3. oktober 2018

Nyt om politiaktionen: PET frygtede ‘politisk motiveret’ angreb på herboende iranske terror-støttere…

Politiet har været usædvanlig tavse om fredagens historiske politiaktion , men nu er der endelig nyt i sagen. Det handlede hverken om ‘kidnapning’ eller ‘alvorlig kriminalitet’, men mistanke om et forestående terroristisk angreb mod herboende iranere tilhørende ‘Arab Struggle Movement for the Liberation of Ahwaz’ (ASMLA). Intet overraskende. Det var også denne gang en importeret konflikt.

(‘Arab Struggle Movement for the Liberation of Ahwaz’)

Den mørke Volvo V90 med 3-4 kriminelle (udlændinge!?) blev forvekslet med mulige angribere mod herboende ASMLA-tilhængere, og det gjorde ikke situationen bedre, at de flygtede mod Ringsted – byen hvor Ahwazi-nationalisterne har sit hovedkvarter.

(Den i Ringsted bosatte ‘Yaqoub Hor Altostari’ bifalder terrorangreb, 23. september 2018); Fotos: FB)

Fra DR.dk – Derfor blev Sjælland lukket ned: PET og politi frygtede angreb på iranere.

“Politiets Efterretningstjeneste (PET) var bekymret for sikkerheden for bestemte personer tilknyttet en politisk gruppe af eksil-iranere i Danmark, som blev offentligt kendt efter et terrorangreb mod en militærparade den iranske by Ahvaz den 22. september. …

Den formodede trussel mod eksil-iranerne, der tilhører gruppen ASMLA, skulle være politisk motiveret. … Det er uvist, hvem der skulle stå bag den formodede trussel. …

Netop Ringsted spiller en central rolle, for gruppen af eksil-iranere holder til i Ringsted, hvor de er aktive i gruppen ASMLA. Gruppen kæmper for, at det sydvestlige område i Iran omkring byen Ahvaz bliver en selvstændig arabisk stat, og gruppen sender tv til andre iranere fra Ringsted.”

(Eksil-iranernes onlinemedie Ahwaznna.net, udsnit af forsiden, 3. oktober 2018)

(Ahwazna-tv, direkte fra Ringsted med riffel på væggen; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 03:29 af Kim Møller — Direkte link67 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95353/trackback

67 Comments »

 1. Forbyd perkersvin og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. oktober 2018 @ 04:55

 2. Er det en af politiets til lejligheden opfundne forklaringer, eller er det virkelig “nyt i sagen”?
  Efterhånden tvivler man på hvad der både kan være rigtigt, men også forkert, i denne sag. Ja også i mange andre sager.
  Det var stadigvæk et “stort apparat” man satte i gang under aktionen, for at “beskytte” indvandrere mod indvandrere. Store dele af Danmark blev lammet af nogle enkle u-integrerede.
  Vi danskere er blevet ladt i stikken på grund af Lars Løkkes manglende straksopbremsning og Inger Støjbergs kagespisning, så de er de hovedskyldige. De må for enhver pris ikke genvælges – alt andet er bedre.

  Kommentar by Henning Jensen — 3. oktober 2018 @ 05:02

 3. Jeg tror at det hele er en øvelse i at lukke Danmark ned og overgive os til islam uden kamp.

  De fleste af politikerne viser vejen – total deroute!

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 3. oktober 2018 @ 05:40

 4. Politiets troværdighed er snart på linie med den tilsvarende hos Løgnepressen®. – Da jeg læste, at det hele drejede sig om ‘alvorlig kriminalitet’ funderede jeg over, hvad det dog kunne være, siden man lukkede hele Sjælland og Fyn ned? – I min lille verden er ‘alvorlig kriminalitet’ noget med mord, røveri, voldtægt etc., altså ting man plejer at sende et par betjente ud til. Her måtte der være tale om meget, meget mere, siden hele korpset var sat ind. Kunne det dreje sig om storstilet, økonomisk kriminalitet – i stil med Mafiaen, Al Capone eller Danske Bank? – Næppe, for banditter i habitter plejer man bare at give løbepas, evt. en betinget dom eller et gyldent håndtryk.

  Så hvad var det? Jeg kunne kun komme på en eneste ting, der ville retfærdiggøre den enorme indsats med jagt på personer i en Volvo: det måtte dreje sig om én eller flere danskere, der havde lavet en tegning af Mohammed!

  Det var det så ikke. Derimod blot lidt mere af det, som man i Politiet plejer at rubricere under ’skærmydsler’ og ‘drengestreger’ blandt ‘utilpassede unge’. I dette tilfælde med lidt etniske/teologiske islæt. Men ganske normale tilstande i hvert fald på Nørrebro, i Tingbjerg og andre ‘udsatte områder’.

  Og af den grund sætter man det halve kongerige i undtagelsesstilstand! – Tjaeh… hertillands bliver man jo kun noget ved musikken, hvis man har partibogen i orden. Eller ligger der andet og mere bag end blot udnævnelsen af politicheferne Clouseau, Dupont & Dupond?

  Kommentar by Voldposten — 3. oktober 2018 @ 05:56

 5. Det virker ikke troværdigt. Ville det ikke have været nemmere at “vente” på gerningsmændende på destinationen? eller beskytte den relativt lille gruppe af mennesker. At kan lukker store dele af DK ned, samme dag, som Obama besøger Horsens virker ikke tilfældigt. Men det er jo bare mig.

  Kommentar by sølvpapirshatten — 3. oktober 2018 @ 06:40

 6. Det viser med al tydelighed hvordan statsmagten kan blive misbrugt og hvor ukritiske det danske folk er blevet.
  Millioner er blevet brugt paa denne fuldkommen latterlige farce, og folk aner stadig ikke hvad der foregaar.
  Politiets trovaerdighed er ikke laengere acceptabel, og Danmarks ledelse er blevet dybt utrovaerdig.
  Vi gaar moerke tider imod.

  Kommentar by g wiltek — 3. oktober 2018 @ 06:41

 7. Nej, hvor spændende. I den lille midtsjællandske by, Ringsted, som jeg husker fra min barndom :) Det er vel nok godt, at danskere ikke mere kan putte sig heroppe i det lille trygge Danmark. Vi skal være solidariske med de andre!

  Men ja, man kunne godt ræsonnere sig frem til, at det måtte dreje sig om et attentatforsøg.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. oktober 2018 @ 06:56

 8. Når man hører om alle de spændende ting, indvandringen har forsaget, kan jeg kun tænke én ting: berigelse.

  Kommentar by Winged Hussar — 3. oktober 2018 @ 07:01

 9. Såvidt jeg har forstået det, har vi i verden i dag at gøre med to grupper af globalister, som normalt slås om magten. Den ene gruppe har Obama, Hillary og det Iranske præstestyre som de mere interessantwe medlemmer, herunder også Danmark og dansk såkaldt politi

  Kommentar by Holger — 3. oktober 2018 @ 07:26

 10. I fredags citerede online-Berlingeren en politi-talsmand for at sige, at dem de havde i kikkerten i bilen havde været i Danmark et stykke tid. Som det var citeret lignede det, at der var tale om indvandrere, og det var så vidt jeg ved før de fandt bilen og fandt ud af at det “bare” var kriminelle.

  Truslerne ser altså ud til at være fra indvandrer-side.

  Spørgsmålet er så, om der er tale om sunni-jihadier (der hader shiaer som ASMLA-typerne) eller iranske efterretningsfolk. Det er kun godt en måned siden en iransk diplomat blev taget med fingrene i kagekassen da han prøvede at organisere et attentat på eksil-iranere i Belgien.

  Kommentar by Henrik — 3. oktober 2018 @ 07:28

 11. Den forklaring er simpelthen for vag – og hvis det virkelig er tilfældet, så bør man lede efter et par nye chefer for politi og PET, det ville være en eklatant mangel på dømmekraft.

  Iranerne? Herut! Vil de lege krig kan de gøre det hjemme i sandkassen.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 3. oktober 2018 @ 07:31

 12. ..Og Lars Løkke ævler om benzinbiler skal vær væk om 12 år?
  Han skulle hellere love at islamisterne er sparket væk i år!

  De tre islamistiske dagblade næsten vrider sig af underdanighed over EU rottefængerens pop- og plasticfantasier, og det er fantasier- spark nu de islamister ud.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. oktober 2018 @ 08:04

 13. […] Ahwazna-tv, direkte fra Ringsted med riffel på væggen; Foto: Facebook skriver Kim Møller under billedet på uriasposten.dk) […]

  Pingback by Den Korte Avis | Kamp mellem to grupper af iranere udløste den store politiaktion – danskerne betalte prisen — 3. oktober 2018 @ 08:06

 14. Det lyder som en søforklaring til lands, til vands og i luften.

  Hvis PET og/eller FET står bag alarmen – hvilket man må formode – må de fortælle, hvem de mistænkte ar og med hvilken begrundelse. Havde de fået et tip? Evt fra andre efterretningstjenester.

  Som det fremstår var mistanken, at nogen ville eliminere (én eller flere i) terrorgruppen/modstandsbevægelsen mod det iranske ayatollah styre. Måske en bytter for gruppens terrorangreb mod en militærparade den iranske by Ahvaz den 22. september. Det mest sandsynlige er så, at den iranske efterretningstjeneste står bag.

  I givet fald er vi de facto i krig med Iran. Forhåbentlig kan deres (atombombe-)raketter ikke nå herop?

  NATO og den amerikanske regering og præsident Trump, der – i modsætning til EU – pt er i skarp strid med ayatollah styret, er forhåbentlig informeret?

  En avanceret øvelse at balancere den situation for den danske regering og diplomati?

  Derfor tror jeg man skal tage alle udmeldinger fra danske myndigheder om jagten på den mørke Volvo V90 med 3 kriminelle udlændinge med en spand salt (hvis man ikke allerede har tømt hele saltlageret:-)

  Konklusionen er, at reelt er vi muligvis i en slags uerklæret krigstilstand pga af (frygten for) et militært angreb fra Iran?

  Kommentar by A-mad — 3. oktober 2018 @ 08:08

 15. Men Danmark er så altså hovedkvarter for denne terrorbevægelse. Et kløgtigt valg af terroristerne. Jeg ville have foretaget det samme i deres sted. I Danmark er der godt at være. Maden er gratis. Boligen er gratis. Alt er gratis. Derfor kan man koncentrere sig om sine interesser, uden at føle presset fra en triviel nødvendighed. Og her er trygt at operere fra.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. oktober 2018 @ 08:23

 16. De to personer, på nederste billede, ser ud til at være velintegrerede i det danske samfund; se blot på interiøret, udsmykningen, og ikke mindst klædedragten – Pære dansk på alle hylder! Så kom ikke her!?

  Kommentar by T. Flodur — 3. oktober 2018 @ 08:48

 17. AT FAMILIERNE BLEV SVÆKKEDE OG SPLITTEDE, at husmødrene blev hetzet og drevet ud på arbejdsmarkedet, at stigende skatter gjorde det svært at forsørge en familie med een indtægt, at mændene blev bagtalt og nedvurderet af kommunisterne og de radigale, hvad har det med dagens Danmark at gøre? Hvor der foregår mange sære og negative ting, og hvor politisk vanvid, nedskæringer og massefyringer, lovsjusk og idioti, kriminalitet og hverdagsterror hele tiden lurer i baggrunden.

  Umiddelbart skulle man måske ikke tro det, men den røde familiepolitik og feminismen har rigtig meget med vores nuværende situation at gøre, og ditto med Europas situation.

  For i og med at mange flere kvinderne kom hjemmefra, voksede antallet af kvinder i partierne, i kommunerne, i kontorerne, i fabrikkerne og medierne mv. Og i takt med den røde og mandsfjendske propaganda fik tusinder af kvinder idéer om at mændene ikke skulle betragtes som allierede, men som modspillere og konkurrenter. Antallet af skilsmisser, retsløse mænd, faderløse børn og rodløse ulykkelige unge eksploderede. Og i dag har vi en vrimmel af feminister, kvindesagskvinder, kvotekvinder, ligestillingsfanatikere, klima- og verdensreddere, fanatiske dyrevenner, pladderhumanister, radigale fantaster, og kvindelige kommunister rundt om i samfundet. Bare tag DR og Pollertiken, Christiansborg og Regionerne og de iskolde og familiefjendske familiebureaukratier osv. (betonbureaukrati af værste skuffe)

  De politiserende kvinders feminisme, pladderhumanisme og mangel på realisme og ikke mindst loyalitet overfor egne familier, samfund og egne befolkninger, har ført til en farlig svækkelse af Danmark og hele Europa. Hver dag kæfter pladderhumanisterne op gennem deres propagandamedier DR, TV2 og Pollertiken osv. Hver dag sørger de med altødelæggende politik for at samfundet feminiseres mere og mere og for at Danmark kommer nærmere afgrunden. Og nede i Berlin sidder pladderhumanist nr. 1 frau Merkel og trækker i trådene. Ovre i Sverige er det Mona Sahlin og hendes ligesindede feminiserede mænd.

  Men kvinder dur normalt ikke til at lede lande, selvom der er sjældne undtagelser. Da de danske, svenske og tyske mænd lod de politiserende damer komme til, skrev de så at sige under på deres egen deroute og mulige undergang. For et rasende vanvid er ved at opsluge både Sverige, Tyskland og hele Vesteuropa. Var fru Clinton blevet valgt fremfor Trump, kunne også USA være blevet rendt over ende af migranter fra hele verden. Og også Danmark er i fare for at blive ruineret og opslugt af migranternes hærskarer. Læs på Snaphanen om de millioner af afrikanere og arabere som er på vej, og om den sociale atombombe som vil ramme Europa, hvis feministernes og pladderhumanisternes korrupte og utopiske politik ikke bliver stoppet.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. oktober 2018 @ 08:52

 18. I dag – som tidligere – er Ringsted centrum for handel, oplevelser og udvikling på Sjælland. […] Året rundt sprudler Ringsted af liv og oplevelser for store og små.

  Tekst fra turistsiden visitringsted.dk — så smukt og så sandt.

  Kommentar by Crass Børsting — 3. oktober 2018 @ 09:05

 19. Og nogen stiller spørgsmål ved om Rasmus Paludan har krav på politibeskyttelse

  Lorteland !

  Kommentar by k.m. — 3. oktober 2018 @ 09:11

 20. Rettet udgave:
  AT FAMILIERNE BLEV SVÆKKEDE OG SPLITTEDE, at husmødrene blev hetzet og drevet ud på arbejdsmarkedet, at kraftigt stigende skatter gjorde det svært at forsørge en familie med een indtægt, at mændene blev bagtalt og nedvurderet af kommunisterne og de radigale, hvad har det med dagens Danmark at gøre? (Hvor der jo foregår mange sære og negative ting, og hvor politisk vanvid, nedskæringer og massefyringer, lovsjusk og idioti, kriminalitet og hverdagsterror hele tiden lurer i baggrunden)

  Umiddelbart skulle man måske ikke tro det, men den røde familiepolitik og feminismen har rigtig meget med vores nuværende situation at gøre, og ditto med Europas situation.

  For i og med at mange flere kvinder kom hjemmefra, voksede antallet af kvinder i partierne, i kommunerne, i kontorerne, i fabrikkerne og medierne mv. Og i takt med den røde og mandsfjendske propaganda fik tusinder af kvinder idéer om at mændene ikke skulle betragtes som allierede, men som modspillere og konkurrenter. Antallet af skilsmisser, retsløse mænd, faderløse børn og rodløse ulykkelige unge eksploderede. Og i dag har vi en vrimmel af feminister, kvindesagskvinder, kvotekvinder, ligestillingsfanatikere, klima- og verdensreddere, fanatiske dyrevenner, pladderhumanister, radigale fantaster, og kvindelige kommunister rundt om i samfundet. Bare tag DR og Pollertiken, Christiansborg og Regionerne og de iskolde og familiefjendske familiebureaukratier osv. (betonbureaukrati af værste skuffe)

  De politiserende kvinders feminisme, pladderhumanisme og mangel på realisme og ikke mindst loyalitet overfor egne familier, samfund og egne befolkninger, har ført til en farlig svækkelse af Danmark og hele Europa. Hver dag kæfter pladderhumanisterne op gennem deres propagandamedier DR, TV2 og Pollertiken osv. Hver dag sørger de med altødelæggende politik for at samfundet feminiseres mere og mere og for at Danmark kommer nærmere afgrunden. Og nede i Berlin sidder pladderhumanist nr. 1 frau Merkel og trækker i trådene. Ovre i Sverige er det Mona Sahlin og hendes ligesindede feminiserede mænd.

  Men kvinder dur normalt ikke til at lede lande, selvom der er sjældne undtagelser. Da de danske, svenske og tyske mænd overlod landenes og deres egen videre skæbne til de politiserende damer, skrev de så at sige under på deres egen deroute og mulige undergang. For et rasende vanvid er ved at opsluge både Sverige, Tyskland og hele Vesteuropa. En mangedobbelt politisk undergravning af vores værdier og civilisation er i gang. Oveni kommer så migrantinvasionen som er startet af “godheds”klikerne. (Var fru Clinton blevet valgt fremfor Trump, kunne også USA være blevet rendt over ende af migranter fra hele verden) Og også Danmark er i fare for at blive ruineret, besat og opslugt af migranternes hærskarer. Se Snaphanen om de millioner af afrikanere og arabere som er på vej, og om den sociale atombombe som vil ramme Europa, hvis feministernes og pladderhumanisternes forrykte og utopiske politik ikke bliver stoppet.

  Læs også bøger af Søren Krarup, Steen Steensen, Antony Beevor og Alexander Solsjenitsyn. (læs “Der VAR et yndigt land” og “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. oktober 2018 @ 09:46

 21. Lars Ulykke kunne ikke drømme om at bremse afrikaniseringen og islamiseringen af Danmark. Han har jo lige i Marokko givet EU og frau Merkel ret i at vi skal have endnu flere og mange flere migranter til Europa og Danmark.

  Så er der ildevarslende nyt fra DR: Endnu flere arbejdspladser skal foræres væk til udlændinge. (for ellers kollapser velfærdsstaten, påstås det) Og så vil man have at børn skal sige ja til at være organ-donorer. (husk lige “Pigen der ikke ville dø” om en næsten kannibalistisk grådighed på et hospital)

  Kommentar by Bent Nielsen — 3. oktober 2018 @ 10:09

 22. @A-mad 08:08: Husk Forsvarets Efterretningstjeneste forkortes altid kun: FE.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. oktober 2018 @ 10:11

 23. Lidt kildekritik:

  Den nye fortælling stammer fra DR, og det er i andre sammenhænge omtalt som et utroværdigt MSM og det der er værre.

  Så hvorfor tro på dem nu?

  Men anyway, hvis historien står til troende, så er det altså en territorialkamp mellem arabiske terrorister og det persiske præstestyre i en fjern galakse, som fik politiet til at blokere trafikken og danskerne til at sidde i bilkøer en hel dag.

  Det var en fejl, og det må få konsekvenser.

  Kommentar by np — 3. oktober 2018 @ 10:40

 24. Var Ringsted fuldt af politi og pet talstærkt til stede på eksiliranernes domicil og i deres omgivelser?

  Hvad ved man om det?

  Det burde da vrimle med dem den fredag og måske holder de stadig til omkring domicilet?

  Sagen lugter langt væk af snyd og bedrag?

  Kommentar by Black Watch — 3. oktober 2018 @ 10:46

 25. Voldposten 5:53
  Du glemte Kling og Klang!🤣
  Nu må vi ikke glemme vor store humanitære nabo.

  Kommentar by White knight — 3. oktober 2018 @ 10:57

 26. De flygter. Og slæber alt den vold og ufred med hertil, de hævder at være flygtet fra.
  Dét gi’r jo mening.
  En værtindegaven” der bare bli’r ved og ved og ved og..med at gi’.

  Kommentar by White knight — 3. oktober 2018 @ 11:05

 27. Endnu en stor og vægtig grund til at smide alt det satans djævelskab, muhamedanisme, UD, uanset hvilke gruppering de angiver at høre til.
  Der er aldrig en gruppering, som vi kan stole på, hvorfor vi aldrig skal støtte noget som helst af deres lort. UD med dem, HERUT.

  Kommentar by Knud Madsen — 3. oktober 2018 @ 11:08

 28. Og så lige en af de 4 hashrygende unge mennesker fra Sverige uden kørekort der lige ringede til sin advokat, og fortalte hvor bilen var. Hvad er der sket med disse søde unge mennesker der har en advokat ved hånden?

  Kommentar by IES — 3. oktober 2018 @ 11:12

 29. Myndighederne har nu bevist, at en Iraner, som af uvisse årsager opholder sig i Danmark, en mand som ingen nogensinde har hørt om, har mere krav på beskyttelse, end os danskere som ønsker at samles til mindekoncert for Kim Larsen.

  Lorteland

  https://www.bt.dk/samfund/mindekoncert-for-kim-larsen-blev-aflyst-nu-har-man-fundet-en-anden-loesning
  “Årsagen var at man ikke kunne få de nødvendige tilladelser fra Østjyllands Politi, da der bl.a. skulle udarbejdes en sikkerhedsplan

  Kommentar by k.m. — 3. oktober 2018 @ 11:29

 30. Igen, jeg forstår ikke denne pludselige tillid til DR.

  Deres oplysninger stammer muligvis fra medlemmer af ASMLA, som har til huse i Danmark, men det er jo ikke sandhedsvidner.

  Medlemmerne er muligvis bragt i sikkerhed om fredagen, men hvad beviser det?

  Deres historie, som DR-journalisterne viderebringer, kan jo være et forsøg på at vinde legitimitet for deres såkaldte frihedskamp:

  Nu kan de sige: “Den danske regering beskytter medlemmerne af ASMLA. De nedlukker for vores skyld Danmark en hel dag.”

  Sandheden er det første offer i en krig. Det gælder også borgerkrig.

  Kommentar by np — 3. oktober 2018 @ 11:44

 31. Hippoerne og lügenpressen i uskøn – men forudsigelig – forening.

  Stemmekvægene bræger videre.

  Kommentar by Kurt — 3. oktober 2018 @ 12:18

 32. Hvis dr’s oplysninger er troværdige, hvilket jeg hælder til, er der dog en grund til forsigtig optimisme: Såfremt muslimer slagter muslimer, skal de ikke høre et ondt ord fra mig. Også om det sker indenlands.

  At det så blot var fire mørklødne hashvrag, der havde stjålet en Volvo, giver så absolut ikke årsag til at lukke landet ned og bruge ufattelige ressourcer hos politi, forsvar og beredskab. For ikke at tale om talrige mennesker, der ikke kunne komme frem.

  Som ovenfor nævnt, kunne politiet jo blot have sluttet ring om de udsatte muslimer, problem solved.

  Og hvad fanden der lige skete i Espe, en flække på midtFyn, er jo latterligt.

  Kommentar by anon — 3. oktober 2018 @ 12:21

 33. #20 kl. 9.46 A. Beaumont : TIL SUPPLERENDE BELYSNING af de rødradikale politik-kvinders og feministers skadelige indflydelse på Danmarks og Europas økonomi og sikkerhed kan tilføjes at de som tilhængere af “fri abort” har fået aflivet millioner af europæere og skandinaver siden 1973 hvor den “frie” abort blev opstartet, efter at den i en stor propaganda-kampagne var blevet fremstillet som et herligt, humant og socialt kæmpefremskridt. Bl.a. med den løgnagtige begrundelse at kvinden skulle kunne bestemme over “sin egen krop”, som altså i virkeligheden var barnets krop, fik man dødsdømt og dræbt millioner af børn inden de nåede at se dagens lys, undtagen de mange gange man slog dem ihjel efter at de HAVDE set dagens lys. Børn som ofte vred sig i smerte, mens man udøvede den røde “humanisme” på dem. Både børn og fædre blev frataget alle rettigheder.

  De mange barnemord og dermed “fraværende” europæere er siden blevet brugt af de samme rødfascister til at påstå at det var meget vigtigt og NØDVENDIGT at importere millioner af migranter fra afrikanske og arabiske lande. (Til erstatning for “den manglende arbejdskraft”) Nogen som angiveligt skulle tilføre os en masse dejlig multi-kulti og berigelse.

  Underligt som det altid lykkes kommunisterne at få aflivet millioner af mennesker. De er verdens førende barnemordere. Og i land efter land er det lykkedes dem med løgn og list og brutal vold at nedslagte, myrde og henrette millioner af byboere og bønder. At kommunismen/socialismen er uden moral og etik og er en gudløs, vanvittig og blodtørstig politisk ideologi kan betragtes som en fastslået kendsgerning. Læs “Kommunismens sorte bog” eller “Gulag Ø-havet”. Se hvad det er for folk som styrer EU, DR og TV2 samt FN.

  Kommentar by Bent Nielsen — 3. oktober 2018 @ 12:45

 34. Manden der kørte volvoen var udlænding. Link: https://www.berlingske.dk/nyheder/advokat-min-klient-aner-ikke-hvad-politiet-skulle-i-espe

  Kommentar by Telos — 3. oktober 2018 @ 12:52

 35. Hvorfor skal Danmark huse udenlandske landsforrædere?

  Kommentar by Bastardo — 3. oktober 2018 @ 13:31

 36. Kim Møller stoler på medierne i uddrag

  Kommentar by Jørgen Pedal — 3. oktober 2018 @ 13:33

 37. #21 @ Bent Nielsen. til info: Marrakesh Political Declaration. Marrakesh aftalen kaldes i EU regi for “Rabat Process”
  Mogerhini & Juncker håber de kan aflede folkets opmærksomhed samt at den glider lettere ned! Bl.a. omtalt på Snaphanen den 30/9.

  Iranske sunnier og shiare, hvor FEDT med nogle arabiske stammekrige i DK! Herligt med ny inspiration.
  Måske vi kan lære noget til dagen kommer, hvor vil vælter Regimet!
  SIAD. Direkte DEmokrati NU! Stem NB:
  P.

  Kommentar by Piotr — 3. oktober 2018 @ 13:44

 38. – Jørgen Pedal

  Enhver modtese skal have en form for dokumentation. Hvad er din… Andet end mavefornemmelser.

  Kommentar by Kim Møller — 3. oktober 2018 @ 13:55

 39. Tænk engang hvis politiet er lige så meget på tæerne når truslen er antifa og islam mod almindelige Danskere?

  Det er de selvfølgelig ikke. Hvilket giver mere næring til tesen om at den Danske regering, og i forlængelse politiet, IKKE arbejder for Danskernes velfærd!

  Kommentar by Santor — 3. oktober 2018 @ 14:06

 40. k.m. 09:11

  Du har en vægtig pointe i forhold til hvorvidt Rasmus Paludan skal have politibeskyttelse eller ej.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 3. oktober 2018 @ 14:20

 41. Dokumentation? Er det, det man kalder de socialistiske mainstreammedier?

  Kommentar by Jørgen Pedal — 3. oktober 2018 @ 15:21

 42. Vil godt lide uddybe min kommentar lidt. Nu har vi konstateret at alle “nyheder” der kommer fra mainstreammedier har været løgnagtige, fejlagtige, fordrejede og ikke-repræsentative for virkeligheden i mindst 3 år non-stop, så jeg forstår slet ikke, hvad du mener?

  Kommentar by Jørgen Pedal — 3. oktober 2018 @ 15:22

 43. Mrs Ford er også taget i mened allerede. Hende havde medierne ellers meget fidus til, ingen af vi andre troede hende 1 sek.

  Kommentar by Jørgen Pedal — 3. oktober 2018 @ 15:23

 44. – Jørgen Pedal

  Så du mener sagerne er sammenlignelige i troværdighed. Ved Mrs. Ford er der konfliktende kilder. Hvad har du ift. Politiaktionen udover ‘Hvis DR fortæller det, er det løgn’.

  Kommentar by Kim Møller — 3. oktober 2018 @ 15:31

 45. Kim, det er ikke spørgsmålet om denne sags troværdighed, eller Mrs Ford’s troværdighed. Det er hele systemet der er korrupt, Kim. Alle medierne drejer og lyver om hvert et komma de sætter. Hvis jeg skal fæste lid til nogen form for presse, så skal det være en alternativ eller original kilde. Som når du linker til Trumps UNtale

  Kommentar by Jørgen Pedal — 3. oktober 2018 @ 15:34

 46. Jeg vil godt igen hævde at Peter Madsen er et hoax, præcis som 911 og Charlottesville og sandsynligvis de fleste “begivenheder” de seneste mange årtier, det meste er noget pressen selv har fundet på, og de har beviseligt ihvertfald gjort det vedr alt i de seneste 3 år

  Kommentar by Jørgen Pedal — 3. oktober 2018 @ 15:36

 47. Jørgen Pedal 15:22 og Kim Møller 15:31. Enig KM. DR bringer selvfølgelig mange nyheder, der ikke er fake news. Ret skal være ret.

  I dette tilfælde, hvor de oplyser at “Politiets Efterretningstjeneste (PET) var bekymret for sikkerheden for bestemte personer tilknyttet en politisk gruppe af eksil-iranere i Danmark, som blev offentligt kendt efter et terrorangreb mod en militærparade den iranske by Ahvaz den 22. september” undrer det f.eks, at DR oplyser om PET/FE’s (tak for rettelsen Carlo Di Napoli II 10:11:-) bekymring for, at den sorte volvo var på vej fra Sverige for at eliminere (dele af) eksil frihedskæmpere/terrorister, der kæmpede IMOD ayatollah diktaturet i Iran.

  I givet fald var PET/FE mistanken givetvis, at ayatollah diktaturet i Iran stod bag ‘volvo-angrebet’.

  Så det, at DR indirekte peger mod det fundamentalistiske muslimske Iran som årsag til ‘volvo-angrebet’, er jo ikke det sædvanlige for DR’s nyhedsvinklinger af terror relaterede emner?

  Der må ligge oplysninger (tip) til PET/FE bag mistanken bag? Måske oplysninger fra den Israelske efterretningstjeneste, som plejer at være bedst informeret om Irans ’skjulte krig mod vesten’

  Flot at PET har turdet lade det sive til DR?

  Måske er det også forklaringen på, at der ikke er foretaget andet overfor ayatollah diktaturet i Iran i denne sag? For ikke at skabe diplomatisk krise i DK’s forhold til Iran?* PET/FE nøjedes med indirekte at ‘lufte’ mistanken. Måske en ekstra advarsel til ayatollaherne – udover den omfattende politiaktion i fredags – om, at de holder skarpt øje med dem?

  *(Ligesom i sin tid, hvor den svenske efterretningstjeneste SÄPO, vidste, at den internationalt Interpol eftersøgte terrorist og morder, Carlos, befandt sig i Sverige og (vistnok efter ordre fra daværende stasminister Palme?) og lod ham uantastet forlade Sverige?).

  Kommentar by A-mad — 3. oktober 2018 @ 16:27

 48. OT
  Millennial Millie
  Anti-Trump Protestors Declare Mexico First
  https://www.youtube.com/watch?v=2F9tA8D9kIs

  Kommentar by Jørgen Pedal — 3. oktober 2018 @ 17:58

 49. FET står for Forsvarets Efterretnings Tjeneste, så jeg tror det er ok at skrive FET.
  Ja, medierne er som regel fulde af løgn og fortielser, men det er dog ikke løgn altsammen. Det er ikke kun spild af tid at læse aviser. Hvis man forstår at sortere, er der masser af nyttige og pålidelige nyheder og oplysninger. Der er jo også sager som er upolitiske eller kun svagt påvirket af politik. Hvad angrebet på de to tårne i New York angår er sagen så grundigt belyst af så mange vidt forskellige kilder, at man skal være en fan af konspirations-teorier for at tro på at angrebet var styret af USA selv. Alt tyder på at det var arabiske fanatikere der arrangerede det.

  Kommentar by Bent Nielsen — 3. oktober 2018 @ 18:00

 50. Det er (stadig) velkendt at BBC sendte live fra et hustag overfor WTC på dagen for angrebet, at BBC erklærede at WTC-7 var faldet, mens den stadig stod i baggrunden “due to structural damage”, så vidt jeg husker. Medierne havde folk i studierne klar til at fortælle os, at bin Laden var skurken, og politi og nødhjælp var på storstilede øvelser den dag. Det amerikanske luftforsvarssystem var afkoblet, ingen fly på Pentagons plæne, ingen billeder af flyet fra deres kameraer, ingen mobiltelefoner virkede i flyene osv osv

  Kommentar by Jørgen Pedal — 3. oktober 2018 @ 18:21

 51. Hvordan kan det være politiet kan lukke sjælland ned næsten øjeblikkeligt men ikke finde de “unge” der aften efter aften skyder løs i København?

  Er der stadig nogen der tror på der mangler resourcer? Er det ikke VILJE der mangler i stedet?

  Kommentar by redneck — 3. oktober 2018 @ 18:28

 52. Det hele er gået op i skæg og blå briller.

  Der er nogen, som har tillid til DR.dk’s mikrofon/megafonholderi for terrorbevægelsen ASMLA. Det har jeg ikke.

  Disse tvivlsomme arabiske personer har lige så lidt ret til territorium i det persiske Iran, som andre tvivlsomme arabiske personer har ret til territorium i Palæstina, Spanien, franske områder og Wien.

  For at tale forsoning blandt os nationalt sindede: Vi danskere skal ikke huse alverdens etniske og kulturelle konflikter.

  Og velfærdssamfundet skal ikke lukkes ned til ære for nogle tvivlsomme arabiske frihedskæmpere/terrorister.

  Det er en ommer for politiet og PET. Det er også en ommer for Løkke og Pape. Lad os få en ny ledelse af landet, som sætter etniske danskere før arabere og lignende.

  Det får vi ikke med det landsskadelige Venstre.

  Kommentar by np — 3. oktober 2018 @ 19:36

 53. Satanisterne ønsker krig, ufred, utryghed, splittelse og sex med babyer.
  Satanisterne kontrollerer nyhedsstrømmen, med ganske få undtagelser.
  Politi, domstole og presse.

  Kommentar by Iznogut — 3. oktober 2018 @ 20:25

 54. Mon Kristian Jensen (V) aka den snøvlende bankmand arrangerer flere besøg i Iran med håb om at HKH Dronning Margrethe deltager?

  Kommentar by Iznogut — 3. oktober 2018 @ 20:27

 55. Ulovlig våbenbesiddelse.
  Jeg give fanden i den lov, for den bliver ikke overholdt.

  Kommentar by Sindsro — 3. oktober 2018 @ 21:04

 56. De danske medier er næppe i lommen på efterretningstjenesterne på samme måde som Washington Post og New York Times er i USA.

  Tværtimod kan vi regne med at det de danske medier skriver er kildefast materiale, så det gælder bare om at stykke det hele sammen. Derved når jeg frem til følgende genfortælling af begivenhederne som førte til stop for samfærdslen på Sjælland og Fyn i fredags:

  Nogle indvandrerdrenge røg hash i en svensk indregistreret Volvo i Ringsted, sandsynligvis tæt på en af Ahwazna Fondens tilholdssteder, som kan være Løngangen 113 eller Sct. Hans Gade 13. Sidstnævnte sted er tæt på politistationen i Ringsted. Herefter kørte indvandrerne til Roskilde, hvor de på Circle K-tanken opdagede de blev skygget. De stak af fra politiet som forfulgte dem til Hedehusene. Her lykkedes det at slippe væk fra den forfølgende bil, hvorefter politiet satte en større eftersøgning af bilen i værk. Volvoen blev kørt tilbage til Roskilde og videre mod Holbæk. Ved Kirke Sonnerup kørtes vær fra motorvejen, og bilen blev stoppet på Vintre Møller. Her opdagede flugtbilens personer på bt.dk at bilen var genstand for massiv eftersøgning. De ringede efter en taxi, og advokat Asser Gregersen fik telefonisk besked om hvor Volvoen var. Et vidne havde set en sort Volvo i Espe på Fyn, hvorefter politiet koncentrerede sig om området indtil den rigtige Volvo blev fundet ved Kirke Sonnerup.

  Kommentar by perhag — 3. oktober 2018 @ 21:34

 57. Det er sq for dårligt/helt tilstedeligt, at det halve af Danmark skal lukkes ned, blot fordi det forpulede iSlam skal beskyttes mod hinanden her i VORT land!
  Hvorfor er de her? (vi ved det; fri forsørgelse og frit lejde til videre klankrige/terror, der senere udvides mod OS)
  Alt mens folk “beroliges til at fortsætte livet (arbejde) som vanligt” og synge en sang med lys og bamser i armene og ellers se LAAAANNNGT efter politiet, når vi chikaneres eller står i skudlinje for iSlammets hærgen på gaderne. Ja, nu må de (politiet) sq ikke engang skyde på rosset om nødvendigt, hvorfor de pææææænt trækker sig tilbage, når det er danskernes sikkerhed der er i fare :(

  UD af landet med alt der bare har det mindste med iSlammet at gøre, det/de er og forbliver en krigstrussel mod os!

  Støt SIAD + andre aktionsgrupper og stem NB/andre nye iSlamkritiske partier ind ved FØRSTkommende valg!

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. oktober 2018 @ 22:48

 58. Men perhag 21:34. Det forklarer jo ikke, hvorfor alle bro- fly og togforbindelser til-fra Sjælland til omverdenen var afspærret fra kl 14-17 i fredags angiveligt på ordre fra PET?

  Det var muligvis begrundet af information, der viste sig ikke at være pålidelig i det aktuelle tilfælde med den sorte volvo, men alene omfanget af politi operationen viser, at der var tale om en udefra kommende trussel af en helt anden størrelse dvs en – i hvertfald af PET oplevet – terrorrelateret trussel. Som nævnt måske et terrorangreb mod den politisk gruppe af eksil-iranere i Danmark, som stod bag terrorangrebet mod militærparaden i den iranske by Ahvaz den 22. september. Noget i den størrelse og derfor ikke noget vi ikke nogensinde får at vide, fordi det er en del af den ‘hemmelige krig’ mellem islam(ister) og vesten.

  I Iran startede ‘krigen’ mod vesten den 1.april 1979 efter den vellykkede iranske revolution, da Ayatollah Khomeini udråbte Iran som islamisk republik.

  Kommentar by A-mad — 3. oktober 2018 @ 23:16

 59. Tænk hvis USA havde gjort det rigtige den gang, og bombet Iran sønder og sammen.

  Kommentar by Træt — 4. oktober 2018 @ 08:38

 60. Tilføjelse til A-mad 23:16. Hvad sagde jeg!?:-) Ikke særligt pænt at prale, men menneskeligt?
  Uriasposten først med de rigtige nyheder uden fake news!

  “INTERNATIONALT
  Danmark hvirvlet ind i det globale spil om magten i Mellemøsten
  Da Sjælland i fredags blev isoleret fra omverdenen, var baggrunden angiveligt trusler mod det iranske miljø i Danmark. Iran målretter angreb mod disse grupper og personer overalt i Europa, og senest har Frankrig afværget et terrorangreb, som præstestyret ville begå mod eksiliranere.
  Foto: Nils Meilvang. Sidste afkørsel inden Øresundsbroen lige ved Københavns Lufthavn. Øresundsbroen og meget andet lukket pga stor politiaktion fredag den 28. september 2018.
  Efter at en terroraktion ramte den sydvestlige iranske by Ahvaz 22. september, er Danmark for alvor blevet hvirvlet ind i et drama med Iran.
  Terroraktionen har angiveligt foreløbig ført til, at Sjælland og andre danske lokaliteter i fredags var afskåret fra omverdenen i op til seks timer. At byerne Ringsted og den midtfynske landsby Espe kom på danskernes verdenskort. At Politiets Efterretningstjeneste blev sat i ekstra højt alarmberedskab. At det iranske eksilmiljø er skræmt fra vid og sans. Og at følgevirkningerne har fået betydning for Danmarks og EUs forhold til Iran og den atomaftale, som europæerne sammen med Kina og Rusland forsøger at opretholde trods amerikansk modstand.
  Intet mindre. KRISTIAN MOURITZEN
  Onsdag d. 03. Oktober 2018, kl. 21.13

  https://WWW.BERLINGSKE.DK/INTERNATIONALT/DANMARK-HVIRVLET-IND-I-DET-GLOBALE-SPIL-OM-MAGTEN-I-MELLEMOESTEN?&UTM_SOURCE=NEWSLETTER&UTM_MEDIUM=EMAIL&UTM_CONTENT=RED_NB-507270407&UTM_CAMPAIGN=BERLINGSKE_MORGEN

  Kommentar by A-mad — 4. oktober 2018 @ 11:10

 61. Intet mindre end fake hele vejen igennem. Det er velkendt at Danmark huser forræderen Obama på en psykokonference i Kolding, at Danmark og Dansk Industri forsøger at omgå handelsblokaden (kommende) sanktioner imod Iran, at kommunisterne/socalisterne/EU er korrupte nok til at være allierede med terrormafiaen i Iran

  Kommentar by Jørgen Pedal — 4. oktober 2018 @ 12:03

 62. Det er også velkendt at psykoen Oba,ma, har et højt forbrug af kokain og er kendt for at hundse rundt med alt og alle

  Kommentar by Jørgen Pedal — 4. oktober 2018 @ 13:32

 63. Vildt at det har foregået i månedsvis uden at der har været meget offentlig opmærksomhed på det…

  Iranere bevogtet i månedsvis i mørkelagt sag:

  https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE10913540/iranere-bevogtet-i-maanedsvis-i-moerkelagt-sag

  Kommentar by kent — 4. oktober 2018 @ 14:07

 64. Det er også velkendt, at Kerry og Obama og EU udformede atomaftalen med Iran og sendte 150 millarder dollars i kontanter deres vej, til at købe mere plutonium for etc .. og det er velkendt at Trumps administration føler at Kerry, Obama og mange andre opfører sig utilstedeligt eller aldrig set før var vist udtrykket Mike Pompeo anvendte om disse førsterangsforbrydere, som skruede den atomaftale sammen, som Trump trak tilbage på UN topmødet, ligesom alle sanktioner og flere nye nu rettes mod Iran. Frontalt angreb på Iran i UN, hvor Trump siger direkte til Iran og resten af forsamlingen, at han opfordrer alle lande i verden til at isolere det iranske præstestyre, som vores regering/stat/fraktion af .. et eller andet, gider ikke undersøge det for jer, altså stadig har business med på et eller andet plan her i Danmark, som det fremgår af de observerbare facts i sagen

  Kommentar by Jørgen Pedal — 4. oktober 2018 @ 14:08

 65. Resultatet af at hele Danmark talte om væddeløb med politiet var, at ingen tænkte på Obama’s besøg i lilleputstaten

  Kommentar by Jørgen Pedal — 4. oktober 2018 @ 14:18

 66. Den 23. september siger Irans præsident, at terroristerne, der angreb militær paraden i den iranske by Ahvaz i det olierige iranske Khuzestan, vil blive stillet for retten.

  Iran indkaldte derfor diplomater fra UK, Holland og Danmark

  Det skete efter at oprørere mod det iranske ayatollah-styre den 22. september angreb en militær parade i Ahvaz og dræbte 29, da de massivt åbnede ild mod den med maskinpistoler.

  Medlemmer af Irans elite revolutions garde, soldater fra den iranske hær såvel som civile herunder børn var blandt ofrene.

  Iran opfordrede Danmark og Nederlandene til at udlevere angrebets “gerningsmænd og deres medskyldige” for at der kan gennemføres en retssag imod dem, sagde det iranske udenrigsministeriums talsmand Bahram Qasemi: “Det er ikke acceptabelt, at EU ikke blacklister medlemmer af disse terroristgrupper, bare fordi de ikke begår deres forbrydelser på europæisk jord”

  Den britiske charge d’affaires, blev indkaldt i ambassadørens fravær. Han fik fortalt, at det var uacceptabelt, “at talsmanden for Al-Ahvazi-terroristgruppen fik lov til at tage ansvaret for angrebet i en udsendelse på en Londonbaseret tv-station”.

  Han hævdede, at terroristgruppen er støttet af Irans ærkerivaler Saudi-Arabien.

  Den iranske præsident Rohani lovede et “knusende” svar på terrorangrebet i Ahvaz.

  Irans religiøse leder, Ayatollah Khamenei, beordrede sikkerhedsstyrkerne til at pågribe de ansvarlige for et af de værste angreb imod revolutionsgarden, så de kan bringes for retten.

  Revolutionsgarden er den mest magtfulde militære styrke i landet og den er under hans kommando.

  (Derfor troede PET, at den sorte Volvo udlejningsbil lejet i Stockholm, var begyndelsen på Revolutionsgardens hævnangreb i Danmark på bagmændene for mordene på deres revolutionære kammerater ved militærparaden i Ahvaz.)

  (A-mad: på baggrund af nogle klip fra The Guardian Søndag den 23. September 2018 i min oversættelse)

  Kommentar by A-mad — 5. oktober 2018 @ 10:24

 67. 10:24 the Guardian har ingen troværdighed. Bortset fra deres forfejlede klimakatastrofe, så publicerede de jo, som bekendt kun en enkelt intetsigende email, da wikileaks ved Julian Assange gav dem et helt batch, ligesom politiken og de andre skurke, som blev eksponeret ved den lejlighed

  Kommentar by Jørgen Pedal — 5. oktober 2018 @ 16:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper