaukrati-system” befolket med fanatiske feminister som har tyranniseret både mændene og børnene, som har belønnet kvinder økonomisk hvis de opløste hjemmet, og som på forskellig måde har udnyttet og mishandlet tusinder af “klienter”.
  Hertil kommer en politik som tilstræber at børnene skal være statens ejendom, og at de skal opholde sig mest muligt på institutioner, helst fra 1-års alderen.

  FAMILIEPOLITIKKEN ER RØDFASCISTISK/kommunistisk, og den har været en plage og en rædsel for tusinder. Det er ikke uden grund at antallet af skilsmisser, af ulykkelige børn og unge, af brugere af “lykkepiller” og angstdæmpende stoffer, af narkomaner, af hjemløse, af voldsofre, af familietragedier og faderløse børn, af mord og selvmord, er oppe i hidtil ukendte antal.

  Men på mange andre områder har de rødradikale “humanister” og verdensfrelsere virket mere som udsendinge fra helvede end som de “gutmenchen” de selv påstår at være. Og de har jo oveni deres ondskab mod familierne, haft så travlt med løgn, idioti og ondskab på så mange andre samfundsområder, at vi også er ved at få “svenske” tilstande her i landet. Se jp-jalving, den korte og snaphanen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. september 2018 @ 09:21

 29. Modige piger :-)

  Kommentar by Elegia — 14. september 2018 @ 09:31

 30. Super sej kvinde. Der kan være detaljer, fx budskabets form, som man ikke er enig med hende i.
  Men imponerende mod, at hun tør risikere livet.
  Jeg mener den skal tvangsspilles på P3, ellers er det diskrimination, når mænd samtidig synges om oral sex,

  Kommentar by Martin Olsen — 14. september 2018 @ 10:05

 31. -> Elegia. @ 09:31

  Thumbs-Up.:-)

  Kommentar by Henning Jensen — 14. september 2018 @ 11:26

 32. De religiøst forvirrede tider er ikke blevet mindre forvirrede, end da Kierkegaard karakteriserede sin samtid som sådan.

  Nikoline angriber nutidens religioner, men begreberne “Nemesis” og “Hybris” stammer fra en endnu ældre religion og kultur, den oldgræske, hvor pæderasti (at voksne mænd havde drengeelskere) var normen. Selv Sokrates havde drengeelskere, og det gør ofte Platons skrifter til fremmed læsning for nutidens læser, fordi vi trods alt endnu lever i en kristen kultur med dens heteroseksuelle normer og værdier.

  Dvs, at mennesket blev skabt som mand og kvinde, familieværdier (far, mor og børn) var idealet, og drifter og seksualitet nedtonet eller undertrykt.

  For mig er den herskende liberale ideologi en fejlslagen ideologi, som har medført et kæmpe moralsk forfald.

  Køn er blevet noget man trækker i en automat, og landets liberale statsminister går forrest, når lgbt-folket gennemfører deres freak-shows.

  Og med til de liberale løjer hører altså ogs, at det perverse segment angriber kristendommen med den strenge seksualmoral for at være pervers.

  Hvor har man dog bare lyst til at dræne sumpen. Der er dage, hvor den selvpåførte islam virker som Guds retfærdige straf over de dekadente vesterlændinge.

  Kommentar by np — 14. september 2018 @ 11:32

 33. Forfriskende!

  Kommentar by Hul igennem? — 14. september 2018 @ 11:58

 34. Lad os få en duet sammen med Rasmus Paludan.

  Kommentar by va sawva — 14. september 2018 @ 13:37

 35. Vi lever tilsyneladende i både sindssyge, åndssvage og ondskabsfulde tider. Eller er en epidemi af hjernebetændelse i gang?

  Hvordan går det til at vi har fået så mange aldeles uduelige, korrupte og forræderiske politikere til at styre Europa? Er vælgerne tåber som lader sig dirigere af løgnefabrikker og massemedier redigeret af endnu større tåber? Eller er der andre grunde til at de stemmer på landsskadelige partier?

  Moralen og etikken er helt i bund mange steder. De svage, syge, børn, ældre og vanskeligt stillede behandles mange steder i systemet med en kynisme som er helt utrolig. I psykiatrien er der visse steder nærmest morderiske tilstande. Og om lidt vil endnu et hospital og et speciale blive sparet væk. Voldspsykopater og lystmordere behandles derimod med fløjlshandsker. Og de tilbedes af visse kvinder der endog gifter sig med kvinde- og barnemordere mens de endnu er “indsatte”. På hospitalerne vokser overbelægningen, så patienter placeres på gangene, i skyllerum og på propfyldte stuer. (Berl. igår) Trods ministres løfter hvert år siden 1995. BT fortæller om parkeringsfirmaer som skruppelløst plyndrer bilisterne under alle mulige påskud og ofte ved brug af metoder der ligner svindel. Svineriet har stået på i årevis, men politikerne har intet foretaget sig for at stoppe uvæsnet. INVASIONEN er de også ligegyldige overfor, selvom den koster 150-200 milliarder årligt, og er som en bajonet i maven på danskerne. I B.T. angribes partiet Nye Borgerlige af betonmanden Bertel Haarder og af en EU-ordfører fra DF. Ungarn smædes også, og danske skoleelever skal nu af “forskere” angiveligt “beskyttes” mod russiske fuphistorier og kritik af politikerne. Ha, ha, ha.

  Man kunne blive ved længe, for Christiansborg er et sted hvor en række forrykte, arrogante og talentløse partier er holdt op med at varetage danskernes interesser og sikkerhed.

  Kommentar by Ole Jensen — 14. september 2018 @ 15:02

 36. Nikolines udgangspunkt er et venstreorienteret og ateistisk udgangspunkt.
  Tydeligt inspireret af Femen. Hvad skal vi bruge det skidt til?

  Det er ærgerligt, at at der er så meget ros til denne pige på dette kommentarspor. Hun vil intet andet end opmærksomheden og pengene.

  Kommentar by Ung konservativ — 14. september 2018 @ 16:31

 37. Er der nogen af jer der har hørt om frifindelsen af de 4 der var sigtet i Herning for massevoldtægt???? Samtlige dommere var indforstået med at hun blev påtvunget en pille. Trods dette er de frifundet???????

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2018 @ 17:04

 38. > Michael Unna 17:04

  Du kan være ganske rolig (det kan den unge pige desværre ikke), dommen fra Herning Byret (Herning, need I say more?) bliver helt sikkert anket af anklagemyndigheden, muligvis som modanke i forhold til forsvarernes givetvis kommende anke. Det er sådan, retsplejeloven generelt fungerer.

  Men søde fyre, de der pløjemarksdrenge fra Herning: Vi putter lige lidt sjovt i din cola, hvorefter vi udøver grov vold samt voldtægt mod dig. Du vil kunne lide det!

  Kommentar by anon — 14. september 2018 @ 17:39

 39. #38anon: Hvorfra véd du at frifindelsen ankes af anklagemyndigheden??
  Og forsvareren har da i 1. omgang ingen grund til at anke. Pløjemarksdrenge? Der er da tale om 4 migranter. Fungerer retten i Herning endnu ringere end andre steder?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. september 2018 @ 22:14

 40. Regeringen er meget leveringsdygtig hvad skandaler angår. Hos den korte og 24syv.dk kan man læse om vanvid i Århus og om Trumps virkelighedstjek af palæstinensisk politik. Og om hvordan regeringen VLAK/DF sender astronomiske beløb til fjerne lande, samtidig med at den nærmest uafbrudt skærer ned på velfærden og sundheden til danskerne. Ulla Tørnæs og “den mest kompetente udenrigsminister nogensinde” samt Lars Ulykke er tilsyneladende vældig stolte af at tage goder fra danskerne, for at få råd til at sende millioner af kroner afsted til Palæstina og Afrika osv. Der er også en artikel af prof. Bent Jensen om medierne. Se endvidere “Sundhedsvæsnets deroute”, “Sverige er fortabt” og “Merkels migrant crisis” hos black pigeon.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. september 2018 @ 22:38

 41. Ok, for første og eneste gang svarer jeg dig, ALEXANDER BEAUMONT aka bent nielsen, PrebenF1 JensenH og hvad du ellers kalder dig på diverse fora, hvor du konsekvent afsporer debatten.

  1. Læs en smule jura, så vil du lære – ok, måske er du ude af stand, hvilket jeg gerne tiltror dig – at en anke altid modsvares af en modanke fra den anden side, når vi taler en strafferetlig sag. Sådan er det i retsplejen.

  2. Fordi dommen var så yderst snæver. De 3 juridiske dommere tiltrådte anklagen, mens 3 af de 6 nævninge, der ikke er jurister, men typisk lægmænd m/k udpeget af diverse politiske partier, gik imod.

  “For at en tiltalt kan blive dømt i byretten skal mindst fire nævninge og to juridiske dommere stemme for.”

  Personligt har jeg større tiltro til juridisk uddannede dommere end politisk udpegede nævninge.

  Så ja, dommen går videre til Landsretten, uanset hvad du tror.

  Kommentar by anon — 14. september 2018 @ 23:07

 42. Tænkte det nok. Anon er en af disse påståelige og nedladende radikale debatsabotører som man kender fra Berlingske debatterne. Der gik de bl.a. under navnet Juul, Lemche, Lisbeth eller andet. Det blev altid benægtet at der var noget galt i Sverige, for derovre gik det så fint, så fint, og det blev fastholdt at multi-kulti og islamisering var stærkt berigende. Og i deres svar forvrængede de oftest hvad der var blevet skrevet af andre bloggere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. september 2018 @ 04:29

 43. >41 Anon
  Get over it. Alexanderbeaumont, Dhristian, Pedersen eller hvad han nu hedder, har det som vi alle havde det i vores ungdom. Eller også er han sådan en PerHenrikRasmussen/Polyb-type, som det er bedre, at ‘rulle’ hen over.

  Kommentar by Nielsen — 15. september 2018 @ 08:26

 44. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article7308165.ece

  Kommentar by P — 15. september 2018 @ 14:59

 45. […] was a post at Uriasposten recently about an ever-so angry femi-atheo-lefty Danish rapper named Nikoline who seems quite taken […]

  Pingback by The Worst Music Videos Ever Made | Things to Remember, Things to Cherish — 15. september 2018 @ 16:25

 46. Hvis ikke Paludans videoer er en øjenåbner for folket, er der sgu ikke meget håb for redning. Det er allerede slemt derude i landet, med lokale svenske tilstande. Disse uintegrerbare familier, må og skal altså sendes hjem, det kræver en større og omfattende ændring i folkestemningen, før vælgerne stemmer nyt. Selvom det regner ned over befolkningen med overfald og utryghed i hverdagen, grundet muslimsk masseindvandring, sætter danskerne stadigt tossegode deres kryds overvejende som de plejer. Hvad mere skal der egentlig ske, et islamistisk angreb vil sikkert heller ikke rokke ved manges indbildskhed, det spinnes i MSM til misforståelse af muslimer (selvom de har haft årtier i Vesten til at indordne sig) og medlidenhed overfor islams galskab. Erkendelsen må ramme selv den sidste røde en dag, måske først på den yderste dag.

  Kommentar by LarsB — 15. september 2018 @ 23:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper