22. september 2018

“… man tror på ham, når han siger, at nu er det slut med den kriminelle løbebane”, skrev Amtsavisen…

“… man tror på ham, når han siger, at nu er det slut med den kriminelle løbebane”, skrev journalist Lone Hammer Sørensen om den drabssigtede afghaner i en artikel i Randers Amtsavis tilbage i 2012. Emnet var noget så eksotisk som et afstressningskursus for kriminelle og ‘kriminalitetstruede’ unge. Lang artikel set på Free Speech Blog – Danmark tilbød afstressningskursus til afghaner: Nu er han eftersøgt for knivdrab.

“Klokken er 21.28 onsdag aften i et industrikvarter i den jyske by Haverslev. Lige ved en McDonald’s fyldt med spisende gæster har Mohammed Omar Royeq et opgør med en mand. Alarmcentralen 112 modtager et opkald om det voldelige møde.

Politiet er fremme kort efter. Her finder de ved McDonald’s en død mand. Dræbt med koldt blod. Sporene er klare, og beviserne er overvældende, så politiet efterlyser straks den 24-årige asylimmigramt Mohammed Omar Royeq.

Mohammed Omar Royeq kom til Danmark omkring årtusindskiftet altså inden 11. september 2001 og den amerikanske invasion i Afghanistan. Mohammed Omar Royeq flygtede angiveligt fra islams totalitære styre med sin familie.

Den afghanske familie bliver budt velkommen til Danmark med både penge og bolig. Først bosætter familien sig i Hadsund, så i landsbyen Gassum og til sidst i Randers.

Men den danske gæstfrihed og økonomiske velstand bliver angiveligt for meget for familien, og de orker ikke at opdrage deres søn. Efter eget udsagn begynder Mohammed Omar Royeq at ryge hash og lave indbrud hos de skatteborgere, der betaler for den afghanske families ophold i Danmark. Senere bliver kriminaliteten endnu mere alvorlig, og Mohammed Omar Royeq begynder at røve tilfældige folk på åben gade.

Samfundet gør omtrent ingenting. For Mohammed Omar Royeq er under den kriminelle lavalder. Til sidst stikker Mohammed Omar Royeq en dreng ned med en kniv. Præcis som han gør det mange år senere ved McDonald’s i Haverslev.

Hvad er årsagen til denne alvorlige kriminalitet? Ifølge Mohammed Omar Royeq selv lider han af PTSD – posttraumatisk stresslidelse. En sygdom han skulle have pådraget sig i Afghanistan som barn.

Men Mohammed Omar Royeq kom til Danmark som 5-årig, og efter eget udsagn kan han ikke huske noget fra Afghanistan. Det fortæller han selv til Randers Amtsavis i 2012, hvor han bliver interviewet til avisen.

Alligevel slipper han afsted med at skyde alt på en diagnose. Samfundet hopper på limpinden, og den kriminelle løbebane fortsætter uforstyrret. I afmagt tilbyder Randers Kommune i 2012, at Mohammed Omar Royeq kan komme på et såkaldt ‘afstressningskursus’ i håb om, at de stopper Mohammed Omar Royeqs omfattende kriminalitet.

… Mohammed Omar Royeq valgte trods kommunens afstressningskursus at fortsætte sin kriminelle løbebane. Og i dag er Mohammed Omar Royeq på flugt fra politiet for overlagt drab.

Tilbage i juni 2012 udtaler den da 17-årige Mohammed Omar Royeq til Randers Amtsavis:

‘Jeg synes, at folk skal vide, at de ikke behøver møde mig med frygt længere. Jeg er ikke den dreng, der bruger vold som løsning længere. Jeg er kommet videre.’

Man skal i den grad ikke stole på alt, man læser i avisen!

(Mohammed Omar Royeq i Randers Amtsavis, 2012 & Nordjyllands Politi-efterlysning, 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95107/trackback

47 Comments »

 1. Send ham på kursus.

  20 års gratis overlevelseskursus i Nordøstgrønland.

  Kommentar by Bastardo — 22. september 2018 @ 13:10

 2. Find et øde sted i Afghanistan hvor han kan sidde til evig tid og blive afstresset.

  Kommentar by Erik — 22. september 2018 @ 13:12

 3. GAK-GAK HUMANISTERNE, oftest kvinder der elsker hele verden, undtagen deres eget land, oftest kvinder der kan undskylde og bære over med enhver forbrydelse, bare den er begået af en migrant med brune øjne… disse gak-gak humanister overfylder det radikale parti og alternativet med flere, og også store områder af retssystemet og det sociale system. Så selvfølgelig skal der tages blidt og nænsomt på disse voldsmænd, knivstikkere og mordere. Og det var jo “heldigvis” bare nogle danskere det gik ud over.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. september 2018 @ 13:15

 4. Politikeren Birthe Rønn Hornbech syntes af seriemorderen som med koldt blod dræbte fire ubevæbnede politibetjente, burde have været løsladt meget hurtigere. Han burde være sluppet med fem år pr. mord, efter hendes mening.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. september 2018 @ 13:18

 5. “De brune øjne smutter af glæde og forventnig og lyst til at gøre noget godt. Ordne (!) er velformulerede, gennemtænkte, og man tror på ham, når han siger, at nu er det slut med den kriminelle løbebane.”

  Åndssvage kælling! “Man” tror på ham?
  Det er den bundnaive tilgang til voldelige, løgnagtige muslimer, som er med til at ødelægge normale menneskers liv, hver eneste dag i den vestlige verden. Og de forbandede batikhekse m/k bliver ikke klogere uanset hvad der sker. Det bliver bare ved og ved. Håber at hun bliver den næste, der får sit liv ødelagt, for hun har fortjent det.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. september 2018 @ 13:28

 6. Eksperimenterer han med noget kraftig blegemiddel?

  Det kan være han vil være hvid ligesom Michael Jackson

  Kommentar by k.m. — 22. september 2018 @ 13:41

 7. Cadeau, Kim, du kan som ingen anden konfrontere disse væmmelige mennesker med deres eget vrøvl og egen løgn!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 22. september 2018 @ 13:56

 8. Lone Hammer Sørensen er jo fuldstændig præcis ligeså sindssyg som psykopaten Mohammed, dødsdom og bagefter udvisning vil være den eneste rigtige straf for de to.

  Kommentar by Piphans — 22. september 2018 @ 13:58

 9. Man er ikke seriemorder, hvis man dræber sine ofre i løbet af ganske kort tid, som Palle Sørensen jo gjorde. En “serie” er et længere tidsrum. Og ja, han sad urimeligt længe ift. almindelig retspraksis, fordi hans ofte var betjente. Det var klar forskelsbehandling.

  Kommentar by Odo — 22. september 2018 @ 14:01

 10. JA, DE POLITIKERE og journalister som har medvirket til at Danmark invaderes af titusindvis af barbarer, har blod på hænderne og armene, bukserne, kjolerne og skoene.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. september 2018 @ 14:01

 11. Han blev oprindelig efterlyst sammen med en anden mand – rocker relationer

  Ægte rollemodeller !

  Kommentar by k.m. — 22. september 2018 @ 14:02

 12. #9: “Urimeligt” længe. Du mener altså at jo flere mord, jo større skal rabatten være? Du lyder som en der selv er voldelig og kriminel, eller er du bare radikal pladderhumanist?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. september 2018 @ 14:04

 13. Taqiya,tawria,kitman,muruna og saa selvfoelgelig faetter / kusine aegteskaber,bliver vi aldrig klogere,foer det er for sent.Islam ud af Europa,den virker ikke.

  Kommentar by dunk — 22. september 2018 @ 14:21

 14. Endnu en af Det Radikale Venstres (B) berigere på arbejde.

  Kommentar by Iznogut — 22. september 2018 @ 14:33

 15. “De brune øjne smutter af glæde og forventning og lyst til at gøre noget godt”. Ja, ja så ved man at det er en kvinde der skriver med sine følelser. Det er sgu svært ikke at kaste op.

  Kommentar by Multikulti ist tot — 22. september 2018 @ 14:39

 16. Han var ellers sådan en god dreng.

  Kommentar by Johnson — 22. september 2018 @ 14:39

 17. Al “positiv” tale fra iSlamet skal efterfølges af det som de ikke siger: “men kun i forhold til KOranen” “gælder kun mullaer” “vantro dækkes ikke af dette” “kun til vi er mange nok” …..

  Ja, forældrene flygtede og de fik alt på vor bekostning, men han og slige blev opdraget med paraboler, der fra morgen til aften messede KOranens voldsopfordringer og dens mange forslag til at underminere vort land, folk og hele samfundet.

  Forældrene gør det ikke selv, nej, det har de jo kneppeaffald nok til, som da en iSlam-Mor udtrygte, at hun kun var ked af, at hun ikke havde flere børn, hun kunne sende i døden for Allaens fremme.

  Jeg støtter SIAD.
  Og må vore politikkere blive dømt behørigt, for det blod og den bod vi, pga. dem, bliver udsat for.

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. september 2018 @ 14:51

 18. Det undrer ikke, at journalisterhvervet indtager en af bundplaceringerne mht. tillid hos befolkningen.

  Kommentar by MFP — 22. september 2018 @ 15:00

 19. “… man tror på ham, når han siger, at nu er det slut med den kriminelle løbebane”, skrev journalist Lone Hammer Sørensen

  Hahaha. Nogle gange kan man kun more sig over de spejlblanke sjovnalister.

  Kommentar by kenneth — 22. september 2018 @ 15:03

 20. Har lige været på et kursus hvor underviseren siger at man ikke må sige “man”. Det er noget børn siger. Voksne siger “jeg” i stedet for.

  så vi putter den lige på ovennævnte citat:

  “… jeg tror på ham, når han siger, at nu er det slut med den kriminelle løbebane”, skrev journalist Lone Hammer Sørensen

  Kommentar by kenneth — 22. september 2018 @ 15:05

 21. Action speaks a little louder than words.

  Det er nøjagtigt ligesom mange af vore politikere, der siger en masse, men når vi ser på handlingerne, ser det straks helt anderledes ud.

  Danmark nu blunder den lyse dag bagved din seng mens du sover…

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 22. september 2018 @ 15:56

 22. Håber folket tager over og får skadedyrene massakreret.
  Politikere, den dømmende og udøvende magt gider ikke.
  Tålmodigheden er ved at være særdeles tyndslidt.

  Kommentar by Sindsro — 22. september 2018 @ 16:05

 23. ” ‘Jeg synes, at folk skal vide, at de ikke behøver møde mig med frygt længere. Jeg er ikke den dreng, der bruger vold som løsning længere.”

  Som jeg altid har sagt. Stol aldrig på en muslim. Islam er djævelens svendestykke.

  Hvorfor bliver der ikke oprettet en domstol, a la Nürnberg efter 1945, der kan tage fat på de løgne, vi er blevet fyldt med fra politiker side, i snart 50 år?

  Kommentar by der Adler — 22. september 2018 @ 16:39

 24. > 5. Hr Snusk

  100% enig – tak fordi du skrev det, så slap jeg..!

  Kommentar by Bror Lerbror — 22. september 2018 @ 16:54

 25. Husker I den stupide svenske ko, som havde held til at forhindre et passagerfly i af flyve til Istanbul med en udvist afghansk “flygtning”, for et par måneder siden? Elin Ersson hedder hun, og hun kom i alle de pæne, anstændige vestlige medier (blev bl.a. kaldt “hero” i Newsweek), pga. sit blødende hjerte for den søde afghaners brune øjne? Nu vil den svenske stat tilsyneladende sagsøge hende for at bryde loven.

  http://english.alarabiya.net/en/variety/2018/09/16/Swedish-student-who-livestreamed-her-disruption-of-flight-faces-charges.html

  Var hun bevidst om, at denne Muhammed, i Sverige, var dømt for vold mod sin kone og datter? At han havde tæsket datteren med en el-ledning…

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. september 2018 @ 17:40

 26. Det her er fra 2015, bl.a. med udtalelser af slapperen Kristian Jensen

  Han har ikke ændret holdning til tonen siden dengang
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE7559939/Venstre-bagland-Debatten-om-indvandrere-er-for-negativ/

  Kommentar by k m. — 22. september 2018 @ 17:46

 27. Venstre, konservative, Enhedslisten, De Radikale, Alternativet, LA og SF er syv håbløse partier. Og i deres valgannoncer lægger de ikke skjul på at de anser vælgerne for at være åndssvage og uden hukommelse. Velfærdens og sundhedens bøddel nr. 1 Lars Ulykke fører sig frem som danskernes ven og velgører, som en der ønsker at forære os for 75 milliarder kroner ekstra velfærd. Ren tal-magi og regnskabs-humbug.

  Men nu er også S igang med flommefed valgflæsk. Man forsikrer at S vil gøre en stor indsats for at børn skal få et godt liv i fremtidens Danmark. Det lyder meget hyklerisk når man tænker på hvordan også S
  har været med til at nedbryde folkeskolen, velfærden og familielivet.
  Og så har de jo også bidraget til masseindvandringen, den mangedoblede kriminalitet og smadringen af vores kultur og infrastruktur.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. september 2018 @ 17:55

 28. For en islamist er en dansker/europæer ikke andet end en urén vantro, en skabet køter, et skadedyr. Og derfor kan de slet ikke forstå at vi bliver sure, forbitrede, vrede eller rasende hver gang de myrder en af os. Og når en sunni-muslim myrder en shia-muslim, eller omvendt, udlægges det også som dagens gode gerning.

  Politikerne og journalisterne forstår det heller ikke. BARE FORDI migranternes invasionsstyrker besætter vores land, ruinerer vores samfund og skyder løs i gaderne eller stikker folk ned med knive og stegegafler, eller overfalder vores døtre, søstre, sønner, brødre, koner og kærester, eller forældre og venner….BARE FOR DET behøver vi vel ikke at skabe os. Nogle glemmer endda den gode tone, når de brokker sig over lidt småmyrderier eller den kriminalitet som falder uafbrudt. (iflg. DR) Det er bare så upassende og racistisk, at vi må have det censureret væk.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. september 2018 @ 18:22

 29. # 5 Hr. Snusk

  Tak, så er også jeg fri for at skrive det.

  Kommentar by Danskeren — 22. september 2018 @ 18:38

 30. Hvad er det nu man siger? ” Man kan tage muslimen ud af islam men ikke islam ud af muslimen. ”

  Det er såvidt jeg kan se en meget nøjagtig beskrivelse af fænomenet. Det er hovedrystende at vores medier og politikere ikke kan se den gigantiske kulturkløft Danmark har i forhold til islam.

  Og Jo. Vi er bedre. Vores samfundsforståelse, Vores moral, Vores omgangsform, Vores menneskeopfattelse. Vores alting!

  Kommentar by Santor — 22. september 2018 @ 20:21

 31. Mellemøsten svømmer over af hjernevaskende galningen som han der, det er faktisk helt normen i kulturen mere end undtagelsen, alligevel skal disse folk med vold og politisk magt transporteres hertil. Mere sindssyg idé kender ikke sin lige, på noget tidspunkt i verdenshistorien, for lande at begå kulturelt og værdimæssigt selvmord på den måde.

  Kommentar by LarsB — 22. september 2018 @ 20:24

 32. #31. Det har du ret i. Den multi-kulti politik som frau Merkel, Löfven og hr. Ulykke står for, er så tåbelig og kortsynet, katastrofal og morderisk/selvmorderisk, at en sådan skør og højforræderisk politik nærmest var utænkelig for 5O år siden. På nettet beskrives Merkel nu også som “insain” og der advares mod at krigen og massedøden igen vil komme til Europa hvis vanviddet fortsætter ret meget længere.

  Se EU versus Poland “The last bastion”. Se “Victor Orbans fantastiske tale i EU”. “Merkels migrant crisis”, one year on” (black pigeon, you tube. “Only Patriarchy build Nations”. “Why women destroy families, nations and civilisations”. “Sverige er fortabt” mv. hos Snaphanen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. september 2018 @ 21:00

 33. Her er et billede af journalisten, begrebet “batikheks” er vist ret passende: https://pbs.twimg.com/profile_images/679231344648548352/tMKm4YLY_400x400.jpg

  De mennesker er hovedproblemet, ikke deres klienter.

  Kommentar by per — 22. september 2018 @ 21:24

 34. AT DE RADIKALE er et sammenrend af nyttige idioter og korrupte/landsskadelige fantaster, kan let bevises. Partiets politik har siden starten været en lang kæde af dumheder og skøre/perverse idéer. Altid har de været tilhængere af at Danmark skulle være åbent og forsvarsløst overfor enhver invasion. I 1973 fyldte de vælgerne med løgn og ævl om EF/EU. Marianne Helved tilrådede i sin tid at udskifte kronen med Euroer. Havde vælgerne fulgte hendes råd, havde det kostet dem mange milliarder i form af højere priser på næsten alle varer. De radikale har også gjort alt hvad de kunne for at få så mange migranter ind i Danmark som overhovedet muligt. Og siden 1965 har de flittigt snigløbet og undergravet alle traditioner og værdier. Herunder har de været til stor skade for familierne, mændene, børnene, kriminalitetens ofre, de erhvervsdrivende, de boligsøgende, de arbejdsløse og landets patienter og folkepensionister m.fl. Et mere landsskadeligt og folkefjendsk parti findes vel næppe, selvom flere andre partier er næsten lige så arrogante og anti-danske.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. september 2018 @ 21:35

 35. Kommentar by per — 22. september 2018 @ 21:24

  Yes – sådan ser de sgu ud…disse bevidst naive kællinger, som man kan fodre svin med…så mange er de og overalt på alle planer!

  Kommentar by Black Watch — 22. september 2018 @ 22:06

 36. Jeg vil lige understrege at det ikke var en joke eller en parodi, billedet stammer fra hendes twitter profil!

  Kommentar by per — 22. september 2018 @ 22:52

 37. Er det i det hele taget lovligt at skrive det som “journalist” Lone Hammer Sørensen skriver, det har jo intet med journalisme at gøre det er ren følelsesporno.
  Når det kommer til stykket så bliver soen garanteret helt våd i trussen hver gang hun ser en lortefarvet islamisk morder.

  Kommentar by Piphans — 22. september 2018 @ 23:02

 38. #36 Per, for Satan da … man kan ikke engang lave en parodi på det.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. september 2018 @ 23:46

 39. I realiteten er de radikale en samling fascistiske kommunister (plus tomhjernede pladderhumanister og kvindesagskvinder mv) De stiller sig an som humanister og verdensfrelsere. De er tåbelige, men tror selv at de er klogere end alle andre.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 23. september 2018 @ 02:03

 40. -> 23 / Der skal nok komme en domstol og et retsopgøør. Et retsopgør der bliver mere og mere alvorligt, jo større ragnarok der skabes med islams indpas i Europa. Men det bliver ikke Europas nuværende domstole og tilknyttede fagfolk der får ansvaret for disse retsopgør – dertil er de i dag for fedtet ind i den bløde og eftergivende stil overfor islamisterne. Det bliver “pøblen” om man så at sige.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 23. september 2018 @ 07:34

 41. Det er jo lækkert at føle sig god og håbefuld. Men i den ignorante udgave, som de fleste godhedsmennesker er, betyder det en absolut kulde overfor og afvisning af mennesker, der ikke synes, at menneskeheden helt har fortjent al den håbefuldhed. Og dertil, at det gode ikke er så indlysende, som de selv ser det. Man kan godt være god og empatisk overfor hele verdens folkeslag, og mene man er ven med dem alle, og samtidig være indskrænket og hævngerrig overfor sine nærmeste, som ikke mener det samme som en selv.

  Kommentar by Uno — 23. september 2018 @ 09:23

 42. Danskerne, tyskerne, svenskerne og mange flere står over for enorme vanskeligheder og katastrofale forandringer/forringelser/omvæltninger, hvis det ikke lykkes ad demokratisk vej (som i Ungarn, Polen og Italien mv.) at få stoppet de radikales og skabsradikales (kommunister!) hærgen og hærskarerne fra Afrika. I Sverige har valgsvindel m.m. tilsyneladende blokeret for fremskridt. Her i Danmark mangler vi en Victor Orban, og må nøjes med hr. Ulykke. Ret ildevarslende. Foreløbig nøjes 1-2% af danskerne med lidt skriverier, resten sover stadig og man har end ikke taget sig sammen til at starte uddeling af løbesedler, hæfter og DVD’er til samtlige husstande, så partiernes og mediernes løgne og fortielser kan blive opvejet af ærlig oplysning.
  Men det kommer måske snart? Nye Borgerlige, Rasmus Paludan, Kirsten Sletbjergs annoncer, jp-jalving og mange flere og Uriasposten og andre netaviser er jo gode tegn på at det ulmer og bobler her og der. Så måske er der grund til en vis optimisme, selvom VLAK og Ulykke lige har sagt jatak til EUs og Frau Merkels forrykte plan om YDERLIGERE 2OO eller 3OO millioner araberes og afrikaneres indrejse og forsørgelse i Europa.

  Se UE/EU versus Poland, the last bastion, se Victor Orbans fantastiske tale, se Europians are waking up, se Merkels migrant crisis, se Migrant madness boils over.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 23. september 2018 @ 09:29

 43. Afghanere er bare vilde dyr. De burde holdes i bur indtil hjemsendelse..

  Kommentar by jrp — 23. september 2018 @ 09:34

 44. Det værste ved de fleste kvindelige journalister er, at selv om deres hjerne siger, at det må være slut med de brune øjne, der smutter som det godes pejlemærke, så fortsætter de løbebanen akkurat som en anden vaneforbryder.

  Kommentar by Menig 442 — 23. september 2018 @ 09:41

 45. Der er ikke for fem øre fornuft eller logik i de radikale gak-gak-humanisters tænkning. Når man tilbeder, sympatiserer med og vil redde 1OO store landes befolkninger i Afrika og Asien, men foragter, misrøgter og pisser på sit eget land og sit eget folk (men alligevel vil have at det lille land skal bruge sine penge og kræfter på at redde hele verden), så er man da en idiot og en forskruet nar. Eller en korrupt landsforræder.

  De radikale og V forlanger jo at Danmark skal ruineres, ødelægges og ofres for at en masse krævende, utaknemmelige, agressive, voldelige og erobringslystne herrefolks-typer kan blive forsørget og serviceret
  i det uendelige. At danskerne hen ad vejen vil blive gjort til slaver og 5. rangs mennesker i deres eget land, er pladderhumanisterne ligeglade med. Eller er de så snotdumme, at de slet ikke fatter konsekvenserne af massiv indstrømning af kulturfremmede?

  Kommentar by Bent Nielsen — 23. september 2018 @ 10:40

 46. Man burde konfrontere Lone Hammer Sørensen med artiklen. Hvordan synes hun selv det går?

  Det er vel for meget at kalde hendes artikel for fake news. Men den er et af mange eksempler på, hvordan journalisterne forsøger at holdningsbearbejde befolkningen, så vi får et positivt syn på befolkningsudskiftningen.

  Jeg kalder dem for “positiv historie om flygtning/indvandrer”, og overskrifterne lyder gerne i stil med:

  “Muhammed fik det højeste gennemsnit i sin klasse.”

  “Fru Jensen er perlevenner med sin søde hjemmehjælper, Aicha.”

  “Abdul lærte dansk på 3 måneder. Hans største ønske er at hjælpe danskerne.”

  Det er synd, når virkeligheden ikke lever op til den multikulturelle ideologi. Så må man lave virkeligheden om, så den passer til ideologien. Det er her politikerne kommer ind i billedet.

  Kommentar by np — 23. september 2018 @ 11:19

 47. “…lave indbrud hos de skatteborgere, der betaler for den afghanske families ophold i Danmark…”

  Disse muslimer taler meget og længe om ære, men i virkeligheden har de hverken ære eller moralbegreber. Rendyrket ondskab og sadisme mod dyr og mennesker er en livsstil. Moderate muslimer er blot dem, der vil have radikale muslimer til at slå dig ihjel.

  Århundreders indavl har heller ikke pyntet.

  De er en plet på menneskeheden. Ødelagt for altid af voldsideologien islam. Gennemsyrede som de er, af fejhed, ondskab og misundelse.
  Fordi vores del af verden endnu ikke er lige så fucket op som den muslimske verden.
  Det gør de alt for at lave om på…

  Kommentar by Jern Henrik — 24. september 2018 @ 13:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper