26. september 2018

Multikulturalisternes algeriske mæcen: “Vi ønsker ikke, at Algeriet bliver et diktatur ligesom Danmark”

På Facebook omtaler den algeriske rigmand statsminister Lars Løkke Rasmussen, som en tidligere terrorist, og en ‘lille diktator’. Radikale multikulturalister er ligeglad med den slags, for der er ikke noget mere livsbekræftende at stå i vinden med udstået hår, og tale fransk med en belæst nordafrikaner. Havde Nekkaz ikke kæmpet for et islamistisk symbol, så ville medierne have anset hele setuppet som værende et resultat af algerisk indenrigspolitik.

Interessant læserbrev af algeriske Kamal Ahmane i Jyllands-Posten – Niqab-forkæmper taler med to tunger.

“Den algeriske forretningsmand og politiker Rachid Nekkaz intensiverer sine aktioner, mediestunts og demonstrationer rundt om i Europa. Man sporer mange modsigelser i hans budskaber, når han henvender sig til et internationalt publikum, versus når han taler til et algerisk publikum. Med andre ord: Han taler med to tunger. Hans såkaldte kamp for ‘friheder’ virker som et salafistisk promoverende projekt. …

Rachid Nekkaz sammenligner i sin nyeste optræden Danmark med det diktatoriske regime i Algeriet. Det radikale folketingsmedlem Sofie Carsten Nielsen fik en god snak med ham og viste dermed sine fine franskkundskaber. Men lige så snart hun blev færdig med at tale med ham, skiftede Rachid Nekkaz straks til selfieoptionen og arabisk sprog for at afslutte udsendelsen. Her henvendte han sig til algeriere og afslørede dermed sit eget hykleri og sine egne tvetydige og hykleriske påstande. Han afsluttede sådan: ‘Vi algeriere kæmper for frihed og demokrati over hele verden, i Europa, i Kina… Vi ønsker ikke, at Algeriet bliver et diktatur ligesom Danmark.’

Tidligere i samtalen med Sofie Carsten Nielsen roste han Danmark og sagde, at det er et land, som er kendt for frihed og demokrati. Han deler i øvrigt alle sine demonstrationsepisoder på sin velbesøgte Facebookside efterfulgt af en anmodning rettet mod algeriere om at tilmelde sig hans politiske parti, MJC (Bevægelse for Ungdommen og Ændringen).

Hver aktion uden for Algeriet er en god pr for ham. Hver omtale og hvert interview er et boost til hans medieoptræden. Rachid Nekkaz støtter det mest åbenlyse symbol på et salafistisk og wahhabitisk tilhørsforhold, nemlig niqab, burka og burkini. For få uger siden viste han også sin ubetingede støtte til den kendte islamist og prædikant Tariq Ramadan, som stadig sidder tilbageholdt i et fransk fængsel for diverse voldtægtsanklager. …

Rachid Nekkaz og jeg er næsten jævnaldrende, og vi har det algeriske statsborgerskab til fælles. Har han overhovedet hørt om alle de seje algeriske kvinder, der blev dræbt, fordi de nægtede at bære et tørklæde?”

(Rachid Nekkaz og radikale Sofie Carsten Nielsen, Christiansborg, 11. september 2018; Foto: FB)

(Henvendt til algerierne: ‘Vi ønsker ikke, at Algeriet bliver et diktatur ligesom Danmark’)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95181/trackback

51 Comments »

 1. Det er velkendt, at Muslimsk Broderskab markedsfører sig selv under de samme ord som Den Amerikanske Uafhængighedserklæring

  Freedom and Justice for all (But what freedom and what justice?)
  https://www.muslimadvocates.org/

  Kommentar by Jørgen Pedal — 26. september 2018 @ 12:11

 2. Bare en klam perker igen igen.

  Kommentar by Knud Madsen — 26. september 2018 @ 12:20

 3. Han er en nobody. Han stillede op til et fransk valg og fik kun 156 stemmer. Det er kun danskerhadere som Sofie Carsten Nielsen der tror han er noget.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 26. september 2018 @ 12:29

 4. Før dette retarderede afskum, islem & muhamedanere kom til DK, hvad f…… lavede vi så?
  At KarstenSofie lader sig fotografere med perkeren, indikere med al tydelighed hvor tæt de radiGale er på lukketid(kan næsten ikke vente)!
  Hvis racisme betyder at vi få færre af disse retarderede tosser i DK,
  er fint med mig. Mere Racisme, TAK!
  Stem NB, SIAD. Direkte Demokrati.
  P.

  Kommentar by Piotr — 26. september 2018 @ 12:34

 5. OT
  The Red Elephants
  Trump Aims to Restrict Green Cards for Welfare Recipients
  https://www.youtube.com/watch?v=t9DC-1RGE08

  Kommentar by Jørgen Pedal — 26. september 2018 @ 12:37

 6. Moslamen skulle ikke møde Nasser Khader? Nåårh-nej bedre fotos med en blond bimbo.

  Så la’ da vær’

  Kommentar by Iznogut — 26. september 2018 @ 12:42

 7. Lad da tossen betale alle de burka-bøder han overhovedet kan. Det afholder vel ikke politiet fra at udstede alle de bøder de kan?

  At en Dansk politiker overhovedet gider tale med ham viser bare at de vil gøre alt for at få lidt medieomtale. Linselus kaldes de i daglig tale men jeg har personligt et andet ord for dem, Fucktards!

  Kommentar by Santor — 26. september 2018 @ 13:08

 8. Taqiyya for kaffe.
  Mon SO-fissen nogensinde har hørt om det? Eller drev hendes sure safter så distraherende ned af låbasserne på somikkelen, at hun ikke rigtig ku’ koncentrere sig om at at gennemskue løgnhistorierne?
  BTW. Hvornår véd man en overskåret lyver?
  Når han åbner kebaben!

  Kommentar by White knight — 26. september 2018 @ 13:47

 9. So fie, endnu en pænt udseende, men tomhjernet feministisk pladderhumanist (og løsagtig feltmadras?) som ikke kan få indvandring nok. De katastrofale konsekvenser for sit eget land og hendes landsmænd/landskvinder blæser hun på. Eller hun fatter dem ikke.

  Kommentar by tp — 26. september 2018 @ 13:53

 10. Tak til Kamal Ahmane, for at gøre det arbejde, som uduelige danske journalister ikke kan finde ud af.

  Ang. Tariq Ramadan, så husker flere vel hans latterlige euro-islam, som kulturradikale idioter, f.eks. Carsten Niels Sofiesen, klyngede deres irrationelle håb til, som fremtiden for muslimer bosat i Europa. Nej tosser, der er ingen reformation eller lignende på vej for muslimerne. Deres mål er stadig det samme: Overtagelse af de vantros lande.

  Mht. at betale for muslimaernes bøder, så burde vores politikere vågne op. Bøder vil naturligvis ikke ændre noget som helst. Men en beskæring/fjernelse af offentlige ydelser, som man må formode at 100% af burkabærerne er på, vil derimod kunne mærkes. Og skal den algeriske rigmand pludselig kompensere for disse langt større udgifter, så skal han nok trække følehornene til sig. Det skal have konsekvenser at følge sharia i Danmark. Man kan ikke overholde to modstående retssystemer.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. september 2018 @ 13:58

 11. Man behøver ikke være intelligent for at være kommet til penge.

  Kommentar by Winged Hussar — 26. september 2018 @ 14:07

 12. Det er slet ikke utænkeligt, at der ligger noget seksueltbetinget under, når alle disse vesterlandske næfikker er så bløde i knæene overfor de ædle vilde. Læste just en artikel om sammenhængen mellem disse omvandrende volds og kneppeparate testosteronbomber. Dét er noget, der racer lige ned i skinkeknappen på piger som SOfissen, Bassen, Marianne Helved, der er så gammel nu, at hun har glemt hvorfor, og et verdensocean af andre udhungrede radigale, væmligboer, demente oldinge for asyl(der også har glemt hvorfor). Efter de fik dresseret den vesterlandske mand til at være en blød og kærlig omsorgsfuld far, for deres skøds frugter.
  Tja, man ka’ ikk’ få det hele i denne verden.

  Kommentar by White knight — 26. september 2018 @ 14:09

 13. Da islamisten roste Danmark, var der jo tale om hykleri, når han lidt efter på et andet sprog sagde at Danmark var et dårligt forbillede. Det sidste kan han dog godt have ret i, for Danmark er IKKE MERE DET VELFUNGERENDE SAMFUND som før i tiden. SLET IKKE!! I tresserne lå vi i top iflg. alle internationale statistikker. Iflg. de samme statistikker er vi nu rutchet langt ned ad skalaen på de fleste områder, såsom velfærd, sundhed, demokrati, undervisning, frihed og tryghed osv. En nedtur som de fire folkefjendske partier R, K, S og V har hovedansvaret for.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. september 2018 @ 14:11

 14. #12
  mæfikker

  Man kan næsten mærke på mobilen, hvordan det snurrer i knappen på SOfisse med udslået havfruehår og sengekammerøjne, på det 1.foto. Det er sgu lige før man tror tlf. er slået over på vibrering.

  Kommentar by White knight — 26. september 2018 @ 14:21

 15. De svenske mænd er nu ved at lære hvad det koster at lefle og sledske for og lade sig belære af de politiserende kvinder som, med få undtagelser, er kortsynede, uvidende, mandsfjendske, familiefjendske og landsskadelige. De svenske mænd er ved at blive gjort til undermennesker i deres eget land, de er retsløse og til grin på mange måder, og i stigende omfang overtages deres byer, kvinder, jobs, velfærd, boliger, penge, menneskerettigheder og mere til af de utaknemmelige, krævende, umedgørlige og agressive/voldelige migranter. DE SVENSKE RØDSTRØMPERS/FEMINISTERS/PLADDERHUMANISTERS FORRÆDERI MOD ALT OG ALLE ER ENESTÅENDE I VERDENSHISTORIEN. Men blev muliggjort af svenske mænd der lod sig vildlede af mediernes og feministernes propaganda.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. september 2018 @ 14:28

 16. Fru Nielsen har, trods alt, fattet hvad der sker ved næstkommende valg – (Samtlige folketingsmedlemmer fra Det Radikale Venstre, ryger på røv- og albuer ud på den politiske mødding) – Det vi, så skammeligt, er vidner til, er blot fru Nielsens vel tilrettelagte ansøgning, til en stilling i en af de statslige institutioner, Danmarks Radio, etc. – Hun er blot i gang med, at overbevise kommende chefer om, at hun også flydende taler deres falske tungemål! – Hvor ynkeligt!?

  Kommentar by T. Flodur — 26. september 2018 @ 14:42

 17. NOGLE KVINDER ER SOM ENGLE, ANDRE ER SOM KÆLLINGER FRA HELVEDE.

  Den første slags er der måske flest af, men den sidste slags har det vist med at klumpe sig sammen i visse partier og kliker. Bare se flokken af politiserende kvinder i det radikale parti. Der aldrig har gjort noget godt for Danmark.

  Da kvinderne i sin tid fik valgret, var det jo ikke nemt at forudse at det ville føre til en feminisering af samfundene, mændene og systemerne, men det er hvad der er sket, og det er en feminisering som suppleret med pladderhumanisme og utopisk “verdensredning” har ført til en svækkelse af hele Europas kultur, civilisation og modstandskraft. Det næste kan blive Europas undergang.

  Se snaphanen og black pigeon/you tube om “frau merkels migrant crisis” mv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. september 2018 @ 14:45

 18. Hvorfor er Rachid Nekkaz ikke blevet anholdt eller nægtet indrejse?
  Måske er det fordi den dumske regering kun består af landsforrædere eller fordi vi kun har dansk hadende dhimmistrissere.

  Rachid Nekkaz, velkommen til Mohammedanmark.

  Kommentar by Piphans — 26. september 2018 @ 14:57

 19. et møde der finder sted 11. september !!!

  Mon han gav hånd ?

  Kommentar by k.m. — 26. september 2018 @ 15:05

 20. Manden er farlig og en potentiel trussel imod vores sikkerhed!!! Hvad skal vi egentlig kalde (Sofie) Carsten Nielsen? Feltmadras? Hvorfor tager “hun” ikke med ham tilbage til hans harem i Algeriet hvis han mener friheden befinder sig dér? Virkelighedsopfattelsen er truet og “hun” lader ham sige det.

  Kommentar by Moth — 26. september 2018 @ 15:26

 21. #19
  Nej, men det ka’ være han gav finger!

  Kommentar by White knight — 26. september 2018 @ 15:33

 22. V og Lars Ulykke lovede straks-stop for migrant-indstrømningen. det var glemet dagen efter valget. Lige siden har V og statsmedisteren været meget AKTIVE OG IVRIGE efter at importere så mange migranter som muligt. Man lå som kælne hundehvalpe ved moster Merkels fødder, hvor man slikkede hendes skosåler for at indynde sig. Nu har vi så fået ca. 5O.OOO EKSTRA migranter på 3 år, som med familiesammenføringer bliver til mindst 15O.OOO. Hvorfor endnu flere milliarder af kroner snart vil blive hevet væk fra velfærd og sundhed m.m.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. september 2018 @ 15:51

 23. …glemt dagen efter valget…

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. september 2018 @ 15:54

 24. Virkelighedens klovneri. Forestillingen er snart slut.

  Kommentar by Catfish — 26. september 2018 @ 15:56

 25. Omskæring uden bedøvelse med et glasskår, på med burkaen og afsted til Muhammedanien

  Kommentar by Træt — 26. september 2018 @ 16:03

 26. > 18. Dhimmitrisser. Jeg interesserer mig for ord. Er det et, du selv har opfundet, Piphans? I så fald bør du næsten tage patent på det. For det er et godt ord. Lige så godt som i sin tid feltmadrasser.
  Sofie Carsten Nielsen er virkelig en dhimmitrisse.

  Kommentar by Catfish — 26. september 2018 @ 16:24

 27. Mon han også betaler denne bøde?

  http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-09-26-fransk-mand-far-bode-for-at-kommentere-kvindes-bryster
  Det har kostet en mand i Frankrig en bøde at kalde en kvinde en “luder” og kommentere hendes bryststørrelse.

  En domstol i Frankrig har idømt en 30-årig mand en bøde på 300 euro – godt 2200 kroner – for at fornærme en 21-årig kvinde om bord på en bus i en forstad til Paris.

  Kommentar by tavsen — 26. september 2018 @ 16:36

 28. #26 Du har vist overset et enkelt bogstav? Piphans skrev om dhimmi-STRISSERE.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. september 2018 @ 16:39

 29. Dhimmitrisse er da et fint og dækkende ord.

  Det er bare alt for godt til en person som So-fie Drengenavn Nielsen.

  Hun er en båtnakke.

  Kommentar by Erik — 26. september 2018 @ 17:01

 30. Øhm, tænke-tænke: Tariq Ramadan, “..den kendte islamist og prædikant Tariq Ramadan, som stadig sidder tilbageholdt i et fransk fængsel for diverse voldtægtsanklager. …”

  Jep, ham husker jeg udmærket. For 15-20 år siden blev han tiljublet af naive etniske europæere for det, der blev kaldt for euro-islam.

  Det var og er naturligvis vrøvl. Der er islam, og så er det hele pakken, som også den tidligere imam og konvertitislamist i Danmark Abdul Wahid Pedersen går ind for. Stenings-Pedersen, som han blev kaldt.

  Han kan – sammen med en hel del andet, citeres for følgende:

  “Vi kan hurtigt blive enige om, at stening til døde er en meget grusom form for afstraffelse, men det ændrer ikke på, at den set i islamisk lys er blevet forordnet af Skaberen selv. Vi er derfor umiddelbart ikke bemyndigede til at ændre på samme.
  De ting, som er givet i Koranen eller af Profeten Muhammad i en utvetydig form, står for så vidt ikke til diskussion blandt muslimer. I samme øjeblik vi ville sætte disse ting til diskussion, ville vi jo i bund og grund have erklæret os som ikke troende på Allah og Hans budbringer og ville dermed have stillet os selv uden for Islam. …
  Når Allah har foreskrevet en så voldsom og uhyggelig straf, skal det forstås på rette måde. For det første er det meningen, at folk ikke skal begå hor, og Allah har derfor stillet en straf i udsigt, som kan få de fleste til at holde sig fra det. …”
  .

  Kommentar by anon — 26. september 2018 @ 17:06

 31. Til emnet: Sofie Carsten Nielsen er lige så velbegavet som Zenia Stampe. Need I say more?

  Kommentar by anon — 26. september 2018 @ 17:09

 32. HVIS MAN læser de mange forskellige netaviser, får man mange barske oplysninger om hvordan Skandinavien samt Nord- og Sydeuropa invaderes af migranter. Politikerne er ved at forære vores lande og fremtid væk til horderne fra afrika og omegn. Kun i Polen og Ungarn er modstanden stærk, selvom også tyskerne, franskmændene, tjekkerne, englænderne, slovakkerne og italienerne er begyndt at gå på gaderne for at protestere mod Merkel og EU.

  At lade korrupte og skrupskøre politikere fremture til den bitre ende, vil være uklogt og ende i barbari, gangstervælde og et Europa i flammer.

  Læs iøvrigt “Kanonerne i august 1914” om hvordan tåbelige og afstumpede magthavere kastede verden ud i et ragnarok som ødelagde tilværelsen for over 5OO millioner mennesker.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. september 2018 @ 17:13

 33. Også vi danskere burde gå på gaden i stort antal, for Titanic-Danmark vil kæntre og synke, hvis indstrømningen fortsætter.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. september 2018 @ 17:18

 34. Vores politikere hælmer ikke før vi på befaling af Drunker og Mærklich, har mod4taget så mange og så tung hjernekapacitet fra sandkassen, at Jylland brækker af fastlandssoklen under vægten.
  Det er oven i købet noget man ønsker og VIL have skal ske.
  Gad vide, hvor mange yngre årgange er komplet ligeglade?
  Det er jo i høj grad deres tarv, vi bekymrer os om. Ku’ være interessant at se markeret ved blot angivelse af fødselsårti, at se hvormange af dem, der VIRKELIG kommer til “at tage en ordentlig bid af lorten” hver dag, der bekymrer sig, og poster her på Urias??

  Kommentar by White knight — 26. september 2018 @ 17:59

 35. #30
  Tarig ja, som er barnebarn af Muslimsk Broderskab stifteren fra Ægypten.
  Og Tarig er ud af en lang række islamopampere.
  Det er Muslimsk Broder… der opkræver halal-afgiften her i Danmark!
  Det er mange penge, men han sidder inde lige til retssagen- han har voldkneppet mange tror de..

  Kommentar by Hul igennem? — 26. september 2018 @ 18:04

 36. #34 White Knight: “Gad vide, hvor mange yngre årgange er komplet ligeglade?”

  De er blevet hjernevasket til at tro, at politikernes ansvarsløse beslutninger om uhæmmet indvandring, er en naturlov. Og de kender ikke Danmark, som det var inden sharia.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. september 2018 @ 18:22

 37. “Rachid Nekkaz og jeg er næsten jævnaldrende, og vi har det algeriske statsborgerskab til fælles. Har han overhovedet hørt om alle de seje algeriske kvinder, der blev dræbt, fordi de nægtede at bære et tørklæde?”

  Vi har altså en skabsislamist. Og en islamkritisk digter, som nu har hygget sig her i Danmark i 15 år – mens kvinder i Algeriet ligesom prøver på at forbedre levevilkårene.

  Kunne de ikke begge to tage til Algeriet og prøve på at få styr på deres lort?

  Kommentar by BE — 26. september 2018 @ 18:28

 38. Svært at blive klog på Rachid Nikkaz mission. Ved aktionen på Christiansborg Slotsplads parat til at betale burkabøder viste han hele tiden et foto af Lars Løkke i kampmundering blandt mujahidinere i Afghanistan senere kendt som talibanere, hvilket tyder på Nikkaz er i opposition til den bevægelse. Protesten over Tariq Ramadans fængsling er heller ikke nødvendigvis en støtte til Det muslimske Broderskab. Er han rettroende muhamedaner burde nogen eksempelvis spørge ham hvordan følgende stemmer med hans ord om frihed og lighed:

  Eden
  Da profeten fik foræret en kristen pige ved navn Marija som slave, krævede Muhammeds hustruer at han undlod at komme hende nær. Han svor derfor, at han ikke ville have seksuelt omgang med hende. Men kort efter fik Muhammed denne åbenbaring: ”O, profet, hvorfor betragter du dét som forbudt, hvad Allah har tilladt dig, for at føje dine hustruer, da Allah dog er tilgivende og barmhjertig? Allah har jo tilladt jer at tage jeres ed tilbage, han er vidende og vis!” Da forstod han, at det var tilladt ham at bryde sin ed (Koranen, sura 66.1 f).

  Dispensationen
  Allah havde i Medina åbenbaret Muhammed en lov, at en muslim måtte tage 4 hustruer og så mange slavinder han lystede (Koranen, sura 4.3). Men da Muhammed senere tog andre smukke kvinder og derfor blev kritiseret, fik han en ny åbenbaring, som kun galt ham selv: ”O, profet, vi tillader dig de hustruer, for hvem du har betalt købesummen, og dem du erobrer som bytte som Allah giver dig, og enhver kvinde, der tilbyder sig selv til profeten, og som du som profet er villig til at ægte, som en særlig forret for dig med udelukkelse af de andre troende muslimer (Koranen, sura 33.49).

  Frygt ikke menneskers dom
  Profeten ønskede sin stedsøn Zaids kone som hustru. Derfor beskyldte nogle profeten for en slet adfærd herunder blodskam. Muhammed frygtede for de andres dom. Da fik profeten denne åbenbaring ”Du frygter mennesker, men Allah fortjener mere, at du frygter ham; Zaid har afbrudt sit forhold til hende og har givet hende til dig, for at det ikke skal falde troende muslimer til last at ægte deres adoptivsønners hustruer efter deres skilsmisse” (Koranen 33.37).

  Disse tekster er koncentreret om de særlige rettigheder Profeten Muhamed var så heldig at modtage fra ærkeenglen Gabriel på sine ture til bjerget, som meget tydeligt viser at der ikke er ligestilling mellem profeten, kvinder og vantro slaver. Detaljer i sammenligning med djihad-krige og middelalderlig straffelov, men ikke desto mindre effektivt at bruge i debatten mod imamer og apologeter så snart de fremhæver Muhamed som det perfekte eksempel til efterfølgelse.

  Kommentar by perhag — 26. september 2018 @ 18:30

 39. > Hul igennem? 18:04

  Nemlig, Det Muslimske Broderskab – og jeg gætter også på Kaldet til Islam – hvidvasker penge fra sort arbejde, hashhandel, khathandel og sandsynligvis en hel del anden kriminalitet.

  Man kan sådan set blot tage en tur på Nørrebrogade, især ydre del, hvor der ligger talrige vekselbureauer og pengeforsendelsesbikse, alle muslimsk-ejede.

  Om der er Dankortterminal, kasseapparat eller noget? Glem det. Men SØIK tør åbenbart ikke sætte ind dér.

  Og disse svindelbikse sender vel overskuddet til IS, Al-Queda, Al-Shabab, Boko Haram og de andre terrorister i de varme lande.

  De samme bikse ligger i Sverigstan, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig og England samt det løse.

  Hvidvaskskandalen i Danske Bank blegner sandsynligvis i sammenligning.

  Kommentar by anon — 26. september 2018 @ 18:46

 40. https://ekstrabladet.dk/ferie/kunstvaerk-totalsmadret-i-ferieparadis-kraenkede-islam/7324853

  Kommentar by k m. — 26. september 2018 @ 18:48

 41. klam perker, retarderede afskum, Mere Racisme, blond bimbo, SO-fissen, So fie, løsagtig feltmadras, kneppeparate testosteronbomber, Eller drev hendes sure safter så distraherende ned af låbasserne på somikkelen (Carsten Jensen undercover?)

  – ej, hvor er i altså seje..

  Kommentar by anno — 26. september 2018 @ 19:03

 42. Forstår til fulde af kæleperken med 2 tunger ikke vil ha’ sit land, til at blive som DK.
  Jeg sidder med opkast i munden af at se alle berigende indslag med de bæbrune affald, der tér sig som det passer dem. Beroligende at se de to spærreballoner Kliver og BappaPappa. Har at vide skulle der komme en landgang en dag, som den i Nordmandiet. Så har vi meteriellet i orden. Dét eller som Tivoliballoner til at skræmmer ungerne er sgu det eneste de to heliumfyldte ka’ bruges.
  Tør nogen regne på hvad det koster vores land. Hver evige eneste dag? Er der en, der kan låne mig en lommeregner? Tror den er i stykker. Den har slet ikke cifrer nok

  Kommentar by White knight — 26. september 2018 @ 19:19

 43. Rart at vide

  Kommentar by White knight — 26. september 2018 @ 19:20

 44. De har lært det i DK:
  Hilsen Zkede Svampe.
  Fuldkommen korrekt. Jeg husker tydeligt, hvordan hele kvarterets rollinger legede røvere og soldater med ting og sager der skulle gøre det ud for revolvere og geværer. Sidste var ofte en legetøjsskovl, eller en tilsavet træklods.
  Undskylder, at min detailhukommelse ikke rakte til at indse din uendelige visdom.

  Kommentar by White knight — 26. september 2018 @ 19:30

 45. KUN EN FOLKELIG KRAFTANSTRENGELSE KAN REDDE DANMARK.

  Social-Mette og Venstre-medisteren er begge skabs-radikale som ikke for alvor ønsker at beskytte Danmark mod at blive afrikaniseret. Nærmere tværtimod! Og det radikale parti er i direkte ledtog med de fascistiske kræfter som ønsker at tilintetgøre nationalstaten, demokratiet og den danske kultur. Men hvorfor er der ikke mange flere som medvirker til at advare mod de tre farligste partier? Alle danskere burde give mindst 1OOO kr. til URIASPOSTEN eller andre net-aviser, plus beløb til annoncering og privates uddeling af oplysende løbesedler og hæfter mv.

  Se dog hvordan folkestyret, postvæsnet, forsvaret, velfærden, skattevæsnet, sundhedsvæsnet, skolevæsnet, boligområdet, DR, DSB, familieværdierne og meget, meget mere…. er blevet sjoflet, misrøgtet, nedsparet og nedbrudt gennem de sidste 15-20 år.

  Vi er inde i samme udvikling som Sverige. Forskellen er lille. S og V og R er tre partier som bevisligt har skadet hundredtusindvis af danskere med deres udanske, asociale og forrykte politik. Og de er en trussel mod hele det danske folk. Deres politik er som tikkende bomber under Danmark.

  Se sundhedsvæsnets deroute. Se rekorder i familietragedier, ulykkelige børn og unge, lykkepiller, ensomhed, selvmord, IT-skandaler, forbrydelser og nye sygdomme. Se snaphanen og den korte.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. september 2018 @ 20:13

 46. De Radikale syge stoddere fatter ikke en skid, selv nu hvor lortet rammer deres egne børn. Bare hør hvordan Sofie Carsten Nielsen flæbe over at der skydes ved hendes børn skole.

  Kommentar by k m. — 26. september 2018 @ 20:57

 47. perhag — 26. september 2018 @ 18:30 :

  Tak for de gode henvisninger.

  …….

  So fien kan snart indrykke en annonce i EB med overskriften “Erfaren migrantmadras tilbyder sig”
  Det ville jeg endda betegne som værende en seriøs jobannonce!

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. september 2018 @ 22:18

 48. Er bange for mange deep down er scared shitless. Men hvis vi nu lukker øjnene hårdt i og opøver vores største aktive fortrængning, ka’ det være det går over, sådan helt af sig selv. Måske kommer der nogen (andre) og klarer ærterne. For lige nu, har jeg en aftale med Den store Bagedyst. Og senere skal jeg se Vild med Schwanz. Jo, og så har jeg SÅ mange andre problemer at se til på arbejdet. Så, det må blive en anden dag

  Kommentar by White knight — 26. september 2018 @ 22:47

 49. Mon ikke Sofie Carsten står og drømmer om en gang tør kasteanal og efterfølgende burka?

  Kommentar by redneck — 26. september 2018 @ 23:00

 50. #41 anal 19:03
  Og jeg gætter på, du er en ynkelig hulbrystet vittighed af en mandsling. Med alle de rigtige bundnaive holdninger.
  Du er en blæst snotskovl jeg inderligt håber ikke er så fordelug

  Kommentar by White knight — 26. september 2018 @ 23:18

 51. #41 anal 19:03
  Og jeg gætter på, du er en ynkelig hulbrystet vittighed af en mandsling. Med alle de rigtige bundnaive holdninger.
  Du er en blæst snotskovl jeg inderligt håber ikke er så forfærdelig gammel. Du skal da ha’ lov at stornyde dit utopia i fulde drag. Husk glidecreme.

  Kommentar by White knight — 26. september 2018 @ 23:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper