25. september 2018

Lidt om højrefløjens problematiske ytringsfrihed : Mand chikanerer Rasmus Paludan under Ikast-demo

Fredag bragte Berlingske en artikel om den engelske islamkritiker Katie Hopkins. Hun er med Poul Høis ord ‘den største bitch’ i Storbritannien, og er så forhadt, “at et teater i sommer satte en musical op med titlen ‘Attentatet på Katie Hopkins'”. Hvis venstrefløjen hader dig, er man en suspekt person.

Meget apropos så kunne JyskeVestkysten søndag fortælle, at Stram Kurs’ demonstration i Kolding forløb ’stille og roligt’. Det nævnes godt nok, at Rasmus Paludan var blevet spytte efter, at politiet måtte trække et par vrede voksne mænd til side, og at en gruppe af de store drenge fra Skovparken i dagens anledning var blevet sendt på en ‘betalt udflugt til København’. Lidt vold er acceptabelt, hvis blot den er målrettet højrefløjen.

Journalister har det generelt svært med højrefløjens ytringsfrihed, og det minder ikke så lidt om venstrefløjens holdning til meningsmodstandere. Et godt eksempel så man i lørdags, da Paludan og Stram Kurs demonstrerede i Ikast. Manden med dynejakken er anmeldt til politiet jf. Straffelovens § 81,7: “… at gerningen har baggrund i den forurettedes lovlige ytringer i den offentlige debat”. Det holder ham næppe vågen om natten, men så er det gjort.

(Mand ‘tapper’ Rasmus Paludan i hovedet med mobiltelefon, Ikast, 22. september 2018; Se evt. YT)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95164/trackback

41 Comments »

 1. Venstrefløjen taler om tolerance, inklusion og mangfoldighed, mens de åbenlyst accepterer vold mod dem med “de forkerte holdninger”.

  Vi med “de forkerte holdninger” tyer sjældent/aldrig til vold mod venstrefløjen, men bliver alligevel betegnet som ekstremister og farlige.

  Om jeg fatter, hvad der sker inde i De Anstændiges hoveder…

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. september 2018 @ 04:27

 2. Jeg elsker stram kurs’ initiativ med de demonstrationer, men det er altså for latterligt at gå amok over det der som tydeligvis var for sjov. Ham i dynejakken filmer paludan helt tæt på, og tapper ham blidt på siden af hovedet for at få hans opmærksomhed da han ikke reagerer. Det kan godt være det var provokerende og at rasmus paludan i forvejen var oppe på mærkerne da han var igang med at diskutere med en pumpet bande-perker med kort lunte lige i øjeblikket, men det stiller paludan i et dårligt lys når han over-reagerer på den måde. Danernes lys må have en lidt længere snor, for ellers går der “ulven kommer” i den ifht politiet når det virkelig brænder på.

  Kommentar by per — 25. september 2018 @ 04:51

 3. Længere snor = større tålmodighed.

  Kommentar by per — 25. september 2018 @ 04:54

 4. Hvorfra véd Per at der var tale om at banke blidt? Jydske Vestkysten minder i sin redigering lidt om Berlingske, Information og Pollertiken. Man mener at læserne bør skånes for et dybere indblik i hvad der foregår i Danmark.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. september 2018 @ 06:07

 5. Iøvrigt er det svært at forstå at venstresocialisterne er så ivrige efter at forsvare masseindvandringen. Den kan jo hen ad vejen fratage dem ALT. Og de kan ende med at blive forfulgt af brutale og morderiske grupper. Det er jo hvad der skete i Iran og flere andre lande, hvor tusindvis af venstrefløjsere blev hængt i byggekraner og lygtepæle mv. af muhammedanerne og islamisterne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. september 2018 @ 06:14

 6. @4, fordi jeg så videoen i linket.

  Kommentar by per — 25. september 2018 @ 06:18

 7. HAR VENSTRESOCIALISTERNE ikke opdaget, at INVASIONEN har medført enorme udgifter samt øget kriminalitet og kolossale forringelser af velfærden, sundhedsvæsnet, infrastrukturen osv., osv….?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. september 2018 @ 06:18

 8. Alle der ønsker viden om indvandringens konsekvenser, bør se “EU versus Poland, the last bastion, the last hope” – – “Sverige er fortabt” – – “Merkels migrant crisis” (you tube/black pigeon)

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. september 2018 @ 06:31

 9. Skær endnu mere i venstre fløjens penge og sig hvad de skal gå dække til. En beskæring, der kan mærkes. I penge, uddannelse, skoler, alt. Nu rammer beskæring alle, men lad dem mærke det, når nu de så gerne vil have islam.

  Kommentar by P — 25. september 2018 @ 06:52

 10. Det var også blevet lidt kedeligt i propagandabladene med deres “trump, trump, trump..” hele tiden. Nu kan Rasmus få reklamen “Rasmus, Rasmus, Rasmus..”.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. september 2018 @ 07:19

 11. Poul Høi skriver, at Ingrid Carlqvist er holocaustbenægter. Det er lodret løgn, og jeg kender hende nok lidt bedre, end han gør. Han aner ikke, hvad han taler om, men han er da ikke bange for en injuriesag.

  Kommentar by Snaphanen — 25. september 2018 @ 08:12

 12. 6 mio ofre er en overdrivelse, måske er det det der henvises til? Der er mange overdrivelser omkring holocaust. Vinderne skriver historien.

  Kommentar by Jørgen Pedal — 25. september 2018 @ 08:37

 13. Venstrefløjen er udløbere (udflod) af den totalitære marxistiske ideologi, hvor de myrdede mindst 100 mio af deres medborgere, som var uenige med dem eller som havde den forkerte klasse/race.

  De accepterer ikke demokratiets spilleregler og de accepterer aldrig, hvis de taber til deres politiske modstandere ved et demokratisk valg (som de feks ikke accepterer resultatet af det seneste præsidentvalg i USA).

  De er fortabt og står ikke til at redde, så prøv ikke at forstå dem. Det er spild af tid. Tænk på fremtiden i stedet. Da er de forsvundet.

  Kommentar by A-mad — 25. september 2018 @ 09:33

 14. Hvem er manden i dynejakken? Hvem går i dynejakker?

  Kommentar by Moth — 25. september 2018 @ 11:17

 15. #11 Jørgen Pedal… Det er næppe en overdrivelse. Læs Anthony Beevors og andre store værker om 2. verdenskrig og dens brutale, sadistiske og morderiske udskejelser. Oveni 6-7 millioner ofre for jødeforfølgelserne var der snesevis af millioner af ofre for nazisternes og kommunisternes krigshandlinger og grusomheder. Stalin og Hitler var monstre og uhyrer.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. september 2018 @ 11:25

 16. Hvor er dumskernes politikere i kampen for Rasmus Paludans ytringsfrihed? Lars løkke fra bæskubber partiet venstre samt resten af landsforræderne på christiansborg har vel mere travlt med at lave high five og trykke kriminelle islamister i hånden.

  Men her er et godt råd, konverter til islam så hurtigt som overhovedet muligt så bliver i ikke halshugget af de danske islamister/kulturberigere og i vil få et personligt håndtryk af lars løkke og resten af landsforræderne, samt uanede mængder af sociale ydelser – ren win win.

  Kommentar by Piphans — 25. september 2018 @ 11:32

 17. Men husk at hvis I konverterer, så kræver det MEGET mere end selve den symbolske handling. For ellers bliver I gennemskuet, og der er dødsstraf for frafald og “forkert/falsk” islamisme. Og sunni- og shiamuslimer bekriger hinanden.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. september 2018 @ 11:51

 18. Der var en video med to antiracister der skriger op og opfører sig latterligt på en S-togs station i forb med en For Frihed demonstration.
  Er der nogen der kan finde den til mig? Den har også været her på Uriasposten.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 25. september 2018 @ 12:13

 19. #13 Moth, folk i dynejakker er pr. definition sociale tabere/perkere og generelt usympatiske mennesker. Der er naturligvis undtagelser. Det ef lidt som med dem, der lytter til hip-hop.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. september 2018 @ 12:34

 20. Det var den video med Bwalya Sørensen. Og jeg fandt ud af hvorfor jeg ikke kunne finde den: den er blevet fjernet fra Youtube. Og så kan man altid fundere over hvorfor Youtube gør den slags..

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 25. september 2018 @ 12:37

 21. Det er sørgeligt og farligt at de fleste danskere stadig ikke forstår hvor langt ude på overdrevet Danmark allerede er. Pga. de mange åndsformørkede politikere i både V, K, S, SF, Alternativet, Enhedslisten og det Radigale parti. Disse partiers politik har i årevis været kortsynet, asocial, udansk og landsskadelig. Vi ender stensikkert som Sverige/Libanon/Grækenland/Syditalien eller Serbien/Bosnien hvis vi ikke får nye og bedre partier ind. Selv DF er jo degenereret til at være et parti af medløbere og levebrødspampere.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. september 2018 @ 14:55

 22. 14 Hvordan nåede han frem til det tal?

  Kommentar by Jørgen Pedal — 25. september 2018 @ 14:59

 23. 19 Millioner af videoer er blevet fjernet fra youtube. Kommunisterne er faktisk i færd med at fjerne sporene efter deres forbrydelser, som de har for vane

  Kommentar by Jørgen Pedal — 25. september 2018 @ 15:02

 24. #5 06:14
  De venstreradikale tabere er optændt af et så blændende og inderligt had, til folk ser ikke deler deres holdninger, at de er villige til at indgå registreret partnerskab med Fandens Oldemor. Så forblændede er de i deres absurde had, at ilten slet ikke når deres hjener. For gjorde den det, i blot et kort klart øjeblik, ville de indse, at de er gået i seng med deres bødler. Der fint ka’ bruge dem til at gøre det beskidte arbejdte til dén dag kommer, hvor de blive dispo sed of. Den dag målet er nået: Umma’en. Herefter vil de være uønskede, og kun til besvær. Så vil de nyttige idioter, stadig være udioter. Nu blot af den uønskede slags. Så vil de vaje flot, of smælde i vinden fra alle landets ledige byggekraner. Dem vil der sikkert være rigtig mange af, når den arbejdende del af befolkning er rydet af vejen også.
  Man savner ord – trods indlæggets længde.
  Det skulle lige være, at Adolf stadig kaster så lange skygger, at de venstrerabiate ikke længere(have they ever?) kan tænke klart og rationelt.

  Kommentar by White knight — 25. september 2018 @ 15:06

 25. #22 Jørgen Pedal, jeg vil anbefale dig at se denne 8-minutters video fra Red Elephant (og de mange andre videoer fra den side, mens de stadig er der).

  https://m.youtube.com/watch?v=86zi-mFSJa0

  Ang. de påståede 6 mill. jøder dræbt i kz-lejre, så er det tal klart et propagandastunt. Tallet 6 mill. er blevet brugt gentagne gang – også før Hitler kom til magten – når jødelobbyen skulle få os andre til at have ondt af dem. I avisartikler tilbage fra århundredeskiftet og frem. Igen og igen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. september 2018 @ 15:46

 26. PS. Hvis du vil vide hvem der har magten, så se på hvem du ikke må kritisere.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. september 2018 @ 15:46

 27. Både V og S er store partier. Men bemærk hvor dybt de er sunket i tidens løb. De senere år har de kun dyrket sig selv, og de har snydt og bedraget og udplyndret deres vælgere og den brede befolkning, ved hæmningsløs brug af valgflæsk, floskler og tomme løfter. Se hvor usselt de har optrådt overfor Danmarks skatteydere, patienter, pårørende, de arbejdsløse, de boligsøgende og mange andre.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. september 2018 @ 16:06

 28. #24: Er du klar over hvad der skete af statsstøttede/politisk besluttede forbrydelser og massemord 1930 til 1945? Du lyder som en der ikke har studeret verdenshistorien særlig grundigt.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. september 2018 @ 16:11

 29. 27 Tænker du på Dresden, Det Demokratiske Partis rådgivning til Nazisterne eller Eisenhowers forbrydelser mod de tyske krigsfanger?

  Kommentar by Jørgen Pedal — 25. september 2018 @ 16:23

 30. Hvis bare de skyldige for tyskernes opfindelse af missilerne imod London blev straffet behørigt, så er alt nok, som det skal være.

  Kommentar by Jørgen Pedal — 25. september 2018 @ 16:26

 31. Her er noget om nogle nazister, som blev dødsdømt og hvor dødsdommen blev eksekveret, det er måske relateret .. kan ikke rigtig finde ud af det?
  Ten Republican Senators Obstruct Trump
  https://www.youtube.com/watch?v=q1j9FNHUdng

  Kommentar by Jørgen Pedal — 25. september 2018 @ 16:43

 32. #27 Ole, jeg taler om antallet 6 mill., der er blevet brugt gentagne gange, før Hitler overhovedet kom til magten. Påfaldende at det lige var det tal som sejrherrerne endte med, da antallet af dræbte i det nazistiske holocaust skulle gøres op. Det stemmer langt fra med Røde Kors’ tal, da de fik adgang til kz-lejrene. Men som sædvanlig udløser den slags kritik et rygmarvsreaktion…

  https://balder.org/judea/New-York-Times-Six-Million-Jews-Since-1869.php

  Tror du, at det er Balder der har siddet og fabrikeret disse avisartkler?

  Iøvrigt var folkene bag oktoberrevolutionen, som i sidste ende resulterede i omkring 100 mill. dræbte + det løse, jøder. Men så stopper gruppetænkningen jo, ikke sandt?

  Glem de zionistiske løgne.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. september 2018 @ 18:39

 33. #26 16:06
  Det er så længe siden vort lands politikere, har arbejdet for og tjent deres vælgere, at vi roligt kan se bort fra mindst een generations vælgere. Gentager gerne der er

  Kommentar by White knight — 25. september 2018 @ 18:48

 34. fORSTÅR IKKE HVORFOR visse bloggere prøver på at bilde os ind at nazisterne ikke var særlig slemme, eller at de allierede var lige så stygge. Mon ikke det skyldes at de ikke har læst de værker som på flere tusind sider grundigt gennemgår 2. verdenskrigs optakt og hændelser…?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. september 2018 @ 18:54

 35. Ups!
  Gentager glad og gerne, at der synes at være en nedgangsstemning blandt vore “fremmeste” HA! politikere, der får Hoppeborgen til at minde om Titanic.
  Alle mand i bådene. Nu gælder det om at redde sig selv – og et velbetalt sidste job, så man kan tage flugten fra det kaos ALLE véd kommer. Men som ingen tør tale om. Kun folk som debattører her på Urias.
  (BTW Det er lidt svært at skrive via mobilen. Sorry)

  Kommentar by White knight — 25. september 2018 @ 18:56

 36. #33 18:54
  Hvis du sigter til noget jeg skulle have skrevet, tager du fejl. Når jeg næjvnte Adolf, og de ubeskrivelige rædsler og lidelser han var årsag til, er der ingen grund til at hverken nedtone, eller undskylde for rædselsregimet i tyskland fra 30’erne og til’45 slet ikke. Det er bare en synd og skam at de ting der skete dengang, fuldkommen afspore debatten i dag, og suspendering af AL sund fornuft.

  Kommentar by White knight — 25. september 2018 @ 19:07

 37. #35: Hvis man læser bogen “Under halvmåne og hagekors”, Alan Bullocks “Et studie i Tyranni” og Antony Beevors “2. verdenskrig” mfl., får man indblik i bitre erfaringer som kan være nyttige at overveje, selv i dagens Danmark.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. september 2018 @ 19:18

 38. @white knight: Jeg tror venstrefløjen er så unaturligt optaget af at tage afstand fra nazister der ikke længere findes, fordi de har dårlig samvittighed. Husk på at nazisme er national-socialisme, og dermed deres egen skygge.

  Kommentar by Per — 25. september 2018 @ 19:19

 39. #33 Alexander, hvem siger at nazisterne ikke var særlig slemme?

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. september 2018 @ 19:32

 40. Rasmus Paludans aktioner resulterer paradoksalt nok i mere dialog og kulturmøde end hvad nogen politiker fra de radikale, sf eller enhedlisten nogensinde har produceret, – tilsammen.
  Ps. Poul Høi er en holdningsagent.

  Kommentar by mvjensen — 26. september 2018 @ 07:37

 41. Katie Hopkins er det kvindelige modstykke til Mark Steyn el. Pat Condell.

  Hun er spot on.

  Kommentar by Iznogut — 26. september 2018 @ 12:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper