24. september 2018

Herboende iranere bifalder terrorangreb: “Det, der skete, var selvforsvar. Legitimt selvforsvar.”

Med masseindvandringen bliver Danmark uundgåeligt en del af andre nationalstaters etniske og religiøse konflikter, og det kan jeg ikke rigtigt se rationalet i. En historie fra TV2 Online – Iransk talsmand i Danmark hyldede terrorangreb på tv.

“Mindst 25 mennesker blev dræbt, da en militærparade i Ahvaz i det sydvestlige Iran blev angrebet lørdag. Og angrebet trækker tråde direkte til Danmark.

Her bor Yacoub al-Tostari, der er talsmand for gruppen Arab Struggle Movement for the Liberation of Ahwaz (ASMLA), der ønsker, at det sydvestlige Iran omkring byen Ahvaz løsriver sig og bliver sin egen nation.

Han har som talsmand for bevægelsen for et løsrevet Ahvaz bakket op om angrebet. Det skete lørdag på den iranske tv-kanal Iran International. … Til TV 2 bekræfter han udtalelsen.

– Ahwaz National Resistance (ANR) tager ansvar for angrebet. Vi er en koalition af forskellige større og små grupper, hvor jeg er talsperson for ASMLA. Det er ANR, der står bag. …, siger Yacoub al-Tostari…”

(Herboende ‘Yacoub al-Tostari’, talsmand for Arab Struggle Movement for the Liberation of Ahwaz)

“Det, der skete, var selvforsvar. Legitimt selvforsvar.” (Habib Jabor til Jyllands-Posten, 23. september 2018)

(Herboende Habib Jabor, leder af Arab Struggle Movement for the Liberation of Ahwaz; Foto: Linkedin)

Oploadet Kl. 04:08 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95129/trackback

30 Comments »

 1. Rationalet er følgende: EUSSR’s målsætning om en overnational, central regering – (en stadig tættere union) – forudsætter at der skabes et behov herfor, altså må nationalstaterne gøres uregerlige og gå til grunde i kaos og konflikter. Den bedste metode hertil er importen af muslimer. Derfor. Simpelt, kære Møller.

  Kommentar by Voldposten — 24. september 2018 @ 05:21

 2. Shia imod Sunni. Hvordan går det for tiden med Hizbollah? Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 24. september 2018 @ 05:48

 3. Citat: “Det, der skete, var selvforsvar. Legitimt selvforsvar.”
  Hvornår begynder vi danskere at have samme indstilling? Hvornår er nok nok?

  Kommentar by Henning Jensen — 24. september 2018 @ 06:46

 4. Der er vel plads til ham i Kina’s genopdragelseslejre? Sådan nogle genopddragelseslejre burde vi også have. Så har vi nemlig den første halve million islamistiske kriminelle, der trænger alvorligt til genopdragelse, ja opdragelse i det hele taget.. Der er også nogle få dissidenter der kunne tåle en tur, jeg ville starte m Carsten J og Stine B samt hele toppen af DR.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. september 2018 @ 07:09

 5. # 3 Henning Jensen
  Rigtigt set. Når herværende arabere mener at det er legitimt at forsvare sit territorie med våbenmagt, så må de jo så også mene at det er iorden at vi danskere forsvarer os imod dem (araberne).

  Kommentar by Danskeren — 24. september 2018 @ 07:41

 6. En demokratisk valgt regering må man kun bekæmpe med demokratiske midler. Det er dybest set det, der er meningen med demokrati (hvilket jo bemærket i forbifarten altid falder den troende, revolutionære, venstrefløj a la Blekingegadebanden, Antifa, Enhedslisten, SF(?) o.m.a. venstrefløjsere svært).

  Men bortset fra, at betingelserne for asyl sikkert (forhåbentlig) forhindrer, at man fører krig fra asylet(?) kan terror og anden modstandskamp I ET DIKTATUR (som f.eks) Iran ikke fordømmes. Uden demokrati har alle borgere moralsk ret til væbnet og anden kamp mod regimet.

  Kommentar by A-mad — 24. september 2018 @ 07:42

 7. Hvad bidrager de så med til Danmarks velfærd. ?
  Støt Stram kurs.

  Kommentar by Sindsro — 24. september 2018 @ 07:45

 8. Det er nøje iscenesat af globalisterne, hvor vi ser at hele formålet er at nationalstaten knækker over så Soros og alle de andre globalist-djævle kan få deres One World regering. Mon vi får en udtalelse fra frimurerlogen i Folketinget?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 24. september 2018 @ 07:51

 9. Nu har den (((internationale storfinans))) så fået deres handskedukker i danmark til at importere ustoppelige konflikter. Shia mod sunni, kurdere mod tyrker,negre og arabere mod os hvide, negere og arabere imod hinanden osv. Der var et yndigt land. Det er der ikke mere. Tak til handskedukkerne (politikerne, DR, godhedsindustrien m.fl.)

  Kommentar by Danskeren — 24. september 2018 @ 07:57

 10. Apropos masseindvandringen, undskyld, kun delvist off-topic, blot for at påpege forskellige standarder når det gælder ikke blot herboende fremmedes kamp for frihed i deres hjemlande (tilladt) versus danskernes kamp for frihed i Danmark (forbudt), samt når det gælder omsorg for himlens fugle og skovens mange dyr (tilladt) versus gode danske borgere der passer deres arbejde og børn og prøver at sørge for at vi kan leve i fred og fordragelighed på vores lille landområde (forbudt):

  Fremmede dyr truer dansk natur, smitter med sygdomme og skader økonomien – men de er ustoppelige
  Der kommer flere af de mest skadelige og uønskede dyr. En biolog efterlyser en bedre og klogere måde at bekæmpe de uønskede dyr, inden det er for sent.

  https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indblik/Indland/ECE10884441/fremmede-dyr-truer-dansk-natur-smitter-med-sygdomme-og-skader-oekonomien-men-de-er-ustoppelige

  Kommentar by JMR HH Jr — 24. september 2018 @ 07:58

 11. Rationalet er, at Danmark skal være en del af Det Nye Europa, regnbuerepublikken som visionære politikere er ved at skabe. Det Europæiske Projekt må frem for alt ikke kompromitteres, og derfor kan vi ikke standse masseindvandringen, for EU skal bruge den til at svække nationalstaterne.

  Det er sådan, det er. Og det er ikke svært at forstå, vil jeg hævde.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. september 2018 @ 08:05

 12. Hold kæft hvor er jeg træt af ordet “herboende”…. skulle vi ikke indføre et nyt ord i 2019: “derboende”

  Kommentar by redneck — 24. september 2018 @ 08:11

 13. Øh, hvordan kan en bombesprængning være selvforsvar?

  Kommentar by Nielsen — 24. september 2018 @ 08:31

 14. Tænke sig at der stadig findes så naive, godtroende og uvidende danskere, at de stadig tror på regeringen VLAK, statsmedisteren, de radigale, alternativet, enhedslisten, S og SF, godhedsindustrien, DR, FN, ligestillingsfanatikerne, Pollertiken og TV-stationernes ævl om “berigelse”, “racisme” og co2-trusler. Vi står i løgn og propaganda til op over hovedet, men der er stadig mange som sluger det hele råt.

  Det er derfor det er livsvigtigt at iværksætte en landsdækkende folkeoplysning (løbesedler/ hæfter/ bøger/ DVD’er) om hvad fremtiden bliver (et vågent mareridt uden lige), hvis den politiske kurs ikke ændres.

  Kommentar by Bent Nielsen — 24. september 2018 @ 08:55

 15. GLOBALISME er nok den nye betegnelse for kommunistiske internationale. “Sjovt nok” havde nazisterne også den samme skøre drøm om at hvis bare de fik verdensherredømmet, så de fik magt til at regere alle verdens 2OO lande, da ville alt blive godt. (Nok kun for dem selv, for med i planen var at millioner af sagesløse skulle udryddes, og resten skulle gøres til marionetter eller retsløse slaver der konstant blev mishandlet)

  (Ja, visse slynglers og klikers galskab og ondskab er ufattelig)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. september 2018 @ 09:13

 16. Ud med lortet!

  muhamedanerne skal være i muhamedanerland, og det er ikke her!

  Der skal overhovedet ikke være muhamedanere i Europa!

  Herut!

  Kommentar by va sawva — 24. september 2018 @ 09:42

 17. #5 Fuldkommen korrekt. Lige præcis! Man kan se splinten i andrees øjne, ymen ikke bjælken i sit eget. Hermed politikere: Sæt venligst i gang!

  Kommentar by White knight — 24. september 2018 @ 10:09

 18. Glem Dummark, Dummark er færdigt, og red hvad du kan.

  80% af dumskerne pissede på Sankt Glistrup og stemte på partier som importerede islamister i hundredtusindvis såsom Venstre, de konservative, de radikale/LA, S, SF, kristelig folkeparti, CD, EL.

  Danmark styrtbløder og dumskerne stemmer på det samme lort og de samme landsforrædere som de altid har gjort.

  Kommentar by Piphans — 24. september 2018 @ 10:18

 19. Når man drister sig til, at diskutere invasionen med andre, lyder ofte: Jamen, jeg tror slet ikke de(regeringerne) véd, hvad de skal stille op. Til dét er der kun grund til at sige:
  DE VÉD LIGE PRÆ-CIS, HVAD DE GØR! Og det er det virkeligt skræmmende. At man LADER det ske, for med vold at smadre Europas nationalstater. Fordi man udnærket véd, at befolkningerne ikke frivilligt tillader EU komme med det helt store viskelæder og og udviske vore landegrænser. Skal blive spændende at se, hvis Belgien som det første land i EU bliver islamisk styret, som det har været forudsagt af islamistiske politikere i landet. Velbekomme. Men så ka’ det være, hele det latterlige rejsecirkus (Cirkus EU kommer til byen – en gaver, der bliver ved med at gi’) ophører helt af sig selv, når de skyldige flygter til Strassbourg. Sikke mange penge “vi” sparer.

  Kommentar by White knight — 24. september 2018 @ 10:26

 20. Ifølge Iran er de terrorister. Ifølge dem selv er de frihedskæmpere, som kæmper for en arabisk nation i det persiske Iran. Faktum er imidlertid, at de har et lang synderegister dødelige angreb bag sig.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Arab_Struggle_Movement_for_the_Liberation_of_Ahwaz

  Det er svært at holde med nogen af dem. Det nuværende styre i Iran er selv kommet til magten ved terror.

  Danmark skal imidlertid ikke huse terrorister/frihedskæmpere.

  Den urealistiske drøm er nok, at det sorte præstestyre i Iran afsættes, og et ikke-islamisk Persien, som er provestligt, genopstår.

  På mange måder er den islamiske revolution i Iran – var det i 1979? – oprindelsen til alle vores nutidige problemer.

  Kommentar by np — 24. september 2018 @ 10:26

 21. Her er så dilemmaet, islam mod islam. Hvem skal vi holde med?

  Ligegyldigt hvad ender man op med at støtte islam på den ene eller anden måde ( og det bliver en gevinst for islam ) og derfor skal vi lære at islams indbyrdes stridigheder IKKE rager os en meter. Lad dem slås og dø i deres egene lande.

  Send ham tilbage til hans hjemsted, vi skal ikke være gemmested for islams modsætninger!

  Kommentar by Santor — 24. september 2018 @ 11:00

 22. Jeg forstår udmærket at ASMLA består af individer og grupperinger der opfordrer til, og støtter, en modstandskamp imod det undertrykkende Islamiske totalitære Iranske præstestyre.

  Men…. målet for ASMLA er helt åbenlyst at danne sit eget Islamiske totalitære styre. Og såfremt, ASMLA skulle have held med at fuldføre sit forehavende vil det blot resultere i endnu et rivaliserende undertrykkende Islamisk totalitært regime i mellemøsten.

  Altså en eskalation af den interne rivalisering i den Islamiske del af verden som med sikkerhed vil medføre mere ufred og mere Islamisk totalitarisme, og dermed skabe flere ‘flygtninge’.

  ‘Flygtninge’ der efter alle erfaringer at dømme vil medbringe deres konflikt til de steder hvortil de ‘flygter’, og dermed i praksis gøre borgerne i modtagerlandene til menneskeskjolde, i de tilsyneladende ustoppelige og århundredelange totalitære Islamiske klankonflikter.

  Jeg anerkender andre menneskers ret til at søge selvbestemmelse, men jeg vil ikke acceptere at kampen bliver udkæmpet i mit land, af mennesker der ikke anerkender mine demokratiske rettigheder og min ret til selvbestemmelse, men derimod har som mål at indføre en totalitær Islamiske samfundsorden overalt hvor de indfinder sig.

  Vi hjælper ikke fred og fordragelighed på vej ved at give plads til disse antidemokratiske kræfter i de vestlige demokratier, vi giver derimod blot frit lejde til de antidemokratiske og totalitære kræfters spredning, i ly af demokratiets beskyttelse af individets frihedsrettigheder.

  Det vi som vestligt demokrati bør gøre, er at lade tilhængerne af den Islamiske samfundsorden kæmpe deres egne kampe, og finde deres egen balance, hjemme hos sig selv altimens vi forstærker vores selvforsvar.

  Man bliver tydeligvis ikke et demokratisk menneske af at flytte sig fra en totalitær samfundsorden til et demokratisk samfund, i virkelighedens verden kan man derimod konstatere at der er en tendens til, at mennesker hvis verdenssyn er formet under totalitære samfundsordner, forstærkes i deres totalitære verdenssyn når de omplantes til et demokratisk samfund.

  Erfaringer fra de seneste 40 års fejlslagne vestlige immigrationspolitik viser helt entydigt hvilken vej det går. Gør vi ingenting kommer hele verden til at ende i en situation der minder om Libanons, se blot på Sverige der formentlig er verdens førende vestlige nation udi misforstået godhed og selvdestruktion.

  Vi bør intensivere vores forsvar imod den Islamiske totalitarisme, ikke ulig dengang de vestlige demokratier i fællesskab tog kampen op imod den Nazistiske totalitarisme, og fortsat kæmper en ideologisk kamp imod den socialistiske totalitarisme.

  Opfordring:

  Lad fornuft, viden, og erfaringer råde næste gang du sætter dit kryds ved et folketingsvalg. Sætter du dit kryds ved ‘godhed’ vil du med stor sandsynlighed få mere ‘ondskab’ retur. Er det virkelig dét du vil?

  Kommentar by Anonym — 24. september 2018 @ 11:23

 23. Ovre i Sverige tror svenskerne ikke deres egne øjne. Det vrimler med afrikanere og arabere overalt, men når aviserne osv. fortæller at indvandringen er ubetydelig, berigende og under fuld kontrol, så er det jo nok synsbedrag at der er for mange kulturfremmede, eller det er nok kun lige her i min by og i mit lokale boligkvarter at de hober sig op. De fleste svenskere fatter overhovedet ikke at de overværer forspillet til en gigantisk katastrofe. Eller var valgsvindelen endnu mere omfattende end man skulle tro muligt?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. september 2018 @ 12:04

 24. Visse politikeres og partiers menneskeforagt er total. Det kan man selv konstatere ved at studere kommunismens, nazismens, fascismens og islamismens historie. Se f.eks. hvilke massemord på uskyldige der foregik i Sovjet-unionen, Kina, Cambodia, Nazi-Tyskland, Rumænien og en lang række arabiske og afrikanske lande. Sidst hvor ISIS/ISIL anrettede det ene blodbad efter det andet i Mellemøsten mv.

  Tilsyneladende er visse danske partier også fulde af foragt for borgerne og vælgerne. Se hvad eksperter mener om nedbrydningen af velfærden, sundhedsvæsnet, familieværdierne og retsvæsnet/lov og orden. Se f.eks. professor Niels Høiby ang. 1OO.OOO unødige tragedier og dødsfald på hospitalerne. Se sundhedsvæsnets deroute/forfald/nedtur. Se svigt af kræftpatienter. Se Mordet på psykiatrien. Se kriminaliteten er eksploderet. Læs om rekorder i skilsmisser, ensomhed, faderløse børn, brug af nervemedicin, osv.
  Se André Rossmann om “Den lalleglade DDR-stat” (om Danmark)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. september 2018 @ 12:24

 25. #10, JMR HH Jr, prøv at se denne artikel fra JP:

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE10890946/klapjagt-paa-maarhund-er-gaaet-for-vidt/

  “… det er i strid med dyreværnslovens paragraf 1, hvis man i ynglesæsonen skyder en mårhund, hvorefter ungerne risikerer at blive efterladt, fordi man ikke altid vil kunne findes deres bosted.”

  Latterlig Disneyficering af naturen. Disse halvhjerner synes åbenbart ikke, at det er et problem, når mårhunde slår andre dyr ihjel, så disse dyrs unger kommer til at dø af sult. Så hellere sørge for at mårhundenes unger overlever, så de kan vokse op, og slå endnu flere andre dyr ihjel.

  Det minder i påfaldende grad om “logikken” i at holde afrikanernes unger i live, så de kan vokse op, og få endnu flere små afrikanere, som så kan vokse op, og få endnu flere afrikanere, som så …

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. september 2018 @ 15:58

 26. Glansbilledet af de kortskægede ‘rollemodeller’ krakelerer – også – stille og roligt.

  Kommentar by Polka — 24. september 2018 @ 17:06

 27. Hvordan var det nu? Efter revolutionen i Iran (Dengang Venstrefløjen dvs de iranske kommunister hjalp Ayatholla Khomenie til magten.). Jo pligtopfyldende demonstrationer råbte ned med Israel og USA (Lille og store Sataner), imens kommunisterne- som jo havde hjulpet til- blev hængt eller dræbt. Homoseksuelle blev dræbt (Hængt i kraner) Stenningsdødstraf for sharialoven. Dødstraf til forfattere – Salman Rushdie etc etc etc. Da krigen imod Irak startede, fordi Saddam Hussein regnede med en hurtig sejr, i forvirringen- brugte man børneselvmords bomber. En lille plasticnøgle til børnene (made in Hong Kong) til paradiset, når de hjernevasket lagde sig ind under en tank med en bombe- køleskab til forældrene, hvis det var fra rettroende hjem, vantro kan man jo misbruge som man vil etc etc etc. Men altså år 2018 i dag, spørger det Iranske regime til terrorister i Danmark…..vi lader den lige stå i lyset af historien….og Hizbollah….Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 24. september 2018 @ 17:50

 28. Det var også iranske arabere, der stod bag gidseltagningen i den iranske ambassade i London i 1980. Formålet var også dengang at få et selvstændigt land i den “arabiske” del af Iran. Det var under Thatcher, så fik de ikke noget ud af, udover et 9mm projektil mellem øjnene.
  Den ene gidseltager (af seks) overlevede dog ved at skjule sig mellem gidslerne. SAS-soldater var ellers i gang med at slæbe ham ind i ambassaden igen for at nakke ham, men så blev soldaterne opmærksomme på, at de var på live TV, og så gik det jo ikke.

  Kommentar by Hertz — 24. september 2018 @ 20:43

 29. Der er dødsstraf i Iran
  og alt imens kan terrorister frit boltre sig fra og under asyl i Danmark, hvorfra de ikke vil blive udvist, da Danmark ikke udviser folk til lande med dødsstraf.

  Danmark er nærmest at betragte som en sikker terrorrede, med ALT betalt af skatteborgerne :(((((((((

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. september 2018 @ 22:02

 30. Stor tak til Unna´en, Hertz & Carstens, for facts, både historiske og samfundsmæssige!

  Jeg tænkte bare, da jeg læste/hørte om disse arabere, uanset stamme,
  at hvis de gør krav på et stykke land i Iran(eller hvor i h…… det nu er!) Hvad f…… laver de/I så i Sorø?

  I Danmark kan man sidde trygt&sikkert, på afstand og kæfte op om alverdens uretfærdigheder!
  “Get a Live mf! Kujoner & feje hunde, det er hvad I er!

  Nåe-ja, præsterne i Iran kapper hoved af jer, de finder sig ikke i hvad som helst! men det gør vi i Danmark, så nyd opholdet ” it´s all Inclusive” i DK, under beskyttelse af FN!

  @ Hr.Snusk. Læste lige om ham der dyrevennen og hans mangel på logik, (hvilket bur får han i Odense?)jamen, jeg savner ord, men hvorfor vil han ikke beskytte rotter med DyreVærnsLoven? Jeg har bekendte der holder rotter som kæledyr!
  SIAD, Direkte Demokrati, P.

  Kommentar by Piotr — 25. september 2018 @ 16:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper