20. september 2018

Politiet efterlyser 35-årig palæstinenser: Wasim Essam Hajress, netop dømt for sin anden voldtægt

Hvis jeg bragte alle araber-efterlysninger her på siden, så ville jeg gå ned med stress. Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser den 35-årige palæstinenser Wasim Essam Hajress, udvist for bestandigt efter et par voldtægtsdomme. Senest mod en 19-årig kvinde i Roskilde, tidligere på året.

Fra JP.dk – 35-årig mand dømt til udvisning for voldtægt – nu er han forsvundet.

“Den 35-årige mand er statsløs palæstinenser, født i Libanon, og blev den 6. september i år dømt til tre et halvt års fængsel for voldtægt, som han begik sammen med en 26-årig medgerningsmand.

… Retten lagde ved strafudmålingen vægt på, at den 35-årige tidligere er dømt for bl.a. voldtægt.”

(Wasim Essam Hajress, efterlyst palæstinenser; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 08:51 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95068/trackback

34 Comments »

 1. Palæstinenserloven igen?

  En opgørelse fra 2005 viste, at 56 procent af de palæstinensiske kirkebesætteres børn er blevet straffet for kriminalitet

  https://da.wikipedia.org/wiki/Pal%C3%A6stinenserloven#S%C3%A5dan_er_det_g%C3%A5et_de_321_pal%C3%A6stinensere

  Kommentar by BB — 20. september 2018 @ 09:02

 2. “Forsvundet” ?
  Øh – bliver man ikke lukket inde, når man har fået en dom og er farlig?

  Kommentar by Bastardo — 20. september 2018 @ 09:08

 3. Er han blevet væk?
  Må jeg anbefale Søren Pap at tage en tur i Zoo og se hvad man kan gøre for at holde dyrene så man ved hvor de befinder sig.
  Og så bør Søren Pap lade sin nye viden sive ned gennem etaten.

  Kommentar by Erik — 20. september 2018 @ 09:10

 4. >2
  Jeg læste om det i går og der stod at han IKKE var fængslet.
  Man har måske ligefrem håbet han blev væk.

  Kommentar by Erik — 20. september 2018 @ 09:12

 5. »Vi efterlyser Wasim Essam Hajress, fordi han ikke var varetægtsfængslet og ikke mødte op i retten for at få sin dom,« siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Charlotte Tornquist til B.T.

  https://www.bt.dk/krimi/politiet-efterlyser-35-aarig-mand-til-afsoning

  Kommentar by Erik — 20. september 2018 @ 09:18

 6. Vi andre trækkes gennem hele retssystemet hvis vi nægter at betale en P-bøde.

  Hvad laver svinet med en luksusbil på tyske nummerplader?
  Han har vel ikke arbejde? så hvor kommer pengene fra ?

  Kommentar by k.m. — 20. september 2018 @ 09:21

 7. At Danmark er blevet fyldt med SKUMLE OG KRIMINELLE typer kan vi takke de radikale “godhedsmennesker” for. Dem der fylder godt op i samtlige gamle partier. Også i de såkaldt borgerlige som V og K. Alene siden 2O15 har hr. Lars straks-stop Ulykke og hans kumpaner ladet titusindvis af migranter fra arabiske og afrikanske lande strømme ind i Danmark. Alle fornuftige danskere vil sige til sig selv: Lars Ulykkes radikale politik udgør en trussel mod enhver dansk familie. Idag eller imorgen kan ens far eller mor, ens bror eller søster, ens søn eller datter, ens bedsteforældre eller en selv, blive ramt af den kriminalitet eller de velfærds- og sundheds- NEDSKÆRINGER OG FORRINGELSER som hr. Ulykke og diverse partier har sørget for.

  En del danske familier har jo allerede oplevet det rædselsfulde, at deres søn eller datter overfaldes eller myrdes, eller at de sjofles af “systemet” i forbindelse med sygdom, arbejdsløshed, skilsmisse, vold/indbrud/røveri, pension, boligmangel, byggeri eller andet.

  Christiansborgs samlede politik er et kæmpesvigt, er en forbrydelse mod det danske folk.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. september 2018 @ 09:34

 8. Advarselsordene er som altid; statsløs, araber, islam- vi må have nogle kamprobotter- de skal bare skyde når disse tre ord opdages, enestående eller sammen.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. september 2018 @ 09:46

 9. #1
  Er der nogen, der ikke er blevet fanget endnu? Og vi mangler fængsler og personale.. men hey der er jo en hjerneeksplosion på vej fra det reducerede DR sikken en kæmpe styrkelse af grænseforsvaret vi kan vente når de er blevet omskolet til grænsevagter.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. september 2018 @ 09:51

 10. Er han ved at bryde ind i Mercedesen?

  Mærkelig verden. Arabiske kriminelle kører rundt i luksusvogne.

  Etniske danskere med fuldtidsjob kører rundt i mikro- og minibiler.

  Stem ikke på status quo-partierne ved næste valg. Stem på nogen, som hælder araberne ud af Danmark.

  Kommentar by np — 20. september 2018 @ 09:58

 11. Endnu et eksempel på, at vores politikere og DJØF-adelen røvrender os (lovlydige, produktive, skattebetalende danskere) hver evig eneste dag. At venstrefløjen lefler for kriminelle, ikke mindst den indvandrede slags, og lader lovlydige borgere i stikken, er hvad man kan forvente fra den kant af, men at vores såkaldte borgerlige politikere ikke længere stiller sig på de lovlydige og ofrenes side, er et utilgiveligt svigt. Uretfærdigheden og urimeligheden i, at en arabisk voldtægtsforbryder kan svanse omkring som han lyster, gør sgu en arrig. Næste skridt er selvtægt, når staten ikke formår – endsige har til hensigt – at beskytte borgerne.

  Kommentar by RonaldR — 20. september 2018 @ 10:18

 12. @6 hvis en dansk statsborger tages i en udenlandsk bil falder hele bilafgiften plus stor bøde til straks betaling. Også selvom det kun er en bil man låner af sin tyske nabo i sommerhuset.

  Åbenbart andre regler for perkere

  Kommentar by redneck — 20. september 2018 @ 10:26

 13. Han har vel proformaadresse i Sverige eller Tyskland?

  Kommentar by Træt — 20. september 2018 @ 10:37

 14. Har han mulighed for at anke dommen?

  Kommentar by Johnson — 20. september 2018 @ 11:00

 15. Jeg forstår ikke “Bedsteforældre for asyl” og “Venligboerne”.

  Det er nogle af de mest skamfulde danskere.

  De har en kæmpe medskyld i, hver gang arabere, pakistanere og nordafrikanere voldtager etnisk danske kvinder.

  Jeg mener, at vi har svigtet humanismen. Alle dømte voldtægtsmænd burde tvangsbehandles med medicin og sterilisation, alt efter alvoren af deres forbrydelser.

  Straf og udvisning for bestandigt.

  Vi må til at besinde os på vores kristne/humanistiske arv. Vi må til at fokusere på de etnisk danske ofre for den liberale udlændigepolitik, fremfor de ikkevestlige kriminelle immigranter.

  De blå-røde liberale partier er det danske folks fjender.

  Kommentar by np — 20. september 2018 @ 11:12

 16. Tænk hvis man havde tal på, hvor mange danskere der har fået smadret deres liv pga. kulturberigere. Det er garanteret flere tusinde.

  Kommentar by M.P. — 20. september 2018 @ 11:15

 17. 1 er forsvundet. 2 er dukket op. Retsvæsenet skal nok klare sig.

  https://folketidende.dk/112/To-maend-vender-frivilligt-hjem-til-sigtelse-for-doedsvold/artikel/484935
  Da to mænd onsdag morgen klokken syv ankom til Københavns Lufthavn fra Tyrkiet, stod politiet klar til at anholde dem.

  Anholdelsen kom dog ikke som en overraskelse for de to mænd, der er sigtet for grov vold og vold med døden til følge. De havde nemlig på forhånd aftalt med politiet, at de ville komme hjem….

  Hvad mon de stemmer på, når der er tyrkisk valg?

  Kommentar by tavsen — 20. september 2018 @ 11:27

 18. En af Det Radikale Venstres (B) såkaldte berigere.

  Kommentar by Iznogut — 20. september 2018 @ 11:58

 19. Han var ikke fængslet… du godeste… verden er blevet vanvittig

  Kommentar by Martin — 20. september 2018 @ 12:04

 20. “DET DANMARK VI KENDER” påstod finken Helle T-S at hun ville bevare og forsvare. Men det var bare løgn og valgflæsk. Og da hr. Ulykke lovede straks-stop for migranter, var det igen løgn og valgflæsk. og nu er det Danmark vi kendte ved at forsvinde pga. et utal af politiske dumheder, skandaler og svinestreger. Afrikaniseringen og islamiseringen skrider fremad, og smadringen af infrastrukturen, sundhedsvæsnet og velfærden fortsætter. Og ligesom postvæsnet og familieværdierne ligger delvis i ruiner, er retsvæsnet også ved at blive nedbrudt.

  Der er jo ikke styr på ret meget. Grove forbrydelser tages ikke alvorligt, fængslerne er en slags ferie-huse (se ubåds-madsens luksusliv), storforbrydere dømt til udvisning kan bare blive eller rejse ind igen. Og så ser man dem fortsætte deres forbrydelser. Kun små danske fisk sætter man hårdt ind overfor. Svindel, grådighed og uretfærdighed overfor parkerende bilister støttes af systemet, arbejdsløse og folkepensionister der pga. sygdom eller indbrud mv. kommer bagefter med huslejen smides på gaden, og deres indbo og ejendele destrueres. Kronisk syge og kræftramte straffes med umenneskelige “resourceforløb”, fraskilte mænd og skilsmissebørn er i tusindvis af tilfælde ofre for uretfærdige bureaukratiske feminist-kvinder og arrogante røde jurister, osv.

  De gamle partier, både de røde og de blå, er ved at udslette Danmark som danskernes land, og demokratiet og velfærdsgoderne undergraver og udhuler de med korte mellemrum.

  Fra velfærdsstat til kommunistisk/islamistisk bananstat og tyranni behøver der åbenbart ikke være langt. Som man også kan se af hvad der foregår i Sverige. Den “humanistiske stormagt” hvor regeringspartierne er igang med at fordrive og udrense det svenske folk. (se snaphanen, den korte og 24nyt.dk samt jp-jalving)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. september 2018 @ 12:26

 21. Alle disse eksempler på muslimsk lovløshed er resultat af nøje planlagt Deep State taktik, hvor vore Frimurerloge-politikere kører deres fordækte spil hen over hovedet på befolkningen.

  Hvor er det skønt med demokrati, transparens og en årvågen presse der er med til at værne om vores frihed.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 20. september 2018 @ 12:44

 22. Og så ka’ de politiske pikhoveder blive chokerede over en Breivik. Hør her venner, når gode lovlydige retskafne mennesker bliver tirret længe nok med et møgdyr som ham her, der ligner een, der ikke engang har råd til så meget som en brugt, helt udkneppet cykel på ærlig vis, samtidig tér sig som han selv vil – og for lov til, med en stor dyr Mercer, han med største sandsynlighed har røvpulet systemet for. Ja, så kommer der helt naturligt danske Breiviker på et tidspunkt. Vær vis på det. Af misundelse?
  Nej. af en retfærdig harme, fordi dét her i modsætning til invasorernes konstante råben op, rent faktisk ER dybt krænkende.

  Kommentar by White knight — 20. september 2018 @ 13:04

 23. Hos Kirsten Sletbjerg…you tube og black pigeon er der nu en film om at Polen, Ungarn og Tjekkiet gør oprør mod EUs vanvittige krav.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. september 2018 @ 13:04

 24. Die ewige Pestilensen.
  Men hør: Statsløs, how come? Er han ikke libanøjser? Er det ikke hans egne forfædrer, der har smadret “mellemøstens Paris”. Så det i dag fremstå – eller det snarere TILBAGEstår, som et rygende røvhul på landkortet, efter at være gjort ubeboeligt af hans psykopatiske far og onkler? Hvorefter møgdyret har søgt nye græsgange, hvor vanviddet kan fortsætte. Til DK er blevet forvandlet til endnu et stinkende rygende lokum på landkortet. Hvorefter historien vil gentage sig:
  Die ewige Pestilensen.

  Kommentar by White knight — 20. september 2018 @ 13:32

 25. Muligvis er kulturberigeren statsløs, men den røde Mercedes er – ifølge nummerpladen – hjemmehørende i Pinneberg i delstaten Schleswig Holstein.

  Vores “dialog politi” kunne som en begyndelse prøve, at få ham eftersøgt i det område. Der kan næppe være mange af den type biler på vejene med en perker i.

  Kommentar by MKM — 20. september 2018 @ 13:40

 26. Er der overhovedet nogen gyldig forsikringer på de mange udenlandske biler disse perkere fører sig frem i? Det er i alle tilfælde ikke muligt for alm. mennesker at have sådanne køretøjer indregistrerede i Tyskland, uden at man har bopæl i Tyskland. Hvis man skal flytte en bil på egne hjul til DK er man henvist til at indregistrere den på “Zollkenzeichnen”, som er noget andet end den viste vogn er registreret på. Man må heller ikke bare låne en andens bil, som vi må her i DK. Så gælder der INGEN forsikring, hvis den registrerede, tyske ejer er med i vognen.
  Hvis en dansker bliver taget i sådan en bil må man stort set på stedet erlægge reg.afg. på måske 1 til 200.000 + kr. samt en tilsvarende stor bøde. Ved gentagelsestilfælde kommer der hurtigt en spjældtur på tale. Men OK, skide perkere er nok under mildere regler end danskere, der betaler hele gildet.

  Kommentar by Knud Madsen — 20. september 2018 @ 14:10

 27. Han bor vel i Tyskland. Han er jo udvist for bestandig? Unionsborgerskab? Hrmmm.

  Kommentar by Bastardo — 20. september 2018 @ 15:39

 28. Nu er det jo ikke nødvendigvis hans bil. Perkere er løgnagtige og falske, så det kan sagtens bare være en tilfældig parkeret bil, som han foregiver at være på vej ind i.

  Men er der ikke noget med en regel om at udlændinge ikke behøver at betale den fulde registreringsafgift ved købt af bil, men kan sprede den over flere år, og dermed erhverve sig væsentligt dyrere biler end os danskere med staten som “långiver”?

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. september 2018 @ 15:46

 29. “De to mænd havde mødt den 19-årige under en bytur, hvorefter de sammen var taget hjem til den ene tiltalte i Roskilde, hvor voldtægten fandt sted i et kælderrum.”

  https://sn.dk/Roskilde/To-maend-voldtog-19-aarig-kvinde-i-kaelderrum-/artikel/772476

  Wasim Essam Hajress ville aldrig nogen sinde acceptere, at hans egne yngre kvindelige familiemedlemmer skulle på bytur. Han ville være parat til at sætte en stopper for det med vold og trusler. Så hvad vil han være tilbøjelig til at tænke om yngre kvinder, som faktisk er i byen? Vil han have den største respekt for dem?

  Der er stadig mange naive danske kvinder, som insisterer på ikke at fatte den her mentalitet. Og så går det galt.

  Kommentar by BE — 20. september 2018 @ 17:40

 30. Det sker efterhånden ret tit, at en forbryder “smutter” for politiet.
  Måske skulle de ansvarlige overveje, om den danske sødsuppehåndtering af slige forbrydere skulle udliciteres til folk, der håndgribelig/handlingskraftig er opgaven voksen?

  Stakkels ofre, der ikke aner hvornår pestilænseren måske kommer tilbage (hvis han da er “udrejst”) gennem en pilhullet grænsekontrol.
  Og stakkels dem, som han fortsat kan nå at ødelægge livet for.
  Hvem er ansvarlige?

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. september 2018 @ 21:27

 31. Udvist for bestandigt!? – Er det lig med, for evigt? For evigt! Wow! – Er straffen ikke lige i overkanten? – Solen brænder ud om ca. fire milliarder år – Så må vi vel formode, at evigheden (for jordboere, inklusive Perkere) er lukket og slukket? – Vi må vel til lovgiverne- og dommerstandens ros sige, at her tager man ingen chancer – Således beroliget kan vi trygt se fremtiden i møde!?

  Kommentar by T. Flodur — 20. september 2018 @ 22:51

 32. En fine dyt.
  Den kan jo fint omgøres til cabriolet.
  Og Når det sker stryger svinet op til de berømte 72.

  Kommentar by Sindsro — 21. september 2018 @ 12:13

 33. For mig ser det bare ud som om muslim svinet er ved at stjæle bilen, det er jo nærmest normalt.

  Kommentar by Piphans — 22. september 2018 @ 08:49

 34. Palæstinensere er bare de dovne og dumme jøder der ikke fik lettet røven ud af Israel, da romerne hældte dem af.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. september 2018 @ 08:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper