15. september 2018

Gåsegrib, Dværgørn mv. , Andalusien, Spanien, september 2018

Det har været småt med det ornitologiske i denne uge, men jeg har ofte det store objektiv med, og har selvfølgelig taget en del billeder. Alle håndholdt, men i det mindste er lyset godt hernede. Vi flyver hjem i morgen tidligt, og mandag står den på job igen. Billeder fra ture til Ronda, Sevilla og Granada følger førstkommende fridage.

Fra terrassen har jeg to gange set forbiflyvende Pirol, men det går stærkt, og det er kun blevet til dokumentationsfotos. De gemmer sig i trækronerne. Mest interessant er nok en overflyvende Dværgørn.

Under et vandretur mod La Fuensanta jagtede jeg en Svalehale. I dag lykkedes det mig at fotografere den under en solo-ekspedition langs Rio Turon. Her så jeg blandt andet Halemejse, Grå fluesnapper og en enkelt Isfugl.

Lidt nordvest for Ronda, så vi kredsende Gåsegribbe, måske 40-50 stykker. Der er masse af rovfugle i luften, men man trækker ikke bare i håndbremsen på en snæver bjergvej.

Oploadet Kl. 18:36 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/94993/trackback

16 Comments »

 1. Jeg kan kun sige SMUKT som jeg plejer. Undkyld mine store bogstaver.

  Kommentar by Nielsen — 15. september 2018 @ 18:50

 2. Fine billeder Kim, hvis den en dag står på rigtig fugletur til Spanien, så kommer du ikke uden om Extremadura i april/maj. Jeg tager gerne med som guide.

  Kommentar by Martin — 15. september 2018 @ 19:24

 3. Du har billeder af de største, men det er
  er en af de mindste, der er Fuglekonge

  Kommentar by k m. — 15. september 2018 @ 20:35

 4. Det er saftsuseme nogle flotte billeder og den der svalehale, den styrer bare for vildt!

  Man fristes næsten at sige at Kim Møller er en ørn til at tage grib’ende fuglebilleder 😁😁😁

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 15. september 2018 @ 20:42

 5. Når man tænker på de skønne landskaber og de store naturrigdomme i Spanien, Italien, Tyskland, Frankrig osv., virker det endnu mere skørt eller kriminelt, at socialist-regeringerne i Spanien og Sverige osv…. og EU-toppen i Berlin/Bruxelles…. mener at alle vores lande bør foræres væk til invaderende, stridslystne, utaknemmelige og krævende barbarer fra Afrika og omegn. Særlig når man tager i betragtning at vores lande også er vores livsgrundlag, hjemstavne, fædrelande og folkehjem. Hvis alle byer, alle landskaber og alle naturværdier udleveres til barbarerne, er europæerne jo dømt til undergang. Er mange politikere sindssyge, åndssvage eller totalt korrupte??

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. september 2018 @ 23:48

 6. Jeg vil gerne meddele at Mågerne Mette og Mads plejer at modtage Deres brødkrummer på dette tidspunkt fra mig. Mågerne hilser og ænderne griner af mig….bare sååån lidt tidlig søndagsmorgenspoesi. :-) :-) :-). Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. september 2018 @ 06:56

 7. Dokufoto af Pirol er korrekt. Det er en han.

  Kommentar by Martin — 16. september 2018 @ 08:06

 8. FLOT

  Kommentar by Johnson — 16. september 2018 @ 09:47

 9. Iflg. diverse netsider har der været store folkelige demonstrationer imod EU og masseimporten af arabere og afrikanere. Både i Polen, Ungarn, Italien, Grækenland, Frankrig, England og Tyskland har borgere i titusindvis været på gaderne. Hvornår kommer danskerne med? Se UE versus Poland “the last bastion”.

  Kommentar by Bent Nielsen — 16. september 2018 @ 09:57

 10. “smukke billeder”, hvis man da ikke er en mus. Og her er så en stemningsrapport fra den hjemlige andedam: https://ekstrabladet.dk/112/article7309060.ece

  Kommentar by Hans — 16. september 2018 @ 16:46

 11. De tre trosreligioner: Kort grov mulig videnskabelig forklaring historisk kontinuelig på de 3 religioner, som er i familie. Ældst- Jødedommen. Den Jødiske religion skilder sig ud som en exklusiv stammereligion, hvor omskæringen er identitetsgivende. Et videnskabeligt gæt på spisereglerne, hvor Især grisen skilder sig ud alment, er at Jøderne har opbygget Deres stammereligion ud fra normadetilværelsen i Ørkenen. De har sikkert været i konflikt over græsgange med de fastboende, som sikkert spiste svin. Svinet duer ikke som normadedyr, og kræver meget foder kun for kødets skyld (ingen mælk eller skind). Stenningsdødstraffen er sikkert arrangeret så det ikke kun er en bøddel og leder, men hele stammen som tager det juridiske ansvar.
  Kristendommen er – sikkert præciseret ud fra Lukas evangeliet- De andre evangelier beskæftiger sig ikke med undfangelsen-. En overfortolket Jødisk gren. Hvis vi lige filer det metafysiske fra, så er spørgsmålet om Guds søn vel logisk dette.:
  Hvis vi tror på Gud som altings skaber, og elsker ham, så er vi vel alle (indirekte?) Guds børn (Hvis vi tror!)- døtre og SØNNER. Datidens Jødiske spørgsmål har vel været- Kan man være Guds barn, hvis man undfanget uden for den Jødiske lov????!!!! Rent Farisæisk måske nok Nej- men Esserene har nok ment noget andet. Det var en stor gruppering, som nok har adopteret Jesus- omvandrende læger. Læg mærke til at Jesus i samtlige evangelier prøver at reformere den jødiske lovreligion. Han bliver (Døds)dømt for blasfemi, efter han begår hærværk i templet overfor de handlende Hvilket (Læs Lukas) den romerske Pilatus ikke kan forstå- (Hvad fabler de indfødte om?). Han kan ikke hebræisk- “Du siger det selv”. Hvad ondt har den mand da gjort? Lad de indfødte selv vælge, og få Deres vilje. Især Markus evangeliet er interessant- Kap 2- Sabbathen (Loven) blev til for menneskene,s skyld. Menneskene ikke til for Sabbathens (lovens) skyld.

  Islam (som jeg hader som pesten) er nok et miks af kristendom og jødedom, som et alibi til at røve, plynre og undertrykke alle andre.
  Koranen blev ifølge skabt lige efter Biblen blev samlet i Konstatinobel. Læg mærke til tidslinjen, sammenlignet. Navnet Muhammed har nok ikke eksisteret, men har blot betydet- Den ophøjede- Apostlen- og er sikkert en titel på lederen af de klaner som bekendtgjorde sig til den tolkning. DVS titlen dækker over flere personer. Efter den var samlet, blev den konkretiseret som religion. Lars Hedegaard, Jess Asmussen, Helle Merete Brix, og mange andre har skrevet mere dybtgående om den end jeg gider (eller kan holde ud) her.
  Bent Jensen skrev lidt mere dybtgående en kronik i JP over denne (modbydelige) religion.

  Det var så min søndagsprædiken for jer (Kjære Guds børn ;-)). Støt SIAD. God Søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. september 2018 @ 17:54

 12. (PS: Efterskrift tillæg- Altså Kristendommen er kort forklaret med overstående blot en overfortolket Jødisk religiøs udlægning- Islam kan med god grund kaldes Muhammedanisme- Man kritisere ikke klanlederen uden at blive beskyldt for vantro, hvilket skaber en mental spændetrøje i forhold til omgivelserne. Perfekt til isolation, og selvopofrende soldater, som bliver hjernevasket bort fra medmenneskelig samvittighed).

  Kommentar by Michael Unna — 16. september 2018 @ 18:02

 13. (PPS: Kristendommen som jeg -trods alt- egentlig elsker- har en mulig tolkning i Helligånden således med min teori. – Josef er jo ikke faderen, men Josef tilgiver jo egentlig Maria. Enten han er for gammel (ingen potens), og hun er for ung. Måske hun blev voldtaget? Måske manglede de penge? Måske var det blot ungdommens kådhed og længsel. Det er jo flintrende ligegyldigt, idet kærligheden til det ufødte barn og Maria overskygger lovens bogstav, og derfor tilgives hun…PGA kærligheden -til livet og fremtiden-. Kærligheden er Helligånden i denne logiske sammenhæng. God søndag aften. Støt SIAD. mvh Michael Unna)

  Kommentar by Michael Unna — 16. september 2018 @ 18:32

 14. ((Forklaring til kristendommens skældsættende forhold til loven, ud fra Lukas evg- Maria kunne jo være blevet dømt til stenningsdødstraf for hor (Se Moseloven og dens drakoniske straffe), på samme måde som det i dag sker i Islam )).

  Kommentar by Michael Unna — 16. september 2018 @ 18:55

 15. Tager vi tidens trusler mod danskerne i betragtning,tror jeg ikke at teoretiske overvejelser om hvad der skete i fortiden, er det vi har mest brug for lige nu. Virkeligheden er at i de senere år har Borgen og vores regeringer pisset danskerne op og ned ad ryggen og i ansigtet, i et sådant omfang at fundamentet under vores velfærd, fred, tryghed, frihed og civilisation er begyndt at slå dybe revner. Ja, der er opstået en dyb kløft mellem politikerne og det danske folk. I mange områder af landet hersker der nu tilstande som i en rød bananstat, som i en galeanstalt og som i vanvids-Sverige. Hvis partier som de radikale, enhedslisten, alternativet og VK får lov til at fremture, er der ingen fremtid til danskerne og deres børn. Og LA, S og SF er også tilhængere af afrikanisering, islamisering og fordrivelse. Og DF er en slatten omgang. Om man kan stole på Nye Borgerlige er heller ikke sikkert. Stram kurs er det også svært at blive klog på.

  Valgkampen er så småt gået i gang. Og det vælter frem med valgflæsk, løgn og hykleri. Lars Ulykke er nok den mest utroværdige af dem allesammen. Han er sminket kraftigt på sine fotos, og hans budskaber om løftet velfærd siden 2O15 er direkte vildledende. Det er en stærkt sminket virkelighed der fremstilles i Vs valgannoncer. Og alle det asociale partis svigt og skandaler forties naturligvis.

  Hvis vi danskere ikke ret hurtigt finder ud af at arrangere en ærlig folkeoplysning der når ud til alle husstande, og får nogle kompetente og pålidelige folk sat ind på Borgen, ender Danmark stensikkert i den bundløse afgrund som også Sverige er på vej ned i. Se snaphanen, den korte avis og 24nyt.dk samt “Merkels migrant crisis”, “Sverige er fortabt”, “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”, “S-Vs deroute”, “Poland, the last hope of Europe”, “The strange death of Europe”, you tube: “Europians are waking up”. “Kriminaliteten er eksploderet”. “Nedskæringer mv. er årsag til tusindvis af unødvendige dødsfald i sundhedssystemet”. (Niels Høiby)

  Sverige er nu i en slags undtagelsestilstand, og det er Danmark i realiteten også.

  Kommentar by Bent Nielsen — 16. september 2018 @ 19:40

 16. Hvad med at kontakte Kirsten Sletbjerg som har en stor annoncekampagne i gang. I annoncerne kunne folk opfordres til at læse URIASPOSTEN mv.

  Kommentar by Bent Nielsen — 16. september 2018 @ 19:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper