26. september 2018

Anholdt terrormistænkt er underviser på ‘Copenhagen Business Academy’: Relationer til syrienkrigere

Radio24syvs Simon Andersen fortæller på Facebook, at en af de anholdte er ‘kendt under navnet Carlos Frost’, og underviser på en erhvervsskole i Nansensgade. Det være sig Copenhagen Business Academy. Den anden er cykelhandler og arbejder ved Tagensvej 69 Cykler på Nørrebro. Fra DR.dk – Terrormistænkt underviser på erhvervsakademi.

“De to mistænkes for være en del at terrornetværk, som har sendt droneudstyr til terrorgruppen Islamisk Stat.

29-årige F.A. blev ifølge DR’s oplysninger anholdt på sin arbejdsplads Copenhagen Business Acadamy i Nansensgade i København.29-årige C.S. blev anholdt på sin arbejdsplads i en cykelbutik på Tagensvej i København.

Selvom de to 29-årige mænd udadtil har levet helt almindelig liv, så har de i flere år været en del af det radikale islamistiske miljø i Danmark. Det viser dokumenter, DR Nyheder har indsigt i.

Dokumenterne viser også, at de to har relationer til flere dømte syrienkrigere. Den 29-årige F.A. havde for eksempel til sit bryllup i 2012 selskab af flere dømte syrienkrigere og Said Mansour… 29-årige C.S. har i en periode været en central del af den salafistiske gruppe ‘Kaldet til Islam,’…”

(CPH Business på Nansensgade, hvor terrormistænkte ‘FA’ (aka Carlos Frost) underviser; Foto: Maps)

“Radio24syv har i månedsvis undersøgt de danske Syriens-krigeres forhold, undersøgt droneprogrammet, set på Basil Hassans livsforløb og ‘død’ – hans død er nemlig omtvistet – og Københavns Politi valgte i dag at skride til anholdelse af to af de personer, Radio24syv har haft i fokus i efterforskningen, her særligt BHs gode ven og nære allierede – der i sin radikaliserede tid kun har været kendt under navnet Carlos Frost – og som en behjertet sjæl længe har beskæftiget som underviser på en erhvervsskole i Nansensgade i det indre København.” (Simon Andersen, 26. september 2018)

Oploadet Kl. 23:55 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95199/trackback

25 Comments »

 1. Mon justitsminister Søren papkasse ved hvor mange indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister der bor i Danmark, det holdes sikkert hemmeligt for undgå mistillid i befolkningen mod politikerne, det er demokrati når det er værst ala Swerigstan, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. september 2018 @ 00:33

 2. Underkastede af krigsideologien islam er alle potentielle terrorister.

  Når de springer ud, har msm forklaringen klar: De er psykisk syge.

  Kommentar by Iznogut — 27. september 2018 @ 01:03

 3. Åhh nej, endnu en syg islamist der skal ha en million erstatning for uberettiget fængsling.

  En stor tak til IS-lars løkke og papbøssen samt deres vælgere for at smadre vores land.

  Kommentar by Piphans — 27. september 2018 @ 01:09

 4. Mon ikke en horde af kvindelige forsvarsadvokater står i kø, for at hjælpe de stakkels forfulgte muslimer?

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. september 2018 @ 01:14

 5. HVOR ER det altså inhumant sådan at lægge bånd på disse herlige turisters udfoldelsesmuligheder. Det er da umenneskeligt. Nu må Marianne Helved, Zenia Stampekrampe og So fie car sten og hele tosseklubben da rykke ud og forsyne de to stakkels fyre med kager og lækkert smørrebrød m.m. og kræve deres omgående løsladelse. Det hele må være en misforståelse, for ISS/ISIL vil selvfølgelig kun bruge dronerne til at tage selfies med. Fjolsetinget bør straks gribe ind.

  Kommentar by tb — 27. september 2018 @ 05:05

 6. HVOR ER det altså inhumant sådan at lægge bånd på disse herlige turisters udfoldelsesmuligheder. Det er da umenneskeligt. Nu må Marianne Helved, Zenia Stampekrampe og So fie car sten og hele tosseklubben da rykke ud og forsyne de to stakkels fyre med kager og lækkert smørrebrød m.m. og kræve deres omgående løsladelse. Det hele må være en misforståelse, for ISS/ISIL vil selvfølgelig kun bruge dronerne til at tage selfies med. Fjolsetinget bør straks gribe ind.

  Kommentar by tp — 27. september 2018 @ 05:07

 7. Er Danmark STADIG ET YNDIGT LAND? Et velfungerende samfund? Ja, set med røde øjne, med VK øjne, med Uffe Elbæk og Jelved øjne og med mange journalisters øjne er det vel et perfekt samfund. Men set med hundredtusinder af almindelige danskeres øjne er det nok et afsporet, uretfærdigt og iskoldt samfund, hvor borgerne udplyndres, tyranniseres og terroriseres på mere end een måde. For politikerne snyder og bedrager os jo konstant. De stjæler vores land, byer, velfærd… vores familieliv, vores børn, vores menneskerettigheder, sundhed, penge og privatliv og meget, meget mere, for at kunne forære det hele væk til institutioner og stridbare migranter fra Afrika og Arabien.

  Danske mænd er efterhånden lige så hårdt udnyttede og undertrykte som i Sverige. Titusinder ender i skilsmisse, som retsløse fraskilte mænd der ikke må se deres børn hvis deres kone vender vrangen ud og begynder at opføre sig som en møgkælling overfor både dem og børnene. Der er mange eksempler på at politiet er blevet brugt til at slæbe børn tilbage når de er flygtet hen til deres far. Familiepolitikken er kommunistisk/fascistisk. Mænd behandles med stor nedladenhed af de feministiske sagsbehandlere i skilsmissebureaukratiet. Der ser det som et mål at splitte familier og at gøre børn retsløse og faderløse. Men medierne fortier hvad der foregår af idioti og ekstrem ondskab, så mange borgere aner ikke hvor råddent systemet opfører sig overfor mænd, familier og børn.

  Men der er en grund til rekorderne i social elendighed, ødelagte barneskæbner, ensomme, stofmisbrugende og selvmordstruede unge. Læs André Rossmanss “Det lalleglade DDR” (handler om Danmark) Læs bogen “Skabet”.

  Kommentar by Bent Nielsen — 27. september 2018 @ 05:47

 8. Kan man være lidt gravid?
  Nej vel.
  Kan man være lidt muslim?
  Der er ingen præmie for rigtigt svar!
  Deres beherskede IQ slår igennem i fuldt flor hér. Ren hjernevask – nu med forbedrede moama enzymer.
  Denne herlige Gud, der mest af alt minder om bøhmanden.
  Man må berettiget sætte spørgsmål ved folks IQ, når muhammedanere selv som voksner er bange bøhmanden Allan. Du kan måske skræmme et lille kristent barn med ham, men fandme ikke, når de bliver ret meget ældre.
  Havde islam været en virksomhed, ville den være managed by fear. Gætter på at hele det muslimliderlige segment ville være bestyrtede og fordømmende, hvis der var tale om et firma – og ikke en såkaldt “religion”.
  Small surprice then, at disse velintegrerede præmieperkere viser sig at være vildledene etiketterede. Sikke mange psykiske syge vi taler om. Hva’ balle-Lars?!!

  Kommentar by White knight — 27. september 2018 @ 08:36

 9. Og man ser stadig Perkerlingske skrive ; “Hjemvendte syrienskrigere har det SÅÅ svært…”.

  En kæmpe fejl.
  De er Ikke Hjemvendte, for de har ikke hjemme her.
  De meldte sig under fanerne hos vore fjender, de er fjender nu. De har intet her at gøre andet end for at blive aflivet.
  Der bliver desværre aflivet for få- det er kun når yallahen sprænger bomben i sit eget fjæs, at de får straf.
  Vi kan lære af Kina, der ved hvordan man ordner sådan nogle.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. september 2018 @ 08:56

 10. Hvad bruges egentlig alle disse studerende til, når de er færdige på en af landets mangfoldige “Business” skoler?
  Butik og handel er efterhånden kun supermarkeder, modetøj, frisørsaloner og pizzagrill’er, men kan det marked opsuge alle de færdiguddannede?
  Er “Copenhagen Business Academy” en undtagelse, ved at der dér også undervises i lidt terror, eller er der andre steder hvor kvaliteten i undervisningen er lige så stor og brugbar og målrettet?

  Kommentar by Henning Jensen — 27. september 2018 @ 09:13

 11. 10:
  De starter da selvfølgelig selvstændige virksomheder med igangsætterydelse, og bliver efter et par år danske mønsterborgere – dvs bistandsklienter.

  Kommentar by Bastardo — 27. september 2018 @ 09:36

 12. Kan noget overraske nogen ved Dummark “uddannelse”sstystem?
  Danmarks skatter, afgiter told m.v. gør det let og muligt, at udnytte politikernes pengebegær. At få frie penge er lettere i Danmark, end de fleste andre (vestlige) lande.
  At politikerne med pengeejerne i ryggen har skabt et europæisk overnationalt bureaukrati, åbner døren vidt, som kan aflæses af bl.a. SKATs “tab” af 17 milliarder krooner til en smart fyr fra Indien.
  Den virkelig smarte fyr er ikke en driftig indisk muhammedaner, men ejeren af “national”banken.

  Kommentar by Nielsen — 27. september 2018 @ 09:40

 13. Dummark’s “uddannelse”ssystem

  Kommentar by Nielsen — 27. september 2018 @ 09:41

 14. Det har/ er stadig? været ren opbevaring. En fritter for lidt større børn, fordi man ikke ANER, hvad man skal stille op med dem. Grundet manglende lærepladser. Og fordi der er tale om lavstatus, at tage en ikke videregående/ akademisk uddannelse. Hvilket igen skyldes, at der ikke meget fi..e at hente i byen, hvis man præsenterer sig med: Nikolaj,snart udlært & vand.
  Sjovt i øvrigt som tingene siden ændrer sig. Så taler madammerne om håndværker og skurvognssex, fordi deres dygtige travle akademikermand har alt for travlt – og derfor overser dem.

  Latterlige verden.

  Kommentar by White knight — 27. september 2018 @ 09:47

 15. udlært gas&vand.
  (lortemobil)

  Kommentar by White knight — 27. september 2018 @ 09:48

 16. Islam kan ikke bruges i vesten taquya ,kitman,tawria og muruna.Skulle vare ret let at forstaa,hvis ikke se paa realiteterne omkring os

  Kommentar by dunk — 27. september 2018 @ 10:22

 17. Der er mange vittige og morsomme kommentarer, også bidske, men det nytter jo altsammen kun meget lidt, hvis vi ikke får vores viden bredt ud til de mange danskere som, i lighed med svenskerne, stadig tror at det hele bare handler om at gøre Danmark til en humanistisk stormagt. Og som ikke har forstået at V, K, S og R mfl. fylder vores land med besættelsestropper (de har bare ikke taget uniform på) som snart kan give os en besættelse endnu værre, LANGT værre end den 1940-45. Desværre har de rødradikale jo gjort ungdommen uvidende om Danmarks historie, så på den måde er vores udgangspunkt ikke det bedste. Men uden en stor folkelig indsats er der bare ikke noget folkehjem, fædreland, livsgrundlag eller en menneskeværdig fremtid til det danske folk, men kun endeløse rædsler.

  Kommentar by Bent Nielsen — 27. september 2018 @ 10:26

 18. #16: taquya, kitman, tawria og muruna…???

  Kommentar by tp — 27. september 2018 @ 10:28

 19. Hvor meget er der i grunden tilbage af vores demokrati/folkestyre, når det meste af lovgivningen fjernstyres fra bureaukratiet i Bruxelles? Og når politikere kan indsætte deres børn som folketingsmedlemmer, og når kliker/lobbyister kan placerede deres egne agenter eller håndlangere?

  Kommentar by Bent Nielsen — 27. september 2018 @ 11:00

 20. ER REGERINGEN/FOLKETINGET VEN ELLER FJENDE? Det er nok lettest at afgøre hvis man betragter de mindst ti-dobbelte angreb og udskejelser som politikerne længe har haft igang mod befolkningen.

  For det første kører man på med en alt, alt for stor indvandring, trods løfter om det modsatte. Og man blæser koldt og kynisk på den enorme risiko for katastrofale konsekvenser for befolkningen.

  For det andet udhuler man vores demokrati, og sætter landets selvstændighed og frihed på spil.

  For det tredje smadrer man løs på den sociale velfærd.

  For det fjerde smadrer man løs på sundhedsvæsnet.

  For det femte har man undermineret retssikkerheden og mangedoblet kriminaliteten.

  For det sjette angriber og snigløber man familieværdierne, med rekorder i skilsmisser, retsløse fædre, faderløse børn og rodløse og ulykkelige børn og unge som resultat.

  For det syvende sparer og smadrer man løs på infrastrukturen, herunder forsvaret, skolerne, hospitalerne, skadestuerne, posthusene, bibliotekerne, folkekirken, boligblokkene, busruterne, togdriften,
  kulturen, vejnettets vedligeholdelse og meget, meget mere.

  For det ottende har man gjort landets patienter og pårørende retsløse ved at man har ladet Sundhedsstyrelsen og Patientsikkerhed udvikle sig til en parodi.

  For det niende er de utallige forringelser i sundhedsvæsnet årsag til tusinder og atter tusinder af tragedier og dødsfald, men politikerne har INTET effektivt foretaget sig for at stoppe elendigheden, tværtimod. (Læs mordet på psykiatrien, læs om skandaløs behandling af kræftpatienter. (“Svigt ud over alle grænser i det danske sundhedsvæsen” – jp. Professor Niels Høiby: 1OO.OOO ofre for forringelser. “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”. “Sundhedsplatformen koster liv”.

  For det tiende er boligpolitikken yderst asocial.

  For det elvte sender VLAK gladeligt 1OO, 2OO, 4OO, 8OO millioner af kroner ned til junglerne og ørknerne i Afrika, selvom fagfolk har konstateret at “hjælpen” skader mere end den gavner. Og hvorfor ser man bort fra at der hele tiden mangler penge til danskernes sundhed og velfærd? Hvorfor hagler spareøvelserne ned over danskerne?

  For det tolvte lyver regeringen igen og igen. Man påstår at økonomien er BOMSTÆRK. Hvis den er det, hvorfor myldrer det så frem med nedskæringer og forringelser?

  For det trettende har man slagtet vigtige dele af vores kultur, postvæsnet, privatlivet og retssikkerheden. Posthuse og postkasser er forsvundet, tusinder af breve “forsvinder”, posttaksterne er vilde, nu 27 kr. for et brev, og det kan alligevel tage en måned om at nå frem. Privatlivet er uddelt til hackere og bander, som har infiltreret cpr-systemet, kørekort-registret, folkeregistret, sygejournalerne, bankkontoerne, ejendomsskøderne og meget mere. Med utryghed og tusindvis af identitets-tyverier til følge. Selve retssystemet er også blevet præget af sjusk, slendrian og pladderhumanisme. Ofrene tænker man ikke meget på.

  For det fjortende har man i årevis snydt landets folkepensionister for inflations-tillæg, og man har enddog frataget dem en del penge som er brugt til andre formål. Fortsættes.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. september 2018 @ 12:32

 21. FOR DET FEMTENDE har man solgt danskernes beskyttelse mod smitsomme sygdomme til Saudi-Arabien. Serum-instituttet og Vaccine-fabrikken blev iøvrigt “solgt” så dårligt af tre kvindelige socialdemokratiske ministre og en borgerlig (?), at der blev et tab på over en MILLIARD kroner. Antagelig århundredets dårligste handel.

  For det sekstende blev også DONG og NETS solgt langt under værdien, iflg. aviserne.

  For det syttende er ældreplejen i de senere blevet så forringet, at der er tale om endnu en stor skandale.

  For det attende har fjolsetinget sørget for at danskerne nu diskrimineres så meget på en række væsentlige områder, at de er blevet til 3. eller 5. klasses borgere i deres eget land.

  For det nittende var folkeskole-“reformen” foretaget af frk. Antorini og fru Helle T-S en utrolig dum og dårligt gennemtænkt “reform”. Eller var den endnu et kynisk rødt angreb på undervisningen, lærerne, børnene og forældrene?

  For det tyvende så har den yderst slappe grænsekontrol gennem mange år, været medvirkende til talrige indsmuglinger af narkotika, våben, handlede kvinder, farlige dyr, planter og bakteriesygdomme. Noget som også har påført danskerne mange ulykker.

  For det enogtyvende har fjolsetinget i realiteten understøttet den hetz, vildledning, forråelse, fordummelse og propaganda der i årevis er strømmet ud fra løgnefabrikkerne.

  Osv., osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 27. september 2018 @ 12:59

 22. #18 tp
  Taqiya:lyve om en muslinsk adfaerd
  Kitman:at lyve ved udelukkelse (kun halvdelen af historien eller mindre endnu
  Tawria:bevidst tilkendegive falskt udsagn
  Muruna:”Midlertidigt ” standpunkt omgaaelse af hvisse sharia og islamiske paabud for a “fedte “sig ind
  Loegn paa leogn paa leogn.
  Et politisk ideologisk religiost system uden “skam”
  Uegnet i Danmark ihukommende sangen i Alle de Riger og lande som var og stadig er min favorit sang 70+ en del mere

  Kommentar by dunk — 27. september 2018 @ 13:08

 23. Igen og igen infiltrerer iSlamet vore uddannelser, offentlige kontorer, etater og meget andet, alt mens de udgiver sig for (og guddødeme bliver accepteret som) “velintegrerede flygtninge”

  Det ER iSlam og kan IKKE gradbøjes! Ej heller deres hensigter !!!

  Støt SIAD (Stop islam i Danmark)
  og gerne også den jeg i dag blev opmærksom på gennem DKA:
  http://www.nonhalal.dk/
  mens vi hver især må gøre hvad vi ellers kan, for at komme iSlamets KOrandyrkere til livs (sammen med deres støtter i FT, væmmeligboere osv)!

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. september 2018 @ 16:12

 24. Jeg har aldrig hørt om “carlos frost” men ifølge DR skulle der også indgå en meget kendt person i sagen, jeg ved ikke om det er ham de hentyder til eller en anden? https://www.bt.dk/nyheder/navneforbud-i-terrorsag-dr-vil-bryde-det

  Kommentar by Per — 27. september 2018 @ 18:13

 25. Nå ifølge tv avisen 21.30 er det vist basil hassan der hentydes til, ham der forsøgte at dræbe lars hedegaard.

  Kommentar by per — 27. september 2018 @ 21:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper