9. oktober 2018

Alternativ-borgmester købte designermøbler for 130.000 kr.: Indretningsopgaven gik til ansats søster

Arkitektens (og DR-værtens) søster er identisk med Hamas-sympatisøren Laila Stockmarr, som jeg flere gange har skrevet om her på bloggen. En historie fra Radio24syv – Trods løfte om bæredygtig indkøbspolitik: Alternativet-borgmester købte designermøbler for 130.000.

“En specialdesignet daybed til 10.000 kroner, to bænke til 14.000 kroner, tre borde til 36.000 kroner, to PH-lamper til 11.000 kroner og Sonos Home Cinema Sound-anlæg til 6.000 kroner.

Det er blandt de indkøb, Kultur- og Fritidsforvaltningen i København har foretaget som en del af en nyindretning af borgmesterkontoret efter at Alternativets Niko Grünfeld har overtaget posten fra Dansk Folkepartis Carl Christian Ebbesen. …

Arkitekten Sonja Stockmarr, der fik indretningsopgaven, har mødt Niko Grünfeld flere gange, bekræfter hun i en sms til Radio24syv. … På billedet på det sociale medie står arkitekten, hvis søster på det tidspunkt var politisk chef i Alternativet, med et skilt med Alternativets logo.”

(Grafik: Instagram, udsnit)

Oploadet Kl. 03:50 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95492/trackback

24 Comments »

 1. Som man kan se på Grünfelds udfordrende, og absolut ikke menneskevenlige, grin, har han ingen respekt for sine medmennesker. Han har magt, og den gives ham af nogle af Danmarks mest forstokkede vælgere. Han gør helt ret i at appellere til dem. Det bliver ikke let at nå ham. Ovenpå Anna Mee Allerslevs roderi – og tidligere: Per Bregengaards – vil det blive endnu sværere, for der vil blive råbt “heksejagt”, fordi de politikere, der sættes under anklage for tvivlsom adfærd, alle er at finde blandt De Gode.

  Mønsteret – det faktum, at politikere der oplever sig selv som menneskeligt overlegne – er mere tilbøjelige til at tilgode deres egne, bliver det vanskeligt for segmentet selv at erkende. Der er ingen vilje, ingen etik. Vi andre må nøjes med resigneret at tænke det.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. oktober 2018 @ 08:01

 2. DF’erens møbler var nok ikke “stuerene”….

  Kommentar by redneck — 9. oktober 2018 @ 08:12

 3. Og arkitekten Sonja Stockmarr er selvfølgelig også vært på DR, så hun også kan øde andre folks penge bort der:

  https://www.dr.dk/om-dr/nyheder/moed-hende-paa-kulturnatten-ny-dr-k-vaert-blev-opdaget-paa-facebook

  Kommentar by Henrik — 9. oktober 2018 @ 08:13

 4. “Alternativet” er jo en ansamling af halv- og helforrykte mennesker, og partiet udgør ikke noget alternativ, men er bare et radigalt parti tilsat nogle bøsser, lesbiske og transvestitter og lignende. Og man vil gerne importere nogle flere af de arabere og afrikanere som hader bøsser og gerne vil have dem slået ihjel. Det er virkelig gak-gak.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. oktober 2018 @ 08:25

 5. At folk betaler skat, og går på arbejde i dette land viser blot, hvor hjernedøde alle er

  Kommentar by Jørgen Pedal — 9. oktober 2018 @ 08:26

 6. >2 @redneck
  Nej, selvfølgeligt ikke. Har lige hørt psykopaten i morgenradioavisen, hvor han uden at skamme sig det mindste, forsvarede sig med at:

  Kontoret var indrettet som et klassisk borgmesterkontor med glasbord og sofalounge, og det kunne jeg simpelthen ikke arbejde i. Og møblerne var fra 2005.

  Jamen, så er det da helt i orden at lægge 130.000kr af skatteydernes penge hos af vennerne på venstrefløjen. Det manglede da bare. De kunne sikkert alligevel ikke bruges på noget bedre andre steder i kommunen. Og vi har jo også penge nok, og hvis ikke kan vi jo bare indføre (flere) gebyrer.

  Kommentar by Hertz — 9. oktober 2018 @ 08:31

 7. *én af vennerne på venstrefløjen

  Kommentar by Hertz — 9. oktober 2018 @ 08:33

 8. >3 @Bent Nielsen
  Man behøver ikke at tilsætte bøsser og lesbiske til et radigalt parti. Der er rigeligt i forvejen. ;-)

  Kommentar by Hertz — 9. oktober 2018 @ 08:38

 9. Rigtige Venner

  Vennetjenster og familiære forbindelser, indkøb af møbler, indretning kontoer, listen er lang. Men dette er normalen, sådan er Københavns rådhus.
  Det er produktet af plus hundred års politisk styre til venstrefløjen. Fordi man har magten, og man kan beholde magten efter næste valg, kan man gøre ting, indkøbe ting, som ville ødelægge andres politisk liv. Anne Me Allerslev sagen blev afsløret fordi personer i administrationen i Københavns kommune ønskede, at stikke hende i ryggen. Selve administrationen i Københavns kommune er gennemført rød(socialdemokratisk), og alle partier der kommer i vejen for partiet bliver stukket i ryggen.
  Jeg har INGEN varme følelser for Alternativet eller Niko Grünfeld, men historier som disse viser igen, at Københavns rådhus er en politisk skidt-spand.
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 9. oktober 2018 @ 08:58

 10. Nu ska’ vi eddermame ha’ noget niko!
  Og det fik “vi” så.
  Glæder mig daglig gevaldigt over ikke at bebo SlikkeFrank’s sogn.
  Ingen har som det røde overdrev forstået at sublimere ordet hykleri.

  Kommentar by White knight — 9. oktober 2018 @ 09:23

 11. Det var også ham som ikke ville være beskæftigelsesborgmester, fordi han godt vidste at han ikke kunne levere velfærdsnarko til sine vælgere. Så var det meget sjovere at være kulturpamper.

  Kommentar by kenneth — 9. oktober 2018 @ 09:57

 12. Nu mangler Grünfeld kun at iføre sig spidsbuksen; så er billedet af en rigtig kommissær fuldendt!?

  Kommentar by T. Flodur — 9. oktober 2018 @ 11:08

 13. #3 Henrik, som projektleder og byplanlægger har hun allerede været temmelig meget i kontakt med iglerne i den offentlige forvaltning. Og da de svin, som bekendt, hænger sammen som ærtehalm med iglerne fra DR, så blev hun sgu nok ikke “opdaget på facebook”. Bemærk at hun også skal lave programmer om fremtidens transportformer. Så står den på klimareligion til den helt store guldmedalje.

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. oktober 2018 @ 11:33

 14. @6 – jeg er privat ansat og sidste år kunne min kontorstol ikke mere. Betrækket hang i laser og gasdæmperen var itu, så jeg måtte bestille en ny. Såvidt jeg husker har den fulgt mig siden min ansættelse i 2000 og da jeg smed den gamle ud opdagede jeg en label underneden…. den var fra 1998!

  Men ok, jeg rejser jo også en del, så det er vel rimeligt kun at skifte stol hvert 19. år

  Kommentar by redneck — 9. oktober 2018 @ 12:11

 15. Alternativ af navn – Pamper af gavn.

  Kommentar by Bastardo — 9. oktober 2018 @ 12:35

 16. Det må stå enhver klart, at det eneste vore nuværende politikere over een kam “brænder for” er egen berigelse, og en kommen til “truget”, mere end at være folket, deres vælgeres tjenere.
  Desværre er det sådan, at dem der virkelig kunne gøre en forskel, ikke vil røre ved politik. Fordi mange i deres daglige virke ikke vil orke pludselig,at skulle ha’ alt “op i den polske rigsdag” til endeløse lange trættende diskussioner. Disse top proffesionelle personer er vant til en langt kortere mere effektiv kommandovej. Her tænker jeg fornuftige folk af Asger Aamund typen.

  Kommentar by White knight — 9. oktober 2018 @ 12:37

 17. Det er de såkaldte journalister, der holder fornuftige mennesker ude af politik.

  Kommentar by Bastardo — 9. oktober 2018 @ 15:03

 18. Ingen kvaler, dansken betaler.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 9. oktober 2018 @ 15:59

 19. Her er mere “ta´ selvbord” på skatteborgernes bekostning:

  https://denkorteavis.dk/2018/en-kvindelig-ansat-i-socialstyrelsen-har-stjaalet-et-trecifret-millionbeloeb-fra-statskassen-nu-er-hun-stukket-af-til-udlandet-og-efterlyses-internationalt/

  Vi trænger til en meget stor oprydning på ALLE PLANER og det er ikke nuværende på Borgen der vil kunne præstere det!

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. oktober 2018 @ 16:42

 20. Den der sofa, hørte jeg, skulle være dansk design og godt håndværk, som kan holde i mange år. Med den fordummede befolknings bevidstløse opbakning til Alternativet, så var det jo en god ide at købe møbler, der kan holde i mange år.

  Kommentar by Menig 442 — 9. oktober 2018 @ 17:11

 21. Der er ingen korruption i Danmark. Gentag efter mig: ingen korruption!

  Kommentar by Quark — 9. oktober 2018 @ 19:34

 22. Hvad er der i øvrigt sket med det gamle inventar?

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 9. oktober 2018 @ 19:44

 23. Noget tyder på at de AlterNaive på Kbh. Rådhus har fået niko-forgiftning. Skeletter og møgsager skyller nu som en begyndende Anna Bæ Allerslev tsunami ud over deres grønne tylskørter.
  Nikodrengen har naturligvis a la lex Allerslev bedyret at der intet var at komme efter. Til nu hvor dårlige undskyldninger og bortforklaringer står i kø fra drengen. Det viser sig som nok, at det er hele Casa SlikkeFrank, der er ramt af forgiftningen.

  Kommentar by White knight — 13. oktober 2018 @ 14:36

 24. Skolerne skal nok til at indprente yngre skoleelever, at DK ikke ligger i mellemamerika, men snurre globusen en gang, og pege på skandinavien. Selvom de små puds sikkert vil ha’ svært at tro på det.

  Kommentar by White knight — 13. oktober 2018 @ 14:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper