28. september 2018

DR-ungdomsvært håber ‘Allah’ ser i nåde til Omar El-Hussein: “Glæder mig til de tilintetgøre USA”

Mahmoud Loubani vil være ukendt for de fleste, men han er vært på DR-serien ‘Pranksters Paradise’, og var sidste lørdag en del af værtsteamet under Guldtuben 2018. Et show der hylder årets bedste ‘Youtubere’, og således er målrettet den danske ungdom. Et to timer langt underholdningsprogram sendt live på TV2 Zulu.

(Collage: Mahmoud Loubani på scenen under Guldtuben 2018; Fotos: Youtube)

I forbindelse med Free Speech blogs granskning af en DR-værts svigersøns hyldest til jødemorderen Omar El-Hussein, dukkede Mahmoud Loubanis navn op. ‘Allah yerhamu’ betyder noget i stil med: ‘Må Allah se i nåde til ham’, og der er mere af samme skuffe fra den herboende palæstinenser. For mere om Mahmoud Loubani, herunder fyldig dokumentation henvises til Free Speech Blog.

(Screencap, 2018)

(Screencap, udateret)

Apropos.

“Mens det mudrede regnvand løber henover Rådhuspladsen, tordner det fra den første taler:

– Vi står i vand, men vores brødre og søstre står i kugler og bomber. Vi ønsker fred. Og den her sag er ikke kun vores sag. Men hele verdens sag. Hvorfor betyder Gazas børn ikke så meget som københavnske børn? Og hvorfor skal kvinder såres hver eneste dag i Gaza, spørger han og får hele demonstrationens opbakning.

… Ikke langt derfra står 28-årige Mahmoud Loubani. Han er selv palæstinenser…” (Berlingske, 3. januar 2009)

—–

Mahmoud Loubani skriver, at jeg selv har oprettet profilen, Abdul, der i går truede mig og min familie på livet. Mahmoud Loubani mener, at jeg har gjort det for at få lidt opmærksomhed…” (Mette Thiesen på Facebook, 19. april 2018)

Oploadet Kl. 11:44 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95235/trackback

27 Comments »

 1. Abdul??? Mettes profil???

  Kommentar by TP — 28. september 2018 @ 11:52

 2. Fine rollemodeller DR holder sig. Hvornår mon vi kommer til at se Hamas produceret børne-tv?

  Kommentar by Jan — 28. september 2018 @ 12:08

 3. Venstrefløjen (alle de danske medier eksklusiv alt. blogosfæren) er allierede med politikerne, Bilderberg og islamisterne, som de jo selv har inviteret og som passer perfekt ind i deres sædvanlige ideologiske løsning (endlösung?) på alting, som jo også består af etiketterne nazisme (nationalsocialisme(socialisme)), kommunisme, radikalisme, liberalisme og den allerede fuldt udviklede fascisme, som er grundlaget for at EUs tilbageværende multinationale virksomheder selv skriver lovene, som de derefter vedtager i kommissionen og i parlamentet.

  Chancen for at muslimerne destruerer USA er som bekendt meget tæt på nul, så vi kan nok tage DR’s angreb på vores beskytter USA, som en dum joke uden hold i virkeligheden.

  Kommentar by Jørgen Pedal — 28. september 2018 @ 12:19

 4. Åh, hvilken velsignelse ikke at have TV

  Kommentar by BB — 28. september 2018 @ 12:46

 5. “Og hvorfor skal kvinder saares hver eneste dag i Gaza…” Det skal de blandt andet vel fordi pestilenserne gerne og ofte placerer deres raket-stillinger i naerheden af , eller direkte ved skoler , hospitaler og andre institutioner , hvor man kan vaere sikker paa et godt “udbytte” af saarede og draebte kvinder og boern , naar Israelerne smadrer de stillinger . Jo flere ofre desto bedre , i den hellige sags navn naturligvis , og “Pallywood” staar klar med regissoerer , kamerahold og scriptgirls , det hele skal jo helst tage sig godt ud i mainstreammedierne . Hvor er perkernes evindelige haelden vand ud af oererne dog traettende..

  Kommentar by krassisten — 28. september 2018 @ 12:46

 6. Sikke en klaphat!

  Kommentar by Bastardo — 28. september 2018 @ 13:02

 7. Noget tyder på at politikernes armslængde er blevet for lang. Der bør være mere kontrol med hvad vi skatteydere får for vore skattekroner til denne anstalt.

  Kommentar by JC — 28. september 2018 @ 13:23

 8. Også Perkerlingske vrøvler over hele forsiden- “Hjemvendte danske syrienskrigere”
  De er ikke vendt hjem, for de har ikke hjemme her.
  De er heller ikke danske. De meldte sig hos en fremmed magt Danmark er i krig med.
  De skal interneres og hældes af, når de er færdige med straffen for deres krigsforbrydelser.
  Det er meget svært for Perkerlingske at forstå noget så simpelt.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. september 2018 @ 13:44

 9. Og det hedder “til-intet-gører” sprogperker.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. september 2018 @ 13:47

 10. Tilintetgør er både nutidsform og bydeform. Tilintetgører er ikke et ord, i hvert fald ikke på dansk ;)

  Kommentar by Quark — 28. september 2018 @ 13:52

 11. “og hvorfor skal kvinder saares……..” tja det synes jo at vaere den stolte mandlige islam dyrkers forstaaelse af “boern og kvinder foerst” foroevrigt hvorfor er han stadigvaek her, han er landsskadelig

  Kommentar by dunk — 28. september 2018 @ 14:51

 12. Hvordan man end vender og drejer det, så er EU ved at lægge op til at millioner af europæere får en rædselsfuld fremtid. Og frau Merkel, tidligere kommunist i DDR, forfølger tilsyneladende samme mål som nazisterne i 193O-35, nemlig det totale og totalitære herredømme over hele Europa.

  Koste hvad det vil. Menneskelige hensyn agter man ikke at tage. Om velstand, fred og civilisation udskiftes med fattigdom, krig og barbari rager de magtgale en fjer. Een ting kan man være sikker på, den flodbølge af migranter som for tiden vælter ind i Europa (inviteret af frau Merkel og Lars Ulykke m.fl.) kan være begyndelsen til først gangstervælde i byerne og dernæst en endeløs række af ulykker, sygdomme, terror-aktioner, krigshandlinger og katastrofer.

  “Tyskerne er farlige, men ikke sindssyge”, forsikrede folk hinanden om i begyndelsen af 1914. Men de tog fejl. Ihvertfald mht. en række topfolk i den tyske ledelse. Læs “Kanonerne i august 1914”. Se hvad you tube og national geographic fortæller på dokumentarfilm om terror og guerilla- og borger-krig. Læs Antony Beevor og andre om ISIS/ISIL, kommunismen, nazismen, islamismen og 2. verdenskrig. Se protester mod EU og den Mærkelige på nettet: Tyskerne går på gaderne… UE/EU versus Polen, the last bastion/last hope. Se ang. Victor Orbans fantastiske tale og “Merkels migrant krisis”, one year on/black pigeon.

  De svenske pladderhumanister er så sindssyge eller åndssvage, at de vil forære Sverige plus folkets og børnenes fremtid væk til afrikanere og arabere.
  Men modstanden ulmer. Se snaphanen, den korte, 24nyt.dk.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. september 2018 @ 15:44

 13. Jeg forstår ikke, at jøderne deltager i tværreligiøst samarbejde med muslimerne. Det må være det samme som, at de gassede jøder omfavnede deres vagter og bødler i de nazistiske koncentrationslejre.

  Det eneste, muslimerne ønsker, er at skære halsen over på jøderne og tilintetgøre staten Israel.

  De stålsatte, kriminelle muslimer fra Mellemøsten, Nordafrika og Pakistan er så til stede i nutidens Danmark, bragt til landet af vores quisling-regering og folketingspolitikere.

  Men måske er det jødernes fejllæsning af Luther og deres begunstigede status over de kristne i muslimernes terrorregime Al Andalus, som bringer dem i armene på deres muslimske bødler?

  De kristne er i jødernes øjne tilsyneladende langt værre end muslimerne.

  Hvis jeg var jøde i Danmark, ville jeg ikke stemme på et parti til venstre for Dansk Folkeparti.

  Hvis EU fortsætter som nu, med anerkendelse af politisk islam som en af grundstenene i fremtidens Europa , så er jødernes tid i Europa et overstået kapitel.

  Kun et republikansk USA i Trumps ånd vil være Israels mulighed for videre overlevelse i en stadigt mere arabisk verdensorden.

  Man bør vel sige: Heil Merkel og drukkenboltene i den Euro-Arabiske kommission, jeres nye endlösung, har gode udsigter, hvis den liberale verdensorden fortsætter.

  Kommentar by np — 28. september 2018 @ 16:04

 14. BREAKING NEWS. Broer til og fra Sjælland spærret af politiet i 1-2 timer. PET, FET osv er indvolveret i en eftersøgning af en sort Volvo V90 med nummerplade nr ZBP 546., hvori der sidder 3 personer, som angiveligt af farlige.

  Signalement af den/de farlige personer i bilerne er ikke frigivet af politiet, kun det detaljerede signalement af bilen, så det er måske den der er farlig?

  Kommentar by A-mad — 28. september 2018 @ 16:15

 15. PS. Nu er 112 gået ned. Der er mange, der har set en sort volvo!
  Måske skulle politiet droppe den politiske korrekthed (?) og give et signalement og evt fotos af de tre farlige i volvoen?

  Kommentar by A-mad — 28. september 2018 @ 16:23

 16. I et land uden lov og orden, hvor bøsseministeren kun bliver stødt, når hans bøsseven bliver angrebet, kan terrorister boltre sig overalt, hvor normale mennesker burde færdes i fred og fordragelighed.

  Hvor længe?

  Kommentar by Iznogut — 28. september 2018 @ 16:25

 17. OT. DemonRats, der risikerer at blive skudt af en militær henrettelses komite (landsforræderi) laver skandale på Capital Hill. Judge Cavanaugh bliver konfirmeret kl. 1930 dansk tid.

  Kommentar by Iznogut — 28. september 2018 @ 16:30

 18. Enhver ved, at deres eneste mål her på jorden er Israels udslettelse. De har intet andet, og for det mishandler de gerne deres egne og lader dem være kanonføde. Glemmer aldrig ham faderen, hvis man kalde sådan et udyr dette, der lod sin lille søn, ca. fire år gammel, under høje råb sende afsted med ordre om at kaste sten mod IDF-soldater. De lader sig gladeligt behandle af israelske hospitaler den ene dag,for den næste at dræbe de samme. Hvorfor vi overhovedet begyndte at modtage disse må skyldes de olieaftaler, den arabiske verden lavede i 70’erne med Europa. Jeg håber inderligt, at vi finder nye energiformer. Godt for klimaet, godt for verdensfreden.

  Kommentar by Uno — 28. september 2018 @ 18:01

 19. Værnemageriet stortrives i mediebranchen, og det er jo altid godt at vide, hvad licens- og tvpakkeafgifter også går til.

  Har George Soros mon også en finger med i spillet her?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 28. september 2018 @ 18:31

 20. 19 18:31 Det er faktisk lige en tand for meget, når de først forråder deres landsmænd ved at bringe vanvittig propaganda for deres tabte sag og for deres politiker-overlords. Derefter at vi så ovenikøbet tvinges til at betale for at de kan lave det. Så bliver det altså for meget, når de så også nægter os adgang til deres artikler, så vi ikke kan læse deres landsforræderiske tale

  Kommentar by Jørgen Pedal — 28. september 2018 @ 19:16

 21. Zkede Svampen, har lige været på TV2 i Go’aften DK, og klynke over “tonen”. Hun har selv bevidst anbragt sin forræderiske røv i klaskehøjde. Er helt sikker på onkel Adolf også har følt sig både vanvittigt såret og forurettet, over verdens foragt. Sku’ det ha’ afholdt verdens befolkninger fra at svine manden til?
  Lidt uheldigt for Zkeden, vi i dag har set resultatet af hendes syge feberfantasier. Selv den talende budding, har været ude og fastslå, han ALDRIG har oplevet et fortilfælde, i de 41 år han var ved politiet.
  Så hér ser vi den utopi hun er fortaler for. Det kan hun ikke benægte. Befolkningen ikke var her i landet, er aldrig blevet spurgt, om hendes psykopatiske visioner også er vores. Derfor!

  Kommentar by White knight — 28. september 2018 @ 19:31

 22. Hvorfor have tillid til partier som V, K, S, R, SF, EL, alternativet, og LA..?? Ikke eet eneste af disse partier har troværdigheden i behold, hvis man ser på deres valgløfter og deres faktiske politik mellem valgene. Alle er de fulde af fjolleri, løgn og hykleri. Det er næsten som om Chrborg er blevet en slags rådnetank, hvor det gærer og bobler, og hvor mug og skimmelsvamp breder sig, mens hekse og trolde danser en danse macabre til musik spillet af djævle og spøgelser.

  Det er måske et billede på Christiansborg som kan være svært at forstå, men sandheden er at regeringen og fjolsetinget bekriger det danske folk, og sender uretfærdighed, vanvid, lidelse og død ind i tusinder af hjem. Ikke alle på Borgen lider af psykiske forstyrrelser, men mange gør. Af resten er flertallet enten ligeglade med deres eget land, eller de er direkte fjendtligt indstillet overfor befolkningen, som f.eks. de radikale og skabsradikale er. Selv DF er blevet slattent som et bundt kogte asparges. Eller tag statsmedisteren som op til valget lod som om han ville gøre noget godt for danskerne, men som lige siden har pisset dem i ansigtet, ved at gøre det modsatte af hvad han lovede. Og alle hans reformer har været det rene lort for de almindelige fem millioner danskere. Men han er jo blevet bakket op af mange andre pampere som
  også blæser på alt med ære og samvittighed.

  Gennemgår man de gamle partiers meriter, tegner der sig et billede af uduelighed, falskhed, grådighed og hensynsløshed. Det er næsten utroligt hvad der er koncentreret af dumhed og forræderisk ondskab i partierne. Det er soleklart at valgloven er forældet og ubrugelig, og at der er behov for direkte folkestyre, kun to år mellem valgene, en hurtigere udskiftning gennem en bestemmelse om max. 8 år i “folketinget” plus en afvikling af EU og FN fjernstyringen. Levebrødspolitikere er der ikke brug for.

  Men det siger sig selv at de gamle politikere ikke vil røre en finger for at hjælpe danskerne. Kun på skrømt passer de deres arbejde. Kun symbolske handlinger, skuespil og valgflæsk bliver det til. Alene en stor folkelig indsats der presser politikerne, vil kunne redde Danmark og Europa.

  I modsætning til Sverige har Danmark endnu en chance for at klare sig og undgå det store brændende samfundshelvede. Men benyt tiden godt og fornuftigt, ellers ryger Danmark samme vej som kommunisternes, feministernes og pladderhumanisternes skøre blå-gule selvmords-samfund. (se “Sverige er fortabt”, se snaphanen)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. september 2018 @ 19:36

 23. #13 np: Der er særlige små sekter, men de almindelige jøder har bestemt intet mod danskere og kristne.

  Kommentar by Bent Nielsen — 28. september 2018 @ 19:46

 24. PS: Nogle i Israel er selvfølgelig skuffede over at Chrborg pga. Politiken, EU, DR, indvandringen og den radikale propaganda har ændret holdning til Israel. Det eneste folkestyrede land i Mellemøsten. Et land som vi tidligere støttede.

  Kommentar by Bent Nielsen — 28. september 2018 @ 20:13

 25. Det værste er, at DR bare irriteres over, at “de højrenationale” graver noget frem om deres “mangfoldige” studievært. Irritation er multikultis reaktion på sandheden.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 28. september 2018 @ 23:20

 26. DhimmiRadio for Danskere, som intet har med Danmark at gøre ud over navnet, burde have frataget licensen. Må jeg opfordre til at man følger nyhederne på lokalradioerne istedetfor (f.eks -Radio Østjylland) i stedet for DR,s kulturradikale formynderiske prioriteringer over undersøgelser som alle andre ved er selvfølgeligheder dags dato. At dette afstumpede terrorstøttende islamiske subjekt er ansat siger bare det hele. Boykot licensen, God weekend….holder igen pause. Støt SIAD. Hyg jer. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. september 2018 @ 07:30

 27. Jeg siger tit til folk at vi lever i et gnostisk samfund, at nogen holder os væk fra sandheden.

  Kommentar by Moth — 29. september 2018 @ 20:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper