22. september 2018

Århus: 35-årig tyrker på Facebook kort før drab på ekskone – “Et menneske lever for sin dyd/ære.”

Mandag i forrige uge kunne TV2 Østjylland fortælle, at en 30-årig kvinde var fundet dræbt af knivstik i en lejlighed i det vestlige Århus. Det oplyses samtidig, at afdødes 35-årig eksmand er sigtet for manddrab. Den gode Jaleh Tavakoli har mere om sagen på JP.dk – Kvinde æresdræbt den 9. september i Aarhus.

“På sin Facebook-profil skriver manden følgende, i slutningen af august:

‘Jeg har sat det sidste punktum i mit 4 årige ægteskab, min advokat vil præsentere skilmisse-papirerne for retten snarest! I denne situation vedører de ting hun har lavet i Danmark og Tyrkiet ikke mig. Ikke efter denne time. …

Et menneske må være dydig og have ære. Et menneske lever for sin dyd/ære. Kvinder med dårligt blod [af familier der lever uden ære] skal holde sig væk. Kvinder som dig.’

Den formodede gerningsmand bruger flere gange begrebet ’namus’. Namus bliver af muslimer brugt om kvinders ære og seksualitet i forholdet til mænds ære, mænd i kvindens egen familie, hendes ægtemand eller mændene i dennes familie.

(Vilhelm Bergsøes Vej/Peter Fabers Vej, Århus Vest; Foto: Maps)

“Desværre skilte de dem (børnene, red.) fra hinanden. Jeg ved ikke om jeg skal sige afdøde eller idiot. (flere støtter den sigtede i kommentarsporet, blandt andet ‘US’)

Oploadet Kl. 11:50 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95103/trackback

13 Comments »

 1. Jeg fatter ikke, at myndighederne anerkender en religion (islam) som legitimerer æresdrab og drab ved knivstik i tilfælde at utroskab.

  Der må komme en dag, en skøn forårsdag:

  Hvor vi danskere forener os og på vegne af retsstaten og humanismen forbyder den kriminelle ideologi islam og udviser dens kriminelle følgere.

  Kommentar by np — 22. september 2018 @ 13:01

 2. Familiesammenføring i hjemlandet, og indrejseforbud for hele klanen i tusind led.

  Kommentar by Bastardo — 22. september 2018 @ 13:12

 3. En hedengangen tyrk er en nyttig tyrk.

  Kommentar by Nielsen — 22. september 2018 @ 13:39

 4. FAMILIE-FJENDSK POLITIK: Hvad familier og ægteskaber angår, er islamismen og kommunismen havnet i hver sin grøft. I islam er kvinderne undertrykte, under kommunismen er MÆNDENE undertrykte. I Danmark som mere og mere ligner en lyserød bananstat, er staten en fjende af af mændene, familielivet og børnene. Fædre er retsløse og nedgjorte, børnene er også retsløse, hjemmets fred respekteres ikke, privatlivet respekteres heller ikke, og familiernes harmoni og sammenhold undergraves systematisk. Her har de radikale været langt de værste. Deres fascistiske politik overfor familieværdierne har været ondsindet og pervers siden 1965. Se hvordan husmødrene blev hetzet, se hvordan mandlige forsørgere blev hånet, se hvordan børnene må tilbringe barndommen i støjende, støvede, urolige og smittefarlige institutioner, fra 1-års alderen. Se hvordan “systemet” foretrækker at børn opdrages af pædagoger, fremfor af deres egen mor og far. Se de tusindvis af tvangsanbragte børn. Se de mange børn der aflives inden de når at komme til verden. Se vrimlen af enlige mødre. Prøv at tælle de hundredtusinder af faderløse børn. Se de mange rodløse unge som er psykisk nedbrudte og plaget af traumer. Se de mange ensomme danskere som har mistet hjem og familie. Se det feministiske skilsmissebureaukrati der håner og terroriserer både mænd og børn. Se de rødradikale og deres begejstring for nye, sære og perverse “ægteskaber” som de selv har creeret via syg og pervers lovgivning.

  De radikale er familiefjendske. Danmarks familiepolitik er kommunistisk og pilrådden. RESULTATET ER EN VERDENSREKORD I SKILSMISSER OG FAMILIETRAGEDIER.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. september 2018 @ 13:47

 5. OM DANMARK: Læs André Rossmann om “DET LALLEGLADE DDR”. (24nyt.dk)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. september 2018 @ 13:54

 6. Den islamiske lortebrønd tyrkiet bliver europas undergang, de vil aldrig stoppe med at stjæle voldtage og halshugge kristne.

  Tænk at dummark har sendt milliarder af vores skattekroner til tyrkiet samtidig med, at dumskerne gav alle tyrkere i verden samme rettigheder til danske sociale ydelser som os dumskere.

  Allahu akbar dumme dänen.

  Kommentar by Piphans — 22. september 2018 @ 14:10

 7. Islam ud af Europa ,hoere ikke hjemme her

  Kommentar by dunk — 22. september 2018 @ 14:23

 8. Vanvittig som en tyrker. Eviggyldig sandhed.

  Kommentar by Iznogut — 22. september 2018 @ 14:40

 9. Det går helt efter KOranens påbud!

  Det messes ud gennem paraboler døgnet rundt, ivrigt bakket op af herboende/tilrejsende imamer og på FB er der vist ingen censur omkring KOranske skulderklap fra iSlammets retarderede medbrødre/fætre.

  Vore politikkere står som strudse, med næsen i iSlamforherligende medier, og er total forrædderiske over for både det danske folk og Grundloven.

  iSlam skal FORBYDES i Danmark!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. september 2018 @ 15:06

 10. “Et menneske lever for sin dyd/ære.” Nej. “En muslim”

  Kommentar by BB — 22. september 2018 @ 15:13

 11. Alle er i chok! Det må være noget psykisk. Der må straks afsættes flere penge til psykiatrien..!

  https://www.dst.dk/da/Statistik/bagtal/2018/2018-06-22-tyrkere-er-den-tredjestoerste-indvandrergruppe-i-danmark

  I følge Danmarks Statistik boede der godt 65.000 tyrkere i Danmark. Den samlede antal fremmede fjender, der er opmarcheret i fædrelandet, stiger dag for dag.

  Modregnet det vanlig tal-svindel fra DST, så bor der nok omkring 100.000 Erdogan-loyalister, i aldersgruppen fra 0 til 100 år, i Danmark!

  Den dag vi ikke længere taler selv-sanitering blandt de muslimske og afrikanske berigere, men anslag mod danskerne, eller vores nationalstat, der er vi prisgivet.

  Der er styr på tingene, og der tages hånd om danskernes fremtid og sikkerhed…

  #papepower som de ‘konservative’ pipper på twitter…

  Kommentar by Polka — 22. september 2018 @ 17:20

 12. >10 Og det er jo noget helt, helt andet.

  Kommentar by Erik — 22. september 2018 @ 18:06

 13. Stem på de rette politiske partier mens tid er, kun sådan kan man på sigt få denne syge overtro og islamismen forbudt.

  Kommentar by LarsB — 22. september 2018 @ 20:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper