10. oktober 2018

Esbjerg-skole: Lærere udsættes for ‘vold og krænkende udtalelser’ – ‘fuck din mor’, ’skrid din luder’

Tidligere på året besluttede Esbjerg Byråd at samle modtageklasserne på fire skoler i kommunen. Den ene var Præstegårdsskolen, omtalt i nedenciterede historie fra DR Syd. Bemærk at volden og de krænkende udtalelser kommer fra de mindste elever, hvad indikerer at det mere drejer sig om kulturelt tillærte normer, end det vi normalt forstår som dårlig opførsel.

Fra DR.dk – 75 tilfælde af vold på én skole: 1. klasseselever spytter, sparker og sviner lærere til.

De yngste elever spytter, slår og sparker de ansatte på Præstegårdsskolen i Esbjerg, og lærerne bliver næsten dagligt udsat for vold og krænkende udtalelser som ‘fuck din mor’ og ’skrid din luder’.

Sidste skoleår blev der indberettet 75 tilfælde af vold. Det har fået Arbejdstilsynet til at give skolen et påbud om at forebygge vold og trusler, som de skal leve op til inden den 1. marts 2019.

Det fremgår af en aktindsigt, som DR Syd har fået i sagen.

Det er især eleverne fra indskolingen – det vil sige fra 0. til 2. klasse – der reagerer meget voldsomt, siger Præstegårdsskolens leder Steffen Lawaetz.

– Det påvirker os alle sammen. Man skal ikke udsættes for grænseoverskridende adfærd, når man går på arbejde. Det er en ulykkelig situation, som vi selvfølgelig skal gøre noget ved, siger han.”

Oploadet Kl. 21:34 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/95540/trackback

22 Comments »

 1. Stop ders skolegang, der er heller ingen grund til, at vi lærer dem noget

  Kommentar by Jørgen Pedal — 10. oktober 2018 @ 22:16

 2. Når de muslimske børn bliver 15-16 år og derover, bliver de jo endnu værre. Der er jo ikke mange kræfter i børn på 7-1O år. Men bare vent, så vil I se løjer. Disse migrant-børn opdrages åbenbart fra helt små til at foragte og hade danskerne, der som bekendt er urene vantro, som kun fortjener at blive fordrevet eller udryddet. Igår jøderne, i morgen jyderne. Samt fynboerne og sjællænderne. Ja, man må indrømme at Marianne Helveds “BERIGELSE” skrider planmæssigt fremad.

  Kommentar by Bent Nielsen — 10. oktober 2018 @ 22:27

 3. Jeg tør godt gætte på, at poderne er at henføre til iSlammets, oftest indavlede, afkom, for opførslen lyser jo af indoktrinering om de rene og de urene.
  De får det proppet ind med modermælken, både fra forældrene, deres omgangskreds, snak fra moskeen, 5 “bønner” dagligt fra voldsmanualen KOranen samt IKKE MINDST parabol-transmiteret had mod os fra morgen til aften i hjemmene. Ja, nogle af dem er måske allerede sat i KOranskole i weekenderne?

  iSlam skal forbydes i Danmark, da det er i direkte modstrid med Grundloven.

  Støt SIAD og andre der vil have iSlammet stoppet i Danmark!

  Ja, vi må jo desværre ikke rulle vore politikkere i tjære og fjer og sende dem med UD af landet, men hvor havde de dog fortjent det!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. oktober 2018 @ 22:37

 4. Det er deres forældres skyld. Og de har intet her at gøre.

  Kommentar by Hul igennem? — 10. oktober 2018 @ 22:43

 5. Jeg kender en der arbejdede som pædagogmedhjælper engang et sted hvor der var mange muslimske unger, han var dagligt chokeret over hvor syg en opførsel de havde. Han fortalte bla hvordan han kunne sidde med nogle børn i en rundkreds helt stille og roligt, og så fuldstændig ud af det blå kunne nogle af de muslimske børn finde på at sparke de andre hårdt i hovedet! Ikke en gang, men jævnligt. De danske børn kunne også være “udadreagerende” som han kaldte det, men i modsætning til dem behøvede de muslimske børn aldrig en grund til at være det. Jeg kan naturligvis ikke bevise det, men spørg enhver ghetto pædagog anonymt og de ved hvad jeg taler om.

  Kommentar by per — 10. oktober 2018 @ 22:47

 6. Pædagogsegmentet bliver ramt af de bæ-kugler, som de selv har været med til at støbe. Men bare rolig, det kan alt sammen klares, hvis den kedelige hvide mand lige ryster op med nogle flere skattekroner.

  Kommentar by Lider af danskhed — 10. oktober 2018 @ 22:51

 7. Han stemte på enhedslisten så jeg har heller ikke ondt af ham, men han blev en smule klogere på det multi-kulturelle samfund i den periode og ikke mindst konsekvensen af fætter/kusine indavl.

  Kommentar by per — 10. oktober 2018 @ 23:25

 8. Til lærerstanden/Danmarks Lærerforening: (Læs: Radikal-Socialistiske dinglekæppe og surfisser) I ligger præcist som i har redt/stemt politisk – Hold dog jeres kæft, og se så for helvede, at komme i arbejdstøjet og få problemet løst!

  Kommentar by T. Flodur — 10. oktober 2018 @ 23:46

 9. Her går det ud over lærere og andre elever. Men der er tale om ballade i mindre omfang. Men lærerinder og lærere er andre steder blevet udsat for grov vold af lidt større elever.

  Andre gange er agressionerne rettet mod pensionister, politi, falckfolk, brandmænd, togrejsende, læger, sygeplejersker, strandgæster, eller folk der afholder en familiefest, skolefest, et bryllup eller en konfirmation.

  Andre gange igen er det fredelige fodgængere, cyklister, butiksejere, husejere, bilister på en landevej eller folk der bare er hjemme. Vi nærmer os hastigt samme tilstande som i Sverige. Stenkast fra vejbroer, gadeoverfald, indbrud, hjemmerøverier, bilbrande, skyderier og knivstik…… huse, skoler og børnehaver m.m.m. der nedbrændes. Stadig flere danskere lemlæstes eller myrdes.

  I min by driver flokke af somaliere og arabere rundt i gaderne. Snart vil det vel være risikabelt bare at handle ind.

  Her går det godt, fru kammerherreinde.

  (Læs “Kriminaliteten er eksploderet” af Casper Støvring)

  Kommentar by tp — 10. oktober 2018 @ 23:51

 10. Hvis I synes, det lyder brutalt, så skulle I prøve at opleve en skoledag set med et barns øjne.

  Kommentar by Arne Torp — 11. oktober 2018 @ 01:37

 11. NB. Luder hedder vistnok mut’tah på arabisk, og hvad mon der sker, hvis vi begynder at benævne muhamedanerkvinder dette? (Lige børn leger bedst).

  Vi kan jo også foreslå dette til Morten Søstergaard og resten af landsforræder-parnasset.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 11. oktober 2018 @ 06:55

 12. I JPs version af historien er etniciteten ikke skåret bort som i DR versionen.

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE10927771/75-tilfaelde-af-vold-paa-en-skole-elever-slaar-sparker-og-spytter-paa-laererne/

  Kommentar by Michael Thestrup — 11. oktober 2018 @ 07:14

 13. ” Det er en ulykkelig situation,siger Præstegårdsskolens kvindelige leder Steffen Lawaetz.
  Nej da, det er en herlig situation !
  Lad os se endnu flere af disse fuldstændigt faktafornægtende pædagokker og lærere, løbe tudende ud af klasserne, med blå øjne og tøjet revet i stykker forfulgt af et koppel kulturberigere. Nu har de i 35 år fortalt os, der advarede om vanviddet i det multikulturelle eksperiment, at vi var onde og dumme.
  Nu høster de frugterne af deres egen grænseløse dumhed.

  Kommentar by Danskeren — 11. oktober 2018 @ 07:24

 14. Der er forskning der viser, at muslimske børn har det sværere ved at fungere sammen med andre børn, rent socialt. De har en lavere IQ og de har en medbragt kultur, som gør at de har det svært med at være sammen med andre end deres egen klan og familie. Dette er groft sagt, men det er meget tæt på virkeligheden, som man oplever det i dagligdagen rundt om i skolerne i storbyerne, hvor der er en overrepræsentation af muslimske børn. Som nævnt er der forskningsbasseret viden bag, at muslimske børn har en meget anderledes og asocial adfærd, især drengebørn, når de skal fungere sammen med andre børn.

  Problemet på skolen i Esbjerg, skyldes en svag leder. Meget svag leder. Dette problem har stået på i meget lang tid. Det er ikke længere end 3 år siden, at en lærer blev udsat for vold fra en muslimsk dreng i skolen. Den gang oplystes der, at der var flere andre lignende voldstilfælde på skolen forårsaget af muslimske børn.
  Esbjerg Kommune skal hænges op og udstilles som de ansvarsløse.

  Kommentar by Erik Skifter — 11. oktober 2018 @ 08:21

 15. Det var slet ikke mit indtryk af esbjergensiske børn! Hvad sker der dog med dansk ungdom? Det må være alle de amerikanske TV-serier, de ser nu om dage! Det har jeg også altid sagt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. oktober 2018 @ 09:25

 16. “De unge” bliver åbenbart yngre og yngre

  Kommentar by redneck — 11. oktober 2018 @ 09:52

 17. En dag holdt jeg for rødt på cykel tæt på en muslimskole, hvor to smådrenge i 7-8 årsalderen åbentbart skulle teste mig ved at række hænderne frem til High five. Jeg gik med på spøgen, for at se, hvad det var for noget. Jo da jeg rakte hånden frem på samme vis, skyndte de sig demonstrativt at trække hænderne bag ryggen med fjogede forskrækkelsesgrin. En slags Jorden er giftig-leg med en uren vantro ? Jo de ghetto børn skal trænes til dansker – had af islamisterne. Der er en arbejdsdeling mellem de underpriviligerede og de mere evnerige. De mere velbegavede sørger man for at møve ind på vigtige samfundsposter, hvor de efterhånden får mere og mere magt over danskernes penge, sikkerhed og helbred. Tag ikke fejl islamister findes i høj grad blandt de såkaldte velintegrerede. Hvor ofte ser man ikke efterhånden i diverse facebook – debatter udsagn a la “jeg håber en dag, din racist, at du skal behandles af en muslim”

  Kommentar by Uno — 11. oktober 2018 @ 12:24

 18. Terrorynglen og deres klaner skal UUUUDDDDD.

  “De gode” lærere ligger som de har stemt (apropos).

  Kommentar by Iznogut — 11. oktober 2018 @ 13:32

 19. Uno — 11. oktober 2018 @ 12:24 :

  Enig!

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. oktober 2018 @ 16:46

 20. Det hér løses jo ikke med fredelige midler…

  Kommentar by White knight — 12. oktober 2018 @ 05:22

 21. Det hér, er bare en ond ond drøm, ikke?!
  Sig, at jeg vågner om lidt badet i sved, men at det hele bare var et ondt mareridt. Og at det hele er godt igen, når vi kommer op ad dagen

  Kommentar by White knight — 12. oktober 2018 @ 05:28

 22. Kan forældrene ikke opdrage deres djævleyngel, så må familien udvises, den er ikke længere…

  Kommentar by Kirurgen — 16. oktober 2018 @ 07:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper