9. oktober 2018

Danskere ‘går ikke over for rødt, selv om de kan se, at der ingen biler kommer. … det gør indvandrere”

Forleden spurgte jeg en yngre kollega, om han skulle i byen i weekenden. Han sagde at vennerne normalt tog til Århus eller København, da Middelfart var for lille, og Fredericia, ja “… der er for mange af de sorte”. Sidste tur i Fredericia endte med et større slagsmål med godt 10 unge arabere, der startede ud med at slå en af hans venner direkte i hovedet med knojern. De truede med ‘LTF’, da de kort efter opdagede, at venneflokken tog kampen op.

Det er nok nemmere at undgå tilvandrede machismo-bomber i en by som Århus, men tallene taler sit klare sprog. BT har opgjort navnene ved retsmøder i byretterne over to uger i landets fire største byer. Det er hård kost for multikulturalister, hvis der er nogen tilbage. De fleste ønsker ikke masseindvandring, men er – af flere årsager, ikke villige til at gøre hvad der kræves, for at danske byer ikke tilnærmer sig MENAP-landene, gade for gade.

Resultatet af god research og meget informativ grafik kan ses på BT.dk – B.T. i byretten: ‘Det er, som om det er blevet mere normalt med kriminalitet’.

“I alt blev 321 personer fremstillet. 174 af dem havde tydeligt ikke-danske navne, hvor der var klart flest arabiske. Altså vel over halvdelen. …

[…]

Anklager Lars Dahlgaard sidder stadig i retssal 16, hvor en ung mand fra 1995 med albanske rødder forventes at erklære sig skyldig i at have kastet en sten og en urtepotteskjuler efter ordensmagten på Christiania. …

Efter dommen vil en ung mand på 22 år gerne udtale sig. Han forklarer, at han er fætter til den tiltalte.

‘Alle de problemer, som indvandrerne står i, det er deres egen skyld,’ siger han med høj stemme midt i den talrige flok af pårørende, der består af flere fætre og/eller kammerater, to kusiner og den tiltaltes forlovede. …

Det er, som om det er blevet mere normalt med kriminalitet,’ siger han… Han bebrejder hverken politiet, Pia Kjærsgaard eller danskernes bekymringer over islamisering.

‘Politiet eller danskerne hader jo ikke indvandrere. Det gør de ikke. …,’ siger han og fortsætter:

‘Men jeg har også gået i skole med mange danskere. De går ikke over for rødt, selv om de kan se, at der ingen biler kommer. Det gør de bare ikke. Men det gør indvandrere,’ siger han.”

Oploadet Kl. 12:42 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95509/trackback

16 Comments »

 1. Jeg er dansker, og ville aldrig vente på rødt lys uden trafik som fordrede det

  Kommentar by Jørgen Pedal — 9. oktober 2018 @ 12:45

 2. Selv når indvandrere forsøger at tale imod at det er kulturen den er gal med og trække offerkortet, bekræfter de alligevel pointen: https://www.bt.dk/samfund/martin-henriksen-kriminaliteten-skyldes-den-arabiske-kultur

  Den korte avis har en historie om en mand der blev skudt i voldsmosen i weekenden, fordi han havde slået op med sin arabiske kæreste! Hvis ikke det beviser at den arabiske kultur ikke hører til her ved jeg ikke hvad gør. Men væmmeligboerne vil nok stadig påstå at hendes bror skød ekskæresten fordi han var fattig..

  Kommentar by per — 9. oktober 2018 @ 13:09

 3. Her, læs det hele: https://denkorteavis.dk/2018/ny-ikke-vestlig-indvandring-har-faaet-voldskultur-til-at-brede-sig-nyt-blodigt-skyderi-viser-hvorfor-danskerne-har-faaet-nok/

  Kommentar by per — 9. oktober 2018 @ 13:10

 4. Politikerne med Søren papkasse i spidsen har af hensyn til kultur forskelle ladet de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister få særbehandling i forhold til grundloven, det lider den Danske etniske befolkning under i dag, dog er vi selv skyld i at det er nået så vidt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. oktober 2018 @ 13:13

 5. Bortset fra det så giver det ingen mening det med at din ven tager til århus eller københavn for at UNDGÅ for mange muslimer?? Eller er de allesammen pludselig flyttet til fredericia? De to sammen med odense har da altid været de 3 værste byer mht antallet af kriminelle indvandrere, eller er jeg gået glip af noget?

  Kommentar by per — 9. oktober 2018 @ 13:27

 6. Det er umuligt at beskrive den logik, der ligger bag den gængse tilgang til debatten om kultur. I den ene sammenhæng betyder den noget. I den næste betyder den ingenting. I den ene sammenhæng må man gerne tale om kulturelle forskelligheder. I andre må man ikke.

  Ej heller er det overhovedet afgørende, om man generaliserer. I det ene tilfælde må man gerne (og undtagelserne beviser intet). I det andet må man ikke (og undtagelserne modbeviser alt).

  Så vidt jeg kan se er reglerne generelt:

  X er OK hvis du er brun, taler godt om eller driver apologi for brune, eller taler negativt om hvide, og det behøver ikke være fakta.

  X er ikke OK hvis du er hvid, selvom det er fakta. Punktum.

  Kommentar by Quark — 9. oktober 2018 @ 13:30

 7. Der er så mange danske unge i København fredag og lørdag nat at illusionen om et dansk Danmark kan opretholdes.

  Dørmændene – mange af dem selv indvandrere – lukker dem heller ikke ind, og det er begrænset hvor sjovt det er at stå i kulden udenfor.

  De danske unge mænd køber hele borde på steder som Hive, til 1000 kr og opefter pr. plads, det er muslimerne for nærige til, hvis der da ikke er “udsolgt” hvis de prøver på det.

  Kommentar by Træt — 9. oktober 2018 @ 13:36

 8. Denne ‘fætter’ lyder som en, der måske kunne assimileres og blive en del af det danske samfund.

  Kommentar by Ole Madsen — 9. oktober 2018 @ 15:00

 9. Kom så Zkede Svampe! Vi vil så gerne høre dig sige:
  “De har lært det i Danmark
  af danskerne” Pliiiiiize
  Vi savner sådan, noget at grine af.

  Kommentar by White knight — 9. oktober 2018 @ 15:06

 10. Er ‘de’ egentlig ikke alle fætre og kusiner?

  Kommentar by anon — 9. oktober 2018 @ 16:02

 11. Stol aldrig på en KOrandyrker:

  http://www.islaminfo.dk/FileUpload/documents/begrebettaqija_6141.pdf

  Og jo, anon; de er alle fætre og kusiner og når de siger min familie, omfatter alle KOrandyrkere, med tydelig udskillelse af os vantro.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. oktober 2018 @ 16:56

 12. Kommentar by Ole Madsen — 9. oktober 2018 @ 15:00
  Han kan flytte hjem til dig.
  Bare skriv din adresse her på bloggen.
  Så skal jeg nok sørge for, at han får den.

  Kommentar by XXXXX — 9. oktober 2018 @ 17:16

 13. Jaleh Tavakoli – taget fra dagens net-Jyllandsposten. Meget skarpt.

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jalehtavakoli/ECE10926350/islam-har-mange-offentlige-hemmeligheder/

  Kommentar by John — 9. oktober 2018 @ 18:10

 14. Den flinke indvandrer som sagde at det var indvandrernes egen skyld at de står i problemet, eksisterer han? Eller er han en BT opfindelse?

  At det er blevet mere normalt med kriminalitet, er der dog ingen tvivl om. Den korte, 24nyt.dk, Snaphanen og EB er fyldt med beretninger om overfald, skyderier, brande og mord. En avisartikel fortæller at 1O af 12 overfaldsvoldtægter eller gruppevoldtægter blev begået af migranter? Se også Nordisk Kriminalreportage.

  Vores gamle partier har et blytungt ansvar for at hundredvis af danskere er blevet gjort til narkomaner, er blevet lemlæstet eller myrdet af “berigerne” fra Somalia, Marokko og andre obscure lande osv. det er disse politikerne i R, S, SF, V og K osv. der er skyld i at ingen forældre længere kan sende deres døtre og sønner i skole, i byen eller på rejser/udflugter, uden at der er risiko for at de bliver overfaldet. Før i tiden var risikoen nærmest O, nu er den allestedsnærværende.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. oktober 2018 @ 18:24

 15. PS: En sygeplejerskes forfærdelige oplevelser med bander – – – 1OO millioner kr. stjålet fra satspuljerne/de hjemløse mv. Kvindelig tyv efterlyses. Se den korte.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. oktober 2018 @ 20:34

 16. Til #5 Per: jeg tror på, at Århus og København er tilpas store til at man kan være i fred som dansker. Perkerdrenge er flokdyr, der venter på at blive mange nok. Prøv dog at forestille fremtiden for ungdommen med den demografiske udvikling vi har.

  Kommentar by Uno — 10. oktober 2018 @ 09:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper