16. september 2018

Fire afghanere og irakere frifundet for voldtægt: Tvang pille i hende, indførte hårbørste i hende analt…

“Fire mænd tvinger en kvinde til at sluge en pille. Derefter har de oralsex med hende og putter forskellige ting op i hende. De frifindes for voldtægt, fordi det ikke er bevist, at pillen rent faktisk sløvede hende, og hun kunne derfor måske have sagt fra.”, skriver Enhedslistens Pernille Skipper på Facebook.

Hun fortæller ikke, at de frifundne er indvandrere fra Afghanistan og Irak, hvoraf den ene er tidligere dømt for voldtægt. Hun fortæller heller ikke, at den ene – den eneste der har dansk statsborgerskab, fik det ved lov om indfødsrets meddelelse i 2012. Her blev han portrætteret som et offer for Dansk Folkepartis annonce med ordlyden: ‘En på listen er til fare for Danmarks sikkerhed. Nu bliver han dansker…’ Enhedslisten-ordfører Stine Brix sagde følgende på dagen:

“… vi synes, det er en stor dag… jeg glæder mig allerede til næste år, hvor vi skal se de nye statsborgere. Jeg vil sige på vegne af Enhedslisten, at vi arbejder for, at flere i fremtiden kan få adgang til statsborgerskab.” (Uriasposten, 29. maj 2013)

Pernille Skipper fortalte heller ikke, at den anden frikendte afghaner har været involveret i den lokale afdeling af Dfunk, Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk. I øvrigt selvsamme klub, hvor somaliske Ahmed Omar Mohammed festede, før han blev dømt for fuldbyrdet anal voldtægt af en 10-årig dansk pige. Gullestrupsagen.

(Jonas S., Mohammed A-B og Edris S. og Saif A.A-Z, frifundne for voldtægt)

De fire mænd er blandt andet anklaget for, at indføre børsten i den forurettede kvindes underliv samt analt. Børsten er også med på flere videoer, som er optaget af en af de tiltalte. … – Jeg prøvede at putte den op i endetarmen på hende, men så sagde hun av, og så stoppede det, forklarer den 25-årige tiltalte.” (TV Midtvest, 15. august 2018)

“De tiltale blev dog alle fundet skyldige i at have optaget video og fotos af den nøgne 19-årige kvinde. Samtidig blev den 22-årige hovedtiltalte kendt skyldig i en anden voldtægtssag fra 2013, hvor han blev dømt skyldig i voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje mod en tidligere kæreste i marts 2013 samt skyldig i en sag fra maj 2013, hvor han fotograferede en pige under 18 år på et ‘ikke frit tilgængeligt sted’.” (DR, 14. september 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95002/trackback

33 Comments »

 1. De her landsforrædere i ENH har travlt med at udrydde os danskere – helt bevidst og åbent og med vilje og med fuldt overlæg…hvor længe mon de kan få lov til det?

  Kommentar by Black Watch — 16. september 2018 @ 21:24

 2. Danskerne er blevet sindssyge landsforrædere, men heldigvis ved vi hvem de er og i hvilken rækkefølge forræderne skal straffes, og vi ved også hvordan de skal straffes, og dagen nærmer sig.

  Kommentar by Piphans — 16. september 2018 @ 21:26

 3. Min kommentar fra OT:

  Når iSlamet bliver frikendt for slige forbrydelser, er deres lavIQ KUN istand til at oversætte dommen til; “se selv, det er ingen forbrydelse, vi må gerne …..
  og fluks føler de sig berettiget til at fortsætte iSlammets
  magtdemonstration mod almene, uskyldige borgere :(((
  Både politikkere og dommerstanden har ANSVARET for hver eneste forbrydelse de måtte begå fremover og bør straffes som medskyldige PÅ BEHØRIG VIS !

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. september 2018 @ 21:29

 4. @1 Black Watch
  Du glemte at nævne resten af folketinget, for det gælder hele islamisk hovedkontor christiansborg med en lille undtagelse af DF.

  Kommentar by Piphans — 16. september 2018 @ 21:30

 5. Det var nok også det, som Muhamed gjorde ved Aisha, da hun blev ni år gammel: stødte en hårbørste op i hendes underliv, og derefter op i hendes røv.

  Han havde jo ikke selv midlerne til at penetrere hende.

  Inshallah.

  Kommentar by Bastardo — 16. september 2018 @ 21:41

 6. De har vist allerede været i byen og fejret frifindelsen:
  https://www.aoh.dk/artikel/slog-med-flaske-krestepar-overfaldet-af-brutale-voldsmnd?tdmv=A3

  Et tilsyneladende helt tilfældigt kærestepar blev natten til søndag ved 01.16-tiden overfaldet ved Fredensgade og Møllegade i Herning.

  Vagtlederen hos Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at en gruppe på 3-4 yngre gerningsmænd helt umotiveret gik til angreb med en flaske.

  Kommentar by redneck — 16. september 2018 @ 21:52

 7. Jeg hører mange muslimer sige, at Danmark er et fantastisk land.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. september 2018 @ 21:55

 8. Forbandede syge perkere. Forbandede syge jurister. Forbandede syge politikere. Og det bliver hele tiden værre. Forskelsbehandlingen er himmelråbende. Tænk på hvilke ydmygelser pigen har været udsat for, og selvom perkerne selv har dokumenteret deres overgreb, får det ingen konsekvenser.

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. september 2018 @ 21:57

 9. Marie Louise Toksvigs har været gift med Ekstra-Bladets redaktør Poul Madsen, der fordobler deres hits og reklameindtægter, når de viser nøgne kvinder. Tror I det kan være en årsag til at de er ligeglade med det meget svage menneske, som ifølge retten fik tvunget en pille i sig (det kan man dø af). Hvad var der i den pille? Hun blev også truet af en af mændene bagefter. Jeg håber nogen dræber dommeren. Han er ikke Gud. Han er et perverst svin fra Herning. Hvor bor han. Hvem er hans allernærmeste familiemedlemmer? Skal jeg give din familie en pille dit overpriviligere juristsvin. Har du penge nok i Djøf til at drukne dig selv i rødvin nu? https://ekstrabladet.dk/opinionen/marielouisetoksvig/article7309433.ece

  Kommentar by Hans — 16. september 2018 @ 22:30

 10. De blev kun frikendt for de tre ud af seks lægdommere mente det. De 2 farve dommere og de 3 andre er lægdommer stemte for domfældelse

  Kommentar by Træt — 16. september 2018 @ 22:36

 11. Skriver fra telefon og denne side er kodet forkert Så det er umuligt at zoome til hele tekstfeltet

  Kommentar by Træt — 16. september 2018 @ 22:37

 12. Sagen er endnu et eksempel på at vores retsvæsen… ligesom postvæsnet etc… er delvis brudt sammen. Visse marxistiske og halvskøre jurister ignorerer og håner igen og igen ofrene, mens forbryderne skånes mest muligt. Her med en latterlig frifindelse.

  Flertallet af politikerne er medskyldige i hver eneste af de forbrydelser som begås af migranter. Det er jo de rødradikale partier…bistået af de rødblå skabsradikale partier V og K… som har importeret de skumle og kriminelle typer. Lars Ulykke kan jo nærmest ikke få indvandring nok. Fornylig i Marrakech sagde han jatak til at få endnu flere millioner arabere og afrikanere til Europa. Han kravlede rundt ved Merkels fødder som en lille kælen hundehvalp. Sit løfte om straks-stop for migrant horderne havde Ulykke glemt alt om. (siden 2O15 er ca. 5O.OOO flere “berigere” tildelt ophold)

  Læg iøvrigt mærke til hvor travlt især en del politik-kvinder har med at tale pladderhumanismens sag. De udstiller villigt deres egen lave IQ og mangel på moral og dømmekraft. Typer som pernille skipper, sofie carsten, birthe rønn, stine bosse, schall holberg, marianne helved, zenia stampe, johanne schmidth og ulla tørnæs osv., osv. er alle kortsynede vanvids-humanister der propaganderer for endnu mere migrant-invasion og endnu flere penge til Afrika, mens de aldrig taler om de uhyggelige konsekvenser invasionen og udgifterne allerede har haft. At den er ved at udvikle sig til en enorm og uoprettelig katastrofe, er de iskolde, blinde og døve overfor. Man kan komme til at tænke på de hjernedøde kvinder som føler sig så tiltrukket af kvinde- og barnemordere, at de opsøger dem i fængslerne, for at blive kærester med disse morderiske psykopater.

  I Sverige har mange af de politikere som taler om humanisme og verdensredning, blod på hænderne. Eller de står i blod til knæene. Tusinder og atter tusinder af svenskere er ofre for migranters hverdagsterror, overfald, indbrud, røverier, voldtægter, påsatte brande, vanvidskørsler og mord. Over 1OOO svenskere er blevet myrdet af “berigerne”. Se snaphanen, den korte avis, 24nyt.dk og you tube. (se “Europes new mafias”, “Europas langsomme selvmord”, “Merkels migrant crisis”, “Poland strikes back at the EU”, “Victor Orbans fantastiske tale” og “Trump sætter FN på plads”.

  Også i Danmark er der politikere (og journalister) som har blod på hænderne. Og de helmer næppe før Danmark og danskheden er lagt øde.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. september 2018 @ 22:53

 13. Mere blod på multikulturalisternes hænder. Det oplagte spørgsmål er jo, hvad fanden den unge kvinde overhovedet lavede i selskab med den flok aber. Svaret er naturligvis, at hun ikke vidste bedre. Fordi landsforrædere som Poul Madsen og Stine Bosse har tudet hende ørerne fulde med hvor uskyldige og berigende de møgdyr er.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 16. september 2018 @ 23:04

 14. PS: At mange af “humanisterne” er fuldkommen latterlige, fremgår af at mens de taler smukt og sødt om multi-kulti, humanistisk storhed, næstekærlighed og berigelse osv., er de i realiteten med til at fylde vores lande med barbari, forbrydelse, ondskab, terror og fattigdom. Vi får det stik modsatte af hvad de lover os.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. september 2018 @ 23:23

 15. De tre lædommere, som var blevet købt eller truet af perkerne, eller er væmligboere, fik dem frikendt. De tre andre lægdommere og begge juridiske dommere dømte skyldig til en afveksling

  Kommentar by Træt — 16. september 2018 @ 23:31

 16. Kan “træt” fortælle mere om sagen? Hvorfra stammer oplysningerne om hvordan frifindelsen foregik? Der var flertal på 5-3 for domfældelse???

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. september 2018 @ 23:41

 17. Pernille Skipper og først og fremmest hendes kvindelige tilhængere vil selvfølgelig ikke tale om kultur og indvandring. Skulle det overhovedet være et problem?

  Deres dagsorden er to-delt: Få ændret lovgivning og retspraksis i retning af mere feministiske svenske tilstande: Mere samtykke-lovgivning og omvendt bevisbyrde. Og så selvfølgelig mere og bedre mandeopdragelse i undervisningen og medierne.

  Hvad er erfaringerne fra Sverige indtil videre? Opdragelsen har vist ikke rigtig haft den ønskede effekt over tid. Og retssystemet er ved at være overbebyrdet – med tiltalefrafald og henlæggelser.

  Kommentar by BE — 17. september 2018 @ 00:44

 18. Med de fordringer som dette segment stiller til det Danske samfund,burde samfundet,saa ikke ogsaa aendre straffelovene og tilpasse dem til de anklagedes psyke ,men naturligvis baseret paa Danske erfaringer saa som traehaest,kagstrygning og hvad der ellers var i brug

  Kommentar by dunk — 17. september 2018 @ 03:02

 19. https://www.aoh.dk/artikel/16-mneders-fngsel-til-voldtgtsmand?related=text

  HERNING Retten i Herning har fredag idømt den 22-årige Ali Mardan Farooqi – der i retten bliver kaldt Jonas Saidi – 16 måneders fængsel for voldtægt af en tidligere kæreste.

  Han er også fundet skyldig i at have forsøgt at påvirke et vidne til at afgive falsk forklaring for retten.

  Det skete ved, at han forsøgte at udsmugle et brev fra arresten.

  Retten har takseret det til en fængselsstraf på et år og fire måneder.

  http://djroom.dk/p/dj-jonas-saidi

  DJ Jonas Saidi
  7400 Herning

  Spiller ved
  Firmafester
  Fødselsdag – Unge (18-25)
  Studiefester
  Natklub

  Kommentar by Henrik Sass på Hash — 17. september 2018 @ 04:10

 20. Retsstaten er for alvor ved at blive undergravet, hvis samtlige domsmænd og lægdommere, ikke mener det er voldtægt, når der er enighed om at Pillen var påtvunget, og den analt indførte hårbørste. Det er en fuldstændig vanvittig dom, og totalt undergravelse af retssystemet, som her er foregået. Denne dom bliver forhåbentlig anket af anklagemyndigheden, ellers kan jeg kun opfordre til selvtægt..

  Trods alt god mandag. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. september 2018 @ 05:42

 21. Det må være fedt at være politiker og dermed helt uden ansvar. Og så lige kunne fordømme nogle handlinger uden at nævne at man selv er ansvarlig for at det overhoved skete.

  Kommentar by Winged Hussar — 17. september 2018 @ 07:15

 22. To mænd med henholdsvis somaliske og srilankanske rødder blev diskrimineret på grund af deres mørke hudfarve

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 17. september 2018 @ 10:12

 23. I 1940-’45 hed de feltmadrasser, de piger der indlod sig med besættelsesmagten. I dag iSlamskeder og Marokkopuler.
  Og så er der de piger, der indlader sig med dem i ånden: Skipperfissen, Sofissen Kåårsten Nææælsen og de øvrige Islamliderlige fisser. (You know who U are!)
  Ville måske, for sidstnævnte vedkommende, så småt begynde og afholde små home-parties, hvor de prøver parykker på hinanden. Mere så de er klar, den dag ladvognene atter ruller.

  Kommentar by White knight — 17. september 2018 @ 10:57

 24. Skal ellers love for, Skipperdåsen gør fadbamsen og bilagsdværgen rangen stridig, når det kommer til anløben moral. Men dét snakker vi ikke så meget om. Hun er en lille super-kapi på høje hæle forklædt som kommunist. Power shopper af dyre designersko, forældrekøbs lejlighed og senest køb af et town house. Jo hun går sandelig forrest, når det kommer til, at afskaffe den primate ejendomsret. Man kommer sgu’ til at tænke på Garbo-filmen “Ninotchka”. For dem, med en meget lang hukommelse.

  Kommentar by White knight — 17. september 2018 @ 12:24

 25. 24 “White night”

  Der er stadig nogen med “lang Hukommelse’ lad os staa sammen

  Kommentar by dunk — 17. september 2018 @ 12:43

 26. #25 dunk
  HØRT!!

  Kommentar by White knight — 17. september 2018 @ 12:45

 27. Blot lidt faktuelt fra retssagen, som flere åbenbart har misforstået.
  Jeg skriver kun om den konkrete retssag med den aktuelle sammensætning af domstolen, hold venligst fast i dét:

  1. Der var tre juridiske dommere og seks lægdommere. De tre juridiske dommere og tre af lægdommerne tiltrådte tiltalen og dermed straf.

  2. For at kunne fastholde anklagen og dømme, kræves mindst to juridiske dommeres og mindst fire lægdommere, der fastholder.

  3. Der var således én lægdommer til forskel, hvilket må være det mindst tænkelige i en sådan retssag.

  4. Dommen bliver af anklagemyndigheden helt sikkert anket, især på grund af det ualmindeligt spinkle flertal imod. Vi taler 5-3 for dom, herunder de juridiske dommere.

  Jeg har i øvrigt gjort rede for det i en tidligere tråd, men tager den dog gerne igen for Prins Knud.

  Kommentar by anon — 17. september 2018 @ 15:49

 28. Sorry, min hjerne er træt efter natarbejde. Læs eventuelt kommentaren i den tidligere tråd om samme emne.

  Kommentar by anon — 17. september 2018 @ 15:53

 29. Iflg. anon var der seks stemmer mod tre for domfældelse. (derefter 5-3?) Men det var åbenbart ikke nok? Alle dommerne var for dom, og halvdelen af lægdommerne. Hvor beskyttede er lægdommerne mod trusler?? Anon minder iøvrigt om en af “troldene” fra Berlingeren.

  Kommentar by Bent Nielsen — 17. september 2018 @ 21:17

 30. Fra filmen ” the Untouchables” Hvordan fik du Dommeren til at bytte juryer? Jeg fortalte ham i hans navn var på listen over jurymedlemmer som den døde gangster havde på sig

  Kommentar by Træt — 17. september 2018 @ 23:35

 31. Nye Borgerlige eller Stram Kurs, intet andet næste gang. DF er blevet for strømlinet og poppede, de er nu i politik for egen skyld ikke længere Danmarks. Nøjagtigt som det gik for Socialdemokratiet, ånden ædt op indefra af magtens lir. Tjek Messerschmidts islam leflen i Vi ses hos Clement, fra det svenske valg.

  Kommentar by LarsB — 17. september 2018 @ 23:52

 32. Pernille Skipper: ‘Jeg hopper simpelthen ikke på, at det har noget med udenlandsk baggrund at gøre. Alt for mange kvinder bliver udsat for vold, overgreb og voldtægter af leverpostejfarvede danske mænd til at det argument har nogen gang på jord.’

  Kommentar by Rolf — 18. september 2018 @ 17:26

 33. >29 BentNielsen
  Anon har kommenteret her væsentlig længere tid end du, så slap lige lidt af.

  Kommentar by Nielsen — 6. december 2018 @ 06:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper