8. oktober 2018

Tyskland: AfD lancerer jødisk undergruppe… og gør det svært for medierne at trække nazi-kortet

Alternative für Deutschland (AfD) har netop lanceret Juden in der AfD (JAdD), en jødisk undergruppe, og det er sikkert en god strategi, for det er nu engang pokkers svært at associere jøder med nazisme. Det er dog også et symptom på mediernes problematiske forhold til virkeligheden, og i sidste ende et tegn på svaghed. Selvom AfD i skrivende stund er Tysklands andetstørste parti, så bliver de nødt til at forholde sig til absurd mediepropaganda.

Fra The Guardian – AfD provokes outcry in Germany with launch of ‘Jewish group’.

“The German far-right party Alternative für Deutschland has provoked an outcry by launching what it called a Jewish group within its ranks that it says will battle against the mass immigration of Muslim men who hold antisemitic views.

The party said a group of 19 had formed ‘Jews in the AfD’, and that anyone joining had to be a card-carrying member of the party who was either ethnically or religiously Jewish.

The move drew a backlash from Germany’s Jewish community, which called the AfD a racist and antisemitic party.About 250 people, many from Jewish organisations, held a protest in Frankfurt on Sunday against the new group.”

(Juden in der AfD; Foto: RTL

“Die AfD ist die einzige Partei der Bundesrepublik, die… muslimischen Judenhass thematisiert, ohne diesen zu verharmlosen.” (Dimitri Schulz, RTL, 25. september 2018)

Oploadet Kl. 13:22 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95489/trackback

34 Comments »

 1. Glimrende initiativ og forbyd muhamedanere og islam i Tyskland og i Danmark.

  Kommentar by Carlo di Napoli II — 8. oktober 2018 @ 13:57

 2. Jeg kunne forestille mig, at det ville være et problem for Balder, men ellers vidner det om, at i AfD sidder der folk, der kan tænke.

  Kommentar by Menig 442 — 8. oktober 2018 @ 15:12

 3. OT: Men informativ alligevel.

  Ikke et eneste rosende ord fra Horsens Folkeblad.

  https://hsfo.dk/horsens/Han-vil-ha-muslimer-ud-af-Danmark-loerdag-demonstrerer-han-paa-Hybenvej/artikel/190092
  Han vil ha’ muslimer ud af Danmark – lørdag demonstrerer han på Hybenvej

  I min optik er Horsens Folkeblad lige så rådden og unuanceret so alt andet MSM og politiske korrekte lort.

  End ikke journalisten gad høre efter hvad Rasmus Paludan siger.
  Råddenskab kender ingen grænser, det kommer endda myldrende. !

  Kommentar by Sindsro — 8. oktober 2018 @ 15:39

 4. Muhamedanerne har travlt med deres skydevåben i hele landet; er det Eid!?!?!?

  Politiet er mandag eftermiddag massivt til stede i Odense-bydelen Vollsmose, efter en person er blevet ramt af skud.

  Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

  Politiet oplyser, at personen er kørt til behandling på Odense Universitetshospital, og at vedkommende er blevet ramt i maven og den ene arm.

  Der er i øjeblikket ikke yderligere oplysninger om personens tilstand, oplyser politiet.

  Ifølge politiet er personen blevet skudt i en lejlighed i Fyrreparken. Politiet blev alarmeret om skyderiet klokken 13.38.

  Maskerede mænd på knallert skød mod unge i Hundige
  Skyderi i Hundige skete inden for visitationszone, som ellers har til formål at forhindre skyderier.

  Hundige. En anmeldelse om et skyderi søndag aften i Hundige tegner til at være god nok, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. Ingen personer blev ramt ved episoden, som udspillede sig omkring klokken 21.30 søndag aften i Gersagerparken.

  – Der er fundet flere patronhylstre dernede, så det ligger fast, at der er blevet skudt, fortæller politiets talsmand Martin Bjerregaard.

  Ifølge anmeldelsen var det maskerede mænd på en knallert, som affyrede flere skud i retning af to teenagere.

  – Hvad motivet til det kan være, arbejder vi på at finde frem til, lyder det fra Martin Bjerregaard.

  Gerningsstedet ligger inden for en såkaldt visitationszone. Zonen blev oprettet 24. september på grund af de seneste bandeoptøjer i København og Hundige.

  I zonen har politiet ret til uden videre begrundelse at kropsvisitere enhver og ransage alle køretøjer. Det kræver normalt en konkret mistanke, for at politiet har lov til det, og derfor er en visitationszone også kun midlertidig.

  – Det er sket inde i visitationszonen, og den udløber i dag. Så vi er i gang med at vurdere, om den skal forlænges, lyder det fra Martin Bjerregaard.

  Bandekonflikten i Hundige og omegn hænger sammen med bandekonflikten i København. Her er banden Brothas ifølge politiet blevet splittet. Det har ført til en række skyderier i København og omegn.

  Og forbyd muhamedanere og islam i Danmark, og påbyd alle voksne, hvide, danske mænd at have minimum en SIG 9mm i hjemmet og på deres person i offentligt rum 24/7.

  Kommentar by Carlo di Napoli II — 8. oktober 2018 @ 15:42

 5. God strategi fra AfD. Det bliver en smule vanskeligt at trække nazikortet for modstanderne. Bortset fra muslimer og venligboere, der mener, at muslimer er vor tids jøder, hvilket blot udviser eklatant mangel på historisk bevidsthed.

  Kommentar by anon — 8. oktober 2018 @ 16:58

 6. AfD er ganske ordinær borgerlig sund fornuft. Kun den hjernevaskede socialistisk-marxistiske europæiske majoritetsbefolkning fatter ikke almindelig snusfornuft.

  Deres abstraktioner bryder sammen efter at man nedbryder deres første agitpropangreb, hvorefter de henfalder til parolesang, vold og sædvanligt intetsigende vrøvl

  Kommentar by Jørgen Pedal — 8. oktober 2018 @ 17:35

 7. På søndag er der valg i Bayern. Den måske vigtigste delstat i Tyskland. Her kommer AfD for første gang ind og sætter yderligere segmentet under pres med et to-cifret resultat.

  Kommentar by kenneth — 8. oktober 2018 @ 18:33

 8. Dem som påstår at islamister/muslimer er vor tids jøder, aner ikke hvad de snakker om, eller de lyver bevidst. I modsætning til jøderne har islamisterne en ideologi som går ud på at de, ligesom nazisterne, skal føre krig mod alt og alle der står i vejen for verdensherredømmet. Også mod andre muslimer. Sunni-muslimer tåler ikke shia-muslimer og omvendt.

  Derudover skal kristne, buddister, hinduer, jøder, ateister og socialister m.fl. naturligvis nedkæmpes og udryddes, eller gøres til slaver. I 1938-44 allierede de sig med nazisterne. I tidens løb har islamisterne myrdet millioner af mennesker. Sidst huserede de som bekendt i Afghanistan, Irak og Syrien mv. med barbarisk terror og massehenrettelser af krigsfanger, bøsser, kvinder og børn. Og mange civile blev uden videre skudt eller fik halsen skåret over pga. bittesmå forseelser, falske beskyldninger eller rygter.

  De danskere som arbejder for at Danmark skal islamiseres, er nyttige idioter for en dårlig sag. Eller de er en politisk 5. kolonne bestående af quislinger.

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. oktober 2018 @ 19:02

 9. Sådan. Ingen hader som “de gode”, men selv forblændet af deres evige had, kalder de næppe jøder for nazister?

  Kommentar by Iznogut — 8. oktober 2018 @ 19:17

 10. 2 Menig 442

  Intet som er effektivt i modstanden mod indvandring og globalisering er et problem for Balder; jeg linker selv til masser af Jøder som arbejder på vores side; f.eks. Frame Game Radio gør et stort arbejde (Youtube). Intet er mere naturligt end at engagere Jøder i at kampen de traditionelle jødiske organisationers dagsordener.

  Men f.eks. Dansk Folkepartis leflen for Jøder og Israel har ikke bragt noget som helst. Det som er afgørende er om Jøder følger vores dagsorden uden at hijacke den til egne jødiske og zionistiske formål. Derudover sætter denne nye AFD politik fokus på jødernes overvældende rolle ved hele problemstilingen. Zionisme og Globalisme er næsten uløseligt forbundet, men det er da fint hvis der er nogle som forsøger at skille tingene ad.

  Dansk Folkepartis top zionist Søren Espersen er et eksempel på en typisk zionistisk forræder, som vover at forsvare dødsenglen Merkel og som demoniserer Donald Trump. Den mand og hans meningsfæller er en skændsel. (Han skamroser også terroristen Nelson Mandela osv osv.)

  Kommentar by Balder — 8. oktober 2018 @ 22:43

 11. Tyrkfejl og rettelse:

  Intet er mere naturligt end at engagere Jøder i kampen mod de traditionelle jødiske organisationers folkemorderiske dagsordener.

  Kommentar by Balder — 8. oktober 2018 @ 22:46

 12. > Balder 22:43

  Sjovt, selv DF’s tidligere formand, nu formand for Folketingets Præsidium, Pia Kjærsgaard, indrømmer, at hun tog fejl af Nelson Mandela og mente, at han var kommunist.

  Hvor ser du i øvrigt, at Søren Espersen skulle have forsvaret Mengel (som jeg gætter på, du mener, selv om du skriver Merkel)?

  Hvis du rent faktisk mener Angela Merkel, er du nok temmelig meget ude på et sidespor. Du har naturligvis ret til dine holdninger, de er blot ret bizarre.

  Kommentar by anon — 8. oktober 2018 @ 22:59

 13. Jødedom, islam, nazisme. Meget forvirrende begreber for De Anstændige.

  Jødernes hellige bøger fortæller dem, at de er Guds udvalgte folk, der skal herske over os andre. Os andre som ikke er at betragte som andet end dyr. Hver jøde vil blive belønnet med tusindvis af os vantro som slaver. Vi kan undertrykkes, voldtages og dræbes.

  Det er ikke svært at se hvor bastardreligionen islam fik de syge idéer fra.

  I hvor høj grad Hitler hentede inspiration i Tora, Talmud og Koranen skal jeg ikke kunne sige, men resultaterne er altid de samme. Undertrykkelse og død over de forkerte mennesker.

  Hverken jødedommen eller islam har noget at gøre i Europa. Jeg ser ingen meningsfuld grund til at søge fredelig sameksistens med folk, der er opflasket med had og ringeagt mod os europæere.

  “Jamen der er jo masser af både jøder og muslimer, som slet ikke handler ud fra de væmmelige ting i deres hellige skrifter”, kan jeg høre dig sige. Fint nok. Er du lige så tolerant over for erklærede nazister, som ikke selv overfalder undermennesker? Med andre ord: Hvorfor overhovedet stole på folk, som erklærer sig som tilhængere af disse syge ideologier?

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. oktober 2018 @ 00:37

 14. Altså, jøderne i Tyskland, Frankrig, Polen og Rusland var fredelige folk, de fleste var helt uden magt, mange var fattige småkårsfolk. At Hitler hadede disse harmløse mennesker skyldtes ført og fremmest at han var paranoid og et letpåvirkeligt propagandaoffer. Studerer man Hitlers liv og ugerninger, kan man ikke være i tvivl om at han både var en ondartet forbryder og en stor nar. Manden var en dygtig taler, men han led af storhedsvanvid og havde en masse løse skruer.

  I enhver befolkning kan man finde nogle yderst usympatiske personer. Men den typiske jøde er omtrent som du og jeg. Alle normale danskere var på jødernes side i 1943, da nazisterne forfulgte dem.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. oktober 2018 @ 01:36

 15. Bent Nielsen, langt de fleste medlemmer af NSDAP ønskede blot bedre livsvilkår – fast arbejde, mad på bordet og et tag over hovedet. Så den ideologi, som de officielt bekendte sig til, var egentlig ikke et problem?

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. oktober 2018 @ 01:46

 16. #12 Jøderne er medskabere af den europæiske civilisation, og har trods deres forholdsvis beskedne antal ydet et enormt bidrag til den, så selvfølgelig hører de til i Europa. De er lige så meget europæere som den kristne befolkning.

  Kommentar by Odo — 9. oktober 2018 @ 01:57

 17. NATIONS OF BEASTS Baba Necia 114, 6: “The Jews are human beings, but the nations of the world are not human beings but beasts.”

  WHO IS HUMAN? Baba Mezia 114a-114b “Non-Jews are Not Human. Only Jews are human (“Only ye are designated men”)

  FORGIVENESS Sanhedrin 76a. “God will not spare a Jew who “marries his daughter to an old man or takes a wife for his infant son or returns a lost article to a Cuthean..(gentile).”

  ANIMAL CHILDREN Yebamoth 98a. All gentile children are animals.

  NIDDAH Abodah Zarah 36b. Gentile girls are in a state of niddah (filth) from birth.

  COW SEX Abodah Zarah 22a-22b . Gentiles prefer sex with cows.

  WILD ANIMALS Sanhedrin 59a: “Murdering Goyim is like killing a wild animal.”

  GOYIM Kerithuth 6b page 78, Jebhammoth 61a “ Only the Jews are humans, the Non-Jews are not humans, but cattle” (goyim = human cattle) [1]

  SERVING JEWS Midrasch Talpioth 225 “The Non-Jews have been created to serve the Jews as slaves” [2]

  SICK PIGS Orach Chaiim 57, 6a”The Non-Jews have to be avoided, even more than sick pigs”

  BESTIALITY Kethuboth 3b “Sexual intercourse with Non-Jews is like sexual intercourse with animals”

  BIRTH RATE Zohar II, 4b “The birth-rate of the Non-Jews has to be suppressed massively” [3] (Jews are obsessed with Palestinian birth rates which they have managed to reduce through some rather sickening means, and now they are delighted that their efforts to cause the genocide of the Swedes, also horrible beyond belief, are working too)

  Yes, here is an IDF, that would be Israel “Defense” Forces t-shirt.. It says “one shot, two kills” and has a pregnant Palestinian woman pictured on it. This is how the Israelis “defend” themselves. This is not a joke either. This was reported in Israeli newspapers.
  Yes, here is an IDF, that would be Israel “Defense” Forces t-shirt.. It says “one shot, two kills” and has a pregnant Palestinian woman pictured on it. This is how the Israelis “defend” themselves. This is not a joke either. This was reported in Israeli newspapers.
  REPLACEMENT OF GOYIM ore Dea 337,1″As you replace lost cows and donkeys, so you shall replace dead Non-Jews” [4]

  DIVINE JEWS Sanhedrin 58b ” Jews are Divine. To box an Israeli on the ear, is like to box on the ear of God. If a heathen (gentile) hits a Jew, the gentile must be killed. Hitting a Jew is the same as hitting God”

  ANGRY Talmud IV / 8 / 4a “God (Jahveh) is never angry about the Jews, just about the Non-Jews”

  PRAYING Talmud V / 2 / 43b + 44a “The human (the Jew) has to pray every day three times, because Jahveh didn’t make him a goyim, not a female and not an ignorant”

  RULER “You (the Jews) have made me, Jahveh, the only true lord in the world, so I will make you the only ruler in the world”

  UNCLEAN Schulchan Aruch, Johre Deah, 122: “A Jew is forbidden to drink from a glass of wine which a Gentile has touched, because the touch has made the wine unclean.”

  On CHILD RAPE and RAPE of Non Jewish WOMEN and SLAVERY……
  Israel is white sex slave capital of the world and also the makers of child snuff films (gentile children of course) are jewish.
  Israel is white sex slave capital of the world and also the makers of child snuff films (gentile children of course) are jewish.
  CHILD RAPE Aboda Sarah 37a: “A Gentile girl who is three years old can be violated.”

  MORE CHILD RAPE Yebhamoth 11b “Sexual intercourse with a little girl is permitted if she is of three years of age.”

  NORMALACY Kethuboth 11b “When a grown-up man has intercourse with a little girl it is nothing.”

  VIOLATION Gad. Shas. 2:2: “A Jew may violate but not marry a non-Jewish girl.”

  SEX WITH OLDER CHILDREN Sanhedrin 54b “A Jew may have sex with a child as long as the child is less than nine years old.”

  ADULTERY Talmud IV / 4 / 52b “Towards a Non-Jew the Jew doesn’t cause an adultery… Punishable for the Jew is just the adultery towards his next, that means the wife of a Jew. The wife of the Non-Jew is excluded”

  NO WIFE Talmud IV / 4 / 81 + 82ab “There is no wife for the goyim, they really aren’t their wives”

  HUMAN BEAST SERVANTS Nidrasch Talpioth, p. 225-L: “Jehovah created the non-Jew in human form so that the Jew would not have to be served by beasts. The non-Jew is consequently an animal in human form, and condemned to serve the Jew day and night.”

  SLAVES Simeon Haddarsen, fol. 56-D: “When the Messiah comes every Jew will have 2800 slaves.”

  MESSIAH Erubin 43b “When the Messiah comes, all will be slaves of the Jews

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. oktober 2018 @ 02:04

 18. At kritisere jødedommen her på siden, er som at kritisere islam på Politikens debatsider. Rygmarvsreaktioner… indoktrinede menneskers ureflekterede opgylpning af de klynkehistorier, som de er blevet stopfodret med i årtier.

  Spørg dig selv, hvorfor jøderne har været forhadte i hundreder af år. Fordi alle andre er onde?

  Da Martin Luther søgte viden i de gamle skrifter, erfarede han hvilken modbydelighed jødedommen egentlig er, og hvad Jesus havde måttet lade livet, for at modsætte sig. Da lærte Luther at hade jødedommen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. oktober 2018 @ 02:11

 19. The silent majority is irrelevant.

  De højtråbende jøder har gået islams ærinde i vesten i snart 50 år.

  Kommentar by Træt — 9. oktober 2018 @ 03:20

 20. Det er rigtigt at mange tyskere hoppede på Hitlers løfter om brød, arbejde, økonomisk fremgang og fred. Og det er også rigtigt at tusinder af tyskere var modstandere af nazismen og krigene. Men når Hitler nu ville have krig, når generalerne følte sig presset til at hjælpe til, og når de uhyrlige overfald på nabostaterne gik i gang med artilleriild, bombninger og nedskydning af både soldater og civile, så blev man jo nødt til at forsvare sig. Hitler var total psykopat, og en tilhænger af massemord. Hans ødelæggelse af den polske hovedstad var en uhyrlig og barbarisk forbrydelse. Han havde også mange tilhængere som var villige til at deltage i hans ondskab.

  Hvad jøderne angår, så har der været megen bagtalelse af dem i tidens løb. Nok mest af historiske årsager. Luther er næppe noget sandhedsvidne, og han var måske lidt småskør. Noget tyder på det.

  Hvad er egentlig baggrunden for jeres verbale nedrakning af jøderne?
  Det kan vi ikke vide, og indtil videre har man jo lov til at være skeptisk overfor jeres skriverier. Det er jeg ihvertfald.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. oktober 2018 @ 07:53

 21. Jøderne udgør jo en del af de rigeste familier i verden. Det er nok de masoniske loger, som er det virkelige problem. Kampen står mellem dem som ejer verden, og dem som ikke er repræsenteret (resten)

  Kommentar by Jørgen Pedal — 9. oktober 2018 @ 09:30

 22. Ligesom tyskere født efter 1930 ikke er skyldige i Nazitysklands ugerninger, så opvejer nazitysklands forbrydelser mod de dalevende jøder ikke de nulevende (indflydelses)rige jøders uhyre skadelige kamp for indvandring af aldeles kulturfremmede negre og muslimer.

  Kommentar by Træt — 9. oktober 2018 @ 09:51

 23. De hovedskyldige er vel EUs pampere og feminister mv……. Typer som frau Merkel, Marianne Helved, Pestager, Zenia Stampekrampe og hele slænget af politiske pladderhumanister har jo i årevis arbejdet ihærdigt på at vi skulle få den størst mulige indvandring. Oveni har der så været dem fra organisationerne der forfalskede menneskerettighederne-, til dem der fuppede med Afrika-hjælp og Rødekors-penge osv. Og så er der jo DR og Pollertiken etc.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. oktober 2018 @ 11:53

 24. De er msåke mindre kendt, at den amerikanske mafia først og fremmest var (er) jødisk, ligesom den jødiske mafia internationalt regnes for den stærkeste mafia i verden

  Kommentar by Jørgen Pedal — 9. oktober 2018 @ 12:25

 25. “Det”, ikke “De” .. den amerikanske mafia var ikke primært italiensk, som man skulle tro, men primært jødisk, skulle der stå

  Kommentar by Jørgen Pedal — 9. oktober 2018 @ 12:26

 26. Tyskerne havde ikke kunnet udrydde jøderne uden den enorme hjælp som de fik i alle de lande de erobrede – især østpå, hvor den ikke jødiske befolkning deltog i stort antal til de mest sindsoprivende massakrer mod jøderne – selv efter krigen begik polakker massakrer mod de resterende jøder i nogle byer helt op til 1948!!! De fleste polakker og ukrainere og befolkningerne i de baltiske lande var indædte jødehadere og deltog i stor stil i slagterierne.

  Men tyskerne var 100 % ansvarlige for holocaust – de gjorde det muligt – og jøderne kunne ikke klare at være venner med alle deres naboer og måtte hele tiden skifte side og holde med magten der skiftede (så russerne og så tyskerne og så lokale midlertidige stats og landegrænser – frem og tilbage). De blev syndebuk, som de altid er blevet, når menneskets værste adfærd dominerede. Det ser vi igen nu – godt hjulpet på vej af islam!!

  Jøder er som os ikke-jøder, også fulde af fejl og træffer forkerte beslutninger og nogle har i vestlig forstand en aparte opførsel – men intet slår det som islam i dag viser overalt på kloden.

  Gennem historien er jøderne forfulgt overalt – er der noget at sige til at de i dag ikke finder sig i det mere og har deres egen stat til at byde trods. At mange vestlige intellektuelle jøder (kultureliter m.v.) lefler for islam, er vel bare deres form for at tilpasse sig og finde sig i ydmygelserne og agere dhimmier – mange af dem har jo råd til at betale skat til muslimerne for at få lidt fred.

  Kommentar by Black Watch — 9. oktober 2018 @ 17:02

 27. Siden år 250 er jøder blevet udvist mindst 109 gange fra et utal af lande og bystater.Hvorfor tror I jøderne blev udvist fra så mange steder?

  Hvis man har følgt med forsøget på at slagte Trumps dommer til USA`s højesteret,som finder man hurtigt ud at langt størstedelen af navnene bag forsøget på at slagte Kavanaugh,var som taget ud af Tel Avivs telefonbog.

  “I har Djævelen til Fader siger Jesus til jøderne(Johannes 8:44)

  Hov,måske var Jesus også “nazist”

  Kommentar by dan.c — 9. oktober 2018 @ 19:54

 28. 12 anon (anon — 8. oktober 2018 @ 22:59)

  Ja, jeg mener dødsenglen Angela Merkel! Selv hvis alt det som er skrevet og påstået om Josef Mengele er sandt, så var han dog kun small peanuts ved siden af Angela Merkel, og den kransekage af jødiske ekstremister (bl.a. Agneta Kahane) som støtter hende eller står bag hende. (Sagt af en som faktisk personligt kendte én af Mengeles ofre; nemlig mig selv!)

  Her fra bloggen “Kulturradikalisme Smadrer Danmark”

  DF: »Trump optrådte helt urimeligt over for Tyskland. Han opfører sig som en forkælet dreng.«

  Dansk Folkepartis udenrigsordfører, Søren Espersen, har lanceret et opsigtvækkende angreb på USA’s præsident, Donald Trump. Espersen er vred over Trumps hårde kritik af Tyskland i forbindelse med det nyligt overståede NATO-topmøde.
  DF-ordføreren udtaler følgende til Berlingske:

  Trump optrådte helt urimeligt over for Tyskland. Han opfører sig som en forkælet dreng, der ikke har nogen fornemmelse for, hvordan man skal optræde i udlandet. Det kunne han ikke være bekendt. Det var et uanstændigt angreb på tyskerne.” (citat fra Berlingske artikel – linket findes i ksdh artiklen)

  Søren Espersen siger desuden til avisen, at han håber på, at Donald Trump bliver en kort parentes som præsident.

  Min kommentar (ksdh):

  DF forsvarer altså Angela Merkel og Tyskland, mens man samtidig angriber Trump og kalder ham for en »forkælet dreng«.

  Kilde: https://ksdha.wordpress.com/2018/07/13/df-trump-optraadte-helt-urimeligt-over-for-tyskland-han-opfoerer-sig-som-en-forkaelet-dreng/

  Hvilke holdninger som jeg har givet udtryk for anser du for bizarre hr. anon???

  Kommentar by Balder — 9. oktober 2018 @ 22:17

 29. @Hr. Snusk

  Talmud citaterne er jo også udmærket til at illustrere hvad Judaisme handler om, men man behøver faktisk ikke kigge længere end til Bibelens Gamle Testamente, som de fleste folk selv har stående på hylden, og tingene er virkelig skåret ud i pap her, således at det er megest sværet at bortforklare.

  Her et par eksempler:

  “I skal rive de fremmede folks altre ned, knuse deres stenstøtter, vælte deres Asherapæle og brænde deres afgudsbilleder. I skal være et helligt folk, der er indviet til Herren, jeres Gud. Af alle verdens folkeslag har han udvalgt jer til at være hans ejendomsfolk.

  Husk på, at Herren, jeres Gud, er den eneste sande Gud, en pålidelig Gud, der i tusind generationer holder fast ved sin pagt og sin trofasthed mod dem, der elsker ham og holder hans befalinger…

  Men I må sørge for at udrydde de folk, som Herren udleverer til jer. I må ikke skåne nogen af dem, og for alt i verden ikke dyrke deres guder! Gør I det, bliver det jeres undergang!

  Bibelen Femte Mosebog – En kommentar fra debattøren Upsala oprindeligt bragt på på Uriasposten

  Meget mere her: http://blog.balder.org/?p=1081

  Kommentar by Balder — 9. oktober 2018 @ 22:31

 30. Ja, det lyder som om Søren Espersen ikke er alt for klog, for hans udtalelser om Trump er da fjogede. Men det er jo klart at der også findes ubegavede jøder. Men er Espersen overhovedet jøde? Selv hvis han er, beviser det ingenting.

  Flere tusind år gamle citater fra det gamle testamente har ingen gyldighed i dag, så hvad kan vi bruge dem til? De var jo relativt uvidende i stenalderen. Fakta er at nazierne torturerede og myrdede millioner af fattige, harmløse, sagesløse, fredelige og uskyldige mænd, kvinder og børn. Det samme med kommunisterne. Mig bekendt har jøderne aldrig gjort sig skyldige i million-massemord på fredelige civile. Og nutidens islamister er da langt værre end jøderne. Og de vil sikkert gerne udrydde svenskerne, danskerne, tyskerne og franskmændene osv. så de kan få landene for sig selv. Den magt har de bare ikke endnu. Men hvis pladderhumanisterne får lov til at fremture, så får islamisterne snart den magt.

  Kommentar by tp — 10. oktober 2018 @ 10:18

 31. Men enig i at DF har dummet sig her, og i 23 år har de haft det hele i munden, eller næsten det hele. Pia K skulle bare ind i varmen, og Tulle er en slatten karkklud overfor Lars Luskebuks. Så vi må satse på NB eller Stram Kurs.

  Kommentar by tp — 10. oktober 2018 @ 10:23

 32. Og jeg som ikke troede, at tyskerne havde humor.

  Emnet med vanvittige jødiske talmud-love er mere kuriøst end relevant og kan næppe bruges til at dæmonisere jøder generelt. Men det er rigtigt, at der er stærkt religiøse grupper i Israel, der presser på med mere religiøse love på udvalgte områder.

  Islam har kopieret sine love fra det værste af religiøse jødiske skrifter, hvorfor dele af talmud må være lige så slem som sharia.

  Selvom Israel er oprettet, som et nationalt fristed for jøder, så er den jødiske stats lovgivning moderne ligesom den danske, og påvirkningen fra religiøse love er bagatelagtigt.

  Kommentar by traveler — 10. oktober 2018 @ 11:23

 33. 30 @tp

  Der er ingen der påstår at Søren Espersen er Jøde. Han er gift med en Jøde fra England ved navn Yvette, og har børn i bosætter enklaver i Israel. I øvrigt er han tidligere Venstresocialist (VS).

  Yvette Espersen er også politisk aktiv i Danmark, kan ikke huske hvad hun pt. er; Borgmester eller Byråd. Hun har også et firma – her Google oveskriften:

  Apple Farm er : Yvette Espersen. Venner overalt i mediebranchen; Otte år i Londons travle medieverden; Ti år i dansk og britisk erhvervsliv; Erfaring i udstillinger …

  Her kan du læse mere om Søren Espersens dobbeltmoral:

  Mener Søren Espersen at Israel praktiserer nazistisk politik?

  blog.balder.org/?p=1264

  Og navnefællen Big Bad Sister Lene Espersen, som heller ikke er Jøde, men som også er eller var gift med en Jøde ved navn Danny Feltmann som var er direktør elelr CEO af en modegigant

  Lene Espersen: “Det arabiske initiativ lever” | Med Dansk Folkepartis støtte; af hensyn til Israel

  “Udenrigsminister Lene Espersen (K) er godt tilfreds med, at der er fundet en løsning med Dansk Folkeparti, som vil bevare Det Arabisk Initiativ i en reduceret form og inddrage Israel.

  blog.balder.org/?p=1106

  Big Bad Sister:

  Lene Espersen spøger igen
  Konservative opgiver tidligere mærkesag; beskyttelse af privatlivets fred

  Lovforslag der giver politiet næsten ubegrænsede beføjelser.

  balder.org/articles/hatespeech/borgerrettigheder-undermineres.php

  Her linkes til bla. a:

  Balder Blog 18 april 2007 – Denmark Justice Minister Lene Espersen accepts EU deal introducing censorship in Denmark

  Balder Blog 16 januar 2006 – Lene Espersen – Big Bad Sister: Mere underminering af retssikkerheden

  Se også om folkeforræder partiet Dansk Folkeparti : Balder Blog 24 februar 2012 – Denmark: Zionist Danish People’s Party & Antifa to protest together against Zionist EDL

  blog.balder.org/?p=1368

  Kommentar by Balder — 10. oktober 2018 @ 11:30

 34. @29
  I modsætning til Allans koranen så læser ingen 5. Mosebog som en eviggyldig lovbefaling fra den gamle israelitiske stammegud Jhvh, så det er det rene pjank at være så optaget af indbildte emner.

  Kommentar by traveler — 10. oktober 2018 @ 11:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper